Donald Trump

Søndag, 25 Juli, 16:41

Nyheter om Donald Trump

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 juli 21 kl. 23:47

Trump avviser skattefusk-anklager

Tidligere president Donald Trump avviser anklagene mot Trump Organization og finansdirektør Allen Weisselberg, som torsdag ble siktet for skattefusk. – Den politiske heksejakten fra radikale demokrater, som New York nå overtar ansvaret for, fortsetter. Dette splitter landet vårt mer enn noen gang før, sier Trump i en uttalelse..

NRK - 11 juli 21 kl. 06:07

Murkowski får utfordrer i Alaska

Lederne for Alaskas republikanske parti har valgt en utfordrer til senator Lisa Murkowski, som har vært en hard kritiker av Donald Trump. Kelly Tshibaka stiller som utfordrer i nominasjonsprosessen foran valget neste år. Trump har lovet å støtte utfordrere til alle republikanere som ikke støttet ham i Kongressen.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 15:57

Superstjerne vitset om Trump – blir anklaget for svik

Idrettsstjernen Tom Brady fleipet på bekostning av sin gamle venn Donald Trump. Det tas ikke nådig opp..

NRK - 08 juli 21 kl. 08:20

Ny bok: Trump roste Hitler

USAs tidligere president Donald Trump sa at Adolf Hitler «gjorde mye bra» i en samtale med sin stabssjef John Kelly i 2018. Det skriver Wall Street Journal-journalisten Michael Bender i en ny bok, skriver CNN. Trump nekter for uttalelsen og hans talskvinne Liz Harrington sier at det er falske nyheter..

NRK - 07 juli 21 kl. 16:44

Trump vil saksøke IT-giganter

Donald Trump planlegger visstnok et gruppesøksmål mot IT-gigantene Facebook, Twitter og Google. Det forteller kilder til nyhetsbyrået AP. Den tidligere USA-presidenten ble suspendert fra Twitter og Facebook etter stormingen av USAs kongressbygning 6.

NRK - 07 juli 21 kl. 16:44

Trump saksøker IT-giganter

Donald Trump kunngjorde onsdag at han saksøker Facebook, Twitter og Google. Den tidligere USA-presidenten ble suspendert fra Twitter og Facebook etter stormingen av USAs kongressbygning 6. januar tidligere i år, med begrunnelsen at han oppmuntret til vold.

Aftenposten - 03 juli 21 kl. 20:12

Derfor kan tiltalen bli et kjempeproblem for Donald Trump

Statsadvokaten i New York fant ikke grunnlag for å tiltale Donald Trump..

VG - 17 juli 21 kl. 07:11

Ny bok: Toppgeneraler skal ha fryktet militærkupp-ordre fra Trump

Utdrag fra en kommende bok tyder på USAs generalstabssjef Mark Milley fryktet å bli beordret til et militærkupp fra USAs daværende president Donald Trump i januar. – Ikke rart de tenkte det, mener USA-ekspert..

NRK - 04 juli 21 kl. 06:32

Trump ut mot påtalemyndigheten

På et velgermøte i Florida lørdag langet tidligere president Donald Trump ut mot påtalemyndigheten i New York som anklager hans organisasjon for skattesvik. – Det dreier seg om ureglementert framferd fra påtalemyndighetens side. Det er en fryktelig, fryktelig ting, sa han til tusener av tilhengere i Sarasota, ifølge Reuters.

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 03:40

Prøvde å stanse faren

Ivanka Trump forsøkte å få faren, Donald Trump, til å få en slutt på det dødelige angrepet mot Kongressen, ifølge ny bok..

NRK - 01 juli 21 kl. 20:32

Erklærer seg ikke skyldig

Finansdirektøren i Trump Organization, Allen Weisselberg kommer til å erklære seg ikke skyldig etter siktelsen. Det sier advokatene hans. Weisselberg er siktet for skatterelaterte lovbrudd, og meldte seg torsdag for myndighetene.

VG - 27 juni 21 kl. 00:04

Tusenvis på Trump-rally: - Jeg savner ham

WELLINGTON, OHIO (VG) Mike Boatman har siden mandag holdt av plass først i køen for å høre USA tidligere president Donald Trump snakke til fanskaren sin på rally. Sist Trump talte til dem ble Kongressen stormet..

Aftenposten - 07 juli 21 kl. 18:41

Trump saksøker Facebook, Twitter og Google

Tidligere president Donald Trump sier at han har saksøkt Facebook, Twitter og Google og de tre selskapenes ledere, som….

E24 - 07 juli 21 kl. 17:47

Trump varsler søksmål mot tek-giganter

USAs tidligere president Donald Trump kunngjør onsdag at han går til gruppesøksmål mot IT-giganter som Facebook, Twitter og Google..

VG - 07 juli 21 kl. 17:24

Trump varsler søksmål mot tek-giganter

USAs tidligere president Donald Trump kunngjør onsdag at han går til gruppesøksmål mot IT-giganter som Facebook, Twitter og Google..

Dagbladet - 22 juni 21 kl. 03:24

- Hvor foraktelig er Donald Trump?

Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, fordømmer USAs forrige president, Donald Trump, og det republikanske partiet..

Dagbladet - 04 juli 21 kl. 02:11

Dropper Trump-møte etter tragedie

USAs president, Donald Trump, be spurt om han ville flytte nattens folkemøte i Florida etter tragedien i Surfside noen timer unna..

Dagbladet - 04 juli 21 kl. 02:11

Droppet Trump-møte etter tragedie

USAs forrige president, Donald Trump, be spurt om han ville flytte nattens folkemøte i Florida etter tragedien i Surfside noen timer unna..

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 10:26

Et jordskjelv

I fjor mente 70 prosent av nordmenn at USAs president utgjorde en fare for verdensfreden. Nå mener fire prosent det samme. Det er forskjellen på Donald Trump og Joe Biden..

NRK - 15 juli 21 kl. 06:59

Nordmenn slipper ikke inn i USA

Amerikanere kan igjen reise til Europa og Norge, men så langt har ikke USA gjengjeldt grenseåpningen til tross for at stadig flere blir vaksinert. USAs tidligere president Donald Trump innførte et generelt innreiseforbud for en rekke navngitte land, de fleste av dem i Europa, under utbruddet i mars i fjor. Siden har det blitt stående..

Dagbladet - 15 juli 21 kl. 03:51

Toppgeneral fryktet Hitler-liknende kupp

Sjefen for Joint Chiefs of Staff, Mark Milley, fryktet at daværende president, Donald Trump, skulle utløse et «Riksdags-øyeblikk» og kupp, etter valgnederlaget..

Dagbladet - 14 juli 21 kl. 14:40

Tolket som panikk: - Burde henrettes

USAs daværende president, Donald Trump, skal ha blitt opprørt og flau over at opplysninger lekket ut fra Det hvite hus om at han ble sendt i en bunker da demonstrasjoner raste utenfor..

Dagbladet - 14 juli 21 kl. 03:32

- Truer landet vårt

I et halvt år har USAs president, Joe Biden, ignorert løgnene fra USAs forrige president, Donald Trump, om at valget ble stjålet fra ham. Nå har han fått nok og tar et oppgjør..

VG - 12 juli 21 kl. 15:47

Sean Penn rasar mot Donald Trump: - Vi vart svikta

Skodespelar og regissør Sean Penn kjem med sterk kritikk for måten den tidlegare amerikanske presidenten handterte pandemien på..

NRK - 15 juni 21 kl. 03:23

Gransker overvåkning under Trump

USAs justisminister har bedt om en etterforskning av hvorvidt justisdepartementet drev ulovlig overvåking av demokrater mens Donald Trump var president. I en uttalelse mandag sier justisminister Merrick Garland at det kan ha skjedd brudd på prinsipper som i lang tid har vært regnet som «hellige». Nylig ble det avslørt at justisdepartementet forsøkte å få utlevert registre over telefonsamtalene til journalister og kongressrepresentanter fra Demokratene mens Trump var president..

Aftenposten - 27 juni 21 kl. 08:03

Trump talte til sitt første folkemøte siden han forlot Det hvite hus

USAs tidligere president Donald Trump gikk til angrep på president Joe Biden og lovte å ta tilbake kontrollen over….

Dagbladet - 27 juni 21 kl. 03:46

Trump tilbake på «hevnturné»

Natt til søndag la USAs tidligere president Donald Trump ut på sin mye omtalte «hevnturné» og rettet tungt skyts mot Biden-regjeringen, innvandring og «avhoppere» av Det republikanske partiet..

Dagbladet - 27 juni 21 kl. 03:46

Trump tilbake på «hevnturné»

Natt til søndag la USAs tidligere president Donald Trump ut på sin mye omtalte «hevnturné» og rettet tungt skyts mot Biden-regjeringen, innvandring og «avhoppere» av Det republikanske partiet..

VG - 27 juni 21 kl. 00:04

Trump tilbake på valgmøte: - Biden ødelegger landet

WELLINGTON, OHIO (VG) Donald Trump holder natt til søndag sitt første valgmøte som eks-president. Så fort han var kommet opp på scenen, gikk han rett i strupen på Joe Biden..

VG - 27 juni 21 kl. 00:04

Trump tilbake på valgmøte – hevder Biden ødelegger landet

WELLINGTON, OHIO (VG) Donald Trump holdt natt til søndag sitt første valgmøte som ekspresident. Så fort han var kommet opp på scenen, gikk han rett i strupen på Joe Biden..

NRK - 08 juli 21 kl. 21:51

Kjent advokat dømt til fengsel

Michael Avenatti, advokaten til pornoskuespilleren som gikk til sak mot Donald Trump, er dømt til 2,5 års fengsel for forsøk på utpressing, melder nyhetsbyråene AP og NTB. Avenatti ble i februar i fjor kjent skyldig i blant annet forsøk på å presse selskapet Nike for penger..

NRK - 26 juni 21 kl. 01:48

Trump organization kan bli anmeldt

Selskapet til tidligere presidenten i USA, Donald Trump, risikerer å bli anmeldt for kriminelle handlinger av påtalemyndighetene i New York neste uke, det melder nyhetsbyrået AP. Trumps Organization skal ha blitt etterforsket over lengre tid. Det skal blant annet dreie om frynsegoder selskapet har gitt til toppledere, som bruk av leiligheter, biler og skolepenger.

Dagbladet - 08 juli 21 kl. 10:15

Tynnere, sterkere, tøffere

Nord-Koreas diktator Kim Jong-un fester ytterligere grepet om makta etter dansen med Donald Trump, og coronaviruset som etter alt å dømme har kommet inn i det lukkede landet, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 25 juni 21 kl. 18:30

Tar avstand fra Trump

Avstanden mellom USAs tidligere president Donald Trump og hans datter Ivanka og svigersønn Jared Kushner, ser ut til å bli større og større etter valgfiaskoen..

VG - 07 juli 21 kl. 03:06

Spike Lee: – Skulle ønske svarte ikke lenger ble jaktet som dyr

Den prestisjefylte festivalens jurypresident snakker åpenhjertig om rasisme, Netflix og Donald Trump på åpningen av filmfestivalen i Cannes..

Aftenposten - 06 juli 21 kl. 21:59

Han regnes som USAs fjerde dårligste president. Disse var var verre.

Da 142 amerikanske historikere rangerte amerikanske presidenter, kom Donald Trump dårlig ut..

Dagbladet - 24 juni 21 kl. 02:53

Trump til angrep: - Ville aldri reist

Etter mye kritikk har visepresident Kamala Harris planlagt et besøk til grenseområdene til Mexico. Det har tilfeldigvis også tidligere president Donald Trump..

Dagbladet - 05 juli 21 kl. 04:11

Kom med innrømmelse

USAs forrige president, Donald Trump, ser ut til å innrømme at forretningsorganisasjonen hans har gjort det påtalemyndigheten i New York anklager dem for..

NRK - 22 juni 21 kl. 03:56

Trump-selskapet saksøker New York

Selskapet til Donald Trump saksøker byen New York etter kontrakten om en golfbane på Ferry Point Park ble kansellert etter stormingen av Kongressen i Washington 6. januar..

VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Liz Cheney holdt nådeløs mot Trump – nå er hun sparket fra lederstilling i partiet

Det melder Reuters, som siterer republikaneren Adam Kinzinger. Avgjørelsen var ventet, etter at Cheney har gått hardt ut mot USAs tidligere president Donald Trump. Hun stemte i tillegg for å stille Trump for riksrett, fordi hun mener han oppildnet til hans tilhengeres angrep på Kongressen 6.

NRK - 06 juni 21 kl. 05:42

Trump på banen igjen

I en tale lørdag oppfordret tidligere president Donald Trump republikanerne til å støtte bare kandidater som står for hans verdier foran mellomvalget neste år I talen til det republikanske partiet i North Carolina lørdag kveld flørtet Trump med muligheten for at han stiller til valg igjen i 2024. Men først vil han fokusere på å gjenerobre flertallet i Kongressen neste år, sa han..

E24 - 04 juni 21 kl. 18:53

Facebook vil utestenge tidligere president Donald Trump i to år

Facebook sier fredag at de vil utestenge tidligere president Donald Trump i to år for hans kommentarer etter stormingen av Kongressen..

NRK - 18 juni 21 kl. 10:47

Trump innrømmer valgnederlag

Den tidligere presidenten i USA Donald Trump har nå innrømmet at han tapte presidentvalget i fjor høst. Det skriver Huffington Post. Innrømmelsen kom under et telefonintervju med Fox News..

NRK - 29 juni 21 kl. 19:36

I tvil om atomavtale med USA

Etter at USA trakk seg fra atomavtalen i 2018, har Iran gjentatte ganger brutt betingelsene ved å lagre uranmetall. Ifølge iranske myndigheter blir det neppe inngått en atomavtale mellom Iran og USA. Ikke før Ebrahim Raisi overtar som Irans president.

NRK - 16 juni 21 kl. 23:46

Dropper rettssak mot John Bolton

Den amerikanske justisdepartement dropper et varsletet søksmål mot Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton for boka han ga ut i fjor sommer. Boka inneholder kraftig kritikk av tidligere president Donald Trump og en rekke påstander om overtramp han skal ha begått. Blant annet skriver Bolton at Trump skal ha bedt Kinas president om hjelp til å bli gjenvalgt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt