Oslo

Lørdag, 08 Mai, 09:45

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 17:16

Oslo kan utsette 50.000 andredoser

Helsebyråden i Oslo åpner for å utsette tidspunktet for dose to for personer under 65 år uten medisinske risikotilstander. I så fall betyr dette at inntil 50.000 personer vil kunne få sin første dose raskere enn forespeilet, melder Aftenposten.

NRK - 30 april 21 kl. 07:05

110 smittede i Oslo

Det er registrert 110 nye smittetilfeller i Oslo siste døgn. Det er 26 færre enn dagen før og 13 færre en samme dag forrige uke. Det viser tall fra Oslo kommune.

Aftenposten - I førrgår: 13:45

Gjenåpningen av Oslo bremses av smittetallene. Det styrker Holden-utvalgets påstand.

Gjenåpningen av Oslo bremses av smittetallene. Det styrker Holden-utvalgets påstand: Oslo bør få langt flere vaksiner..

NRK - 05 mai 21 kl. 05:23

123 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 123 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 24 færre enn samme dag i forrige uke. Smittetallene er fortsatt høyest i Bjerke.

NRK - 04 mai 21 kl. 14:31

Pressekonferanse om Oslo-tiltak

Onsdag klokken 12 holder byrådet pressekonferanse om koronasituasjonen, skriver Aftenposten. Det er ventet at byrådsleder Raymond Johansen skal snakke om trinn to av gjenåpningsplanen for Oslo. Det er knyttet stor spenning til om butikker og serveringssteder i Oslo snart kan åpne igjen.

NRK - 04 mai 21 kl. 04:51

166 nye koronasmittet i Oslo

Det er registrert 166 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 24 flere enn samme dag i forrige uke. De siste to ukene er det i snitt blitt registrert 122 smittede per dag, men lavere tall i helgene drar snittet ned.

NRK - 03 mai 21 kl. 12:59

Avgjørelse om Oslo-tiltak torsdag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) varsler at de på torsdag vil ta en beslutning om hvilke koronatiltak som skal gjelde i Oslo i tiden fremover. – Det er ikke til å legge skjul på at det er et vanvittig press fra alle sektorene om å åpne, sier Johansen til Avisa Oslo..

NRK - 26 april 21 kl. 19:53

–Forsvarlig å starte Oslogjenåpning

Raymond Johansen mener det nå er forsvarlig å starte en gradvis gjenåpning av Oslo, men tar mange forbehold. – Så lenge smittetallene fortsetter å synke, antallet innlagte ikke er for høyt og andelen vaksinerte stiger, mener vi at det nå er forsvarlig å starte en gradvis og kontrollert gjenåpning, skriver byrådslederen til Aftenposten mandag. Høyres gruppeleder i Oslo Anne Haabeth Rygg mener byrådet må komme med noen datoer eller noe konkret folk i hovedstaden kan forholde seg til.

NRK - 02 mai 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

Aftenposten - 2 timer siden

Slik skal Oslo Frp reise seg etter partidrama

Oslo Frp sier de har fått en ny giv etter at partiledelsen kneblet de nasjonalkonservative kreftene i lokallaget..

NRK - 3 timer siden

75 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 75 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 40 færre enn samme dag forrige uke. Flest nye smittede ble registrert i Grünerløkka med 11.

NRK - 5 timer siden

Ber folk holde seg unna Sian i Oslo

Antirasistisk Senter oppfordrer folk til å holde seg unna protestene mot den islamfiendtlige gruppa Stopp islamiseringen av Norge (Sian) i Oslo lørdag. – Mobilisering trengs, men nå trengs også smittevern, sier leder Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter til Klassekampen..

NRK - 14 timer siden

Oslo overkjørte råd fra FHI

Byrådet i Oslo overkjørte råd fra FHI da de åpnet for at opptil ti personer kan være samlet i private hjem. FHI sier de ikke har vært involvert i Oslos gjenåpningsplan, og at de hadde rådet byrådet til å gradvis øke fra to til fem i private hjem..

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av folk i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 25 april 21 kl. 00:09

Store samlinger av ungdommer i Oslo

Det har vært og er store ansamlinger av ungdom enkelte steder i Oslo lørdag kveld. På st.Hanshaugen har det vært opp mot 1000 ungdommer samlet ute.

NRK - 22 timer siden

Gjess stenger E-18 i Oslo

Politiet stenger E-18 ved Maritim på Skøyen utenfor Oslo en kort periode. Det opplyser politiet på Twitter. Årsaken er en gjeng med gjess på tur som skal hjelpes over veien..

VG - 23 timer siden

Ikke lenger smittenedgang i Oslo: – Litt bekymringsfullt

Etter en måned med synkende smittetrend, flater nå trenden ut både nasjonalt og i Oslo. I Bergen er det tegn på en oppgang, ifølge assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

VG - 23 timer siden

Ikke lenger smittenedgang i Oslo ifølge Nakstad: – Litt bekymringsfullt

Etter en måned med synkende smittetrend, flater nå trenden ut både nasjonalt og i Oslo, og i Bergen kan det være tegn på en oppgang, ifølge assisterende helsedirektør Espen Nakstad..

NRK - Igår: 05:57

129 nye smittede i Oslo

Det er registrert 129 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 19 flere enn dagen før og 23 flere enn samme dag forrige uke. Bydel Bjerke har det høyeste smittetrykket, mens bydel Ullern har det laveste..

VG - Igår: 16:00

Oslo vil utsette opptil 50.000 andredoser for å vaksinere flere

FHI mener Oslo har lov til å utsette noen flere andredoser, hvis de selv holder oversikt. Det ønsker de å gjøre..

VG - Igår: 16:00

Oslo vil utsette opptil 50.000 andredoser for å vaksinere flere tidligere

FHI mener Oslo har lov til å utsette noen flere andredoser, hvis de selv holder oversikt. Det ønsker de å gjøre..

Aftenposten - Igår: 14:00

Intet underskudd på sykehuskapasitet i Oslo

Oslo universitetssykehus (OUS) planlegger med det antall somatiske senger en fersk rapport fastslår at det er behov for..

VG - Igår: 13:45

Politiet: Vitne avbrøt overfallsvoldtekt i Oslo

Det jobbes nå for fullt med å forsøke å spore opp mannen som skal ha forsøkt å voldta en kvinne på et trikkestopp øst i Oslo natt til søndag..

NRK - Igår: 13:31

Mer trafikk i Oslo i år enn i fjor

Trafikken i Oslo i april i år har økt sammenlignet med april i fjor. Økningen er på 9 prosent, viser tall fra Fjellinjens bomstasjoner. Selv med en økning i år er trafikkmengden lavere enn det som var normalen før koronapandemien..

Klartale - I førrgår: 08:34

Muslimske ledere i Oslo ber folk vaksinere seg

Ni imamer og styremedlemmer i muslimske menigheter i Oslo ber folk vaksinere seg. De ber også om at folk følger korona-reglene under ramadan..

NRK - I førrgår: 05:07

109 nye smittede i Oslo

Det er registrert 109 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det 27 færre enn samme dag forrige uke. Smittetrykket er fortsatt høyest i Bjerke bydel, med åtte nye smittede.

NRK - 23 april 21 kl. 12:51

Oslo får rekordmange vaksiner

Oslo får rekordmange vaksiner neste uke, skriver Dagbladet. Totalt får Oslo over 41.500 doser, skriver avisen.

VG - I førrgår: 23:15

Muslimske ledere i Oslo med vaksineoppfordring

Ni imamer og styremedlemmer i muslimske menigheter i Oslo kommer med en felles vaksineoppfordring. De ber også om at koronareglene blir fulgt under ramadan..

Aftenposten - I førrgår: 20:32

Oslo åpner kjøpesentre og butikker, mens her skal alle elever og lærere testes

Skolen får egen testbuss og testteam: – Mens resten av Oslo åpner opp, så møter vi pandemien ordentlig for første….

Dagbladet - 29 april 21 kl. 12:32

Kan velte Oslo-lettelser

Helseministeren sier at regjeringens Viken-beslutning kan påvirke videre gjenåpning av Oslo. Mens helsedirektøren sier at Oslo ikke trenger å vente i tre uker mellom første og andre trinn av gjenåpningen..

Aftenposten - I førrgår: 18:42

På dette lille området skal Oslos nye sykehus bygges. Staten bestemte seg for prosjektet uten at Oslo hadde sagt ja.

I snart ett år har Oslo kommune og Helse sør-øst meglet på overtid..

NRK - I førrgår: 18:27

Oslo vil endre 140.000 avtaler

Byrådet i Oslo vil ha muligheten til å endre avtaler med 140.000 innbyggere som har fått én dose koronavaksine. I stedet for å gi dem dose to etter seks uker, vil de gi flere innbyggere dose én, melder Dagbladet.

NRK - 29 april 21 kl. 11:33

Pandemihåndtering i Oslo evalueres

Oslo kommunen skriver at byrådet vil evaluere kommunens pandemi-håndtering så langt, og skal levere en rapport i juni. Byrådsleder Raymond Johansen skriver i en pressemelding at kommunen fremdeles står i aktiv krisehåndtering. – Byrådet har likevel ønsket å starte evalueringen av hvordan Oslo kommune har håndtert pandemien så langt nå, for å høste erfaringer og lære også underveis i krisehåndteringen, sier Johansen..

E24 - I førrgår: 16:31

Oslo Børs endte i pluss

Oslo Børs steg onsdag etter resultatslipp fra Adevinta og Aker Solutions..

NRK - 23 april 21 kl. 02:09

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 29 april 21 kl. 06:47

Flere gjennomfører selvtesting

7000 selvtester ble gjennomført av studenter ved UiO forrige uke, og bare én av dem var positiv. Nå utvides tilbudet til sju andre utdanningsinstitusjoner. Studentsamskipnaden i Oslo har foreløpig sendt ut 20.

Klartale - I førrgår: 12:49

Nå åpner Oslo litt

Byrådet åpner butikker og kjøpesentre i Oslo. Byen går nå inn i trinn to av gjenåpningen..

VG - I førrgår: 12:05

Kjøpesentrene i Oslo åpner igjen: - Hoppende glad

Elizabeth Massey jubler over at varehandelen igjen kan åpne dørene i Oslo: – Jeg blir varm om hjertet, for nå synes jeg vi hadde ventet lenge nok, sier butikkinnehaveren..

NRK - I førrgår: 12:06

Åpner butikker i Oslo

Butikker og kjøpesentre i Oslo kommune får åpne igjen fra og med torsdag, kunngjorde byrådsleder Raymond Johansen (Ap) på en pressekonferanse onsdag..

Aftenposten - I førrgår: 12:11

Kjøpesentrene i Oslo åpner igjen: – Hoppende glad!

Elizabeth Massey jubler over at varehandelen igjen kan åpne dørene i Oslo: – Jeg blir varm om hjertet, for nå synes jeg….

E24 - I førrgår: 12:11

Kjøpesentrene i Oslo åpner igjen: - Hoppende glad!

Elizabeth Massey jubler over at varehandelen igjen kan åpne dørene i Oslo: – Jeg blir varm om hjertet, for nå synes jeg vi hadde ventet lenge nok, sier butikkinnehaveren..

E24 - I førrgår: 11:49

Byrådet i Oslo orienterer om gjenåpningsplanen

Byrådsleder Raymond Johansen orienterer om coronasituasjonen og veien mot gjenåpning i Oslo klokken 12 onsdag..

E24 - 05 mai 21 kl. 08:21

Venter oppgang fra start på Oslo Børs

Oslo Børs ventes å stige onsdag morgen etter ferske resultatslipp fra Adevinta og Aker Solutions..

E24 - 05 mai 21 kl. 08:21

Oppgang på Oslo Børs – Aker Solutions klatrer etter resultatslipp

Oslo Børs stiger onsdag morgen etter ferske resultatslipp fra Adevinta og Aker Solutions..

E24 - 05 mai 21 kl. 07:27

København: Her er det meste åpent mens Oslo er stengt ned

Til tross for et høyere smittetrykk enn Oslo, kan innbyggere i København kose seg på restaurant og gå i butikker..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt