Oslo

Wednesday, 01 December, 16:51

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 nov 21 kl. 13:13

Støre: – Oslo er en trygg by

Statsminister Jonas Gahr Støre sier til NRK at hendelsen på Bislett i Oslo tirsdag var dramatisk, og at han godt forstår at de til stede ble skremt. – Jeg er glad for at politiet ser ut til å ha løst oppdraget som var der, så får vi se hva etterforskningen viser. Men det er en lite hyggelig nyhet tidlig på dagen, sier han.

NRK - 28 okt 21 kl. 08:55

Lange køer inn mot Oslo

Torsdag morgen er det meldt inn lange køer fra de store innfartsveiene til Oslo. Både fra vest på E 18 retning Oslo, og fra sør-øst på E6 retning Oslo. I tillegg var det lange køer fra nord retning Oslo på E6.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:33

Johansen med klar beskjed

Byrådsleder Raymond Johansen møtte mandag justisministeren for å diskutere skyteepisodene i Oslo. Der krevde Johansen nok politiressurser. – Mitt budskap til ministeren var tydelig: Det er viktig at det er nok politiressurser i Oslo, til både forebygging, tilstedeværelse og etterforskning.

NRK - 08 nov 21 kl. 15:38

Ingen nye tiltak i Oslo ennå

Smittetallene i Oslo stiger, men det blir foreløpig ingen koronatiltak i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at situasjonen kan snu raskt. – I det korte løp blir det ikke konkrete tiltak, sier Steen til Avisa Oslo.

NRK - 05 nov 21 kl. 17:48

Krass kritikk fra Oslo kommune

Oslo kommune reagerer på at Bane Nor nå har bestemt seg for å utsette planene om togutbyggingen i Brynsbakken i fem år. – Det kom som et sjokk at Bane Nor nå utsetter planene i årevis. Bane Nor har presset Oslo kommune til å hastebehandle togutbygging i Brynsbakken, for så å kaste kortene få måneder senere.

NRK - 30 okt 21 kl. 13:57

Gir seg som nestleder i Oslo Høyre

Eirik Lae Solberg stiller ikke til gjenvalg som nestleder i Oslo Høyre. Han er heller ikke aktuell som ny leder. – For snart to uker siden ga jeg valgkomiteen beskjed om at jeg ikke ønsker gjenvalg som nestleder og heller ikke er kandidat til ledervervet i Oslo Høyre, skriver Lae Solberg på sin Facebook-side, ifølge Vårt Oslo.

NRK - 04 nov 21 kl. 07:24

356 smittede i Oslo

Det er registrert 356 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 38 flere enn onsdag, og 162 flere enn samme dag forrige uke. De siste 14 dagene er det registrert 3.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 02 nov 21 kl. 13:40

50 våpen beslaglagt i Oslo i år

Hittil i år har politiet øst i Oslo beslaglagt 50 skytevåpen. På ti uker er åtte unge menn skutt i byen. – Det er veldig mye.

NRK - 01 nov 21 kl. 14:16

Søreide ønsker ikke å bli ny leder

Ine Eriksen Søreide ønsker ikke å bli ny leder for Oslo Høyre, opplyser hun til Aftenposten. Hun er den fjerde av Høyres Oslo-topper som ikke ønsker å stille til valg som ny leder av Oslo Høyre etter Heidi Nordby Lunde. Også Mudassar Kapur (stortingsrepresentant), Eirik Lae Solberg (nestleder i Oslo Høyre) og Anne Haabeth Rygg (leder av Høyes bystyregruppe i Oslo) har sagt at de ikke er aktuelle..

VG - 05 nov 21 kl. 17:31

Oslo kommune: – Nå må Bane Nor skjerpe seg

Oslo kommune går nå rett i strupen på Bane Nor som fredag ettermiddag varslet at de utsetter planene om å bygge ut dobbeltspor mellom Oslo S og Bryn. – Bane Nor har holdt Oslo for narr, sier Oslos byråd for byutvikling, Hanna E. Marcussen..

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 01 nov 21 kl. 22:39

Mann knivstukket på Oslo S

En mann er sendt til sykehus etter en knivstikking i Oslo sentrum mandag kveld. Knivstikkingen skal ha skjedd inne på Oslo Sentralstasjon. – Fornærmede er sendt til sykehus for behandling.

NRK - 08 nov 21 kl. 01:03

Mistenker ildspåsettelse i Oslo

Politiet i Oslo mistenker at en brann i St. Halvards gate i Gamlebyen i Oslo sent søndag kveld var påsatt. Brannen ble raskt slukket..

NRK - 07 nov 21 kl. 16:55

Smerter etter kjedekollisjon i Oslo

Det har vært en kjedekollisjon på ring 3 i østgående retning ved SInsen i Oslo. Tre biler er involvert, ifølge politiet. Det er mye kø på stedet.

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

NRK - 07 nov 21 kl. 02:37

Brann i kafélokale i Oslo

Det brenner i et kafélokale i Oslogate på St. Halvards plass i Gamlebyen. Politiet mistenker at brannen er påsatt.

NRK - 06 nov 21 kl. 00:31

Politiet med knivkontroll i Oslo

Politiet i Oslo gjennomførte fredag kveld en kontroll av folk på Jernbanetorget med tanke på ulovlig bæring av kniv på offentlig sted. – Totalt er 945 personer kontrollert. Seks kniver ble funnet på personer, og forholdene er anmeldt.

NRK - 05 nov 21 kl. 16:50

Mye kø i ettermiddag i Oslo-området

Hvis du kjører bil i Oslo-området i ettermiddag, må du være forberedt på mye ekstra kø og saktegående trafikk. Dette gjelder spesielt E6 utgående mot Gardermoen fra sentrum, men dette vil også påvirke E18 inngående fra Lysaker/Bærum og E6 inngående sørfra, ifølge politiet. Årsaken er et statsbesøk og kortesje fra Oslo sentrum til Gardermoen..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 16:32

- Holdt Oslo for narr

Oslo kommune går til frontalangrep på Bane Nor etter at de nå utsetter en utbygging i Oslo..

NRK - 05 nov 21 kl. 01:46

Arbeidstilsynet truer med bøter

Utdanningsetaten i Oslo kommune må sikre ansatte i Oslo-skolen mot vold og trusler på arbeidsplassen innen 15. mars 2022, ellers blir det dagbøter. Arbeidstilsynet vil gi etaten 20.

NRK - 04 nov 21 kl. 14:56

Nye togspor utsatt i fem år

Bane Nor utsetter byggingen av nytt dobbeltspor mellom Oslo S og Bryn i fem år. Byggestart var planlagt i 2022, men er utsatt til 2027, opplyser Bane Nor i en pressemelding. Hensikten med prosjektet «Brynsbakken» er å øke kapasiteten og bedre togtilbudet i Oslo-området.

NRK - 04 nov 21 kl. 06:34

Oslo: Varsler flere våpenkontroller

Politiet i Oslo sier de vil gjennomføre flere våpenkontroller fremover. Senest i helgen kontrollerte politiet 750 personer på Nationaltheatret stasjon for ulovlige våpen. Så langt i år har politiet hatt 24 slike kontroller i Oslo sentrum, og totalt har de beslaglagt fem kniver.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:06

Johansen rystet over Bislett-saken

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo beskriver knivangrepet på Bislett som en rystende hendelse. Han maner samtidig til å unngå spekulasjoner om motiv. – Det er en rystende hendelse.

NRK - 09 nov 21 kl. 10:54

Døde av skadene

Operasjonsleder Tore Solberg i politiet i Oslo bekrefter overfor NRK at mannen som ble skutt av politiet i Oslo tirsdag er død..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:13

Justisministeren informert

Justisdepartementet opplyser at justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) er informert om hendelsen på Bislett i Oslo. – Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl er informert om hendelsen på Bislett i Oslo, og følger situasjonen, skriver departementet på Twitter..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 09:25

Mann skutt av politiet i Oslo

Politiet har skutt en mann på Bislett i Oslo. De søker fortsatt i området etter mulig flere skadde og eventuelt flere truende personer..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:12

Mann skutt av politiet i Oslo

Politiet har skutt en mann etter at han skal ha løpt etter en kvinne med kniv i hånden i Oslo. Det skriver Nettavisen. Avisens journalist var vitne til hendelsen..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Var i ferd med å angripe personer

Politiet bekrefter at de forsøkte å kjøre ned en mann, som var i ferd med å knivstikke en person. Videoer viser at en mann blir påkjørt av politiet to ganger i forbindelse med skudd-dramaet i Oslo..

NRK - 09 nov 21 kl. 08:25

4.000 uten strøm i Oslo

Drøyt 4.000 husstander i bydel Søndre Nordstrand i Oslo er tirsdag morgen rammet av strømbrudd. – Strømbruddet er kjent, mannskap jobber med å lokalisere feilen, melder nettselskapet Elvia..

NRK - 03 nov 21 kl. 05:24

318 koronasmittede i Oslo

Det er registrert 318 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 102 flere enn samme dag forrige uke. De siste to ukene er det i snitt blitt registrert 184 smittede per dag i Oslo.

NRK - 09 nov 21 kl. 05:24

290 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 290 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 58 flere enn søndag og 10 flere enn forrige mandag. Smittetrykket er høyest i Alna, og lavest i Vestre Aker, Ullern og Grünerløkka..

NRK - 09 nov 21 kl. 00:32

Siam-etterforskning åpnes igjen

Sian-leder Lars Thorsen sier han var med på å henge opp banneret med teksten «Oslo jihadsenter» på Islam Nets lokaler i Oslo. Banneret ble oppdaget og anmeldt i vår. I oktober henla politiet saken, men nå blir den gjenopptatt, skriver Vårt Land..

Dagbladet - 08 nov 21 kl. 18:21

- Mange føler seg utrygge

Siden 15. august har åtte personer blitt skutt i seks ulike skyteepisoder i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen har mandag møtt justisministeren og ledelsen i Oslo-politiet..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 18:21

Det ble advart om en Oslo-fiendtlig regjering. Aps Oslo-representanter mener budsjettet gir svar på tiltale.

Opposisjonen har fryktet en storbyfiendtlig politikk med Sp i regjering..

VG - 08 nov 21 kl. 17:17

Raymond Johansen med klar oppfordring etter Oslo-skytingene

NYDALEN (VG) Byrådslederen i Oslo har stor forståelse for at folk har vært bekymret etter de mange skyteepisodene den siste tiden. Samtidig understreker han behovet for nok politiressurser i hovedstaden..

VG - 08 nov 21 kl. 16:20

Oslo-advokat siktet for grov hvitvasking

Politiet mener en advokat fra Oslo har hvitvasket over én million kroner for en betalingsagent..

NRK - 08 nov 21 kl. 16:02

Etterforsker øvelse med skoleelever

Spesialenheten for politisaker bekrefter at den har mottatt en anmeldelse etter at skoleelever i Oslo deltok på en øvelse med politiet. De fem skoleelevene deltok som markører på en øvelse for Den kongelige politieskorte. Skoleelevene anmeldte det de mente var en voldsom behandling under øvelsen.

NRK - 27 okt 21 kl. 09:44

Lunde tar ikke gjenvalg

Heidi Nordby Lunde tar ikke gjenvalg som leder for Oslo Høyre. Det bekrefter leder i valgkomiteen, Jens Jørgen Lie, overfor Avisa Oslo. Nordby Lunde har vært leder i Oslo Høyre 2018.

Klartale - 08 nov 21 kl. 10:28

Mistenker at branner i Oslo er påsatte

En kafé i Oslo har brent to ganger på et døgn. Politiet mistenker at brannene er påsatte med vilje..

NRK - 02 nov 21 kl. 07:21

Nye smittede i Oslo

Det er registrert 282 nye koronatilfeller i Oslo siste døgn. Det er 150 flere enn dagen før. 282 nye registrerte smittede er tre færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 08 nov 21 kl. 01:03

Mistenker påtent brann

Politiet i Oslo mistenker at en brann i St. Halvards gate i Gamlebyen i Oslo sent søndag kveld var påsatt. Brannen ble raskt slukket.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 22:45

Sett dette før? Over 100.000 har besøkt lysfestival i Oslo, ifølge arrangørene.

Har du sett lyskunst fra Oslo i sosiale medier i helgen? Du er ikke alene..

NRK - 01 nov 21 kl. 09:34

Kjørte ruspåvirket åtte ganger

En Oslo-mann må gi fra seg bilen etter at å ha blitt tatt for kjøring uten førerkort 25 ganger og åtte ganger for ruskjøring, skriver Avisa Oslo. Da rettssaken gikk i Oslo tingrett i forrige uke, tilsto mannen alt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt