NRK > Nyheter

Saturday, 24 September, 17:22

NRK - 11 sep 22 kl. 22:48

Blå blokk størst med knapp margin i øyeblikket

Gjennom hele valgkvelden har den rødgrønne blokken vært i ledelsen i det svenske valget. Nå ligger den blå blokken 0,2 prosentpoeng foran. Klokka 22.43 viser nemlig Valmyndighetens beregning med 3.387 av 6.
Les mer på NRK


Les mer om:
Valmyndighetens, Sverigedemokraterna, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blå, blokk, størstmed , knapp, margini , øyeblikket
Klartale - 25 maj 22 kl. 07:00

Kan du å redde et liv?

Tenk deg at du går en tur i skogen. Fuglene kvitrer, og du hører elva suse. Plutselig faller en kvinne om på stien rett foran deg.

NRK - 09 sep 22 kl. 21:50

Sverige: Måling viser knapt flertall for Anderssons blokk

En meningsmåling viser et knapt flertall for statsminister Magdalena Andersson i underkant av to dager før søndagens valg i Sverige. Valgkampen nærmer seg slutten. Og det er jevnt med en knapp ledelse for Anderssons blokk, som har et forsprang på 1,8 prosentpoeng.

Aftenposten - 11 sep 22 kl. 19:40

Nå har blå side tatt en knapp ledelse i det svenske valget. - Nå er vi et ordentlig stort parti.

Nesten dødt løp mellom de to politiske blokkene i Sverige. Ved midnatt ledet den blå siden med knapp margin..

Klartale - 17 jul 22 kl. 07:00

Han leder kampen om å bli ny statsminister

I starten av uka var det 11 kandidater til å ta over etter Boris Johnson. Siden har noen sagt at de velger å trekke seg som kandidater. Andre har fått for lite støtte fra partiet til å være kandidater lenger.

NRK - 16 maj 22 kl. 12:31

Nødetatene rykker: Brann i blokk

På Åssiden i Drammen brenner det i en blokk med tre oppganger. Ifølge politiet startet brannen på terrassen til den ene leiligheten, og brannen har spredt seg til taket. Alle i oppgangen hvor brannen startet er evakuert, og nødetatene jobber med å evakuere de to andre oppgangene..

NRK - 24 aug 22 kl. 20:59

Melding om brann i blokk i Sarpsborg

Nødetatene rykker ut på melding om brann i en leilighet i en 3-etasjers blokk i Kulåsgata i Sarpsborg. – Ukjent omfang, skriver politiet i Øst..

NRK - 08 sep 22 kl. 02:32

11 døde da blokk raste sammen i Aleppo

Minst 11 mennesker døde da en blokk kollapset i Aleppo nord i Syria onsdag, melder statlig syrisk TV. Blokka i nabolaget Fardous var på fem etasjer og angivelig ulovlig bygget. Sju kvinner, tre barn og en eldre mann mistet livet i kollapsn, melder NTB-AP.

NRK - 11 sep 22 kl. 22:43

Sverige: Kun ett mandat skiller blokkene

Foreløpige tall viser et jevnt valgresultat i Sverige. I skrivende stund skiller kun ett mandat blokkene til Magdalena Andersson og Ulf Kristersson. Etter at 40 prosent av stemmene er talt opp ligger Anderssons blokk an til å få 175 mandater i riksdagen, mens Ulf Kristerssons blokk ligger an til å få 174 mandater..

Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

NRK - 13 sep 22 kl. 09:45

Valget i Sverige: Tusenvis av ugyldige stemmer kan bli erklært gyldige

Mange av stemmesedlene som er blitt vurdert som ugyldige i Sverige, kan likevel bli godkjent og dermed påvirke det svært jevne valgresultatet. Under stemmetellingen i Sverige søndag kveld ble over 90.000 stemmesedler vurdert som ugyldige.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arizona vil gjeninnføre abort-forbud fra 1864

Arizona kan håndheve et nær totalforbud mot abort som ikke har vært brukt på 50 år, slår en amerikansk dommer fast. Delstatens justisminister jubler. Det hvite hus omtaler rettskjennelsen i Arizona som «katastrofal, farlig og uakseptabel».

NRK - 30 minutter siden

Jonas Gahr Støre takker Svindal

Statsminister Jonas Gahr Støre takker den tidligere alpinisten Aksel Lund Svindal for åpenheten om sin kreftsykdom. – Aksel følte en endring i kroppen, oppsøkte lege, fikk beskjed om at han hadde testikkelkreft og rask behandling på sykehus. Han skriver at menn bør bli flinkere til å snakke om egen helse.

NRK - 30 minutter siden

Lærerstreiken: Partene møtes igjen hos Riksmekleren søndag

Lørdag ettermiddag var partene i lærerstreiken tilbake hos Riksmekleren for å prøve å finne en løsning på den fastlåste konflikten. Møtet er ferdig for dagen, men vil forsette på søndag..

NRK - 2 timer siden

Brente hijaber i stor markering mot Iran foran Stortinget

Mange hundre personer møtte opp for å støtte iraneres kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Både hijaber og flagg ble satt i fyr. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab.

NRK - 1 time siden

Jazz-legenden Pharoah Sanders er død

Jazzsaksofonisten Pharoah Sanders (81) er død, melder AFP. Han var kjent for sin unike spillestil og mange samarbeid med John Coltrane..

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon etter dykker i Trøndelag

Det er igangsatt en redningsaksjon etter en savnet dykker i sjøen utenfor Vanvikan i Indre Fosen kommune i Trøndelag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.11, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Kutter i hentetid på postpakker

Fra og med 1. oktober i år endres hentefrist for pakker som hentes på Post i Butikk, og i Pakkeboks fra 14 til 7 dager. Endringen gjelder ikke for Norgespakken, opplyser Posten på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

Aksel Lund Svindal har testikkelkreft

Den tidligere alpinisten Aksel Lund Svidal har fått testikkelkreft. Det skriver han selv på Instagram..

NRK - 2 timer siden

Stor markering mot Iran foran Stortinget

Flere hundre personer møtte opp for å vise sin støtte for iranske kvinners kamp mot prestevelde og ufrihet foran Stortinget lørdag. Bakteppet for demonstrasjonen var skjebnen til 22 år gamle Mahsa Amini, som døde i varetekt etter å ha blitt pågrepet av Irans moralpoliti, angivelig for feil bruk av hijab. Blant de frammøtte var mange eksiliranere, som på symbolsk vis kastet flere hijaber og iranske flagg på bålet.

NRK - 2 timer siden

Bhatti nekter for å ha noe med Oslo-skyting å gjøre

Advokat Svein Holden bekrefter overfor VG at han lørdag har pratet med sin klient Afran Bhatti. – Jeg har snakket med Bhatti i går og i dag. Han benekter å ha noe som helst med saken å gjøre, skriver Holden i en SMS til VG.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com