NRK

Tuesday, 21 September, 11:12

Nyheter om NRK

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 11:10

Mange vitner til knivstikking

Politiet opplyser til NRK at knivstikkingen har skjedd i 2. eller 3. etasje hos Nav.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Min tillit forsvant

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs..

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

NRK - 45 minutter siden

Nav-angrepet: – Behov for ro

May Britt Løvik er oppnevnt som bistandsadvokat etter Nav-angrepet mandag formiddag. Hun forteller at den skadde kvinnen i 30-årene blir ivaretatt av helsepersonell og pårørende. – Jeg kan bekrefte at hun har lettere fysiske skader og er sterkt preget etter hendelsen.

NRK - 16 timer siden

Forsøkt ranet på Tåsen

Politiet er i området Tåsen i Oslo og søker etter en gjerningsperson etter at en kvinne skal ha blitt forsøkt stukket med en spiss gjenstand. Politiet har kontroll på fornærmede og gjennomfører avhør. Kvinnen er uskadd.

NRK - 16 timer siden

Solberg: Førstelinjen mest utsatt

Statsminister Erna Solberg sier knivstikkingen på et Nav-kontor i Bergen er en påminnelse om hva ansatte i førstelinjen i helse- og velferdstjenestene står overfor. – Det er de som er oftest utsatt for trusler og voldelige hendelser. Det er tøft å møte folk som kanskje er ustabile eller ute av seg, sier Solberg til NRK.

NRK - 22 timer siden

Knivstukne er tilsette i Nav

Bergen kommune opplyser til NRK at dei to som er knivstukne er tilsette i Nav. Dei skal ha blitt angripe under ein samtale på kontoret. – Dei er tilsette i Bergen kommune og Nav, seier Jostein Hestnes, etatsdirektør for sosiale tenester..

NRK - 23 timer siden

Stenger Nav-kontoret ut dagen

Nav-kontoret på Danmarks plass blir stengt ut dagen. – Vi fryser åstedet og venter på kriminalteknikere som skal bistå på åstedet. Det har svært mange i sving her fra både politi, brann og helse, sier politiets innsatsleder Synnøve Malkenes.

NRK - I førrgår: 16:41

17-åring mistenkt for brannstifting

Ei 17 år gammal jente er mistenkt for å ha starta brannen i ein søppeldunk i Krambugata i Trondheim. – Vi har kontroll på ho, og undersøker om denne brannen har samanheng med brannen i parkeringskjellaren, seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen, til NRK. Rundt klokka 16 fekk politiet melding om brann i ein søppeldunk i parkeringskjellaren tilknytt Trondheim Torg.

NRK - I førrgår: 15:01

– Riktig av Ropstad å trekke seg

Sentralstyremedlem i KrF, Karin Kirsti Bakklund Bjørkhaug, mener det var riktig av Kjell Ingolf Ropstad å trekke seg. Det sier hun til NRK. Hun vil ikke si noe om hvem som bør bli partiets neste partileder.

NRK - 14 sep 21 kl. 15:21

Støre skal snakke med Vedum onsdag

Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier til NRK at han og Ap-leiar Jonas Gahr Støre skal snakka saman i morgon. Vedum seier dei i starten skal bruke mest tid på å sondere for å avklare ein del spørsmål. – Dersom ting går som vi ønsker, vil vi gå inn i meir formelle prosessar inn mot neste helg, seier Sp-leiaren til NRK.

NRK - 18 sep 21 kl. 02:40

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 18 sep 21 kl. 00:07

Boligbrann i et rekkehus i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet på Twitter. –Beboere i de andre leiligheten er varslet, eller bortreist, forteller operasjonsjonsleder ved politiet i Finnmark til NRK..

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:22

Sps nestleder: Avviser ikke SV

Senterpartiets nestleder Anne Beathe Tvinnereim utelukker ikke SV som del av landets nye regjering. – Jeg avviser ingenting, sier Tvinnereim til NRK. Ifølge Jørgen Bølstad, førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo som analyserer valgresultatene for NRK, er sjansen for at Støres drømmeregjering med Ap, Sp og SV får flertall, er svært sannsynlig..

NRK - 13 sep 21 kl. 21:46

Raja: – Vi trengs i norsk politikk

Selv om prognosene viser et Venstre i grenseland, mener nestleder Abid Raja partiet ender over sperregrensen før kvelden er omme. – På bare en halvtime gikk vi fra 3,5 til 3,8 prosents oppslutning i NRK sine prognoser. Jeg tipper vi er over sperregrensen i løpet av en halvtime, fordi vi trengs i norsk politikk, sier Raja til NRK etter den første prognosen..

NRK - 13 sep 21 kl. 21:51

Sanner: Går mot regjeringsskifte

Det gikk et sukk gjennom rommet på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo da NRK meldte prognosen fra Valgdirektoratet. Den viser kraftig nedgang for Høyre, og at det ligger an til å bli en ny, rødgrønn regjering. – Målingene har pekt i retning av regjeringsskifte ganske lenge, og prognosene nå tyder også på at det går den veien.

NRK - 13 sep 21 kl. 18:05

Slik følger du valgnatta på NRK

NRK tilbyr en bred dekning av valget på nett, TV og radio. Den nasjonale valgsendingen starter klokken 19.30 på NRK1 og varer frem til klokken 01.

NRK - 17 sep 21 kl. 11:31

Teletrøbbel for Telia

Ein feil hos Telia fører til at mange kundar ikkje får til å ringe eller bruke BankID på mobil. Telia veit ikkje kor mange som er ramma. – Vi jobbar på spreng med feilsøking, og beklagar ulempene dette fører til, seier informasjonssjef Daniel Barholm i Telia Norge til NRK..

NRK - 17 sep 21 kl. 10:38

Ropstad beklagar skatteplanlegging

KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad beklagar at han ikkje har betalt skatt på fordelen han fekk då han fekk statsrådsbustad. – Eg beklagar mi dårlege vurdering i 2020. Eg er no i dialog med Skatteetaten for å betale det eg skal betale, seier han til NRK.

NRK - 17 sep 21 kl. 10:09

Ropstad vil ikke trekke seg

Kjell Ingolf Ropstad møter pressen kl. 11.30 i Regjeringskvartalet etter nye avsløringer i Aftenposten.

NRK - 17 sep 21 kl. 08:04

Krev gjennomslag for saker

Raudt har ønska seg ein samarbeidsavtale med den nye regjeringa. Det har Ap-leiar Jonas Gahr Støre avvist, seinast etter eit møte med Raudt-leiar Bjørnar Moxnes torsdag. Men for Raudt er det viktigaste at dei får gjennomslag på viktige politiske område som fordeling, klima og arbeidsrettar, seier Moxnes til NRK.

NRK - 17 sep 21 kl. 07:33

Gjenopning avhengig av vaksinasjon

Det er framleis uvisst når smitteverntiltaka kan bli fjerna i Noreg. Dei siste vekene har færre blitt smitta, og helsestyresmaktene reknar med at talet på innlagde også vil gå nedover snart. Men talet på vaksinerte må opp, seier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK.

NRK - 17 sep 21 kl. 07:27

Disse departementene sikter SV mot

Dersom SV går i regjering, vil partiet kreve ministerposter innen arbeid, sosial, klima og energi, opplyser sentrale kilder til NRK..

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 21:00

Moren var psykisk syk og alkoholisert. 13 år etter Marie Takvams død, er forholdet i ferd med å falle til ro.

NRK-profilen var svært knyttet til moren, forfatteren Marie Takvam. – Jeg fikk aldri den løsrivelsen som barn og unge….

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 16:00

En viktig kraft i moderniseringen av NRK

Jan-Eirik Lien (1955–2021).

NRK - 16 sep 21 kl. 12:53

Moxnes møter Støre

Ap-leiar Jonas Gahr Støre møter raudt-leiar Bjørnar Moxnes klokka 15 på Stortinget, får NRK opplyst..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:53

Moxnes møter Støre i dag

NRK får opplyst at Ap-leiar Jonas Gahr Støre møter raudt-leiar Bjørnar Moxnes klokka 15 på Stortinget i dag. Støre har tidlegare uttalt at han vil ha samtalar med heile opposisjonen..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:09

Bastholm og Støre skal møtast

MDG-leiar Une Bastholm stadfestar ovanfor NRK at ho møter Ap-leiar Jonas Gahr Støre fredag klokka ti. – Eg ser fram til samtalar om korleis både eg og Støre kan følgje opp veljarane sitt ynske om klimahandling, seier ho. Dei to skal avtale i kveld kvar møte blir..

NRK - 16 sep 21 kl. 11:21

Mann gripen for Trosterud-skyting

Det stadfestar Grete Lien Metlid i politiet til NRK..

NRK - 16 sep 21 kl. 10:18

Vedum møter Sps sentralstyre

Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum møtte torsdag klokken 10.00 partiets sentralstyre for å diskutere valget og veien fremover. – Fordelen nå er at vi kan jobbe solid og ordentlig og få mest mulig gjennomslag for saker.

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 06:08

Stenstrøm om TV 2-sendinga:- Stusselig og kjedelig

NRK gikk av med en soleklar seier om seerne i sin valgsending på mandag. Det overrasker ikke den mangeårige TV 2-programlederen Oddvar Stenstrøm..

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 06:08

Stenstrøm om TV 2-sendinga:- Stusselig og kjedelig

NRK gikk av med en soleklar seier om seerne i sin valgsending på mandag. Det overrasker ikke den mangeårige TV 2-programlederen Oddvar Stenstrøm..

NRK - 16 sep 21 kl. 03:17

Smiths venner tas opp i NKR

Etter to år med observatørstatus får Brunstad Christian Church (BCC), også kjent som Smiths venner, bli fullverdig medlem i Norges Kristne Råd. Det ble avgjort med svært knapt flertall, 21 for og 19 mot, på rådsmøte onsdag, skriver Norge i dag. BCC har hatt observatørstatus siden 2019, noe et samlet NKR-styre anbefalte rådsmøtet å videreføre, blant annet basert på høringssvar fra halvparten av de 22 medlemsorganisasjonene.

VG - 08 sep 21 kl. 11:31

NRK beklager feil i dekningen av skolevalget

NRK meldte om «rød bølge» i skolevalget, men egentlig gikk borgerlig side fram. – Vi gjorde en feil, og det beklager vi, sier redaktør Knut Magnus Berge i NRK..

VG - 15 sep 21 kl. 22:48

Opplysninger til VG: Erna Solbergs rådgiver kontaktet NRK om valg-ekspert

Ifølge VGs opplysninger forsøkte Peder W. Egseth, statssekretær ved Statsministerens kontor (SMK), å påvirke NRKs valg av eksperter til deres valgnattsending..

NRK - 15 sep 21 kl. 16:09

Stoltenberg gratulerer Støre

Jens Stoltenberg har gratulert Jonas Gahr Støre (Ap) med valet. Han gler seg til å samarbeide med Støre som den nye statsministeren i Noreg. – Eg er heilt trygg på at Jonas finn ein måte å samarbeide med partia på Stortinget utan at eg gir han råd, seier generalsekretæren i Nato til NRK..

NRK - 15 sep 21 kl. 15:57

Vil ikkje bekrefte møte

Det er uvisst om det blir møte mellom Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og Ap-leiar Jonas Gahr Støre i dag. Då NRK møtte Vedum på Stortinget onsdag, kunne han ikkje bekrefte at det blir møte i dag. Støre seier til VG at han reknar med at dei to vil møte kvarandre anten i dag eller i morgon..

NRK - 15 sep 21 kl. 14:16

Støre møter Lysbakken torsdag

Etter det NRK erfarer skal Ap-leiar Jonas Gahr Støre etter planen møte SV-leiar Audun Lysbakken torsdag ettermiddag. Støre har sagt at han vil snakke med alle partia som skal utgjere fleirtalet på Stortinget den neste perioden. Han startar med Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum onsdag..

NRK - 15 sep 21 kl. 13:41

Flere innleggelser – færre smittet

Forrige uke gikk antall meldte smittetilfeller ned etter en økning gjennom de foregående syv ukene. Det er foreløpig meldt 8.518 tilfeller av covid-19 i uke 36, som utgjør 16 prosent nedgang fra uke 35, skriver FHI i sin ukerapport.

E24 - 15 sep 21 kl. 06:30

Klimakampen handler om mer enn vindkraft og norsk natur

Mange reagerte da Frederic Hauge i Miljøstiftelsen Bellona uttalte til NRK at vi må ofre noe natur i klimakampen. Hvorfor sier vi det?.

NRK - 15 sep 21 kl. 05:03

Kvinne funnet omkommet

En kvinne i 70-årene med demens ble funnet omkommet etter en leteaksjon i Evenskjer i Troms natt til onsdag. Kvinnen ble meldt savnet tirsdag. Det ble rekvirert frivillige mannskaper, politihelikopter, hundeekvipasjer og droner i letingen.

NRK - 14 sep 21 kl. 20:22

Finteljing fleire stader

Fristen for innlevering av førehandsstemmer avlagt i andre kommunar gjekk ut klokka 17 tysdag. No går føre seg det finteljing fleire stader i landet, opplyser Valgdirektoratet til NRK. Det har ført til at utjamningsmandat skiftar parti fleire stader..

NRK - 14 sep 21 kl. 16:23

Venstre klare for opposisjon

Venstre klarte å komme over sperregrensa, trass i dårlege målingar tidleg i valkampen. Venstre-leiar Guri Melby trur mange stemte på partiet på grunn av klimasaka. Ho seier til NRK at ho vil bruke den neste perioden til å vere det leiande klimapartiet i opposisjon.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt