Skal

Monday, 04 March, 23:06

Nyheter om Skal

Klartale - 13 feb 24 kl. 06:00

Norge mangler mange lærere. Dette vil regjeringen gjøre med saken

Norge mangler 5.400 lærere både i skole og barnehage, ifølge regjeringen. Og stadig færre tar utdanning i disse yrkene.

NRK - 5 timer siden

Høyesterett Skal behandle overgrepssak

Høyesterett Skal ta stilling til overgrepssaken der en barnevernsansatt er dømt for seksuell omgang med en mindreårig jente. Mannen, som er tidligere ansatt i stiftelsen Crux, ble først dømt til ett års fengsel i Hordaland tingrett. Deretter anket han til lagmannsretten, der han fikk høyere straff og ble dømt til tre år og tre måneder i fengsel.

Klartale - 6 timer siden

Slik bør du spare til pensjon

Du Skal jobbe lenger. Det er Stortinget enige om. Først da kan du bli pensjonist.

NRK - 21 timer siden

Syv Skal være drept etter israelsk angrep

Det palestinske nyhetsbyrået Wafa melder at syv personer Skal ha blitt drept i et israelsk angrep natt til mandag, skriver Al Jazeera. Angrepet Skal ha skjedd i Rafah, sør på Gazastripen. Flere Skal også ha blitt såret..

NRK - Igår: 03:54

SAS-flyet som trolig Skal hente kong Harald ser ut til å gjøres klart

Det er natt til lørdag norsk tid aktivitet på flyplassen på Langkawi i Malaysia, der kong Harald er innlagt på sykehus. Det medisinske evakueringsflyet som trolig Skal hente kongen hjem blir tilsynelatende gjort klart til avgang. Besetningen som bemanner flyet har nylig også ankommet flyplassen, og er nå ved lobbyen til flyplasshotellet.

Klartale - 28 feb 24 kl. 10:01

Hva vil komiteen si om habilitet?

Sakene rundt habilitet har påvirket norsk politikk lenge. Flere ministere har måttet slutte. Onsdag Skal de få svar på hva som skjer videre.

NRK - 01 mar 24 kl. 18:02

Uklart hvem som Skal betale for kongens hjemreise

Ifølge Slottet tas det sikte på at kong Harald kan reise hjem med fly til Norge om noen dager. Det er Forsvaret som Skal frakte ham hjem. Fredag morgen landet et evakueringsfly på Langkawi, hvor kongen befinner seg.

NRK - 01 mar 24 kl. 17:29

Buss med passasjerer Skal ha blåst av vegen på Dovre

Politiet melder om en buss som har blåst av vegen ved Fokstugu på Dovre. Den står på alle hjulene i grøfta. Operasjonsleder Stig Folstad Hansen sier de fikk melding om at bussen har blåst fra nordgående retning og over til sørgående retning.

NRK - 7 timer siden

Havarikommisjonen til NRK: – Tyder på teknisk svikt

Et sentralt spørsmål for Havarikommisjonens videre etterforskning av helikopterhavariet, som hendte utenfor Sotra onsdag 28. februar, er hvorfor ikke helikopterets flyteelementer ble automatisk utløst. Etter den allmenne pressekonferansen på Haakonsvern mandag, retter NRK spørsmål til avdelingsdirektør i luftfartsavdelingen i Havarikommisjonen, Kåre Halvorsen, spesifikt om dette.

NRK - 01 mar 24 kl. 07:19

Navalnyj begraves i Moskva i dag

Torsdag Skal Aleksej Navalnyj begraves i en kirke i Moskva.klokken 12. Det er lagt grundige planer for hvordan dette Skal skje, men foreløpig har ikke familien fått leie en likbil som Skal frakte opposisjonspolitikeren.

NRK - 10 timer siden

Masseslagsmål på Tøyen i Oslo

25-30 ungdommer Skal ha vært involvert i eit masseslagsmål på Tøyen, skriver Avisa Oslo. – Vi mottok mange nødtelefoner om en ungdomsgjeng som slåss på åpen gate, og rykket ut med flere patruljer. Vi fikk kontroll på ca.

NRK - 10 timer siden

Reuters: Militært objekt Skal ha falt ned på polsk side

Et militært objekt Skal ha falt ned på polsk territorium nord i landet, melder den polske avisen Fakt, følge Reuters. Avisen skriver at det Skal være snakk om en værballong, og at politiet gjør undersøkelser på stedet..

Klartale - 01 mar 24 kl. 06:00

Skal legge blomster foran Russlands ambassade

Aleksej Navalnyj døde 16. februar. Han døde i en fangeleir i Sibir.

NRK - 23 feb 24 kl. 17:28

Netanyahu vil la hæren operere fritt i Gaza etter krigen

Israels statsminister har lagt fram en plan for styringen av Gaza etter krigen. Han vil ha et lokalt embetsverk og samtidig gi den israelske hæren frie tøyler. Planen, som Benjamin Netanyahu la fram for den israelske regjeringen sent torsdag, innebærer også at landets væpnede styrker (IDF) Skal fortsette krigen mot Hamas inntil Israels mål er nådd.

Klartale - 12 timer siden

Tusener av fanger kan ha rømt fra fengsel

Gjengene Skal ha angrepet to fengsel natt til søndag. Det er ifølge Haitis regjering. Politiet prøvde å stoppe angrepene.

NRK - Igår: 19:37

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald Skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 over Svartehavet.

NRK - Igår: 09:32

Drosjesjåfør tiltalt for å ha voldtatt passasjer i Oslo

Onsdag må en mannlig drosjesjåfør møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha voldtatt en kvinnelig passasjer. Hendelsen skjedde natt til fredag 8. juli i 2022.

NRK - 28 feb 24 kl. 23:26

Aftonbladet: Minst tre alvorlig skadet i togulykke

Minst tre personer Skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av et godstog i Örebro i Sverige, melder Aftonbladet. Nødetatene er på stedet. Meldingen kom klokken 22.

NRK - Igår: 03:54

Flyet som trolig henter kong Harald ser ut til å gjøres klart

Det er natt til lørdag norsk tid aktivitet på flyplassen på Langkawi i Malaysia, der kong Harald er innlagt på sykehus. Det medisinske evakueringsflyet som trolig Skal hente kongen hjem blir tilsynelatende gjort klart til avgang. Besetningen som bemanner flyet har nylig også ankommet flyplassen.

NRK - 28 feb 24 kl. 08:08

Kronprinsparet Skal til Finse i dag

Kronprinsparets program er ikke endret etter at det ble kjent at kong Harald er innlagt på sykehus i Malaysia med en infeksjon. Kronprins Haakon – som er kronprinsregent mens kongen er på ferie – og kronprinsesse Mette-Marit Skal som planlagt besøke Røde Kors-kurset i redningsledelse på Finse i dag. På fredag Skal kronprinsregenten ifølge Kongehusets offisielle kalender lede statsråd på Slottet.

NRK - I førrgår: 11:35

Reuters: Enighet om deler av våpenhvileavtale for Gazastripen

Det melder egyptiske sikkerhetskilder ifølge Reuters. Partene Skal ha blitt enige om varigheten av våpenhvilen og om utveksling av gisler og krigsfanger. Gjennomføringen av avtalen krever fortsatt en avtale om at israelske styrker Skal trekker seg ut av nord-Gaza og at innbyggerne der Skal få komme tilbake.

NRK - I førrgår: 04:48

Minst 17 Skal ha blitt drept i israelsk luftangrep

Minst 17 personer Skal ha blitt drept i et israelsk luftangrep mot byen Deir-el Balah og flyktningleiren Jabalia, ifølge det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Flere titalls Skal også være såret, skriver Al Jazeera..

NRK - I førrgår: 04:45

Tenåring Skal være drept på Vestbredden

Israelske styrker Skal ha skutt og drept en 16 år gammel palestiner på Vestbredden under aksjoner på Vestbredden natt til lørdag, melder Al Jazeera. Hendelsen Skal ha skjedd i landsbyen Kafr Nima..

NRK - 01 mar 24 kl. 16:02

Tiltalt for overgrep mot 15 barn

Ein mann i 40-åra i Møre og Romsdal er tiltalt for seksuelle overgrep mot 14 jenter og ein gut. Mannen Skal ha fått fleire av dei til å filme medan dei utførte seksuelle handlingar med seg sjølve, og deretter sendt filmar og bilde til han. Den yngste av dei var 11 år gamal då dette Skal ha skjedd.

Klartale - 27 feb 24 kl. 09:40

Hva skjer under ramadan på Gazastripen?

Ramadan starter rundt 10. mars. Ramadan er den niende måneden i den islamske kalenderen.

NRK - 01 mar 24 kl. 15:47

Ny NSM-direktør: – Vi Skal gjenopprette orden

Den nye direktøren i Nasjonalt tryggingsorgan (NSM) karakteriserer funna om ulovlege låneopptak og dårleg styring som alvorlege, skriv NPK. – Rapporten frå utvalet understrekar at dette er ei alvorleg sak, seier NSM-direktør Lars Christian Aamodt i ei fråsegn fredag ettermiddag. .

Klartale - 27 feb 24 kl. 09:03

Spellemann Skal ikke lenger vises på NRK

Spellemann er en årlig utdeling av priser til norske musikere. Det har blitt vist på kanalen NRK i 50 år. Nå Skal Nettavisen ta over sendingen.

NRK - 01 mar 24 kl. 14:27

Julia Navalnaja: – Takk for 26 år med absolutt lykke

Julia Navalnaja, kona til Aleksej Navalnyj, har skrevet en hilsen på sin Instagram-profil. – Takk for 26 år med absolutt lykke. Ja, selv de siste tre årene med lykke.

NRK - 01 mar 24 kl. 13:39

Tre Skal være drept i israelsk angrep i Syria

Tre personer ble drept da Israel angrep en villa ved kysten i Syria, melder en observatørgruppe. Blant de drepte Skal det være en iransk militærrådgiver. Det er tredje dag på rad Israel har angrepet mål i Syria.

NRK - 01 mar 24 kl. 13:32

Høyre krever svar om CO2-lagring

Høyres Nikolai Astrup har stilt skriftlig spørsmål til energiminister Terje Aasland (Ap) om når regjeringen Skal bestemme seg for m EUs lov om nullutslippsindustri, den såkalte Net Zero Industry Act (NZIA), Skal innføres i Norge. Loven ble nylig vedtatt i EU. Målet er at 50 millioner tonn CO2 Skal lagres innen 2030.

NRK - 7 timer siden

Mor og sønn tiltalt for hallikvirksomhet

Rettsaken mot en mor og sønn tiltalt for hallikvirksomhet begynte i Oslo tingrett i dag. Over tre år Skal de to ha organisert flere kvinner til prostitusjon. Kvinnen i 60-årene Skal ha stilt lokaler til disposisjon, skaffet kunder og mottatt penger fra prostitusjonen.

NRK - 9 timer siden

Siktet for grov voldtekt

Tre gutter i alderen 16-18 år er pågrepet og siktet for grov voldtekt av to jenter under 14 år i en bydel i Stavanger. –Hendelsen Skal ha skjedd lørdag, og politiet ble kjent med hendelsen i går. To av guttene ble pågrepet i natt, mens den tredje gutten ble pågrepet i formiddag, sier politiadvokat Christine Kleppa i en pressemelding.

VG - 11 timer siden

Læreren Skal være sjefen i klasserommet

I klasserommet er læreren eksperten. Jeg tror vi foreldre Skal ta to skritt tilbake noen ganger, og gi dem rom til å faktisk få være det..

NRK - 26 feb 24 kl. 22:50

Nederland Skal gi 100 millioner euro til ammunisjon

Nederland varsler mandag kveld at de Skal gi 100 millioner euro, som tilsvarer over 1,1 milliarder kroner, til Ukraina. Pengene Skal gå til sårt trengt ammunisjon, og er del av et tsjekkisk initiativ, skriver NTB. Totalt Skal rundt 15 land ha meldt at de ønsker å bidra til støttepakken, ifølge den tjsekkiske statsministeren Petr Fiala..

VG - 12 timer siden

Dagbladet: Jensen-anmeldelser Skal etterforskes

Tre ubehandlede anmeldelser fra den dømte politimannen Eirik Jensen Skal etterforskes..

NRK - 14 timer siden

Ungarns statsminister Skal møte Trump

Statsminister Viktor Orban Skal møte USAs tidligere president Donald Trump i Florida fredag. Det opplyser en pressetalsperson for Orban til det statlige ungarske nyhetsbyrået MTI. Trump forsøker igjen å bli president, og for halvannen uke siden fikk han støtte fra den ungarske statsministeren.

Klartale - 23 feb 24 kl. 12:00

Israel kan bli nektet å delta i Eurovision

Israel Skal være med i Eurovision Song Contest (ESC) med låta «October Rain». Eden Golan Skal synge. Konkurransen er i mai.

NRK - 20 timer siden

Brann i rekkehus – fare for spredning

Det brenner i en det som Skal være et rekkehus i Kolvereid i Nærøysund i Trøndelag, melder politiet. – Skal ikke være noen personer inne i bygget. Fare for spredning av brannen, skriver politiet..

NRK - 23 timer siden

Et titalls personer Skal ha dødd i fengselsrømming i Haiti

Minst et titalls personer Skal ha dødd i forbindelse med masseflukten fra et fengsel i Haiti på søndag, skriver nyhetsbyrået AFP. Flere hundre rømte fra fengselet i hovedstaten Port-au-Prince etter at væpnede gjenger stormet fengselet..

NRK - Igår: 21:47

Fant over 260.000 filer med overgrepsmateriale

Politiet Skal ha funnet mer enn 260.000 mediefiler med overgrepsmateriale hjemme hos en mann i 40-årene fra Agder. Det skriver Fædrelandsvennen.

NRK - Igår: 17:23

Israel Skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel Skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - Igår: 13:36

Snøskutererulykke i Melhus

Politiet har mottatt melding om snøscooterulykke i terrenget ved Samsjøen i Melhus. Norsk Luftambulanse har blitt sendt. Personen Skal ha vært våken og snakket med akuttmedisinsk kommunikasjonssentral.

NRK - Igår: 13:07

Melding om brann i kjøretøy

Statens vegvesen opplyser om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - Igår: 13:07

Brann i kjøretøy i tunnel - veient stengt til mandag

Statens vegvesen fikk melding om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614 mellom Florø og Svelgen. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - Igår: 08:58

Reuters: En delegasjon fra Hamas Skal ha kommet til Kairo

Ifølge offisielle kilder Skal en delegasjon fra Hamas ha Kommet til Kairo i Egypt for å delta i våpenhvileforhandlingene mellom Israel og Hamas. Det skriver Reuters..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com