Oslo

Sunday, 04 December, 22:02

Nyheter om Oslo

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 06:00

Her kommer Frelsesarmeen med mathjelp

Folk fra Frelsesarmeen hjelper hjemmetjenesten i Oslo. De leverer ut mat til 70 personer i byen som trenger det. Disse menneskene sliter med å få i seg god nok og sunn nok mat.

NRK - 11 timer siden

Mann filmet kvinner på toalett på utested i Oslo

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo. Natt til søndag 21. november i fjor plasserte mannen seg i en toalettbås på et utested i Oslo.

Klartale - 22 nov 22 kl. 15:45

Dette er Oslo sin gave til britene

– Dette er en viktig tradisjon, som har litt ekstra betydning nå. Det sier Oslo-ordfører Marianne Borgen til nyhetsbyrået NTB.Hvert år siden 1947 har Oslo kommune sendt julegran til London.

NRK - 21 nov 22 kl. 12:32

Oslo-folk om Ullevål-avstemning

46,7 prosent i Oslo vil ha folkeavstemning om nedleggelsen av Ullevål og Oslo-sykehusenes framtid. Det viser en meningsmåling som InFact har gjennomført på oppdrag for Oslo Senterparti og aksjonen Redd Ullevål sykehus. 34,8 prosent svarer nei til folkeavstemning, mens 18,5 prosent vet ikke.

NRK - I førrgår: 10:01

Grande blir ny styreleder for Oslo Museum

Tidligere Venstre-leder og kulturminister Trine Skei Grande er valgt til ny styreleder for Oslo Museum. Grande tiltrer som styreleder ved nyttår. – Vi er svært glade for at Grande har sagt ja til å lede styret etter Bernt Bull, sier Astri M.

NRK - 30 nov 22 kl. 23:07

Venstre kritisk til fengsel-deling

Oslo Venstre reagerer kraftig på oppdelingen av Oslo fengsel. Etter planen skal kun varetektsplasser forbli i hovedstaden, mens rundt 170 plasser flyttes til to andre kommuner. Regjeringen vil bygge ut Ilseng fengsel med 96 høysikkerhetsplasser og Ullersmo fengsel med 76 plasser.

Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:10

En mann til pågrepet i drapssak i Oslo

Oslo politisdistrikt har søndag kveld pågrepet en mann i 30-årene siktet for drap et på Grønalnd natt til søndag, det melder poltiet i en pressemelding. Han ble pågrepet på en adresse i Oslo. Mannen er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:17

80 år siden deportasjonen av jøder fra Norge med skipet Donau

Minnemarkeringen for den største deportasjonen av jøder fra Norge finner sted i Oslo rådhus 24. november. I år er det 80 år siden skipet Donau forlot Oslo.

Klartale - 14 nov 22 kl. 16:30

Er dette Norges styggeste bygning?

Grøss-medaljen går det til styggeste nybygget. Mens det fineste nybygget får Arkitektur-oppgjørets Hederspris. Det er 11 kandidater i hver kategori.

NRK - 28 okt 22 kl. 06:22

Oslo somler med elbillading

Oslo kommune vil gradvis forby bensin- og dieselbiler, men sliter med å få på plass nok elbilladere. Ifølge byrådets statusrapport kom det bare ti nye ladepunkter for vanlige elbiler i løpet av årets åtte første måneder. Prognosen for hele året er 80, mens målet var 200.

Klartale - 01 dec 22 kl. 12:55

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

NRK - 25 nov 22 kl. 17:16

Norse Atlantic stupte på flat Oslo Børs

I løpet av uken har Oslo Børs steget over 3 prosent. På ukens siste dag steg hovedindeksen med marginale 0,09 prosent, til 1.215,51 poeng.

NRK - 30 nov 22 kl. 17:58

Oslo MDG vil legalisere cannabis

MDG åpner for legalisering av cannabis i Oslo. Det sier gruppeleder i Oslo MDG, Eivind Trædal til Dagsavisen. Partiet har fullført sitt andre utkast til Osloprogram, og under cannabis-seksjonen skriver de at lokal legalisering av cannabis vil være med å bekjempe kriminaliteten.

NRK - 30 nov 22 kl. 07:03

En million kroner ekstra til helsehjelp til papirløse

Oslo kommune skal for første gang ta ansvar for helsetilbudet til personer uten oppholdstillatelse. Det kommer fram i budsjettavtalen byrådspartiene Ap, SV og MDG har inngått med Rødt. I tillegg får Helsesenteret for papirløse i Oslo en million kroner ekstra i neste års budsjett, i påvente av at kommunen får etablert et eget tilbud.

NRK - 24 nov 22 kl. 06:31

Oslo får en koronamilliard av staten

Oslo får dekket over en milliard kroner mer av utgiftene kommunen hadde under koronapandemien. For hele landet foreslår regjeringen 7,3 milliarder mer i koronakompensasjon enn det som hittil er bevilget. Kommunen hadde bare våget å regne med 200 millioner kroner ekstra, og byrådsleder Raymond Johansen sier dette er en stor lettelse.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:52

Skyting på Furuset: – Dette er en alvorlig sak

En skutt mann fikk hjelp ved Ikea Furuset i Oslo. Han hadde blitt skutt og kom dit i drosje tirsdag.Mann funnet skutt ved Ikea i OsloPolitiet leter etter én eller flere personer.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

NRK - 23 nov 22 kl. 05:52

Mann reddet opp av vannet ved Bjørvika i Oslo

En mann i 30-åra ble observert i sjøen ved Bjørvika i Oslo rundt 04:30 natt til onsdag. – Flere beboere i området hørte rop og skrik fra en person, før de gikk ut og lokaliserte mannen, sier Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt. Mannen ble berget ut av sjøen, og er nå tatt med til sykehuset.

Aftenposten - 4 timer siden

Nå kan du dra til «Winter Wonderland» et stykke utenfor Oslo. Neste uke kan snøen komme nærmere sentrum.

En liten biltur unna Oslo ligger «Winter Wonderland» klart for skitur. Det kan også bli snø nærmere sentrum neste uke..

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Furuset-skytingen: Ble kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Fornærmede er ikke fra Oslo.

NRK - 14 timer siden

Mann tiltalt for tyveri av «Skal vi danse»-utstyr

En 50 år gammel mann må møte i retten, tiltalt for å ha stjålet TV-utstyr verdt nær én millioner kroner fra TV-studioet hvor «Skal vi danse» ble spilt inn. Saken var opprinnelig berammet i sommer, men ble utsatt til desember av ukjente årsaker. Det var 24.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

NRK - 30 okt 22 kl. 11:59

Byrådslederen om nazi-marsj: – Hatets apostler

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, kaller gårsdagens nazi-marsj i Oslo skremmende. Han mener Den nordiske motstandsbevegelsen er hatets apostler, som sår splittelse og økt polarisering. – Oslo har sine sår, sine minner, om hva nynazister har gjort.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Person skutt ved Ikea i Oslo

En person skal være skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo

Tirsdag ble en voksen mann funnet skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.

NRK - Igår: 21:44

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - Igår: 19:17

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - Igår: 19:17

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

Aftenposten - Igår: 19:05

Én kritisk skadet etter knivstikking i T-banevogn i Oslo

En person er sendt til sykehus etter knivstikking i Oslo sentrum. Flere politipatruljer har rykket ut til området rundt….

Dagbladet - Igår: 18:48

Kritisk skadd etter knivstikking

Oslo politidistrikt melder at en person er knivstukket i Oslo. Politiet har rykket til Jernbanetorget med flere patruljer..

NRK - Igår: 18:21

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..

NRK - Igår: 18:21

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

VG - Igår: 18:31

Én til sykehus etter knivstikking i Oslo

En person er trolig blitt knivstukket i en T-banevogn i Oslo. Fornærmede er fraktet til sykehus..

NRK - Igår: 18:21

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 27 nov 22 kl. 16:46

Politiet: Mulig hevnmotiv bak drapet på Grønland i Oslo

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Oslo tidlig søndag morgen. Blant teoriene politiet jobber etter er at det kan være snakk om hevn. Etter det NRK får opplyst skal den drepte mannen ha vitnet i flere rettssaker.

NRK - Igår: 10:44

Trusselsituasjon i Oslo

Politiet melder at de har rykket ut til en privatadresse i Oslo hvor det har vært en trusselsituasjon like før klokken 10.30. – Mulig vært brukt en skarp gjenstand til å true med, men det er fortsatt uklart.

NRK - 27 nov 22 kl. 13:53

Oslo SV vil ha Kaski som partileder

Oslo SV har vedtatt at de vil ha Kari Elisabeth Kaski som partileder etter Audun Lysbakken. – Vi ønsker henne som leder fordi hun kan nå ut til mange velgere og være en samlende leder, sier leder i Oslo SV Sunniva Holmås Eidsvoll til TV 2. Tidligere i november kunngjorde Lysbakken at han ikke stiller til gjenvalg på partiets landsmøte til våren.

NRK - 27 nov 22 kl. 10:41

VG: En pågrepet og siktet for medvirkning til drap i Oslo

En person er pågrepet etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag. Personen er siktet for medvirkning til drap i Oslo. Det opplyser politiet til VG.

NRK - 27 nov 22 kl. 10:41

En pågrepet og siktet for medvirkning til drap i Oslo

En person er pågrepet etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag. Personen er siktet for medvirkning til drap i Oslo. Det opplyser politiet til NRK.

NRK - 27 nov 22 kl. 09:02

VG: To innbrakt etter drapet på Grønland i Oslo

Politiet har innbrakt to personer etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag. Det opplyser Renate Medby ved krimvakta i Oslo til VG..

NRK - 27 nov 22 kl. 09:02

To innbrakt etter drapet på Grønland i Oslo

Politiet har innbrakt to personer etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag. Det opplyser Renate Medby ved krimvakta i Oslo til NRK..

NRK - 27 nov 22 kl. 04:53

en person er skutt og drept i Oslo

En person er skutt og drept ved Grønland T-banestasjon i Oslo natt til søndag. Politiet søker etter en person som har løpt fra stedet. – Vi søker etter en mistenkt person med store ressurser, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo-politiet.

NRK - 27 nov 22 kl. 04:53

Person skutt og drept i Oslo

I Oslo er en person skutt og drept nær Grønland T-banestasjon tidlig i morgentimene søndag, melder politiet på twitter. Oslo-politiet søker med store styrker etter en mistenkt person som er sett løpende fra stedet. Operasjonsleder Line Skott sier til NTB at politiet har snakket med vitner, men at det er ikke mange som har sett hendelsen.

NRK - I førrgår: 20:35

Ungdomsgjeng stanset T-banetrafikken i Oslo

Fredag kveld skapte en ungdomsgjeng uro på T-banen i Oslo. Sporveien skrev på Twitter at de stanset trafikken i begge retninger mot Vestli, Hasle og Løren. Politi ankom stedet like etter, og fikk kjapt orden på situasjonen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com