Hasvik

Sunday, 14 August, 11:00

Nyheter om Hasvik

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 apr 22 kl. 05:14

Turgåer fant død person ved Gamvik

En død person ble skjærtorsdag funnet i fjæra sørøst for Gamvik i Finnmark, ikke langt fra stedet der sjarken til Reidar Nilsen forliste i starten av januar. – Personen bar preg av å ha ligget en stund og hadde klær på seg, sier operasjonsleder Tarjei Leinan-Mathisen i Finnmark politidistrikt til iFinnmark. Politiet fikk melding om funnet i 18.

NRK - 11 apr 22 kl. 05:46

Skaper store ringvirkninger

Havfisketurisme gir en verdiskapning på mer enn 1,4 milliarder kroner årlig. Det viser en fersk rapport utført av Menon på oppdrag fra NHO reiseliv. Ringvirkningene er størst i Troms og Finnmark.

NRK - 13 apr 21 kl. 15:19

Kokevarsel ukjent for Mattilsynet

Mattilsynet er ikke kjent med tilfellet om kokevarsel i Hasvik kommune. Helt siden juli i fjor har flere innbyggere i kommunen hatt kokevarsel og vært uten rent vann, nå skal Mattilsynet ta kontakt med kommunen og undersøke nærmere..

NRK - 28 okt 20 kl. 23:29

Hasvik får fritak fra legestreiken

Øykommunen Hasvik i Finnmark har fått dispensasjon fra legestreiken som trappes opp neste uke. Årsaken er at hele legevaktordningen i kommunen vil bli rammet. I Hasvik jobber leger i legevaktordningen opptil 16 dager i strekk..

NRK - 27 okt 20 kl. 15:24

Ber om unntak fra legestreiken

Hasvik kommune har søkt til legeforeningen om å bli utelatt fra streiken. Grunnen er at kommunen da kun har én vikarlege igjen i turnusen. Ordfører i Hasvik, Eva Husby, mener derfor det er direkte uansvarlig at de skal være en del av streiken.

VG - 31 aug 20 kl. 21:18

Fisketurismen hardt rammet i nord: – Brutalt

Hasvik (VG) Coronapandemien har rammet fisketurismen i Hasvik kommune i Troms og Finnmark hardt, som har en av landets høyeste arbeidsledighetstall. Bedriftene opplever en nedgang på opp mot 90 prosent, og nesten alle de ansatte er permitterte..

NRK - 06 nov 20 kl. 19:39

Uvær langs kysten i Nord-Norge

Kraftig vind gjør at flere fergeavganger i Nord-Norge er innstilt. Det gjelder Fiskebøl-Melbu i Nordland, Hansnes-Karlsøy og Breivikeidet-Svensby i Troms, Øksfjord-Hasvik og Akkarfjord-Kjerringholmen i Vest-Finnmark. Det er sendt ut farevarsel..

P4 - 29 okt 20 kl. 13:13

– Svært alvorlig med kommuner uten legedekning

– Det er svært alvorlig hvis man ender opp med flere kommuner uten legedekning på grunn av legestreiken. Det sier Arbeiderpartiets helsepolitiske talsperson Ingvild Kjerkol. KS sa til P4-nyhetene i dag at de frykter at flere distriktskommuner vil stå uten legevakt hvis legestreiken trappes opp.

NRK - 27 okt 20 kl. 13:25

Legestreiken trappes opp

Legestreiken trappes opp med tolv nye leger i sju kommuner fra mandag. Det skriver Legeforeningen. Da vil totalt 35 leger streike.

E24 - 27 okt 20 kl. 10:13

Trapper opp streiken: I disse kommunene tas nye leger ut i streik

Legestreiken trappes opp fra mandag, når tolv nye leger i syv kommuner tas ut i streik. Kommunene er Kautokeino, Sirdal, Vang, Nord-Aurdal, Herøy (Møre og Romsdal), Karasjok og Hasvik..

VG - 27 okt 20 kl. 10:05

Trapper opp streiken: I disse kommunene tas nye leger ut i streik

Legestreiken trappes opp fra mandag, når tolv nye leger i sju kommuner tas ut i streik. Kommunene som får et svekket legevakttilbud er Kautokeino, Sirdal, Vang, Nord-Aurdal, Herøy (Møre og Romsdal), Karasjok og Hasvik..

NRK - 08 okt 20 kl. 11:52

Fem med korona i Hasvik

31 personer testet ble onsdag testet for korona, hvor én testet positivt, bekrefter ordfører Eva Huseby. Det er nå fem som er smittet i kommunene, hvor av to er besøkende. Det er snakk om samme smittekilde i alle tilfellene, sier Huseby..

VG - 29 aug 20 kl. 19:37

Dobbelt rammet «Stjernekamp»-vinner Bilal Saab: – Corona har vært drit for min del

Hasvik (VG) Bilal Saab (21) gikk helt til topps i «Stjernekamp», og var klar for å ta musikknorge med storm. Så kom corona, og han flyttet hjem til familiebedriften – der ble han permittert..

NRK - 30 dec 19 kl. 05:24

Bolighus i fyll fyr i Hasvik

En beboer har reddet seg ut av et brennende bolighus i Hasvik i Finnmark..

P4 - 27 aug 19 kl. 20:29

Beskyldes for å spre rasisme - kan bli ordfører

Senterpartipolitiker Steinar Furøy i Hasvik i Finnmark er beskyldt for å spre rasisme, men kan likevel bli ordfører i kommunen etter lokalvalget. Ifølge NRK har Furøy fått flere advarsler fra partiet etter at han har skrevet kritisk om innvandring og muslimer på Facebook. Fylkesleder i Finnmark Senterparti, Geir Adelsten Iversen, sier til NRK at Furøy har fått beskjed om at slik opptreden for framtida er uforenlig med medlemskap i partiet.

P4 - 21 aug 19 kl. 06:49

Rikeste bor på Østlandet

Et overveldende flertall av de rikeste i Norge bor i, eller rundt Oslo. 65 av de mest formuende har bostedadresse i Oslo, Asker eller Bærum, viser en gjennomgang Nationen har gjort for skatteåret 2017. Den rikeste kommunen er Bærum, der folk i snitt har en formue på 1,2 millioner kroner.

VG - 18 jul 19 kl. 21:08

Bilal (20) fikk 124 kilos monsterkveite på kroken

Den erfarne fiskeguiden satte ny personlig rekord på storhavet utenfor Hasvik. Like etter doblet han rekorden sin..

Dagbladet - 10 jul 19 kl. 23:02

- De norske turistene er verst

Steinar Furøy i Hasvik er fortvilet over fisketurister som tar opp store fangster, skjærer ut fiskekjøtt, for å så dumpe restene i havet..

NRK - 26 jul 18 kl. 21:31

Leting etter kvinne i Hasvik

Politiet i Finnmark har satt igang leting etter en kvinne i 70-årene som torsdag gikk seg bort i tåka på fjellet Navaren på Sørøya i Hasvik kommune. Nå settes både redningshunder og sivilforsvaret inn..

VG - 30 sep 18 kl. 08:09

Brann i stort dykkerfartøy i Finnmark

Et 40 fots dykkerfartøy står i brann i Dønnesfjord i Hasvik i Finnmark og er sluppet ut på fjorden på grunn av detonasjoner fra gassflasker om bord..

Dagbladet - 30 sep 18 kl. 08:09

Brann i stort dykkerfartøy i Finnmark

Et 40 fots dykkerfartøy står i brann i Dønnesfjord i Hasvik i Finnmark..

VG - 30 sep 18 kl. 08:09

Brann i dykkerfartøy i Finnmark

Et dykkerfartøy står i brann i Dønnesfjord i Hasvik i Finnmark og er sluppet ut på fjorden på grunn av detonasjoner fra gassflasker om bord..

Aftenposten - 30 sep 18 kl. 07:37

Brann i stort dykkerfartøy i Finnmark

Et 40 fots dykkerfartøy står i brann i Dønnesfjord i Hasvik i Finnmark og er sluppet ut på fjorden på grunn av detonasjoner fra gassflasker om bord..

NRK - 30 sep 18 kl. 07:37

Brann i dykkerfartøy i Finnmark

Et dykkerfartøy står i brann i Dønnesfjord i Hasvik i Finnmark. På grunn av eksplosjoner fra gassflasker er det vanskelig for brannvesenet nærme seg. Fartøyet ligger et stykke unna bebyggelse.

Aftenposten - 30 sep 18 kl. 07:37

Brennende dykkerfartøy i Finnmark ble sendt til havs på grunn av faren for eksplosjoner

Et 40 fots dykkerfartøy står i brann i Dønnesfjord i Hasvik i Finnmark og er sluppet ut på fjorden på grunn av detonasjoner fra gassflasker om bord..

Aftenposten - 26 jul 18 kl. 23:46

Savnet kvinne i Finnmark døde

Politiet i Finnmark fant torsdag kveld en savnet kvinne i 70-årene som gikk seg bort i tåken på fjellet i Hasvik kommune. Kort tid etter ble hun bekreftet død..

Aftenposten - 26 jul 18 kl. 23:46

Savnet kvinne i Finnmark døde trolig etter fall

En kvinne i 70-årene døde torsdag kveld etter å ha blitt funnet bevisstløs og nedkjølt i Hasvik kommune i Finnmark. Politiet tror hun har falt i bratt terreng..

NRK - 26 jul 18 kl. 23:18

Savnet kvinne bekreftet død

Kvinnen i 70-årene som var savnet på Sørøya i Hasvik kommune er død, melder politiet i Finnmark. Hun ble for kort tid siden funnet bevisstløs og og nedkjølt..

Dagbladet - 26 jul 18 kl. 23:27

Leteaksjon etter kvinne i Finnmark avsluttet. Kvinnen er bekfretet død

En kvinnen i 70-årene gikk seg bort i tåka på fjellet på Sørøya i Hasvik kommune. Kvinnen er nå bekreftet omkommet..

NRK - 26 jul 18 kl. 23:05

Savnet kvinne funnet bevisstløs

Kvinnen i 70-årene som var savnet på Sørøya i Hasvik kommune, ble funnet i kveld bevisstløs og nedkjølt, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 26 jul 18 kl. 22:26

Kvinnen i 70-årene er funnet

Kvinnen i 70-årene som har vært savnet på Sørøya i Hasvik er funnet. Politiet i Finnmark varsler på Twitter at de vil komme med mer informasjon om hennes fysiske tilstand etter hvert..

P4 - 09 jul 18 kl. 16:15

Kontroll på brann i campingvogn

Brannvesenet har nå kontroll på brannen i en campingvogn på Breivikbotn i Hasvik i Finnmark. Brannen spredte seg til et kjøretøy i nærheten, men brannen skal nå være under kontroll, opplyser politiet..

NRK - 09 jul 18 kl. 15:56

Kontroll på campingvogn-brann

Politiet i Finnmark melder på Twitter at de har kontroll på brannen i en campingvogn i Hasvik. Brannen spredte seg til et kjøretøy og alle nødetatene rykket ut til stedet..

NRK - 09 jul 18 kl. 14:44

Frykter brann skal spre seg

Nødetatene har rykket ut etter meldinger om brann i en campingvogn i Breivikbotn i Hasvik i Finnmark. Det er fare for at brannen sprer seg og Avinor er bedt om å bistå..

NRK - 31 mar 18 kl. 20:32

Fire bygder isolerte i Finnmark

Mange tusen innbyggjarar i Nordkapp, Hammerfest, Hasvik og Havøysund er avstengde frå omverda grunna uvêr. Måsøy-ordførar Reidun Mortensen seier mange ikkje kjem seg på jobb. Det er usikkert når vegane blir opne igjen, ifølgje Vegtrafikksentralen..

Hegnar.no - 18 feb 18 kl. 17:03

Hvorfor dør finnmarkinger tidligere enn andre?

Gjennomsnittlig forventet levealder for menn i Hasvik er 69,5 år mot resten av landet som har 78,5 år. Nå skal forskerne finne ut hvorfor..

P4 - 18 feb 18 kl. 14:36

Forsker på levealder i Norge

Forskere skal nå finne ut hvorfor finnmarkinger dør tidligere enn andre. Gjennomsnittet for leveralderen for menn i Hasvik er 69,5 år mot resten av landet som har 78,5 år. Finnmarkingene har dårligere helse enn resten av landet, men studier viser at det også er forskjeller mellom befolkningsgrupper.

NRK - 18 feb 18 kl. 12:22

Forsker på levealder i Norge

Forskere skal finne ut hvorfor finnmarkinger dør tidligere enn andre. Gjennomsnittet for leveralderen for menn i Hasvik er 69,5 år mot resten av landet som har 78,5 år..

Aftenposten - 05 feb 18 kl. 22:11

200 innbyggere isolert på nytt etter stenging av tunnel

Nok en gang måtte Falkenbergtunnelen i Hasvik kommune i Finnmark stenges mandag kveld, og nok en gang rammer det 200 innbyggere i bygda Sørvær..

NRK - 05 feb 18 kl. 22:07

200 innbyggere isolert i Sørvær

Falkenbergtunnelen i Hasvik kommune i Finnmark er stengt på grunn av steinras og rehabiliteringsarbeid. Det rammer 200 innbyggere i Sørvær som nå er isolerte, trolig resten av uken. Tunnelen har blitt stengt flere ganger den siste tiden..

Dagbladet - 05 feb 18 kl. 22:03

200 innbyggere isolert på nytt etter stenging av tunnel

Nok en gang måtte Falkenbergtunnelen i Hasvik kommune i Finnmark stenges mandag kveld, og nok en gang rammer det 200 innbyggere i bygda Sørvær..

P4 - 23 dec 17 kl. 22:03

200 isolert i bygd

200 personer i bygda Sørvær i Finnmark er fremdeles isolert etter et steinras. Natt til torsdag denne uken gikk det et ras som sperrer den eneste veien inn til bygda. Veien vil være stengt frem til 1.

NRK - 22 dec 17 kl. 12:21

200 personer isolert i julehelgen

På grunn av et steinras er bygda Sørvær i Vest-Finnmark nå avsondret fra omverdenen. Natt til torsdag ble Falkebergtunnelen i Hasvik kommune sperret med stein. Raset stenger nå den eneste veien inn og ut av det bygda Sørvær..

P4 - 19 jun 17 kl. 18:20

Hval strandet i Finnmark

En hval har strandet i Breivikbotn i Finnmark. Det opplyser politiet, som har varslet Hasvik kommune. Tilstanden til hvalen er ikke kjent, og det er også uklart hva slags hval det er snakk om..

NRK - 19 jun 17 kl. 18:18

Hval strandet i Finnmark

Politiet i Finnmark opplyser at en hval har strandet i Breivikbotn. – Vi varsler Hasvik kommune, skriver de på Twitter. Hvalens tilstand eller art er foreløpig ikke kjent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com