NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 04:26

NRK - 15 jun 22 kl. 05:04

Ingen togstreik

Spekter er kommet til enighet i meklingen med LO Stat og YS Spekter for Spordrift AS. Løsningen ble klar nesten fem timer på overtid onsdag morgen. Det bekrefter informasjonssjef Stein Syrstad i LO Stat til NRK. Dermed blir det ingen streik i Spordrift og OneCo Networks. Norsk Jernbaneforbund hadde varslet at de ville ta ut 117 medlemmer i Spordrift på fagområdene bane, signal og strømforsyning i Narvik, Alnabru, Lillestrøm og Asker.
Les mer på NRK


Les mer om:
LO Stat, YS Spekter, Spordrift AS, Stein Syrstad, NRK, Spordrift, OneCo Networks, Jernbaneforbund, Narvik, Asker, IT Forbundet, Trøndelag, Oslo, Spekters, Anne-Kari Bratten, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ingen togstreik
NRK - 14 jun 22 kl. 15:24

Bane Nor varsler om mulig togstreik

Bane Nor varsler om fare for togstreik fra midnatt. Det skriver de selv på Twitter. Det er personell som sikrer beredskapen på jernbanenettet som kan bli tatt ut, melder de.

NRK - 14 jun 22 kl. 15:24

Bane Nor varsler mulig togstreik

Bane Nor varsler om fare for togstreik fra midnatt. Det skriver de selv på Twitter. Det er personell som sikrer beredskapen på jernbanenettet som kan bli tatt ut, melder de.

VG - 15 jun 22 kl. 05:28

Togstreik avverget

Fem timer på overtid kom løsningen som betyr at det ikke blir togstreik fra onsdag morgen..

E24 - 15 jun 22 kl. 06:26

Togstreik avverget

Fem timer på overtid kom løsningen som betyr at det ikke blir togstreik fra onsdag morgen..

VG - 14 jun 22 kl. 05:16

Full stans: Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte er sinte på regjeringen, som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokka 11 og 13 tirsdag..

Aftenposten - 14 jun 22 kl. 06:00

Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte mener regjeringen driver med høyrepolitikk. Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokken 11 og 13….

E24 - 14 jun 22 kl. 06:13

Full stans: Togstreik over hele Østlandet tirsdag

Togansatte er sinte på regjeringen, som beskyldes for å drive med høyrepolitikk. Derfor stanser alle togene på Østlandet mellom klokken 11 og 13 tirsdag..

NRK - 14 jun 22 kl. 15:24

Bane NOR varsler om mulig togsreik

Bane NOR varsler om fare for togstreik fra midnatt. Det skriver de selv på Twitter. Det er personell som sikrer beredskapen på jernbanenettet som kan bli tatt ut, melder de.

VG - 14 jun 22 kl. 21:03

Derfor kan det bli togstreik i morgen

Nesten alle oppgjørene i vårens lønnsoppgjør har endt uten streik. Fordi de i stor grad har dreid seg om penger. Men i den pågående togmeglingen ligger det ikke bare penger, men også prinsipper på bordet..

VG - 15 jun 22 kl. 06:13

Onsdag 15. juni: Dette skjedde i natt

Togstreik avverget fem timer på overtid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Ventet renteheving er unødvendig

Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen mener en ventet renteheving fra Norges Bank er unødvendig, skriver Børsen i Dagbladet. Han viser blant annet til at det ikke er vekst i norsk økonomi. Samtidig stiger oljefondet markant i verdi på grunn av stigende rente.

NRK - 45 minutter siden

SSB: Unoterte AS bokføres med for lav verdi

Verdien på unoterte aksjeselskaper er kraftig undervurdert i formuesstatistikken og fører til lavere skatt for dem som eier dem, skriver SSB i en fersk rapport. Flere av Norges rikeste familier har organisert eierinteressene sine i aksjeselskaper som ikke er børsnotert. Dette dreier seg blant annet om Reitanfamiliens selskap Reitan AS, Stein Erik Hagens Canica og Christen Sveaas' Kistefos, skriver Klassekampen.

NRK - 45 minutter siden

Cuba åpner for utenlandske investeringer

Cuba åpner for første gang for utenlandske investeringer i grossist- og detaljhandel og håper det skal bidra til å løse den akutte varemangelen i landet. Det er akutt mangel på mat, medisiner og drivstoff i landet og utbredt misnøye, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 1 time siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 2 timer siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 2 timer siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 2 timer siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 3 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com