Støre

Saturday, 26 November, 23:29

Nyheter om Støre

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 25 okt 22 kl. 10:56

Støre er bekymret over lite kontakt med Russland

Jonas Gahr Støre snakket foran hele Stortinget tirsdag. Der snakket han om både sikkerhet og situasjonen rundt Ukraina-krigen. Rundt 30.

Klartale - I førrgår: 10:25

Mener at Norge gir for dårlig hjelp til dem med lite penger

Jonas Gahr Støre får beskjed om å skjerpe seg. Norge må gi mer penger til fattige nå. – Vi får nok sende nok et brev til den mannen.

Klartale - 13 okt 22 kl. 12:50

– Du må gå på jobben og møte verden som den er

Jonas Gahr Støre er Norges statsminister. For ett år siden vant Arbeiderpartiet (Ap) valget, sammen med Senterpartiet (Sp), og Støre ble statsminister.– Det har selvfølgelig vært en tøff tid.

Klartale - 11 nov 22 kl. 11:00

Støre sier dårlige målinger er alvorlig

Velgerne er trolig ikke fornøyd med jobben til regjeringen. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sliter på meningsmålingene.Ap har fått mindre enn 20 prosents støtte på meningsmålinger den siste tida.

NRK - 21 nov 22 kl. 20:16

Støre: – Signal om at vi passer på i norsk farvann

At britenes flaggskip seiler med allierte i norsk farvann, er et viktig signal om at vi holder orden på sokkelen, ifølge statsminister Jonas Gahr Støre. – Vi har nesten 90 installasjoner på sokkelen og mange tusen kilometer med rørledning på havbunnen. At våre allierte seiler med oss, er et signal til andre om at her passer vi på og holder orden, sa statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til NTB om bord på et av verdens største hangarskip, britiske HMS Queen Elizabeth, mandag kveld.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:55

Støre benekter koordinert angrep på Giske

Ap-leder Jonas Gahr Støre benekter at han på forhånd visste at AUF-lederen på direktesendt TV skulle rette kraftig kritikk mot Trond Giske. Verken Støre selv eller Statsministerens kontor var orientert om at AUF-leder Astrid Hoem skulle komme med et kritisk utspill mot tidligere nestleder Trond Giske, framholdt partilederen da han ble intervjuet under et seminar Stortingets presselosje arrangerte tirsdag ettermiddag. – Jeg mener Trond må erkjenne at han er en del av problemet med at mange synes det er vanskelig å snakke om politikk, sa Hoem på NRKs Debatten torsdag kveld.

NRK - I førrgår: 18:14

Støre om 80 år siden jødedeportasjonen: – Dette angår oss også i dag

Dette angår oss også i dag, sier statsminister Jonas Gahr Støre om minnemarkeringen av jødedeportasjonene under krigen for 80 år siden. Statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som skal holde tale i Oslo rådhus, hvor minnemarkeringen finner sted torsdag kveld. – Det er en nedslående realitet at det ikke ble satt en endelig sluttstrek for slike enorme overgrep som skjedde under andre verdenskrig.

NRK - 23 nov 22 kl. 03:09

Støre havner langt nede i internasjonal måling

Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) scorer tredje dårligst i popularitet blant lederne i 22 land i en ny undersøkelse. Ifølge Aftenposten svarer 24 prosent at de er svært eller litt fornøyd med jobben Støre gjør. 71 prosent er litt eller svært misfornøyd, mens 5 prosent ikke har gjort seg opp en mening.

Klartale - 22 nov 22 kl. 11:15

– Håper folk blir beroliget av at vi er her

Det gigantiske skipet heter HMS Queen Elizabeth. Og er så stor som en flytende by. Skipet har plass til 1.

NRK - 16 nov 22 kl. 13:39

Støre: – Burde ha vært i Debatten

Statsminister Jonas Gahr Støre mener at det skal lønne seg å være i jobb. – Men det skal ikke forhindre at du skal bli godt tatt vare på, om du ikke kan jobbe, sier Støre til NTB. I Debatten tirsdag kveld var det ingen fra regjeringspartiene som stilte da temaet var at flere blir rammet når levekostnadene økes.

NRK - 16 nov 22 kl. 11:27

Støre varsler oppklaring om lakseskatten

Fredag vil regjeringen oppklare spørsmål rundt den foreslåtte lakseskatten, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Men han vil ikke bekrefte endringer. – Fredag er det et møte mellom finans- og fiskeriminister, og de største aktørene i næringen.

NRK - 23 nov 22 kl. 16:23

Andre tall bekymrer Støre mer enn dårlige meningsmålinger

Statsminister Jonas Gahr Støre vil ikke gi svak oppslutning for Arbeiderpartiet på meningsmålingene for mye fokus. Han er mer bekymret for andre tall. Støre legger likevel ikke skjul på at han tenker på den historisk dårlige oppslutningen den siste tiden.

Klartale - 11 okt 22 kl. 09:07

Norge og Finland diskuterte landenes sikkerhet

Finlands president Sauli Niinistö besøkte Norge mandag. Der snakket han med Jonas Gahr Støre. Han er Norges statsminister.

Klartale - Igår: 09:22

Situasjonen for flyktninger i Norge og Europa

Marte Mjøs Persen er også med. Hun er minister for arbeid og inkludering. – Vi har invitert dere hit i dag for å orientere dere om mottak av flyktninger fra Ukraina, starter Støre med å si.

Klartale - 01 nov 22 kl. 13:45

Lover å støtte Ukraina og Moldova

Nærmere et halvt år er gått siden Sverige og Finland sendte sine søknader til Nato. De ønsker å bli en del av forsvars-samarbeidet.Under samme tid har svenskene fått ny regjering.

Aftenposten - 16 nov 22 kl. 20:54

Jonas Gahr Støre tar et ansvar Jonas Gahr Støre ikke ville ta

Jonas Gahr Støre tar et ansvar Jonas Gahr Støre ikke ville ta..

NRK - 21 nov 22 kl. 11:54

Britisk hangarskip i Norge for første gang

Royal Navys HMS Queen Elizabeth ankom mandag Oslo på skipets første tur til Norge. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) skal på besøk mandag ettermiddag. Støre skal blant annet møte mannskap om bord.

VG - 9 timer siden

Hva kan Støre gjøre med Giske?

Hva vil Trond Giske? Og hva kan Jonas Gahr Støre gjøre? Det er et intenst drama som utspiller seg i Ap akkurat nå..

Klartale - Igår: 09:18

Støre med siste nytt om flyktningsituasjonen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse. Der skal han si hva som er nytt om flyktningsituasjonen.Marte Mjøs Persen skal også være med.

Aftenposten - Igår: 09:00

Møter pressen 09.15: Støre orienterer om flyktninger fra Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap) orienterer straks om nye….

Aftenposten - Igår: 09:00

Støre sier det kan bli en «ekstremsituasjon» neste år

Norge har satt tidenes bosettingsrekord i år. Men i 2023 kan vi få en ekstremsituasjon, sier Støre. Slik fordeles 35..

VG - Igår: 04:50

Jonas Gahr Støre møter en mottaker av uføretrygd som opplever fattigdom og sliter med å ha råd til mat etter prisvekst og høyere rente hos Frelsesarmeen

Selv om Mette Halvorsen (41) får hjelp av velferdsstaten, må hun til Frelsesarmeens slumstasjon for å hente mat på Jonas Gahr Støres vakt..

Aftenposten - I førrgår: 18:21

Støre om 80 år siden jødedeportasjonen: – Dette angår oss også i dag

Dette angår oss også i dag, sier statsminister Jonas Gahr Støre om minnemarkeringen av jødedeportasjonene under krigen….

NRK - I førrgår: 11:34

Toralv Maurstads begravelse torsdag

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads begravelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

NRK - I førrgår: 11:34

Toralv Maurstad bisettes

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads bisettelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

NRK - I førrgår: 11:34

Toralv Maurstad bisettes i Oslo Domkirke

Kong Harald og statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som vil være til stede under Toralv Maurstads bisettelse i Oslo domkirke torsdag. Blant dem som skal holde minnetale, er statsminister Jonas Gahr Støre, Det norske teatrets sjef Erik Ulfsby og manusforfatteren og produsenten Petter Skavlan. Maurstads skuespillerkolleger Lise Fjeldstad og Svein Tindberg vil også minnes ham.

NRK - I førrgår: 10:32

Støre skal orientere om flyktningsituasjonen i Norge og Europa

Statsminister Jonas Gahr Støre og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen holder pressekonferanse om flyktningsituasjonen i Norge og Europa. Det skjer fredag klokka 9.15.

E24 - 23 nov 22 kl. 16:44

Støre mer preget av prisvekst enn krisemålinger

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mister ikke nattesøvnen over krisemålingene. Han tenker på dem, men er mer bekymret over økende priser..

VG - 23 nov 22 kl. 14:51

Støre: Folk opplever at lønnen deres er mindre verdt

GOL (VG) En 15,4 prosent-presset statsminister Jonas Gahr Støre ankom Kartellkonferansen på Gol onsdag ettermiddag. Han sier det er andre tall enn 15,4 som bekymrer ham mest..

VG - 23 nov 22 kl. 14:51

Jonas Gahr Støre om krisen: - Gjør vondt å høre fortvilte arbeidsfolk

GOL (VG) En 15,4 prosent-presset statsminister Jonas Gahr Støre ankom Kartellkonferansen på Gol onsdag ettermiddag. Han sier det er andre tall enn 15,4 som bekymrer ham mest..

VG - 23 nov 22 kl. 10:42

Forbannet på regjeringen: – Støre er ikke rette mannen

GOL (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre og Ap sliter voldsomt med velgerne. På Gol vil han onsdag få klare meldinger rett fra levra – fra grasrota..

Klartale - 12 okt 22 kl. 06:30

Velgerne rømmer fra Ap

Jonas Gahr Støre sto rak i ryggen. Nå var det hans tur til å lede Norge. I fjor sa nok velgere ja til ham og Arbeiderpartiet (Ap).

VG - 21 nov 22 kl. 18:52

Støre fikk besøk av «Queen Elizabeth»: – En av våre viktigste allierte

OSLO HAVN (VG) Flaggskipet til den britiske marinen ligger til kai i Norge for første gang. Jonas Gahr Støre (Ap) fikk omvisning om bord..

NRK - 16 nov 22 kl. 12:28

Støre: – Det er terrorbombing

Rundt 100 russiske raketter ble skutt mot ukrainske mål i over ti byer tirsdag, ifølge en talsmann for flyvåpenet. – Det er terrorbombing, sier statsminister Jonas Gahr Støre under Stortingets spørretime onsdag. Støre sier angrepene er opprørende.

NRK - 16 nov 22 kl. 12:17

Støre om prisveksten: Vi har gjort flere ting

Statsminister Jonas Gahr Støre sier regjeringen har gjort flere ting for å hjelpe personer som sliter med prisveksten, men at de er åpne for å gjøre mer. – Karensåret for arbeidsavklaringspenger er borte, den usikkerheten er fjernet. Vi har økt trygdene, de er lønnsjustert gjennom året for å komme gjennom denne vanskelige tiden, og vi har oppjustert sosialhjelpen midtveis i året, sa statsministeren under den muntlige spørretimen i Stortinget.

NRK - 6 timer siden

Serbias president til Norge

Serbias president, Aleksandar Vučić, kommer på besøk til Norge 28. og 29. november.

NRK - 15 nov 22 kl. 16:18

Støre erkjenner at fallet i oppslutning også har med ham å gjøre

Statsminister og Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han hadde ikke hadde vært ærlig om han ikke erkjente at det dramatiske fallet i oppslutningen om partiet ikke også har med ham å gjøre. – Ja, jeg tenker på det, sa Støre under en utspørring på et seminar Stortingets presselosje arrangerer tirsdag ettermiddag. Spørsmålet var om han tenkte at årsakene til fallet i oppslutning også kunne ha med ham å gjøre.

Klartale - 20 okt 22 kl. 09:43

Vi må regne med mer uro framover

Russland truer med atomvåpen. Droner svever over oss. Sabotasje mot gass-ledninger i Østersjøen.

NRK - Igår: 12:03

Regjeringen sikrer 1,6 milliarder kroner ekstra til Forskningsrådet

Det økonomiske rotet i Forskningsrådet må ryddes opp i én gang for alle, mener regjeringen, som gir 1,64 milliarder kroner i engangsstøtte. – Med dette setter regjeringen punktum etter rotet fra forrige regjering og sikrer norske forskningsmiljøer langsiktighet og forutsigbarhet, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Tilsagnet om engangsstøtten kommer i forbindelse med nysalderingen av statsbudsjettet, som ble vedtatt i statsråd fredag.

VG - Igår: 09:18

Regjeringen ber kommunene bosette 35 000 flyktninger i 2023

Statsminister Jonas Gahr Støre og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen holder pressekonferanse om flyktningsituasjonen i Norge og Europa..

NRK - Igår: 09:17

Ber kommunene bosette 35.000 flyktninger i 2023

Regjeringen ber norske kommuner bosette 35.000 flyktninger i 2023. Det opplyser statsminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse fredag.

NRK - Igår: 09:02

Regjeringen med pressekonferanse om flyktningesituasjonen

Klokken 9.15 holder statsminister Jonas Gahr Støre og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen pressekonferanse om flyktningsituasjonen i Norge og Europa..

Aftenposten - Igår: 09:00

Ber kommunene bosette 35.000 nye flyktninger i 2023

I år har rundt 35.000 flyktninger kommet til Norge. Støre sier det kan bli ekstremsituasjon neste år..

NRK - 14 nov 22 kl. 17:28

Støre: Gode tilbakemeldinger på sentralstyremøtet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier at det ikke kommer noen store, nye politiske grep etter mandagens krisemøte i sentralstyret. Møtet i sentralstyret var planlagt, men er blitt kalt et krisemøte etter den lave oppslutningen Arbeiderpartiet har hatt på målingene i det siste. Støre sier at han fikk mange gode tilbakemeldinger, men at det ikke blir noen nye, store politiske grep..

NRK - 14 nov 22 kl. 14:16

Støre før sentralstyremøte: – Skal lytte til partiorganisasjonen

– Sentralstyre er alltid en viktig anledning. Nå er det fokus på hva vi har å gjøre, og oppgaver framover. Vi skal komme gjennom en tøff vinter og en tøff tid, men vi har tro på den politikken vi fører, og den skal vi gjennomføre i god dialog med partiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com