Seg

Sunday, 04 December, 22:47

Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 21 nov 22 kl. 08:45

Disse skjulte Seg bak «Maskorama»-karakterene

Programmet der kjente personer skjuler Seg bak masker og synger foran publikum er ferdig. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler Seg bak masken.

Klartale - 17 nov 22 kl. 06:00

Tetiana har bodd åtte måneder i Norge

Ukrainere finner trygghet i Norge. Neste år bor det trolig 70.000 ukrainske flyktninger her til lands.

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:20

Anastasia Pyrozjenko gjør Seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske angrepene kaster Ukraina tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

Klartale - 29 nov 22 kl. 06:30

Demonstrasjonene sprer Seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

Klartale - I førrgår: 06:00

Her kommer Frelsesarmeen med mathjelp

Folk fra Frelsesarmeen hjelper hjemmetjenesten i Oslo. De leverer ut mat til 70 personer i byen som trenger det. Disse menneskene sliter med å få i Seg god nok og sunn nok mat.

Klartale - 01 dec 22 kl. 10:45

Hva gjør dårlig økonomi med barn i Norge?

115.000 barn vokser opp i familier med lite penger. Flere har fått mye dårligere råd i 2022.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 29 nov 22 kl. 08:38

Et barn fikk i Seg kokain

– Vi kan bekrefte at minst ett barn under skolealder har fått i Seg det som mest sannsynlig er kokain, sier Jan Niklas Kjendlie til avisa Nidaros. Han er etterforskningsleder i Trøndelag politidistrikt.Han sier at de mistenker at et annet barn på tre år også fikk i Seg stoffet.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansetter holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden hadde West, som nå kaller Seg Ye, Fuentes med Seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte Seg med at han ikke hadde hørt om ham.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansatte holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden hadde West, som nå kaller Seg Ye, Fuentes med Seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte Seg med at han ikke hadde hørt om ham.

NRK - I førrgår: 05:17

Kanye Wests kjøp av Parler avbrutt

Rapperen Kanye Wests kjøp av den høyrevridde meldingstjenesten Parler er lagt på is etter antisemittiske uttalelser de siste ukene. Det er Parler selv som opplyser at kjøpsprosessen som le innledet i oktober, er avbrutt. Kanye West, som nå kaller Seg Ye, har de siste ukene kommet med en rekke grove antisemittiske uttalelser, blant annet hos Tucker Carlson på Fox News og hos konspirasjonsteoretikeren Alex Jones på Infowars.

NRK - 10 timer siden

Sov Seg gjennom brann: – Kunne endt adskillig verre

Røykdykkere fra brannvesenet måtte klokken 04.00 natt til søndag geleide ut en person som sov Seg gjennom en brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.

NRK - Igår: 13:44

Ber folk i Klæbu holde Seg innendørs

Politiet har dratt til en adresse i Klæbu i Trondheim etter at en mann har framsatt alvorlige trusler der. Det er ikke meldt om at noen er skadd. Politiet ber folk holde Seg unna patruljene og at de som er i nærheten holder Seg innendørs og låser døra..

NRK - Igår: 10:05

Fellesorganisasjonen frykter at fattigdommen vil vedvare

– Regjeringspartiene og SVs budsjett er ikke nok til å hindre at flere blir sittende fast i fattigdom, advarer sosialarbeidernes fagforening. – Jeg tror ikke det er tatt hardt nok grep for å unngå at det blir større og større grupper der fattigdommen biter Seg fast. Det betyr at folk lever på kreditt, de står i matkø, de bekymrer Seg for Seg selv og ungene sine dag og natt, sier Fellesorganisasjonens leder Mimmi Kvisvik til Klassekampen.

Klartale - 22 nov 22 kl. 08:46

Undersøkelse viser at barn skader Seg oftest på skolen

Foreldre ble spurt om hvor deres barn skader Seg mest. Undersøkelsen ble utført for Frende Forsikring.– Barn bruker masse tid på skolen.

Klartale - 22 nov 22 kl. 06:59

En av fire gleder Seg ikke til jul

Flere gruer Seg til jul dette året. Det viser en undersøkelse fra Ipsos gjort for Frelsesarmeen.I 2018 og 2020 svarte også flere at økonomi var grunnen til at de gruet Seg til jul.

Klartale - 01 dec 22 kl. 16:30

Nå kan du straks få influensa

Litt flere får korona-virus. Men influensa-viruset sprer Seg fortere. Selv om få har influensa akkurat nå.

Klartale - 01 dec 22 kl. 12:55

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta Seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

NRK - 1 time siden

USA: Krigen i Ukraina går for halv maskin

USAs etterretningssjef sier at krigen i Ukraina går for halv maskin for tiden, og antyder at det kan gå mot bedre tider for de ukrainske styrkene utover vinteren. I et foredrag på Reagan-senteret i California sa Avril Haines at de ser et redusert tempo i krigen, og at begge sider i tiden framover vil fokusere på å bygge Seg opp og forberede Seg på en ny ukrainsk offensiv til våren. – Men vi har betydelig tvil om russerne er forberedt på det, og vi er optimistiske på vegne av ukrainerne framover, sa hun.

NRK - 7 timer siden

Søppelbål i Ofoten – ber folk holde Seg inne

Politiet i Nordland har fått melding om et stort søppelbål i Ofoten. Ifølge brannvesenet er gassene fra bålet giftig, og beboere i området fra Tårstad mot Skar bes lukke vinduer og holde Seg inne, skriver politiet på Twitter..

NRK - 27 nov 22 kl. 08:00

Smitterekord mens koronaprotester brer Seg i Kina

Natt til søndag var det protester mot koronatiltak i en rekke kinesiske byer, blant annet i Shanghai. Protestene har utspilt Seg som følge av raseriet som en brann i Xinjiang-regionen utløste. Ti mennesker mistet livet i brannen, og mange mener at strenge koronatiltak gjorde redningsarbeidet vanskeligere.

NRK - 13 timer siden

Truet to personer – hadde våpen

Politiet leter etter to personer som tok Seg inn og truet andre personer i en leilighet i Holmestrand ved 08-tiden. Ifølge politiet skal de to ha truet med våpen. To personer som var i leiligheten er lettere skadet.

NRK - 14 timer siden

Mann tiltalt for tyveri av «Skal vi danse»-utstyr

En 50 år gammel mann må møte i retten, tiltalt for å ha stjålet TV-utstyr verdt nær én millioner kroner fra TV-studioet hvor «Skal vi danse» ble spilt inn. Saken var opprinnelig berammet i sommer, men ble utsatt til desember av ukjente årsaker. Det var 24.

NRK - 16 timer siden

Røyk i enebolig i Oppdal

Fire beboere kom Seg ut da det ble oppdaga mye i en enebolig i Fjellvegen på Oppdal, melder politiet i Trøndelag. Hele 1. etasje i huset skal være røyklagt og brannvesenet er inne med røykdykkere.

Klartale - 30 nov 22 kl. 14:00

Slik går det med verdens demokratier

– Vi ser stor motgang for demokratiet nå, sier Kevin Casas-Zamora. Han er general-sekretær i organisasjonen International IDEA. De har laget en rapport om verdens demokratier.

NRK - Igår: 17:56

EU: Twitter risikerer bøter eller stengning

EU-kommissær for det indre marked, Thierry Breton, advarer igjen Twitter om at selskapet må holde Seg innenfor EUs regelverk. I intervjuer med franske og tyske aviser sier Breton at selskapet risikerer bøter og andre tiltak. – Det er helt klart at hvis Twitter ikke retter Seg etter disse reglene, kan vi ilegge bøter.

Klartale - 12 nov 22 kl. 06:00

Slike bilder kan du også ta

Verdensrommet kan være vanskelig å forstå. Derfor er det også en egen vitenskap. Den kalles astronomi.

E24 - Igår: 07:16

G7 og Australia slutter Seg til oljepristak

G7-landene og Australia slutter Seg til EUs pristak på russisk olje på 60 dollar fatet..

Klartale - Igår: 06:00

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 29 nov 22 kl. 15:45

Første utbrudd på 40 år

Vulkanen Mauna Loa er verdens største aktive vulkan. Og den ligg på Hawaii. Mandag hadde den sitt første utbrudd på nær 40 år.

NRK - 29 nov 22 kl. 14:54

Tror russere gjemmer Seg i Finland

Finske myndigheter tror mange av de tusenvis av russerne som i høst tok Seg over grensen, nå oppholder Seg ulovlig i landet. På det meste krysset over 7000 russiske statsborgere daglig grensen fra Russland til Finland i høst. Grensemyndighetene i det sørvestre Finland har den siste tiden oppdaget stadig flere tilfeller av falske pass og oppholdstillatelser, melder den finske rikskringkastingen Yle.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:40

Dette har han gjort før

Mario Ferri er kjent for å storme banen under fotballkamper. Det gjorde han også mandag kveld. For tiden spiller fotball-VM.

NRK - 29 nov 22 kl. 13:01

Aktivister forsøkte å trenge Seg inn på Equinor-møte

Seks klimaaktivister er pågrepet av politiet i forbindelse med en demonstrasjon utenfor Equinors høstkonferanse på Det norske teatret i Oslo. Det opplyser politiets operasjonsleder, Alexander Østerhaug, til NRK. Demonstrantene nektet å følge politiets pålegg om å holde Seg innenfor et begrenset område.

NRK - Igår: 00:36

G7 og Australia slutter Seg til oljepristak

G7-landene og Australia slutter Seg til EUs pristak på russisk olje på 60 dollar fatet. I en felles uttalelse skriver G7 og Australia at pristaket på sjøfrakt av olje med russisk opprinnelse skal tre i kraft 5. desember eller «meget raskt etter det».

Klartale - 29 nov 22 kl. 11:10

– Vi ønsker virkelig å hjelpe

– Vi ønsker å fylle rollen vår. Og hjelpe dem som trenger det mest. Det sier Hans Christian Holte til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 25 nov 22 kl. 21:52

Brann i Kina kaster glør på opphetet Covid-debatt

Ti personer har mistet livet og ni personer er skadet i en brann som brøt ut i en boligblokk i Xinjiang-regionen i Kina, melder AP. Hendelsen har kastet glør på den glohete diskusjonen i kinesiske sosiale medier, der folk spør Seg om landets nulltoleranse mot Covid-19 er til fare for liv og helse. De spør Seg om nedstengingen var til hinder for redningsaksjoner eller også hindret beboerne i å komme Seg ut av bygningen, skriver NYT.

NRK - 29 nov 22 kl. 10:00

Dobbelt så mange har meldt Seg etter overgrepskampanje

Etter en kampanje rettet mot potensielle overgripere opplever Helsedirektoratet at dobbelt så mange som før melder Seg. I snitt har seks personer meldt Seg hver uke etter kampanjestart i oktober. Det viser tall P4-nyhetene har fått fra Helsedirektoratet (Hdir).

Aftenposten - I førrgår: 21:59

Brasil med sjokktap for Kamerun. Matchvinneren feiret på Seg rødt kort.

(Kamerun-Brasil 0–1) Brasil stilte nesten bare med annetvalg. B-laget klarte Seg i 90 minutter, men på overtid senket….

NRK - 29 nov 22 kl. 05:42

Femåring fikk i Seg kokain

En femåring fikk i forrige uke i Seg kokain i Trondheim, viser prøver tatt på legevakta. – Vi har mistanke om at et annet barn, en treåring, også har fått i Seg stoffet, men det er ikke bekreftet, sier etterforskningsleder Jan Niklas Kjendlie i Trøndelag politidistrikt til Nidaros. Barna var hjemme hos en av foreldrene og samboeren da de ble syke, og samboerparet er nå mistenkt for kroppskrenkelse..

Aftenposten - I førrgår: 18:45

Biden hisser på Seg partifeller. Vil endre opplegget for å velge presidentkandidat.

President Joe Biden terger på Seg partifeller i Iowa og New Hampshire..

Klartale - 24 okt 22 kl. 15:23

Klart for Samisk språkuke

Samer skal få utvikle sitt språk og sin kultur. Det sier regjeringen om urfolket vårt. Men slik har det ikke alltid vært.

Aftenposten - I førrgår: 14:57

De planla demonstrasjoner i Shanghai i hemmelighet. Det viste Seg han som ledet an slett ikke var den de trodde.

I gatene sørger politiet for at folk holder Seg hjemme. På internett krangler demonstrantene om veien videre..

Klartale - I førrgår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - 25 nov 22 kl. 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte Seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret Seg i 1989.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com