E24 > Økonomi

Saturday, 24 September, 17:20

E24 - 21 sep 22 kl. 14:57

Direkte: Nassim Taleb og Peter Warren om finansmarkedene

Nassim Taleb er mannen som advarte om finanskrisen i 2008 og tok Svart svane-teorien inn i populærkulturen. Han møter investor Peter Warren og E24s journalist Asgeir Aga Nilsen under Oslo Business Forum..
Les mer på E24


Les mer om:
Taleb, Svart, Peter Warren, E24s, Asgeir Aga Nilsen, Oslo Business Forum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Direkte, Nassim, Talebog , Peter, Warrenom , finansmarkedene
E24 - 21 sep 22 kl. 14:57

Nassim Taleb og Peter Warren om finansmarkedene

Nassim Taleb er mannen som advarte om finanskrisen i 2008 og tok Svart svane-teorien inn i populærkulturen. Han møter investor Peter Warren og E24s journalist Asgeir Aga Nilsen under Oslo Business Forum..

NRK - 11 aug 22 kl. 15:58

Irakisk skuespillerinne saksøker britisk magasin etter bildebruk

I det britiske magasinet The Economist blir eit bilde av den irakiske skuespillerinna Enas Taleb brukt som illustrasjon i ein artikkel med tittelen «Kvifor kvinner er tjukkare enn menn i den arabiske verda». Taleb har no gått til søksmål mot magasinet. Ho krev økonomisk kompensasjon og at magasinet ber om orsak.

NRK - 11 aug 22 kl. 15:58

Irakisk skodespelar saksøker britisk magasin etter bildebruk

I det britiske magasinet The Economist blir eit bilde av den irakiske skodespelaren Enas Taleb brukt som illustrasjon i ein artikkel med tittelen «Kvifor kvinner er tjukkare enn menn i den arabiske verda». I artikkelen argumenterer magasinet for at sosiale restriksjonar gjer at kvinner held seg unna arbeid og fysisk trening. Taleb har no gått til søksmål mot magasinet.

NRK - 09 jun 22 kl. 20:26

Putin sammenligner seg selv med Peter den store

President Vladimir Putin sammenlignet seg selv med Peter den store i en tale under 350-årsmarkeringen av den russiske tsarens fødselsdag. I talen sammenlignet han Peter den stores grunnlegging av St. Petersburg med sin egen regjerings annektering av territorium, åpenbart med henvisning til Krim-halvøya i Ukraina.

Klartale - 10 maj 22 kl. 13:20

Flere kan dø av sykdom enn bomber

The Global Fund er et internasjonalt fond. De tror at sykdom vil drepe flere enn bomber og kuler som følge av Ukraina-krigen. Fondet jobber med å kjempe mot sykdommer som hiv, aids og malaria.

E24 - 07 jun 22 kl. 09:15

Peter Løvaas ny direktør i Arctic Securities

SEB-topp Peter Løvaas blir ny sjef for meglerhuset Arctic Securities, og erstatter Mads H. Syversen som blir arbeidende styreleder..

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 17:04

Toppkarakter til «Peter Pan» i Frognerparken

«Peter Pan» i Frognerparken er uten spesialeffekter. Likevel får teaterskoleelevene barn og voksne til å måpe helt til….

E24 - 21 jun 22 kl. 05:35

800.000 i ny jobb i Norge det siste året. Peter Bekken (22) kunne velge mellom to.

Peter Bekken (22) kunne plutselig velge mellom to ulike jobber. Han er én av over 800.000 nordmenn som har fått ny jobb det siste året..

Aftenposten - 29 jun 22 kl. 19:30

Tusen takk Peter. Hvil i fred

Peter Hidas (1937–2022).

NRK - 23 jul 22 kl. 02:39

Advarsel mot håndsprit i bilen

Håndsprit i bilen midt på sommeren kan være en brannfare, advarer svenske myndigheter for samfunnssikkerhet. Bilen kan bli en badstu i sommervarmen, og det kan bli så varmt at alkoholen fordamper. Det kan skape gasser som kan antennes av for eksempel gnister som dannes av statisk elektrisitet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Partene i lærerstreiken møtes igjen søndag

Partene i lærerstreiken gir seg for dagen - møtes søndag klokken 12..

E24 - 1 time siden

Rec Solar om strømstøtten: Holder fortsatt stengt

Rec Solar holder fortsatt stengt i Norge på grunn av dyr strøm, men møter forståelse fra de tillitsvalgte, til tross for permittering av flere hundre ansatte..

E24 - 4 timer siden

Lysbakken lover harde tak om statsbudsjettet

SV-leder Audun Lysbakken lover kamp i forhandlingene med regjeringen om statsbudsjettet – og advarer mot å tro at renteøkninger er eneste våpen mot inflasjon..

E24 - 4 timer siden

Lysbakken lover regjeringen harde tak på skatt og strøm

Regjeringen skal forhandle med SV om både strømstøtte og statsbudsjett i høst. SV-leder Audun Lysbakken lover kamp..

E24 - 4 timer siden

De nye, store strømforbrukerne

Store prosjekter i industri og oljebransjen vil kreve mye strøm, samtidig som det planlegges lite ny kraftutbygging. Se listen over de nye, store forbrukerne her..

E24 - 5 timer siden

Partene hver til sitt etter halvannen time

Lørdag klokken 10.00 møttes partene hos riksmegleren i Oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni. Flere av partene følte på presset før møtet..

E24 - 5 timer siden

Har gitt ekskonen enda en luksusbolig

Først fikk hun syv boliger på Konglungen i Asker. Nå har Kjell Inge Røkke gitt også en 850 kvadratmeter stor bolig ved Vigelandsparken til ekskonen Anne Grete Eidsvig..

E24 - 6 timer siden

Edvard (73) trosser ekspertenes råd: Handler kun i favorittaksjen sin

Edvard Hanøy har kjøpt og solgt aksjer i et halvt århundre. Han trosser ekspertenes råd og handler kun i favorittaksjen sin..

E24 - 7 timer siden

Vurderer du å stenge hytta i vinter? Rørleggeren advarer.

Mange hytteeiere er bekymret for vinterens strømregninger. Noen lurer derfor på å stenge hytta helt ned, men det er ikke lurt, sier rørleggerne..

E24 - 8 timer siden

Skyhøye gasspriser kan tvinge disse skipene i opplag

Drivstoffet til lasteskipet Kvitnos koster ti ganger mer enn det gjorde for ett år siden. Nå kan opplagsbøyer bli neste anløpssted for skip som går på LNG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com