Oslo

Søndag, 25 Juli, 17:12

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 05:35

22 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registert 22 nye smittetilfeller i Oslo siste døgn. Det er samme antallet smittede som dagen før. Smittetallene i Oslo er for tiden stabile, viser tall fra Oslo kommune sine hjemmesider.

NRK - I førrgår: 16:36

Fremskynder dose to i Oslo

Oslo har et overskudd på 900 doser som går ut på dato neste uke. Derfor fremskynder de nå dose to for enkelte. Det betyr at de som har fått vaksine for minst tre uker siden kan melde seg til kommunen for å få dose to.

NRK - 17 juli 21 kl. 10:54

Snur på grunn av manglende papirer

Kort tid før Norwegian-flyet fra Oslo til Antalya skulle krysse grensen til Tyrkia i luften, ble det klart at flyet ikke hadde papirene i orden. Flyet forlot Oslo klokka 06.00 i dag morges.

NRK - 17 juli 21 kl. 10:54

Snur på grunn av kluss med papirene

Kort tid før Norwegian-flyet fra Oslo til Antalya skulle krysse grensen til Tyrkia i luften, ble det klart at flyet ikke hadde papirene i orden. Flyet forlot Oslo klokka 06.00 i dag morges.

NRK - 22 juli 21 kl. 09:36

Alle i Oslo har fått vaksinetilbud

Alle i Oslo har nå fått tilbud om første vaksinedose. Det sier smittevernoverlege Frode Hagen til Avisa Oslo. Likevel har én av fem fremdeles ikke fått vaksine.

NRK - 19 juli 21 kl. 18:07

Person skutt i Oslo sentrum

En person er alvorlig skadd i skyting i Oslo sentrum, skriver Nettavisen. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 17.44 mandag ettermiddag.

NRK - 18 juli 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo avblåst

Siste: Etter et omfattende søk har vi funnet to personer som har mistet båten sin, og ikke klart å varsle om dette. De er i god behold, melder politiet i Oslo på Twitter. Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten ved Nordstrand i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra.

NRK - Igår: 21:20

Mann sakna etter bading

Ein mann i 30-åra er sakna frå Badedammen i Grorud i Oslo. Oslo brann- og redningsetat er på staden med mellom anna dykkarar og jobbar med søk, både i vatn og i anna område, skriv politiet i Oslo på Twitter. Ifølge VG var mannen sist observert badande i Badedammen.

NRK - I førrgår: 16:36

Stanser vaksineleveranser til Oslo

Som følge av vaksineoverskudd, vil ikke Oslo få en eneste dose de neste tre ukene. Samtidig framskynder de dose to for enkelte innbyggere. Etter samråd med FHI har kommunen allerede fått færre vaksinedoser de siste par ukene, skriver Avisa Oslo..

NRK - I førrgår: 04:43

Oslo S har fått strømmen tilbake

Strømmen på Oslo S var ved firetiden fredag morgen tilbake etter et strømbrudd torsdag kveld. Problemene gjaldt strømtilførsel ved Brynsbakken og oppsto ved 18-tiden torsdag kveld. All togtrafikk til og fra Oslo S ble dermed stoppet.

NRK - I førrgår: 20:59

Oslo S stengt ut kvelden

Bane NOR opplyser til TV2 at togtrafikken ved Oslo S er stanset ut hele torsdagskvelden. En kjøreledning falt ned ved Brynsbakken nord for Oslo S i 18-tiden – Driftsstansen vil pågå hvert fall ut driftsdøgnet, opplyser pressevakt i Bane Nor, Gunnar Børseth, til TV 2..

NRK - I førrgår: 18:57

Oslo S trolig stengt i flere timer

Bane NOR opplyser at feilen med en kjøreledning nord for Oslo S trolig ikke rettes før 21. Dermed vil Oslo S være stengt i flere timer, opplyser pressevakt Gunnar Børseth i Bane Nor til NRK.

NRK - 14 juli 21 kl. 15:04

FHI: Trolig delta-dominans i Oslo

FHI tror den mer smittsomme delta-varianten allerede kan være dominerende i Oslo. – Vi er ikke ferdig med helgenomsekvenseringen enda, men det er gjort screening av prøver fra utbrudd. Resultater viser at det er sannsynlig delta-variant i de fleste utbrudd i Oslo den siste uken, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet til NRK.

NRK - 20 juli 21 kl. 15:56

Siktede er veldig samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for å ha skutt og drept en annen mann på åpen gate i Oslo sentrum, avhøres tirsdag. Politiet sier han er veldig samarbeidsvillig. – Han har ønsket å forklare seg, sier påtalejurist Rita Parnas i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 11 timer siden

Sju nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert sju nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 15 under snittet de sju foregående dagene. Sju tilfeller er 20 færre enn på fredag, og åtte færre enn samme dag forrige uke.

NRK - Igår: 15:29

Mann kritisk skada etter ulykke

Mannen som blei sendt til sjukehus etter ei elsparkesykkel-ulykke i Oslo laurdag, er kritisk skada. Det opplyser Oslo politidistrikt til NTB. Hendingsgongen er uklar.

NRK - Igår: 14:41

Oslo: Elsparkesyklist til sykehus

En elsparkesyklist er kjørt til sykehus etter det som fremstår som en singelulykke på Bjerke i Oslo, melder politiet. Politiet skriver at de har vært på åstedet og sykehuset for å sikre spor..

NRK - 18 juli 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo

Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra. – Vi har satt i gang et ganske omfattende søk for å se om det kan være personer i vannet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NRK. Lanterne er tent og flagget er oppe, og det er to hunder om bord i seilbåten, men ingen personer, legger han til.

NRK - Igår: 04:51

27 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 27 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er to over snittet de sju foregående dagene. 27 tilfeller er seks flere enn på torsdag, men 18 færre enn samme dag forrige uke.

Aftenposten - Igår: 21:39

Oslo: Mann døde i drukningsulykke

En 33 år gammel mann er funnet død ved det populære badestedet Badedammen på Grorud i Oslo. Pårørende er varslet..

Aftenposten - Igår: 21:39

Oslo: 33 år gammel mann døde i drukningsulykke

En 33 år gammel mann døde fredag i en drukningsulykke ved det populære badestedet Badedammen på Grorud i Oslo..

NRK - Igår: 19:31

Skogbrann under kontroll

Brannen i Nordmarka i Oslo er no under kontroll. Det opplyser innsatsleiar ved Oslo brann- og redningsetat til NRK. Det skal mellom anna vere vindstille på staden, som har gjort sløkkingsarbeidet lettare..

Dagbladet - Igår: 18:58

Skogbrann i Oslo

110-sentralen i Oslo melder om brann i skog og kratt flere steder langs Gjøvikbanen i Maridalen..

Dagbladet - Igår: 18:58

Skogbrann i Nordmarka i Oslo

110-sentralen i Oslo melder om brann i skog og kratt flere steder langs Gjøvikbanen i Maridalen..

Aftenposten - Igår: 18:22

Skogbrann i Nordmarka i Oslo

Det brenner i skog og kratt på flere steder i Maridalen. Det melder Oslo brann- og redning på Twitter..

NRK - 17 juli 21 kl. 10:54

Fullpakket sydenfly snur

Kort tid før Norwegian-flyet fra Oslo til Antalya skulle krysse grensen til Tyrkia i luften, ble det klart at flyet ikke hadde papirene i orden. Pressekontakt Eline Skari i Norwegian bekrefter overfor NRK at flyet er på vei mot Oslo. – Grunnen er at tyrkiske myndigheter ikke godtok endret flyregistering da flyet er blitt overført til norsk register.

NRK - I førrgår: 11:31

Frogner-siktet er tilregnelig

Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige. Det kommer fram i en fengslingskjennelse fra Oslo tingrett torsdag, der mannen ble varetektsfengslet i nye fire uker. I kjennelsen vises det til en rettspsykiatrisk erklæring fra 6.

E24 - I førrgår: 11:27

Oslo Børs varsler suspensjon av Netoil Capital-aksjen fra Euronext Growth

Oslo Børs har varslet at aksjene til det Euronext Growth-noterte oljeselskapet Netoil Capital trolig vil bli suspendert fra 2. august som følge av regelbrudd og gir selskapet frist til samme dato med å søke ny børsnotering..

Aftenposten - I førrgår: 05:50

For to måneder siden åpnet Oslo igjen. Hvordan har det gått?

Smitten er lav. Svært få tester positivt. Her er fem spørsmål og svar etter to måneder med et åpent Oslo..

NRK - I førrgår: 05:04

Bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til fredag ut til en bilbrann på Hovseter i Vestre Aker i Oslo. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Ingen personskade.

Aftenposten - I førrgår: 20:30

Rusavhengige i Oslo er blitt jaget i 50 år. Byrådet skuffer igjen.

Dagens tilnærming til rusavhengige i Oslo bidrar til at hovedstaden har store åpne russcener..

NRK - I førrgår: 19:57

Nasjonalt minnearrangement i Oslo

10-årsmarkering etter 22. juli i Oslo Spektrum. Det blir mange musikalske innslag og kong Harald skal tale..

NRK - I førrgår: 18:14

Oslo S stengt etter strømproblemer

Det er stengt ved Oslo S på grunn av strømproblemer. «Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta», skriver Bane NOR..

NRK - 22 juli 21 kl. 09:36

Alle har fått tilbud om vaksine

Alle i Oslo har nå fått tilbud om første vaksinedose. Det sier smittevernoverlege Frode Hagen til Avisa Oslo. Likevel har en av fem fremdeles ikke tatt vaksine..

NRK - 22 juli 21 kl. 08:53

Markering ved regjeringskvartalet

Klokken 09:00 begynner en minnesmarkering ved regjeringskvartalet i Oslo, i anledning 10 år siden 22. juli. Følg NRK sin direktesending her, eller på NRK1.

NRK - 22 juli 21 kl. 08:53

Minnemarkering for 22. juli

Fra klokken 09:00 er det minnesmarkering ved regjeringskvartalet i Oslo, i anledning 10 år siden 22. juli. Følg NRK sin direktesending i den vedlagte saken, eller på NRK1.

E24 - 22 juli 21 kl. 08:29

Oslo Børs kan åpne med oppgang tredje dag på rad, mener analytiker

Både de amerikanske og asiatiske børsene steg etter Oslo Børs stengte i går ettermiddag..

NRK - 16 juli 21 kl. 03:20

Pågrepet etter slagsmål i Oslo

En mann i 30-årene er pågrepet etter et slagsmål hvor vitner har opplyst at han har truet med kniv i en gate i Oslo. Det er ingen personskade. Politiet har tatt beslag i en kniv like ved der mannen ble pågrepet, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 16 juli 21 kl. 02:11

Vold mot politiet i Oslo

En mann i 20-årene ble pågrepet for vold mot politiet på et utested på Grünerløkka i Oslo natt til fredag. Ingen skade på de involverte, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 22 juli 21 kl. 04:52

22 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 22 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er tre under snittet de sju foregående dagene. 22 tilfeller er seks færre enn på tirsdag, og fire færre enn samme dag forrige uke.

Aftenposten - 15 juli 21 kl. 21:03

Mor og datter tok svingtur innom Oslo for å nyte knallværet

Oslo-folk kan glede seg over strålende vær denne helgen. Men statsmeteorolog tror ikke varmerekorden for Oslo fra 1901….

NRK - 21 juli 21 kl. 22:34

Osloborgere kan få dose 2 tidligere

Fra neste uke kan Oslo få overskudd av vaksinedoser. Noen doser kan bli sendt til andre kommuner, men kan også bety dose to tidligere for enkelte Osloborgere. – Akkurat nå i avslutningen for dose én kan det bli noen doser som sendes til andre kommuner, sier smittevernoverlege Frode Hagen i Oslo kommune til VG.

NRK - 09 juli 21 kl. 11:20

Testing ved Oslo havn gjenopptas

Oslo kommune gjenopptar testingen ved Oslo havn for å teste passasjerer fra DFDS og Colorline. – DFDS utgjør et lavere testvolum siden båten ikke er så stor, men Colorline har potensielt et stort volum med passasjerer. Båten kan dog ikke fylles med flere passasjerer enn det vi har kapasitet til å teste, sier koordinator for TISK-riggen i Oslo kommune Elisabeth Vennevold.

E24 - 21 juli 21 kl. 19:13

Oslo kan få overskudd av doser - vurderer å fremskynde dose to

Fra neste uke kan Oslo få et overskudd av doser. De vurderer om de skal gi dem bort til andre kommuner eller fremskynde dose to..

VG - 21 juli 21 kl. 18:27

Oslo kan få overskudd av doser - vurderer å fremskynde dose to

Fra neste uke kan Oslo få et overskudd av doser. De vurderer om de skal gi dem bort til andre kommuner eller fremskynde dose to..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt