Seg

Tuesday, 26 October, 16:59

Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 23:54

Ber folk halde Seg unna leiteområde

Politiet ber folk halde Seg unna Tokagjelet i Hardanger der ein stor redningsakjson no foregår. Folk som ikkje er ein del av redningsaksjonen blir bedne om ikkje å oppsøke eller røre Seg langs elva eller vatnet..

NRK - 9 timer siden

Setter frist for prins Andrew

Prins Andrew må forklare Seg under ed om anklagene om seksuelle overgrep innen juli neste år, slår en amerikansk domstol fast. Den nye kjennelsen fra den amerikanske domstolen slår fast at han må la Seg avhøre av Virginia Giuffres advokater innen 14. juli 2022, skriver Sky News, ifølge NTB.

NRK - 11 timer siden

Japans prinsesse har giftet Seg

Japans prinsesse Mako har giftet Seg med forloveden Kei Komuro. Han er ikke kongelig, og dermed forlater hun offisielt keiserhuset. Seremonien fant sted uten noen av de tradisjonelle feiringene, etter at kontroverser rundt lån av penger i Kumoros familie har fått stor omtale i japanske aviser..

NRK - 21 timer siden

Baldwin øvde på å trekke revolveren

Alec Baldwin øvde på å trekke revolveren fra hylsteret og sikte mot kamera da filmfotografen Halyna Hutchins ble skutt og drept, ifølge regissøren Joel Souza. Revolveren viste Seg å være ladd med skarp ammunisjon, og Souza ble selv truffet og såret av skuddet som ble avfyrt. Souza har nå forklart Seg om hendelsen og forteller i en skriftlig redegjørelse at han sto bak Hutchins og så over filmfotografens skulder «da han hørte noe som lignet lyden fra en pisk og deretter et høyt smell».

NRK - 18 okt 21 kl. 01:47

Brann i hus i Stryn

Det brenner i et hus i Utvik i Stryn. Ifølge politiet dreier det Seg om en pipebrann som har spredd Seg til huset. Det var fem personer i huset da brannen startet.

Klartale - 13 okt 21 kl. 10:26

Mange forbrukere føler Seg lurt når de kjøper mat

Forbrukere i Norge er misfornøyd med måten mat blir merket med opprinnelsesland. Det sier Forbrukerrådet. De er en organisasjon som jobber for at det skal være lett å være forbruker i Norge.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - I førrgår: 14:55

Mangler 150 bøssebærere

I år er det færre bøssebærere enn vanlig. Det håper leder for TV-aksjonen i Narvik, Vegard Lind-Jæger, vil løse Seg veldig snart, skriver Fremover. – Det som er litt synd er at vi mangler 150 bøssebærere, så jeg oppfordrer alle som kan til å melde Seg, sier han til avisa.

Aftenposten - I førrgår: 14:52

Taliban vil posere Seg til et mykere image. Ekstremistenes dommere forbereder noe helt annet.

GHAZNI/HERAT/OSLO (Aftenposten): Taliban vil ha et mykere image. Men dommerne forbereder Seg på å kappe av hender..

NRK - 20 okt 21 kl. 11:49

Elevar kjenner Seg utrygge

230 elevar melde i 2019 og 2020 frå til Statsforvaltaren om at dei ikkje kjende Seg trygge på skulen fordi ein vaksen plaga dei, skriv Utdanningsnytt. Dei fleste elevane melde frå om meir enn ei type krenking. Gutane melde oftast om vald og fysiske krenkingar, medan jentene oftare melde om uthenging i klassa eller at dei kjenner Seg mislikt av læraren..

NRK - I førrgår: 06:22

Orkan nærmer Seg Mexico

Orkanen «Rick» styrker Seg utenfor Mexicos stillehavskyst og ventes å treffe land mandag. Orkanen kan bli en kategori 3-storm med vindstyrke på opp mot 54 meter i sekundet før den treffer land, opplyser det amerikanske orkanvarslingssenteret..

NRK - 20 okt 21 kl. 09:49

Ein av fire ikkje koronatesta

74 prosent av innbyggarane i Noreg har testa Seg for korona sidan våren 2020. Det vil seie at kvar fjerde person aldri har testa Seg, melder P4. Avdelingsdirektør Line Vold ved FHI seier til kanalen at dette er gode tal.

NRK - 15 okt 21 kl. 22:00

Fengslet etter nabokrangel

En Stavanger-kvinne er siktet for å ha kastet en hengelås i hodet på en nabo, og skal ha gått løs med superlim på våtdrakter, en elbil-lader og en garasjeport. Kvinnen er i Sør-Rogaland tingrett varetektsfengslet i fire uker på grunn av gjentakelsesfare, skriver NTB som siterer Stavanger Aftenblad. Tingretten frykter at hun vil fortsette å plage naboer.

NRK - 19 okt 21 kl. 12:42

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av Seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i Seg rapsolje med anilin.

NRK - 23 okt 21 kl. 07:47

Tiltalt for seksuell utnyttelse av assistenter

En mann i 50-årene er tiltalt for å ha utnyttet to av sine personlige assistenter til å skaffe Seg seksuell omgang ved flere anledninger, skriver NTB. Ifølge tiltalen skaffet mannen Seg den seksuelle omgangen ved å forlede kvinnene om sin medisinske tilstand og/eller ved å utnytte deres behov for jobben. Den første kvinnen var ansatt som hans personlige assistent.

NRK - 19 okt 21 kl. 11:16

Siktet og etterlyst person i Norge

Etter hendelsen der en person ble skutt i Vika i Oslo har politiet pågrepet ytterligere en person. Dette er en person som var siktet og etterlyst i saken og som oppholdt Seg i Pakistan. Mannen meldte Seg selv for politiet.

VG - 15 okt 21 kl. 10:45

Politimester: Første patrulje hadde med Seg verneutstyr - tok det ikke på Seg

Den første patruljen på stedet hadde med Seg verneutstyr, men tok det ikke på Seg. På stedet ble patruljen beskutt, og Espen Andersen Bråthen (37) slipper unna..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 21:49

Hun fikk tragedien i fanget på dag én. Ett bestemt minne har brent Seg fast.

Krisen kom fra dag én for Norges nye justisminister. Noe har brent Seg fast..

NRK - 19 okt 21 kl. 00:24

Norges ambassadør innkalt i Ankara

Tyrkia ber ambassadører fra Norge og ni andre land forklare Seg etter at de krevde at den fengslede regimekritikeren Osman Kavala blir løslatt. Flere ambassader i Tyrkia, blant dem den norske, gikk mandag ut med en uttalelse der de krever at Kavala blir løslatt, skriver den regimevennlige avisa Daily Sabah. Kavala, som er forretningsmann, ble fengslet for fire år siden, for sin påståtte rolle i demonstrasjonene og opprøre i Gezi-parken i 2013.

Klartale - 45 minutter siden

Gleder Seg til fest på tribunen

Kvinnelandslaget i fotball ser frem til god stemning på Ullevaal mot Belgia. Tirsdag spiller de kvalifisering til verdens-mesterskapet..

Aftenposten - 1 time siden

Han har jobbet som dommer med de største terrorsakene. I sin nye bok gir han ordet til en terrorist.

I sin siste roman gir den franske dommeren Marc Trévidic (56) ordet til en terrorist som irriterer Seg over alle «disse….

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Dronning Elizabeth (95) viste Seg offentlig for første gang på en uke. I forrige uke tilbrakte hun natten på sykehus av «praktiske årsaker» og har tatt ulike tester. Etter dette har dronningen jobbet hjemmefra, og skal være «ved godt mot».

E24 - 1 time siden

Pensjonsgigant trekker Seg ut av oljeinvesteringer

Nederlandske ABP slutter å investere i fossile energikilder, og varsler nedsalg av oljerelaterte eierandeler for over 15 milliarder euro..

NRK - 4 timer siden

Pensjonsfond dumper fossilt

Et av verdens største pensjonsfond, nederlandske ABP, vil selge Seg helt ut av kull, olje og gass. Beslutningen har bred støtte blant pensjonshavere og arbeidsgivere, skriver fondet i en pressemelding. ABP har i dag verdipapirer for om lag 150 milliarder norske kroner i fossil energi.

E24 - 22 okt 21 kl. 15:31

Snap-aksjen faller tungt og drar med Seg rivalene

Det overordnede bildet er blandet, men teknologi og sosiale medier skiller Seg ut i negativ retning..

E24 - 22 okt 21 kl. 15:31

Snap-aksjen raser og drar med Seg rivalene

Det overordnede bildet er blandet, men teknologi og sosiale medier skiller Seg ut i negativ retning. Tesla-aksjen har samtidig satt ny rekord..

E24 - 22 okt 21 kl. 15:31

Snap-aksjen raste og dro med Seg rivalene

Teknologi og sosiale medier skilte Seg ut i negativ retning fredag, mens det overordnede bildet var blandet. Tesla-aksjen satte ny rekord, og Dow Jones-indeksen nådde sitt høyeste nivå noensinne..

Dagbladet - 5 timer siden

4-åring ringte nødtelefonen: - Kom og se lekene mine!

I et ubevoktet øyeblikk snek 4-åringen Seg bort til telefonen og ringte nødnummeret..

Aftenposten - 5 timer siden

For første gang kan NASA ha funnet en planet utenfor vår galakse

NASA kan for første gang ha funnet spor etter en planet som befinner Seg utenfor vår galakse..

Aftenposten - 5 timer siden

Koronavaksine for 5–11-åringer. Nå er den på vei.

Både USA og Israel forbereder Seg på å vaksinere 5–11-åringer mot covid-19..

NRK - 5 timer siden

Stenger ned by med fire millioner

Myndighetene innfører portforbud i byen Lanzhou i det vestlige Kina på grunn av seks nye tilfeller av covid-19. Innbyggerne får ikke forlate hjemmet med mindre det dreier Seg om et nødstilfelle, ifølge AFP. Kina har en nullsmitte-strategi mot korona..

VG - 5 timer siden

«Ungkaren»-kjendis Chris Harrison har forlovet Seg

Chris Harrison (50) fridde til kjæresten Lauren Zima (33) i beste «Ungkaren»-stil..

NRK - 5 timer siden

Får ikke svar om hemmelige metoder

Kontrollutvalget har bestemt at mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs (17) og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen (20) foreløpig ikke får vite om politiet har etterforsket ham med skjulte metoder. Det bekrefter drapssiktedes forsvarer, advokat Stian Kristensen, overfor VG. Utvalget skriver at opplysningene de mottok fra Riksadvokaten ikke har avdekket kommunikasjonskontroll, romavlytting eller dataavlesning som er i strid med gjeldende lovverk og forskrifter.

VG - 6 timer siden

Fiker til Jens! Bokanmeldelse: Thorbjørn Jagland: «År i fred og ufred»

Thorbjørn Jagland deler ut ørefiker til gamle motstandere i bind to i trilogien om Seg selv. Særlig Jens Stoltenberg får svi..

NRK - 6 timer siden

Helserelatert fravær i skolen

Det registrerte fraværet på grunnskolen og på videregående skole gikk ned på grunn av endrede fraværsregler under pandemien. Det tyder på at mye fravær normalt er helserelatert, skriver Utdanningsdirektoratet. Kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) sier i en pressemelding at det er interessant å ta med Seg når den nye regjeringen nå skal vurdere fraværsregelverket i videregående skole..

NRK - 8 timer siden

Medier: Ble brukt til skuddtrening

Det amerikanske nettstedet The Wrap skriver at de har egne kilder som opplyser at våpenet Alec Baldwin brukte under ulykken som førte til at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet, har blitt brukt til blinskyting på settet. Kjendisnettstedet TMZ viste til anonyme kilder som meldte det samme i helgen. The Wrap skriver at medlemmer av filmteamet skal ha tatt med Seg rekvisittvåpen for å skyte på blink på ølbokser for å få tiden til å gå.

Aftenposten - 8 timer siden

Jeg er lei av at folk slenger rundt Seg med ADHD-diagnosen

Det skal mye til for å få denne diagnosen. Mye mer enn de fleste tror..

NRK - 9 timer siden

Aker investerer i Narvik-batterier

Aker Horizon kjøper to tomter i Narvik og investerer i et selskap med planer om å starte batteriproduksjon. Målet er å lage et grønt industriknutepunkt i nord, skriver selskapet i en pressemelding. Aker-konsernets datterselskapet Aker Narvik kjøper tomtene Ballangsleira og Framneslia fra Narvik kommune for til sammen 200 millioner kroner.

E24 - 9 timer siden

Gassoperatør kan få tvangsmulkt på 100.000 kroner dagen

Manglende oppfølging av avvik på Draupner-innretningene kan føre til tvangsmulkt på 100.000 kroner dagen om Gassco ikke retter Seg etter pålegg..

Aftenposten - 10 timer siden

Facebook i hardt vær, anklagene tårner Seg opp

Facebook hevder å ville knytte verden tettere sammen, men dette bildet har for lengst falmet..

NRK - 14 okt 21 kl. 16:38

Siktede tok Seg inn i boliger

Espen Andersen Bråthen (37) tok Seg onsdag inn i boliger på Kongsberg og tok livet av folk, opplyser politiet. – Det ble funnet omkomne ute og og det ble funnet omkomne inne i bolighus, sier politiadvokat Ann Irén Svane Mathiassen til NRK torsdag ettermiddag. – Vi har opplysninger om at gjerningspersonen har tatt Seg inn i boliger hvor han også da har begått drap, sier Mathiassen.

VG - 12 timer siden

Nakstad: En rekke lokale tiltak er aktuelt

Munnbind er blant tiltakene som er aktuelt hvis smitten og innleggelsestallene drar Seg til, sier den assisterende helsedirektøren..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 07:00

Hun var både ihuga dyreverner og jaktmotstander. Nå sitter hun i skogen med ladd rifle.

Hun er redd for mørket. Var motstander av jakt. Så bestemte Marion Olsen Seg for å teste Seg selv og sine grenser..

NRK - 16 timer siden

Australia vil kutte CO2-utslippene

Australia vil kutte CO2-utslippene til netto null innen 2050, sier statsminister Scott Morrison. Han setter imidlertid ikke nye, kortsiktige mål for kutt. – Australiere ønsker en 2050-plan for netto nullutslipp som gjør det rette med tanke på klimaendringene og sikrer framtida deres i en verden som endrer Seg, sa Morrison..

NRK - 18 timer siden

UD fraråder reiser til Sudan

Utenriksdepartementet (UD) fraråder alle reiser til Sudan på grunn av den anspente situasjonen etter statskuppet natt til mandag. Det skriver de i en pressemelding. – Norske borgere i landet oppfordres til å holde Seg i ro og å følge utviklingen i lokale og internasjonale medier..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt