Donald Trump

Sunday, 04 December, 21:54

Nyheter om Donald Trump

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 28 nov 22 kl. 06:00

Han kan ta plassen til Donald Trump

– USA skal bli flott igjen, sa Donald Trump. Så avslørte han det mange forventet: han vil forsøke å bli president igjen.Trump var USAs president i fire år fram til 2021.

Klartale - 16 nov 22 kl. 07:57

Trump sier han vil bli president igjen

Trump er klar for å kjempe om å bli president igjen. Han skal ha sendt inn de siste papirene til valgkommisjonen tirsdag kveld.Det var på forhånd sagt at Trump skulle holde en tale.

Klartale - 25 nov 22 kl. 10:37

Kvinne saksøker Trump for voldtekt

E. Jean Carroll anklager Donald Trump for å ha voldtatt henne. Hun sier det skjedde i et prøverom i en klesbutikk på 1990-tallet.

Klartale - 09 aug 22 kl. 10:01

Politiet FBI ransaket huset til Donald Trump

Donald Trump varslet selv om at spesialpolitiet FBI hadde ransaket huset hans. Det skrev han på nettstedet Truth Social. Ransakingen skjedde mandag.

NRK - 11 nov 22 kl. 03:50

Murdoch snur ryggen til Trump

Mediene til den mektige mediemogulen Rupert Murdoch ser ut til å ha snudd ryggen til Donald Trump og kaller ham en taper med dårlig dømmekraft. Bare noen få dager før tidligere president Trump ventes å erklære at han stiller til valg igjen om to år, kaller Wall Street Journal ham Det republikanske partiets største taper og peker på partiets svake resultater ved valget tirsdag. Også en annen avis i Murdochs medieimperium News Corp, tabloiden New York Post, la skylden på Trump for at partiet ikke vant mer overbevisende.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansatte holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden hadde West, som nå kaller seg Ye, Fuentes med seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte seg med at han ikke hadde hørt om ham.

NRK - 26 nov 22 kl. 01:45

Trump eksploderte da Kanye West ba ham bli hans visepresidentkandidat

Tidligere president Donald Trump gikk i taket da rapperen Kanye West sa til ham at han ville bli en ypperlig visepresidentkandidat. Rapperen, som nå kaller seg Ye, hevder at han på et stormfullt møte i Trumps bolig Mar-a-Lago ba Trump bli hans visepresidentkandidat når han selv stiller til valg som president. Trump gjorde det tindrende klart at ingen andre enn han selv skulle få hans støtte når han stiller til valg i 2024, slik han nylig kunngjorde at han vil gjøre.

NRK - 25 nov 22 kl. 05:25

Trump saksøkes på ny av kvinne som anklager ham for voldtekt

En tidligere journalist som anklager USAs ekspresident Donald Trump for å ha voldtatt henne på 1990-tallet, reise et nytt søksmål mot ham torsdag. Et ettårsvindu der ofre for seksualforbrytelser kan saksøke overgripere også etter at saken er foreldet, åpnet i New York torsdag. Det nye søksmålet ble reist like etter.

NRK - 08 nov 22 kl. 18:05

Donald Trump har stemt

USAs tidligere president Donald Trump har stemt i mellomvalget i Palm Beach i Florida. Trump avla stemme med kona Melania Trump, skriver Sky News. – Dette blir et veldig viktig valg og forhåpentligvis skjer det rette, sa Trump til mediene.

NRK - 20 nov 22 kl. 04:39

Trump lite begeistret for Twitter

Donald Trump virker lite interessert i å komme tilbake igjen til den sosiale medieplattformen Twitter. Etter at Twitters nye eier Elon Musk gjennomførte en avstemning om hvorvidt Trump skulle få tilgang til plattformen igjen, svarte et knapt flertall på 51,8 prosent ja til forslaget. Trump uttalte tidligere på dagen, at det var lite trolig at han ville komme tilbake på Twitter.

Klartale - 05 sep 22 kl. 10:06

Prøvde Trump å hindre arbeidet til politiet?

Donald Trump blir etterforsket av spesialpoliti fra USA. De kaller seg FBI. For en måned siden fikk de ransake en av Trump sine hus.

NRK - 19 okt 22 kl. 01:18

Trump-samtaler med Woodward blir lydbok

Over åtte timer med samtaler mellom USAs tidligere president Donald Trump og journalisten Bob Woodward blir i neste uke utgitt som lydbok. Forlaget Simon & Schuster Audio kunngjorde tirsdag at «The Trump Tapes» blir gitt ut 25. oktober.

NRK - 11 nov 22 kl. 00:42

Trump skal ha visst om skattejuks

USAs tidligere president Donald Trump visste om at det foregikk brudd på skattelovgivningen i eiendomsselskapet hans. Det sa en av lederne i selskapet i sin forklaring i rettssaken mot Trump-selskapet. Myndighetene har anlagt sak mot selskapet for å ha unndratt skatt.

NRK - 09 nov 22 kl. 04:02

Feil på printer – påsto valgfusk

En printer med feil innstillinger skapte anklager om valgfusk i Arizona. Tross nye påstander om valgfusk fra Donald Trump-leiren, er det ingenting som tyder på alvorlige problemer med valgavviklingen, sier USA-ekspert Eirik Løkke i Civita til NTB. Problemene i Maricopa påvirket rundt 20 prosent av valglokalene der.

NRK - 09 nov 22 kl. 21:40

Trump om valget: Litt skuffet, men fortsatt en stor seier

Donald Trump sier han er litt skuffet over mellomvalget, men sier likevel at det var en seier. Republikanerne ser ut til å sikre seg kontroll over Representantenes hus, men det ble ikke den store seieren mange ventet seg. Både målinger og politiske tyngdekrefter som sier at partiet til den sittende presidenten skal tape mellomvalget, antydet en stor nedtur for Demokratene.

NRK - 15 timer siden

Trump foreslår å oppheve grunnloven

Tidligere president Donald Trump skriver på Truth Social at den amerikanske grunnloven bør oppheves slik at han kan innsettes som president, skriver CNN. Han mener fortsatt at han vant valget i 2020 og hevder det var omfattende valgfusk. Trumps utbrudd kom etter at interne e-poster fra Twitter ble kjent, der ansatte diskutere hvordan de skulle behandle en historie i New York Post om innhold som skal ha blitt funnet på laptopen til Joe Bidens sønn Hunter.

NRK - 18 nov 22 kl. 20:29

Spesialetterforsker skal granske Trump

Det melder nyhetsbyrået Reuters. USAs justisminister Merrick Garland har oppnevnt spesialetterforsker Jack Smith til å ta over Trump-etterforskninger. Smith vil starte med arbeidet med umiddelbar virkning.

NRK - 01 dec 22 kl. 02:44

Kongresskomité har fått Trumps skattepapirer

USAs finansdepartement opplyser at skattepapirene til tidligere president Donald Trump er overlevert til kontrollkomiteen i Kongressen. Høyesterett avviste i forrige uke enstemmig Trumps siste appell om å hindre at justisdepartementet utleverte dokumentene om hans og noen av hans selskapers skatt de siste seks årene. Trump nektet i valgkampen i 2016 å offentliggjøre sine skattepapirer, slik alle presidentkandidater i mange år har gjort, og det var først etter en årelang juridisk strid at komiteen til slutt fikk tilgang til opplysningene.

NRK - 16 nov 22 kl. 03:23

Donald Trump bekrefter sitt kandidatur i 2024-valget

USAs tidligere president Donald Trump bekrefter at stiller som presidentkandidat i 2024. Trump lanserte sin tredje kampanje for Det hvite hus på et velgermøte i Florida i natt norsk tid..

VG - 15 nov 22 kl. 22:36

Disse vurderer å utfordre Donald Trump

Donald Trump kunngjorde at han igjen stiller som presidentkandidat. Ingen andre har meldt seg ennå, men en rekke gamle kjenninger har hintet om at de er klare til å utfordre 76-årige Trump..

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansetter holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden hadde West, som nå kaller seg Ye, Fuentes med seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte seg med at han ikke hadde hørt om ham.

VG - 26 nov 22 kl. 08:54

Donald Trump hadde Kanye West på middag

Donald Trump hadde rapperen Kanye West og høyreekstremisten Nick Fuentes til det han selv omtaler som en «rask og begivenhetsløs» middag..

NRK - 20 okt 22 kl. 00:33

Trump vitnet i injuriesak

USAs tidligere president Donald Trump har vitnet i en injuriesak der han var beskyldt for en voldtekt på 1990-tallet. Trump svarte onsdag på spørsmål under ed i injuriesaken som den tidligere journalisten E. Jean Carroll har reist mot ham.

NRK - 19 okt 22 kl. 01:18

Woodward: Trump er en fare uten sidestykke

Over åtte timer med samtaler mellom USAs tidligere president Donald Trump og journalisten Bob Woodward blir i neste uke utgitt som lydbok, på forlaget Simon & Schuster Audio. I boka «The Trump Tapes» gjengir Woodward 20 intervjuer med Trump fra perioden 2016 til 2020. Woodward sier at han offentliggjør råopptakene for å gi folk anledning til å høre Trumps egne ord og gjøre sine egne vurderinger.

NRK - 11 nov 22 kl. 02:45

Trump med ny kritikk av DeSantis: – Illojal og skinnhellig

Tidligere USA-president Donald Trump anklager den nyvalgte republikanske guvernøren i Florida, Ron DeSantis for å mangle lojalitet og klasse. Han kom med kritikken da han møtte journalister på Mar-a-Lago torsdag. Trump beskrev DeSantis som «desperat» da han ba om Trumps støtte ved valget i 2017.

NRK - 19 nov 22 kl. 03:37

Trump langet ut mot Biden-administrasjonen

USAs tidligere president Donald Trump langet i natt ut mot Biden-administrasjonen på et velgermøte i Florida. Det skjedde etter at det ble klart at justisdepartementet har oppnevnt en spesialetterforsker som skal etterforske ham. – Dette blir ikke en rettferdig etterforskning.

NRK - 28 sep 22 kl. 18:36

Ny bok: Trump nær å ved sparke Ivanka og Jared via Twitter

Daværende president Donald Trump sparket nesten sin datter Ivanka og hennes mann Jared Kushner fra deres jobber ved Det hvite hus. Det skriver New York Times reporter Maggie Haberman i sin nye bok «Confidence Man: The Making of Donald Trump and the Breaking of America». Trump skal ha tatt opp ønsket om å sparke Ivanka Trump og Kushner via Twitter med stabssjef John Kelly og rådgiver Don McGahn.

Aftenposten - 29 nov 22 kl. 23:09

Trump spiste middag med 24 år gammel kontroversiell tilhenger. Da ble det bråk.

Donald Trump beskyldes for å legitimere en kjent antisemitt. Selv forklarer han det med at han bare ville spise middag….

NRK - 04 nov 22 kl. 10:15

Trump hintar om at han vil stille i 2024

Donald Trump kom torsdag med det sterkaste signalet om at han kjem til å stille som presidentkandidat i 2024, skriv BBC. I ein tale under eit valmøte i Iowa sa Trump at det var «svært, svært, svært sannsynleg at han vil stille igjen». Trump deltek på valmøte til støtte for republikanske kandidatar som stiller i kongressvalet i neste veke.

NRK - 29 nov 22 kl. 02:35

Pence kritiserer Trumps middag med holocaust-fornekter

Tidligere visepresident Mike Pence sier det var «galt» av Donald Trump å spise middag med den profilerte Holocaust-fornekteren Nick Fuentes. Pence sier ifølge CNN at Trump bør ta avstand fra, og beklage, at han inviterte Fuentes, «en hvit nasjonalist, antisemitt og fornekter av jødeforfølgelsene». Også rapperen Kanye West var til stede ved middagen.

NRK - 29 nov 22 kl. 02:35

Republikanere kritiserer Trumps middag med holocaust-fornekter

Tidligere visepresident Mike Pence sier det var «galt» av Donald Trump å spise middag med den profilerte Holocaust-fornekteren Nick Fuentes. Pence sier ifølge CNN at Trump bør ta avstand fra, og beklage, at han inviterte Fuentes, «en hvit nasjonalist, antisemitt og fornekter av jødeforfølgelsene». Også rapperen Kanye West var til stede ved middagen.

NRK - 16 nov 22 kl. 03:10

BBC: Dokumenter viser at Trump stiller i 2024

USAs tidligere president Donald Trump har levert inn de formelle papirene for å kunne stille som presidentkandidat til valget i 2024. Kunngjøringen kom før Trump skulle holde en tale på sin eiendom i Mar-a-Lago i Florida natt til onsdag norsk tid, melder BBC. (NTB).

NRK - 16 nov 22 kl. 02:47

Trump med kunngjøring straks

USAs tidligere president Donald Trump skal om kort tid komme med en kunngjøring. Det store spørsmålet er om han lanserer seg som kandidat til presidentvalget 2024. Etter at republikanerne gjorde det langt dårligere i mellomvalget i forrige uke enn ventet, er det flere som nå råder Trump til å vente med en erklæring om kandidatur..

VG - 15 nov 22 kl. 22:36

Trump skal annonsere: Disse vurderer å utfordre ham

USA og resten av verden venter i spenning på om Donald Trump skal stille som presidentkandidat i 2024. Ingen andre har meldt seg ennå, men en rekke gamle kjenninger har hintet om at de er klare til å utfordre Trump..

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

Aftenposten - 26 nov 22 kl. 23:26

Han bestemmer om Trump må i retten. I tre setninger forklarer han hva som skal skje.

Jack Smith er den som avgjør om Donald Trump skal bli tiltalt. Han har erfaring med gjenger, korrupte politikere og….

VG - 10 nov 22 kl. 23:33

Vil at Donald Trump venter med å annonsere ny presidentkamp

Donald Trump har lovet «en veldig stor annonsering» neste uke. Nå skal flere av hans nærmeste rådgivere ha bedt ham om å vente..

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 14:42

Trump klager på at FBI tok golftrøyer og Celine Dion-bilde. Kan få kilevink fra dommere han selv utnevnte.

Donald Trump risikerer et tilbakeslag i saken om hemmelige papirer som han tok med seg fra Det hvite hus..

NRK - 12 nov 22 kl. 02:53

Trump til søksmål for å slippe å vitne

Tidligere president Donald Trump saksøker en komite i Representantenes hus for å slippe å vitne, skriver Huff Post. Komiteen har stevnet Trump i forbindelse med granskingen av stormingen av Kongressen i januar i fjor. Trumps advokat viser til «presedens» og peker på at maktfordeling mellom utøvende og lovgivende makt tilsier at de ikke kan tvinge en president til å avgi vitnemål..

NRK - 22 jul 22 kl. 05:36

Vitner forteller at Trump nektet å be tilhengerne stanse kongresstormingen

Donald Trump nektet å be tilhengerne stanse angrepet på Kongressen, til tross for at han ble bønnfalt om det. Dagen etter ville han ikke si at valget var over. Det er bildet 6.

NRK - 26 okt 22 kl. 19:34

Trumps tidligere stabssjef beordret til å vitne

En dommer har beordret den tidligere stabssjefen i Det hvite hus, Mark Meadows, til å vitne for en storjury som etterforsker mulig valgpåvirkning i Georgia. Den spesialoppnevnte storjuryen gransker hvorvidt tidligere president Donald Trump og hans allierte på ulovlig vis forsøkte å påvirke valget i delstaten Georgia i 2020. Statsadvokat Fani Wallis i Fulton County åpnet etterforskningen i fjor av handlinger foretatt av Trump og andre i et forsøk på å frata Joe Biden valgseieren.

NRK - 08 nov 22 kl. 02:56

Trump hintet om kandidatur på valgmøte i Ohio

Tidligere president Donald Trump deltok mandag kveld på et velgermøte på Dayton International Airport i Vandalia i Ohio, der han ga sin støtte til blant andre JD Vance som stiller til valg i Senatet. Republikanerne ligger an til å ta tilbake delvis kontroll over Kongressen i mellomvalget tirsdag. Dersom Republikanerne vinner flertall i ett eller begge kamre, vil det gjøre det vanskelig for president Biden å få gjennom sine saker de neste to årene.

E24 - 06 nov 22 kl. 08:38

Donald Trump oppfordrer til rød bølge

USAs tidligere president Donald Trump oppfordrer velgerne til å stemme på det han kaller en stor rød bølge for å redde landet fra ødeleggelse..

NRK - 20 nov 22 kl. 01:48

Flertall for Trump på Twitter

Folket vil ha Donald Trump tilbake til Twitter. Det ble klart etter at Elon Musk gjennomførte en avstemning som ble avsluttet natt til søndag. 51,8 prosent stemte ja til å la den tidligere presidenten få komme tilbake, mens 48.

VG - 19 nov 22 kl. 23:22

Trump leder avstemming på Twitter

Twitter-eieren Elon Musk startet natt til lørdag en avstemning der han spør om USAs tidligere president, Donald Trump, skal få komme tilbake på plattformen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com