Jan Christian Vestre

Thursday, 18 July, 05:52

Nyheter om Jan Christian Vestre

NRK - 22 apr 24 kl. 16:03

TV2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 22 apr 24 kl. 16:03

TV 2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i møbelprodusenten Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV 2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 22 apr 24 kl. 18:49

Vestre til TV 2: – Hadde selv privat helseforsikring

Mandag skrev TV 2 at helseminister Jan Christian Vestre tegnet private helseforsikringer til sine ansatte i selskapet Vestre AS i 2018. Nå bekrefter han til kanalen at avtalen også omfattet ham selv mens han var daglig leder. – Jeg har nå undersøkt dette nærmere og kan bekrefte at Vestre AS innførte en avtale om helseforsikring i 2018 da jeg var daglig leder.

NRK - 22 apr 24 kl. 18:49

Vestre: – Hadde selv privat helseforsikring

Mandag skrev TV 2 at helseminister Jan Christian Vestre tegnet private helseforsikringer til sine ansatte i selskapet Vestre AS i 2018. Nå bekrefter han til NRK at avtalen også omfattet ham selv mens han var daglig leder. – Jeg har nå undersøkt dette nærmere og kan bekrefte at Vestre AS innførte en avtale om helseforsikring i 2018 da jeg var daglig leder.

NRK - 21 maj 24 kl. 01:32

Vestre vil gjøre det enklere å gi yrkesforbud

Helsepersonell som har mistet sin autorisasjon, bør få yrkesforbud, det mener helseminister Jan Christian Vestre (Ap). Helsepersonell som har mistet autorisasjonen sin, eller er en fare for pasienter, må ikke få fortsette å jobbe i andre helserelaterte yrker som ikke krever autorisasjon, skriver Aftenposten. Pasienter må få bedre mulighet til å styre unna det Vestre kaller "farlig" helsepersonell.

Klartale - 20 okt 23 kl. 13:38

Ny habilitetssak for regjeringen

Jan Christian Vestre er næringsminister. Fredag kom det fram at en venn av Vestre fikk lederstilling innenfor departementet. Stillingene det er snakk om er midlertidige.

NRK - 20 okt 23 kl. 11:32

E24: Venn av næringsministeren fekk leiarstilling i departementet

Ein venn av næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har fleire gonger fått mellombelse leiarstillingar i statsråden sitt departemenet, melder E24. Først då ho søkte fast jobb, blei Vestre bedt om å vurdera eigen habilitet, skriv avisa. – At me er venner, og det at det å få eit embete som avdelingsdirektør er ein fordel, gjer at eg er inhabil eller nær grensa til inhabil i tilsettingssaken.

Aftenposten - 12 jul 24 kl. 18:58

Høyres nye skattegrep: Vestre viser hvordan rikinger kan trikse til seg null formuesskatt

Høyre vil gi store skattekutt til landets milliardærer. Helseminister Jan Christian Vestre stiller med tusj og flippover….

Aftenposten - 08 jul 24 kl. 17:21

Vestre med tiltak for å redusere overdosedødsfall

I 2023 døde totalt 363 mennesker av overdose i Norge. Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) kommer nå med tre tiltak….

NRK - 08 jul 24 kl. 16:18

Vestre: – Deler av ruspolitikken har feilet

– Vi har rekordhøye antall overdosedødsfall. Vi må bare erkjenne at deler av ruspolitikken har feilet, sier helseminister Jan Christian Vestre til VG. I fjor døde 363 mennesker av overdoser.

VG - 22 apr 24 kl. 15:59

TV 2: Ap-nestleder Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

De ansatte i familieselskapet Vestre AS fikk privat helseforsikring da nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var sjef..

E24 - 09 jul 24 kl. 10:00

Stort resultathopp for Vestre

Helseminister Jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 10:00

Stort resultathopp for Vestre

Helseminister Jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor..

NRK - 19 apr 24 kl. 15:16

Bekreftet: Vestre blir ny helseminister

Jan Christian Vestre blir helseminister etter Ingvild Kjerkol. Cecilie Myrseth blir næringsminister, mens Marianne Sivertsen Næss blir fiskeriminister. Vestre (Ap) kommer fra jobben som næringsminister.

VG - 08 jul 24 kl. 15:59

Overdoserekord i Norge: – Deler av ruspolitikken har feilet

Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) tar hastegrep for å stoppe overdosedødsfallene..

NRK - 08 jul 24 kl. 11:23

Helseforetakene brukte 1,3 milliarder kroner på konsulenter i fjor

Helseforetakene har brukt over 5 milliarder kroner på konsulenter de siste fem årene. Nesten en halv milliard har gått til IT-systemet Helseplattformen. – Kostnader til konsulenter utgjør om lag 0,7 prosent av helseforetakenes driftskostnader i 2023, understreker helseminister Jan Christian Vestre (Ap) overfor Stortinget.

VG - 07 jul 24 kl. 21:50

Etter krisemøte: Lover kortere ventetid på medisiner

Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) har avholdt krisemøte om den rekordlange ventetiden før medisiner blir godkjent i Norge. Nå gir han en garanti..

VG - 07 jul 24 kl. 15:41

Pasientjubel for ny medisin-ordning: - En milepæl

Kreftforeningen jubler etter at helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) vil innføre en ordning som gjør at pasienter kan få medisiner gratis, som de trenger for å overleve..

Klartale - 17 apr 24 kl. 13:43

Blir Vestre ny helseminister?

Jan Christian Vestre er næringsminister. Tirsdag skrev flere medier at han kanskje får seg ny jobb snart. Ifølge kanalen TV 2 og Nettavisen blir han Norges nye helseminister.

VG - 28 jun 24 kl. 21:18

Milliardrabatt til unge – eldre må tygge på skuffelsen

Mange gruer seg til å gå til tannlegen. Det gjør ikke helseminister Jan Christian Vestre. Han kommer uten tannverk og med milliardrabatt i bagasjen..

NRK - 27 jun 24 kl. 12:23

Helsetilsynet og Ukom blir slått saman

Regjeringa ønsker å slå saman Statens undersøkingskommisjon for helse- og omsorgstenesta (Ukom) og Helsetilsynet. Det opplyser dei om i ei pressemelding torsdag. – Vi treng ei ny meldeordning for alvorlege hendingar i helse- og omsorgstenesta.

NRK - 08 dec 23 kl. 10:00

Vestre: Enorme muligheter for norsk havvind-industri i Japan

Norge og Japan har i dag inngått en avtale om et strategisk partnerskap og felles innsats for grønn energi. – Her er det stort vekstpotensial, og enorme muligheter for norsk havvindustri, sier næringsminister Jan Christian Vestre til NRK. Japan er verdens tredje største økonomi.

VG - 14 maj 24 kl. 16:07

NHO-ros til Vestre for venteliste-grepet

NHO jubler over at den nye helseministeren Jan Christian Vestre (Ap) inviterte private helseaktører med på arbeidet med å få ned ventelistene..

NRK - 26 apr 24 kl. 16:47

TV 2: Helseministeren kan ikkje lova ny abortlov før sommaren

Regjeringa sin nye helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) vil ikkje stadfeste at regjeringa sitt forslag om ny abortlov vil koma før sommaren, skriv TV 2. Statsminister Jonas Gahr Støre sa førre veke at han hadde planar om å legge fram lova før sommaren. – Eg kan ikkje i dag seie akkurat når me kjem til Stortinget med lovproposisjonen, men me jobbar på.

Aftenposten - 05 jun 24 kl. 17:51

Hans kamp mot høye bonuser ble en flopp

Jan Christian Vestre skulle vise handlekraft. I stedet demonstrerer han avmakt..

E24 - 19 apr 24 kl. 15:17

Vestre om Kjerkol-avgang: – Et tap for landet

Ap-ministrene Jan Christian Vestre, Cecilie Myrseth og Marianne Sivertsen Næss møtte på Slottsplassen..

E24 - 19 apr 24 kl. 11:34

I dag legger Støre fram den nye regjeringskabalen – Vestre blir trolig ny helseminister

I dag blir det trolig kjent at Jan Christian Vestre tar over som helseminister etter Ingvild Kjerkol. Også to øvrige endringer i regjeringen vil bli offentliggjort..

Klartale - 19 apr 24 kl. 10:47

Han blir helseminister

Jan Christian Vestre er næringsminister og nestleder i Arbeiderpartiet. Han tar over jobben som helseminister etter Ingvild Kjerkol. Det skrev både Dagbladet og Nettavisen tidligere denne uken.

NRK - 18 apr 24 kl. 00:54

USA og Norge vil ha tettere samarbeid om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge har planer om å forsterke samarbeidet om mineralutvinning. Kunngjøringen kom etter et møte med næringsminister Jan Christian i Washington D.C.

VG - 17 apr 24 kl. 17:44

Opplysninger til VG: LO står ikke i veien for Vestre

Hvis Jan Christian Vestre blir helseminister, går han samme rute som Jonas Gahr Støre. Mektige LO har ikke kjempet mot det, ifølge VGs opplysninger..

VG - 17 apr 24 kl. 08:20

Vestre om spekulasjonene: – Ingen kommentar

Bytter næringsministeren jobb på fredag? Overfor VG utelukker Jan Christian Vestre det ikke..

NRK - 15 dec 23 kl. 08:45

Vestre vil fortsette med dagligvare-tiltak

– Det må tas grep for å bedre konkurransesituasjonen, sier næringsminister Jan Christian Vestre (Ap). Han ga i morges en oppdatering av hvordan det går for ti tiltak han tidligere har varslet for å gi mer konkurranse i dagligvaremarkedet. Næringsministeren lovet å fortsette arbeidet regjeringen har satt i gang.

NRK - 12 apr 24 kl. 13:06

Kilder til NRK: Vestre høyaktuell som ny helseminister

Ingvild Kjerkol er ferdig som helse- og omsorgsminister på grunn av omfattende tekstlikhet i mastergraden hun leverte i 2021. Nå trekkes Arbeiderpartiets nestleder Jan Christian Vestre (37) fram som et høyaktuelt navn overfor NRK..

Aftenposten - 22 maj 24 kl. 18:35

Vil vise frem farlig helsepersonell i søkbart register

Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) vil gi pasienter bedre mulighet til å styre unna farlig helsepersonell..

NRK - 31 okt 23 kl. 18:51

Næringsminister Vestre har svart kontroll- og konstitusjonskomiteen

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har tirsdag svart på kontrollkomiteens spørsmål om habilitet. Vestre skriver i sitt svar at Hege Sandvik og han selv har vært åpne om deres vennskapsrelasjon og at mange kjente til den. Mens Vestre har vært øverste leder i departementet, har Sandvik fungert i midlertidige lederstillinger av en viss varighet.

Klartale - 08 apr 24 kl. 06:00

Vi kjøper færre klær og mer brukt

Brukthandel er bra for miljøet og lommeboka, blir det sagt. Det har nordmenn fått med seg.Nordmenn kjøper klær sjeldnere enn før.

NRK - 15 maj 24 kl. 01:36

Gravide under 35 skal få kjøpe fostersjekk på offentlige sykehus

Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) har besluttet at offentlige sykehus skal tilby NIPT (non-invasiv prenatal test) til gravide under 35 år mot betaling. Beslutningen ble kjent i forslaget til revidert nasjonalbudsjett, skriver Vårt Land. «Helse- og omsorgsdepartementet vil i forskrift tillate at helseforetak kan kreve betalt for kostnadene og en markedsmessig avkastning fra gravide for non-invasiv prenatal test (NIPT) utenfor medisinsk indikasjon».

NRK - 14 maj 24 kl. 10:57

Regjeringen vil rasjonere slankemedisin

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å rasjonere slankemedisinen Ozempic i apotek. Medisinen kan også brukes til å behandle diabetes. Årsaken er en kraftig vekst i utgiftene til å refundere legemiddelet.

NRK - 13 maj 24 kl. 10:46

Regjeringen med 2 milliarder til sykehusene for å få ned ventetidene

Regjeringen bevilger 2 milliarder kroner til sykehusene i revidert budsjett, sier helseminister Jan Christian Vestre på en pressekonferanse mandag. Pengene skal redusere ventetidene i sykehusene..

NRK - 13 maj 24 kl. 09:00

Regjeringen med 250 millioner til helsevesen i Nord-Norge

Nå lover regjeringen 250 millioner kroner ekstra til Helse Nord. Pengene er satt av i revidert budsjett, som legges fram tirsdag. – Velferdsstaten skal være vår aller beste helseforsikring, og da må folk uansett om det er i by eller bygd, nord eller sør eller øst eller vest være trygge på at helsetjenestene våre er gode.

E24 - 23 mar 24 kl. 07:53

Ville vesten-Vestre

I 2022 ville næringsminister Jan Christian Vestre vise at det var en ny sheriff i byen. Det ser ut som han skjøt med løskrutt..

Klartale - 06 feb 24 kl. 15:10

Korona stoppet turistene. Nå kommer de tilbake til Norge for fullt

Fjord, fjell, nordlys og isbreer. Regjeringen vil satse på norsk reiseliv.– Reiselivet er viktig for Norge, sier Jan Christian Vestre.

NRK - 15 mar 24 kl. 10:48

Rekordsterke tall for norsk fastlandseksport

– Eksporten av varer fra fastlandet har økt med over 30 prosent de to siste årene. I 2023 var eksporten av tradisjonelle varer rekordhøy og det er helt i tråd med ambisjonene vi har for norsk næringsliv, sier næringsminister Jan Christian Vestre i en pressemelding. I dag markerer næringsministeren to år med eksportreformen Hele Norge eksporterer.

Aftenposten - 22 apr 24 kl. 16:01

Ap-nestlederen tegnet privat helseforsikring for sine egne ansatte

Aps nye helseminister Jan Christian Vestre inngikk avtale om privat helseforsikring for de ansatte i familieselskapet….

Aftenposten - 19 apr 24 kl. 18:55

Vestres familiebedrift har privat helseforsikring til ansatte. Den nye helseministeren husker ikke om det ble innført da han var sjef.

Bedriftslederen og mangemillionæren Jan Christian Vestre (37) var Støre-regjeringens store overraskelse i 2021..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com