Frp

Wednesday, 27 September, 18:02

Nyheter om Frp

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 06 sep 23 kl. 15:09

Hva forteller skolevalget oss?

Elever ved nesten 400 norske skoler stemte tirsdag. Og resultatet fra skolevalget er klart: De unge vil ha Høyre og Fremskrittspartiet (Frp).Partiet Høyre ble skolevalgets vinner.

NRK - 12 sep 23 kl. 04:29

Frp vant valget i Alta uten ordførerkandidat

Frp vant valget i Alta, selv om de ikke stilte med ordførerkandidat. Nå skal personstemmene trolig avgjøre hvem som får ordførerkjedet. På sommerens medlemsmøte valgte Alta Frp å gå til valg uten ordførerkandidat.

NRK - 08 sep 23 kl. 21:18

Listhaug: – Dere må aldri få makt i denne politikken igjen

Etter en runde debatt om avgifter er det duket for den tredje duellen for kvelden. Sylvi Listhaug (Frp) og Kirsti Bergstø (SV) som møtes i duell, temaet er innvandring. – Forskjellen på oss er at vi sørger for opplæring og skolegang som gjør folk kan få språk til å delta i arbeidslivet.

NRK - 08 sep 23 kl. 21:18

Listhaug til Bergstø: – Dere må aldri få makt i denne politikken igjen

Etter en runde debatt om avgifter var det klart for den tredje duellen for kvelden. Det er Sylvi Listhaug (Frp) og Kirsti Bergstø (SV) som møtes i duell, temaet er innvandring. – Forskjellen på oss er at vi sørger for opplæring og skolegang som gjør at folk kan få språk til å delta i arbeidslivet.

NRK - 22 sep 23 kl. 18:16

BA: Høyre vil danne byråd med Sp og Frp i Bergen

Fredag har Christine Meyer snakket med Frp, Sp, Bergenslisten, INP og Pensjonistpartiet. Det skriver BA. Etter alle samtalene er ferdig fredag ettermiddag sier Meyer til BA at de ønsker å danne byråd med de etablerte partiene, altså Sp og Frp.

E24 - 21 sep 23 kl. 15:33

Frp ber Riksrevisjonen granske Solberg-regjeringen

Frp-leder Sylvi Listhaug har i dag sendt et brev til Stortinget hvor de ber Stortingets presidentskap å gå inn i alle mulige habilitetssaker de siste ti årene - inkludert Frp..

Klartale - 05 sep 23 kl. 20:15

De unge vil ha Høyre og Frp

Ungdommer har stemt i dag (tirsdag). Og nå er resultatet fra skolevalget klart. De unge vil ha Høyre og Fremskrittspartiet (Frp).

NRK - 17 sep 23 kl. 22:46

Frp får ordføreren i Ålesund

Håkon Lykkebø Strand (27) fra Frp blir ordfører i Ålesund. Det skjer etter flere dager med forhandlinger mellom valgvinnerene Frp, Høyre og Ålesundslista. – Jeg vil takke Høyre og Ålesundlista for gode og konstruktive samtaler med mye samarbeidsvilje.

NRK - 14 sep 23 kl. 15:50

Brudd i sonderingene i Bergen

Det er brudd i sonderingene i Bergen, opplyser politisk rådgiver i Frp, Martin Jonsterhaug til NRK. – Christine Meyer forhandler om et luftslott. Høyre er ikke villige til å rikke seg i bybane-saken.

NRK - 13 sep 23 kl. 21:09

BT: Terje Søviknes (Frp) blir ordfører i Bjørnafjorden

Terje Søviknes (Frp) blir ny ordfører i Bjørnafjorden kommune. Det er klart etter at Frp og Høyre har inngått en intensjonsavtale om samarbeid kommunen. Det melder kommunen i en pressemelding, skriver Bergens Tidende.

NRK - 12 sep 23 kl. 01:14

Venstre-topp: – Nå blir det skifte i Oslo

– Venstre har gjort et historisk godt valg i Oslo, sier partiets førstekandidat Hallstein Bjercke. En time over midnatt var den borgerlige valgseieren i hovedstaden klar. Høyre, Frp, Venstre og KrF får flertall i Oslo bystyre.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:00

NRK-prognose: Ingen klare flertall i Bergen

Valget i Bergen er jevnt, og ingen av blokkene har klart flertall. Det viser NRKs prognose klokken 21. Nær halvparten av stemmene er talt opp.

NRK - 07 sep 23 kl. 20:05

Venstre og Frp vil se alle Finnes' aksjehandler

Frp og Venstre mener at Erna Solbergs ektefelle, Sindre Finnes, bør være åpen om hvilke aksjehandler han gjorde fra 2013–2021 da kona var statsminister. Saksordfører for habilitetssakene som behandles i Stortingets kontrollkomité, Grunde Almeland (V), sier til Dagens Næringsliv at han mener det vil være klokt å være åpen om dette. Kjennskapet offentligheten har til Finnes' aksjetransaksjoner, stammer i dag fra aksjonærregisteret og noen store handler han gjorde i 2021.

NRK - 22 sep 23 kl. 09:52

Venstre og Frp ber om reglar for bruk av russisk taxiapp

Stortingsrepresentant Ingvild Wetrhus Thorsvik (V) og leiar for Justiskomiteen på Stortinget Per-Willy Amundsen (Frp) ber om at regjeringa gjer ei vurdering om regjeringsmedlemmer sin bruk av taxiappen Yango. Yango Norway AS er eit dotterselskap av russiske Yandex, som blir rekna som Russland sitt svar på Google. Det norske selskapet oppbevarer alle brukarane sine persondata i Russland, og politikarane uttrykker bekymring for kor trygg appen er å bruke.

NRK - 21 sep 23 kl. 15:32

VG: Frp ber Riksrevisjonen granske Solberg-regjeringa

Frp-leiar Sylvi Listhaug har sendt brev til Stortinget der dei ber presidentskapen om å gå inn i alle moglege habilitetssaker dei siste ti åra. Det skriv VG..

VG - 21 sep 23 kl. 15:29

Frp ber Riksrevisjonen granske Solberg-regjeringen

Frp-leder Sylvi Listhaug har i dag sendt et brev til Stortinget hvor de ber Stortingets presidentskap å gå inn i alle mulige habilitetssaker de siste ti årene..

Klartale - 21 sep 23 kl. 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

NRK - 20 sep 23 kl. 23:25

Skien får ordfører fra Høyre

Marius Roheim Aarvold fra Høyre blir ordfører i Skien. Det er klart etter at Høyre, Frp, KrF og Venstre onsdag ble enige om en samarbeidsavtale. Jørn Inge Næss (Frp) blir varaordfører, skriver Varden og Telemarksavisa onsdag kveld.

NRK - 20 sep 23 kl. 15:34

Pål Morten Borgli er blitt alvorleg sjuk

Varaordførar i Sandnes, Pål Morten Borgli har blitt alvorleg sjuk. Det stadfestar familien overfor NRK. Sandnesposten omtala saka først.

NRK - 05 sep 23 kl. 19:00

Skolevalget: Høyre og Frp størst

Resultatene for årets skolevalg er klare. Høyre er største parti i skolevalget for første gang siden 2013, og har fått 21,9 prosent av stemmene. Frp er nest største parti, og har vokst med 11,4 prosentpoeng sammenlignet med skolevalget i 2019.

NRK - 18 sep 23 kl. 16:34

Frp: Må vurdere å koble Riksrevisjonen på aksjesakene

Frp-nestleder Hans Andreas Limi mener et eksternt organ må granske alle statsråders aksjekjøp siden 2013. Han peker på Riksrevisjonen. Limi viser til at Stortinget i fjor ba Riksrevisjonen om å gå gjennom de økonomiske ordningene til stortingsrepresentantene etter pendlerbolig-avsløringene.

VG - 18 sep 23 kl. 09:22

Frp-Limi: Fortell alt

All informasjon om aksjehandelen til Erna Solbergs ektemann, må legges fram nå for å unngå tillitsbrudd mellom politikerne og velgerne. Det krever Frp-leder Hans Andreas Limi..

NRK - 14 sep 23 kl. 22:04

Høyre går tilbake til Frp i Sandnes

enny Rettore frå Høgre blir ny ordfører i Sandnes. Frp får varaordføreren. Høyre har vært i forhandlinger med Ap, Venstre og KrF i hele dag.

NRK - 14 sep 23 kl. 11:27

Fem borgarlege parti møtast i Bergen i ettermiddag

NRK erfarer at Høgre har invitert Frp, KrF, V og Sp til eit sonderingsmøte i Bergen i ettermiddag. Det er første gang dei fem potensielle samarbeidspartia samlast. Høgre begynte samtalar med enkeltparti tysdag.

Klartale - 30 aug 23 kl. 13:10

Dette snakket de om under debatten

11. september er det kommune- og fylkestingsvalg. Før den tid skal flere politikere møtes for å snakke om hvilke saker de kjemper for.

NRK - 13 sep 23 kl. 18:29

Sp-ordfører i Tingvoll

Ingrid Waagen (SP) fortsetter som ordfører i Tingvoll kommune, det skriver hun selv i en SMS. Roger Bach (Frp) blir varaordfører. – Jeg er meget godt fornøyd med de to valgvinnerne i Tingvoll.

VG - 1 time siden

Borgerlig samling i det blå

I Oslo sier Venstre nei til KrF og Høyre nei til MDG. Og hvem styrer egentlig i Oslo Frp?.

NRK - 12 sep 23 kl. 18:40

Frp mener de har forhandlingsplan for borgerlig skifte i Tromsø

Tromsø Frp har startet sonderingene med flere av partiene som tidligere har vært knyttet til sittende ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) – for å se om det finnes grunnlag for et skifte i byen. Det melder Nordlys. Tirsdag morgen, rett etter valgnatta, reiste ordfører i Tromsø til sitt strandhus på den franske rivieraen.

NRK - 12 sep 23 kl. 14:56

Høgreordførar i Ørsta

Per Are Sørheim frå Høgre blir den nye ordføraren i Ørsta. Det er klart etter ein koalisjon mellom Høgre, Senterpartiet, Arbeidarpartiet, Kristeleg Folkeparti og Venstre. Dermed er Tore Thon frå Frp sett til sides som ordførar.

VG - 12 sep 23 kl. 12:21

Brakvalg for Frp ble gladnyhet for SV: – Ganske sprøtt

Har du hørt historien om SV-politikeren som fikk plass i bystyret fordi Frp ikke hadde nok folk på listen sin?.

Aftenposten - 12 sep 23 kl. 06:37

Venstre vil unngå Frp. Frp nekter samarbeid med MDG. Slik blir byrådsforhandlingene i Oslo.

Med 31 mandater til de borgerlig partiene erklærte Høyres Eirik Lae Solberg valgseier i natt..

VG - 12 sep 23 kl. 04:22

Frp vant valget i Alta uten ordførerkandidat

Frp vant valget i Alta, selv om de ikke stilte med ordførerkandidat. Nå skal personstemmene trolig avgjøre hvem som får ordførerkjedet..

NRK - 11 sep 23 kl. 21:11

Uhyre jevnt i Oslo

Høyre, Frp og Venstre har flertall. Men det er jevnt mellom blokkene. Det viser NRKs prognose for valget i Oslo.

Aftenposten - Igår: 15:59

Han ville ikke Lae Solberg få viljen sin

Venstre viser sitt sanne ansikt. Partiet vil ikke leke med hverken Frp eller KrF..

NRK - Igår: 14:32

Oslo: Blir forhandlinger med Høyre og Venstre

Det blir forhandlinger med Høyre og Venstre. Tar sikte på samarbeid med Krf og Frp..

VG - Igår: 13:25

Carl I. krever votering om Finnes og Flem

Frp-høvdingen Carl I. Hagen mener det er viktig å få høre versjonene til aksjeektemennene til Anniken Huitfeldt og Erna Solberg..

Klartale - 11 sep 23 kl. 16:00

Kommuner manglet stemmesedler

Noen valglokaler manglet stemmesedler. En stemmeseddel er et papir for alle partiene du kan stemme på. Tre kommuner manglet seddelen til minst et parti.

VG - Igår: 10:13

Høyre kaller Venstre-brudd alvorlig – inviterer de borgerlige partiene til møte i Oslo

Venstre vil ikke gå videre til byrådsforhandlingene med KrF og Frp i Oslo. Høyre hasteinnkaller nå de borgerlige partiene til møte..

Aftenposten - Igår: 09:45

Venstre lukker døren for KrF og Frp i Oslo

Etter to dager med sonderinger mellom de borgerlige partiene forrige uke, er det nå klart at Venstre ikke vil fortsette….

Aftenposten - Igår: 09:45

KrF-toppen overrasket over Venstre: – Bryter en 60 år lang tradisjon

Tirsdag ble det klart at Venstre trekker seg fra sonderingene med KrF og Frp..

Aftenposten - Igår: 09:45

Borgerlig brudd i Oslo: Høyre kaller inn til krisemøte

Tirsdag ble det klart at Venstre trekker seg fra sonderingene med KrF og Frp..

NRK - Igår: 09:18

Venstre bryter med KrF og Frp

Venstre bryter sonderingene med de borgerlige partiene i Oslo. – Avstandene er for store, sier Hallstein Bjercke til Avisa Oslo. Venstre vil nå forhandle om et mindretallsbyråd sammen med Høyre..

Klartale - 15 maj 23 kl. 08:34

Frps listetopp i Oslo blir tvangsutmeldt av Frp

Politiker Lars Petter Solås var nummer 1 for Fremskrittspartiets (Frp) i Oslo. Han sto på toppen av partiets valgliste. Men nå får han ikke lenger være medlem av Frp.

E24 - I førrgår: 18:28

Positiv til britisk klima-justering: – Hvis folk griper til gule vester, så har vi tapt

Storbritannias statsminister frykter manglende folkelig støtte og dropper eller utsetter en rekke klimatiltak. Også norsk klimapolitikk kan kreve justering, mener Frp..

NRK - 21 sep 23 kl. 20:44

Brudd i forhandlingene i Vennesla

Høyre har trukket seg fra de politiske forhandlingene i Vennesla torsdag kveld. For kort tid siden skal Arbeiderpartiet ha bestemt seg for å støtte det nye flertallet med Sp, Frp, og Høyre. – Det var leit, men sånn er politikken, sier Eivind Drivenes (Sp) som lå an til å bli ny ordfører i samarbeidet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com