CNN

Thursday, 25 July, 16:13

Nyheter om CNN

NRK - 11 jul 24 kl. 21:40

CNN: Russland skal ha planlagt å likvidere toppsjefer i europeisk forsvarsindustri

Russland skal ha hatt planer om å ta livet av toppsjefene i europeisk forsvarsindustri, blant dem Armin Papperger i Rheinmetall, melder CNN. CNN oppgir flere vestlige etterretningsorganisasjoner og fem amerikanske og vestlige tjenestemenn som kilder for oppslaget. Det skal ha blitt avslørt av en amerikansk etterretningstjeneste som i sin tur underrettet tyske myndigheter, bekrefter en høyt plassert tysk tjenestemann.

NRK - 04 jul 24 kl. 04:41

Biden i nytt intervju: – Jeg rotet det til

USAs president Joe Biden innrømmer i et nytt intervju med CNN at han rotet det til under debatten med tidligere president Donald Trump, som fant sted forrige uke. – Jeg hadde en dårlig natt. Og faktum er at, ja, jeg rotet det til.

NRK - Igår: 11:50

Mexico: Fem døde i eksplosjon på Tequila-fabrikk

Minst fem er døde i ein eksplosjon og ein brann på ein tequila-fabrikk i Mexico, melder lokale styresmakter ifølge CNN. Fem blei skadde i ulukka, som skjedde på destilleriet Casa Cuervo, i byen Tequila i Jalisco-distriktet i Mexico. Casa Cuervo skriv på nettsida si at dei er verdas største mexicanske spritprodusent.

VG - 18 jul 24 kl. 08:13

Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump, sier kilder til CNN

I et privat møte med Joe Biden, har toppdemokrat Nancy Pelosi sagt til ham at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder ilt CNN..

NRK - 18 jul 24 kl. 05:50

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 17 jul 24 kl. 10:38

CNN: Trump-attentatmann ba om fri fra jobb

Den avdøde mannen som er mistenkt for attentatet mot Donald Trump, identifisert som Thomas Matthew Crooks (20), skulle egentlig være på jobb da Trumps valgkampmøte foregikk. Men han sa til sjefen sin at han trengte en fridag fordi «han hadde noe å gjøre», forteller flere politikilder til CNN. Crooks sa ifølge dem til kollegaer at han kom tilbake på jobb på søndag (NTB)..

NRK - 15 jul 24 kl. 09:03

CNN: Politimann forsøkte å stoppe Trump-skytteren

En lokal politimann så skytteren som lå på taket under Donald Trumps valgkampsmøte i Pennsylvania, men klarte ikke stoppe ham. Det sier politisjefen i Butler County, Michel Slupe, til CNN. Ifølge Slupe mottok politiet en melding om en mistenkelig person utenfor møtet.

NRK - 28 jun 24 kl. 06:48

Faktasjekkarar slår ned Trumps påstandar i debatten

Den amerikanske nyheitskanalen CNN har gått gjennom fleire av Joe Biden og Donald Trump sine utsegn under nattas presidentdebatt. Der blir fleire av Trump sine utsegn slått ned som usanne og falske. Blant anna sa han at demokratane vil «drepe barn i åttande og niande månad av graviditeten, eller til og med etter fødsel».

NRK - Igår: 04:24

Valgteamet til Trump klager inn pengestøtten til Harris

Teamet som jobber med valgkampanjen til tidligere president Donald Trump sendte inn en klage til den føderale valgkommisjonen tirsdag. De mener penger som har blitt samlet inn til president Joe Bidens presidentkandidatur ikke kan overføres til visepresident Kamala Harris sin presidentkampanje. Kamala Harris forsøker å stjele til seg 91.

NRK - I førrgår: 14:50

George Clooney støttar Kamala Harris

Skodespelar George Clooney sa tysdag at han støttar Kamala Harris som presidentkandidat. Clooney, som er demokrat, bad president Joe Biden trekke seg i eit lesarinnlegg i New York Times tidlegare i juli. I ei utsegn til CNN takka han i dag Biden for innsatsen, og viste støtte til Kamala Harris.

VG - I førrgår: 13:53

CNN: Kamala Harris får bruke Beyoncés «Freedom» i valgkampen

Superstjernen skal ha gitt visepresidenten grønt lys..

Klartale - 26 jun 24 kl. 06:00

Hvem er Evan Gershkovich?

Evan Gershkovich må i retten i Russland. Han er en journalist fra USA. Gerschkovich risikerer 20 år i en russisk straffeleir.

NRK - 22 jul 24 kl. 00:38

Guvernør Polis støtter Harris

Colorado-guvernør Jared Polis støtter Kamala Harris som ny presidentkandidat for Demokratene, det sier han i et intervju med CNN..

NRK - 21 jul 24 kl. 20:25

Trump sier Harris er lettere å slå enn Biden

CNN snakket med Donald Trump få miutter etter at Biden kunngjorde at han trekker seg. De skriver at Trump mener Biden vil minnes som «med god margin den verste presidenten i landets historie.» Han sier også at han tror Kamala Harris vil bli lettere å slå enn Joe Biden..

NRK - 20 jul 24 kl. 14:14

Utnytter IT-skandalen ved å opprette falske nettsteder

Nettkriminelle har allerede begynt å utnytte det massive IT-kaoset som oppsto fredag, skriver CNN. Hackere har satt opp falske nettadresser ment å appellere til folk som søker informasjon om, eller løsninger på, den verdensomspennende IT-skandalen. Men i virkeligheten er nettsidene designet for å samle inn besøkendes informasjon, eller for å hacke enhetene deres, ifølge advarsler fra amerikanske myndigheter og flere cybersikkerhetseksperter.

Aftenposten - 20 jul 24 kl. 08:30

CNN har omtalt denne fiskesuppen. Vi måtte selvsagt ta turen.

God sjømat og vakre omgivelser..

VG - 19 jul 24 kl. 20:47

Amerikanske medier: Talen full av faktafeil og overdrivelser

CNN og New York Times faktasjekket Donald Trumps nominasjonstale underveis og har funnet over 20 faktafeil..

Dagbladet - 19 jul 24 kl. 00:50

Dukker opp: - Nekter å tale

Melania Trump gjør en sjelden offentlig opptreden natt til fredag, men ifølge CNN er det ikke for å tale..

VG - 16 jul 24 kl. 20:21

CNN: USA ble varslet om mulig iransk-attentat på Trump

Amerikanske myndigheter har innhentet etterretning fra en kilde de siste ukene om et komplott fra Iran..

Dagbladet - 16 jul 24 kl. 04:56

Talte for Trump: Hylles

Amber Rose (40) dukket opp på republikanernes landsmøte og hylles for talen. - Den farligste talen for demokratene, sier CNN-kommentator..

Klartale - 15 jul 24 kl. 08:51

En drept og to skadd i drapsforsøk mot Donald Trump

Donald Trump ønsker å bli president i USA. Lørdag var han på et arrangement i delstaten Pennsylvania. Det var en del av valgkampen hans.

NRK - 16 jun 24 kl. 13:47

14 jordanarar døydde og 17 er sakna på pilegrimsferd

14 jordanarar er døde under Hajj-pilegrimsreisa i Saudi-Arabia, melder det jordanske utanriksdepartementet, ifølge Reuters. Ytterlegare 17 jordanarar er sakna. CNN melde tidlegare om at seks personar frå Jordan døydde i heteslag under pilegrimsreisa.

Aftenposten - 13 jul 24 kl. 21:05

CNN: Etterretning hindret russisk attentatplan mot tysk toppsjef

Etterretning skal ha avdekket planer fra den russiske regjeringen om å drepe tysk toppsjef..

NRK - 12 jul 24 kl. 12:14

Russland avviser planer om å ta livet av tysk våpensjef

Kreml avviser at de har planlagt å ta livet av livet av toppsjefer i europeisk forsvarsindustri. Det skriver nyhetsbyrået AFP. CNN meldte torsdag at det var planer om å ta livet av flere toppsjefer i europeisk forsvarsindustri, deriblant Armin Papperger i tyske Rheinmetall.

NRK - 08 jul 24 kl. 18:50

Millioner uten strøm i Texas

Uværet Beryl har styrket seg til orkan og ført til at over 2 millioner kunder er uten strøm i Texas, skriver NTB. Orkanen er den tidligste som har rammet landområdene i Texas på nesten 40 år, ifølge CNN. Prognosene tilsier at Beryl vender nordøstover og flytter seg lenger inn i landet over det østlige Texas og Arkansas senere mandag og tirsdag.

NRK - 08 jul 24 kl. 15:13

Orkanen Beryl: Meir enn 1 million straumkundar råka av straumbrot i USA

Meir enn 1 million kundar er råka av straumbrot i Houston-området i USA. Årsaka er orkanen Beryl, skriv CNN. Flytrafikken i byen er også sterkt lamma som følge av orkanen..

NRK - 10 jun 24 kl. 15:00

CNN: Hunter Biden vil trolig ikke forklare seg i våpensak

President Joe Bidens sønn Hunter Biden vil trolig ikke forklare seg i den pågående våpenrettsaken, melder CNN. Hans forsvarer Abbe Lowell indikerte i retten at han ikke vil forklare seg, men at han samtykker til at juryen instrueres til å ikke holde det mot han at han ikke forklarer seg. Dette er imidlertid ikke det samme som at han definitivt ikke vil forklare seg, skriver avisen.

NRK - 05 jul 24 kl. 20:50

Guvernør ber Biden revurdere sitt presidentkandidatur

Massachusetts' demokratiske guvernør, Maura Healey, ber Joe Biden innstendig å revurdere sitt kandidatur til høstens presidentvalg. – I løpet av de neste dagene ber jeg ham innstendig om å lytte til det amerikanske folk og grundig vurdere hvorvidt han er vårt beste håp for å beseire Donald Trump, sier hun i en uttalelse til CNN fredag. Healey var en av guvernørene som møtte Biden tidligere denne uken.

NRK - 05 jul 24 kl. 20:24

«Beryl» har rykket ned til tropisk storm

Rekordorkanen som har herjet Karibia denne uken har svekket seg betydelig. Nå er «Beryl» en tropisk storm, med vindstyrke på omtrent 24 meter i sekundet, skriver CNN. På sitt sterkeste var den en kategori 5-orkan, det høyeste nivået amerikanske myndigheter opererer med.

Klartale - 04 jul 24 kl. 10:22

Biden nekter å trekke seg

Amerikanere skal velge ny president. Valget er 5. november.

NRK - 04 jul 24 kl. 08:53

Sierra Leone forbyr barneekteskap

Tirsdag denne uken signerte president Julius Maada Bio et lovforslag som gjør slutt på praksisen med barneekteskap. Menn som gifter seg med en mindreårig kan risikere minst 15 års fengsel og en bot på rundt 4000 amerikanske dollar, skriver CNN. Barneekteskap er svært utbredt i det afrikanske landet, og rundt en tredjedel av jenter er gift før de fyller 18.

NRK - 05 jun 24 kl. 10:36

Kjendiser og medier hacket på Tiktok

Flere kjendiser og store kontoer på videodelingsappen Tiktok har blitt hacket, melder Forbes. Blant de rammede er Paris Hilton, CNN og plateselskapet Sony. Det er ikke kjent hvor mange som har blit rammet, men ifølge kilder i Tiktok skal det dreie seg om veldig få, skriver Forbes.

NRK - 01 jul 24 kl. 13:07

USAs militære hever beredskapsnivå for baser i Europa

Det amerikanske militæret har hevet beredskapen til det nest høyeste nivået for flere baser i Europa, opplyser kilder til flere amerikanske medier. USAs Europa-kommando USEUCOM har ikke bekreftet opplysningene, som blant annet er omtalt av CNN og ABC News. Det amerikanske forsvarsdepartementet sier imidlertid at en kombinasjon av flere ulike faktorer har ført til at Europa-kommandoen har valgt å skjerpe beredskapen i sommermånedene, skriver NTB.

Klartale - 01 jul 24 kl. 12:47

Venter på kraftig orkan

Orkanen Beryl var i Atlanterhavet mandag morgen norsk tid. Den ventes å treffe Karibia i løpet av dagen. NHC er USAs orkansenter.

Dagbladet - 28 jun 24 kl. 21:31

Dette var feil

CNN fikk kritikk for å ikke faktasjekke Trump underveis i debatten. Nå har de gjort opp det dystre regnskapet..

NRK - 28 jun 24 kl. 20:12

– 48 millioner så presidentdebatten

Debatten mellom Joe Biden og Donald Trump ble sett av nær 48 millioner, opplyser CNN til Variety..

NRK - 28 jun 24 kl. 07:04

Biden om debatten: –Gjorde det bra

President Joe Biden seier seg nøgd med nattas presidentdebatt. – Eg syns me gjorde det bra, sa Biden då han møtte pressa etterpå, skiv CNN. På spørsmål om korleis han stiller seg til dei negative omtalane etter debatten.

NRK - 28 jun 24 kl. 07:04

Biden om debatten:– Gjorde det bra

President Joe Biden seier seg nøgd med nattas presidentdebatt. – Eg syns me gjorde det bra, sa Biden då han møtte pressa etterpå, skiv CNN. På spørsmål om korleis han stiller seg til dei negative omtalane etter debatten.

Klartale - 27 jun 24 kl. 06:15

Dette må du å vite før debatten

Donald Trump skal møte Joe Biden til debatt. Det skjer natt til fredag norsk tid. Dette er deres første møte siden 2020.

VG - 29 maj 24 kl. 09:52

CNN: Amerikansk ammunisjon brukt i Rafah-angrep

Minst 45 personer ble drept i angrepet. Nå har CNN analysert seg frem til at amerikansk ammunisjon ble brukt..

NRK - 29 maj 24 kl. 09:06

CNN: Israel brukte amerikanskproduserte bomber i Rafah-angrepet

Bilder fra teltleiren i Rafah som ble angrepet av israelske styrker søndag viser tydelige fragmenter av amerikanskprodusert ammunisjon, ifølge CNN. Nyhetskanalen har fått flere analytikere til å se gjennom verifiserte videoer fra leiren. Blant annet er det funnet en hale som tydelig er fra en GBU-39-bombe, ifølge fire eksperter på området.

NRK - 18 jun 24 kl. 02:48

Må betale 400 millioner til urfolkstamme

Et jernebaneselskap i USA er dømt til å betale Washington-stammen 400 millioner dollar for å ha kjørt for mange tog med råolje gjennom stammens reservat. Det melder CNN. Stammen saksøkte selskapet BNSF i 2015, da antallet tog over området økte dramatisk.

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 01:11

CNN-profil døde brått

CNN-profilen Alice Stewart døde brått lørdag 58 år gammel..

VG - 17 maj 24 kl. 22:43

CNN: Overvåkningsvideo viser Diddy angripe ekskjæresten Cassie

CNN har fått tilgang til oppsiktsvekkende videoopptak som viser rapperen fysisk mishandle Cassie Ventura..

NRK - 15 maj 24 kl. 17:18

Datoene klare for nye Biden og Trump-debatter

President Joe Biden og Donald Trump vil holde sin første valgdebatt i 2024 på CNN i Atlanta 27. juni, opplyser nyhetskanalen. Det vil også bli arrangert en debatt 10.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com