E24 > Økonomi

Sunday, 02 October, 03:05

E24 - 21 sep 22 kl. 14:57

Nassim Taleb og Peter Warren om finansmarkedene

Nassim Taleb er mannen som advarte om finanskrisen i 2008 og tok Svart svane-teorien inn i populærkulturen. Han møter investor Peter Warren og E24s journalist Asgeir Aga Nilsen under Oslo Business Forum..
Les mer på E24


Les mer om:
Taleb, Svart, Peter Warren, E24s, Asgeir Aga Nilsen, Oslo Business Forum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nassim, Talebog , Peter, Warrenom , finansmarkedene
E24 - 21 sep 22 kl. 14:57

Direkte: Nassim Taleb og Peter Warren om finansmarkedene

Nassim Taleb er mannen som advarte om finanskrisen i 2008 og tok Svart svane-teorien inn i populærkulturen. Han møter investor Peter Warren og E24s journalist Asgeir Aga Nilsen under Oslo Business Forum..

NRK - 11 aug 22 kl. 15:58

Irakisk skuespillerinne saksøker britisk magasin etter bildebruk

I det britiske magasinet The Economist blir eit bilde av den irakiske skuespillerinna Enas Taleb brukt som illustrasjon i ein artikkel med tittelen «Kvifor kvinner er tjukkare enn menn i den arabiske verda». Taleb har no gått til søksmål mot magasinet. Ho krev økonomisk kompensasjon og at magasinet ber om orsak.

NRK - 11 aug 22 kl. 15:58

Irakisk skodespelar saksøker britisk magasin etter bildebruk

I det britiske magasinet The Economist blir eit bilde av den irakiske skodespelaren Enas Taleb brukt som illustrasjon i ein artikkel med tittelen «Kvifor kvinner er tjukkare enn menn i den arabiske verda». I artikkelen argumenterer magasinet for at sosiale restriksjonar gjer at kvinner held seg unna arbeid og fysisk trening. Taleb har no gått til søksmål mot magasinet.

E24 - 25 sep 22 kl. 17:54

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

NRK - 18 jun 22 kl. 23:38

Ukjent budgiver betaler 19 millioner dollar for lunsj med Warren Buffett

Det blir et kostbart måltid: En ukjent budgiver punger ut 19 millioner dollar for å få spise lunsj med investeringsguru Warren Buffett. Summen tilsvarer rundt 190 millioner kroner etter dagens kurs. Budgivningen på ebay begynte forsiktig forrige søndag på 25.

NRK - 09 jun 22 kl. 20:26

Putin sammenligner seg selv med Peter den store

President Vladimir Putin sammenlignet seg selv med Peter den store i en tale under 350-årsmarkeringen av den russiske tsarens fødselsdag. I talen sammenlignet han Peter den stores grunnlegging av St. Petersburg med sin egen regjerings annektering av territorium, åpenbart med henvisning til Krim-halvøya i Ukraina.

Klartale - 10 maj 22 kl. 13:20

Flere kan dø av sykdom enn bomber

The Global Fund er et internasjonalt fond. De tror at sykdom vil drepe flere enn bomber og kuler som følge av Ukraina-krigen. Fondet jobber med å kjempe mot sykdommer som hiv, aids og malaria.

E24 - 07 jun 22 kl. 09:15

Peter Løvaas ny direktør i Arctic Securities

SEB-topp Peter Løvaas blir ny sjef for meglerhuset Arctic Securities, og erstatter Mads H. Syversen som blir arbeidende styreleder..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 17:04

Toppkarakter til «Peter Pan» i Frognerparken

«Peter Pan» i Frognerparken er uten spesialeffekter. Likevel får teaterskoleelevene barn og voksne til å måpe helt til….

E24 - 21 jun 22 kl. 05:35

800.000 i ny jobb i Norge det siste året. Peter Bekken (22) kunne velge mellom to.

Peter Bekken (22) kunne plutselig velge mellom to ulike jobber. Han er én av over 800.000 nordmenn som har fått ny jobb det siste året..

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Energigiganten RWE kjøper fornybaraktør for 74 milliarder kroner

Transaksjonen dobler tyske RWEs fornybarportefølje i USA..

E24 - 6 timer siden

Oljefondet henter mentaltrener fra Bodø/Glimt: – Skal være landslaget i å tjene penger

Bodø/Glimts suksesstrener, Bjørn Mannsverk, er Nicolai Tangens nyeste tilskudd til Oljefondet. – Jeg har erfaring fra prestasjonsmiljøer med dyktige mennesker som stadig vil bli bedre, som i fotball. Det opplever jeg også nå i Oljefondet, sier Mannsverk..

E24 - 7 timer siden

Briter demonstrerer mot nytt prishopp på strøm: – Jeg er desperat

GLASGOW/STIRLING (E24): Tusenvis av briter demonstrerer mot svært høye strøm- og gasspriser, som fra lørdag av går opp 25 prosent..

E24 - 8 timer siden

Analytiker om SAS-forventning: – Blir blodrødt

Flyanalytiker Jacob Pedersen er overrasket over hvor store milliardunderskudd SAS venter fremover, og er skeptisk til at selskapets varsel om at det vil tjene penger i 2024..

E24 - 8 timer siden

Støre på Sleipner-feltet: – Vi kan ikke være naive

SLEIPNER-FELTET (E24): Lørdag fløy Jonas Gahr Støre ut hit for å forsikre de ansatte om at han tar sikkerheten deres på alvor. – Vi er stolte av dere som jobber her, sier Støre..

E24 - 9 timer siden

Skyhøy fortjeneste i laksenæringen i mange år

Oppdrettsnæringen har i årevis dratt i land fortjeneste som er mange ganger større enn hva resten av norsk næringsliv klarer. Nå vil Støre og Vedum ha sin del av laksefileten..

E24 - 10 timer siden

Denne blokken kan bli «konfiskert» av kommunen. Eieren får ingenting.

Norske kommuner kan tilegne seg eiendommer for flere milliarder kroner, dersom et omstridt lovforslag blir vedtatt. Forslaget er møtt med kraftige reaksjoner, men blir hyllet av Kommune-Norge..

E24 - 10 timer siden

Nord Stream 2 tom for gass

Gassrørledningen i Østersjøen er tømt etter lekkasjene tidligere denne uken..

E24 - 14 timer siden

Oda trøblet med leveranser

Matleveranseselskapet Oda opplevde problemer med et av samlebåndene sine lørdag. I ettermiddag var problemene i orden..

E24 - 11 timer siden

Økning i kredittkortgjeld som ikke blir betalt ved forfall

I løpet av de fire siste månedene har kredittkortgjelden i Norge som ikke blir betalt ved forfall, økt med 1,1 milliarder kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com