NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:10

NRK - 30 maj 24 kl. 14:30

Israelsk etterretning: Foxtrot-sjefen jobber for Iran

Den israelske etterretningstjenesten Mossad hevder at Rawa Majid, også kjent som «Den kurdiske reven», har begynt å jobbe på oppdrag fra Iran. Det skriver svenske Dagens Nyheter. – Vi kjenner til opplysningene, sier pressetalsperson Adam Isaksson Samara i det svenske sikkerhetspolitiet Säpo til avisen. Majid er lederen av det svenske kriminelle nettverket «Foxtrot», som knyttes til den pågående voldsbølgen i Sverige. Han har tilhold i Tyrkia.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mossad, Rawa Majid, Iran, Dagens Nyheter, Adam Isaksson Samara, Säpo, Sverige, Tyrkia, SVT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Israelsk, etterretning, Foxtrot-sjefen, jobber, for, Iran
VG - 30 maj 24 kl. 14:01

Israelsk etterretning: Lederen av Foxtrot-nettverket jobber nå for Iran

Den israelske etterretningstjenesten Mossad mener at lederen for det svenske kriminelle Foxtrot-nettverket, Rawa Majid, nå arbeider på oppdrag fra Iran..

Klartale - 23 maj 24 kl. 06:00

Kan sjefen tvinge deg til å ta ferie i sommer?

Sommerferien er en pause mange lengter etter. Under finner du svar på vanlige spørsmål om regler og rettigheter.Hvor mye ferie har jeg krav på i året?

Aftenposten - 30 maj 24 kl. 14:00

Svensk sikkerhetstjeneste: Iran bruker svenske kriminelle

Israelsk etterretning mener at den svenske gjenglederen Rawa Majid og hans Foxtrot-nettverk jobber for Iran..

NRK - 12 jan 24 kl. 04:13

Mann skutt og drept i Sverige – kobles til Foxtrot

En mann i 25-årsalderen er skutt og drept i Sandviken i Sverige. Drapet skjedde torsdag kveld og kobles til den pågående konflikten i Foxtrot-nettverket. Det opplyser kilder til Expressen.

Dagbladet - 15 jan 24 kl. 20:28

Bombemenn stoppet i Oslo

Det kriminelle nettverket Foxtrot står bak drap, vold, bombeangrep og narkohandel i Sverige. Her er de ukjente Foxtrot-sporene til Norge. Til hotellrom, våpen, en taxi og en strabasiøs biltur over fjellet..

Dagbladet - 18 feb 24 kl. 10:24

Foxtrot-drap fra innsiden: - Det er et mareritt

Uten å vite det selv, ble en forretningskvinne viklet inn i et blodig gjengdrap. Hennes kontakt: Den antatte Foxtrot-toppen Omar Belawni (35)..

NRK - 04 apr 24 kl. 13:20

Foxtrot-tiltalar i Sverige

Fire menn som blir knytte til det kriminelle Foxtrot-nettverket, er tiltalte i Sverige for blant anna drapsforsøk, narkotikalovbrot og grove våpenlovbrot. Alle dei fire mennene er mellom 20 og 26 år gamle. Påtalemakta har peika ut éin av dei som leiaren.

Dagbladet - 10 apr 24 kl. 13:00

Pågrepet: Utpekt som Foxtrot-leder

En 48 år gammel svenske som er utpekt som en lederskikkelse i det kriminelle Foxtrot-nettverket, er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Norge..

Dagbladet - 01 jun 24 kl. 13:54

- Har bekymring rundt Foxtrot

Iran bruker kriminelle aktører til å utføre oppdrag for seg i andre land, sier PST - og peker på det svenske Foxtrot-nettverket..

Aftenposten - 30 maj 24 kl. 14:00

Svensk avis: Israels etterretning mener «Den kurdiske reven» jobber for Iran

Den svenske gjenglederen Rawa Majid har sittet arrestert i Iran. Nå mener israelsk etterretning at han og det kriminelle….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 2 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 2 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..

NRK - 3 timer siden

AFP: Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza..

NRK - 3 timer siden

Minst 17 palestinere skal ha blitt drept natt til lørdag

Ifølge helsemyndighetene i Gaza har minst 17 palestinere blitt drept og 50 såret i israelske angrep mot Gaza by natt til lørdag. Det skriver Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com