NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 16:56

NRK - 22 maj 24 kl. 16:49

Desse skal delteke i gravferda til presidenten i Iran

Representantar frå fleire ulike nasjonar er venta til Iran for å deltake i gravferda til Irans tidlegare president Ebrahim Raisi. Mellom anna Russland, India og Tyrkia, melder CNN. Det var sundag Raisi og utanriksminister Hossein Amir-Abdollahian, saman med andre iranske tenestemenn, døydde i ein helikopterstyrt nær grensa til Aserbajdsjan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iran, Irans, Ebrahim Raisi, Russland, Tyrkia, CNN, Raisi, Hossein Amir-Abdollahian, Aserbajdsjan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Desse, skal, deltekei , gravferda, til, presidenteni , Iran
NRK - 22 maj 24 kl. 16:49

Desse skal deltake på gravferda til presidenten i Iran

Representantar frå fleire ulike nasjonar er venta til Iran for å deltake på gravferda til Irans tidlegare president Ebrahim Raisi. Mellom anna Russland, India og Tyrkia, melder CNN. Det var sundag Raisi og utanriksminister Hossein Amir-Abdollahian, saman med andre iranske tenestemenn, døydde i ein helikopterstyrt nær grensa til Aserbajdsjan..

NRK - 23 jan 24 kl. 06:48

Desse fjellovergangane er stengde

Fleire fjellovergangar er stengde eller har kolonnekøyring, skriv Statens vegvesen. Vegar kan bli stengde på kort tid, og Vegvesenet oppmodar om å la bilen stå. Desse populære fjellovergangane er stengde: – Rv.

NRK - 27 jan 24 kl. 12:19

Fleire personar blir varetektsfengsla

Fleire personar er pågripne i saka rundt produksjon av narkotika i Ørsta. Dei pågripne blir framstilte for varetektsfengsling laurdag. Politiet seier til NRK at endå fleire personar skal bli pågripne, men at desse har gjort seg utilgjengelege etter at saka vart kjent.

NRK - 31 mar 24 kl. 19:50

Netanyahu varslar Rafah-operasjon

Israels statsminister Benjamin Netanyahu seier det er naudsynt å gå inn med soldatar i grensebyen Rafah i Gaza for å sigre over Hamas, og at det ikkje er noko som kan stoppe desse planane. Han kom med utsegna på ein pressekonferanse søndag, melder Reuters. Over 1,5 millionar palestinarar er i Rafah, som ligg heilt sør på Gazastripa.

NRK - 26 apr 24 kl. 19:09

Politiet i Agder melder om bedrageri over telefon

Politiet i Agder har i ettermiddag fått fleire telefonar frå innbyggarar som er blitt ringt opp av personar som oppgir seg for å ringe frå Økokrim, Politiets cybersenter og Politiet. Det skriv politiet på X. Dei som har blitt ringde har fått spørsmål om kontoinformasjon, kodar og kortnummer, og liknande.

NRK - 29 jan 24 kl. 16:35

Oslo kommune heidrar Lillebjørn Nilsen

Oslo kommune vil heidre Lillebjørn Nilsen ved å la rådhusklokkene spele «God natt Oslo» klokka 22:00 kvar kveld fram til gravferda. Lillebjørn Nilsen døydde laurdag, 73 år gamal. – Vi vil heidre og takke Lillebjørn Nilsen for alt han har betydd for Oslo.

NRK - 20 maj 24 kl. 15:31

Gravferda til Irans president startar tysdag

Gravferdsseremonien til Irans president Ebrahim Raisi og følget hans, som døydde i ein helikopterstyrt søndag, startar tysdag, melder statlege medium, ifølge AFP. Seremonien startar i byen Tabriz nordvest i landet, før dei døde blir frakta vidare til Teheran, skriv byrået..

NRK - 05 mar 24 kl. 13:10

Hamas-forhandlarar held fram våpenkvilesamtalar i Kairo

Forhandlarar frå Hamas skal også vere til stades under den tredje dagen med våpenkvilesamtalar i den egyptiske hovudstaden. Det uttalar ein Hamas-talsmann, ifølge NTB. Samtalane held fram på tredje dagen, med meklarar frå Egypt og Qatar, oppgjev kjelda tysdag.

NRK - 15 apr 24 kl. 13:12

Tysk kommisjon: vil avkriminalisere tidlegabort

Ein tysk ekspertkommisjon oppnemnd av den tyske regjeringa, foreslår at abort ikkje lenger skal kunne straffeforfølgast, skriv NTB. I Tyskland i dag er abort mogleg i dei 12 første vekene av eit svangerskap, men berre dersom kvinna først har delteke på ein rådgivingssamtale. Abort er også lovleg av medisinske grunnar og etter valdtekt.

NRK - 29 mar 24 kl. 17:22

Færre pilegrimar i Jerusalem denne påska

Krigen i Gaza har gjort at færre kristne pilegrimar har delteke i den årlege vandringa i Jerusalem, melder AFP. Vandringa går langs Via dolorosa, som er vegen Jesus skal ha gått med korset til Golgata, før han blei korsfesta. Tryggleiken rundt Tempelhøgda i Jerusalem har blitt trappa opp i samband påska, som i år også kjem på same tid som ramadan, skriv nyheitsbyrået.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..

NRK - 2 timer siden

Person sitt fast i Trollstigen

Ein turist har gått på utsida av utsiktspunktet på Trollstigen i Rauma. Turisten er skårfast, og kjem seg verken opp eller ned. Politiet skriv at vedkommande vil bli henta av klatrarar som er på veg til staden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com