Nyheter om Seg

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 20 timer siden

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer Seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Klartale - 22 jun 22 kl. 16:00

Torsdag kan bli årets varmeste dag for én del av landet

– Det blir kjempefint å ta et bad på Østlandet. Sankthansaften ligger an til å bli årets varmeste dag, sier Unni Nilssen til nyhetsbyrået NTB. Hun er meteorolog ved Meteorologisk institutt.

Klartale - 26 jun 22 kl. 06:00

Briten Nicola ble endelig norsk

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

Klartale - 25 jun 22 kl. 12:01

Mener hat ikke må stoppe oss

Natt til søndag ble minst to personer drept og flere skadet. Politiet sa lørdag morgen at de etterforsker saken som et terrorangrep. Ett av angrepene skjedde på puben London.

NRK - 14 timer siden

Terrorsiktede vil ikke at politiet tar opptak av avhør

Terrorsiktede Zaniar Matapour (43) har enda ikke blitt avhørt av politiet, fordi han frykter politiet vil manipulere forklaringen hans. Han ønsker ikke å la Seg avhøre dersom det blir gjort opptak, sier forsvarer John Christian Elden til NRK. – Min kollega, Bernt Heiberg, har vært i kontakt med klienten i fengselet.

Klartale - 24 jun 22 kl. 12:40

Soldater skal ha fått ordre om å trekke Seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:25

2000 migranter stormet grensen til Melilla

En gruppe på 2000 migranter forsøkte å storme grenSegjerdet som skiller den spanske eksklaven Melilla fra Marokko fredag morgen, ifølge spanske myndighetene. Tidligere var det rapport at det var snakk om 400 migranter. Et betydelig antall av migrantene, som kom fra land sør for Sahara, greide å komme Seg over sperringene, opplyser den spanske regjeringens lokale delegasjon, ifølge NTB.

Klartale - I førrgår: 06:20

Ber folk unngå kontakt med syke og døde fugler

Sist uke ble det funnet smitte med fugleinfluensa hos en død måke på Svalbard. Det var første gang det ble funnet fugleinfluensa i Arktis.Måken var bare den siste av mange ville fugler som har dødd i Norge med viruset i 2022.

Klartale - 23 jun 22 kl. 07:00

– Norsk statsborgerskap betyr svært mye for meg

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

Klartale - 22 jun 22 kl. 07:00

Stolt og skeiv

Julia Beatrice Reksten sitter på en regnbue-benk utenfor Nationaltheatret i Oslo. Regnbue-benken er der fordi det er Pride-måned. Pride-måned er en internasjonal markering.

NRK - 19 timer siden

Oslo-politiet: Forstår at kommunikasjonen kan oppfattes som uklar

Politiet sier de forstår at mange føler på frustrasjon, skuffelse og misnøye etter at politiet anbefalte å avlyse støttemarkeringen i Oslo mandag kveld. – Vi har fortsatt en uavklart situasjon. Det betyr at situasjonen kan endre Seg fra minutt til minutt, time til time, og det har den gjort, skriver politiet i Oslo, Asker og Bærum på Facebook.

Klartale - 20 jun 22 kl. 14:10

WHO advarer om å ikke bry Seg om korona

Korona-viruset har herjet lenge. Men nå virker det som at folk begynner å bry Seg mindre. Verdens helse-organisasjon (WHO) er redd for at folk har sluttet å bry Seg.

Klartale - I førrgår: 08:43

Inviterer til stor skeiv markering på Rådhusplassen

Pride-paraden ble avlyst lørdag. Usikkerheten var for stor. Politiet ga råd om å stanse den.

NRK - I førrgår: 05:35

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere Seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la Seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han Seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

Klartale - 31 maj 22 kl. 13:30

To måneder med koronaregler er over

Shanghai er Kinas nest største by. For to måneder siden ble mange smittet av korona-viruset. Det førte til at Kina lagde strenge regler for å hindre at viruset spredde Seg.

Klartale - 30 minutter siden

To av ti mener klimaendringer aldri kommer til å true dem

En av fire nordmenn mener klimaendringene ikke er skapt av mennesker. Men at det er naturlig. Det viser en ny undersøkelse om klima.

Klartale - 25 jun 22 kl. 16:09

Dette hadde regjeringen å si om angrepet

– I natt har mine venner blitt skutt etter. Uskyldige mennesker er blitt drept. Vi var i gang med tidenes fest.

Aftenposten - 3 timer siden

Dorthe Nors’ nye bok er midt i blinken for alle som ønsker Seg til Danmark i sommer.

Dorthe Nors’ nye bok er midt i blinken for alle som ønsker Seg til Danmark i sommer..

Klartale - 3 timer siden

Nå starter en ny kamp for amerikanske kvinner

Amerikanske kvinner har hatt lov til å ta abort i over 50 år. Men nå har det endret Seg. Det skjedde etter at høyesterett endret en kjennelse.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for Seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller Seg ut som de mest klimaskeptiske.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 10 timer siden

Partene svært uenige om SAS fremtid

Pilotforeningene hevder SAS ødelegger «den skandinaviske modellen» gjennom å ansette piloter til lavere lønn i datterselskaper og så la disse pilotene fly SAS-ruter. – Vi kan ikke leve med å jobbe i et selskap som ikke oppfører Seg og som ikke følger etiske retningslinjer og standarder for hvordan man gjør ting i Skandinavia, sier Roger Klokset til NRK i ettermiddag. Han er leder i Norske SAS-flygeres forening og deltar i den pågående meklingen i Stockholm.

NRK - 21 jun 22 kl. 08:41

Polens mektigste mann trekker Seg fra regjeringen

Jaroslaw Kaczynski, lederen av det polske regjeringspartiet PiS, trekker Seg som visestatsminister for å bygge partiet foran det kommende valget. Kaczynski anses som hovedstrategen bak regjeringens politikk og kalles Polens mektigste politiker. Han sier at han hadde tenkt å gi Seg tidligere, men at Russlands krig i Ukraina gjorde at han utsatte avgjørelsen.

Klartale - 17 timer siden

Politiet og PST innrømmer uklar kommunikasjon

– Vi forstår at mange føler på frustrasjon, skuffelse og misnøye etter at politiet anbefalte å avlyse markeringen. Det skriver politiet på Facebook. Søndag ble det kjent at Oslo kommune og Oslo Pride skulle arrangere en markering mandag.

Klartale - 18 timer siden

Støre er forsiktig med å kritisere politiet

Jonas Gahr Støre ville møte folk som jobbet ved pubene som ble rammet natt til lørdag. Derfor inviterte han til frokost. Støre er Norges statsminister.

NRK - 18 timer siden

Politiet i Oslo: Jobber kontinuerlig med å få oversikt over aktuelle miljøer

Politiet i Oslo skriver i en e-post til NRK at PST vurderer at vi fortsatt står i en uavklart trusselsituasjon og at det foreligger en uavklart trussel. – Det jobbes kontinuerlig med å få oversikt over aktuelle miljøer og personer og avverge at nye hendelser skjer. PST og politiet jobber med å få oversikt over personer vi er kjent med og personer vi ikke er kjent med.

Klartale - 24 jun 22 kl. 13:45

Bedrifter leter fortsatt etter folk til sommerjobb

Bedrifter som jobber med reiseliv sliter med å skaffe Seg hjelp til sommeren. Det sier NHO Reiseliv.– Hoteller, restauranter, festivaler og opplevelses-bedrifter over hele Norge søker etter sommervikarer.

NRK - Igår: 06:02

Ekstrem varme tar livet av tusenvis av hjemløse årlig

Denne sommeren ligger an til å bli varmere enn gjennomsnittet i store deler av verden. Det er livsfarlig for mennesker som ikke har noe sted å bo. Hundrevis av blå, grønne og grå telt er slått opp under den stekende sola i sentrum av Phoenix i Arizona.

NRK - 24 jun 22 kl. 12:40

Russiske soldater hevder de har inntatt to nye småbyer

Russiske styrker og separatister hevder de har inntatt byene Hirske og Zolote sør for Lysytsjansk, som er den siste storbyen Ukraina kontrollerer i Luhansk. Ukrainske styrker har foreløpig ikke bekreftet at byene har falt. Det er uklart om ukrainske styrker rakk å trekke Seg ut av byen.

Klartale - 24 jun 22 kl. 10:33

Mange tror årets feiring vil bli tidenes største

Oslos gater fylles igjen med festglade folk, regnbueflagg og fargerike flåter.– Etter to år med pandemi har det gått opp for mange hvor viktig det er for dem å feire Pride. Det er fantastisk å være tilbake til normale tilstander.

NRK - Igår: 01:50

Savnet på Romerike

På Romerike nord for Oslo leter politiet etter en mann i 20-årene som kan ha gått Seg bort i Lurudvei turområder. Mannen er ca. 175 høy, han har langt, brunt skjegg og har på Seg hvit T-skjorte, svart joggebukse og blå Hoka sko.

Klartale - 24 jun 22 kl. 06:00

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste Seg å bli alt annet enn det.

VG - Igår: 22:12

King og Zuccarello samarbeider om fotballskole: – Brenner for det samme

STOVNER SENTER (VG) Joshua King (30) har fått med Seg Mats Zuccarello (34) på laget, og skal sørge for gratis fotballskole til tusenvis av barn de kommende tre årene. Nå har stjernene fra Oslo østkant satt Seg hårete mål..

NRK - Igår: 17:09

PST: Frykter følgehandling etter skyting

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier de har fokus på å hindre at noe ytterligere skal skje i saken der to menn ble drept i terrorangrepet i Oslo natt til lørdag. – Vi frykter en følgehandling. Det har vi jo sett tilfeller av i andre land, og det er ikke uvanlig at enkelte blir inspirert eller at det er flere som har den samme tankegangen som her har skjedd, og som kan tenke Seg å begå en ny terrorhandling i Norge, sier PST-sjef Roger Berg til NRK.

NRK - Igår: 16:14

Støre sier han er lei Seg for at Oslo Pride markering må avlyses

Statsminister Jonas Gahr Støre sier han er lei Seg for at pride-markering i Oslo må avlyses, melder NTB. NRK har ikke fått bekreftelse fra Oslo Pride-arrangøren selv. – Politiet har i dag vært i dialog med arrangøren av markeringen på Rådhusplassen i Oslo og anbefaler at arrangementet utsettes, sier politimester i Oslo, Beate Gangås.

Klartale - Igår: 15:27

Politiet: – Dropp kveldens Pride-markering

Oslo Pride har invitert skevie til en solidaritets-markering. Det skjedde etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Markeringen var planlagt på Rådhusplassen mandag kveld klokken 19.

Klartale - I førrgår: 08:26

USA vil sende norske raketter til Ukraina

Nyhetsbyrået AP tror USA vil sende norske raketter til Ukraina. Det har de fått vite av en kilde. Ifølge kilden er det Norwegian Advanced Surface to Air Missile System (NASAMS).

NRK - I førrgår: 02:09

Bosnisk-serbisk leder setter sin lit til Trump

Lederen for de bosniske serberne sier han håper Donald Trump kommer tilbake til makten, og at serberne i Bosnia da kan håpe på å få rive Seg løs. Milorad Dodik, som er president i Republika Srpska og den ene av tre presidenter i Bosnia, uttalte Seg om sine forhåpninger under en markering av 30-årsdagen for starten på oppløsningen av Jugoslavia. (NTB).

NRK - I førrgår: 16:17

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet Seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette Seg på flyet på Gardermoen.

Aftenposten - I førrgår: 13:53

Politiet: Siktede nekter fortsatt å la Seg avhøre

Zaniar Matapour (43) lar Seg ennå ikke avhøre. Han er siktet for drap, drapsforsøk og terrorhandling..

Klartale - 25 jun 22 kl. 20:31

Det uforståelige hatet

– Forferdelig. Helt forferdelig, sier en eldre kvinne med tårer i øyenkroken. – Skriv at hele Oslo er i sjokk.

Klartale - 5 minutter siden

Må betale 59.000 kroner for å kjøre el-sparkesykkel i fylla

Mannen hadde en promille på 1,65 da han ble stoppet av politiet. Da hadde han kjørt rundt i Trondheim by. Han skal ha forklart at det var ukjent for ham at det var ulovlig å kjøre el-sparkesykkel mens han var full.

E24 - 45 minutter siden

Bjørn Rune Gjelsten trekker Seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com