Seg

Friday, 01 July, 16:40

Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

Klartale - 7 timer siden

Nord-Korea mener korona kan ha blitt sendt inn i landet med ballonger

Folk i Nord-Korea kan ha tatt på ballonger med smitte, ifølge myndighetene i landet. Det skal ha ført til at folk ble syke med korona.Nord-Korea har stengt grensa siden korona begynte å spre Seg over hele verden.

Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer Seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

Klartale - 26 jun 22 kl. 06:00

Briten Nicola ble endelig norsk

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

Klartale - 25 jun 22 kl. 12:01

Mener hat ikke må stoppe oss

Natt til søndag ble minst to personer drept og flere skadet. Politiet sa lørdag morgen at de etterforsker saken som et terrorangrep. Ett av angrepene skjedde på puben London.

NRK - I førrgår: 18:06

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la Seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

Klartale - 24 jun 22 kl. 12:40

Soldater skal ha fått ordre om å trekke Seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:25

2000 migranter stormet grensen til Melilla

En gruppe på 2000 migranter forsøkte å storme grenSegjerdet som skiller den spanske eksklaven Melilla fra Marokko fredag morgen, ifølge spanske myndighetene. Tidligere var det rapport at det var snakk om 400 migranter. Et betydelig antall av migrantene, som kom fra land sør for Sahara, greide å komme Seg over sperringene, opplyser den spanske regjeringens lokale delegasjon, ifølge NTB.

NRK - 4 timer siden

TV 2: Matapour har bestemt Seg for ikke å la Seg avhøre nå

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) som sto bak skytingen i Oslo natt til lørdag vil ikke la Seg avhøre, melder TV 2. Hans Bernt Heiberg til kanalen at Matapour ar inntatt denne posisjonen nå og at han kommer til å ha denne innstillingen i en «viss varighet». – Han har ikke avvist at det kan bli aktuelt med et avhør på et senere tidspunkt, men det blir ikke med det første, sier forsvareren til TV 2..

Klartale - 27 jun 22 kl. 06:20

Ber folk unngå kontakt med syke og døde fugler

Sist uke ble det funnet smitte med fugleinfluensa hos en død måke på Svalbard. Det var første gang det ble funnet fugleinfluensa i Arktis.Måken var bare den siste av mange ville fugler som har dødd i Norge med viruset i 2022.

Klartale - 23 jun 22 kl. 07:00

– Norsk statsborgerskap betyr svært mye for meg

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

Klartale - Igår: 13:35

Han må sone resten av sitt liv

Jean-Louis Peries var dommer på saken. Onsdag sa han hva de hadde bestemt Seg for. 19 av de 20 tiltalte ble kjent skyldige etter Paris-terroren.

Klartale - Igår: 10:39

Israel må gjøre Seg klare for nok et valg på kort tid

Parlamentet i Israel stemte tirsdag for å oppløse Knesset. Det er nasjonalforsamlingen i landet. Alle partier i Knesset var enige i valget.

NRK - Igår: 02:37

Lokale Sp-topper i Rogaland føler Seg sviktet – melder Seg ut

Kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) sa nei til omkamp for gamle Forsand kommune. Nå melder tidligere ordfører og varaordfører Seg ut av partiet. – Vi finner ikke ord for hvor skuffet vi er over avgjørelsen i denne saken fra vårt eget parti i regjering, skriver Tore Hans Mikkelson og Ingeborg Løyning Søyland i utmeldingen sin, skriver Stavanger Aftenblad.

Klartale - 22 jun 22 kl. 07:00

Stolt og skeiv

Julia Beatrice Reksten sitter på en regnbue-benk utenfor Nationaltheatret i Oslo. Regnbue-benken er der fordi det er Pride-måned. Pride-måned er en internasjonal markering.

NRK - 28 jun 22 kl. 13:51

Oslo-politiet: Forstår at kommunikasjonen kan oppfattes som uklar

Politiet sier de forstår at mange føler på frustrasjon, skuffelse og misnøye etter at politiet anbefalte å avlyse støttemarkeringen i Oslo mandag kveld. – Vi har fortsatt en uavklart situasjon. Det betyr at situasjonen kan endre Seg fra minutt til minutt, time til time, og det har den gjort, skriver politiet i Oslo, Asker og Bærum på Facebook.

E24 - 1 time siden

Vent med å åpne «gavepakken» i PGS

Det er ingen grunn til å forhaste Seg med å tegne Seg for aksjer i reparasjonsemisjonen i PGS..

Klartale - 20 jun 22 kl. 14:10

WHO advarer om å ikke bry Seg om korona

Korona-viruset har herjet lenge. Men nå virker det som at folk begynner å bry Seg mindre. Verdens helse-organisasjon (WHO) er redd for at folk har sluttet å bry Seg.

Klartale - 4 timer siden

Bernt Hulsker er tiltalt for hatefulle ytringer

Hulsker er en kjent TV-profil og tidligere fotballspiller. En dørvakt anmeldte Hulsker for hatefulle ytringer. Dørvakten jobber på karaokebaren Syng Mer i Oslo sentrum.

NRK - 7 timer siden

TV 2: Partene nærmer Seg hverandre i SAS-konflikten

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland opplyser til TV 2 at SAS og pilotene har nærmet Seg hverandre. Også den svenske mekleren sier det samme. De ansatte og arbeidsgiverne snakker nå direkte med hverandre.

Klartale - 27 jun 22 kl. 08:43

Inviterer til stor skeiv markering på Rådhusplassen

Pride-paraden ble avlyst lørdag. Usikkerheten var for stor. Politiet ga råd om å stanse den.

NRK - 27 jun 22 kl. 05:35

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere Seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la Seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han Seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

Klartale - Igår: 14:39

Siktede vil fortsatt ikke snakke med politiet

Politiet takker publikum for å ha fått over 70 tips etter at de gikk ut med nye opplysninger om Oslo-skytingen onsdag.To personer drept i angrep på pub for skeive og utested i OsloNå jobber politiet med å finne mer videobevis. Det begynner å haste sier de.

NRK - Igår: 07:12

Finland kan sette opp grenSegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grenSegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grenSegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre Seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

Dagbladet - Igår: 02:55

Putin kan nærme Seg løsning

Russland reagerte kraftig over Litauens godsforbud til Kaliningrad. Nå kan det imidlertid se ut til at partene nærmer Seg en løsning..

Klartale - 31 maj 22 kl. 13:30

To måneder med koronaregler er over

Shanghai er Kinas nest største by. For to måneder siden ble mange smittet av korona-viruset. Det førte til at Kina lagde strenge regler for å hindre at viruset spredde Seg.

NRK - Igår: 20:15

Equinor selger deler av oljefelt i Mexicogolfen til Shell

Equinor har inngått en avtale om salg av 51 prosent av eierandelene i et oljefelt i Mexicogolfen til Shell. Equinor beholder 49 porsent eierandel i prosjektet, og Shell blir ny operatør for feltet, skriver Equinor i en pressemelding. Det dreier Seg om North Platte-prosjektet.

NRK - Igår: 18:02

Breyer trekker Seg frå USA sin høgsterett

Høgsterettsdommar i USA Stephen Breyer har varsla at han trekker Seg frå høgsterett allereie torsdag. Same dag overtar Ketanji Brown plassen hans etter at ho blei godkjent av Senatet tidlegare i år. At overtakinga skjer allereie torsdag, tyder på at Høgsterett er interessert i å avslutte vårens sesjon raskt.

NRK - Igår: 17:02

Ukraina: 144 ukrainske soldater løslatt i fangeutveksling med Russland

Ukrainsk etterretning sa onsdag at 144 ukrainske soldater er løslatt av Russland. – Dette er den største fangeutvekslingen siden starten av den russiske invasjonen, skriver etterretningstjenesten i det ukrainske forsvarsdepartementet i en melding på Telegram. Av de totalt 144 løslatte soldatene, var 95 av dem med på å forsvare stålverket Azovstal i den beleirede byen Mariupol.

Klartale - I førrgår: 14:47

Politiet er usikre på om skytteren har fått hjelp før angrepet

43 år gamle Zaniar Matapour er siktet for terror, drap og drapsforsøk. Han skjøt mot to utesteder i Oslo natt til lørdag. Politiet er ganske sikre på at han angrep alene.

NRK - I førrgår: 14:12

Har tilbudt avhør uten lyd og bilde

Politiet har tilbudt siktede å gjennomføre avhør uten lyd og bilde. Det er fordi de opplever at det haster å finne ut av om det finnes medhjelpere. Siktede har ikke villet la Seg avhøre.

E24 - I førrgår: 14:02

Tysk inflasjon demper Seg overraskende mye i juni

Etter fire måneder på rad med oppgang i inflasjonen i Europas største økonomi, demper prisveksten Seg i juni..

Aftenposten - I førrgår: 13:53

Hadde på Seg blå T-skjorte før masseskytingen i Oslo

Zaniar Matapour har ennå ikke latt Seg avhøre. Politiet går ut med flere opplysninger som de håper kan gi grunnlag for….

NRK - I førrgår: 09:31

Tinder-svindel må kanskje i retten på nytt

To menn fra Romerike dømt til to års fengsel for å svindle folk via datingtjenesten Tinder, har fått dommen opphevet. Det skriver Rett24. Årsaken er at en av dommerne i saken viste Seg å ikke være formelt ansatt som dommer mens saken gikk.

Klartale - I førrgår: 08:36

To av ti mener klimaendringer aldri kommer til å true dem

En av fire nordmenn mener klimaendringene ikke er skapt av mennesker. Men at det er naturlig. Det viser en ny undersøkelse om klima.

Klartale - 25 jun 22 kl. 16:09

Dette hadde regjeringen å si om angrepet

– I natt har mine venner blitt skutt etter. Uskyldige mennesker er blitt drept. Vi var i gang med tidenes fest.

Aftenposten - I førrgår: 06:00

Dorthe Nors’ nye bok er midt i blinken for alle som ønsker Seg til Danmark i sommer.

Dorthe Nors’ nye bok er midt i blinken for alle som ønsker Seg til Danmark i sommer..

Klartale - I førrgår: 06:00

Nå starter en ny kamp for amerikanske kvinner

Amerikanske kvinner har hatt lov til å ta abort i over 50 år. Men nå har det endret Seg. Det skjedde etter at høyesterett endret en kjennelse.

NRK - I førrgår: 06:04

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for Seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller Seg ut som de mest klimaskeptiske.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - I førrgår: 22:26

Partene svært uenige om SAS fremtid

Pilotforeningene hevder SAS ødelegger «den skandinaviske modellen» gjennom å ansette piloter til lavere lønn i datterselskaper og så la disse pilotene fly SAS-ruter. – Vi kan ikke leve med å jobbe i et selskap som ikke oppfører Seg og som ikke følger etiske retningslinjer og standarder for hvordan man gjør ting i Skandinavia, sier Roger Klokset til NRK i ettermiddag. Han er leder i Norske SAS-flygeres forening og deltar i den pågående meklingen i Stockholm.

NRK - 21 jun 22 kl. 08:41

Polens mektigste mann trekker Seg fra regjeringen

Jaroslaw Kaczynski, lederen av det polske regjeringspartiet PiS, trekker Seg som visestatsminister for å bygge partiet foran det kommende valget. Kaczynski anses som hovedstrategen bak regjeringens politikk og kalles Polens mektigste politiker. Han sier at han hadde tenkt å gi Seg tidligere, men at Russlands krig i Ukraina gjorde at han utsatte avgjørelsen.

Klartale - 28 jun 22 kl. 15:04

Politiet og PST innrømmer uklar kommunikasjon

– Vi forstår at mange føler på frustrasjon, skuffelse og misnøye etter at politiet anbefalte å avlyse markeringen. Det skriver politiet på Facebook. Søndag ble det kjent at Oslo kommune og Oslo Pride skulle arrangere en markering mandag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com