NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 03:52

NRK - 10 aug 21 kl. 11:51

Kledde seg ut og smuglet amfetamin

En polsk mann i 50-årene er dømt til ti og et halvt års fengsel for å ha smuglet 40 kilo amfetamin forkledd som om han kom fra legemiddelselskapet Biontech. Mannen kom til Norge med ferge fra Danmark med en bil som var leid i Tyskland, skriver NRK. I et rom i taket på bilen fant tollerne 40 kilo amfetamin. Bilen var kledd med magnetiske klistremerker som fikk det til å se ut som om han kom fra legemiddelselskapet Biontech, kjent for å ha bidratt i utviklingen av Pfizer-vaksinen. Mannen er i Vestfold tingrett dømt til fengsel i ti år og seks måneder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Biontech, Norge, Danmark, Tyskland, NRK, Pfizer, Vestfold, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kledde, segut og , smuglet, amfetamin
NRK - 08 apr 22 kl. 16:14

Vil ikkje straffe rusavhengige med brukardosar

I ein dom mot ein rusavhengig person som hadde fire gram heroin til eige bruk har Høgsterett bestemt at vedkommande ikkje skal få noko straff sjølv om handlinga var ulovleg. Det betyr at domstolane må endre praksis slik at rusavhengige framover vil sleppe straff når dei blir tatt med mindre enn fem gram heroin, amfetamin eller kokain til eigen bruk. " Dette innebærer at det ikke utmåles noen straff, selv om handlingen er ulovlig", skriver Høgsterett i ei pressemelding.

Dagbladet - 22 jul 21 kl. 21:00

Coronasmittet mann kledde seg ut som kona

Etter at en indonesisk mann testet positivt for coronaviruset, kledde han seg ut som kona, slik at han kunne fly..

VG - 01 nov 21 kl. 21:40

Tiktoker kledde seg ut som Justin Bieber – foran Bieber

På halloween kledde Arielle Vanderberg seg ut som Justin Bieber – og så ham sittende i sofaen der hun var. Videoen har nå gått viralt på TikTok..

NRK - 17 feb 22 kl. 22:01

Advarer om rottegift i amfetamin

Feltsykepleien slår alarm etter brukere har blitt dårlige. Kommunen frykter at rottegift er blandet inn i amfetamin. – Får man i seg mengder av dette stoffet kan det være svært farlig, advarer feltsykepleier Kirsten Hilde Nordby Bergland..

NRK - 02 sep 21 kl. 15:42

Produserte 144 kilo amfetamin

En mann i 30-årene fra Innlandet er dømt til 14 års fengsel for å ha produsert 144 kilo amfetamin i kjelleren sin, skriver NTB. Mannen innrømmet alt da rettsaken mot ham gikk i Oslo tingrett forrige uke..

VG - 02 sep 21 kl. 15:49

Mann produserte 144 kilo amfetamin i kjelleren sin – innrømmet alt i retten

En mann i 30-årene fra Innlandet er dømt til 14 års fengsel for å ha produsert og distribuert over 100 kilo amfetamin. Mannen ga en uforbeholden tilståelse..

NRK - 18 okt 21 kl. 18:39

Fant amfetamin til 90 millioner

Tollere fant over et kvart tonn amfetamin i et vogntog i Moss i juli. Gateverdien på stoffet er beregnet til opptil 90 millioner kroner. To menn er siktet..

NRK - 18 okt 21 kl. 18:39

Fant amfetamin til 80 millioner

Tollere fant over et kvart tonn amfetamin i et vogntog i Moss i juli. Gateverdien på stoffet er beregnet til 80 millioner kroner. To menn er siktet.

Klartale - 19 okt 21 kl. 12:05

Fant over 250 kilo med amfetamin

Tollere fant 282,4 kilo amfetamin i en lastebil. Dette kan selges for rundt 80 millioner kroner. To menn er siktet i saken..

Dagbladet - 18 feb 22 kl. 17:24

Advarer: Blandet rottegift og amfetamin

Flere har meldt om at noen har blandet store mengder rottegift og amfetamin i Grimstad-området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

SSB: Unoterte AS bokføres med for lav verdi

Verdien på unoterte aksjeselskaper er kraftig undervurdert i formuesstatistikken og fører til lavere skatt for dem som eier dem, skriver SSB i en fersk rapport. Flere av Norges rikeste familier har organisert eierinteressene sine i aksjeselskaper som ikke er børsnotert. Dette dreier seg blant annet om Reitanfamiliens selskap Reitan AS, Stein Erik Hagens Canica og Christen Sveaas' Kistefos, skriver Klassekampen.

NRK - 15 minutter siden

Cuba åpner for utenlandske investeringer

Cuba åpner for første gang for utenlandske investeringer i grossist- og detaljhandel og håper det skal bidra til å løse den akutte varemangelen i landet. Det er akutt mangel på mat, medisiner og drivstoff i landet og utbredt misnøye, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 1 time siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 1 time siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 1 time siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 2 timer siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 2 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..

NRK - 3 timer siden

Estland fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com