Til

Onsdag, 23 Juni, 16:53

Nyheter om Til

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier Til Sky News at det kommer Til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer Til å gå fra delta Til lambda og så Til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 7 timer siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - Igår: 08:32

Overført frå Afghanistan Til Noreg

Forsvaret sine lokalt Tilsette i Afghanistan er overført Til Noreg, opplyser regjeringa. Regjeringa har bestemt at Noreg skal vareta sikkerheita for lokalt Tilsett personell for Forsvaret og ambassaden i Kabul ved at personale kunne bli overført Til Noreg. Dei lokale Tilsette, med familiemedlemmar, kom Til Gardermoen på måndag.

NRK - 1 time siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel Til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene Til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten Til å ha sin egen seksuelle legning.

NRK - 21 timer siden

Ekstra vaksiner Til studentkommuner

FHI skal fordele ekstra vaksiner Til kommuner med studenter, slik at de kan bli vaksinert med dose to i studiekommunen. Det skriver VG. – Denne nyheten har jeg gledet meg Til å dele, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) Til VG..

NRK - 3 timer siden

Lisenser Til oljeboring Tildeles

Naturvernforbundet og Greenpeace raser mot regjeringens avgjørelse om å Tildele sju selskaper lisenser Til oljeboring i den 25. konsesjonsrunden. Regjeringen opplyser på sine nettsider at selskapene er Tilbudt Til sammen fire utvinningsTillatelser, fordelt på én i Norskehavet og tre i Barentshavet.

NRK - 3 timer siden

Kan ikke regne med Liberalerna

Det er fortsatt uklart hva Sveriges statsminister Stefan Löfven vil gjøre etter mandagens misTillit. Regjeringsgrunnlaget ser ut Til å forvitre. Liberalerna har avbrutt alt budsjettsamarbeid med den rødgrønne regjeringen og har ingen planer om å gjenoppta det Til høsten, melder TT onsdag og viser Til kilder i partiet..

NRK - 5 timer siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast Til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst Til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - Igår: 14:00

Ingen enighet om vaksinepermisjon

EL & IT Forbundet og Nelfo har i dag hatt møter om hvordan de tolker tariffen. Nelfo mener at tariffavtalen ikke gir rett Til permisjon for å ta koronatest eller koronavaksine. Det mener EL & IT Forbundet at den gjør.

NRK - I førrgår: 17:23

Politiet åtvarar mot overgrepstrend

Born og unge sel sex Til andre unge i sosiale medium, og det utviklar seg ofte Til overgrep. Agder-politiet slår alarm og ber foreldre følgja med, skriv NTB. Fædrelandsvennen skreiv denne veka om trenden som uroar politiet og overgrepsmottaket i Agder.

NRK - 12 timer siden

Mæland misfornøyd

Justisminister Monica Mæland (H) er ikke nådig i dommen over politiets evne Til å inndra penger fra kriminelle. De ti siste årene har domstolene besluttet å inndra nær 2,7 milliarder kroner i straffesaker, men kun 793 millioner kroner er innbetalt, skriver Dagens Næringsliv. – Jeg er ikke fornøyd.

NRK - 15 timer siden

Stanset nytt lovforslag om USA-valg

Republikanerne hindret demokratenes forsøk på å omgjøre amerikansk valg- og stemmemåte i Senatet tirsdag. Lovforslaget, som er kjent som «For the people Act», ville berørt alle aspekter av hvordan valg gjennomføres. Før Avstemningen tvitret president Joe Biden at lovforslaget vil bidra Til å beskytte stemmeretten, sikre integriteten Til valgene og at det vil styrke demokratiet, melder nyhetsbyrået AP.

NRK - Igår: 04:43

Nullutslippssoner i Oslo og Bergen

– Regjeringen vil legge Til rette for utprøving i form av pilotprosjekter. Nullutslippssoner vil kunne bidra Til raskere innfasing av nullutslippskjøretøy, sier Hareide Til Aftenposten. Bergen og Oslo ønsker å teste ut slike forbudssoner for å redusere utslipp av skadelige klimagasser fra bensin- og dieselbiler.

NRK - 18 timer siden

Elleve nye smitteTilfeller i Tromsø

I løpet av onsdag har elleve personen testet positivt for covid-19 i Tromsø. Alle Tilfellene er knyttet Til det pågående smitteutbruddet i byen. I en pressemelding oppfordrer kommunen alle som har symptomer Til å teste seg.

VG - 18 timer siden

Kommune gir vaksine Til utenlandsstudenter: – Ikke sånn at sjuende dose kan benyttes fritt

Herøy kommune Tilbyr nå vaksine Til studenter som skal studere i utlandet Til høsten. – Alle dosene skal gis etter normal prioriteringsrekkefølge, sier FHIs Preben Avitsland..

NRK - 19 timer siden

Iran: – USA har tatt over nettsider

USAs myndigheter har tatt kontroll over hjemmesidene Til to statskontrollerte iranske nyhetsmedier og TV-kanalen Til houthiene i Jemen, ifølge iranske medier. Det framgår av meldinger som er postet på nettsidene tirsdag, der det heter at mediene er blitt beslaglagt av USAs myndigheter, i henhold Til amerikanske sanksjoner..

NRK - 20 timer siden

Ap raser etter NRK-tomt-beslutning

Forrige uke fikk Høyre, Venstre, KrF, Rødt, FNB, og Senterpartiet flertall i Oslo bystyre for å sette krav Til grøntarealer og en flerbrukshall Til idrett på NRK-tomten på Marienlyst. Ap, MDG, og SV ønsket seg flere boliger på tomten. – Debatten i Oslo bystyre viser igjen hvordan Høyre har en dobbeltmoralsk boligpolitikk.

VG - 1 time siden

Støres løfte Til norsk ungdom: Dette er det første en Ap-regjering skal gripe fatt i

GARDERMOEN (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre lover at en ungdomssatsing som «kommer Til å koste milliarder» vil være sak nummer én hvis han blir statsminister..

NRK - 20 juni 21 kl. 07:18

Gjekk Til angrep på hus

Kring 20 personar knuste ruter og forsøkte å ta seg inn i ein bustad på Stovner i Oslo natt Til sundag. Det skriv NTB. Angrepet var retta mot eit bustadhus i ein villaveg i bydelen.

E24 - 1 time siden

Næringsministeren kjente ikke Til Norwegian-bonusene: – Noe umusikalsk

Staten har sTilt opp med milliarder i lån og krisehjelp Til Norwegian. Næringsministeren misliker at toppledelsen har fått en ekstrabonus, men mener at eierne får styre bonuspolitikken – så lenge selskapet betaler Tilbake lånene de har fått..

NRK - 1 time siden

Oslo-byråd kan være klart i morgen

Dersom alt går etter planen for byrådsleder Raymond Johansen, kan Oslo ha et nytt byråd torsdag. Det er særlig knyttet spenning Til hvem som tar over som byråd for miljø- og samferdsel etter at Lan Marie Berg trakk seg på fredag. Hanna Marcussen og Rasmus Reinvang er blant kandidatene, ifølge kilder Til NRK..

NRK - 2 timer siden

Frankrike går ut mot regnbue-nekt

– Vi er svært skuffet over UEFAs beslutning om å forby regnbuemarkeringen i München i kveld. Det sier en rådgiver Til Frankrikes president Macron i en uttalelse Til pressen, ifølge France Info..

NRK - 2 timer siden

Deltavarianten øker i Norge

Antall Tilfeller av delta-varianten av koronaviruset har økt fra 50 Tilfeller i uke 21, Til totalt 240 Tilfeller Til og med uke 24. Det melder FHI i sin ukesrapport for uke 24..

NRK - 2 timer siden

Ny løsning for koronasertifikat

Helse- og omsorgsminister Bent Høie kunngjør i dag at det vil bli en ny analog løsning for koronasertifikatet. De som ikke har anledning Til å bruke det digitale sertifikatet kan ringe Til Helfo og få Tilsendt et sertifikat i posten. I morgen, torsdag 24.

NRK - 3 timer siden

Avhør etter karantene-avbrudd

En mann i slutten av tenårene vil bli avhørt av politiet etter å ha blitt anmeldt av Tønsberg kommune for brudd på karantenereglene. Det bekrefter politiinspektør Guro Siljan i Sørøst politidistrikt Til Tønsbergs Blad. – Anmeldelsen går ut på at vedkommende ikke oppholdt seg så lenge som han skulle i karantene, sier hun.

NRK - 3 timer siden

Mange vil ha astronaut-jobb

Over 22.000 mennesker har søkt om å få bli astronaut hos ESA, den Europeiske romfartsorganisasjonen. 313 nordmenn har søkt.

NRK - 3 timer siden

Uefa svarer på kritikken

Det siste døgnet har Uefa fått mye kritikk for å avslå bruken regnbuefarger på Allianz Arena i München. Nå svarer de på kritikken. – Noen har tolket det slik at Uefas beslutning om å avslå Münchens forespørsel om å opplyse arenaen i regnbuefarger er politisk.

NRK - Igår: 16:43

New Yorkere går Til urnene

Demokratene i New York stemmer i dag på sin kandidat Til borgermestervalget i byen. Blant kandidatene er Tildligere kandidat Til presidentvalget, Andrew Yang, og presidenten for bydelen Brooklyn, Eric Adams. Valgrunden hos demokratene blir ansett som svært jevn, skriver The New York Times..

NRK - 4 timer siden

Dagbladet: Lørenskog-dømt anker

Tobarnsmoren som ble dømt for drap på barna sine i Lørenskog anker dommen. Det opplyser advokaten hennes Til Dagbladet. – Vi anker på bakgrunn av at det kan være tvil om Tilregnelighet i gjerningsøyeblikket, sier Gunhild Lærum Til avisen..

NRK - 4 timer siden

Elsparkesyklister kan få gebyr

Samferdelsdepartementet gir nå kommunene og politiet mulighet Til å gi gebyr Til elsparkesyklister for parkering og kjøring i forbudssoner. Det opplyser departementet i en pressemelding. Gebyret er på 900 kroner.

NRK - Igår: 15:56

Mann stakk av frå karantenehotell

Ein ung mann stakk av frå karantenehotellet etter ei utanlandsreise. Kommunen meiner det blei starten på eit stort smitteutbrot i Tønsberg og Færder. Mannen hadde vore på reise utanfor Europa og kom Tilbake Til Noreg ein laurdag i mai.

Aftenposten - Igår: 15:42

Brann-stopperen trodde det var en stund Til han skulle spille kamp. Men tre skader sender ham Til Haugesund.

Tre nye skader i forsvarsrekken gjør at nykommeren Vieux Sané må bli med i troppen Til Haugesund-kampen..

NRK - Igår: 15:29

Støre spår jevnt valg

Ap-leder Jonas Gahr Støre advarer partifellene sine mot å ta valgseieren på forskudd. – Det kommer Til å bli jevnt. Høyresiden har ingen planer om å tape, og jeg tror de kommer Til å bruke alle triksene i boka.

Aftenposten - 5 timer siden

Gunde Svan Til makker Marit Bjørgen: – Du vil ta igjen!

OSCARSBORG (VG) Marit Bjørgen (41) ble presset Til å spise verdens sterkeste chili i 2020-utgaven av «Landskampen»..

VG - 5 timer siden

Gunde Svan Til makker Marit Bjørgen: – Du vil ta igjen!

OSCARSBORG (VG) Marit Bjørgen (41) ble presset Til å spise verdens sterkeste chili i 2020-utgaven av «Landskampen». Nå er det hun selv som skal dele ut straffene i kompaniskap med Gunde Svan (59)..

NRK - 5 timer siden

Smitte i Arendal Tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes Til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles Til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 5 timer siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar Til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet Til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 6 timer siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske Til, ifølge den svenske avisen.

VG - 6 timer siden

Fyrer seg kraftig opp mot strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag Til endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer Til å virke mot sin hensikt..

NRK - Igår: 13:42

POD stopper alle utbetalinger

Politidirektoratet (POD) stopper alle utbetalinger Til både Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) og politifaglige organisasjoner. POD har satt i gang en gjennomgang av sitt eget økonomiske regelverk og utbetalinger som de har gjort over sitt eget budsjett. Det har vakt reaksjoner at POD fra 2001 Til 2018 har gitt penger fra sine interne budsjetter Til den ruspolitiske organisasjonen NNPF..

VG - 7 timer siden

Bombarderer Instagram-konto Til ungarsk politiker etter regnbue-nei

Da UEFA sa nei Til å lyse opp Allianz Arena i regnbuefargene, fikk Mads Hansen en lys idé. Det går nå ut over Ungarns utenriksminister..

NRK - 7 timer siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene Til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

Aftenposten - 7 timer siden

Bombarderer Instagram-konto Til ungarsk politiker etter regnbue-nei

Da UEFA sa nei Til å lyse opp Allianz Arena i regnbuefargene, fikk Mads Hansen en lys idé..

NRK - 7 timer siden

Vil forby overvåkningsreklame

I en ny rapport tar Forbrukerrådet oppgjør med det de kaller «overvåkningsbasert reklame», noe de ønsker å forby, skriver NRKBeta. 55 organisasjoner i Norge og utlandet, skal sende brev Til beslutningstakere om å vurdere et forbud mot overvåkningsbasert reklame. – Dette er et tydelig signal om at mennesker ikke skal bli utsatt for overvåkning for at produsenter av varer og tjenester skal drive med markedsføring, sier direktør Inger Lise Blyverket Til NRK.

Klartale - 8 timer siden

Nei Til regnbuefarger

Borgermesteren i München ønsket å vise sin støtte Til LHBT-miljøet. Det internasjonale fotball-forbundet Uefa mener at det er å blande politikk og fotball..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt