Skal

Saturday, 26 November, 22:40

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

En drept og flere skadd etter bomber i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde. Den døde var en 16 år gammel ungdom.

Klartale - 06 nov 22 kl. 06:00

Skal verden prøve å redde jorda

Verdens ledere Skal møtes for å snakke om klima. Søndag 6. november starter det som kalles COP27.

Klartale - 02 nov 22 kl. 11:45

Kina stenger 600.000 personer inne etter smitte ved Apple-fabrikk

Lokale myndigheter har stengt det som er industriområdet i Zhengzhou. Ingen Skal få komme inn eller ut fra området de sju neste dagene. Unntak er folk som kommer med mat og medisiner.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

Flere skadd og døde etter bombeangrep i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde.Det var først uklart hva som hadde ført til de to eksplosjonene.

Klartale - 07 nov 22 kl. 11:10

Skal amerikanerne bestemme over framtiden sin

Tirsdag Skal amerikanerne ha et nytt valg. Det er ingen president som Skal velges. Men det er klart for mellomvalg.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

NRK - 21 nov 22 kl. 11:21

Kystjegerne blir Sjøforsvarets droneeksperter

Kystjegerkommandoen (KJK) Skal lede arbeidet med droneutvikling i Sjøforsvaret. – Fra å være stasjonære kystjegeroperatører som driver i fjæresteinene med Hellfire-missiler, Skal vi nå satse på droneutvikling, sier nestkommanderende i Kystjegerkommandoen, Andreas Sunde, til Harstad Tidende. Kystjegerne er Sjøforsvarets ører og øyne langs kysten, med base på Trondenes i Harstad.

Klartale - 21 nov 22 kl. 11:00

Dette ble landene enige om på møtet om klima

Hvert år møtes landene som har signert klima-konvensjonen. Verdens-organisasjonen FN leder møtet. I år het møtet COP27 og ble arrangert i Egypt.

Klartale - 15 timer siden

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det Skal være en spennende folkefest.

Klartale - 22 nov 22 kl. 13:30

Derfor snakker de om kapteinsbind med regnbuefarger på

Søndag startet verdens-mesterskapet i fotball i Qatar. Det som bare Skal handle om fotball og glede har handlet om mye annet.Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheterDet internasjonale fotballforbundet (Fifa) sier at ingen Skal bruke kapteinsbind med regnbuefarger på.

Klartale - 22 nov 22 kl. 11:15

– Håper folk blir beroliget av at vi er her

Det gigantiske skipet heter HMS Queen Elizabeth. Og er så stor som en flytende by. Skipet har plass til 1.

Klartale - 18 nov 22 kl. 06:00

Den tunge høsten i Iran

Flere Skal dø. Det har myndighetene i Iran allerede bestemt. Nye 20 mennesker risikerer dødsstraff.

Klartale - I førrgår: 10:26

Slik Skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

NRK - 23 nov 22 kl. 12:25

Norsk gasskip på plass i Tyskland

Et norsk spesialskip for mottak av flytende naturgass er på plass i Tyskland som en del av innsatsen for å erstatte gassen Tyskland tidligere fikk fra Russland. Gasskipet Neptune ligger for anker utenfor øya Rügen og Skal etter hvert flyttes til industrihavnen Lubmin i Mecklenburg-Vorpommern, der det Skal fungere som en flytende gassterminal. Etter planen Skal det være i drift 1.

NRK - 10 timer siden

130.000 fortsatt uten strøm i Kyiv

Rundt 130.000 av de 3 millioner innbyggerne i Ukrainas hovedstad er fortsatt uten strøm etter russiske rakettangrep mot infrastruktur og strømforsyning. Tallet kommer fra militæradministrasjonen i Kyiv, som lørdag sier at reparasjonsarbeidet Skal være fullført i løpet av det nærmeste døgnet.

NRK - 12 timer siden

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer Skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 12 timer siden

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 22 nov 22 kl. 18:20

Støtter forslag om å frata HV-soldater feriepenger

Ferieloven Skal ikke gjelde for Heimevern-soldater, nå har flertallet i Stortingets utenriks- og forsvarskomite sagt seg enig med regjeringens forslag. I stedet foreslås det at kompensasjon tilsvarende feriepenger Skal tildeles i kontrakter. – Komiteen har konkludert med at personell som tjenestegjør på kontrakt med utvidet tjenesteplikt, Skal tilkomme feriepenger.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo

Tirsdag ble en voksen mann funnet skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.

NRK - Igår: 17:20

Huitfeldt bekrefter norsk bidrag til trening av ukrainske soldater

Norge vil gi økt pengestøtte og bidra med instruktører til opplæring av ukrainske soldater i Polen og Tyskland. – Vi Skal gi et vesentlig bidrag til treningen av ukrainske soldater i Polen og Tyskland, sier utenriksminister Anniken Huitfeldt (AP) til TV 2 fredag. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram opplyser at regjeringen har besluttet å bidra med 150 millioner kroner til EUs treningsopplegg.

Klartale - Igår: 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

Klartale - 03 nov 22 kl. 06:30

Hvordan bygger vi en by for framtiden?

Flyvende biler uten sjåfør? Gress på både vegger og tak? Roboter som går rundt som mennesker?

NRK - I førrgår: 16:29

FN Skal etterforske Iran

FNs menneskerettighetsråd Skal sende en gruppe som Skal etterforske Irans handlinger under de pågående protestene i landet. Det melder Reuters..

NRK - 20 nov 22 kl. 09:18

Flere mennesker Skal være skutt ved nattklubb for skeive i Colorado i USA

Politimenn på steder opplyser at flere Skal være skadet, ifølge det lokale nyhetsnettstedet KOAA. På meldinger på sosiale medier blir det opplyst at flere Skal være skutt ved et utested for skeive i Colorado Springs i USA. Det Skal dreie seg om Club Q, som er kjent for å være en nattklubb for skeive.

Klartale - 20 nov 22 kl. 06:00

Slik kan du følge fotball-VM

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer. Mesterskapet er i Qatar.

Klartale - 16 nov 22 kl. 07:57

Trump sier han vil bli president igjen

Trump er klar for å kjempe om å bli president igjen. Han Skal ha sendt inn de siste papirene til valgkommisjonen tirsdag kveld.Det var på forhånd sagt at Trump skulle holde en tale.

NRK - 19 nov 22 kl. 16:15

AFP: Ukraina Skal undersøke video som Skal vise henrettelser av russiske soldater

Ukraina Skal undersøke om et videoklipp som Moskva sier beviser at Kyiv henrettet flere russiske soldater som overga seg, er troverdige. Det melder nyhetsbyrået AFP. Et videoklipp som ble spredd raskt i sosiale medier, Skal angivelig vise drepte russiske soldater som først hadde overgitt seg.

NRK - 23 nov 22 kl. 06:54

Skal få avklart kongekrabbekvote raskere

Reiselivsbedriftene Skal nå få raskere svar på søknaden om å fiske kongekrabbe. Turistnæringa har tidligere klaget på at de ikke får søke om krabbe før kvoteåret er i gang. Dermed blir de tvunget til å ta en pause i fisket.

Klartale - 15 nov 22 kl. 12:47

Fortsetter å telle stemmer etter mellomvalget

Tirsdag 8. november gikk amerikanerne til valgurnene. Det var ingen president som skulle velges.

NRK - 17 timer siden

Politiet etterlyser bilfører etter påkjørsel i Harstad

En fotgjenger Skal ha blitt påkjørt på Seljestad ved Harstad natt til lørdag. Ifølge politiet er hendelsesforløpet noe uklart ettersom fotgjenger og vitner fremsto som beruset. Fører av bilen Skal ha stanset og snakket med fotgjengeren, men så ha kjørte videre.

NRK - 17 timer siden

Vil ha USA med i fredsforhandlinger

Regjeringen i Colombia og ELN-geriljaen ønsker at USA Skal slutte seg til de norskledete fredsforhandlingene som mandag startet i Venezuela. Partene ble enig om å invitere USA til å delta i prosessen, ifølge en kunngjøring fra Norge. De vil også invitere Brasil, Chile og Mexico til å slutte seg til Norge, Cuba og Venezuela som garantister for en fredsprosess.

NRK - 22 nov 22 kl. 09:49

Kronprins Haakon på offisielt besøk i Kenya

Kronprins Haakon starta tirsdag sitt statsbesøk til Kenya saman med Kronprinsesse Victoria. Saman Skal dei lære meir om UN Habitat (UNDP) sitt arbeid innan søppelhandtering og kampen mot plast, dei Skal møte unge kenyanske entreprenørar, sjå treplantingsprosjekt i Kenyas kystområde og Kronprinsen Skal møte norsk næringsliv i Aust-Afrika. Det offisielle besøket varer til torsdag..

Klartale - 22 nov 22 kl. 09:07

Flere organisasjoner får mer støtte før jul

Flere organisasjoner Skal få mer støtte av regjeringen før jul. Pengene blir brukt til alternative julefeiringer, sosiale aktiviteter eller annen hjelp folk trenger før jul. – Med disse pengene kan organisasjonene nå ut til flere som ønsker hjelp.

NRK - Igår: 18:36

Femten Skal være drept i bomberegn i Kherson

Tallet på døde etter bomberegnet over Kherson har steget til femten sivile. 35 personer Skal være skadet, skriver AFP og siterer en offentlig tjenesteperson..

NRK - Igår: 18:11

Regjeringen vil ha risikovurdering etter oppkjøp av luftambulanse-selskap

Luftambulansen i Norge er i ferd med å bli solgt til ukjente eiere, og regjeringen har bedt om en risikovurdering av det nye eierskapet. Helseforetakene eier Luftambulansetjenesten, og har satt driften ut til britiske Babcock. Etter at det børsnoterte selskapet vant forrige anbudskonkurranse Skal de drive luftambulanse i Norge fram til 2025.

NRK - Igår: 15:22

Døtre i 70-årene siktet etter at mor døde

En 99 år gammel kvinne på Ringsaker som i juli Skal ha blitt mishandlet av sin to døtre i 70-årene, er død. Det bekrefter politiet til Hamar Arbeiderblad. – Fornærmede døde i begynnelsen av november.

NRK - Igår: 14:59

Britisk løfte om ambulanser til Ukraina

Storbritannias utenriksminister James Cleverly hadde med seg et løfte om 24 ambulanser og 6 pansrede kjøretøy da han besøkte Kyiv fredag. – President Zelenskyj, Storbritannia støtter deg med handling, ikke bare ord. Det har jeg lovet deg, og det løftet Skal Storbritannia holde, skriver Cleverly på Twitter i forbindelse med besøket.

NRK - Igår: 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - 18 nov 22 kl. 08:45

Skal finne løsning for pasienter etter brann

Brannen i et bygg med legekontor og helsestasjon på Gulset i Skien i går kveld fører til at 6000 pasienter ikke har et fastlegekontor å gå til. Også en helsestasjon er berørt. De som har akutt behov for lege, må ringe legevakta.

Klartale - Igår: 09:18

Støre med siste nytt om flyktningsituasjonen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse. Der Skal han si hva som er nytt om flyktningsituasjonen.Marte Mjøs Persen Skal også være med.

NRK - Igår: 07:49

EUs innenriksministre møtes etter Ocean Viking-bråk

EU-ministre som er ansvarlige for innvandring og migrasjon Skal holde et hasteinnkalt møte i Brussel fredag. Bakgrunnen er striden mellom Frankrike og Italia om hvem som hadde ansvaret for å ta hånd om migranter som ble plukket opp av det norskflaggede redningsfartøyet Ocean Viking. Italia nektet skipet å legge til kai, til tross for at det hadde plukket opp en rekke migranter utenfor landets kyst.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com