Skal

Wednesday, 29 November, 21:47

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 25 okt 23 kl. 15:20

Her er årets masker

«Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 11. november.

Klartale - Igår: 16:30

Slik kom Marie seg ut av den dårlige økonomien

– Jeg kjente det veldig på kroppen. Søvnen var dårlig. Jeg var sliten og hadde vondt i kroppen, sier Marie Olaussen til Klar Tale.

Klartale - 22 nov 23 kl. 08:29

Hamas og Israel er enige om en avtale

Hamas og Israel er enige om en avtale. De tar pause i kampene. Hamas Skal løslate gisler.

NRK - Igår: 12:15

Datter (11) Skal ha hindret drap: Far tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-årene fra Moss er tiltalt for drapsforsøk på sin tidligere kone. I februar i år Skal han ha slått henne bevisstløs, før han snurret en ledning fra en varmeovn rundt halsen hennes og strammet til, ifølge tiltalen. Hans daværende kone Skal ha sluppet unna med livet i behold fordi deres elleve år gamle datter avbrøt drapsforsøket.

Klartale - 21 nov 23 kl. 06:00

Uklart språk koster dyrt

Uklart språk koster mye penger. Det koster samfunnet millioner av kroner. Det sier Åse Wetås i Språkrådet.

Klartale - 02 nov 23 kl. 06:00

Ser døden hver dag

Vi er på lageret til Verd Begravelse i Oslo. Her er det mange kister i mange ulike størrelser. Noen er store, noen er små.

NRK - 26 nov 23 kl. 13:27

Jokke Skal hylles

Artisten, låtskriveren og poeten Joachim «Jokke» Nielsen Skal hylles på neste års Tons of Rock-festival. I 2024 ville mannen, myten og legenden Jokke fylt 60 år, og det Skal markeres med det som rockefestivalen lover Skal bli «en høyst unik og spesiell konsert». – Joachim «Jokke» Nielsen er en av de aller største i norsk rock gjennom tidene, et ikon som fortsatt er høyt elsket og fortjener en hyllest, heter det fra festivalen.

NRK - 19 nov 23 kl. 02:45

Washington Post: Nær gisselavtale på Gaza

Ifølge avisa Washington Post Skal Israel, Hamas og USA være nær ved å bli enige om en avtale som innebærer løslatelse av «titalls» av gisler i bytte mot fem dagers pause i kampene. Opplysningene er ikke bekreftet. Avisa viser til personer med kjennskap til saken.

NRK - 23 timer siden

Sikkerheten i Østersjøen skjerpes

Forsvarsministrene i forsvarssamarbeidet JEF har bestemt at Østersjøen Skal patruljeres med om lag 20 krigsskip fra og med fredag, ifølge SVT. Bakgrunnen er økt trussel mot kritisk undervannsinfrastruktur, og den økte tilstedeværelsen Skal sende signaler til Russland. – Det handler om å drive maritim overvåking.

NRK - I førrgår: 20:51

IDF: 11 israelske gisler løslatt og fraktet tilbake til Israel

Det israelske forsvaret (IDF) melder mandag kveld at 11 israelske gisler Skal ha blitt løslatt av Hamas og utlevert til Røde Kors. De melder i en oppdatering at samtlige er fraktet tilbake til Israel. Sky News skriver at det Skal være snakk om ni barn og to mødre.

Klartale - 24 nov 23 kl. 13:12

Regjeringen vil gi mer penger til politi og forsvar

Regjeringen vil gi 900 millioner kroner mer til Forsvaret. Årsaken er at ting er blitt dyrere. – Vi mener det er rett prioritering å kompensere for større utgifter.

NRK - 24 nov 23 kl. 12:39

Medier: Palestinere Skal være skutt i nordre Gaza

Al Jazeera og Haaretz skriver fredag at palestinere Skal være skutt av det israelske forsvaret (IDF) i nordlige Gaza. Haaretz viser til kilder i Hamas, mens Al Jazeera viser til beskrivelser fra AP-journalister i området. Ifølge Al Jazeera Skal to være drept, og minst 11 skadd.

NRK - 4 timer siden

Nå kan du straks bli promilletestet av tollvesenet

Stortinget har gitt Tolletaten hjemmel til å rusteste sjåfører i forbindelse med kontroll av varer. Fra 1. desember kan dem som ferdes langs veiene i Trysil, bli stoppet av tollere og bli bedt om å blåse i alkometer.

NRK - 8 timer siden

Foreslår når ei folkerøysting Skal skje

– Endringar i kommunestrukturen engasjerer mange. Vi meiner det er viktig å få synspunkta til innbyggjarane for å avgjere om Søgne og Songdalen Skal bli delt eller ikkje. Vi føreslår at folkeavrøystingane blir gjennomført i veke 4 og 5 i 2024, seier kommunal- og distriktsminister Erling Sande.

NRK - 11 timer siden

Bil køyrde i elva i Vik

Ein bil Skal ha køyrt i Vikjaelva i Vik. Naudetatane har rykt ut. Ifølgje politiet var det eit vitne som melde frå om ulukka.

NRK - 26 nov 23 kl. 02:08

Israel: Fått liste over gislene som Skal frigis søndag

Israel sier at de har fått listen over gisler som Skal frigis fra Hamas søndag. De Skal ha varslet pårørende, melder avisa Haaretz. Det er ikke kjent hvor mange ennå.

NRK - 12 timer siden

E16 Eggemoen i Ringerike stengt

E16 Eggemoen i Ringerike er stengt i begge retningar, skriv Vegtrafikksentralen på X. Årsaka Skal vera problem med å koma seg fram i Eggemoenbakken. Tidlegare meldte politiet på X at fleire lastebilar slit med å koma seg opp bakken.

NRK - 13 timer siden

Al Jazeera: Israelske styrker blokkerer veier rundt Jenin

Store sikkerhetsstyrker fra Israel Skal ha sperret av veiene inn til Jenin på den okkuperte Vestbredden, etter sammenstøt mellom israelske soldater og palestinere. Det melder Al Jazeera. Sikkerhetsstyrkene Skal ha stormet flere hus i den store palestinske flyktningleiren i byen.

NRK - 17 timer siden

Israel har mottatt liste med flere gisler som Skal frigis

Israel har mottatt en liste over gisler som Hamas Skal frigi onsdag. Familiene til personene på listen er blitt orientert, uttaler regjeringen i landet. Personene på listen ventes å bli frigitt av Hamas onsdag, skriver avisen Times of Israel , med henvisning til en uttalelse fra statsminister Benjamin Netanyahus kontor.

NRK - 08 nov 23 kl. 16:53

Taxisjåfør tiltalt for å ha voldtatt passasjer

En taxisjåfør er tiltalt for å ha voldtatt en kvinnelig passasjer på parkeringsplassen ved Sognsvann i Oslo. Han Skal også ha befølt en annen passasjer. Voldtekten Skal ifølge en fersk tiltale ha skjedd natt til 8.

NRK - 25 nov 23 kl. 06:33

To personer Skal være skadet i droneangrep i Kyiv

To personer Skal være skadet etter et droneangrep mot Kyiv tidlig lørdag. Det sier ordføreren i byen på meldingstjenesten Telegram. En bygård ble skadet, og det begynte å brenne flere steder.

Klartale - Igår: 09:41

Nav får milliongebyr

Tirsdag morgen sa Datatilsynet at de gir Nav 20 millioner kroner i gebyr. Nav har ikke behandlet personopplysninger på riktig måte.– Datatilsynet ser svært alvorlig på denne saken, skriver de i en pressemelding.

NRK - Igår: 07:23

Brenna om Nav-gebyr: – En alvorlig sak

Tirsdag morgen meldte NRK at Nav for et rekordstort gebyr fra Datatilsynet for brudd på personvernet. Arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna kaller saken alvorlig. – Dette er en alvorlig sak, som må ryddes opp i.

Dagbladet - Igår: 06:01

Skal ha betalt 35 000 kroner

En 32-åring fra Noresund Skal ha betalt 35 000 kroner for et angrep på Jonas Aarseth Henriksen (30), ifølge Dagbladets opplysninger. Planen Skal imidlertid ikke ha vært å drepe ham..

NRK - 24 nov 23 kl. 20:13

Skal ha skutt mann med gasspistol i Kristiansand sentrum

En mann i 40-årene er tiltalt for kroppsskade etter at han Skal ha skutt flere skudd med en gasspistol mot en annen mann. Det skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen fant sted i Tollbodgata i Kristiansand sentrum på ettermiddagen søndag 26.

NRK - I førrgår: 20:51

IDF: 11 israelske gisler løslatt og utlevert til Røde Kors

Det israelske forsvaret (IDF) melder mandag kveld at 11 israelske gisler Skal ha blitt løslatt av Hamas og utlevert til Røde Kors. Det melder flere medier. Nyhetsbyrået Reuters skriver at de løslatte gislene ifølge IDF er på vei til israelsk territorium.

NRK - I førrgår: 18:16

Hamas: Israel Skal sleppe fri 33 fangar måndag

Palestinske Hamas seier dei har fått ei liste med 33 palestinarar som Skal bli slepne fri av Israel måndag. Hamas Skal sleppe fri israelske gislar frå Gaza måndag, men det er uvisst kor mange. Dette er ein del av den mellombelse våpenkvile-avtalen, som har blitt forlenga til og med onsdag..

NRK - 24 nov 23 kl. 10:01

Haaretz: Frigitte gisler ventes å bli fraktet til Egypt klokken 16

De 13 gislene som Skal frigis av Hamas i dag, ventes å bli overlevert israelske myndigheter via Egypt klokken 16 i ettermiddag lokal tid, melder avisen Haaretz. Gislene Skal mest sannsynlig overleveres til Israel gjennom grenseovergangen Rafah, mellom Gazastripen og Egypt, skriver avisen. Klokken 16 israelsk tid tilsvarer klokken 15 norsk tid.

Klartale - 24 nov 23 kl. 08:22

Pause i krigen på Gaza fra klokka 6

Israel og Hamas tar pause i krigen. Våpenhvilen startet klokka 7 fredag morgen, altså klokka 6 norsk tid. Det er stille på Gaza fredag morgen, ifølge nyhetsbyrået Reuters sin person.

NRK - I førrgår: 15:12

Legemiddelselskap vil ha klar kreftvaksine innen 2030

Legemiddelselskapet BioNTech vil bruke erfaringene sine fra koronatiden til utviklingen av en kreftvaksine som et alternativ til cellegift. Vaksinen, som BioNTech utvikler nå, Skal bidra til å gjøre kreftpasienter friske i framtiden, sier selskapets direktør Ugur Sahin, ifølge tyske ZDF. – Vi venter at vår første mRNA-baserte kreftvaksine er godkjent før 2030, sier han.

NRK - I førrgår: 14:23

EU-toppsjef: Målet om utvidet våpenhvile i Gaza virker oppnåelig

EUs utenrikspolitiske sjef Josep Borrell sier mandag ettermiddag at målet om en utvidet våpenhvile i Gaza virker oppnåelig. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Den fire dager lange våpenhvilen går i utgangspunktet ut mandag.

NRK - 23 nov 23 kl. 20:56

Aftonbladet: Sverige Skal i møte med Høgmo

Ifølge svenske Aftonbladet Skal det svenske fotballforbundet i møter med Per Mathias Høgmo om den ledige landslagsjobben. Nordmannen Skal være en av flere kandidater som er aktuell til å overta etter Janne Andersson. Han takket for seg under forrige landslagssamling etter flere år i sjefsstolen.

NRK - 26 nov 23 kl. 17:50

Biden Skal ha pressekonferanse om gislane

USAs president Joe Biden Skal halde ein pressekonferanse klokka 18, norsk tid, om gislane som er sette fri frå Gaza søndag, Det melder Det kvite hus, ifølge Reuters. NBC News melder at ein amerikansk fireåring Skal vere ein av dei som er sette fri..

NRK - 26 nov 23 kl. 14:30

13 israelske gislar Skal bli slepne fri søndag

13 israelske gislar Skal bli slepne fri frå Hamas inne på Gaza søndag. 39 palestinske fangar Skal bli slepne laus frå fengsel i Israel. Dette melder egyptiske styresmakter.

Dagbladet - 1 time siden

Luksusbiler, cash - og dagpenger

Svensken som ble skutt i det som Skal være et Foxtrot-relatert oppgjør i Moss tirsdag kveld, har drevet firma på Oslos vest. Ifølge en dom Skal han ha lånt ut hundretusener til norske kriminelle - og fått dagpenger i Norge..

NRK - 26 nov 23 kl. 12:00

Medier: 13 israelere Skal frigis av Hamas søndag

Israel opplyser at de har fått en liste over navn med gisler som ventes å bli frigitt fra Gazastripen søndag. Flere medier melder at det er snakk om 13 israelere. Statsminister Benjamin Netanyahus kontor opplyser at de pårørende er varslet, skriver Haaretz.

NRK - 3 timer siden

Trafikkulykke med brøytebil i Engerdal

Det har vært en ulykke mellom en brøytebil og en personbil på fv. 26 i Engerdal rundt kl. 18.

NRK - 26 nov 23 kl. 11:07

Palestinske røde halvmåne: Palestinar drepen i Gaza

Ifølgje palestinske røde halvmåne Skal ein palestinsk bonde Skal vere drepen av israelske styrkar inne i Gaza. Personen Skal ha blitt drepen på innsida av ein flyktningleir midt på Gazastripa. Det er tre dagar sidan den mellombelse våpenkvila mellom palestinske Hamas og Israel trådde i kraft..

NRK - 3 timer siden

Inder tiltalt i USA for attentatplaner mot sikhleder

En indisk statsborger er tiltalt i USA for planer om å likvidere en indisk separatistleder. Påtalemyndigheten mener at også en indisk embetsmann var innblandet i planene. Det amerikanske justisdepartementet mener 52 år gamle Nikhil Gupta planla å likvidere en amerikansk statsborger i New York, heter det i den nylig offentliggjorte tiltalen.

NRK - 26 nov 23 kl. 06:58

To personer Skal være drept på Vestbredden

To personer Skal være drept i to separate hendelser i Nablus og Jenin på Vestbredden. De Skal ifølge de palestinske helsemyndighetene være skutt av israelske styrker. Det melder Reuters..

NRK - 7 timer siden

Tolletaten Skal alkoteste sjåfører

Tollerne i Trysil er først ute med å promilleteste sjåfører. Fra 1. desember kan tollerne her promilleteste sjåfører som del av den ordinære tollkontrollen.

Klartale - 09 nov 23 kl. 15:33

– Kvinner har mer respekt for fartsgrenser

1007 nordmenn har blitt spurt om hva de synes om å kjøre forbi. Undersøkelsen er gjort av Norstat for selskapet Frende Forsikring.- Mer enn 1 av 3 kvinner sier at de ikke liker forbikjøringer i det hele tatt.

Klartale - 8 timer siden

Jordskjelv på Vestlandet

Både kanalen NRK og avisa VG har fått flere meldinger om jordskjelv på Sunnmøre. Skjelvet Skal ha startet litt etter klokken 12, ifølge VG.Folk som jobber med jordskjelv har fått beskjed om at det har vært skjelv.

NRK - 26 nov 23 kl. 03:26

Seks personer drept på Vestbredden, ifølge palestinske helsemyndigheter

Israelske styrker drepte seks palestinere på den okkuperte Vestbredden lørdag, opplyser palestinske helsemyndigheter. Fire av dem ble drept i en aksjon mot Jenin, ifølge helsemyndighetene. Det Skal ha skjedd i en israelsk aksjon mot byen, hvor soldatene tok seg inn med flere kjøretøyer.

Klartale - 10 timer siden

Støre har tro på at neste år blir bedre

Folk sliter med økonomien for tiden. Varer og tjenester blir dyrere. Likevel har Jonas Gahr Støre troen på at ting kan bli bedre neste år.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com