Narvik

Monday, 15 July, 15:50

Nyheter om Narvik

NRK - 04 maj 24 kl. 01:30

Regjeringen: 140 millioner til sykehus i Narvik og Lofoten

Regjeringen vil i revidert nasjonalbudsjett gi 80 millioner kroner til Narvik sykehus samt 60 millioner kroner til sykehuset i Lofoten, skriver Fremover. Da tidligere helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) fredet sykehusene på Gravdal i Lofoten og i Narvik fra Helse Nords omstillingsarbeid, fulgte det med en lovnad om mer penger til å drifte sykehustjenestene. Ifølge avisa Fremover vil revidert nasjonalbudsjett inneholde 145 millioner kroner til de to sykehusene.

NRK - 13 maj 24 kl. 09:00

Regjeringen med 250 millioner til helsevesen i Nord-Norge

Nå lover regjeringen 250 millioner kroner ekstra til Helse Nord. Pengene er satt av i revidert budsjett, som legges fram tirsdag. – Velferdsstaten skal være vår aller beste helseforsikring, og da må folk uansett om det er i by eller bygd, nord eller sør eller øst eller vest være trygge på at helsetjenestene våre er gode.

VG - 20 jun 24 kl. 08:06

Aamodt Kilde kan avslutte i Narvik-VM: – Hadde vært kult

Aleksander Aamodt Kilde vil være 36 år gammel når Narvik arrangerer alpint-VM i 2029..

Aftenposten - 20 jun 24 kl. 08:06

Aamodt Kilde kan avslutte i Narvik-VM: – Hadde vært kult

Aleksander Aamodt Kilde vil være 36 år gammel når Narvik arrangerer alpint-VM i 2029..

Aftenposten - 04 jun 24 kl. 21:05

Narvik skal arrangere alpint-VM

For første gang skal Narvik arrangere VM i alpint..

VG - 04 jun 24 kl. 21:05

Narvik skal arrangere alpint-VM i 2029

For første gang skal Narvik arrangere VM i alpint..

VG - 22 jun 24 kl. 20:17

Husbrann i Narvik: Politiet har ikke fått kontakt med huseier

Brannvesenet har jobbet med brannslukking siden klokken 17..

NRK - 28 dec 23 kl. 11:09

Helse Nord-sjefen har sagt sitt - her vil hun kutte

9. januar møtes Helse Nord til ekstraordinært styremøte for å diskutere den mye omtalte omorganisering av sykehusene i landsdelen. Styrepapirene viser: Helse Nord-ledelsen foreslår å fjerne akuttkirurgien ved sykehusene i Lofoten og Narvik.

Aftenposten - 04 jun 24 kl. 14:32

– Et veldig press

I dag avgjøres det om Narvik får arrangere VM i alpint 2029..

VG - 04 jun 24 kl. 14:32

Stjernetrioen skal selge inn Norges millionsøknad: – Føler et veldig press

I dag avgjøres det om Narvik får arrangere VM i alpint 2029..

NRK - 04 jun 24 kl. 05:41

Setter inn ekstra skogbrannhelikopter i nord

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) setter inn et ekstra skogbrannhelikopter i beredskap for området Tromsø til Narvik. Dette gjelder for i dag til og med torsdag 6. juni.

VG - 28 mar 24 kl. 19:19

Narvik og Comet Halden klar for eliteserien neste sesong

Narvik knuste Grüner 7-2 borte og sikret med det opprykk til eliteserien i ishockey. Comet Halden beholdt plassen med 5-3-seier over Ringerike..

NRK - 30 apr 24 kl. 11:09

Norge, Sverige og Finland styrker militært grensesamarbeid

Norge, Sverige og Finland er enige om å styrke samarbeidet om såkalte grensekryssende transportkorridorer for å bedre ivareta landenes felles militære behov. – Den sikkerhetspolitiske situasjonen etter Russlands fullskala invasjon av Ukraina i 2022 og Sveriges og Finlands inntreden i Nato gjør det nødvendig å samarbeide tettere med våre nordiske naboer, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) i en pressemelding. – Vi deler grense med både Sverige og Finland, og Norge blir viktig som både mottaks- og transittområde for militært personell og materiell.

NRK - 27 apr 24 kl. 08:29

Rykket ut til tre bilbranner i Nordland i natt

Politiet i Nordland har hatt nok å holde på med natt til lørdag. Bare 17 minutter etter midnatt kom meldingen om den første bilbrannen i Øksnes. – Ikke meldt om personskader, skrev politiet på X.

NRK - 27 apr 24 kl. 08:29

Fire bilbranner i Nordland på kort tid: – Rar tilfeldighet

Politiet i Nordland har hatt nok å holde på med natt til lørdag. Bare 17 minutter etter midnatt kom meldingen om den første bilbrannen i Øksnes. – Ikke meldt om personskader, skrev politiet på X.

Aftenposten - 23 apr 24 kl. 23:29

Vendepunkt for Norge i Nato. Nå skal vi sørge for hjelp til Sverige og Finland.

Onsdag losses hundrevis av militære kjøretøyer og containere i Narvik..

NRK - 01 feb 24 kl. 07:33

Flere tusen var uten strøm i Narvik i natt

Avisen Fremover skriver at totalt 2.612 berørte kunder var uten strøm i Narvik i natt. Torsdag morgen er strømtrøbbelet fikset.

Klartale - 16 jan 24 kl. 14:48

Får beholde helsetjenester i Lofoten og Narvik

Helse Nord driver sykehusene i Nord-Norge. Vi kan ikke drive tjenesten på samme måte som før, skriver de på egne nettsider.Derfor startet de en stor prosess.

NRK - 04 apr 24 kl. 18:55

Rykker ut til melding om brann i vogntog

Nødetatene rykker ut til melding om brann i et vogntog på E10 i Narvik. – Stor røykutvikling fra motorrommet til trekkvogna. Trafikken står på stedet, skriver politiet på X..

NRK - 04 apr 24 kl. 18:55

Brann i vogntog på E6 slukket

Nødetatene rykker ut til melding om brann i et vogntog på E6 i Narvik. – Stor røykutvikling fra motorrommet til trekkvogna. Trafikken står på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 22 feb 24 kl. 01:09

Gartneri, bolighus og brannbil i Ballangen ødelagt i brann

Ingen er kommet til skade, men et 3000 kvadratmeter stort gartneri i Ballangen, vel to mil sør for Narvik, brant ned til grunnen onsdag kveld. I tillegg ble en brannbil og et bolighus ødelagt i brannen. – Brannen spredte seg voldsomt raskt, og denne brannbilen var parkert for nært.

VG - 02 apr 24 kl. 00:14

Ventet flere timer i kulden: – Må kunne stole på at det går tog eller buss

Det ble en kald kveld for Svein Erik Osmark Kristiansen (46) da han skulle ta toget fra Bjørnfjellet til Narvik..

NRK - 27 mar 24 kl. 17:51

Gruveselskapet LKAB melder om rekordgode leteresultater

Etter letearbeidet i 2023 har det svenske gruveselskapet LKABs totale mineralfunn økt til 5,7 milliarder tonn. Det er en økning på 43 prosent sammenlignet med i 2022, og den største oppgangen noensinne, opplyser selskapet i en pressemelding. Ved utgangen av fjoråret hadde statseide LKAB funnet mineralreserver på mer enn 1,1 milliarder tonn og -ressurser på rundt 4,6 milliarder tonn.

NRK - 17 mar 24 kl. 13:48

Regjeringen vil forsterke vei og jernbane til Sverige

Krigen i Ukraina og Nato-utvidelsen gjør at regjeringen må forsterke veier og jernbaner mot Sverige. Jon-Ivar Nygård (Ap) og forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) forteller til VG at tre store prosjekter av betydning for forsvar og sikkerhet i Norden, er inne i planen: Flere krysningsspor mellom Narvik og Riksgrensen, 400 millioner til fylkesveier som har særlig høy belastning, og en forsterket vei og jernbane til Sverige. – Et mer uforutsigbart Russland og Nato-utvidelsen med Sverige og Finland får noen følger for norsk transportpolitikk.

NRK - 04 feb 24 kl. 17:47

Flere forsinkelser i flytrafikken

Det er flere forsinkelser i flytrafikken ved både Harstad/Narvik og Tromsø lufthavn. De største forsinkelsene er på en time, og de gjelder for flere avganger fra Tromsø sørover til Harstad/Narvik, Bodø og Andenes. Det er ute et gult farevarsel for snøfokk i området..

NRK - 04 feb 24 kl. 17:24

E6 midlertidig stengt i Narvik

E6 i Taraldsvikbakken i Narvik er stengt på grunn av stanset kjøretøy. Sterk vind og snø gir utfordringer i deler av Sør-Troms, Ofoten og Vesterålen i dag. Det meldes om snøfokk og vanskelige kjøreforhold flere steder.

NRK - 09 mar 24 kl. 18:07

Fire utenlandske statsborgere arrestert etter ulovlig droneflygning i Ofoten

Det bekrefter politiet i Nordland i en pressemelding. De fire personene ble pågrepet i Bjerkvik i Narvik kommune. Det er droneforbud i området på grunn av militærøvelsen «Nordic Response».

NRK - 21 jan 24 kl. 02:33

Tenåring pågrepet etter slagsmål i Narvik

Politiet skriver på X at en person i slutten av tenårene er pågrepet etter et slagsmål i Narvik der flere ungdommer skal ha vært involvert. – Bevissikring foretatt. Politiet har startet etterforskning, skriver politiet.

VG - 26 feb 24 kl. 13:12

Mistenker sabotasje etter togavsporing på Malmbanen

Svensk politi mistenker sabotasje etter at et malmtog sporet av på Malmbanen mellom Narvik og Kiruna lørdag..

VG - 16 jan 24 kl. 11:07

Opplysninger til VG: Akutt-tilbudet i Narvik og Lofoten fredes foreløpig

BERGEN (VG) Helse Nord ville kutte akuttfunksjoner i Lofoten og Narvik..

NRK - 24 feb 24 kl. 21:55

Ny avsporing på Ofotbanen – all togtrafikk står

Avisen Fremover skriver at all togtrafikk på Ofotbanen og Malmbanen står etter nok en avsporing. Et malmtog skal ha sporet av ved Vassijaure stasjon i Nord-Sverige like før klokken 20 lørdag kveld. Avsporingen har skjedd ved samme sted som før jul, og førte til stopp på linjen helt til tirsdag denne uken.

NRK - 21 feb 24 kl. 23:51

Gartneri i Ballangen tapt etter brann

Nødetatene rykket sent onsdag kveld ut til brann i et gartneri i Ballangen i Narvik kommune. I en oppdatering skriver politiet i Nordland at gartneriet og en annen bygning er tapt. – Mannskaper på stedet jobber nå med å forhindre at brannen skal spre seg til andre bygg på stedet, opplyser politiet..

NRK - 21 feb 24 kl. 22:15

Brann i gartneri i Ballangen

Politiet melder på X at det brenner i et gartneri i Ballangen i Narvik. – Brannen utvikler seg raskt, skriver de. Nødetatene er framme på stedet og brannvesenet har startet slukking..

Aftenposten - 19 feb 24 kl. 09:48

Jernbanestrekningen er militærstrategisk viktig. Nå har den vært stengt i to måneder.

I desember sporet et malmtog av på vei fra Kiruna til Narvik. To måneder etter er strekningen, som er militærstrategisk….

VG - 15 feb 24 kl. 18:00

Mistenkt for ruskjøring med treåring i bilen

En UP-patrulje fattet torsdag ettermiddag mistanke mot en sjåfør i Narvik..

NRK - 04 feb 24 kl. 13:59

Snøskred i Beisfjord – fylkesvei stengt

Fylkesvei 7570 Beisfjordveien i Narvik kommune er stengt på grunn av snøskred. Det har gått fire skred søndag morgen og formiddag, melder Fremover. Det siste snøskredet gikk klokken 10.

NRK - 04 feb 24 kl. 09:46

Uvær forsinker åpning av Ofotbanen – igjen

Etterdønningene etter ekstremværet «Ingunn» forsinker oppstart på Ofotbanen. Etter planen skulle strekningen åpne i dag, 4. februar.

NRK - 25 dec 23 kl. 17:08

Melding om brann i bygning i Narvik

Klokka 17.07 melde 110 Nordland om brann i ein bygning i Narvik. – Det viste seg å ikkje vere ein brann med open varme, men det var røykfullt i det huset når brannvesenet kom fram.

E24 - 01 feb 24 kl. 15:52

Henrik kjøpte vin for 240.000 kroner

AKER BRYGGE (E24): Torsdag var det duket for Vinmonopolets årlige spesialslipp av viner fra Burgund-regionen i Frankrike. Henrik Malme fra Narvik dro hjem med flasker for hundretusenvis av kroner..

NRK - 14 dec 23 kl. 17:04

Vil avvikle akuttkirurgi i Lofoten og Narvik

Helse Nord-ledelsen vil avvikle akuttkirurgien i Lofoten og Narvik, men beholde den indremedisinske beredskapen. Det går fram av et utkast til en helhetlig plan som Helse Nord har utarbeidet..

NRK - 12 dec 23 kl. 13:52

Støtter Norwegian i oppkjøpet

Kommunene Tromsø, Bodø, Rana, Harstad og Narvik er bekymret for konkurransetilsynets ønske om stans av Norwegians Widerøe-oppkjøp. Det skriver ordførerne i de respektive byene i en pressemelding. - Widerøe er en viktig virksomhet for hele Nord-Norge og som et lite flyselskap i en stor flybransje vil det åpne nye muligheter for Widerøe med en industriell eier som Norwegian, står det videre.

NRK - 17 jan 24 kl. 12:30

Seks av ti lærere sier de har tatt elever i KI-juks

Over halvparten av lærerne på norske videregående skoler sier de har tatt elever i å jukse med kunstig intelligens-verktøy som ChatGPT, ifølge en ny undersøkelse. Og mens 58 prosent sier de har oppdaget KI-juks på videregående skoler, sier halvparten av andre lærere at de også i stor grad opplever juks med slike verktøy, skriver Utdanningsnytt. – Det er et veldig høyt tall.

Aftenposten - 16 jan 24 kl. 17:49

Jubel og lettelse over at akuttkirurgien og fødetilbudet i Lofoten og Narvik fredes

Opposisjonen mener helseministeren «endelig tar til fornuften». Ingvild Kjerkol vil legge foreslåtte sykehuskutt i….

Aftenposten - 14 jan 24 kl. 16:23

Nå har Nidaros los på Eliten

Nidaros hockey med sterk borteseier mot serieleder Narvik..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com