NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:52

NRK - 07 sep 22 kl. 17:14

Cruise-turist drept av hai ved Bahamas

En turist på et cruiseskip ble drept av hai da hun snorklet utenfor Bahamas' hovedstad Nassau, melder BBC. Den 58 år gamle kvinnen fra Pennsylvania skal ha blitt angrepet av en oksehai (bull shark)..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bahamas, Nassau, BBC, Pennsylvania

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cruise-turist, dreptav , hai, ved, Bahamas
Klartale - 27 jul 22 kl. 11:00

Mer hai i havet kan angripe flere mennesker

På USAs østkyst er de vant med hai. De har en app som viser aktiviteten til haien. Hai og mennesker bør unngå å møtes.

NRK - 03 jul 22 kl. 16:29

To kvinner drepne av hai i Egypt

To kvinner er døde etter at ein hai gjekk til angrep i Rødehavet. Hendinga skjedde sør for byen Hurghada. Det melder Reuters.

NRK - 10 jun 22 kl. 12:34

Twin Peaks-songar er død

Den amerikanske songaren Julee Cruise er død, 65 år gammal. Det var ektemannen hennar, Edward Grinnan, som melde om dødsfallet på Facebook, skriv The Guardian. Cruise er kanskje mest kjent for songen «Falling», som blei brukt i TV-serien «Twin Peaks» av regissør David Lynch.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

VG - 03 jul 22 kl. 17:40

Egypt: Hai drepte to kvinner i Rødehavet

En hai drepte denne uka to kvinner i Rødehavet, opplyser Egypts miljødepartement..

NRK - 06 aug 22 kl. 16:25

Minnesmerke etter drepte jøder tagget med anti cruise-budskap

«Cruise tourist? Go to hell!» er tagget på et minnesmerke utenfor Akershus festning over 773 jøder som ble drept under andre verdenskrig.

NRK - 08 aug 22 kl. 11:21

Turist skadd av isbjørn på Svalbard

En fransk turist ble skadd da en isbjørn tok seg inn i en teltleir på Svalbard. Hendelsen fant sted ved Isfjorden mandag morgen..

NRK - 08 aug 22 kl. 15:59

Isbjørn som skadet turist er avlivet

En fransk turist ble skadd da en isbjørn tok seg inn i en teltleir ved Isfjorden på Svalbard mandag morgen. Isbjørnen er nå avlivet. Hendelsen fant sted på nordsiden av Isfjorden mandag morgen.

VG - 05 maj 22 kl. 09:44

Tom Cruise ankom «Top Gun»-premiere i helikopter

Tom Cruise (59) gjorde standsmessig entré på verdenspremieren til den nye «Top Gun»-filmen i San Diego onsdag..

VG - 19 maj 22 kl. 09:52

Tom Cruise fikk fem minutter stående applaus

Tom Cruise (59) og «Top Gun»-oppfølgeren får stor oppmerksomhet under Filmfestivalen i Cannes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com