Lillestrøm

Wednesday, 21 February, 00:17

Nyheter om Lillestrøm

VG - 17 feb 24 kl. 14:25

Lillestrøm signerte nigeriansk midtbanetalent

Efe Lucky (18) har imponert på prøvespill og signerte lørdag en femårskontrakt med eliteserieklubben Lillestrøm..

NRK - 13 feb 24 kl. 16:47

Masseslagsmål i Lillestrøm - en person knivstukket

Politi og helse har rykket ut med flere patruljer til Strømmen i Lillestrøm kommune, etter melding om slagsmål mellom flere. – En person er knivstukket, sier operasjonsleder Henrik Larsen. Det er meldt om skade på en eller flere personer.

NRK - 13 feb 24 kl. 16:47

Masseslagsmål i Lillestrøm – én person knivstukket

Politi og helse har rykket ut med flere patruljer til Strømmen i Lillestrøm kommune, etter melding om slagsmål mellom flere. – En person er knivstukket, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Henrik Larsen. Det er meldt om skade på én eller flere personer.

VG - 12 feb 24 kl. 15:36

Betongbil­sjåfør dømt for uaktsomt drap etter å ha kjørt på elsparkesyklist i Lillestrøm

En betongbilsjåfør er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt for uaktsomt drap etter at han kjørte på en elsparkesyklist i Lillestrøm i 2022..

NRK - 26 jan 24 kl. 09:24

Togtrøbbel mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn

Bane Nor melder om forsinkelser og innstillinger på grunn av feil på en sporveksel mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, opplyser Bane Nor i en trafikkmelding. Toglinjer som kan påvirkes er: * FLY 1 Drammen – Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget * RE10 Drammen – Lillehammer, Dovrebanen * RE11 Skien – Eidsvoll, Vestfold- og Gardermobanen * R12 Kongsberg – Eidsvoll, Gardermobanen * R13 Drammen – Dal, Hovedbanen * F6 Oslo S – Trondheim S, Dovrebanen * FLY2 Stabekk – Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget.

NRK - 26 jan 24 kl. 09:24

Har ordnet opp i togtrøbbel mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn

Bane Nor melder at det fortsatt kan blir forsinkelser og innstillinger, etter at det var feil på en sporveksel mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn. Pressevakt Øystein Stavdal Paulsen sier til NRK at det var en feil på sporvekselen ved Kløfta. Han anbefaler de reisende om å sjekke togselskapenes apper for å få oppdatert informasjon.

NRK - 23 jan 24 kl. 14:09

Sju dømt for knivstikking i Lillestrøm

Tirsdag falt dommen mot sju menn som var tiltalt for grov vold etter etter en knivstikking i Lillestrøm i desember 2022. Oslo tingrett mener de er skyldige i blant annet grov vold, og dømte alle de sju tiltalte til fengselsstraffer mellom 1,5 år og 2 år. Politiet mener knivstikkinga er koblet til MC-klubben Satudarah.

NRK - I førrgår: 08:34

Brann i Lillestrøm: Ber beboere lukke vinduer

Nødetatene er på vei til brann i Bbygning i Lersund. Bygget skal være ubebodd, men det er mye røyk i området, ifølge politiet. – Ingen spredningsfare.

NRK - 15 feb 24 kl. 14:33

Politiet har løslatt nordmenn som er siktet for drap i Pakistan

De to norske mennene som onsdag ble pågrepet og siktet for et drap i Pakistan, er løslatt etter avhør hos politiet i Lillestrøm. – De blir løslatt etter en helhetsvurdering der vi kom fram til at vilkårene for varetektsfengsling ikke er til stede, sier politiadvokat Eirik Braathen i Øst politidistrikt til Dagbladet. Han opplyser at siktelsen mot de to mennene opprettholdes.

Dagbladet - 14 feb 24 kl. 20:46

Roper varsko: -Vi har et problem

Flere alvorlige voldshendelser på Ski og Lillestrøm i helga gjør at politiet er svært bekymret for ungdomsutviklingen. - Hendelsene er ikke unike. Vi har et problem med ungdomskriminalitet, sier Melissa Krag..

NRK - 14 feb 24 kl. 12:04

En person pågrepet etter knivstikking på Strømmen

En person ble sent tirsdag kveld pågrepet av politiet etter at en tenåring ble knivstukket på Strømmen i Lillestrøm kommune. – Vi har pågrepet en ung mann over 18-år som er bosatt på Romerike etter hendelsen. Ut ifra våre opplysninger er det en kjennskap mellom personene, sier politiadvokat Asgjerd Haukvik Grøttum.

Aftenposten - 13 feb 24 kl. 17:56

Masseslagsmål og knivstikking på Strømmen – tenåring kritisk skadet

To tenåringer er skadet, den ene kritisk, etter knivstikking og masseslagsmål på Strømmen i Lillestrøm..

NRK - 18 jan 24 kl. 09:27

Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn er stengt igjen

Bane Nor opplyser på sine nettsider at Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn er stengt igjen. Årsaken skal være feil på en sporveksel. Bane Nor anslår at feilen er utbedret rundt klokken 09.

NRK - 18 jan 24 kl. 06:57

Gardermobanen stengt mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn

Bane Nor opplyser på sine nettsider at Gardermobanen er stengt mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn. Årsaken er vanskelige værforhold. – Foreløpig vet vi ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor..

NRK - 18 jan 24 kl. 06:57

Full stans i togtrafikken mellom Lillestrøm og Gardermoen

Torsdag morgen ble det stengt mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av snørydding. – Det har man nok oppdaget på vei oppover, at det var behov for å rydde unna snø og is i sporet, sier pressevakt Mari Rjaanes. Hun forklarer at snøryddingen må gjøres manuelt.

NRK - 18 jan 24 kl. 06:57

Togtrafikken mellom Lillestrøm og Gardermoen åpen igjen etter full stans

Torsdag morgen ble det stengt mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av snørydding. – Det har man nok oppdaget på vei oppover, at det var behov for å rydde unna snø og is i sporet, sier pressevakt Mari Rjaanes. Hun forklarer at snøryddingen må gjøres manuelt.

NRK - 12 feb 24 kl. 15:37

Betongbilsjåfør dømt for uaktsomt drap

En betongbilsjåfør er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt for uaktsomt drap etter at han kjørte på en elsparkesyklist i Lillestrøm i 2022. I tillegg til at sjåføren dømmes til 90 dager i fengsel, mister han førerretten i tre år og må betale oppreisning til den avdøde kvinnens familie. Det var i november 2022 at den nå domfelte sjåføren kjørte på kvinnen på elsparkesykkel med betongbil.

NRK - 17 jan 24 kl. 00:03

Stengt på togstrekningen Kløfta og Lillestrøm

Togtrafikken mellom Kløfta og Lillestrøm er stengt, melder vy på sine nettsider. Det skyldes feil på en sporveksel. Bane NOR jobber med å rette feilen.

NRK - 15 jan 24 kl. 19:26

Gasslekkasje etter kollisjon mellom to lastebiler

To lastebiler kjørte inn i hverandre i Lillestrøm i kveld og det lekker gass ut av det ene kjøretøyet. Brannvesenet har satt opp sikkerhetssone på 100 meter rundt kollisjonsstedet ved gjenvinningsstasjonen ROAF Berger i Lillestrøm. – Den ene lastebilen skal ha relativt store materielle skader.

NRK - 13 jan 24 kl. 13:10

Buss kjørt på to personer i Lillestrøm

Det har skjedd en trafikkulykke i Lillestrøm. En rutebuss har skadet to personer inne på bussholdeplassen, i det den kjørte fra perrongen. Det skriver politiet på X.

NRK - 13 jan 24 kl. 13:10

Buss kjørte på to personer i Lillestrøm

Det har skjedd en trafikkulykke på en bussholdeplass på Olavsgaard, i Lillestrøm. En rutebuss skulle kjøre ut av bussholdeplassen, i det den kjørte ut har den truffet to personer som sto på perrongen, opplyser politiet. Begge ble skadet.

NRK - 08 feb 24 kl. 14:41

Gardermobanen: Romeriksporten stengt

Som følge av sporfeil er det stengt i Romeriksporten mellom Oslo S og Lillestrøm. Togene kjører i stedet på hovedbanen. Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 15.

NRK - 08 feb 24 kl. 14:41

Togene på Gardermobanen går igjen – må fortsatt regne med innstillinger og forsinkelser

Som følge av sporfeil var det stengt i Romeriksporten mellom Oslo S og Lillestrøm. Feilen er nå rettet, men de reisende må regne med innstillinger og forsinkelser. Bane Nor kommer med ny oppdatering klokken 15.

NRK - 08 feb 24 kl. 06:01

Bjerke travbane vil bli Oslos nye, store konsertarena

Bjerke travbane kaster seg inn i kampen om de store internasjonale konsertartistene. I går lanserte Nova Spektrum planer om en utendørsarena på Lillestrøm med en publikumskapasitet på over 40.000.

NRK - 08 feb 24 kl. 06:01

Bjerkebanen inn i konsertkampen

Bjerke travbane kaster seg inn i kampen om de store internasjonale konsertartistene. I går lanserte NOVA Spektrum planer om en utendørsarena på Lillestrøm med en publikumskapasitet på over 40.000.

VG - 07 feb 24 kl. 15:52

Trafikkulykke på Strømmen: - Ikke like alvorlig som først antatt

Veien er stengt som følge av ulykken på Strømmen i Lillestrøm kommune..

NRK - 07 feb 24 kl. 15:47

Person fastklemt etter trafikkulykke på Romerike

To biler har kollidert mellom Lørenskog og Strømmen onsdag ettermiddag. Nødetatene er på stedet, skriver Øst politidistrikt på X. – En person er fastklemt, og det jobbes med frigjøring nå, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til Romerikes Blad.

NRK - 07 feb 24 kl. 15:47

Person kjørt til Ahus etter trafikkulykke på Romerike

En personbil har kollidert en kranbil mellom Lørenskog og Strømmen onsdag ettermiddag. Totalt fire personer var involvert i ulykken. – Det var innledningsvis en person som satt fastklemt.

NRK - 07 feb 24 kl. 13:53

Gassflaske har eksplodert på Kjeller flyplass

En person er lettere skadd, opplyser politiet. Nødetatene er på vei til flyplassen, som ligger i Lillestrøm..

Aftenposten - 07 feb 24 kl. 08:06

Vil danke ut Oslo som nasjonal konsertarena. Men Taylor Swift har de ikke plass til.

Oslo sliter med konsertarenaer for de aller største navnene. Nå vil Lillestrøm fylle tomrommet for dem som trekker mer….

NRK - 05 feb 24 kl. 15:26

Trafikkulykke mellom fire biler på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en trafikkulykke på E6 rett før avkjøringen til Skedsmokorset. Det er ikke meldt om store personskader. Politiet skriver at det fremstår som påkjørsel bakfra.

NRK - 09 jan 24 kl. 20:32

Kulde fører til innstillinger på Østfoldbanen og Spikkestad-Lillestrøm

Kulda gjør at gamle tog sliter. Nå blir noen av dem tatt ut av trafikk. Frem til natt til torsdag må togreisende regne med innstilte tog på Østfoldbanen mellom Oslo S og Ski, skriver Bane Nor.

NRK - 04 feb 24 kl. 17:20

1500 avganger innstilt på versting-strekning

Togtrafikken på Østlandet har vært prega av mye snø og is de siste ukene. Og én linje skiller seg særlig ut, skriver Teknisk Ukeblad. Det er Vys linje L1 mellom Spikkestad og Lillestrøm.

NRK - 03 feb 24 kl. 21:42

Gardermobanen stengt etter påkjørsel – én person død

En person er død etter å ha blitt påkjørt av toget på Gardermobanen. Både Hovedbanen mellom Oslo og Eidsvoll og Gardermobanen er nå stengt, opplyser Øst politidistrikt. Hendelsen fant sted nord for Leirsund stasjon.

NRK - 08 jan 24 kl. 00:22

Tog fjernet på Gardermobanen – trafikken går som normalt

Toget som sperret ett spor mellom Oslo S og Lillestrøm, er fjernet. Dermed går togtrafikken på strekningen som normalt igjen, opplyser Bane Nor. Det var et tog som søndag kveld sperret ett spor mellom Oslo S og Lillestrøm.

NRK - 03 feb 24 kl. 06:46

Sju menn er dømt etter knivstikking

Lørdag 3. desember i 2022 ble en mann knivstukket flere ganger og utsatt for vold på utestedet Solsiden i Lillestrøm. Nå er sju menn mellom 21 og 39 år er dømt i saken.

VG - 07 jan 24 kl. 22:21

Opplysninger til VG: Garnås vraker tilbud fra utlandet – signerer med Lillestrøm

Klubber i Polen og Romania har forsøkt å hente kontraktsløse Espen Garnås (29), men han har isteden valgt å signere ny kontrakt med Lillestrøm..

NRK - 07 jan 24 kl. 21:49

Gardermobanen: Forsinkelser mellom Oslo S og Lillestrøm

Det er forsinkelser på Gardermobanen fordi et tog sperrer sporet mellom Oslo S og Lillestrøm. – Foreløpig vet vi ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor i en trafikkmelding. (NTB).

VG - 07 jan 24 kl. 20:07

Lillestrøm hentet «målfarlig» keeper

Stefan Hagerup (29) har skrevet under på en treårsavtale med eliteserieklubben Lillestrøm. Han har i flere år vært en nøkkelmann for Ull/Kisa..

NRK - 07 jan 24 kl. 05:46

Trafikkulykke på E6 i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke ved Grankrysset på E6 i Lillestrøm, kryss 47. Ulykken skal ha skjedd i nordgående retning mot Gardermoen. Nødetatene er på vei til stedet, og det meldes om at det er svært glatt på stedet.

NRK - 07 jan 24 kl. 05:46

Trafikkuhell på E6 i Lillestrøm – glatt på stedet

Det har vært et trafikkuhell ved Grankrysset på E6 i Lillestrøm, kryss 47. Uhellet har skjedd i nordgående retning, mot Gardermoen. Det er glatt på stedet.

VG - 02 feb 24 kl. 08:39

Tobias (16) til NFL Academy

Tobias Gadeberg (16) fra Lillestrøm er første nordmann som har fått plass på ettertraktede NFL Academy..

NRK - 31 jan 24 kl. 18:01

14 kommunar råka straumbrot på Austlandet

14 kommunar er råka av straumbrot, viser Elvias straumbrotskart. I Aremark er over 1000 kundar råka av straumbrot. Også i Lillestrøm er over 1000 husstandar utan straum.

NRK - 31 jan 24 kl. 08:37

Innstillinger på Gardermobanen

Det er forsinkelser og innstillinger på grunn av feil på en sporveksel mellom Oslo S og Lillestrøm. Bane Nor kommer med en ny oppdatering kl. 09:30..

NRK - 03 jan 24 kl. 04:35

Etterlyst mann pågrepet i Lillestrøm

En mann ble natt til onsdag pågrepet på Kjeller i Lillestrøm. Politiet stanset en bil hvor sjåføren framstod rusa. Vedkommende hadde heller ikke førerkort, og var etterlyst.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com