NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:53

NRK - 19 sep 22 kl. 12:04

Fikk ATV over seg i Hasvik

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Hasvik med ATV. Personen har fått ATV-en over seg og det er kun en person involvert. Politiet undersøker årsaken. Det er ikke opplysninger om skade eller årsaksforhold. Saken oppdateres.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hasvik, ATV, Jon-Kåre Olsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fikk, ATV, over, segi , Hasvik
NRK - 25 jul 22 kl. 21:07

Rykket ut til ATV-ulykke

Politiet i Trøndelag skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke med ATV i Mosvik. Ifølge politiet skal det ha vært to gutter på ATV-en. Guttene skal ha pådratt seg noen bruddskader, men er ved bevissthet, opplyser politiet til NRK.

NRK - 23 maj 22 kl. 16:32

ATV-fører omkom etter ulykke

Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Mandag ettermiddag rykket nødetatene ut til en ATV-ulykke ved Biri i Gjøvik kommune. ATV'en veltet på en skogsbilvei ovenfor Honne hotell og konferansesenter.

NRK - 23 maj 22 kl. 16:32

Mann i 70-årene omkom etter ATV-ulykke

Det melder politiet i Innlandet på Twitter. Mandag ettermiddag rykket nødetatene ut til en ATV-ulykke på Biri i Gjøvik kommune. ATV'en veltet på en skogsbilvei ovenfor Honne hotell og konferansesenter.

NRK - 25 jul 22 kl. 21:07

Rykker ut til ATV-ulykke

Politiet i Trøndelag skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke med ATV. Ifølge politiet skal det ha vært to yngre personer på ATV-en, men det er usikkert om noen er skadet. Nødetatene er på vei til stedet..

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 23 maj 22 kl. 14:33

Alvorlig ATV-ulykke på Biri

Politiet i Innlandet melder at det har skjedd en alvorlig ATV-ulykke på Biri i Gjøvik i ettermiddag. En person er involvert. Nødetatene er på stedet, skriver de videre..

NRK - 04 jul 22 kl. 14:23

ATV-ulykke Meldal

Politiet melder om ei ulykke med ATV i Meldal. En person er skadet. Luftambulanse, ambulanse og politiet er på vei til stedet..

NRK - 08 aug 22 kl. 18:16

ATV-ulykke ved Nordkyn

Ambulanse og politi har rykket ut etter melding om en ATV-ulykke i nærheten av Storvannet nord for Kjøllefjord. Det skriver politiet på Twitter. To personer involvert, og det er muligens personskader..

NRK - 08 aug 22 kl. 19:25

ATV-ulykke på Nordkapphalvøya

Nødetatene har rykket ut etter melding om en ATV-ulykke på E69 på Nordkapphalvøya, ved Nordkapp. Det skriver politiet på Twitter. To personer involvert og begge bevisste.

NRK - 17 sep 22 kl. 18:19

Redningshelikopter på vei til ATV-ulykke i Finnmark

En person er involvert i en ulykke med en ATV i Båtsfjord, melder politiet i Finnmark. Personen behandles på stedet og et redningshelikopter er på vei til stedet, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com