Trumps

Onsdag, 28 Juli, 00:59

Nyheter om Trumps

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 24 juli 21 kl. 16:30

Trump-venn løslatt – betalte kausjon på over 2,3 milliarder

Lederen for ekspresident Donald Trumps innsettelseskomité, som ble pågrepet tidligere denne uken, er løslatt mot kausjon. Prislappen var satt til 250 millioner dollar..

NRK - 30 juni 21 kl. 19:08

Trumps selskap blir saksøkt torsdag

The Trump Organization og finansdirektør Allen Weisselberg vil torsdag bli siktet for skatterelaterte lovbrudd, ifølge avisen Wall Street Journals kilder. Dette er den første siktelsen som blir tatt ut av statsadvokaten på Manhattan, etter tre år med undersøkelser rettet mot tidligere president Donald Trumps selskap, skriver avisen. Det er ikke ventet at Trump selv vil bli siktet..

NRK - 20 juli 21 kl. 21:28

Trump-medarbeider utpekes som agent

Lederen for ekspresident Donald Trumps innsettelseskomité er pågrepet, tiltalt for sammensvergelse med mål om å påvirke utenrikspolitikken i Emiratenes favør. 74-åringen er blant tre menn som er tiltalt i en føderal domstol i New York for forsøk på å påvirke utenrikspolitikken. Dette skjedde angivelig både under valgkampen i 2016 og etter at Trump ble USAs president.

NRK - 05 juni 21 kl. 18:26

Ville etterforske QAnon-teorier

Donald Trumps stab forsøkte å presse Justisdepartementet til å etterforske konspirasjonsteorier om presidentvalget han tapte. Det går fram av e-poster mellom Trumps stabssjef og USAs daværende justisminister i ukene før han måtte gå av. E-postene publiseres av avisa New York Times, og viser at Trumps stab ville ha departementet til å etterforske teorier knyttet til QAnon.

Dagbladet - 20 juli 21 kl. 02:31

Dusj-endring skrotes

Trumps drøm om dusjer som gir «perfekt hår» blir knust av Biden..

Dagbladet - 13 juli 21 kl. 14:13

- Han er forstyrret

Den omstridte forfatteren Michael Wolff sparer ikke på kruttet i sin omtalte av den avgåtte presidenten. I ei ny bok serverer han nye detaljer om Donald Trumps siste tid i Det hvite hus..

Aftenposten - 10 juli 21 kl. 07:05

Nå foreligger «fasiten» om presidentvalget. Den inneholder flere overraskelser.

NEW YORK (Aftenposten): Donald Trumps sterke fremgang i USAs største minoritetsgruppe var enda sterkere enn først antatt..

NRK - 16 juni 21 kl. 23:46

Dropper rettssak mot John Bolton

Den amerikanske justisdepartement dropper et varsletet søksmål mot Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton for boka han ga ut i fjor sommer. Boka inneholder kraftig kritikk av tidligere president Donald Trump og en rekke påstander om overtramp han skal ha begått. Blant annet skriver Bolton at Trump skal ha bedt Kinas president om hjelp til å bli gjenvalgt.

E24 - 16 juni 21 kl. 06:23

Trumps svigersønn skal skrive bok om presidentperioden

Donald Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner har tegnet bokavtale, og skal skrive om svigerfarens tid som president. Boken er ventet i 2022..

VG - 03 juli 21 kl. 15:17

Trump har bestemt seg

Statsadvokaten i New York anklager Donald Trumps selskap og hans finansdirektør for langvarig og omfattende skattefusk. Samtidig sier Trump at han har bestemt seg når det gjelder presidentvalget i 2024..

VG - 11 juni 21 kl. 03:25

Intern gransking: Demonstranter ble ikke fjernet på grunn av Trumps fotoseanse

Ifølge en intern gransking ble ikke demonstrantene i parken Lafayette i Washington D.C. ryddet unna på grunn av Donald Trumps famøse fotoseanse foran kirken St.

Dagbladet - 02 juli 21 kl. 02:45

Undersøkelse: En av historiens verste

Ting går ikke Donald Trumps vei denne uka. Selskapet hans er siktet for grov økonomisk kriminalitet, og en ny undersøkelse blant USAs fremste historikere gir Trump en bunnplassering sammenliknet med hans forgjengere i Det hvite hus..

VG - 01 juli 21 kl. 07:53

Tiltale mot Trump-organisasjon og finansdirektør

Donald Trumps selskap og firmaets finansdirektør har blitt tiltalt i forbindelse med en skatteetterforskning..

Dagbladet - 01 juli 21 kl. 04:46

Tiltales etter skatteetterforskning

En storjury i New York har besluttet å tiltale Donald Trumps forretningsorganisasjon og selskapets finansdirektør, Allen Weisselberg..

NRK - 05 juni 21 kl. 04:38

Trum-leiligheter selges

Leiligheter i tidligere president Donald Trumps luksusblokker selges unna til priser som ikke har vært lavere på ti år. Eiendomsmeglere mener det kraftige prisfallet skyldes en kombinasjon av Trumps polariserende renomme og koronapandemien..

Aftenposten - 26 juni 21 kl. 22:39

Trumps dommere overrasker igjen og igjen. Ekspresidenten liker ikke det han ser.

NEW YORK (Aftenposten): Da Donald Trump fikk godkjent sin tredje høyesterettsdommer i fjor, haglet dommedagsprofetiene….

NRK - 26 juni 21 kl. 01:48

Trump organization kan bli anmeldt

Selskapet til tidligere presidenten i USA, Donald Trump, risikerer å bli anmeldt for kriminelle handlinger av påtalemyndighetene i New York neste uke, det melder nyhetsbyrået AP. Trumps Organization skal ha blitt etterforsket over lengre tid. Det skal blant annet dreie om frynsegoder selskapet har gitt til toppledere, som bruk av leiligheter, biler og skolepenger.

E24 - 24 juni 21 kl. 18:02

Rudy Giuliani fratatt advokatbevillingen

Rudy Giuliani, Donald Trumps advokat, fratas advokatbevillingen for å ha løyet om valgfusk, har en ankedomstol i New York avgjort..

Dagbladet - 24 juni 21 kl. 17:47

Giuliani mister lisensen i New York

Donald Trumps personlige advokat mister retten til å jobbe som advokat i delstaten New York..

Dagbladet - 24 juni 21 kl. 17:47

Giuliani fratatt lisensen i New York

Donald Trumps personlige advokat mister retten til å jobbe som advokat i delstaten New York..

VG - 22 juni 21 kl. 02:51

New York-valg kan avgjøre Trumps skjebne

MANHATTAN (VG) Tirsdag er det valg i New York. Resultatet kan avgjøre hvem som vil føre en eventuell rettssak mot USAs tidligere president Donald Trump..

Dagbladet - 21 juni 21 kl. 23:11

Trump ville sende coronasmittede til Guantánamo

Ei ny bok avslører detaljer om kaos og konflikter på innsida av Trumps håndtering av pandemien. På ett punkt skal den daværende presidenten ha foreslått å sende corronasmittede amerikanerne i utlandet til Guantánamo..

NRK - 16 juni 21 kl. 06:07

Kushner skriver bok om trump

Donald Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner har signert bokavtale, og skal skrive om svigerfarens tid som president. Boka er ventet i 2022. Det er forlaget Broadside Books som skal utgi boka..

Dagbladet - 16 juni 21 kl. 02:53

Offentliggjorde e-poster: - Rein galskap

Donald Trumps stabssjef Mark Meadows sendte e-poster til justisdepartementet med elleville konspirasjonsteorier om valgfusk. - Rein galskap, svarte justisdepartementet..

NRK - 19 mai 21 kl. 05:38

Trump-selskap etterforskes

Statsadvokaten i New York har iverksatt en kriminaletterforskning av forretningsvirksomheten til Donald Trumps holdingselskap «The Trump Organization», skriver nyhetsbyrået AFP. Statsadvokaten har brukt de siste to årene på å undersøke avtaler Trumps selskap inngikk i tiden før han ble president..

NRK - 19 mai 21 kl. 05:38

Trump-selskap etterforskes videre

Statsadvokaten i New York har endret status på etterforskningen av av forretningsvirksomheten til Donald Trumps holdingselskap «The Trump Organization», til en kriminaletterforskning. – Vi har informert Trump Organization om at vår etterforskning ikke lenger er en sivil gransking, sier Fabien Levy, talsperson for New Yorks justisminister Letitia James. Statsadvokaten på Manhattan har de siste to årene på å undersøkt avtaler Trumps selskap inngikk i tiden før han ble president..

NRK - 09 juni 21 kl. 16:16

Biden skroter Trumps Tiktok-ordre

Det hvite hus har skrotet presidentordrene som Donald Trump utstedte i et forsøk på å forby de populære kinesiske appene Tiktok og WeChat. President Joe Bidens administrasjon vil foreta en egen gjennomgang med mål om å identifisere eventuelle nasjonale sikkerhetsrisikoer knyttet til programvare fra Kina, opplyser tjenestemenn til nyhetsbyrået AP onsdag..

VG - 08 juni 21 kl. 13:16

CNN med nye lydopptak: Slik skal Giuliani ha presset Ukraina

Donald Trumps advokat skal ha truet ukrainske myndigheter til å starte etterforskning av Joe Biden, ifølge lydopptak CNN skal ha fått tak i..

NRK - 07 juni 21 kl. 12:47

Russland trekker seg fra avtale

Russlands president Vladimir Putin har signert loven om å trekke landet ut av våpenkontrollavtalen Open Skies. USA har gjort det samme. President Joe Biden annonserte forrige måned at Trumps beslutning om å trekke seg fra avtalen blir stående.

E24 - 05 juni 21 kl. 07:38

Trump-leiligheter på «billigsalg» over hele USA

Leiligheter i tidligere president Donald Trumps luksusblokker selges unna til priser som ikke har vært lavere på ti år..

VG - 05 juni 21 kl. 03:47

Trump-leiligheter på «billigsalg» over hele USA

Leiligheter i tidligere president Donald Trumps luksusblokker selges unna til priser som ikke har vært lavere på ti år..

Dagbladet - 03 juni 21 kl. 11:17

«Samfunnet vårt er helt skrudd»

Da alle var desperate etter svar og det kom motstridende informasjon fra Donald Trumps Hvite hus, så USA til Anthony Fauci. Nå gir e-postene hans et unikt innblikk i pandemiens kaotiske begynnelse..

NRK - 02 juni 21 kl. 17:17

Trump dropper ny plattform

En blogg på hjemmesiden til Donald Trump er blitt fjernet mindre enn en måned etter at den ble opprettet. Bloggen «Fra skrivebordet til Donald J. Trump» er fjernet permanent, opplyser Trumps medarbeider Jason Miller til CNBC..

Dagbladet - 01 juni 21 kl. 03:52

Anbefaler militærkupp som i Myanmar

Donald Trumps første nasjonale sikkerhetsrådgiver og pensjonert general, Michael Flynn, sier at USAs militære bør gjennomføre et kupp liknende det som har skjedd i Myanmar..

Dagbladet - 01 juni 21 kl. 03:52

Anbefaler militærkupp som i Myanmar

Donald Trumps første nasjonale sikkerhetsrådgiver og pensjonert general, Michael Flynn, sier at USAs militære bør gjennomføre et kupp liknende det som har skjedd i Myanmar..

NRK - 09 mai 21 kl. 08:51

Forsøker igjen å få Trumps papirer

En komite i Kongressen i USA forsøker på nytt å få se Donald Trumps skattemeldinger og mange finansinteresser. USAs høyesterett stanset forrige forsøk, men komiteen mener det at Trump har gått av som president åpner for innsyn, melder the Guardian..

NRK - 28 mai 21 kl. 04:21

Ukrainere etterforskes i USA

Amerikanske etterforskere undersøker om ukrainske statsansatte forsøkte å påvirke presidentvalget i USA i fjor, skriver New York Times. Blant annet skal de ha forsøkt å bruke Trumps advokat Rudy Giuliani til å spre feilinformasjon om Joe Biden..

NRK - 26 mai 21 kl. 03:57

Jury skal vurdere Trump-anklager

I New York er en storjury sammenkalt for å vurdere statsadvokatens bevis om økonomisk mislighold mot tidligere president Donald Trump, melder Washington Post. Anklagene gjelder Trumps privarøknomi og forretningsdrift fra før han ble president. Storjuryen skal gjennomgå enorme mengder dokumenter, og arbeidet er ventet å ta seks måneder..

Aftenposten - 25 mai 21 kl. 12:15

Trumps blogg floppet. Nå vil han gjenopplive en gammel suksess.

Donald Trump satset på en slags blogg. Det ble ingen lesermagnet. Nå skal folkemøter igjen skape ny glød..

VG - 02 mai 21 kl. 03:58

Valg i Texas: Trumps kandidat fikk flest stemmer

AUSTIN (VG) Et kongressvalg i Texas ble en semifinale der opptellingen har sendt Trumps offiselt støttede kandidat videre til neste runde..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 17:20

Ny smell for Trumps prosjekt

Skjebnen til Trumps drømmemur er fortsatt til vurdering hos Biden-administrasjonen. Men nå forsvinner milliarder av dollar i finansiering..

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 01:22

- Vil kastes under bussen

Donald Trumps tidligere advokat, Michael Cohen, sparer ikke på kruttet etter at føderale agenter ransaket eiendommer til Trumps nåværende advokat, Rudy Giuliani, onsdag. Nå er det hans tur til å smake ekspresidentens vrede, mener han..

VG - 23 mai 21 kl. 08:11

Frykten for fakta

Republikanske ledere vil hindre en tverrpolitisk gransking av angrepet på Kongressen 6. januar. Slik demonstrerer Donald Trumps parti at de ikke er interessert i at den fulle og hele sannhet skal komme frem..

NRK - 19 mai 21 kl. 18:12

Trump: – Blir angrepet og misbrukt

– Det er ikke noe mer korrupt enn en etterforskning som leter desperat etter et lovbrudd, sier Donald Trump om etterforskningen av forretningsvirksomheten til Donald Trumps holdingselskap «The Trump Organization» ifølge Reuters. Han sier også at han blir utsatt for urettferdig angrep og misbruk av et korrupt politisk system..

E24 - 19 mai 21 kl. 06:20

Trumps selskaper etterforskes videre

Granskingen av Trump Organization har skiftet status til en kriminaletterforskning, opplyser New Yorks justisminister..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt