NRK

Sunday, 04 December, 23:03

Nyheter om NRK

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 05:00

Dag 2: Underholdning

2. desember.Nå har du kanskje fått sett første episode av en julekalender på TV?

NRK - 30 nov 22 kl. 14:09

Radioprogrammet Ukeslutt flyttes til Trondheim

Radioprogrammet Ukeslutt som sendes på NRK P1 og P2 på lørdager flyttes fra Oslo til Trondheim fra 1. mai 2023. Det har NRK-ledelsen bestemt.

NRK - 30 nov 22 kl. 13:15

NRK legg ned Sportsrevyen

Etter over 60 år er det slutt for Sportsrevyen på NRK. Sportsredaktør Espen Olsen Langfeldt fortel at NRK grunna strammare økonomiske rammer er nøydde til å kutta i alle divisjonar og innhaldsmiljø. Sportsprogrammet har vore vist på TV-skjermen kvar veke sidan 1960 og er ei oppsummering av kva som har skjedd på idrettsfronten, hovudsakleg i Noreg..

NRK - 25 nov 22 kl. 22:03

Dagbladet: Listhaug vil halvere NRK

– De dyktige NRK-ansatte får sikkert jobb et annet sted, sier Frp-leder Sylvi Listhaug, ifølge Dagbladet. Frp foreslår å halvere NRK allerede fra nyttår og kutte tre milliarder. Kutt i NRK er bare ett av punktene som tar Frp's offentlige pengebruk ned med 37,2 milliarder sammenliknet med regjeringens forslag.

NRK - I førrgår: 23:00

Tidligere forsvarssjef Sigurd Frisvold er død

Tidligere forsvarssjef Sigurd Frisvold er død, 75 år gammel. Det bekrefter familien overfor NRK. Han døde etter kort tids sykdom.

NRK - I førrgår: 20:12

Tre til sykehus etter trafikkulykke i Troms

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E8 i Balsfjord i Troms. To personbiler med til sammen tre personer skal være involvert i ulykken, som skal ha vært front mot front. En person har vært fastklemt i en bil, og fraktes til Universitetssykehuset Nord-Norge med luftambulanse.

VG - I førrgår: 13:38

Usikker fremtid for Amandaprisen på NRK

Det er usikkert om det blir TV-sending fra Amandapris-utdelingen på NRK neste år..

NRK - 1 time siden

Brann i hus i Bergen

Det brenner i et hus i Fana bydel i Bergen. Huset skal være under oppføring. Nødetatene er i gang med å slukke brannen.

NRK - 9 timer siden

Ingen pågrepet etter knivstikking i Oslo sentrum

Det er ennå ikke pågrepet noen i forbindelse med knivstikkingen på Jernbanetorget lørdag kveld. Det sier krimleder Stina Edelman til NRK. Politiet har gjort forsøk på å snakke med vitner, men personen som så langt er siktet i saken er ikke er lokalisert..

NRK - 9 timer siden

Demonstrasjon fra Stopp Oljeletinga

Stopp Oljeletinga har demonstrert under herrenes 30 kilometer. Rett før det samlede feltet kom, strakk de seg over løypen med et banner. De er fortsatt i løypen og blir forsøkt dradd bort av funksjonærene, opplyser NRK Radio..

NRK - 9 timer siden

Demonstrasjon fra Stopp Oljeletingen

Stopp Oljeletingen har demonstrert under herrenes 30 kilometer. Rett før det samlede feltet kom, strakk de seg over løypen med et banner. De er fortsatt i løypen og blir forsøkt dradd bort av funksjonærene, opplyser NRK Radio..

NRK - 30 nov 22 kl. 15:45

TV-aksjonen flyttes til Bergen

NRK flytter neste års TV-aksjonen fra Oslo til Bergen. Produksjonen blir lagt til byen, og kommer som følge av en innsparingspakke. NRK må spare 300 millioner kroner i neste år etter kutt i statsbudsjettet..

VG - 30 nov 22 kl. 14:38

Tidligere NRK-profiler om Sportsrevyen-nedleggelsen: – Trist

NRK har bestemt seg for å legge ned TV-programmet Sportsrevyen etter over 60 år på grunn av strammere økonomi..

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 14:38

Tidligere NRK-profiler om Sportsrevyen-nedleggelsen: – Trist

NRK har bestemt seg for å legge ned TV-programmet Sportsrevyen etter over 60 år på grunn av strammere økonomi..

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 13:42

NRK legger ned Sportsrevyen

NRK har bestemt seg for å legge ned TV-programmet Sportsrevyen etter over 60 år på grunn av strammere økonomi..

NRK - Igår: 16:23

Ansatte i god behold etter silokollaps

Fredag formiddag revnet en silo på Romerike, og to personer ble skadet. En av dem skal ha blitt kastet 50–60 meter av trykkbølgen som kom fra silokollapsen. Begge ble fraktet til sykehuset, men er nå tilbake på beina, ifølge daglig leder av selskapet Hey'di AS, som eier siloen, Jørn Teksum: – Begge er skrevet ut av sykehuset, og er i god behold, skriver han i en melding til NRK.

NRK - Igår: 16:24

Tre personer pågrepet etter aksjon i Klæbu

Tre personer er pågrepet etter politikaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

NRK - Igår: 16:24

To pågrepet og en mistenkt etter aksjon i Klæbu

To personer er pågrepet etter politiaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. En tredje person er mistenkt og blir nå innbragt, opplyser politiet. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

Dagbladet - 29 nov 22 kl. 10:57

Tidligere NRK-profil funnet død

Tidligere journalist i NRK og Porsgrunns Dagblad ble mandag funnet død i en vannkant i Langesund..

NRK - 29 nov 22 kl. 07:41

Protestdeltakere i Kina blir avhørt av politiet

Studenter som deltok i protestene i Kina blir nå avhørt av politiet. Store politistyrker var i går kveld mobilisert i Beijing og flere store byer i Kina. NRK så politiet avhøre folk som kom til en metrostasjon i et område i hovedstaden hvor det var varslet en protest.

NRK - Igår: 23:39

Hevdar EU tvang Noreg til å skyte ned villrein

EU pressa Noreg til å utrydde villreinstammen i Nordfjella etter skrantesjukeutbrot. Det hevdar tidlegare statssekretær i Miljødepartementet, Stein Lier Hansen. Mattilsynet på si side tilbakeviser påstanden om at Noreg skal ha blitt pressa av EU til å avlive reinen i Nordfjella.

NRK - I førrgår: 15:57

Åtte år gammel jente involvert i trafikkulykke i Oslo

Politiet i Oslo melder om en trafikkulykke mellom en fotgjenger og en personbil på Bjørndal. Operasjonsleder Alexander Østerhaug sier til NRK at fotgjengeren var en åtte år gammel jente. Jenta er ikke alvorlig skadet.

Klartale - I førrgår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

NRK - I førrgår: 07:33

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - I førrgår: 05:37

Norsk strømhjelp til Ukraina

Kraftbransjen i Norge sender reservedeler og utstyr som kan være med på å gi ukrainere strømmen tilbake. Russiske angrep har ødelagt mye av strømforsyningen i Ukraina de siste ukene, og mange frykter en kald vinter. Daglig leder Johannes Bergum i nettselskapet Vevig gir bort både biler og verktøy, forteller han til NRK..

VG - 28 nov 22 kl. 12:04

NRK åpner for sluttpakke for alle ansatte

I en melding på intranettet i NRK skriver mediehuset at alle ansatte nå kan søke om sluttpakke..

E24 - 28 nov 22 kl. 11:52

Medier24: NRK åpner for sluttpakke til alle ansatte

NRK åpner for slutt­pakke til alle ansatte. Det kommer fram i en melding på intranettet for NRKs ansatte..

E24 - 28 nov 22 kl. 11:52

Medier24: NRK åpner for sluttpakke til ansatte

NRK åpner for slutt­pakke til alle ansatte. Det kommer fram i en melding på intranettet for NRKs ansatte, ifølge Medier24..

Aftenposten - 28 nov 22 kl. 11:52

Medier24: NRK åpner for sluttpakke til ansatte

NRK åpner for slutt­pakke til alle ansatte. Det kommer fram i en melding på intranettet for NRKs ansatte, ifølge….

Klartale - 03 okt 22 kl. 13:43

NRK får kritikk etter podkast med Sophie Elise

Sofie Steen Isachsen er bedre kjent som Sophie Elise. Hun og Fetisha Williams har sluppet podkast med kanalen NRK.Isachsen er en kjent profil.

NRK - I førrgår: 04:05

Obama ber Georgia-velgere stemme

Tidligere president Barack Obama kom torsdag til Georgia for å oppfordre demokratiske velgere til å stemme på senator Raphael Warnock i senatsvalget tirsdag. Det er allerede avgitt 1,4 millioner forhåndsstemmer. Omvalget tirsdag arrangeres fordi verken demokraten Warnock eller utfordreren, republikaneren Herschel Walker, fikk over 50 prosent av stemmene.

NRK - I førrgår: 02:46

Vulkanutbrudd trekker sjyelystne på Hawaii

Tusener av skuelystne strømmer til for å se glødende lava fra vulkanen Mauna Loa på Hawaiis største øy. Vulkanutbruddet er blitt en turistattraksjon i det som ellers er lavsesong på The Big Island. Mange hoteller i og rundt hovedstaden Hilo er fullbooket, og det er også helikopterutfarter for å se utbruddet fra oven.

NRK - 24 nov 22 kl. 14:15

Arbeidstilsynet får gi kjempebøter

Stortinget har nettopp vedtatt at Arbeidstilsynet skal få gi kjempebøter. Forslaget ble fremmet av Rødt, Høyre og Frp. Regjeringspartiene var de eneste som stemte mot.

NRK - I førrgår: 01:01

Supernytt-innslag gjorde at barn varslet

Redaksjonen i NRK Super er glad for at innhold de laget førte til at barn turte å si ifra om seksuelle overgrep. En 28-åring som arbeidet som SFO-assistent ved to skoler, er tiltalt for overgrep mot åtte jenter i alderen 6 til 8 år i Bergen..

NRK - I førrgår: 00:33

Kongressen avverger jernbanestreik

USAs Kongress har vedtatt en lov som trolig avverger en landsomfattende jernbanestreik som kunne vært ødeleggende for økonomien i landet. En streik ville ført til at 7000 tog ble stående stille hver dag. Senatet vedtok loven med 80 mot 15 stemmer torsdag.

NRK - 21 okt 22 kl. 23:11

NRK vant åtte radiopriser

Norges beste radioprofiler, radioprogrammer og podkaster ble kåret fredag kveld i Prix radio på Ullevaal stadion. Det ble priser til alt fra nyhetssendinger, humorinnslag, musikkprogram, dokumentarer og seriøse intervjuer NRK vant åtte priser for sine podkast-programmer under utdelingen av Prix Radio fredag: Årets podkast – Oppdatert NRK Radio Årets aktualitetsprogram - Nyhetsmorgen - angrepet på Ukraina, NRK P2 Årets musikkprogram – Musikkrommet, NRK Radio Årets hendelsesdekning - Nyhetsmorgen - Angrepet på Ukraina, NRK P2 Årets intervju - Brenner deler dikt med Lara Rashid, NRK Radio Årets faktabaserte podkast - Balladen om Håkon Banken, NRK Radio Årets radionavn – Nitimen, NRK P1 I tillegg ble det kjent torsdag at tidligere journalist og redaksjonssjef i NRK Berit

NRK - 01 dec 22 kl. 21:36

Rishi Sunak: Vi må reagere på all rasisme

Storbritannia sin statsminister Rishi Sunak vedgår at han sjølv har opplevd rasisme. Sunak er fødd og oppvaksen i Storbritannia i ein familie med indiske røter. Han er den fyrste britiske statsministeren med ikkje-kvit bakgrunn.

NRK - 01 dec 22 kl. 18:47

Staten har brukt 15 millionar på laksepermitteringar

Permitteringar i laksenæringa kostar staten millionar av kroner på grunn av særreglar for næringa. Regjeringa vil no undersøke ordninga på nytt. Normalt må arbeidsgjevar betale dei fyrste 15 dagane med løn ved permittering av tilsette.

VG - 01 dec 22 kl. 16:54

Askepott-konkurranse på TV i julen

Denne julen blir det «Tre nøtter til Askepott» både på NRK og TV 2. Men i to svært forskjellige versjoner..

NRK - 01 dec 22 kl. 15:51

Støre henter ny statssekretær fra Stortinget

Synnøve Mjeldheim Skaar som i dag er nestleder i Arbeiderpartiets sekretariat på Stortinget, blir ny statssekretær ved Statsministerens kontor, etter det NRK erfarer. Dermed ligger det an til tre endringer i staben til Jonas Gahr Støre. I går ble det kjent at statssekretærene Tale Jordbakke og Siri Hytten slutter.

NRK - 01 dec 22 kl. 15:06

Folkehøgskulane reagerer på endringar i opptakssystemet

Opptaksutvalet presenterte i dag sine framlegg for endringar i opptakssystemet til høgare utdanning. Eitt av dei føreslegne punkta er å fjerne poeng for eit år på folkehøgskule. Det reagerer skulane på.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:02

Mann tiltalt for Lier-drapet.

En mann i begynnelsen av 40-årene er tiltalt for drapet på Sukanya Banglek i Lier i januar. 69-åringen døde av skadene etter at hun ble utsatt for grov vold. Det er satt av to dager til rettssaken i Buskerud tingrett i begynnelsen av januar 2023.

VG - 01 dec 22 kl. 09:58

TV-anmeldelse «24-stjerners julekalender»: Kjendisene på låven

I år har visst NRK gitt oss julekalenderen som var ment til internt bruk..

NRK - 01 dec 22 kl. 09:44

Ingen avgjørelse før nyttår

Det kommer ingen avgjørelse fra statsadvokaten i Silje-saken før årsskifte. Det sier statsadvokaten til NRK. Silje Marie Redergård (5) ble funnet død i en akebakke i Trondheim i 1994.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com