Seg

Monday, 16 May, 23:43

Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 12 maj 22 kl. 12:11

Russland sier de føler Seg truet av Finland

Finland og Sverige nærmer Seg å bli medlem av forsvars-samarbeidet Nato. Sauli Niinistö sier at Finland er klar for å melde Seg inn. Det sa han torsdag.

NRK - 04 maj 22 kl. 17:08

Ukrainsk avis: Russiske styrker har tatt Seg inn i stålverket i Mariupol

Russiske styrker har tatt Seg inn i stålverket Azovstal i Mariupol, der ukrainske styrker har forskanset Seg, ifølge en ukrainsk avis og journalist. Det pågikk onsdag harde kamper i stålverket, som er det siste området ukrainske styrker kontrollerer i havnebyen sør i Ukraina. Ifølge den ukrainske journalisten Andrij Tsaplijenko har russiske soldater brutt Seg inn på stålverket.

Klartale - 02 maj 22 kl. 11:10

Håper endring kan gjøre norske elever mer motivert

Tonje Brenna er kunnskaps-minister. Hun vil at skolen skal bli mer praktisk. Det betyr at elevene skal gjøre mer fysiske ting, enn å lese bøker for å lære.

Klartale - 16 apr 22 kl. 06:30

Sniker Seg inn i bjørnens hule for å teste den for korona

HJORT: Også hjorten skal testes for korona. Foto: AP Photo/Laura Ungar/NTBForsker Todd Kautz legger Seg på magen i snøen. Han åler Seg inn til en svartbjørn i dvale.Han lyser med lommelykten mot snuten.

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

NRK - Igår: 14:49

Stoltenberg: – Ukraina kan vinne denne krigen

– Ukraina kan vinne denne krigen, sa Natos generalsekretær Jens Stoltenberg søndag. Han understreket at ukrainere kjemper modig og at de får militærutstyr fra Nato-land til flere milliarder dollar. – Russland oppnår ikke sine strategiske mål, sa generalsekretæren.

Klartale - 11 maj 22 kl. 16:30

Oslos ordfører lover oss en skikkelig 17. mai-feiring

– Ah, jeg elsker 17. mai, sier Marianne Borgen til Klar Tale.Hun er kanskje et av byens mest kjente ansikter.

NRK - I førrgår: 11:16

Ukraina hevder russiske styrker trekker Seg fra Kharkiv

Russiske styrker trekker Seg tilbake fra Ukrainas nest største by, Kharkiv, hevder landets myndigheter lørdag. Den ukrainske generalstaben sier at russerne er i ferd med å trekke Seg unna Kharkiv, med fokus på å bevokte forsyningslinjene sine. Samtidig trapper russerne opp artilleri- og luftangrepene i Donbas-regionen i øst.

Klartale - 10 maj 22 kl. 12:42

Lundby gjør Seg klar for en retur til hoppbakken

Lundby var med da det ble kjent hvem som har fått en plass på landslaget i hopp. Der står hun som den mest kjente norske hopperen blant damene.Det er samme lag som i fjor.

Klartale - 21 apr 22 kl. 13:24

Slik lever russere nå

STENGT: Slik ser alle 847 McDonalds-restauranter ut i Russland. Alle er stengt som følge av krigen i Ukraina. Russiske Aslan sender et bilde til Klar Tale. Bildet er tatt med en mobiltelefon på butikken et sted i Russland. Det viser en hylle med ost.

Klartale - 21 apr 22 kl. 06:00

Krigen om Donbas: Dette handler kampen om

Soldater fra Russland retter nå angrepene mot Donbas-regionen. Der har det vært konflikt de siste åtte årene. Hvorfor kriges det om dette området?

NRK - 13 maj 22 kl. 08:54

Fryktar klamydiabølge

Halvparten av årets russ er ikkje redd for å få kjønnssjukdommar, til trass for at 12 prosent seier at dei kjenner nokon som har blitt smitta med klamydia i russetida. Det kjem det fram i ei undersøking frå Respons Analyse på oppdrag frå nettapoteket Farmasiet. Ifølge undersøkinga svarar 27 prosent at dei ikkje tar med kondom, sjølv om dei veit at dei kjem til å ha sex.

Klartale - 28 apr 22 kl. 06:00

Hjelper folk å få Seg jobb i Norge

Rahul Rao jobber I Norge. Det trives han godt med.Karin Ellis holder kurs. Hun vil hjelpe folk til å få Seg jobb i Norge. Onsdag hadde hun et gratis kurs på nett.

NRK - 1 time siden

Knyttet Seg ikke til handlingene

Mannen i 50-årene som er siktet for å ha drept sin kone og datter på Søm i Kristiansand i mars, knyttet Seg ikke til drapshandlingene under det første avhøret med politiet, skriver fvn.no. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avhøret ikke er ferdigstilt, og at siktede ikke ble spurt om han erkjenner straffskyld.

Klartale - 05 maj 22 kl. 13:27

Soldater må kjempe til døden eller overgi Seg

Det er fortsatt folk i et stålverk. Det ligger utenfor Mariupol i Ukraina. Russland vil storme det.

VG - 6 timer siden

Mann som utga Seg for å jobbe i E-tjenesten tiltalt for grovt bedrageri: Erkjenner ikke straffskyld

Mannen erkjenner imidlertid at han har løyet om prestisjefylte jobber i Økokrim og Etterretningstjenesten – men mener det ikke var for å lure til Seg penger..

E24 - 11 timer siden

McDonalds vil selge Seg ut av Russland

Etter 32 år i Russland skal fastfood-kjeden nå selge Seg ut av landet..

Klartale - 05 maj 22 kl. 06:00

Vil velgerne straffe Boris Johnson?

Britene skal torsdag velge hvem som skal få styre sine byer og kommuner. Men det er også mer enn et vanlig lokalvalg. Det vil også gi svar på hvor mange som støtter Boris Johnson etter to år med Brexit, korona og det som blir kalt «party gate» .

NRK - 11 timer siden

McDonalds selger Seg ut av Russland

Den amerikanske hurtigmatkjeden McDonalds har besluttet å forlate det russiske markedet, melder Reuters. Selskapet etablerte Seg i landet for 32 år siden. I mars vedtok selskapet å stenge ned alle restaurantene midlertidig, i likhet med flere andre hurtigmatkjeder..

Klartale - 12 timer siden

Norges ordførere ønsker en inkluderende 17. mai-feiring

Skolebarna i første til tredje klasse skal få gå i skoletog. Det blir første gang for dem. – Nå har koronaen tatt en ny vending.

Klartale - 12 maj 22 kl. 07:02

Dette er revidert nasjonalbudsjett

Staten bruker mye penger hvert år. Og den trenger å tjene penger. Vi betaler for eksempel skatt til staten.

NRK - 22 timer siden

Mali trekker Seg fra antiterrorstyrke

Mali trekker Seg fra en vestafrikansk militærstyrke som bekjemper jihadister i regionen. Det skjer i protest mot at landet ble avvist som leder for de såkalte G5-landene i Vest-Afrika, Burkina Faso, Tsjad, Mali, Mauritania og Niger. (NTB).

VG - 08 maj 22 kl. 09:31

Åpenhjertig og frustrert Zlatan: – Jeg får litt panikk

Etter en karriere som har strukket Seg over fire tiår har Zlatan Ibrahimovic’ (40) rolle endret Seg. Supersvensken innrømmer at tiden for å gi Seg nærmer Seg. Og det skremmer ham..

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

GRÅT: Det var mange sterke følelser hos de som ble reddet fra Mariupol.– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Aftenposten - Igår: 18:58

Jorunn Helmsgård (62) måtte lære Seg å spare penger – fant løsningen på Youtube

En eldgammel budsjetteringsmetode går sin seiersgang på Tiktok. En norsk bestemor har slengt Seg på trenden..

NRK - Igår: 18:44

Stor etterspørsel etter sommervikarer – næringslivet sliter med å skaffe folk

Hele 1 av 3 reiselivsbedrifter etterspør sommervikarer i år. Samtidig sier næringslivet at det er krevende å få tak i folk og frykter konsekvensene. – Sommerjobber er en viktig erfaring for unge som en del av arbeidstreningen og erfaringen de skal ha med Seg videre i livet.

NRK - Igår: 18:23

29 beboere evakuert etter brann i Bærum

Det er meldt om brann på Rykkinn i Bærum. To eller tre personer er meldt skadet til nå, skriver politiet på Twitter. De har fått i Seg røyk.

NRK - Igår: 17:02

Sveits: Folket har stemt for at alle skal bli organdonorer

Sveitsiske velgere stemte søndag for et system der man må reservere Seg hvis man ikke vil bli organdonor. Tidligere måtte man aktivt gi beskjed om at man var villig til å donere organer når man dør. Men med det nye systemet betraktes alle som donorer så lenge man ikke reserverer Seg.

NRK - Igår: 10:16

Selvmordsbomber drepte flere i Pakistan

Minst seks personer er drept i et selvmordsangrep nordvest i Pakistan. Blant dem var tre barn og tre soldater, opplyser militæret. Angrepet skal ha skjedd ved grensen til Afghanistan i Waziristan-regionen, ifølge det pakistanske militærets mediesenter.

Aftenposten - Igår: 09:30

– De satser på at vi skal gjøre feil. De vil ødelegge for oss

Ranheim-profil Erik Tønne forventer at Stjørdals-Blink legger Seg bakpå for å forsvare Seg i nabooppgjøret i helga..

Klartale - 11 maj 22 kl. 06:00

Syrere kjemper en kamp for å overleve

Russlands angrep på Ukraina påvirker hele verden. Blant annet så sliter Syria med å gi nok mat til folk. De hadde problemer med mat fra før av.

NRK - 07 maj 22 kl. 11:26

Nord-Irland fortsetter opptellingen av stemmer

Nord-Irland fortsetter lørdag opptellingen av stemmer etter torsdagens valg på ny folkeforsamling. Så langt ligger Sinn Féin an til en overlegen seier. Det katolsk-nasjonalistiske partiet, som ønsker et gjenforent Irland, har aldri tidligere hatt flest representanter i Den nordirske forsamlingen, som består av 90 plasser.

NRK - 10 maj 22 kl. 21:18

Turistbuss i Lodalen har kome Seg laus

Ein turistbuss som kilte Seg fast i Lodalen ved 18-tida har no kome Seg laus. Vegen er no open for fri ferdsel..

Klartale - 10 maj 22 kl. 16:30

Slik gjør du bunaden klar til 17. mai

BUNAD: Bunad fra Hardanger. 17. mai nærmer Seg. Etter to år med pandemi skal mange børste støvet av bunaden.

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Stor brann i lastebil i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken er stoppet, både på vei og t-bane.

NRK - 06 maj 22 kl. 19:32

Russland støtter Ukraina-resolusjon i Sikkerhetsrådet

Medlemmene av FNs sikkerhetsråd er enige om en erklæring, formulert av Norge og Mexico, som tar til orde for en fredelig løsning i Ukraina. Også Russland har uttrykt støtte til teksten. Den skal formelt vedtas rundt klokken 21 norsk tid, opplyser den norske FN-delegasjonen til NTB.

Klartale - 02 maj 22 kl. 14:40

Millioner av indere sliter med å takle ekstrem varme

India sliter med ekstrem varme. Rundt 45 grader har vært vanlig de siste ukene. Så varmt har det ikke vært på 122 år.

NRK - 13 maj 22 kl. 15:01

Professor tror Tyrkia er Russlands verktøy

Tyrkia ser ut til å gå Russlands ærend når landet motsetter Seg at Sverige og Finland får bli medlemmer av Nato. Det mener professor i sikkerhetsstudier Gunhild Hoogensen Gjørv – Vi vet at Tyrkia har spilt en interessant rolle mellom Nato og Russland- Tyrkia har hatt noen tette forbindelser med Russland, ikke minst ved kjøp av militært materiell og andre samarbeid, samtidig som landet er natomedlem. Jeg tror Tyrkia faktisk nå fungerer som et verktøy for Russland innenfor Nato.

NRK - 13 maj 22 kl. 14:48

Ekspert: – Åpenbart at Tyrkia ønsker Seg noe

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan i Nato-landet Tyrkia sa fredag at han ikke er tilhenger av Nato-medlemskap for Sverige og Finland. Tyrkia har mulighet til å legge ned veto mot at landene får komme inn i alliansen. Einar Wigen, som er førsteamanuensis ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk på Universitetet i Oslo, sier til NTB at Erdogan med dette åpenbart forsøker å oppnå noe i forhandlinger med Natos øvrige medlemsland.

NRK - 13 maj 22 kl. 11:12

Sverige vil ha sikkerhetsforsikring i Nato-søknadsperiode

– Vi må nå forholde oss til en ny situasjon etter 24. februar, sier Sveriges utenriksminister Ann Linde. Den svenske utenriksministeren sier Sverige trenger sikkerhetsforsikringer fra Nato-land hvis de skulle bestemme Seg for å bli med i Nato, for å være sikret i søknadsperioden, skriver Reuters.

Klartale - 09 maj 22 kl. 12:57

Flere ønsker en tilpasset måte å jobbe på

Ni av ti arbeidstakere ønsker en fleksibel løsning på jobb. De ønsker Seg en tilpasset måte å jobbe på. Ønsket har kommet etter korona-pandemien.

NRK - 15 minutter siden

Marin: Tyrkias motvilje er urovekkende

Finlands statsminister Sanna Marin sier det er urovekkende at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan nå er negativ til Sveriges og Finlands søknader om opptak i Nato. – Det er klart at budskapet er urovekkende. Spørsmålet er hva som er annerledes nå.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei tre personene som er involvert i ulykka har komme Seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling.

E24 - 1 time siden

Kamp om amerikansk lavprisselskap

Flyselskapet Jetblue fikk blankt nei da de for to uker siden foreslo å kjøpe lavprisselskapet Spirit. Nå prøver de Seg igjen, selv om Spirit inngikk en fusjonsavtale med en konkurrent for flere måneder siden..

VG - 1 time siden

Justispolitiker om Sjøvold-saken: – Det er mye som stinker

For første gang erkjenner Justisdepartementet at Hans Sverre Sjøvold ikke informerte om sine tre ulovlige våpen før han tiltrådte som PST-sjef. Nå må justisministeren forklare Seg i Stortinget..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt