NRK

Sunday, 27 November, 00:36

Nyheter om NRK

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 22:03

Dagbladet: Listhaug vil halvere NRK

– De dyktige NRK-ansatte får sikkert jobb et annet sted, sier Frp-leder Sylvi Listhaug, ifølge Dagbladet. Frp foreslår å halvere NRK allerede fra nyttår og kutte tre milliarder. Kutt i NRK er bare ett av punktene som tar Frp's offentlige pengebruk ned med 37,2 milliarder sammenliknet med regjeringens forslag.

Klartale - 03 okt 22 kl. 13:43

NRK får kritikk etter podkast med Sophie Elise

Sofie Steen Isachsen er bedre kjent som Sophie Elise. Hun og Fetisha Williams har sluppet podkast med kanalen NRK.Isachsen er en kjent profil.

NRK - I førrgår: 14:15

Arbeidstilsynet får gi kjempebøter

Stortinget har nettopp vedtatt at Arbeidstilsynet skal få gi kjempebøter. Forslaget ble fremmet av Rødt, Høyre og Frp. Regjeringspartiene var de eneste som stemte mot.

NRK - 21 okt 22 kl. 23:11

NRK vant åtte radiopriser

Norges beste radioprofiler, radioprogrammer og podkaster ble kåret fredag kveld i Prix radio på Ullevaal stadion. Det ble priser til alt fra nyhetssendinger, humorinnslag, musikkprogram, dokumentarer og seriøse intervjuer NRK vant åtte priser for sine podkast-programmer under utdelingen av Prix Radio fredag: Årets podkast – Oppdatert NRK Radio Årets aktualitetsprogram - Nyhetsmorgen - angrepet på Ukraina, NRK P2 Årets musikkprogram – Musikkrommet, NRK Radio Årets hendelsesdekning - Nyhetsmorgen - Angrepet på Ukraina, NRK P2 Årets intervju - Brenner deler dikt med Lara Rashid, NRK Radio Årets faktabaserte podkast - Balladen om Håkon Banken, NRK Radio Årets radionavn – Nitimen, NRK P1 I tillegg ble det kjent torsdag at tidligere journalist og redaksjonssjef i NRK Berit

NRK - 15 timer siden

Styret trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, får Fædrelandsvennen bekreftet fra generalsekretær Natasha Pedersen. Den eneste som er igjen i styret, er Pedersen selv. NRK kjenner til at det skal ha vært uenigheter mellom styreleder og Pedersen den siste tiden.

NRK - 22 nov 22 kl. 15:07

Ny forsideredaktør i NRK

Dyveke Sandtorv Nilssen er ansatt som forsideredaktør for NRK.no. Nilssen kom til NRK i 2017 som nyhetssjef i nyhetsdivisjonen, og gikk videre til å lede innenriksredaksjonen i 2020.

NRK - 18 nov 22 kl. 14:12

Annika Biørnstad (64) er død

Annika Biørnstad døydde torsdag etter lengre tids sjukdom, opplyser familien til NRK. Ho blei 64 år. I løpet av sin over 40 år lange karriere i NRK var ho mellom anna fjernsynssjef frå 2002, og direktør for NRK Kringkasting og ansvarleg for programsetting i radio og fjernsyn frå 2009 til 2019.

Klartale - 19 nov 22 kl. 14:00

Klarer du å gjette bedre enn detektivene?

Programmet der kjente personer skjuler seg bak masker og synger foran publikum har startet. Programmet heter «Maskorama».Vi som ser på skal finne ut hvilken person som skjuler seg bak masken.

NRK - 1 time siden

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 2 timer siden

Venezuela: – Dette er eit stort gjennombrot

Noreg har spelt ei sentral rolle i forhandlingane som no gjer at sanksjonane mot Venezuela blir letta. – Dette er eit stort gjennombrot. Det som skjedde rett etter at vi var ferdige her i Mexico var at amerikanarane letta på sanksjonar.

NRK - 7 timer siden

Store materielle skader etter trafikkulykke i Nordre Follo

To personbiler er involvert i en trafikkulykke på Kråkstad i Nordre Follo lørdag ettermiddag. Det er store materielle skader på de involverte bilene, opplyser 110-sentralen til NRK. Ifølge politiet ser det ikke ut til å være snakk om noen alvorlige personskader..

NRK - 7 timer siden

Enzenberger er død

Den norsktalende tyske forfatteren, essayisten og poeten Hans Magnus Enzensberger er død, 93 år gammel. Han bodde og ferierte i Norge i en årrekke. Enzensberger ble regnet som en av etterkrigstidens største forfattere i Tyskland sammen med forfattere som Günter Grass, Martin Walser og Heinrich Böll.

VG - 13 timer siden

«VGS»-stjernenes private russeplan

I NRK-serien «VGS» er kampen om russebussene nådeløs. Flere av skuespillerne er på russebuss også privat..

NRK - 14 timer siden

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 14 timer siden

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 22 nov 22 kl. 13:16

PST vil forlenge fengsling av spionsiktet ved UiT

Den spionsiktede mannen som ble pågrepet ved Universitetet i Tromsø i oktober vil bli begjært fengslet i fire nye uker. Det opplyser PST overfor NRK. Fengslingsmøtet vil finne sted kommende fredag, og det er foreløpig uavklart hvorvidt det blir et fysisk møte eller kontorforretning bak lukkede dører.

NRK - Igår: 20:13

Vi bruker mer på restaurant enn før pandemien

Til tross for at alt har blitt dyrere, spiser vi mer ute nå enn i 2019. Det viser ferske tall. Sist uke lå kortbruken hos norske restauranter på 19 prosent over 2019-nivå, justert for inflasjon.

NRK - Igår: 19:42

Bergmål: – Norge har ikke ansvar for flyktninger på norske skip

– Vi har ikke vært inne på enkelthendelser eller enkeltskip i dag, men fra Norges del var jeg tydelig på, på generelt grunnlag, at Norge har ikke noe ansvar for flyktninger som tas opp på skip som har norsk flagg. Det sier statssekretær Astrid Bergmål til NRK i dag. Bergmål representerte Norge på EUs ekstraordinære justisministermøte i Brussel.

NRK - Igår: 19:42

Statssekretær: – Norge har ikke ansvar for flyktninger på norske skip

– Vi har ikke vært inne på enkelthendelser eller enkeltskip i dag, men fra Norges del var jeg tydelig på, på generelt grunnlag, at Norge har ikke noe ansvar for flyktninger som tas opp på skip som har norsk flagg. Det sier statssekretær Astrid Bergmål til NRK i dag. Bergmål representerte Norge på EUs ekstraordinære ministermøte i Brussel, som handlet om migrantankomster via Middelhavet.

Klartale - 18 nov 22 kl. 08:35

Golden sier det Antonsen gjorde var rasistisk

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun har anmeldt komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

Aftenposten - Igår: 17:47

Forlater Stopp oljeletingen etter NRK-opptreden. Hva mener han egentlig med vold?

Klimaaktivist Joachim Skahjem forlater organisasjonen Stopp oljeletingen etter voldsuttalelser..

NRK - Igår: 14:13

Aktivist fra Debatten forlater «Stopp Oljeletinga»

Klimaaktivisten Joachim Skahjem (24) forlater organisasjonen Stopp Oljeletinga. Det melder TV 2, Skahjem har fått mye kritikk etter at han i NRK-programmet Debatten torsdag ikke ville utelukke bruk av vold i klimakampen. – Jeg er enig i avgjørelsen om at jeg går ut av organisasjonen, fordi vi har ulike ideer om metoder, sier 24 år gamle Joachim Skahjem til TV 2.

NRK - Igår: 12:53

Spionsiktet ved UiT fengsles i fire nye uker

Den spionsiktede mannen som ble pågrepet ved Universitetet i Tromsø 24. oktober varetektsfengsles i fire nye uker, slår Oslo tingrett fast. Hans forsvarer Marijana Lozic fortalte til NRK tidligere denne uken at han fortsatt ikke ønsker å la seg avhøre av politiet.

NRK - Igår: 11:35

Lakseselskap avlyste nok et møte med Vedum

Nok en gang har ett av de store lakseselskapene avlyst et møte med finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Møtet med Lerøy Seafood Group sto på statsrådens møteplan i dag, og temaet skulle være den omstridte grunnrenteskatten. Men konsernsjef i Lerøy Henning Beltestad hadde ikke mulighet til å stille på møte i Oslo i dag, ifølge Lerøys kommunikasjonsavdeling.

VG - Igår: 11:17

Dette er farlige tanker

Miljøaktivist Joachim Skahjem sjokkerte sine meningsfeller på direkten på NRK..

Klartale - Igår: 08:25

Mener vold kan bli nødvendig i klima-kampen

Unge aktivister er blitt mer ekstreme. De kjemper en kamp mot klima-endringer. En av aktivistene mener vold kan bli nødvendig.

Dagbladet - Igår: 07:19

Skremt etter «Debatten»

Klimaaktivist Joachim Skahjem (24) utelukket bruk av vold i klimaets navn under «Debatten» på NRK torsdag. Det vekker reaksjoner..

NRK - 21 nov 22 kl. 12:57

Ny frivillig mekling mellom SAS og kabinansatte

Det blir ny frivillig mekling mellom SAS og de kabinansatte mandag 28. november. Det bekrefter styreleder i Norsk Kabinforening Bjarte Stedje til NRK.

NRK - I førrgår: 23:59

Drapsdømt mener straffen på 17 års fengsel er for streng – anker dommen

En 30-år gammel mann som er dømt for drapet på Sunniva Borgen i Bergen, anker dommen på lengden på straffen. Forsvarer Torbjørn Sognefest og den tidligere kjæresten til Sunniva Borgen mener dommen er for streng. De sammenligner med hva som har vært vanlig rettspraksis i Norge tidligere.

VG - I førrgår: 23:45

Sterke reaksjoner etter klimadebatt på NRK

Klimaaktivist Joachim Skahjem griset til Monolitten i forrige uke. I torsdagens utgave av «Debatten» ville han ikke utelukke bruk av vold i klimakampen..

Aftenposten - I førrgår: 20:11

Stort fall i seertall: – Vanskelig å kunne forvente noe

For fire år siden sto jubelen i taket hos NRK og TV 2 over TV-tallene i VM. Tallene så langt er svake..

VG - I førrgår: 20:11

Stort fall i seertall: – Vanskelig å kunne forvente noe

For fire år siden sto jubelen i taket hos NRK og TV 2 over TV-tallene i VM. Tallene så langt er svake..

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Alvorlig trafikkulykke på Fosen – veien stengt

Politiet i Trøndelag melder søndag klokken 21.10 om en alvorlig trafikkulykke på Fosen. – Det virker å være en singelulykke, med en person i bilen, men vi undersøker om flere kan være involvert, sier operasjonsleder Svein Erik Wagnild til NRK.

NRK - I førrgår: 14:19

Både skipper og rederi bøtelagt

En russisk fiskebåt har forlatt Tromsø havn etter at de tidligere denne uken ble tatt i arrest for ulovlig fiske av sild. Både skipperen og rederiet ble bøtelagt med forelegg på 30 000 og 125 000 kroner, opplyser politiadvokat i Troms politidistrikt Bent Are Strand til NRK. Strand forklarer at bøtene ikke ansees som spesielt store forelegg i fiskerisammenheng, og gjenspeiler mengden fisk som ble funnet om bord i båtene..

NRK - I førrgår: 14:25

Statsadvokaten anker etter at en mann ble frikjent for bildrap

Statsadvokaten anker saken der en 58 år gammel mann ble frifunnet for uaktsomt drap, etter at han kjørte på en 18 år gammel kvinne i Tønsberg i fjor. Politiet mente mannen skulle dømmes til fengsel i 75 dager, samt at han mistet førerkortet i fire år. I retten ble han frifunnet for uaktsomt drap, men dømt for uaktsom kjøring.

NRK - I førrgår: 13:31

Tiltalt for drapstrugslar mot BT-redaktør

Ein mann i 40-åra er i Hordaland tingrett tiltalt for å trua sjefredaktør i Bergens Tidende, Frøy Gudbrandsen. Mannen skal ha sendt e-post om at han ville drepa ho viss han fekk tak i ho. – Eg er glad for at politiet tek truslar mot journalistar på alvor, seier Gudbrandsen til NRK.

NRK - I førrgår: 12:28

Offentliggjør navn etter dødsulykke med elsykkel

Det var 80 år gamle Tor Bernt Tretten som døde etter ulykka på Storslett i Nordreisa kommune lørdag 12. november. Mannen døde 21.

NRK - I førrgår: 11:59

Russisk fiskebåt bøtelagt i Tromsø

En russisk fiskebåt har forlatt Tromsø havn etter at de i helgen ble tatt i arrest for ulovlig fiske av sild. Både skipperen og rederiet ble bøtelagt med forelegg på henholdsvis 30 000 og 125 000 kroner, opplyser politiadvokat i Troms politidistrikt Bent Are Strand til NRK. Bøtene ble vedtatt på stedet.

NRK - I førrgår: 11:34

Toralv Maurstads begravelse torsdag

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads begravelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

NRK - I førrgår: 11:34

Toralv Maurstad bisettes

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads bisettelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

NRK - I førrgår: 11:34

Toralv Maurstad bisettes i Oslo Domkirke

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads bisettelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

Klartale - I førrgår: 11:41

Kongen og statsministeren tar farvel med Toralv Maurstad

Toralv Maurstad var en kjær skuespiller, regissør og teatersjef. Torsdag klokka 12 følges han til graven. Seremonien er i Oslo domkirke.

NRK - I førrgår: 06:12

Kontroll på brann i Hålandsdalen

Brannvesenet har fått kontroll på ein brann i terrenget i Øvre Hålandsdalen i Bjørnafjorden, opplyser brannvesenet til NRK. Det blæs ein del i området, men brannfolka har greidd å slå ned alle opne flammar. No dynkar dei området med vatn.

NRK - 23 nov 22 kl. 20:40

Matapour har byttet forsvarer

– Han har tatt kontakt med mitt kontor og spurt om jeg kan forsvare han. Det har jeg akseptert å gjøre, sier Marius Dietrichson til NRK. – Det skjedde for om lag en uke siden, opplyser Dietrichson.

NRK - 19 nov 22 kl. 19:36

Flere meldinger fra Nordvestlandet av sterkt grønt lys over nattehimmelen

HRS Sør-Norge melder på Twitter at de har fått flere meldinger fra Nordvestlandet, fra Hustadvika til Sognsjøen, om sterkt grønt lys over nattehimmelen. Politiet i Agder skriver på Twitter at de klokken 19.20 har mottatt en telefon om en kraftig lysstråle på himmelen som vekslet i flere farger.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com