Vestre

Thursday, 18 July, 07:31

Nyheter om Vestre

NRK - 22 apr 24 kl. 16:03

TV2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 22 apr 24 kl. 19:39

Vestre til NRK: Mange er usikre på om de får den hjelpen de trenger i det offentlige

– Jeg mener det at vi ser at så mange har privat helseforsikring er et uttrykk for at for mange er usikre på om de får hjelpen de trenger i det offentlige, sier helseminister Jan Christain Vestre til Dagsrevyen i NRK. Det sier han etter at TV 2 omtalte at Vestre selv tegnet private helseforsikringer til sine ansatte i Vestre AS i 2018. Den nylig tiltrådte helseministeren erkjenner at det offentige helsetjenesten må bli sterkere, og at dette er hans oppgave fremover.

NRK - 22 apr 24 kl. 19:39

Vestre til NRK: – Mange er usikre på om de får den hjelpen de trenger i det offentlige

– Jeg mener det at vi ser at så mange har privat helseforsikring er et uttrykk for at for mange er usikre på om de får hjelpen de trenger i det offentlige, uttaler helseminister Jan Christain Vestre til Dagsrevyen i NRK. Det sier han etter at TV 2 omtalte at Vestre selv tegnet private helseforsikringer til sine ansatte i Vestre AS i 2018. Den nylig tiltrådte helseministeren erkjenner at det offentige velferden må bli sterkere, og sier dette er hans oppgave fremover.

NRK - 22 apr 24 kl. 18:49

Vestre til TV 2: – Hadde selv privat helseforsikring

Mandag skrev TV 2 at helseminister Jan Christian Vestre tegnet private helseforsikringer til sine ansatte i selskapet Vestre AS i 2018. Nå bekrefter han til kanalen at avtalen også omfattet ham selv mens han var daglig leder. – Jeg har nå undersøkt dette nærmere og kan bekrefte at Vestre AS innførte en avtale om helseforsikring i 2018 da jeg var daglig leder.

NRK - 22 apr 24 kl. 18:49

Vestre: – Hadde selv privat helseforsikring

Mandag skrev TV 2 at helseminister Jan Christian Vestre tegnet private helseforsikringer til sine ansatte i selskapet Vestre AS i 2018. Nå bekrefter han til NRK at avtalen også omfattet ham selv mens han var daglig leder. – Jeg har nå undersøkt dette nærmere og kan bekrefte at Vestre AS innførte en avtale om helseforsikring i 2018 da jeg var daglig leder.

NRK - 22 apr 24 kl. 16:03

TV 2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i møbelprodusenten Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV 2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 21 maj 24 kl. 01:32

Vestre vil gjøre det enklere å gi yrkesforbud

Helsepersonell som har mistet sin autorisasjon, bør få yrkesforbud, det mener helseminister Jan Christian Vestre (Ap). Helsepersonell som har mistet autorisasjonen sin, eller er en fare for pasienter, må ikke få fortsette å jobbe i andre helserelaterte yrker som ikke krever autorisasjon, skriver Aftenposten. Pasienter må få bedre mulighet til å styre unna det Vestre kaller "farlig" helsepersonell.

NRK - 20 okt 23 kl. 11:32

E24: Venn av næringsministeren fekk leiarstilling i departementet

Ein venn av næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) har fleire gonger fått mellombelse leiarstillingar i statsråden sitt departemenet, melder E24. Først då ho søkte fast jobb, blei Vestre bedt om å vurdera eigen habilitet, skriv avisa. – At me er venner, og det at det å få eit embete som avdelingsdirektør er ein fordel, gjer at eg er inhabil eller nær grensa til inhabil i tilsettingssaken.

Aftenposten - 12 jul 24 kl. 18:58

Høyres nye skattegrep: Vestre viser hvordan rikinger kan trikse til seg null formuesskatt

Høyre vil gi store skattekutt til landets milliardærer. Helseminister Jan Christian Vestre stiller med tusj og flippover….

Aftenposten - 08 jul 24 kl. 17:21

Vestre med tiltak for å redusere overdosedødsfall

I 2023 døde totalt 363 mennesker av overdose i Norge. Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) kommer nå med tre tiltak….

NRK - 08 jul 24 kl. 16:18

Vestre: – Deler av ruspolitikken har feilet

– Vi har rekordhøye antall overdosedødsfall. Vi må bare erkjenne at deler av ruspolitikken har feilet, sier helseminister Jan Christian Vestre til VG. I fjor døde 363 mennesker av overdoser.

Klartale - 20 okt 23 kl. 13:38

Ny habilitetssak for regjeringen

Jan Christian Vestre er næringsminister. Fredag kom det fram at en venn av Vestre fikk lederstilling innenfor departementet. Stillingene det er snakk om er midlertidige.

NRK - 12 jul 24 kl. 13:07

Harald Henden bisettes i dag

Pressefotograf Harald Henden døde av kreft i bukspyttkjertelen tidligere denne måneden, 63 år gammel. Fredag blir han bisatt fra Vestre Aker kirke. Henden fikk påvist kreft i bukspyttkjertelen i fjor høst, en diagnose han fikk etter sin siste reportasjereise til Israel.

VG - 12 jul 24 kl. 12:50

Krigsfotograf Harald Henden (63) bisettes

Krigsfotografen, menneskevennen og ridderen Harald Henden blir i dag bisatt fra Vestre Aker kirke i Oslo..

VG - 22 apr 24 kl. 15:59

TV 2: Ap-nestleder Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

De ansatte i familieselskapet Vestre AS fikk privat helseforsikring da nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var sjef..

Aftenposten - 10 jul 24 kl. 17:33

Bydelen legger ned lavterskeltilbud for psykisk syke: – Man føler seg ikke akkurat verdsatt

Etterlyser flere lavterskeltilbud for psykisk syke i bydel Vestre Aker..

E24 - 09 jul 24 kl. 10:00

Stort resultathopp for Vestre

Helseminister Jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 10:00

Stort resultathopp for Vestre

Helseminister Jan Christian Vestres møbelkonsern hadde en eventyrlig vekst i fjor..

NRK - 19 apr 24 kl. 15:16

Bekreftet: Vestre blir ny helseminister

Jan Christian Vestre blir helseminister etter Ingvild Kjerkol. Cecilie Myrseth blir næringsminister, mens Marianne Sivertsen Næss blir fiskeriminister. Vestre (Ap) kommer fra jobben som næringsminister.

VG - 08 jul 24 kl. 15:59

Overdoserekord i Norge: – Deler av ruspolitikken har feilet

Helseminister Jan Christian Vestre (Ap) tar hastegrep for å stoppe overdosedødsfallene..

NRK - 08 jul 24 kl. 11:23

Helseforetakene brukte 1,3 milliarder kroner på konsulenter i fjor

Helseforetakene har brukt over 5 milliarder kroner på konsulenter de siste fem årene. Nesten en halv milliard har gått til IT-systemet Helseplattformen. – Kostnader til konsulenter utgjør om lag 0,7 prosent av helseforetakenes driftskostnader i 2023, understreker helseminister Jan Christian Vestre (Ap) overfor Stortinget.

VG - 07 jul 24 kl. 21:50

Etter krisemøte: Lover kortere ventetid på medisiner

Helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) har avholdt krisemøte om den rekordlange ventetiden før medisiner blir godkjent i Norge. Nå gir han en garanti..

VG - 07 jul 24 kl. 15:41

Pasientjubel for ny medisin-ordning: - En milepæl

Kreftforeningen jubler etter at helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) vil innføre en ordning som gjør at pasienter kan få medisiner gratis, som de trenger for å overleve..

NRK - 28 maj 24 kl. 08:44

Togtrafikken på Oslo S går igjen

Oslo S er åpen for trafikk igjen etter at det ble meldt om jordfeil tirsdag morgen. Bane Nor opplyser at de fortsatt venter forsinkelser utover formiddagen. – Reisende må sjekke med togselskapet sitt for mer informasjon, sier Bane Nors pressekontakt.

Klartale - 17 apr 24 kl. 13:43

Blir Vestre ny helseminister?

Jan Christian Vestre er næringsminister. Tirsdag skrev flere medier at han kanskje får seg ny jobb snart. Ifølge kanalen TV 2 og Nettavisen blir han Norges nye helseminister.

Aftenposten - 06 jul 24 kl. 16:04

Han er helseminister. Og sliter med å si nei.

Han har lagt hodet på blokken. Med Vestre som minister skal helsekøene ned..

Aftenposten - 02 jul 24 kl. 23:00

Kunnskapsløst av Frp

I et kortinnlegg i Aftenposten 21. juni beskylder gruppeleder i Vestre Aker Fremskrittsparti Andreas Rivenes meg for….

VG - 28 jun 24 kl. 21:18

Milliardrabatt til unge – eldre må tygge på skuffelsen

Mange gruer seg til å gå til tannlegen. Det gjør ikke helseminister Jan Christian Vestre. Han kommer uten tannverk og med milliardrabatt i bagasjen..

NRK - 27 jun 24 kl. 12:23

Helsetilsynet og Ukom blir slått saman

Regjeringa ønsker å slå saman Statens undersøkingskommisjon for helse- og omsorgstenesta (Ukom) og Helsetilsynet. Det opplyser dei om i ei pressemelding torsdag. – Vi treng ei ny meldeordning for alvorlege hendingar i helse- og omsorgstenesta.

NRK - 08 dec 23 kl. 10:00

Vestre: Enorme muligheter for norsk havvind-industri i Japan

Norge og Japan har i dag inngått en avtale om et strategisk partnerskap og felles innsats for grønn energi. – Her er det stort vekstpotensial, og enorme muligheter for norsk havvindustri, sier næringsminister Jan Christian Vestre til NRK. Japan er verdens tredje største økonomi.

NRK - 16 maj 24 kl. 18:51

Syv kyr skremt ut på sjøen

Brannvesenet i Ålesund rykker ut til Steinshamn på Harøya etter melding om at syv kyr skal ha blitt skremt ut på sjøen. De skal alle nå være reddet opp, sier Paul Ola Vestre i brannvesenet. De vet ennå ikke årsaken til at kyrne havnet der.

VG - 14 maj 24 kl. 16:07

NHO-ros til Vestre for venteliste-grepet

NHO jubler over at den nye helseministeren Jan Christian Vestre (Ap) inviterte private helseaktører med på arbeidet med å få ned ventelistene..

NRK - 02 maj 24 kl. 23:23

Melding om ny bevegelse i område der hus skled ut av posisjon i Ørsta

Beboerne i to hus i Ørsta ble evakuert forrige lørdag etter at en av bebyggelsene skled noen centimeter ut av posisjon. Nå er det kommet melding om ny bevegelse i området. – Brannvesenet er på stedet og ser litt.

NRK - 29 apr 24 kl. 05:24

Brann i hytte i Vestre Jakobselv

Politiet i Finnmark fikk i halv fire tiden natt til mandag melding om brann i en hytte i Vestre Jakobselv. Vedkommende som var i hytta er ifølge politiet kommet seg ut på egen hånd, og brannvesenet jobber på stedet. Det sier Gunnar Øvergård i Finnmark politidistrikt..

Aftenposten - 07 jun 24 kl. 18:13

Full navnekrangel på Oslo vest: Mener «Frøen stasjon» ikke ligger på Frøen

Diakonhjemmet sykehus og Vestre Aker bydel er dønn uenige om hva den nye T-banestasjonen skal hete..

NRK - 26 apr 24 kl. 16:47

TV 2: Helseministeren kan ikkje lova ny abortlov før sommaren

Regjeringa sin nye helse- og omsorgsminister Jan Christian Vestre (Ap) vil ikkje stadfeste at regjeringa sitt forslag om ny abortlov vil koma før sommaren, skriv TV 2. Statsminister Jonas Gahr Støre sa førre veke at han hadde planar om å legge fram lova før sommaren. – Eg kan ikkje i dag seie akkurat når me kjem til Stortinget med lovproposisjonen, men me jobbar på.

Aftenposten - 05 jun 24 kl. 17:51

Hans kamp mot høye bonuser ble en flopp

Jan Christian Vestre skulle vise handlekraft. I stedet demonstrerer han avmakt..

NRK - 31 maj 24 kl. 16:57

Treningssenter evakuert grunna mistenkeleg lukt

Etter meldingar om at det lukta ròte egg på staden blei eit treningssenter på Vestre Strømkai i Bergen evakuert. Heile bygget er søkt gjennom, og det er mogleg manglande vatn i sluk eller vasslås som er årsaka, melder Vest politidistrikt..

E24 - 19 apr 24 kl. 15:17

Vestre om Kjerkol-avgang: – Et tap for landet

Ap-ministrene Jan Christian Vestre, Cecilie Myrseth og Marianne Sivertsen Næss møtte på Slottsplassen..

E24 - 19 apr 24 kl. 11:34

I dag legger Støre fram den nye regjeringskabalen – Vestre blir trolig ny helseminister

I dag blir det trolig kjent at Jan Christian Vestre tar over som helseminister etter Ingvild Kjerkol. Også to øvrige endringer i regjeringen vil bli offentliggjort..

Klartale - 19 apr 24 kl. 10:47

Han blir helseminister

Jan Christian Vestre er næringsminister og nestleder i Arbeiderpartiet. Han tar over jobben som helseminister etter Ingvild Kjerkol. Det skrev både Dagbladet og Nettavisen tidligere denne uken.

NRK - 28 maj 24 kl. 17:49

Dømt for drap i Stavanger i 2022

Den tiltalte 43-åringen dømmes til fengsel for drapet på en 42 år gammel mann på Vestre platå i Stavanger i november i 2020, melder Stavanger Aftenblad. Gulating lagmannsrett landet på det samme som tingretten: 13,5 år og erstatning til den drepte sin mor. Saken ble behandlet i Gulating lagmannsrett fra 29.

NRK - 18 apr 24 kl. 00:54

USA og Norge vil ha tettere samarbeid om mineralutvinning

Det hvite hus kunngjorde natt til torsdag at USA og Norge har planer om å forsterke samarbeidet om mineralutvinning. Kunngjøringen kom etter et møte med næringsminister Jan Christian i Washington D.C.

VG - 17 apr 24 kl. 17:44

Opplysninger til VG: LO står ikke i veien for Vestre

Hvis Jan Christian Vestre blir helseminister, går han samme rute som Jonas Gahr Støre. Mektige LO har ikke kjempet mot det, ifølge VGs opplysninger..

VG - 17 apr 24 kl. 08:20

Vestre om spekulasjonene: – Ingen kommentar

Bytter næringsministeren jobb på fredag? Overfor VG utelukker Jan Christian Vestre det ikke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com