Florida

Tuesday, 07 December, 23:00

Nyheter om Florida

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 okt 21 kl. 23:51

Laundrie funnet død i Florida

Familien til den savnede Brian Laundrie har fått beskjed fra politiet i Florida om at levningene som ble funnet i et sumpområde, tilhører Laundrie. Det bekrefter familiens advokat overfor Fox News. Laundrie har vært ettersøkt av politiet etter at kjæresten hans Gabby Petito ble funnet død i september..

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har funnet eiendeler

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har funnet noen av eiendelene til Laundrie i en park i Florida.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har funnet gjenstander

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder politiet i Florida at de har funnet «gjenstander» i en park i Florida der de søkte etter Laudrie.

NRK - 13 sep 21 kl. 23:10

Truer med bøter om vaksinekrav

Guvernøren i Florida i USA, Ron DeSantis, truer lokale myndigheter med bøter på 5.000 dollar for hver gang de krever vaksine av ansatte. DeSantis kommer med trusselen til tross for at sykehusene i Florida er overbelastet av nye tilfeller med koronapasienter.

NRK - 09 sep 21 kl. 02:48

Tropisk storm på vei mot Florida

Den tropiske stormen «Mindy» har dannet seg i Mexicogolfen og har ført til at det er sendt ut farevarsel for innbyggerne i Florida. Mindy kan føre med seg så mye som 15 millimeter regn i Florida og i sørlige deler Georgia og Sør-Carolina torsdag, opplyser USAs nasjonale orkansenter. Det advares om styrtregn og oversvømmelser..

NRK - 09 nov 21 kl. 05:13

Astronauter tilbake fra ISS

En Dragon-romkapsel fra SpaceX har landet trygt på jorda med fire astronauter som har tilbrakt et halvt år på Den internasjonale romstasjonen ISS. Kapselen landet i sjøen utenfor Florida ved 4.30-tiden i natt norsk tid..

NRK - 07 nov 21 kl. 16:02

Sterk vind forsinker astronautretur

De fire astronautene som skal reise hjem fra romstasjonen ISS, har fått utsatt hjemreisen nok en gang på grunn av dårlig vær, skriver NTB Romkapselen skulle ha dratt fra Den internasjonale romstasjonen (ISS) søndag. Men sterk vind ved landingsstedet utenfor kysten av Florida har ført til at returen fra ISS er utsatt til tidligst mandag, opplyser Nasa. Romkapselen skal etter planen lande i sjøen natt til tirsdag norsk tid.

NRK - 03 sep 21 kl. 18:20

Rekord i koronadødsfall i Florida

Florida registrerer for tiden det høyeste dødstallet fra koronaviruset hittil siden pandemien startet i fjor. Gjennomsnittstallet for daglige dødsfall per uke var 244 i august, mot 227 i samme måned i fjor, viser data fra USAs smittevernbyrå CDC. Til sammen har 45.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:23

Nedbørsrekord i Bergen i oktober

Det er aldri blitt målt mer regn i Bergen i løpet av en måned enn i oktober 2021, ifølge Bergens Tidende. Med 634,7 millimeter nedbør målt på Florida har vi satt nok en regnrekord i Bergen, skriver avisa lørdag..

NRK - 29 okt 21 kl. 08:49

NHL-trener ferdig etter overgrepsak

Som Chicago Blackhawks-trener valgte Joel Quenneville å tie etter opplysninger om seksuelle overgrep mot en spiller. Nå slutter han som Florida Panthers-trener. Kyle Beach, som var 20 år i 2010, har stått fram og fortalt om seksuelle overgrep begått av en person i trenerteamet i Blackhawks.

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 01:33

MMA-Hamlet tapte millionkampen

Marthin Hamlet (29) tapte nattens oppgjør mot brasilianske Antonio Carlos Jr (31) i Florida, og gikk dermed glipp av….

VG - 28 okt 21 kl. 01:33

MMA-Hamlet tapte millionkampen

Marthin Hamlet (29) tapte nattens oppgjør mot brasilianske Antonio Carlos Jr (31) i Florida, og gikk dermed glipp av førstepremien på én million dollar..

NRK - 20 aug 21 kl. 08:10

Unge koronapasienter i Florida

Den nordøstlige delen av Florida opplever stor smittespredning, og sykehusene er nå i ferd med å fylles opp av koronasyke. Pasientene blir stadig yngre og sykere. Deltavarianten av viruset sprer seg nå raskt i delstaten.

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 10:33

Massedrapsmann (23) risikerer dødsstraff

Nikolas Cruz (23) risikerer dødsstraff etter å ha erklært seg skyldig i drapet på 17 mennesker under en skoleskyting i Parkland, Florida..

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 21:41

Hun er død og forloveden er forsvunnet. I kveld ble det trolig funnet levninger i Florida.

Ingen vet hvor Brian Laundrie befinner seg, en måned etter at forloveden hans Gabby Petito ble funnet drept. Nå leter «alle» etter svar..

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 05:52

Sivile romturister skutt opp fra Florida

Fire sivile romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til….

VG - 18 okt 21 kl. 02:03

Florida skjulte daglige dødstall i snaut fire måneder

Dødstallene steg kraftig mens den amerikanske delstaten unnlot å offentliggjøre dem på daglig basis..

NRK - 16 okt 21 kl. 19:22

Skal utforske Jupiters asteroider

Den amerikanske romsonden Lucy la lørdag ut på en tolv års ferd, der den skal utforske planeten Jupiters asteroider, skriver NTB. Romsonden ble skutt opp med en Atlas V-rakett fra Cape Canaveral i Florida lørdag, og skal i løpet av levetiden tilbakelegge hele 6,5 milliarder kilometer i verdensrommet. Lucy er 14 meter lang og utstyrt med batterier som lades av solceller og skal studere de såkalte Jupitertrojanerne, asteroidene som går i samme bane rundt solen som planeten Jupiter..

NRK - 16 okt 21 kl. 13:02

Romsonde skal utforske asteroidar

Den amerikanske romsonden «Lucy» blei laurdag skoten opp frå Cape Canaveral i Florida, og skal i løpet av levetida legge bak seg 6,5 milliardar kilometer i verdsrommet. Romsonden skal utforske asteroidane til planeten Jupiter. Det er venta at turen skal ta 12 år..

NRK - 11 jul 21 kl. 05:11

Økende smitte i Florida

Helsemyndighetene i Florida melder om økning i antall koronasmittede og en høyere positiv testrate den siste uka. Antall smittede økte med 8.000 sammenlignet med uka før.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:23

Trump kommenterte boksekamp

Tidligere president Donald Trump brukte 11. september, mens USA ellers markerte 20-årsdagen for 9/11-angrepene, til å kommentere en boksekamp i Florida. Kampen i et kasino i Hollywood i Florida sto mellom den 58 år gamle eksverdensmesteren i tungvekt, Evander Holyfield, og brasilianske Vitor Belfort, som har skapt seg et navn som MMA-bokser.

NRK - 12 okt 21 kl. 20:53

Petito ble kvalt til døde

Obduksjonen av Gabrielle «Gabby» Petito har vist at hun ble kvalt til døde. Det kunngjorde rettsmedisiner Brent Blue i Teton County i delstaten Wyoming i USA tirsdag, melder AFP. Petito ble meldt savnet 11.

VG - 09 sep 21 kl. 11:10

Farevarsel i Florida: Stormen «Mindy» på vei

Den tropiske stormen Mindy har dannet seg i Mexicogolfen og ført til at det er sendt ut farevarsel for innbyggerne i Florida..

NRK - 02 aug 21 kl. 03:36

10.000 innlagt med covid i Florida

Over 10.000 koronapasienter er innlagt på sykehus i Florida, og det er flere enn noen gang før, halvannet år etter at pandemien nådde USA. En femdel av alle nye smittetilfeller i USA kommer fra Florida, og sykehusene sliter med å håndtere pågangen.

NRK - 26 aug 21 kl. 05:55

Kitesurfer døde i Florida

En kitesurfer mistet livet i Florida etter at han ble løftet i været av den kraftige vinden og ført 120 meter av gårde før han traff et hus ved stranden. Ifølge brannvesenet hadde mannen ikke rukket å komme seg i vannet før vinden tok tak i kiten og mannen endte med å krasje inn i andre etasje i huset et stykke unna. Han døde på sykehus noen timer senere..

NRK - 19 sep 21 kl. 01:10

Romturister tilbake på jorden

Klokken 01:08 norsk tid traff romkapselen SpaceX Dragon havet utenfor kysten i Florida, etter tre dagers reise i verdensrommet..

NRK - 19 sep 21 kl. 00:13

Romturister returnerer til jorden

Romkapselen «Crew Dragon» som har vært på reise i tre dager i verdensrommet med fire turister er ventet å returnere til jorden natt til søndag. Den skal etter planen lande i havet utenfor kysten i Florida, der det vil være en flåte som er i beredskap, skriver CNN..

VG - 17 sep 21 kl. 02:51

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet..

NRK - 17 sep 21 kl. 00:23

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 11:55

Fant naken kvinne i kum

På en parkeringsplass i Fort Myers i Florida ble det onsdag gjort et sjokkerende funn..

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 08:57

- Risikerer livet

Fire romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. - Ikke uten risiko, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg..

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 04:11

Romturister skutt opp

Fire sivile romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. Click to add subtitle.

NRK - 07 jul 21 kl. 04:26

Orkanen «Elsa» nærmer seg Florida

«Elsa» er oppjustert fra tropisk storm til orkan og nærmer seg Florida-kysten, ifølge det amerikanske orkansenteret NHC. Etter å ha herjet på Cuba ventes orkanen å treffe Florida, for deretter å bevege seg innover land i det sørøstlige USA torsdag..

VG - 07 aug 21 kl. 13:07

Florida med dyster «pandemi-rekord»: – Vi er i en veldig tøff situasjon

NEW YORK (VG) Èn av fem smittetilfeller i USA kommer nå fra Florida. I samme delstat er 40 prosent uvaksinerte..

NRK - 06 sep 21 kl. 08:00

Tidligere soldat drepte fire i USA

Fire personer er skutt og drept i Lakeland-området i Florida av en tidligere snikskytter i det amerikanske militæret. 33 år gamle Bryan Riley skal ha skutt og drept en 40 år gammel mann, en 33 år gammel kvinne, hennes tre måneder gamle sønn, og barnets 62 år gamle bestemor. En 11 år gammel jente ble også såret før Riley overga seg til politiet..

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 21:41

Enormt smitteutbrudd i Florida. Koronapasienter ber om vaksine på sykesengen, forteller sykepleier.

Tirsdag hadde Florida høyeste antall smittede siden pandemien startet. Sykehusene frykter sprengt kapasitet..

NRK - 02 sep 21 kl. 00:17

Joe Rogan har fått covid-19

Podkaststjerna Joe Rogan, som har uttrykt skepsis til koronavaksinene, har fått påvist covid-19, skriver New York Times. Rogan testet positivt etter å ha opptrådt i Florida, der smittetrykket er høyt, skriver avisa..

NRK - 01 sep 21 kl. 21:08

Sykehus i USA nær kollaps

Mange amerikanske sykehus er på randen av kollaps på grunn av det raskt økende utbruddet av det svært smittsomme deltaviruset. Det skriver NTB. En strøm av nye pasienter, de fleste uvaksinerte, fører til at sykehus må gjøre mer plass for syke der det ikke er plass.

Aftenposten - 31 jul 21 kl. 07:16

110.000 nye smittede i Florida. Krangel om munnbind i skolene.

Antall smittetilfeller i Florida i USA har økt med 50 prosent denne uken, og det ble registrert mer enn 110..

Dagbladet - 27 jul 21 kl. 04:53

Skulle gå fra Florida til New York i «hamsterhjul» - skylte i land

En mann fra Florida som forsøkte å gå til New York over Atlanterhavet, fikk strandgjester til å klø seg i hodet da han plutselig skylte i land på østkysten..

Dagbladet - 24 aug 21 kl. 14:03

To døde på 12 timer

Lisa Brandon fra Florida mistet begge sønnene sine til covid-19. De døde med 12 timers mellomrom. Hun var vaksinert, det var ikke sønnene..

NRK - 20 jun 21 kl. 05:22

En død i pride-parade i Florida

En person døde da en liten lastebil kjørte inn i tilskuere til en pride-parade i Wilton Manors sør i Florida. Ytterligere en person skal være livstrunde skadet, melder lokalavisa Local10. – Dette er et terrorangrep mot LGBT-samfunnet, og ingen ulykke, sier ordfører Dean Trantalis i Fort Lauderdale til South Florida Sun-Sentinel..

NRK - 19 aug 21 kl. 22:11

Colombia utleverer geriljamedlemmer

Colombia har for første gang utlevert medlemmer av den venstreradikale geriljaen ELN til USA, ifølge Colombias justisdepartement, skriver NTB. Det er Henry Trigos Celon og Yamit Picon Rodriguez som har blitt utlevert, mens det er planlagt at flere ELN-medlemmer skal følge etter. Colombia har også utlevert Alexander Montoya Usuga, et tidligere medlem av den høyreorienterte paramilitære gruppen Autodefensas Unidas de Colombia (AUC).

NRK - 15 aug 21 kl. 21:42

Stormen Fred på vei mot golfkysten

Den tropiske stormen Fred har vokst i styrke igjen og er nå på kurs mot USAs golfkyst. Fred ventes å krysse Mexicogolfen og treffe land i Alabama eller det vestlige Florida mandag kveld eller natt til tirsdag, ifølge meteorologene. Samtidig er en annen storm i årets orkansesong på vei.

VG - 13 aug 21 kl. 23:23

Kvinne skutt og drept under zoom-møte

En kvinne i Florida døde etter å ha blitt skutt og drept av et ungt barn under et digitalt zoom-møte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt