Riksmekleren

Wednesday, 10 August, 04:40

Nyheter om Riksmekleren

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 jul 22 kl. 09:44

Riksmeklerens kontor om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken. – Det er ingen grunn til at det skal skje per nå, opplyser Riksmeklerens kontor til NTB. – Generelt når det er streik er det kontakt mellom mekler og partene og det jobbes på bakrommet.

NRK - 11 jul 22 kl. 09:00

TV 2: SAS-pilotene skal møte Riksmekleren

Pilotforeningene i SAS skal i løpet av mandagen ha et teamsmøte med Riksmekleren, forteller leder for SAS Norge Flygerforening, Jan Levi Skogvang, til TV 2. – Det er ikke noen mekling eller forhandling, men bare et statusmøte på Teams om hvor partene står. Det har vært et tilsvarende møte blant de svenske partene, sier Skogvang..

NRK - 08 jul 22 kl. 09:44

Riksmekleren om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken. – Det er ingen grunn til at det skal skje per nå, opplyser Riksmeklerens kontor til NTB..

VG - 08 jul 22 kl. 09:45

Riksmekleren om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken..

E24 - 08 jul 22 kl. 09:44

Riksmekleren om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken..

VG - 08 jul 22 kl. 09:45

Riksmekleren om SAS-streiken: – Kommer til å kalle inn partene

Riksmekleren sier han i løpet av de neste dagene kommer til å kalle inn partene til en ny meklingsrunde. Til tross for streiken vil SAS hente hjem strandede turister i helgen..

VG - 23 jun 22 kl. 13:57

Flyteknikerne bytter forhandlingsleder hos Riksmekleren

Leder av Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) Jan Skogseth deltar ikke på torsdagens møte hos Riksmekleren..

NRK - 22 jun 22 kl. 10:41

Partene i flyteknikerstreiken i kontakt med Riksmekleren

Partene i flyteknikerkonflikten har tatt kontakt med mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren, skriver Børsen. Det ble tatt kontakt etter at NHO varslet lockout i går, bekrefter Martinsen overfor avisen..

NRK - 21 jun 22 kl. 20:12

Riksmekleren er ikke kontaktet

Mekler Carl Petter Martinsen hos Riksmekleren sier til NRK at han ikke er blitt kontaktet i dag. – Partene har full adgang til å sette seg ned rundt et bord uten mekler. Skulle de trenge meklerinstituttet, vet de hvor jeg er.

NRK - 17 jun 22 kl. 21:15

Fare for flystreik fra midnatt

Fristen for meklingen mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) nærmer seg. Partene møttes hos Riksmekleren fredag klokken 10. Da sa NFO-leder Jan Skogseth til TV 2 at partene sto langt fra hverandre, og at sannsynligheten for en streik var overhengende.

E24 - 19 jul 22 kl. 08:15

Disse to aksjene ville Sissener satset på i dag

Jan Petter Sissener har vært både hjemmehjelp og assistent for Riksmekleren. Nå er han en av finansbransjens mest erfarne investorer, og leder av fondet Sissener AS. I sommerpraten røper hvilke to aksjer han ville kjøpt i dag..

NRK - 03 jun 22 kl. 14:46

Kan bli streik for flyarbeiderne i sommer

Flyarbeiderne stemte nei til forhandlingsresultatet i tariffoppgjøret. Blir ikke partene enige hos Riksmekleren, blir det streik fra 21. juni.

NRK - 18 jul 22 kl. 12:49

Svensk riksmekler: – Nærmer oss

– Vi er inne i den sjette uken, så det er på tide å finne en løsning. Hver dag nærmer vi oss, sier den svenske Riksmekleren Claes Stråth til pressen i Stockholm. – Vi bør nærme oss et tidspunkt hvor det ikke går lenger..

NRK - 16 jul 22 kl. 11:48

Anslår at SAS-meklingen fortsetter til utpå kvelden

Riksmekleren anslår at SAS-meklingen fortsetter til utpå kvelden lørdag. Det er fortsatt sentrale problemstillinger i SAS-konflikten ikke løst, ifølge riksmekler Mats Wilhelm Ruland..

Aftenposten - 16 jul 22 kl. 10:06

Riksmekleren tror meglingen fortsetter til utpå kvelden

Fredag satt SAS-ledelsen til langt på kveld, mens pilotene gikk i 20-tiden..

NRK - 15 jul 22 kl. 13:35

Riksmekleren: Håper på løsning i dag

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland håper på en løsning i streiken i SAS i dag, fredag. På spørsmål om hvorvidt man kommer til å forhandle gjennom helgen eller plukke opp tråden mandag svarer han: – Vi må se, jeg håper på en avklaring i dag men det er ingen garanti for det, sier Ruland til NRK..

Aftenposten - 15 jul 22 kl. 10:02

Riksmekleren om SAS-forhandlingene: - Ikke kommet noe særlig videre

En kvart million SAS-passasjerer er rammet. Fredag møtes partene i SAS-konflikten nok en gang til nye forhandlinger..

Aftenposten - 15 jul 22 kl. 10:02

Riksmekleren om SAS-forhandlingene: – Ikke kommet noe særlig videre

Partene i SAS-konflikten møttes til nok en runde med forhandlinger fredag..

Klartale - 14 jul 22 kl. 12:52

SAS og pilotene er fortsatt ikke enig

Torsdag møttes SAS og pilotene igjen. De skal forhandle om nye avtaler. Pilotene mener avtalen er for dårlig.

NRK - 14 jul 22 kl. 09:03

Riksmekleren: – Ingen deadline

Rriksmekler Mats Wilhelm Ruland snakket med pressen på vei inn til dagens SAS-forhandlinger i Stockholm. Ruland sier alle jobber så godt de kan, men var ellers ordknapp. Ruland sa også at det ikke er noen garanti for at man finner en løsning i dag, slik mange har forventet.

NRK - 13 jul 22 kl. 19:34

SAS-forhandlingene avsluttet for dagen

Partene har forhandlet i flere timer onsdag. Nå varsler partene at forhandlingene fortsetter i morgen. SAS, pilotene og Riksmekleren har vært i timelange møter i Stockholm onsdag.

NRK - 12 jul 22 kl. 22:31

Riksmekleren: Håper partene stiller løsningsorienterte

Riksmekler Mats Ruland er på plass i Stockholm, hvor partene i SAS-streiken møtes onsdag. Meklerne håper partene stiller løsningsorienterte, sier Ruland. Ruland deltok i flere møter i Stockholm tirsdag, men ønsker ikke å kommentere hvem som deltok på møtene.

E24 - 12 jul 22 kl. 22:30

Riksmekleren: Håper partene stiller løsningsorienterte i nye forhandlinger

Riksmekler Mats Ruland er på plass i Stockholm, hvor partene i SAS-streiken møtes onsdag. Meklerne håper partene stiller løsningsorienterte, sier Ruland..

NRK - 12 jul 22 kl. 11:59

Riksmekleren skal i SAS-møter i dag

Riksmegler Mats Ruland skal i SAS-møter i Stockholm allerede tirsdag, melder DN. – Jeg skal ha noen møter med en gang jeg kommer til Stockholm, men hvem som deltar vil jeg ikke si noe om, sier riksmegler Mats Ruland til DN på Gardermoen tirsdag formiddag..

NRK - 11 jul 22 kl. 10:42

SAS-streiken like fastlåst

SAS-pilotene er nå ferdige med møtet med Riksmekleren. – Det var bare en kort statusoppdatering. Vi er der vi var for en uke siden, sier leder for SAS Norge Flygerforening, Jan Levi Skogvang, til NRK.

Aftenposten - 11 jul 22 kl. 09:03

SAS-pilotene skal i statusmøte hos Riksmekleren mandag

Saken oppdateres....

E24 - 11 jul 22 kl. 09:01

SAS-pilotene skal i statusmøte hos Riksmekleren mandag

Etter en uke med streik skal pilotene møte selskapet..

Aftenposten - 08 jul 22 kl. 14:21

Riksmekleren: – Vil nok kalle inn partene om ikke veldig lenge

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland mener SAS-streiken er så alvorlig at de snart vil kalle inn partene til ny meglingsrunde..

NRK - 08 jul 22 kl. 13:43

Riksmekler: Vil kalle inn til ny meklingsrunde

Riksmekler mener at SAS-konflikten er så alvorlig at de snart vil kalle inn til ny meklingsrunde. – En konflikt som dette kan ikke pågå i lang tid. Den berører veldig mange uskyldige tredjeparter.

E24 - 08 jul 22 kl. 13:44

Riksmekleren: – Vil nok kalle inn partene om ikke veldig lenge

Saken oppdateres....

E24 - 23 maj 22 kl. 19:57

Fare for storstreik – Riksmekleren melder om god bevegelse

Mandag kveld mekles det i tre forskjellige lønnsoppgjør, og tusenvis kan bli tatt ut i streik. – Det har vært god bevegelse, ifølge Riksmekleren..

NRK - 23 maj 22 kl. 19:17

Fare for storstreik – Riksmekleren melder om god bevegelse

Mandag kveld mekles det i tre forskjellige lønnsoppgjør, og tusenvis kan bli tatt ut i streik. Ved midnatt går fristen ut i tre meklinger: * Nesten 3.500 statsansatte er klare til å streike fra tirsdag morgen hvis kravene deres ikke blir møtt.

NRK - 07 jul 22 kl. 03:57

Ingen streik blant ansatte i DeepOcean

Tre timer på overtid kom Safe og DeepOcean til enighet om offshoreavtalen og PRS-/baseavtalen. Dermed blir ikke 45 Safe-medlemmer tatt ut i streik, melder NTB. Riksmekleren opplyser at meklingen, som ble ledet av Nils Ole Bay, ble avsluttet klokka 3 natt til torsdag.

E24 - 29 jun 22 kl. 00:35

Ny frist for SAS og pilotene – ingen streik onsdag

Meklingen mellom SAS-pilotene og SAS fortsetter med ny frist om tre dager. Dermed blir det ingen streik onsdag, opplyser Riksmekleren..

NRK - 28 jun 22 kl. 11:41

Mulig streik blant flyteriggansatte

1060 flyteriggansatte går onsdag ut i streik dersom ikke meklingen mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) om flyteriggavtalen ikke fører fram. Meklingen startet mandag hos Riksmekleren i Oslo etter at det ble brudd i forhandlingene 19. mai.

E24 - 26 jun 22 kl. 10:26

Riksmekleren om SAS-forhandlinger: – Udramatisk at avstanden er stor

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland reiser til Sverige for å bistå i lønnsoppgjøret mellom SAS, pilotene og de kabinansatte..

VG - 26 jun 22 kl. 09:50

Riksmekleren: – Partene vet hvor de finner meg

Søndag ble 450 flyteknikere tatt ut i lockout. Riksmegler Carl Petter Martinsen sier til VG at han ikke har planer om å ta noe snarlig initiativ for å få partene til forhandlingsbordet igjen..

Klartale - 24 jun 22 kl. 08:32

Ingen kansellert fly fredag

Flyselskapene SAS, Norwegian og Widerøe sier ingen flyginger er kansellert fredag morgen. Det har de informert nyhetsbyrået NTB om. Situasjonen kan endre seg i løpet av dagen.

NRK - 23 jun 22 kl. 21:59

Avslutter for dagen - fortsetter mekling i morgen

NHO Luftfart og NFO satt i møte hos Riksmekleren fra 15 til 22 torsdag. – I morgen skal vi fortsette samtalene. Det gode arbeidet vi har påbegynt i dag vil fortsette i morgen.

NRK - 23 jun 22 kl. 15:20

Nå møtes NHO og NFO til mekling

Torsdag klokken 15.00 møtes NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) ved forhandlingsbordet. Det var riksmegler Carl Petter Martinsen som selv tok initiativet til å få til et meklingsmøte.

NRK - 23 jun 22 kl. 14:27

Vinmonopolet kan bli rammet av streik

Lønnsoppgjøret for vin- og brennevinsbransjen brøt sammen natt til onsdag. Nå kan polet bli rammet av streik hos leverandørene. Forhandlingene mellom NHO Mat og Drikke og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) startet 20.

NRK - 23 jun 22 kl. 13:45

NFO bytter forhandlingsleder

Leder av Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) Jan Skogseth deltar ikke på torsdagens møte hos Riksmekleren. – Vi stiller uten Jan Skogseth i dag, sier SAS-foreningsleder i NFO Øystein Eliassen, som deltar i forhandlingene, til VG. Tariffleder Petter Wettre skal lede forhandlingene torsdag, ifølge Eliassen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com