Seg

Fredag, 07 Mai, 18:12

Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 08:59

Melder Seg ut av Frp

Hele kommunestyregruppen til Frp i Halden har bestemt Seg for å melde Seg ut av partiet, melder Halden Arbeiderblad. Årsaken er at de er uenige i retningen partiet på sentralt hold har tatt i flere større saker nasjonalt..

NRK - 04 mai 21 kl. 11:41

Mann fikk strøm gjennom Seg

En mann skal ha fått strøm gjennom Seg og pådratt Seg noe brannskader etter en kortslutning i et sikringsskap på Den Internasjonale Skolen i Stavanger. Hendelsen skal ha skjedd i et teknisk rom på skolen, forteller operasjonsleder Victor Fenne-Jensen..

Aftenposten - 2 timer siden

Norwegians styre og ledelse holder av 11 millioner aksjer til Seg selv

Norwegians styre og ledelse kan tjene titalls millioner på emisjonsaksjer de holder av til Seg selv..

E24 - 2 timer siden

Norwegian-topper kan tjene titalls millioner på aksjer de holder av til Seg selv

Norwegians styre og ledelse kan tjene titalls millioner på emisjonsaksjer de holder av til Seg selv. Styret har reservert 8 prosent av aksjene som nå er ledige for tegning..

NRK - 2 timer siden

Overvåker Pegida

Tysk etterretning utvider overvåkingen av islamfiendtlige Pegida i delstaten Sachsen, begrunnet med at gruppen er blitt ekstremistisk og grunnlovsstridig. Tidligere har Pegida tiltrukket Seg det etterretningstjenesten LfV kaller en «heterogen» støtte og inntatt moderate holdninger. Men i økende grad har Pegida tilnærmet Seg en høyreekstrem retning, heter det i en uttalelse fra etterretningstjenesten i Sachsen.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 smittede i Danmark

For andre dag på rad er det registrert over 1.000 nye koronasmittede i Danmark det siste døgnet. 1.

E24 - 3 timer siden

Derfor sammenlikner Equinor Seg med fotballstjernen

Har du fått med deg hvorfor Equinor sammenlikner Seg med en polsk toppscorer? Dette er en av de viktigste grønne nyhetene denne uken..

NRK - 3 timer siden

Forklarte Seg for første gang

Mannen som er sikta for nettovergrep mot minst 150 unge jenter, forklarte Seg i dag for første gang om saken siden han ble pågrepet i fjor vår. Det skjedde i fengslingsmøte. Han nekter straffskyld, og mener etterforskninga er mangelfull..

NRK - 8 timer siden

Siktede knytter Seg til handlingen

Mannen som er siktet for forsettlig drap på en eldre kvinne i Lyngdal torsdag 6. mai, har knyttet Seg til handlingen. Det opplyser Agder politidistrikt.

NRK - 8 timer siden

Sønnen knytter Seg til handlingen

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal torsdag 6. mai, har knyttet Seg til handlingen. Det opplyser Agder politidistrikt.

VG - 21 timer siden

Alpinstjernen Henrik Kristoffersen pådro Seg ankelbrudd da han kjørte motocross

Henrik Kristoffersen (26) hadde et uhell under motocross-kjøring i Østerrike. Nå har han pådratt Seg et brudd i et ankelben..

VG - 21 timer siden

Henrik Kristoffersen pådro Seg ankelbrudd da han kjørte motocross

Alpinstjernen Henrik Kristoffersen (26) hadde et uhell under motocrosskjøring i Østerrike. Nå har han pådratt Seg et brudd i et ankelben..

NRK - 21 timer siden

Kristoffersen med ankelbrot

Henrik Kristoffersen har pådratt Seg eit ankelbrot, det fortel Lars Kristoffersen til VG, som er Henrik sin far. Ulykka skal ha skjedd da han køyrde motocross på laurdag. Faren reknar med at sonen må halde Seg treningsfri i 4-6 veker..

VG - Igår: 16:54

Etikk-professor: Mener unge kan bli fristet til å la Seg smitte

Unge som ikke er prioritert i vaksinekøen, kan bli fristet til å la Seg smitte av coronavirus for å få fordeler ved coronasertifikat, ifølge etikkprofessor Bjørn Morten Hofmann. FHI innrømmer at det er en fare..

NRK - Igår: 15:57

Siktet i drap er tidligere dømt

En av de siktede etter drapet på en mann i Tønsberg er tidligere dømt for likskjending, utpressing og narkotikaforbrytelser. Den 25 år gamle mannen stiller Seg uforstående til drapssiktelsen, og nekter å la Seg avhøre. En 31-åring er også siktet..

NRK - Igår: 14:07

Fekk stein over Seg

Mannen som blei skada under ei arbeidsulykke på Norcem skal ikkje falt, men fått ein stein over Seg under arbeid i eit sementtårn. Brannvesenet har henta ut mannen og blir behandla av helsepersonell på staden og køyrt vidare til sjukehuset i Skien..

Dagbladet - Igår: 12:48

Tusenvis samlet i religiøst ritual

Samtidig som det utspiller Seg katastrofescener på indiske sykehus, samlet tusenvis Seg til religiøs festival..

VG - Igår: 09:10

Frp-kommunestyregruppe melder Seg ut i protest

Hele kommunestyregruppen til Frp i Halden melder Seg ut av partiet, fordi de er uenige i retningen partiet er i ferd med å ta. Det skjer to dager før landsmøtet hvor Sylvi Listhaug blir ny partileder..

VG - Igår: 09:10

Halden Frps kommunestyregruppe melder Seg ut

Hele kommunestyregruppen til Frp i Halden melder Seg ut av partiet. Det skjer to dager før landsmøtet hvor Sylvi Listhaug blir ny partileder..

Klartale - Igår: 08:34

Muslimske ledere i Oslo ber folk vaksinere Seg

Ni imamer og styremedlemmer i muslimske menigheter i Oslo ber folk vaksinere Seg. De ber også om at folk følger korona-reglene under ramadan..

VG - 01 mai 21 kl. 22:09

Festing og bråk landet rundt - i Bergen samlet 1000 personer Seg i parken

Politiet har lørdag og natt til søndag mottatt flere meldinger om fester rundt om i landet. I Bergen åpenbarte det Seg et hav av søppel søndag morgen etter at over 1000 festglade mennesker samlet Seg i Nygårdsparken..

NRK - 01 mai 21 kl. 22:03

Fester flere steder i landet

Lørdag kveld melder politiet flere steder i landet om fest. I Byremo i Lyngdal har det samlet Seg 250–300 ungdommer i forbindelse med et rånetreff. – Politiet er på stedet – det er god stemning blant de tilstedeværende, men smittevernregler overholdes ikke på en tilfredsstillende måte, skriver politiet i Agder på Twitter.

NRK - Igår: 20:14

Sikret Seg hemmelig storkontrakt

Aludyne i Farsund har sikret Seg en storkontrakt med en hemmelig europeisk bilprodusent. Kontrakten er den største i bildelfabrikkens historie, og redder mange arbeidsplasser..

VG - I førrgår: 15:00

Trekker Seg: Vil gi rom for «kvinnfolk» i Frp-toppen

TROMSØ/HARSTAD (VG) Per-Willy Amundsen trekker Seg fra sin innstilte plass til Frps sentralstyre – og ber om at landsmøtet heller velger Anni Skogman. Dermed er det duket for stollek på landsmøtet til helgen..

E24 - I førrgår: 06:19

Nye land melder Seg på i romkappløpet

Romkappløpet er ikke forbeholdt de rikeste landene. Nye land melder Seg på i håp om teknologi og inntekter, men skeptikere advarer mot forfengelige pengesluk..

Dagbladet - I førrgår: 22:41

Tvangsflyttes om ett år: - Altfor kort tid

Trehusbebyggelsen på «Hylla» i Oslo må vike for nye togspor. Beboerne har ett år på å komme Seg ut, og finne Seg nye hjem..

NRK - 04 mai 21 kl. 13:22

Stjal fra Helge Ingstad

En mann i 30-årene er dømt for tyveri etter å ha tatt med Seg «klenodier» fra fregatten Helge Ingstad under tømmingen av skipet. Mannen møte i Bergen tingrett tiltalt for grovt tyveri ved å ha forsynt Seg av militært materiell tilhørende Forsvaret, melder Bergensavisen. Mannen ble dømt til 172 timers samfunnsstraff.

E24 - 04 mai 21 kl. 09:17

Svensk eiendomsmagnat satser 40 mill. på norske folkelån

Investeringsselskapet til SBB-sjef Ilija Batljan kjøper Seg til en eierandel på 15 prosent i det norske folkefinansieringsselskapet Kameo. Kona og datteren blir styremedlemmer mens selskapet jobber for å tiltrekke Seg en større andel kvinnelige investorer..

VG - 03 mai 21 kl. 20:59

Kim André trodde han vant over to millioner kroner på Flax-lodd – viste Seg å være teknisk feil

En tirsdagsmorgen våknet Kim André (26) med en følelse av at han hadde skikkelig flaks. Tre Flax-lodd senere var han helt sikker på at han hadde griseflaks. Det skulle vise Seg å være feil..

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 20:22

De var naboer. Så henrettelsesvideoer sammen. Giftet Seg med hverandre. Slik var det norske nabolaget i IS’ terrorregime.

De giftet Seg med hverandre og bodde vegg i vegg. Fra hele Norge reiste ekstreme islamister for å bygge en islamsk stat..

Aftenposten - 45 minutter siden

En person som skapte en positiv stemning rundt Seg

Tor D. Schaathun (1951–2021).

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge Seg på..

NRK - 2 timer siden

Vaksine-selfies i vinden

Kjendisene deler bilder av Seg selv mens de får koronavaksinen. FHI håper det kan gi positiv smitteeffekt. – Jeg ville være tydelig på at det er helt ok å ta vaksinen, sier Ronny Brede Aase..

NRK - 03 mai 21 kl. 15:28

Novavax kjem mot slutten av 2021

Novavax er klare til å skrive under kontrakt med EU, og kan begynne leveransar av vaksine mot slutten av 2021, seier ei EU-kjelde til Reuters. Ein avtale kan bety at Novavax kan levere opp mot 200 millionar dosar til EU i 2022. Selskapet kom fram til ein mellombels avtale med EU i desember, men den endelege avtalen har latt vente på Seg fordi dei har hatt problem med å skaffe Seg råmateriale, melder nyheitsbyrået..

NRK - 4 timer siden

Indisk variant truer gjenåpning

Helsedirektoratet og FHI skriver i en rapport til Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) at den indiske varianten av koronaviruset truer gjenåpningsplanen. «Den eksponensielle veksten kan indikere at den indiske varianten er mer smittsom enn den britiske, og den indiske varianten har nå overtatt i India.» «I Storbritannia dobler antall tilfeller med indisk variant Seg ukentlig.

VG - 4 timer siden

Peg Parnevik og Filip Lamprecht i hardt vær: Går i parterapi

Popartist Peg Parnevik (25) har det tungt mens modellkjæresten Filip Lamprecht Kaspersen (24) svinger Seg i svenske «Skal vi danse»..

E24 - 4 timer siden

Nå rykker Bjørn Rune Gjelsten inn i Stavanger

Bjørn Rune Gjelsten har allerede inntatt Sandnes som eier av Bystasjonen og Støperikvartalet. Nå prøver han Seg for første gang i Stavanger med et boligprosjekt på Storhaug..

NRK - 29 april 21 kl. 14:26

Nekter å la Seg avhøre av politiet

Mannen som er siktet for drap på en kvinne på gata på Frogner i Oslo i går, nekter å la Seg avhøre. Mannens advokat sier at han er mentalt sliten og ikke klar for å forklare Seg om så alvorlige forhold. Han har samtykket i varetektsfengsling, men ikke tatt stilling til skyldspørsmålet etter drapet.

Dagbladet - 03 mai 21 kl. 13:08

Ut mot stygge kommentarer

Ordfører i Lyngen kommune har fått nok av ufine kommentarer etter ulykker i fjellet. Nå ber han folk om å tenke Seg om før de kaster Seg over tastaturet..

NRK - 6 timer siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet Seg torsdag..

NRK - 6 timer siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer Seg for..

NRK - 6 timer siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre Seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

VG - 8 timer siden

Sønn siktet for drap på mor i Lyngdal: Har knyttet Seg til handlingen

Mannen som er siktet for drapet på den eldre kvinnen som ble funnet død i Lyngdal torsdag er avdødes sønn..

NRK - 03 mai 21 kl. 10:56

Filippinene ber Kina ha Seg vekk

Filippinenes utenriksminister Teodoro Locsin var svært udiplomatisk da han mandag ba kinesiske skip komme Seg ut av omstridte havområder. – Kina, min venn, hvor høflig kan jeg si dette? La meg se.

Klartale - 8 timer siden

Fulle moskeer til tross for korona

Korona-viruset sprer Seg i Pakistan. Det er strenge tiltak i landet. Likevel fylles moskeene hver kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt