Seg

Søndag, 25 Juli, 17:33

Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 04:57

Får ikke kalle Seg astronauter

Selv om de nylig har vært en svipptur i verdensrommet, kan ikke Richard Branson og Jeff Bezos kalle Seg astronauter, ifølge nye amerikanske regler. Det amerikanske luftfartstilsynet har strammet inn reglene og bestemt at bare besetningsmedlemmer og de som bidrar til flysikkerheten kan kalle Seg astronauter. Dermed kvalifiserer ikke milliardærene som de siste ukene har krysset grensen ut i verdensrommet, skriver BBC.

NRK - 45 minutter siden

Torevêret bevegar Seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det vil halde Seg søraust for Trondheim.

Aftenposten - 5 timer siden

TV-journalist smurte gjørme på Seg selv - mistet jobben

Hun ville ikke ha så rene klær. Så hun smurte gjørme på Seg selv. Nå er hun sparket..

NRK - 21 juli 21 kl. 08:51

Tusenvis evakuert etter skogbrann

Canadas vestlege provins British Columbia har erklært unntakstilstand som følge av store skogbrannar som er venta å spreie Seg. Vêret skal forverre Seg framover. 5700 er evakuert i provinsen.

NRK - 13 timer siden

Ber EU bevokte Nord-Europas kyst

Frankrikes innenriksminister har bedt EUs grensemyndighet Frontex ikke glemme å passe på kysten i nord i kampen mot ulovlig innvandring. – Jeg har selv kontaktet Frontex, som for det meste tar Seg av Sør-Europa, og bedt dem ta tak i Nord-Europa også, særlig kysten ved Nord-Pas-de-Calais, sier Gérald Darmanin da han besøkte Calais. Havnebyen er utgangspunkt for mange migranter som ønsker å krysse Den engelske kanalen og ta Seg til Storbritannia..

NRK - 20 timer siden

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte Seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

Aftenposten - Igår: 08:21

Blir trykket fra regjeringen så stort at hun flytter? Uroen brer Seg i LHBT-miljøet i Ungarn.

BUDAPEST (Aftenposten): Usikkerheten brer Seg i LHBT-miljøet i Ungarn. Hvor tung blir fremtiden? Mange vurderer å flytte..

NRK - Igår: 07:40

Journalist smurte Seg inn med leire

En journalist i den tyske TV-kanalen RTL smurte Seg inn med leire før hun rapporterte direkte fra et flomrammet område denne uka. Nå er hun tatt av skjermen. – For meg som journalist skulle dette aldri ha skjedd.

NRK - Igår: 06:55

Nakstad tror på en bedre høst i år

Selv om deltavarianten av koronaviruset sprer Seg med rekordfart i Europa og i Norge, er assisterende helsedirektør Espen Nakstad optimist. Nakstad tror at eventuelle smitteutbrudd her til lands vil få mindre konsekvenser enn i land med lavere vaksinedekning, og peker på blant annet at antallet sykehusinnleggelser har holdt Seg lave. – Det ser ut som det blir en bedre høst enn det var i fjor, og det tror jeg vi skal være glade for, sier han til VG..

VG - Igår: 03:30

B-mennesket Sagosen våknet: – Prinsessen på erten må få Seg enda en overmadrass

TOKYO (VG) (Norge – Brasil 27–24) B-mennesket Sander Sagosen (25) og resten av det norske laget gjorde feil på feil på det første kvarteret, men håndballgutta hevet Seg etter hvert og vant til slutt åpningskampen mot Brasil..

VG - Igår: 18:16

Jobber med å få unge til å vaksinere Seg: – Mange vet ikke at det er deres tur

Samira (21) er ansatt av Oslo kommune for å overbevise flere yngre om å vaksinere Seg. Hun forteller at mange unge ikke er klar over at de kan få vaksinen nå..

NRK - 19 juli 21 kl. 17:41

OL-komponist trakk Seg

En komponist som skulle bidratt med musikk til åpningsseremonien av Tokyo-OL fredag, trakk Seg mandag med umiddelbar virkning. Årsaken er uttalelser om mobbing. Musikeren Keigo Oyamada, bedre kjent som Cornelius, står i sentrum for den siste i rekken av betente saker som har rammet de allerede hardt pressede OL-arrangørene i Japan.

VG - 19 juli 21 kl. 16:34

Lokal Sp-leder melder Seg ut: – Har blitt mer lik Frp

Geir Arne Hageland, leder av Dovre Senterparti, har meldt Seg ut av partiet. Han sier at politikken har vridd Seg for mye mot Frp – og er usikker på om Trygve Slagsvold Vedum skal få hans stemme ved valget..

NRK - I førrgår: 13:16

Strakstiltak mot kø på Gardermoen

Etter at Norge åpnet grensene for store deler av Europa, har det vært lange køer og trengsel på Gardermoen for folk som kommer fra utlandet. Nå iverksettes flere strakstiltak i helgen for å bøte på situasjonen. Flere skal slippe å måtte koronateste Seg på Gardermoen.

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Maur rett fra tua? Ja takk, sier mannen som kaller Seg «Villsankeren»

Øystein Horsberg kaller Seg Villsankeren og skal leve av det naturen kan gi ham.

Dagbladet - I førrgår: 21:00

Coronasmittet mann kledde Seg ut som kona

Etter at en indonesisk mann testet positivt for coronaviruset, kledde han Seg ut som kona, slik at han kunne fly..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:05

230 migranter inn i Spansk enklave

Over 230 migranter tok Seg torsdag inn i den spanske enklaven Melilla fra Marokko, opplyser spanske myndigheter. Over 300 mennesker forsøkte å ta Seg over gjerdet grytidlig på morgenen. 238 menn lyktes, ifølge den spanske regjeringens kontor i det lille territoriet.

NRK - 22 juli 21 kl. 10:05

230 migranter inn i Spansk eksklave

Over 230 migranter tok Seg torsdag inn i den spanske enklaven Melilla fra Marokko, opplyser spanske myndigheter. Over 300 mennesker forsøkte å ta Seg over gjerdet grytidlig på morgenen. 238 menn lyktes, ifølge den spanske regjeringens kontor i det lille territoriet.

VG - 22 juli 21 kl. 09:49

Covid-positiv mann kledde Seg ut som kona for å fly

En coronasmittet mann i Indonesia brukte konas nikab, negative PCR-test og ID for å komme Seg på et fly i Jakarta..

VG - 18 juli 21 kl. 09:52

Spike Lee tabbet Seg ut - presenterte Gullpalmevinner for tidlig

Gullpalmens juryformann Spike Lee legger Seg langflat etter å ha tabbet Seg ut under filmfestivalen i Cannes’ avslutningsseremoni i går..

VG - 21 juli 21 kl. 21:49

«Stjernekamp»-vinneren lenket Seg fast til gravemaskin: - Vi vant dagen i dag

Ella Marie Hætta Isaksen (23) holdt løftet sitt om å lenke Seg fast med kjetting for å hindre den planlagte gruvedriften i Repparfjord..

VG - 21 juli 21 kl. 19:07

«Love Island»-paret har forlovet Seg

Andrea Sveinsdottir (26) og Morten Dalhaug (28) har forlovet Seg..

Dagbladet - 1 time siden

Familie reddet etter 15 måneder

En indisk familie ble reddet etter å ha isolert Seg i et telt i det coronarammede landet i over ett år..

Dagbladet - 21 juli 21 kl. 18:07

Trekker Seg etter vindkraftkritikk

Bandet Landeveiens Helter trekker Seg fra det planlagte åpningsarrangementet for et vindkraftanlegg i Åfjord etter sterk kritikk..

VG - 3 timer siden

I en annen verden

Det kan kanskje ikke virke sånn, fra en norsk medievirkelighet, preget av norske journalisters manglende religiøse orientering. Men om vi ser på verden som helhet, er det mest vanlig å forholde Seg til en større virkelighet enn den vi kan ta og føle på..

NRK - 17 juli 21 kl. 17:35

Får is for å ta vaksinen i Våler

Våler kommune tilbyr gratis is til personer som tar koronavaksinen de neste to ukene. Ordfører Reidar Kaabbel forteller at de gjerne skulle tilbudt en gratis halvliter med øl til de som tar imot vaksinen, men at det ikke lar Seg gjøre. – Men en is, det kan vi gi.

NRK - 21 juli 21 kl. 13:10

Minst seks personar lenka fast

Minst seks personar har lenka Seg fast på vegen inn mot anlegget ved Repparfjorden i Finnmark, ifølge Miljøpartiet Dei Grøne. Protestaksjonane mot kopargruvene ved Repparfjorden starta onsdag etter at dei første anleggsmaskinene kom til staden. Ifølge MDG har entreprenøren ringt politiet, men ingen av demonstrantane er så langt arresterte.

NRK - 7 timer siden

Irak sier de klarer Seg selv

Det er ikke lenger behov for utenlandske kampstyrker i Irak, sier landets statsminister Mustafa al-Kadhimi. Irak er nå i stand til å bekjempe opprørere fra den ytterliggående islamistgruppa IS på egen hånd, sier han ifølge nyhetsbyrået AP..

Klartale - 21 juli 21 kl. 12:10

Giftig røyk sprer Seg over Sibir

Giftig røyk sprer Seg fra store skogbranner i Sibir. Årets sommer er den tørreste i Russland på 150 år..

Aftenposten - 8 timer siden

Lovende start for ny kammermusikkleder

Det stormer i strykerne når Det Norske Kammerorkester og Pekka Kuusisto gir Seg i kast med Nico Muhly og Philip Glass..

VG - 21 juli 21 kl. 11:27

Giftig røyk fra enorme skogbranner sprer Seg over Sibir

Tung og giftig røyk fra veldige skogbranner sprer Seg over stadig større deler av det østlige Sibir. Sommeren er den tørreste på 150 år..

VG - 21 juli 21 kl. 10:53

Familie ble nesten strandet på Oslo-øy: Ruter beklager

Da informasjonen i Ruters reiseapp viste Seg å ikke stemme, ble barnefamilien stående igjen på kaia uten å vite hvordan de skulle komme Seg hjem..

VG - 21 juli 21 kl. 10:53

Familie fryktet å bli strandet på Oslo-øy: Ruter beklager

Da informasjonen i Ruters reiseapp viste Seg å ikke stemme, ble barnefamilien stående igjen på kaia uten å vite hvordan de skulle komme Seg hjem..

E24 - 9 timer siden

– Halve reisefølget ble nektet hjemreise

SV-leder Audun Lysbakken forbereder Seg på høsten store valgtriller. I sommerpraten med E24 deler han sitt verste ferieminne..

Aftenposten - 10 timer siden

Kina stålsetter Seg for tyfonen In-Fa

Tyfonen In-Fa slår innover Øst-Kina med kraftig vind og mye nedbør mens andre deler av landet fortsatt rydder opp etter….

Aftenposten - 11 timer siden

Slik opplevde Andreas (22) manndomsprøven i Tokyo:- Da var det bare å karre Seg til mål

Andreas Leknessund taklet den ekstreme varmen og luftfuktigheten, men trøbbel med sykkelen ødela i OL-debuten..

NRK - 11 timer siden

Seks drept i masseskyting i Karibia

Seks personer ble drept da en mann i Den dominikanske republikk skjøt vilt rundt Seg etter å ha skutt og såret kona si. Gjerningsmannen ble skutt av politiet. Åtte personer ble såret i skyteepisoden i byen Higüey øst i det karibiske landet, skriver avisen Diario Libre og viser til politiet..

NRK - 11 timer siden

Kina stålsetter Seg for tyfon

Tyfonen In-Fa slår innover Øst-Kina med kraftig vind og mye nedbør mens andre deler av landet fortsatt rydder opp etter store oversvømmelser. Skip, fly og tog er innstilt langs store deler av østkysten i påvente av In-Fa, som er ventet å nå land nær havnebyen Ningbo sent søndag ettermiddag eller tidlig på kvelden..

NRK - 11 timer siden

Ingen medaljekamp i Tuftes siste OL

Olaf Tufte (45) og hans dobbeltfirer ble ikke blant de to beste i oppsamlingsheatet i Tokyo natt til søndag. Dermed går medaljeracet uten roveteranen, som må nøye Seg med B-finale. Roeren Kjetil Borch vant sitt kvartfinaleheat i singlesculler og er klar for semifinalen..

Aftenposten - 12 timer siden

Borch enkelt videre til semifinale

TOKYO/OSLO (VG) Kjetil Borch (31) viste Seg igjen fra en meget god side under søndagens kvartfinale og vant enkelt sitt….

VG - 12 timer siden

Borch enkelt videre til semifinale

TOKYO/OSLO (VG) Kjetil Borch (31) viste Seg igjen fra en meget god side under søndagens kvartfinale og vant enkelt sitt heat..

Aftenposten - 12 timer siden

Borch enkelt videre til semifinale: – Jobbeløp

TOKYO/OSLO (VG) Kjetil Borch (31) viste Seg igjen fra en meget god side under søndagens kvartfinale og vant enkelt sitt….

VG - 12 timer siden

Borch enkelt videre til semifinale: – Jobbeløp

TOKYO/OSLO (VG) Kjetil Borch (31) viste Seg igjen fra en meget god side under søndagens kvartfinale og vant enkelt sitt heat..

Aftenposten - 17 timer siden

Stormaktene vil hjelpe Haiti. Befolkningen ber dem holde Seg langt unna.

En lang liste med skandaler forklarer hvorfor folk på Haiti er skeptiske til hjelp utenfra..

VG - 18 timer siden

Jennifer Lopez bekrefter forholdet til Ben Affleck

Jennifer Lopez (51) har delt kyssebilde av Seg og sin nygamle flamme Ben Affleck (48).

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt