Vestfold

Monday, 06 December, 21:38

Nyheter om Vestfold

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 nov 21 kl. 19:07

Mann knivstukket i Sandefjord

En mann er sendt til Sykehuset i Vestfold etter at han skal ha blitt stukket med kniv ved Pukkestad bru i Sandefjord. Det skal ha skjedd en uoverensstemmelse mellom partene, og gjerningsmannen tok frem en kniv på stedet. Fornærmede gikk selv hjem etter hendelsen før han ble sendt til sykehus.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:33

Breili: – Ufattelig tomhet

Arkitekt Rune Breili sa i retten onsdag at han opplevde det som forferdelig at han ble dømt for grov korrupsjon i Vestfold tingrett. – Da jeg hørte; dømt til åtte måneder fengsel, tenkte jeg at grunnen gikk bort under meg. Nå må jeg i fengsel, og jeg sitter igjen på bar bakke.

NRK - 28 okt 21 kl. 15:22

Utsetter timer grunnet pågang

Stor tilstrømming av pasienter med akutt sykdom og mange innlagte på sengepostene gjør at Sykehuset i Vestfold utsetter polikliniske timer, skriver de i en pressemelding..

NRK - 28 okt 21 kl. 15:22

Utsetter timer grunnet stor pågang

Stor tilstrømming av pasienter med akutt sykdom og mange innlagte på sengepostene gjør at Sykehuset i Vestfold utsetter polikliniske timer, skriver de i en pressemelding. Tilstrømmingen består av pasienter med forskjellige sykdomstilstander, og skyldes ikke koronapasienter, står det i pressemeldingen. Sykehuset opplyser at de vil prioritere pasientene med størst behov, samt ivareta arbeidsforholdene for sine ansatte, og at det er derfor noen pasienter vil få utsatt time til planlagt behandling..

NRK - 28 okt 21 kl. 14:05

Oppdatert europeisk smittekart

Hele Norge, med unntak Vestfold og Telemark, Agder og Innlandet, er rødt på ECDCs oppdaterte smittekart. Hele Sverige er oransje på det samme kartet. Som i Norge bruker ECDC et fargesystem for å fortelle noe om hvor ille smittesituasjonen i et land eller område er.

NRK - 22 okt 21 kl. 11:41

66.000 skal få strømhjelp

Rundt 66.000 bostøttemottakere skal få en ekstra utbetaling for å betale høye strømregninger, skriver Regjeringen på sine sider. Regjeringen legger i dag fram et forslag for Stortinget om at bostøttemottakere i de delene av landet med høyest strømpriser får en ekstraordinær utbetaling i november.

NRK - 20 okt 21 kl. 11:29

Ønsker folkeavstemning om Vestland

Rødt foreslår nå å avholde rådgivende folkeavstemninger om bevaring eller løsrivelse i storfylkene: Vestland, Innladet og Vestfold og Telemark. Dersom kun ett av de gamle fylkene vil løsrive seg, er det grunnlag nok for skilsmisse, mener partiet. I tillegg foreslår Rødt folkeavstemninger i tidligere Flora og Vågsøy kommune om hvorvidt man skal gå tilbake til de tidligere kommunegrensene.

NRK - 14 okt 21 kl. 16:42

Ni valkrinsar utan statsråd

Det er ni valkrinsar som ikkje har statsråd i den nye regjeringa. Av dei 18 statsrådane har halvparten av dei sitt virke i Oslo, Akershus og Hedmark. Finnmark, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder står alle utan statsrådar i den nye regjeringa.

Klartale - 14 okt 21 kl. 08:51

Politiet: Det ble brukt flere våpen i drapene på Kongsberg

Fem personer ble onsdag kveld drept på Kongsberg. To personer er skadd. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - 14 sep 21 kl. 15:27

Sp usikker om splitting av fylker

Senterpartiets Kathrine Kleveland er usikker på om det er lurt å splitte Vestfold og Telemark igjen. Kleveland ble i går valgt inn på Stortinget fra Vestfold. Hun sier at hun vil støtte sammenslåtte kommuner som vil skille seg, men er usikker på om det er mulig å reversere fylkessammenslåinga..

NRK - 13 sep 21 kl. 21:39

Grimstad: – Dette blir en thriller

Venstre-politiker Carl-Erik Grimstad risikerer å miste plassen sin på Stortinget. I Vestfold er Venstres foreløpige resultat 4 prosent. I Telemark er tallet 2,2 prosent.

NRK - 10 okt 21 kl. 02:16

Bil på taket i Svelvik

Klokken 01.43 fikk politiet melding om en bil som ligger på taket i Strømmveien ved Svelvik i Vestfold. Det er ikke observert personer i nærheten, politiet undersøker saken, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 01:34

Mann til sykehus etter voldsepisode

Sent lørdag kveld fikk politiet melding om en voldsepisode ved en privatadresse i Sande i Vestfold. To personer har blitt pågrepet som er fraktet til arresten. Fornærmede er kjørt til sykehuset i Drammen for nærmere undersøkelser.

NRK - 09 okt 21 kl. 10:16

– Skift dekk om du skal til fjells

Høstferien starter for deler av landet mandag. Dersom du skal til fjells, råder Tryg Forsikring til å skifte til vinterdekk. – Skal du opp i høyden, så skift til vinterdekk nå.

NRK - 08 okt 21 kl. 04:56

Skal granske arbeidsmiljøet

Vestfold og Telemark fylkeskommune har satt av 1,5 millioner kroner for å granske arbeidsmiljøet, skriver avisa Varden. Arbeidsrettsadvokat Jan Fougner skal sammen med et advokatfirma sette i gang gransking etter flere varsler og bekymringsmeldinger i fylkeskommunen. – Jeg får vondt i hele kroppen av dette her.

NRK - 07 okt 21 kl. 06:14

Vil ha Ulstein som leder

Vestfold og Telemark KrF foreslår Dag Inge Ulstein som ny partileder. Fylkesstyret ga i går sitt høringssvar til valgkomiteen. Fra tidligere har Ulstein fått støtte fra fylkesstyrene i Vestland, Agder og Møre og Romsdal..

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 22:55

Fire fylkeslag vil ha Ulstein som KrF-leder

Dag-Inge Ulstein bør bli ny KrF-leder, mener fylkesstyret i både Vestland og Vestfold og Telemark..

NRK - 03 okt 21 kl. 20:51

2200 uten strøm i Vestfold

Nesten 2200 person er uten strøm. Det gjelder 171 husstander i Lardal i Larvik kommune. I tillegg er 2026 personer uten strøm i Holmestrand.

NRK - 03 okt 21 kl. 16:32

Mest regn på Lifjell og i Sande

Søndag ettermiddag var det værstasjonene på Lifjell i Telemark og Sande i Vestfold som hadde målt mest regn – med henholdsvis 75,7 og 52,2 millimeter. Blant byene er det Tønsberg var aller våtest fram til søndag ettermiddag – med 42,6 millimeter nedbør. Nødetater måtte søndag morgen rykke ut for å fjerne veltede trær fra veibanen i både Vestby og Arendal mens deler av E6 i Drivdal i Telemark er stengt på grunn av jordras..

NRK - 03 okt 21 kl. 16:28

Fire millioner i skadekostnader

I løpet av helgen er det meldt inn rundt 100 skadesaker etter uværet Sør-Norge, forteller Tryg Forsikring. Skadekostnadene hittil er estimert til vel 4 millioner kroner, og forsikringsselskapet forventer langt flere henvendelser det neste døgnet. – De fleste skadene er i kystområdet langs Oslofjorden samt Østfold, Vestfold, Telemark og Agder, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring..

NRK - 04 sep 21 kl. 00:07

Travel fredag for brannvesenet

Vestfold brannvesen melder om en travel fredagskveld. Ved 19-tiden fikk de melding om akutt forurensning i Oslofjorden mellom Snekkestad båthavn og Ruseberget i Holmestrand. – Vi observerte et flak på 200x300meter med diesel, det var ikke aksjonerbart og vi kjenner ikke til hvor den kommer fra, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 31 aug 21 kl. 19:20

Leter etter savnet mann i vannet

Brannvesenet i Vestfold leter etter en mann i vannet på Kaldnes etter at han ble borte for de som gjorde observasjoner på avstand. Søket har pågått siden kl. 18.

NRK - 28 sep 21 kl. 10:02

Over 120 millimeter nedbør på et døgn

Flere steder i lavlandet i Agder, Vestfold, Telemark og Viken fikk over 60 millimeter i løpet av 24 timer. I fjellet kom det enda mer. Mest nedbør fikk Lifjell i Telemark med 125,9 millimeter, skriver Meteorologene på Twitter..

VG - 27 sep 21 kl. 14:47

Høstferien nærmer seg på Østlandet: – Ingen strålende start

Østlandet får en skikkelig rotbløyte denne uken. Vestfold, Telemark og østlige strøk i Agder kan få inntil 60 millimeter nedbør innen tirsdag morgen..

NRK - 23 sep 21 kl. 07:29

Politi mener 26-åring holdt pistol

Politiet mener at 26-åringen holdt pistolen da Bård Lanes ble skutt og drept i Tønsberg i april i år. Det opplyser politiadvokat Fredrik Borg Johannessen. To menn er siktet i forbindelse med drapet, mens en tredje er siktet for medvirkning til drapet.

NRK - 20 sep 21 kl. 22:34

Trafikkdirigent omkom etter ulykke

En mann i 30-årene er bekreftet omkommet etter et trafikkuhell i Ål kommune i Hallingdal mandag kveld. Ulykken skjedde på riksvei 7. Bilføreren er siktet for overtredelse av vegtrafikkloven.

NRK - 20 sep 21 kl. 12:35

Ny Krf-leder må sitte på Stortinget

Gruppeleder for Kristelig Folkeparti i Vestfold og Telemark fylkesting, Hans Edvard Askjer, støtter forslaget om at den nye lederen i partiet må sitte på Stortinget. Det betyr at det bare er Dag Inge Ulstein og Olaug Bollestad som er aktuelle kandidater..

NRK - 18 sep 21 kl. 11:48

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

VG - 16 sep 21 kl. 09:58

Politimann dømt til over to års fengsel – misbrukte stillingen sin for sex

Vestfold tingrett har dømt mannen til to år og tre måneders fengsel. Han må også betale til sammen 300.000 kroner i oppreisningserstatning til kvinnene..

NRK - 16 sep 21 kl. 09:10

Politimann misbrukte stillinga si

Ein politimann i Vestfold tingrett er dømt til to år og tre månadar i fengsel for å ha misbrukt stillinga si..

NRK - 16 aug 21 kl. 15:17

Politimann benekter sexanklager

En politimann i Vestfold som er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg sex med tre kvinner, nektet straffskyld da rettssaken startet mandag. Han benekter å noen gang ha hatt sex me disse kvinnene. Kvinnene har til felles at de har vært involvert i saker tiltalte hadde befatning med som politimann.

NRK - 16 aug 21 kl. 10:12

Politimann nekter straffskyld

Politimannen fra Vestfold som er tiltalt for misbruk av stillingen sin, nekter straffskyld. Mannen er tiltalt for å ha skaffet seg sex med tre kvinner gjennom jobben sin i politiet. Han er også tiltalt for å ha prøvd å true én av kvinnene til taushet.

NRK - 06 sep 21 kl. 11:54

Måtte rykke ut til trafikkrangel

En mann er kjørt til sykehus etter at to bilister begynte å krangle på E18 i Vestfold. Ifølge politiet skal de to ha konfrontert hverandre ved Gulli i Tønsberg. Begge sjåførene hadde skader da politiet kom til stedet..

NRK - 07 aug 21 kl. 11:02

Fant giftig ampulle fra krigen

Brannvesenet i Vestfold rykket i går kveld ut for å sikre en farlig ampulle fra krigen som ble funnet i Jesusbukta på Løvøya i Horten. Det skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Twitter. – Vedkommende som meldte ble på stedet og påviste ampullen.

NRK - 31 aug 21 kl. 19:20

Lette etter savnet mann i vannet

Brannvesenet i Vestfold lette etter en mann i vannet på Kaldnes etter at han ble borte for de som gjorde observasjoner på avstand. Søket pågikk siden kl. 18.

NRK - 31 aug 21 kl. 09:35

Vil ha avgift for å redde naturen

I Norge er det godkjente planer for å gjøre naturområder til byggefelt som tilsvarer et område på mer enn gamle Vestfold fylke. Men en ny undersøkelse fra Verdens naturfond, WWF, viser at flere enn seks av ti vil ha en naturavgift på utbygginger, som igjen kan brukes til å verne om naturen. Men dette trengs fortsatt politisk behandling..

VG - 30 aug 21 kl. 13:58

VG-måling: Camilla (20) kan bli tidenes yngste på Stortinget

På VGs nye Vestfold-måling er Ap størst, mens Sp sliter voldsomt. Det kan føre til at Camilla Maria Brekke (20) blir tidenes yngste stortingsrepresentant..

NRK - 29 aug 21 kl. 09:08

Skogbrannfare i Oslo

Gjennom helga har det vært varmt og fint vær. Temperaturen har beveget seg opp mot 25 grader i Oslo. Det gjør at det er tørt i skogen.

NRK - 27 aug 21 kl. 11:31

Skogbrannfare i Sør-Norge

Det er tørt i mesteparten av Sør-Norge, og nå har meteorologene sendt ut gult farevarsel for skogbrannfare. Varselet gjelder for områdene Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, ifølge Meteorologisk institutt. Meteorologene ber folk være forsiktig med åpen ild.

NRK - 27 aug 21 kl. 02:19

Bil i full fyr i Kvelde

Det er meldt om brann i en bil ved Kvelde i Larvik kommune i Vestfold. Bilen skal være overtent. Det er mye røyk i området.

NRK - 26 aug 21 kl. 13:35

Ulykke i vaskehall

– En person skal være klemt i en vaskehall på Haslestadlinna i Vestfold og Telemark fylke. Skadeomfanget er ukjent, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 aug 21 kl. 16:34

Bakehuset trekker surdeigsbrød

Bakehusets «Bakerens utvalgte surdeigsbrød» trekkes tilbake fordi det kan være pakket et annet brød i posen, noe som kan føre til helsefare for allergikere. Brødet er solgt i Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Vestfold og Telemark fylke, opplyser Mattilsynet i en pressemelding..

NRK - 23 aug 21 kl. 19:54

Unggutt fraktes med luftambulanse

En ung gutt har kjørt på en gårdsvei med en ATV og fått en rundvelt på Steinsholt i Larvik. Gutten var først bevistløs, men har fått førstehjelp fra en legebil fra Skien. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 23 aug 21 kl. 09:35

Mye overtid for sykepleiere

Mange sykepleiere jobbet mye overtid det første året med korona. Sykehuset Innlandet topper listen med en økning i overtiden på 51 prosent. Antall overtidstimer økte fra 54.

NRK - 19 aug 21 kl. 05:22

Skogbranner vokser i California

En skogbrann nær Sacramento i California har på ett døgn vokst seg åtte ganger større og dekker nå 218 kvadratkilometer. Minst to personer er fløyet til sykehus etter at brannen feide gjennom en liten by 80 kilometer fra delstatshovedstaden Sacramento. Tusener har blitt bedt om å forlate sine hjem idet brannen, som har fått navnet Caldor, raser ukontrollert gjennom Eldorado National Forest.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt