Skal

Søndag, 25 Juli, 16:39

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 juli 21 kl. 13:02

Israel Skal granske NSO Group

Israel har opprettet en kommisjon som Skal granske teknologiselskapet NSO Group. Selskapet selger spionvare som har vært benyttet til å overvåke politikere, journalister og aktivister verden over. Kommisjonen Skal gjennomgå anklagene mot selskapet og undersøke påstandene om at programvare utviklet av selskapet er misbrukt.

NRK - 22 juli 21 kl. 07:00

Skal ha truet med våpen

To personer Skal ha blitt truet med våpen av to andre personer på Buran i Trondheim rundt midnatt. To personer er pågrepet, og hendelsen blir nå etterforsket av politiet, skriver Adresseavisen. De to Skal være kjent for politiet fra før..

NRK - 21 juli 21 kl. 15:27

Israel etterforsker Pegasus-hacking

Den israelske regjeringen har satt opp et eget utvalg for å undersøke anklagene om at et hackingprogram laget av et israelsk sikkerhetsselskap Skal ha blitt misbrukt i hele verden. Det opplyser en israelsk kilde til Reuters. Utvalget ledes av Israels Nasjonale Sikkerhetsråd, som svarer direkte til statsminister Naftali Bennett.

VG - 1 time siden

Skal kjempe om OL-gull i omdiskutert vann: – Draktene er brune når vi kommer opp

TOKYO (VG) Vannet Norges triatlon-trio Skal svømme i under OL i Tokyo er omdiskutert blant utenlandske utøvere. Kristian Blummenfelt (27) mener det største problemet er at det er «grumsete»..

Aftenposten - 1 time siden

Skal kjempe om OL-gull i omdiskutert vann: – Draktene er brune når vi kommer opp

TOKYO (VG) Vannet Norges triatlon-trio Skal svømme i under OL i Tokyo er omdiskutert blant utenlandske utøvere..

NRK - 21 juli 21 kl. 11:26

Setter ned utval i NNPF-saka

Justisdepartementet stadfestar i dag at dei vil setje ned eit utval for å sjå på rolleforståinga mellom politiet og Norsk narkotikapolitiforeining (NNPF). – Det Skal ikkje herske tvil om at polititilsette berre utøver politimyndigheit i kraft av si stilling i politiet, og ikkje som medlemmer i ein frivillig organisasjon som NNPF. Det Skal setjast ned et utval som Skal gjennomgå om det kan ha oppstått slik tvil, seier justisminister Monica Mæland i ei pressemelding..

E24 - 8 timer siden

Kaffeprisen doblet på ett år: – Redd prisen Skal øke mer

Kaffebønder opplever ekstrem tørke og frost på samme tid. Nå frykter kaffebrenner at prisen Skal fortsette å skyte oppover..

Aftenposten - 8 timer siden

Jeg vil gjerne snakke om 22. juli. Men sannheten er at jeg ikke aner hva jeg Skal si.

Jeg vil gjerne bidra, men jeg vet ikke helt hva jeg Skal gjøre. Da er det lettere å la være å si noe om det..

NRK - 20 juli 21 kl. 21:56

Tiltalt for kjæreste-svindling

En kvinne i 30-årene må møte i retten, tiltalt for å ha lurt eller forsøkt å lure til sammen ni menn for om lag 1,5 millioner kroner. Ifølge Aftenbladets opplysninger Skal tiltalte blant annet ha lokket mennene med kjæresteforhold. Ved et av tilfellene Skal hun ha lurt en mann for over 200.

NRK - 20 juli 21 kl. 21:17

Skal ha landet omstridt avtale

Biden-administrasjonen har inngått et foreløpig avtale med Tyskland om Nord Stream 2, som Skal forsyne Europa med russisk gass via Tyskland, ifølge AP. Kongresskilder som har blitt orientert om avtalen, sier til nyhetsbyrået AP tirsdag at avtalen vil tillate at Nord Stream 2-rørledningen blir fullført, uten at verken Tyskland eller Russland rammes av nye amerikanske sanksjoner. Rørledningen har møtt heftig motstand av blant andre Ukraina og Polen, så vel som både republikanere og demokrater i Kongressen.

NRK - 20 timer siden

Skal ha svindla Nav for 340.000

En mann må møte i Fredrikstad tingrett, tiltalt for å ha tatt imot 340.000 kroner i arbeidsavklaringspenger fra Nav uten å opplyse om at han bodde i Thailand. Arbeidsavklaringspenger fra Norge kan kun beholdes dersom man flytter til EU- eller EØS-land eller Sveits.

VG - Igår: 15:04

Michelle Monaghan Skal spille tvillinger i TV-thriller

Skuespilleren (45) Skal fylle to roller i psykologisk drama på Netflix..

Aftenposten - Igår: 22:42

Tøffe, småstygge og kyniske. Slik Skal Bjarg banke Brann.

Bjarg-spillerne Skal «lage kvalm» når de møter Brann i cupen. – Vi må komme litt under huden på dem, sier treneren for….

NRK - Igår: 22:13

Skogbrann på Skjerberg i Sarpsborg

Det brenner i et skogsområde ved Skjeberg i Sarpsborg kommune, melder Øst 110-sentralen. Ingen bebyggelse Skal være truet. Øst 110-sentralen fikk melding om brannen litt før klokken 21.

NRK - 19 juli 21 kl. 21:15

Trafikkulukke i Kvinnherad

Vest politidistrikt melder at det har skjedd ei trafikkulukke like sør for Krabbanestunnelen i Kvinnherad. Det Skal vera ein kollisjon mellom bil og scooter. Ei kvinne Skal ha vore åleine på scooteren, men skadeomfanget ukjent.

VG - Igår: 20:09

Flørter med «umulig» trippel: – Kan ikke forstå at det Skal

Sifan Hassan (28) vant både 1500 og 10 000 meter under VM i Doha i 2019. Til OL i Tokyo er hun også påmeldt i 5000 meter, noe som vil bety seks løp i løpet av ni dager. Karoline Bjerkeli Grøvdal (31) har lite tro på at det Skal gå bra..

NRK - Igår: 17:46

Skyting under presidentens gravferd

Fleire skot Skal ha gått av like ved gravferda til Haitis tidlegare president Jovenel Moïse i byen Cap-Haitien. Det seier vitne som Reuters har snakka med. Mange av dei som deltok på gravferda flykta vekk frå staden, mellom anna folk frå den amerikanske ambassaden.

NRK - I førrgår: 15:32

Prøvde å storme parlamentet

Vaksinemotstandarar prøvde fredag å storme nasjonalforsamlinga i Slovakias hovudstad, Bratislava, melder nyheitsbyrået Ritzau. Ifølge den amerikanske ambassaden i Bratislava er det samanstøyt med politiet utanfor parlamentet. Politiet har nytta tåregass for å stoppe demonstrantane.

NRK - I førrgår: 13:16

Strakstiltak mot kø på Gardermoen

Etter at Norge åpnet grensene for store deler av Europa, har det vært lange køer og trengsel på Gardermoen for folk som kommer fra utlandet. Nå iverksettes flere strakstiltak i helgen for å bøte på situasjonen. Flere Skal slippe å måtte koronateste seg på Gardermoen.

E24 - I førrgår: 12:34

BankID-problemet Skal være løst

Telenor-kunder som forsøkte å logge inn i nettbanken via BankID fikk problemer fredag ettermiddag. Telenor Skal nå ha løst problemet, og følger situasjonen ut dagen..

NRK - I førrgår: 11:50

Mann pågrepet for økseherjing

En mann i 20-årene er pågrepet og anmeldt for skadeverk og skremmende adferd i et hyttefelt på Imingfjell i Nore og Uvdal kommune. Mannen Skal ifølge politiet ha rasert en hytte med øks tidligere i dag. Ingen personer ble skadet.

VG - I førrgår: 07:45

UNESCO-avstemning: Australia kjemper for å unngå «i fare»-stempel

UNESCOs verdensarvkomité Skal fredag stemme over om korallrevet Great Barrier Reef i Australia Skal merkes som «i fare» eller ikke..

NRK - 19 juli 21 kl. 07:13

Toyota Skal ikke vise OL-reklame

OL-sponsor Toyota Skal ikke vise TV-reklame knyttet til lekene, skriver Kyodo News. Presidenten i selskapet Akio Toyoda Skal heller ikke delta i åpningsseromonien. – OL blir en begivenhet som ikke har fått folkets forståelse, sa en toppsjef i selskapet, ifølge avisa Yomiuri Shimbun..

NRK - I førrgår: 06:30

Trekker milliardstøtte til Ungarn

Norge trekker tilbake hele EØS-støtten til Ungarn. De er ikke enige om hvem som Skal kontrollere den delen av milliard-summen som Skal gå til sivilsamfunnet. Av de 2,3 milliarder kronene Ungarn skulle ha fått gjennom EØS-midlene, skulle 100 millioner kroner ha gått til det sivile samfunnet, blant annet til å styrke menneskerettighetene i landet.

E24 - I førrgår: 18:23

Spillgigant saksøkes: – Utsatt for konstant seksuell trakassering

En omfattende etterforskning Skal ha avslørt rystende forhold hos Activision Blizzard. Spillgigantens toppsjefer Skal ha vært involvert, og nå stevnes selskapet av myndighetene på vegne av tidligere kvinnelige ansatte..

Klartale - I førrgår: 18:00

Fire norske lag håper på seier i Europa

Fire fotballag fra Norge Skal spille mot andre lag fra Europa i år. Alle Skal delta i turneringen Europa Conference League. Første kamp er torsdag..

VG - 22 juli 21 kl. 07:55

Amalie Iuel avslører OL-målet: – Alt kan skje

Amalie Iuel (27) Skal konkurrere i en av OL-øvelsene med høyest nivå, men hun Skal «kjøre på» for å nå det store målet i Tokyo..

Aftenposten - 22 juli 21 kl. 07:55

Amalie Iuel avslører OL-målet: – Alt kan skje

Amalie Iuel (27) Skal konkurrere i en av OL-øvelsene med høyest nivå, men hun Skal «kjøre på» for å nå det store målet i….

NRK - 22 juli 21 kl. 06:29

USA og Tyskland er enige

USA og Tyskland har landet en avtale som Skal løse den langvarige konflikten om den tysk-russiske rørledningen Nord Stream 2. Det bekrefter Tysklands utenriksminister i en Twitter- melding onsdag kveld. Gassrørledningen vil gjøre det mulig for Russland å eksportere gass direkte til Tyskland under Østersjøen.

NRK - 22 juli 21 kl. 06:03

Starter vaksineproduksjon i Afrika

Et sørafrikansk selskap Skal starte produksjon av koronavaksinen fra Pfizer og Biontech, opplyser Pfizer. Det er første gang at de to selskapenes felles vaksine blir produsert i Afrika. Biovac Institute i Cape Town Skal stå for produksjonen..

NRK - 21 juli 21 kl. 17:19

Bevisstløs syklist til sykehus

Syklisten som ble funnet bevisstløs i en grøft på Bjørkmyr i Trondheim Skal ha kjørt ut av veien i en rundkjøring. Politiet fikk melding kl. 15.

Klartale - 21 juli 21 kl. 17:00

De Skal bære flagget for Norge under åpningen av OL

For første gang Skal Norge ha to flagg-bærere i OL. Tomoe Zenimoto Hvas og Anne Vilde Tuxen får æren å bære flagget i Tokyo i Japan..

Aftenposten - 1 time siden

Kaffeprisen doblet på ett år

Kaffebønder opplever ekstrem tørke og frost på samme tid. Nå frykter kaffebrenner at prisen Skal fortsette å skyte….

NRK - 1 time siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det Skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

VG - 1 time siden

Utestengt for fusk: – Kjipt

Felles klagenemnd sier til VG at utestenging ved eksamensfusk Skal virke allmennpreventivt. Det tror ikke den utestengte studenten «Mathias» at det gjør..

NRK - 2 timer siden

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.

NRK - 2 timer siden

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

NRK - 4 timer siden

Klimasamtalar i London

Klima- og miljøministrar frå over 50 land møtest i London i dag og i morgon for å planleggje det store klimatoppmøtet, COP26, i Glasgow i november. Målet er å bli samde om eit utkast til resultat frå klimatoppmøtet. Dette er det første fysiske ministermøtet av denne typen på over 1,5 år.

NRK - 4 timer siden

Ulykke med vannscooter og båt

Politiet melder at det har vært en ulykke i Mandal der en vannscooter og båt har vært involvert. En person Skal være skadet..

VG - 7 timer siden

Vi Skal ta vårt ansvar

På en av Oslos varmeste dager, gikk det kaldt nedover ryggen da hvert av navnene på terroristens ofre ble lest opp..

NRK - 9 timer siden

Redningsaksjon da mann la på svøm

Både redningshelikopter, politibåt og brannbåt ble satt inn da en mann la på svøm mot Nesodden fra Langøyene utenfor Oslo natt til søndag. Mannen Skal ha vært full og opptrådt truende mot flere gjester på Langøyene, skriver Akershus Amtstidende..

NRK - 18 timer siden

Fleire i vatnet etter båtvelt

Ein båt Skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Alle naudetatar er på veg til staden.

NRK - 18 timer siden

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt Skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 18 timer siden

Båt støytt på grunn i Kristiansand

Naudetatane og redningsskøyta rykker ut til melding om ein grunnstøytt båt med personar om bord. Det Skal ikkje vere personar i vatnet. – Vi er på staden med mykje ressursar, skriv politiet i Agder på Twitter..

NRK - 20 juli 21 kl. 19:16

Politiansatt siktet for trusler

Politimesteren i Vest har i dag suspendert en ansatt i politidistriktet etter at vedkommende i natt ble pågrepet og siktet for trusler, skriver politiet i en pressemelding. Suspensjonen er gjort med hjemmel i statsansattloven og gjelder med umiddelbar virkning. Ansettelsesrådet Skal behandle suspensjonen på sitt første ordinære møte i august.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt