Støre

Saturday, 25 September, 11:16

Nyheter om Støre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes: Støre ønsker forandring

Bjørnar Moxnes sa før møtet med Støre at han kunne se for seg en samarbeidsavtale med Arbeiderpartiet, på linje med det Ap har med Rødt i Oslo. Etter møtet ble det klart at det ikke var aktuelt for Støre. – Vi kommer til å snakke sammen seinere.

NRK - 08 sep 21 kl. 09:29

Ap: Nei til omfattende oljeleting

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men vil fortsette kartleggingen på eksisterende felter. Under partilederutspørringen i NRK uttalte Støre at han ikke kan gå med på kravet fra MDG om at de ikke kan støtte en regjering som vil fortsette å lete etter olje. – Da får MDG heller støtte Erna Solberg og Sylvi Listhaug, svarte Støre.

NRK - 21 sep 21 kl. 15:58

Støre: Viktig at vi er stolte

Sjølv om valresultatet var eit av partiets svakaste, brukte Jonas Gahr Støre store delar av talen til landsstyret til å framheva framgangen til Arbeidarpartiet. I talen til landsstyret viste Støre til at Ap auka med 9 prosentpoeng frå meiningsmålingar i januar i år til valresultatet på 26,3 prosent. Ord som «ståpåvilje», «snuoperasjon» og «systematisk arbeid» forklarar korleis stemninga har snudd, meinte han..

NRK - 20 sep 21 kl. 17:02

Støre: Starter sonderinger torsdag

Jonas Gahr Støre sier han er glad for å kunne starte sonderinger med Senterpartiet og SV. – Jeg har hatt gode samtaler med Trygve og Audun siden onsdag. Nå har vi fått en viktig avklaring om at de tre partiene setter seg ned.

NRK - 13 sep 21 kl. 23:48

Støre: Vi klarte det

Ap-leder Jonas Gahr Støre viser tomler opp til den jublende forsamlingen på valgvaken til Arbeiderpartiet. – Vi har ventet, vi har håpet og jobbet så hardt, og nå kan vi endelig si, vi klarte det. Prognosen viser et klart flertall for de fem rødgrønne partiene Arbeiderpartiet, Senterpartiet, SV, Miljøpartiet De Grønne og Rødt.

VG - 23 timer siden

Fikk bryllupet avlyst av Støre: – Et vondt døgn

HURDAL (VG) Brudeparet skulle love hverandre troskap om én uke. Men så ble de stående uten bryllupslokale etter at Støre, Vedum og Lysbakken inntok Hurdalsjøen hotell – for å undersøke om de kan forplikte seg til hverandre..

NRK - I førrgår: 09:41

Støre: Mandatet vårt er tydelig

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier de har fått et klart mandat om å regjeringsskifte før sonderingene om regjeringssamarbeid starter. – Jeg er glad for at vi tre møtes til det som er sonderinger, og muligheten til å danne en flertallsregjering, sa Støre da de tre partilederne møtte pressen i forkant av sonderingene. – Vi har fått et veldig klart mandat fra velgerne, og det er skifte av regjering, sa Ap-lederen..

NRK - 05 sep 21 kl. 18:23

Signaliserer støtte til oljeskatt

Arbeiderpartiet støtter regjeringens forslag om en kontantstrømskatt på norsk sokkel, men ber om tid til å studere detaljene. – En omlegging av petroleumsskatten har ligget i kortene, sier Jonas Gahr Støre. Støre gjør det klart at Ap kommer til å støtte hovedgrepet i pakken, nemlig at sektoren skal gå over til en kontantstrømskatt.

NRK - 16 sep 21 kl. 18:28

Bastholm møter Støre

MDG-leder Une Bastholm skal møte Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre til en samtale i morgen klokken 10. De to skal møtes ved Sognsvann i Oslo. Torsdag hadde Støre samtale med Rødts leder Bjørnar Moxnes.

NRK - 16 sep 21 kl. 17:11

Støre: Fulgte smittevernreglene

– Jeg skjønner at bildene fra valgvakene så tett ut, men det som var prinsippene hos Arbeiderpartiet var at vi fulgte reglene med bordsetting, avstand og distanse. Det sa Jonas Gahr Støre torsdag, i en kommentar til kritikken som er kommet i forbindelse med valgvakene og brudd på smittevernreglene. – Men det er klart at når folk står og jublerm så kan det bli tett.

NRK - 16 sep 21 kl. 12:57

Støre: – Konkluderer ikke nå

- Det har vært en fin prat, sa Ap-leder Jonas Gahr Støre etter at han hadde et to og en halv times møte med SV-leder Audun Lysbakken. Onsdag møtte Støre Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Støre sier at han ikke vil konkludere nå om regjeringsspørsmålet.

NRK - 21 sep 21 kl. 13:44

Har blinka seg ut satsingsområde

I talen sin til Arbeidarpartiets landsstyremøte sa partileiar Jonas Gahr Støre at han hadde blinka seg ut seks satsingsområde for ei ny raudgrøn regjering: redusere forskjellar, gjennomføre store utsleppskutt, få fleire i jobb, auke eksporten, trygge dei eldre og sørge for optimisme i distrikta. Støre har som mål å danne ei fleirtalsregjering med Senterpartiet og SV. Partia skal møte kvarandre til sonderingar på Hurdalssjøen hotell torsdag.

NRK - 15 sep 21 kl. 17:51

Vedum parkerer hjemme hos Støre

– Nå skal vi snakke om valget, og hvordan vi skal forvalte ansvaret, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum. Etter å ha forlatt sitt hjem i Oslo med Marit Arnstad (Sp), har han ankommet hos Ap-leder Jonas Gahr Støre. Han sier de skal ha en hyggelig samtale, som blir mellom Støre, Arnstad og han.

NRK - 20 sep 21 kl. 17:02

Støre: Viktig avklaring

Jonas Gahr Støre sier han er glad for å kunne starte sonderinger med Senterpartiet og SV. – Jeg har hatt gode samtaler med Trygve og Audun siden onsdag. Nå har vi fått en viktig avklaring om at de tre partiene setter seg ned.

NRK - 14 sep 21 kl. 01:42

Støre vil snakke med Vedum først

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre forteller at Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er den første partilederen han vil snakke med om en ny regjering. – Nå skal jeg snakke med mitt eget parti – partiledelsen og sentralstyret – i morgen. Så er det naturlig for de samtalene jeg har annonsert i kveld, at vi begynner med Senterpartiet, som er største parti.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:58

Peker på Støre som statsminister

Alt tyder på at Jonas Gahr Støre senere i høst blir Norges neste statsminister. Sp-leder og statsministerkandidat Trygve Slagsvold Vedum sier han pekte på Støre som statsminister under valgvaken. – Jeg pekte på Støre som statsminister i min valgvake.

NRK - 08 sep 21 kl. 07:45

Støre snur om pendlerboliger

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener det er på tide å gå gjennom ordningen med pendlerboliger for stortingsrepresentantene. Dagens regler er ikke gode nok. Det sier han i NRKs partilederutspørring onsdag.

NRK - 18 timer siden

Støre glad for gjenopning

Ap-leiar Jonas Gahr Støre er glad for at Noreg kan opne igjen laurdag ettermiddag. – Det er ei god nyheit for hele det norske folket, som har bidrege til at vi er der vi er, sa han til NRK på veg ut frå regjeringssonderingane fredag ettermiddag. Koronarestriksjonane i Noreg blir heva laurdag klokka 16, kunngjorde regjeringa på ein pressekonferanse fredag..

NRK - 18 timer siden

Deler bilde frå sonderingsrommet

Både Ap-leiar Jonas Gahr Støre og SV-leiar Audun Lysbakken har delt bilde frå regjeringssonderingane på Hurdalsjøen hotell på sosiale medium. Støre skriv at det har vore ein fin start på sonderingane, og at dei held fram på måndag. Lysbakken skriv at dei har hatt ei god arbeidsøkt før helga..

VG - Igår: 22:00

Regjerings­sonderingene: Disse jobber i kulissene

HURDAL (VG) Støre, Vedum og Lysbakken har med seg en rekke bakspillere i sonderingene om en ny rødgrønn regjering. Møt Støres hyttekokk, en skimester i stortingsmesterskapet og fakirkurs-arrangøren..

VG - I førrgår: 09:16

Støre før sonderingene: Vil gå rett på sak

Ap-leder og påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre sier at han har store forventninger til sonderingene som skal starte på Hurdalssjøen hotell klokken 10..

VG - I førrgår: 09:16

Støre før sonderingene: Vil kreve mye av oss

HURDALSJØEN (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre sier ved oppstarten av sonderingssamtalene på Hurdalsjøen at det nå er opp til de tre partiene å forvalte det flertallet som velgerne har gitt dem..

NRK - 17 sep 21 kl. 11:15

Støre og Bastholm på skogstur

Ap-leiar Jonas Gahr Støre seier det ikkje er aktuelt å ha eit formelt regjeringssamarbeid med MDG. Men han og MDG-leiar Une Bastholm hadde likevel ein fin tur saman fredag formiddag, og fann likevel enkeltområde dei kan samarbeide på. – Mykje av det veljarane til MDG er opptekne av, er også vi opptekne av.

NRK - 17 sep 21 kl. 10:10

Bastholm går tur med Støre

MDG-leiar Une Bastholm møtte fredag føremiddag Ap-leiar Jonas Gahr Støre for å snakke om valresultatet. Dei to møttest ved bustaden til Støre, før dei gjekk ein tur i skogen saman. Målet med samtalane er å finne ut korleis MDG skal samarbeide med ei ny regjering.

Klartale - 22 sep 21 kl. 10:30

Støre håper på effektive møter

Jonas Gahr Støre tror møtene som starter torsdag kan bli ferdig fort. I så fall kan det snart være klart for forhandlinger om en ny regjering..

VG - 16 sep 21 kl. 15:52

Moxnes etter Støre-møte: – Har inntrykk av at Støre ønsker reell forandring

Rødt-leder Bjørnar Moxnes la frem viktige valgkrav for Jonas Gahr Støre – men sier partiet først vil la Ap forme en regjering i fred..

NRK - 16 sep 21 kl. 15:45

Moxnes etter møtet med Støre

- Vi kommer til å snakke sammen seinere. Det blir flere møter mellom Støre og oss. Det positive er at Ap også ønsker forandringer Støre ønsker reell forandring.

Klartale - 16 sep 21 kl. 15:30

Dette skjer før Støre blir statsminister

Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ble største parti etter valget. Dette er hva han må gjøre for å få makten..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:53

Moxnes møter Støre i dag

NRK får opplyst at Ap-leiar Jonas Gahr Støre møter raudt-leiar Bjørnar Moxnes klokka 15 på Stortinget i dag. Støre har tidlegare uttalt at han vil ha samtalar med heile opposisjonen..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:09

Bastholm og Støre skal møtast

MDG-leiar Une Bastholm stadfestar ovanfor NRK at ho møter Ap-leiar Jonas Gahr Støre fredag klokka ti. – Eg ser fram til samtalar om korleis både eg og Støre kan følgje opp veljarane sitt ynske om klimahandling, seier ho. Dei to skal avtale i kveld kvar møte blir..

E24 - 10 sep 21 kl. 18:19

MDG stiller elbil-krav for å støtte Støre

Dager før valget stiller MDG nå flere elbil-krav de sier må innfris for å støtte Jonas Gahr Støre som Norges neste statsminister. – Denne ultimatum-linjen er kanskje ikke så smart, svarer Espen Barth Eide (Ap)..

NRK - 16 sep 21 kl. 09:26

Støre møter Lysbakken klokka ti

Ap-leiar Jonas Gahr Støre og SV-leiar Audun Lysbakken møtast heime hjå Støre klokka ti opplyser NTB..

VG - 21 sep 21 kl. 17:38

Støres regjeringsplan: Skal redde SV fra «SV-fellen»

Forrige gang SV var i regjering, flyktet velgerne. Jonas Gahr Støre lover at SV og Sp skal få skinne i en ny regjering og tror SV vil unngå krise-reprise..

VG - 21 sep 21 kl. 13:20

Støre om veien videre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 21 sep 21 kl. 13:20

Støre til Aps landsstyre: – Fylt med optimisme

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 21 sep 21 kl. 13:20

Støre: Har hatt «rett-på-mål-samtaler»

Få dager før Ap går inn i sonderinger med Sp og SV samles Aps landsstyre. – Vi er i gode samtaler, sier Støre på landsstyremøtet..

VG - 15 sep 21 kl. 17:56

Nå møtes Støre og Vedum

De innledende samtalene om en ny regjering på venstresiden starter i ettermiddag mellom Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum. Samtalene foregår hjemme hos Støre..

NRK - 15 sep 21 kl. 16:09

Stoltenberg gratulerer Støre

Jens Stoltenberg har gratulert Jonas Gahr Støre (Ap) med valet. Han gler seg til å samarbeide med Støre som den nye statsministeren i Noreg. – Eg er heilt trygg på at Jonas finn ein måte å samarbeide med partia på Stortinget utan at eg gir han råd, seier generalsekretæren i Nato til NRK..

VG - 21 sep 21 kl. 05:59

Støre: – Jeg forsto at dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen..

VG - 21 sep 21 kl. 05:59

Støre: – Dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen..

NRK - 15 sep 21 kl. 14:16

Støre møter Lysbakken torsdag

Etter det NRK erfarer skal Ap-leiar Jonas Gahr Støre etter planen møte SV-leiar Audun Lysbakken torsdag ettermiddag. Støre har sagt at han vil snakke med alle partia som skal utgjere fleirtalet på Stortinget den neste perioden. Han startar med Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum onsdag..

NRK - 20 sep 21 kl. 11:04

Støre har tinga forhandlingsstad

Arbeidarpartiet har bestilt stad for å halde regjeringsforhandlingar, men veit enno ikkje om Senterpartiet vil forhandle med SV, melder NTB. Ap-leiar Jonas Gahr Støre har sagt at han håper formelle regjeringsforhandlingar kan komme i gang i slutten av denne veka..

NRK - 14 sep 21 kl. 17:10

Støre vil ha med både Sp og SV

Ap-leiar Jonas Gahr Støre seier han går for plan A, og vil jobbe for å danne ei fleirtalsregjering der både Sp og SV er med. Han vil snakke med både Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og SV-leiar Audun Lysbakken for å prøve å finne ein felles plattform for ei ny regjering, sa han. I tillegg sa han på ein pressekonferanse tysdag at han også vil ta kontakt med Raudt og MDG.

Dagbladet - 20 sep 21 kl. 07:53

Advarer Støre

Avtroppende statsminister Erna Solberg (H) er i New York under FN-toppuka. Hun har en tydelig beskjed til Jonas Gahr Støre om hva han ikke bør gjøre med bistandsbudsjettet..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:21

Støre møter Vedum onsdag

Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum seier til NRK at han og Ap-leiar Jonas Gahr Støre skal snakka saman i morgon. Støre ønsker seg ei fleirtalsregjering med Ap, Sp og SV, medan Vedum har sagt at han helst vil ha ei regjering med Ap og Sp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt