Skal

Tuesday, 26 October, 15:56

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 Skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

NRK - 2 timer siden

Skal levere vaksinedoser til Afrika

Legemiddelselskapet Moderna opplyser at det Skal levere opptil 110 millioner doser med koronavaksine til det afrikanske markedet. Ifølge en uttalelse tirsdag Skal selskapet være klar til å levere 15 millioner doser innen utgangen av året. Resten Skal leveres i to omganger, den siste ved utgangen av andre kvartal 2022.

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - 19 okt 21 kl. 07:42

Leverer tilbake uniform i protest

2200 oppsagde SAS-pilotar Skal demonstrere i Noreg, Sverige og Danmark i dag. Pilotane ber Stortinget om hjelp, og ber dei stoppe SAS- sine dotterselskap-planar. Pilotane ynsker at det Skal stillast krav til at tidlegare tilsette Skal bli prioritert når SAS Skal tilsette nye.

NRK - 23 okt 21 kl. 04:02

Vil straffe barn ned til 13 år

Det svenske partiet Moderaterna Skal behandle en rekke kontroversielle forslag i forkant av valget neste år. Blant forslagene er å senke den kriminelle lavalderen til 13 år. Partiet Skal også ta stilling til om det Skal bli tillatt å føre anonyme vitner i rettssaker, om gjengkriminalitet Skal anses som terror, og om politiet Skal få rett til å ransake alle i spesielle krimutsatte områder..

NRK - 23 timer siden

Politiaksjonen Skal evalueres

Et eget evalueringsutvalg Skal granske politiets innsats etter Kongsberg-drapene. Arbeidet starter trolig allerede denne uka. – Det er fortsatt litt tidlig i prosessen når det gjelder evalueringsutvalget.

NRK - 13 okt 21 kl. 16:03

Vil endre fraværsregelen

Ifølge Hurdalsplattformen Skal dagens fraværsregel endres. Sp og Ap sier den Skal bli mindre rigid, byråkratisk og mer rettferdig for elevene. Det Skal gi økt gjennomføring.

Klartale - 08 okt 21 kl. 16:15

Vil gi gratis psykisk helsehjelp til unge

Alle til og med 25 år Skal få gratis psykisk helsehjelp. Det har Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) nå lovet. Skolehelse-tjenesten Skal også styrkes.

NRK - 23 okt 21 kl. 14:06

19-åring tiltalt for skyting og bilbrann

En 19-åring er tiltalt for skyting på Grünerløkka i Oslo i mai. Samme helg Skal han ha tent på en bil som ble totalskadd, melder NTB. Ifølge tiltalen fyrte mannen flere skudd på Olaf Ryes plass fredag 14.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:00

Kongsberg-siktede Skal sjekkes psykisk

I går fikk politiet meldinger om en mann som skjøt på folk med pil og bue. Senere kom det fram at mannen var Espen Andersen Bråthen.Fem personer ble drept.

NRK - 7 timer siden

Statsråder til nordisk toppmøte

Utenriksminister Anniken Huitfeldt og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim, deltar på Nordisk råds sesjon 2.-3. november i København, opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding.

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

Klartale - 13 okt 21 kl. 14:50

Støre: – Det er vanlige folks tur. De Skal merke en forskjell.

Både Støre og Vedum var glade da de skulle presentere sin nye regjeringsplattform.– Dette har vi ikke fått til gjennom å krangle med Senterpartiet (Sp). Tvert imot har vi blitt enige om det aller meste i disse punktene, sier Støre.

VG - Igår: 08:02

Dropp Nortura – skaff deg fastbonde!

For å spare noen småpenger Skal hundrevis av arbeidsplasser i Steinkjer og på Jæren forsvinne. Nortura Skal nemlig legge ned for å starte opp robotfabrikk på Østlandet, der alt kjøtt Skal bli behandlet av roboter..

NRK - 20 okt 21 kl. 20:31

Krever fullvaksinering

Eldreombud Bente Lund Jacobsen krever at helsepersonell som jobber med eldre, Skal være fullvaksinert. Enn så lenge ser regjeringen etter andre løsninger. – Vi ønsker ikke at eldre Skal bli smittet i sitt eget hjem.

NRK - 20 okt 21 kl. 20:31

Krever fullvaksinering av pleiere

Eldreombud Bente Lund Jacobsen krever at helsepersonell som jobber med eldre, Skal være fullvaksinert. Enn så lenge ser regjeringen etter andre løsninger. – Vi ønsker ikke at eldre Skal bli smittet i sitt eget hjem.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:57

Vil bruke penger for å få bosatt flere raskere

– Regjeringen er opptatt av å sikre rask bosetting av alle, sier Guri Melby. Hun er kunnskaps- og integreringsminister. Hun sier at de også ønsker det for folk med behov for ekstra hjelp.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:57

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser politiet.

NRK - 15 okt 21 kl. 16:09

Skal evaluere politiets håndtering

Politidirektoratet Skal evaluere politiets håndtering av Kongsberg-angrepet. Både det som skjedde under hendelsen og i forkant Skal evalueresm skriver NTB. Beslutningen er tatt i samråd med PST og Politidirektoratet, sier politidirektør Benedicte Bjørnland og PST-sjef Hans Sverre Sjøvold i en uttalelse.

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

VG - 23 okt 21 kl. 05:28

Baldwin Skal ha fått våpenet av regiassistent

Med beskjed om at våpenet ikke var ladet, Skal en regiassistent ha gitt fra seg rekvisittvåpenet til skuespillerstjernen. Men våpenet Skal likevel ha vært ladet..

NRK - 45 minutter siden

Skal søke med drone

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 45 minutter siden

Skal søke etter savnede med droner

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam tirsdag. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 18 okt 21 kl. 14:42

Tina Bru finanspolitisk talsperson

Oppgaven med å lede Høyres finansfraksjon på Stortinget går til Tina Bru, melder NTB. Ine Eriksen Søreide Skal lede utenriks- og forsvarskomiteen. Høyre fordelte oppgavene på Stortinget mellom seg på et gruppemøte mandag ettermiddag.

NRK - 22 okt 21 kl. 11:41

66.000 Skal få strømhjelp

Rundt 66.000 bostøttemottakere Skal få en ekstra utbetaling for å betale høye strømregninger, skriver Regjeringen på sine sider. Regjeringen legger i dag fram et forslag for Stortinget om at bostøttemottakere i de delene av landet med høyest strømpriser får en ekstraordinær utbetaling i november.

NRK - 7 timer siden

Medier: Ble brukt til skuddtrening

Det amerikanske nettstedet The Wrap skriver at de har egne kilder som opplyser at våpenet Alec Baldwin brukte under ulykken som førte til at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet, har blitt brukt til blinskyting på settet. Kjendisnettstedet TMZ viste til anonyme kilder som meldte det samme i helgen. The Wrap skriver at medlemmer av filmteamet Skal ha tatt med seg rekvisittvåpen for å skyte på blink på ølbokser for å få tiden til å gå.

NRK - 22 okt 21 kl. 07:53

Syv personer Skal være drept

Syv personer Skal være skutt drept i en flyktningleir i Bangladesh, melder nyhetsbyrået AFP. De syv drepte Skal alle være rohingyaer, opplyser det lokale politiet..

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

NRK - 16 timer siden

Bezos planlegger romstasjon

Blue Origin, rakettselskapet grunnlagt av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, vil etablere sin egen romstasjon innen 2030. Romstasjonen er døpt Orbital Reef og Skal bygges med hjelp fra flere partnere, blant dem Boeing, opplyser selskapet. Planen er at romstasjonen Skal skytes opp mellom 2025 og 2030.

NRK - 22 timer siden

To skotne i protestar mot kupp

To personar er skotne og drepne fordi dei protesterte mot statskuppet i Sudan. Det opplyser den sudanske legeforeininga, ifølge Reuters. Dei Skal ha blitt skotne av militære styrkar, ifølge foreininga.

NRK - 21 okt 21 kl. 13:16

Moskva stenger ned grunnet korona

Grunnet svært høye smittetall og en smittespredning ute av kontroll, har myndighetene i den russiske hovedstaden vedtatt at butikker, kinosaler, sportsarenaer og lignende må stenge dørene. Kafeer og restauranter kan selge takeaway, men får ikke ha gjester i egne lokaler, melder AFP. Skoler Skal også stenges.

VG - Igår: 12:01

Stjernekamp slår knock out på «Skal vi danse»

Forskjellen i antall seere bare øker mellom «Stjernekamp» og «Skal vi danse»..

VG - Igår: 12:01

«Stjernekamp» slår knockout på «Skal vi danse»

Forskjellen i antall seere bare øker mellom «Stjernekamp» og «Skal vi danse»..

NRK - 13 okt 21 kl. 14:24

Vil sikre føden i Kristiansund

Ap og Sp har i dag lagt frem sin regjeringsplattform. Der skriver de at de vil sikre et trygt føde- og barseltilbud på Nordmøre og i Romsdal og fødeavdeling i Kristiansund. I plattformen står det videre at det Skal utarbeides en tiltakspakke for forsvarlig og stabil bemanning i regionen for å lykkes med dette.

Klartale - Igår: 09:22

Flere fra regjeringen er tatt til fange

Statsminister Abdalla Hamdok Skal være pågrepet av en militærgruppe. De Skal også være ansvarlig for å ha tatt makten..

NRK - Igår: 06:51

Har stormet statsministerbolig

Militære styrker har stormet boligen til Sudans statsminister Abdallah Hamdok, melder TV-stasjonen al-Hadath. Flere i regjeringen Skal være tatt til fange. Al-Hadath melder at fire statsråder og et sivilt medlem av landets overgangsråd er blitt tatt til fange av de militære.

NRK - 16 okt 21 kl. 19:22

Skal utforske Jupiters asteroider

Den amerikanske romsonden Lucy la lørdag ut på en tolv års ferd, der den Skal utforske planeten Jupiters asteroider, skriver NTB. Romsonden ble skutt opp med en Atlas V-rakett fra Cape Canaveral i Florida lørdag, og Skal i løpet av levetiden tilbakelegge hele 6,5 milliarder kilometer i verdensrommet. Lucy er 14 meter lang og utstyrt med batterier som lades av solceller og Skal studere de såkalte Jupitertrojanerne, asteroidene som går i samme bane rundt solen som planeten Jupiter..

E24 - Igår: 16:17

Sjåførekteparet som Skal redde Storbritannia

Han omskolerer soldater til tungtransportsjåfører. Hun ga opp kosmetikk-yrket for å frakte varer for Amazon. Sammen Skal ekteparet Randhawa få Storbritannia ut av forsyningskrisen..

NRK - 16 okt 21 kl. 13:02

Romsonde Skal utforske asteroidar

Den amerikanske romsonden «Lucy» blei laurdag skoten opp frå Cape Canaveral i Florida, og Skal i løpet av levetida legge bak seg 6,5 milliardar kilometer i verdsrommet. Romsonden Skal utforske asteroidane til planeten Jupiter. Det er venta at turen Skal ta 12 år..

NRK - I førrgår: 09:10

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi Skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten Skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Aftenposten - I førrgår: 20:00

Skal Nye Nesna bli vellykket, vil det ganske sikkert gå utover naboutdanningene

Skal Nye Nesna bli vellykket, vil det ganske sikkert gå på bekostning av Nords gjenværende studiesteder..

VG - I førrgår: 19:49

Gikk ut av Skal vi danse

Royane røk ut av «Skal Vi Danse» uka før kvartfinalen..

VG - I førrgår: 16:40

Nav-drapet: Arbeidstilsynet Skal ha befaring på åstedet

BERGEN (VG) Mandag starter Arbeidstilsynet tilsyn etter knivangrepet på Nav Årstad i Bergen. Da Skal de møte ledelse, verneombud og ansatte, og gjennomføre en befaring i lokalene der ugjerningen skjedde..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt