Skal

Mandag, 17 Mai, 20:12

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 02:43

Flere slåsskamper i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen fikk politiet melding om en større slåsskamp. En person Skal ha blitt sparket i hodet, som snere Skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Trump Skal tala på delstatsmøte

Tidlegare president i USA, Donald Trump, Skal halda ein tale på delstatsmøtet til Det republikanske partiet i North Carolina om ein månad. Trump Skal vera fysisk til stades på festmiddagen i samband med møtet 5. juni i Greenville.

NRK - 3 timer siden

Israel trugar med å bomba skular

Ifølgje Aljazeeras korrespondent i Gaza har IDF sendt varsel om at dei vil boma to offentlege skular om eit par timar. Grunnen Skal vera at Hamas Skal ha brukt skulane. Det Skal vera mange kvinner og barn som har søkt ly på skulane..

NRK - Igår: 10:18

EU-ministre Skal ha hastemøte

Utenriksministre i EU Skal tirsdag snakke om den israelske-palestinske konflikten, melder nyhetsbyrået Reuters. Også FNs sikkerhetsråd Skal søndag ha nok et møte om situasjonen, det tredje på seks dager. Der vil også flere land fra regionen delta, blant annet Egypt, Qatar og Jordan.

NRK - 11 mai 21 kl. 12:30

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg Skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet Skal stå ferdig i løpet av 2025 og Skal gi hyppigere avganger og færre forsinkelser.

NRK - I førrgår: 13:31

Rakettalarm går i Tel Aviv igjen

Rakettalarmene går nok en gang i den israelske byen Tel Aviv, ifølge det israelske forsvaret (IDF). Eksplosjoner høres over byen. Bilder på sosiale medier viser en bil som brenner og røyk i Ramat Gan, øst i Tel Aviv.

NRK - I førrgår: 04:54

Høyre vil gi unge psykiatrigaranti

Høyre kommer i helgen til å vedta at unge Skal få rett til vurdering og møte med fagperson innen tre uker ved henvisning til barne- og ungdomspsykiatrien (BUP). Retten Skal også gjelde unge som henvendes til distriktspsykiatrisk senter (DPS), og blir vedtatt som del av Høyres partiprogram på landsmøtet i helgen, skriver Adresseavisen. Statsminister Erna Solberg stiller seg bak forslaget.

NRK - I førrgår: 02:43

Slåsskamp i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen fikk politiet melding om en større slåsskamp. En person Skal ha blitt sparket i hodet, som snere Skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - I førrgår: 22:51

300 ungdommer samlet i Molde

Rundt 300 ungdommer Skal være samlet ved Kringstadbukte i Molde fredag kveld. Flere Skal være under 18 år, og noen Skal være beruset. Politiet på stedet sier situasjonen er uoversiktlig , og at det fremstår som uforsvarlig med tanke på smittevern.

NRK - 10 mai 21 kl. 08:34

Biontech Skal bygge ny fabrikk

Vaksineprodusenten Biontech Skal bygge fabrikk i Singapore. Fabrikken Skal få kapasitet til å lage hundrevis av millioner doser koronavaksine årlig. Byggingen Skal starte i løpet av året, og driften kan begynne i 2023..

NRK - 13 mai 21 kl. 23:24

Slåsskamp ved Fana i Bergen

Ved Fana i Bergen fikk politiet torsdag kveld melding om flere slagsmål blant unge voksne og russ. Det Skal ha vært kaotisk på stedet da politiet kom frem, og mange forsvant fra stedet. En 15 år gammel gutt Skal ha slått til en russ, som førte til at mange blandet seg.

NRK - 09 mai 21 kl. 21:56

Frivillig vaksinering et dilemma

Frivillig vaksinering har vært blant de vanskeligste spørsmålene som regjeringens ekspertutvalg har diskutert, sier utvalgets leder Lars Vorland til VG. Mandag Skal utvalget komme med sin anbefaling om videre bruk av AstraZeneca- og Janssen-vaksinen. Et av spørsmålene som utvalget har vurdert, er om vaksinene Skal brukes i det norske vaksinasjonsprogrammet fremover.

NRK - 15 minutter siden

Biden Skal snakka med Netanyahu

USA sin president Joe Biden sa at han måndag Skal snakka med Israel sin statsminister Benjamin Netanyahu om konflikten i Midtausten. Det skriv nyheitsbyrået AFP..

Aftenposten - 1 time siden

USAs høyesterett Skal vurdere abortlovgivningen. Dette kan bli konsekvensene.

USAs høyesterett Skal vurdere en delstatslov fra Mississippi som begrenser kvinners rett til abort..

NRK - 3 timer siden

Flammande generalprøve for Tix

Tix har hatt sin fyrste generalprøve, der heftig pyroteknikk var ein del framføringa. Tix er niande artisten i eit semifinalefelt beståande av 16 land i morgon tysdag 18. mai.

NRK - 13 mai 21 kl. 14:53

Skal lage film i verdensrommet

Russland Skal sende en regissør og en kvinnelig skuespiller til den internasjonale romstasjonen ISS: Det opplyser den russiske romfartsorganisasjonen Roskosmos. De to vil bli sendt opp fra romfartssenteret Baikonur 5. oktober i år.

NRK - 13 mai 21 kl. 13:30

Japanere på tur ut i rommet

Den japanske milliardæren Yusaku Maezawa og hans assistent Yozo Hirano blir de neste turistene som Skal reise til Den internasjonale romstasjonen ISS, ifølge den russiske romfartsorganisasjonen Roscosmos. De to Skal reise med et med et Soyuz MS-20 romfartøy som etter planen Skal ta av 8. desember fra Kasakhstan..

NRK - 7 timer siden

Nederland lemper på tiltak

Fra 19. mai Skal Nederland lempe på koronatiltakene, skriver Reuters. Nederland Skal åpne fornøyelsesparker og dyreparker.

VG - 9 timer siden

Sigbjørn vs. Sanna

Folk Skal ikke måtte stå med lua i handa. Folk Skal ikke skjemmes over sitt eget talemål..

Aftenposten - 12 timer siden

Historien vår Skal brukes i festtaler i mange år fremover

Historien vår Skal tross alt brukes i festtaler i mange år fremover..

NRK - 19 timer siden

Nye angrep mellom Israel og Hamas

Konflikten mellom Israel og Hamas fortsetter inn i sitt sjuende døgn. Natt til mandag har Israelske krigsfly flere store rakettangrep mot flere steder i Gaza, melder nyhetsbyrået AP. Luftangrepene er kraftigere og Skal ha være over et større område enn angrepet som ble gjennomført for et døgn siden, der minst 42 palestinere ble drept.

NRK - 20 timer siden

Angrep bil med gravemaskin

En 40 år gammel mann i Tønsberg Skal ha tatt en gravemaskin og gått til angrep på en bil. I bilen satt det en 50 år gammel mann. Mannen i gravemaskinen brukte kloa på maskinen til å løfte bilen opp i luften mens fornærmede satt inni bilen.

NRK - 21 timer siden

USAs utenriksminister i Danmark

USAs utenriksminister, Antony Blinken, har landet i Danmark søndag kveld. Mandag Skal han i møte med utenriksminister Jeppe Kofod, der tema som sikkerhetsarbeid, klima og det arktiske område Skal diskuteres, skriver DR. Ifølge avisen Berlingske kan imidlertid møtet også være en del av forberedelsene til et toppmøte mellom USAs president Joe Biden og Russlands president Vladimir Putin i sommer.

NRK - Igår: 09:58

Vurderer å åpne enda mer i juni

Storbritannias helseminister Matt Hancock sier søndag at myndighetene Skal ta en beslutning om de Skal gå i gang med siste fase av å lette på tiltakene eller ikke, melder AFP. Avgjørelsen blir tatt den 14. juni.

NRK - 12 mai 21 kl. 08:39

Bypakken vedtatt på Stortinget

Utbygging og finansiering av bypakken i Tromsø er vedtatt på Stortinget. I løpet av 15 år Skal det bygges ny bru til Kvaløya og ny tunnel mellom Breivika og Langnes. Den samlede økonomiske rammen er 6,5 milliarder kroner, og Skal i hovedsak gå til tiltak som fremmer buss, sykling, gåing og næringslivstransport.

NRK - 12 mai 21 kl. 03:58

To personer døde i byen Lod

To personer Skal ha mistet livet i et angrep på et kjøretøy i byen Lod, som ligger sør for Tel Aviv. En kvinne i 40-årene ble erklært død på stedet, og en annen person døde etter at hun ble fraktet til sykehus. Ifølge rapporter fra hebraiske medier Skal det ha vært en 7 år gammel jente.

NRK - Igår: 00:02

Voldshendelse i Porsgrunn

En mann i 20-årene ble fraktet til sykehus etter at han Skal være slått med et balltre i Porsgrunn. Hendelsen Skal ha funnet sted rundt klokken 21.00 lørdag kveld.

NRK - Igår: 22:12

Maskerte menn tok seg inn i bolig

Flere maskerte menn Skal ha tatt seg inn i en bolig i Hokksund, skriver politiet på Twitter. Personen som meldte inn hendelsen Skal være noe skadet av kniv, men politiet skriver videre at skadeomfanget er ukjent. Personen får behandling av ambulansepersonell.

VG - 11 mai 21 kl. 20:35

Én person Skal ha blitt drept etter rakettangrep i Tel Aviv

En buss i den israelske byen Holon Skal være truffet av en rakett. Én person Skal være død i Tel Aviv..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:36

Én drept i angrepet mot Tel Aviv

Én person Skal være død i Tel Aviv etter et omfattende rakettangrep i kveld, melder Reuters, som siterer den israelske TV-kanalen Channel 12. Israelsk helsepersonell opplyser til nyhetsbyrået at den drepte Skal være en 50 år gammel kvinne. Tidligere i dag ble det meldt at to kvinner Skal være drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel..

NRK - 11 mai 21 kl. 20:27

Flere såret i angrep mot Tel Aviv

Ifølge israelske medier ble tre personer lettere såret, blant de et fem år gammelt barn, da en buss i Holon rett sør for Tel Aviv ble truffet av en rakett. Bilder i sosiale medier viser en buss og flere biler som står i brann på stedet. Ifølge ubekreftede meldinger Skal raketter også ha slått ned i Gush Dan nord i Tel Aviv, og også der Skal det være sårede.

NRK - I førrgår: 19:09

Abbas i samtale med Biden

Den palestinske presidenten Mahmoud Abbas Skal ha vore i telefonsamtale med presidenten i USA, Joe Biden. Dette Skal ha vore den fyrste samtalen dei to har hatt saman sidan Biden blei president i USA. Det melder Reuters..

NRK - I førrgår: 14:59

Legning Skal ikke avgjøre

Det Skal være livsførsel, ikke legning, som avgjør hvem som kan være blodgiver, mener Høyre. Landsmøtet stemte for formuleringen om at partiet vil sikre trygge blodleveranser gjennom objektive giverkriterier basert på livsførsel, ikke legning og funksjonsnedsettelse. I dag må menn som har sex med menn vente tolv måneder etter siste seksuelle kontakt før de kan gi blod..

NRK - 11 mai 21 kl. 12:44

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle Skal vere ute av flyet og ingen av dei Skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet Skal lekke ein del drivstoff.

VG - 11 mai 21 kl. 10:50

Å dra opp stigen etter seg

En «arbeidsdeling» i universitets- og høgskolesektoren betyr aldri at de gamle universitetene Skal gi fra seg noe, de Skal bare hindre at sine yngre kolleger får noe nytt. Privilegiene Skal følge de veletablerte..

VG - I førrgår: 08:40

Omgitt av fiender

Israels ledere vil aldri tillate at verdens jøder igjen Skal stå forsvarsløse. Landets sikkerhet settes foran alt. Israel Skal være jødenes siste fristed.

NRK - I førrgår: 01:21

Flom sperret inne to personer i Lom

I Visdalen i Lom kommune har to personer blitt hentet ut av politiet etter at en flom i en elv som har gravd seg over Visdalsvegen. En bil Skal stå fast på stedet. Rasfaren Skal vurderes nærmere, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - I førrgår: 01:26

Skal ha blitt sparket i hodet

En person Skal ha blitt sparket i hodet etter en slagsmål ved Sotra arena i Øygarden kommune. Vedkommende som har vært bevisstløs er tatt hånd om av ambulanse, tvitrer Vest politidistrikt..

NRK - I førrgår: 00:56

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) Skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene Skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - I førrgår: 22:43

Skal vise interesse for våpenhvile

Det kan gå mot våpenhvile mellom Israel og Hamas over helgen, skriver nettavisen The Times of Israel. Ifølge av avisen Skal meglere fra begge i større grad vise interesse for våpenhvile..

NRK - 14 mai 21 kl. 16:06

4 palestinere drept på Vestbredden

Fire palestinere Skal være drept etter sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker på Vestbredden fredag. Det melder AFP, som siterer helsemyndighetene i Palestina. 150 Skal være skadet.

NRK - 14 mai 21 kl. 16:06

6 palestinere drept på Vestbredden

Seks palestinere Skal være skutt og drept etter sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker på Vestbredden fredag. Det melder AFP, som siterer helsemyndighetene i Palestina. 150 Skal være skadet.

NRK - 14 mai 21 kl. 15:28

Legionella på Kristiansund sjukehus

Helse Møre og Romsdal har funne bakreien leginoella i vatnprøver hjå Kristiansund sjukehus. Dei inføere no ekstratiltak ved heile sjukehuset. Tiltaka inneber mellom anna at ingen Skal drikke vatn som kjem frå springen, ingen tannpuss i vann frå springvatn, ingen Skal nytte dusj.

Aftenposten - 14 mai 21 kl. 14:00

Nidaros Skal til eliten innen tre år. Her er treneren som Skal ta dem opp

Henrik Sahlin blir ny Nidaros-trener..

NRK - 14 mai 21 kl. 12:57

21 000 får se FA Cup-finalen

Etter at det i snart halvannet år har vært fritt for publikum på tribunene rundt om i Fotball-Europa, Skal Wembley nå ta imot 21.000 fotballsultne fans når Chelsea og Leicester Skal gjøre opp om årets FA Cup-trofé. Det gleder Leicester-manager Brendan Rodgers.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt