Lysbakken

Wednesday, 01 December, 16:53

Nyheter om Lysbakken

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 sep 21 kl. 12:40

Lysbakken: – Politikken må gjelde

– Vårt mål er å etablere ei raudgrøn regjering, men det er politikken som vil vise om det lar seg gjere. Det sa SV-leiar Audun Lysbakken i møte med pressa tysdag. Lysbakken fortel at det ikkje er eit mål i seg sjølv å gå i regjering.

NRK - 31 aug 21 kl. 19:13

Lysbakken positiv til omlegging

SV-leder Audun Lysbakken er hovedsakelig positiv til forslaget til omlegging av petroleumsskatten. – Endelig fjernes oljeskattesubsidiene. Dette ser ut som det SV har foreslått lenge!

VG - 01 okt 21 kl. 12:39

Babyglede for Audun Lysbakken: Venter nytt barn

SV-leder Audun Lysbakken (44) og kona Siv Mjaaland venter et nytt barn i slutten av oktober, bekrefter Lysbakken overfor VG..

NRK - 30 sep 21 kl. 07:52

Lysbakken advarer mot slalåmkjøring

Sv-leder Audun Lysbakken advarer den framtidige regjeringen mot slalåmkjøring og samarbeid mot høyre. Det er ingen annen realistisk vei til flertall enn samarbeid med SV, sier Lysbakken i Politisk kvarter..

NRK - 29 sep 21 kl. 20:06

– SV og Ap var forhandlingsklare

I Debatten blei Audun Lysbakken spurt om han og Jonas Gahr Støre på eit tidspunkt var klare for å gå i reelle forhandlingar då Trygve Slagsvold Vedum sa at han trong å gå tilbake til partiet sitt å få nokre avklaringar på politikkområde det ikkje skulle forhandlast om. – Både SV og Ap har vore klare til å gå rett til forhandlingar med blanke ark. Vi ville forhandla om alt.

NRK - 29 sep 21 kl. 18:24

Lysbakken om grunnane til brotet

Lysbakken listar opp usemje om skatt, profittfritt velferd, plan for klimautslepp og leitepolitikk som grunnane til SVs brot i regjeringsforhandlingane. – Det er konkrete ting. Og dei sakene vi har snakka mest om under valkampen, sa han.

NRK - 25 sep 21 kl. 10:37

Lysbakken: En god begynnelse

– Vi har hatt et lite treff på Hurdalssjøen de siste dagene. Det har vært trivelig. Det har også vært en tillitsfull samtale tre partier imellom, sa partileder Audun Lysbakken til SVs landsstyremøte lørdag.

NRK - 25 sep 21 kl. 10:24

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 20 sep 21 kl. 17:26

Lysbakken: Vi har mye til felles

SV-leder Audun Lysbakken sier de tre partiene har mye til felles når de nå går inn i sonderinger om å danne regjering. – Jeg regner med at alle tre har det samme utgangspunktet. Det er politikken som avgjør, ikke navnet på partiene, sier Lysbakken..

NRK - 16 sep 21 kl. 12:31

Lysbakken: – En god start

– Vi hadde et trivelig og konstruktivt møte. Det sa SV-leder Audun Lysbakken etter et rundt to timers langt møte hjemme hos Ap-leder Jonas Gahr Støre. Lysbakken sa at formålet med dagens møte med Støre var å komme i gang med regjeringssamtalene.

NRK - 16 okt 21 kl. 14:27

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om hendelsen: – Stor sorg

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

VG - 13 okt 21 kl. 23:27

Støre og Lysbakken om drapene: – Vitner om en grusom handling

Påtroppende statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er rystet over at flere uskyldige mennesker er drept. Audun Lysbakken (Sv) er i stor sorg..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 21:57

Lysbakken: Hurdal-plattformen ikke i nærheten av forandringen vi lovet

– Jeg kunne ikke signert denne plattformen. Den er altfor langt unna oss, sier SV-leder Audun Lysbakken..

NRK - 13 okt 21 kl. 15:44

Lysbakken: – For lite rødt og grønt

SV imøteser muligheter til samarbeid med den nye regjeringen, men kritiserer også flere deler ved den nye regjeringsplattformen. – I denne plattformen er det for mye grått og for lite rødt og grønt, men SV kommer til å bidra med mer kraftfull politikk for rettferdig fordeling og for miljø hvis regjeringen kommer til oss for å forhandle, sier SV-leder Audun Lysbakken..

VG - 05 okt 21 kl. 20:57

Carl I. Hagen: Ikke gjenta tabben min, Lysbakken

HURDAL/STORTINGET (VG) Frps Carl I. Hagen advarer SV-leder Audun Lysbakken mot å støtte en regjeringsplattform før han har forhandlet budsjett. Og han mener statsminister Erna Solberg (H) bør sitte til hun blir felt..

NRK - 01 okt 21 kl. 07:02

Samtaler på venstresida

Kort tid etter at SV forlot regjeringssonderingene, sendte Rødt-leder Bjørnar Moxnes en sms til Audun Lysbakken med invitasjon til samarbeid på venstresida, skriver Klassekampen. Til avisa sier Lysbakken at han vil prate med Moxnes, MDGs Bastholm og kanskje andre, men at SV trenger tid til å planlegge hvordan partiet skal samarbeide med en Ap/Sp-regjeringen, og med de andre opposisjonspartiene..

NRK - 30 sep 21 kl. 07:44

Lysbakken om regjeringsbruddet

Se Audun Lysbakken om brudd i regjeringssamtalene i Politisk kvarter klokken 07.45. Andre gjester er FrP-leder Sylvi Listhaug og leder i Fagforbundet Mette Nord..

NRK - 29 sep 21 kl. 20:06

– Sp og Ap var forhandlingsklare

I Debatten blei Audun Lysbakken spurt om han og Jonas Gahr Støre på eit tidspunkt var klare for å gå i reelle forhandlingar då Trygve Slagsvold Vedum sa ar han trengte å gå tilbake til partiet sitt å få nokre avklaringar på politikkområde det ikkje skulle forhandlast om. – Både SV og Ap har vore klare til å gå rett til forhandlingar med blanke ark. Vi ville forhandla om alt.

NRK - 29 sep 21 kl. 18:06

Lysbakken: Landsstyret er støttande

– Landsstyret har gitt sterk støtte til valet vi har tatt, sa Audun Lysbakken på Dagsnytt 18 i kveld. Landsstyret hadde eit digitalt møte etter SVs brot i regjeringssonderingane..

Aftenposten - 29 sep 21 kl. 17:18

Bedre for Vedum. Bedre for Lysbakken. Verre for Støre.

Bedre for Vedum. Bedre for Lysbakken. Verre for Støre..

VG - 26 sep 21 kl. 07:56

Lysbakken: Uaktuelt for SV å droppe uravstemning

Audun Lysbakken lukker ikke døren for diskusjoner om hvordan SVs uravstemning skal gjennomføres, men står fast på at SV-medlemmene skal avgjøre om partiet går i regjering..

VG - 25 sep 21 kl. 10:28

Audun Lysbakken takker milliardærer for valgseieren

SV-leder Audun Lysbakken mener partiet er i en strålende maktposisjon – og takket norske milliardærer for valgseieren..

NRK - 25 sep 21 kl. 09:57

Lysbakken taler til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innleder på SVs landsstyremøte. Talen kan du se direkte her fra klokken 10.00..

NRK - 25 sep 21 kl. 09:57

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 24 sep 21 kl. 16:33

Deler bilde frå sonderingsrommet

Både Ap-leiar Jonas Gahr Støre og SV-leiar Audun Lysbakken har delt bilde frå regjeringssonderingane på Hurdalsjøen hotell på sosiale medium. Støre skriv at det har vore ein fin start på sonderingane, og at dei held fram på måndag. Lysbakken skriv at dei har hatt ei god arbeidsøkt før helga..

NRK - 22 sep 21 kl. 10:06

Sonderingene rundt ny regjering

Det er avklart at det vil være to politikere fra hvert parti som skal delta i regjeringssonderingene på Hurdalsjøen Hotel. Fra SV vil leder Audun Lysbakken og nestleder Kirsti Bergstø delta. – Vi ser fram til sonderingene på Hurdalsjøen, og vi vil jobbe for at en ny regjering skal få en kraftfull politikk for å få ned forskjellene, og for å få bukt med miljøkrisa, sier Audun Lysbakken..

NRK - 20 sep 21 kl. 15:53

SV i møter om forhandlinger

SV-ledelsen møttes i dag til sentralstyremøte på Stortinget for å diskutere hva partiet ønsker å få ut av eventuelle regjeringsforhandlinger. Men SV-leder Audun Lysbakken varslet på forhånd at han ikke vil ha særlig mange nyheter å komme med de nærmeste dagene om dialogen mellom SV, Ap og Sp. – Nå fører vi samtaler oss imellom.

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 13:31

Lysbakken etter Støre-møte: – En god start

SV-leder Audun Lysbakken beskriver torsdagens møte med Ap-leder Jonas Gahr Støre som godt og konstruktivt..

Klartale - 16 sep 21 kl. 13:33

Vil holde samtalen hemmelig

Audun Lysbakken besøkte Jonas Gahr Støre i formiddag. Lysbakken sier møtet var positiv, men vil ikke si hva de snakket om..

E24 - 16 sep 21 kl. 12:53

Lysbakken hos Støre: – Ikke et forhandlingsmøte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

NRK - 16 sep 21 kl. 09:26

Støre møter Lysbakken klokka ti

Ap-leiar Jonas Gahr Støre og SV-leiar Audun Lysbakken møtast heime hjå Støre klokka ti opplyser NTB..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Støre skal møte Audun Lysbakken torsdag

Ap-leder Jonas Gahr Støre skal møte SV-leder Audun Lysbakken for samtaler senere torsdag. Det opplyste han til VG da vi traff ham utenfor boligen på Ris i Oslo i morgentimene..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Støre skal møte Audun Lysbakken klokken 10

Ap-leder Jonas Gahr Støre skal møte SV-leder Audun Lysbakken for samtaler torsdag. Det opplyste han til VG da vi traff ham utenfor boligen på Ris i Oslo i morgentimene..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Støre møter Lysbakken

Ap-leder Jonas Gahr Støre skal møte SV-leder Audun Lysbakken for samtaler torsdag. Det opplyste han til VG da vi traff ham utenfor boligen på Ris i Oslo i morgentimene..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Lysbakken hos Støre: Vi går i opposisjon hvis det blir for slapt

SV-leder Audun Lysbakken er nå hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Lysbakken hos Støre: – Trivelig og konstruktivt møte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Lysbakken hos Støre: – Ikke et forhandlingsmøte

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

VG - 16 sep 21 kl. 09:29

Støre etter Lysbakken-møte: - Nå skal jeg ta en prat med Rødt og MDG

SV-leder Audun Lysbakken, som torsdag var hjemme hos Jonas Gahr Støre for samtaler, sier de hadde et konstruktivt møte..

NRK - 15 sep 21 kl. 14:16

Støre møter Lysbakken torsdag

Etter det NRK erfarer skal Ap-leiar Jonas Gahr Støre etter planen møte SV-leiar Audun Lysbakken torsdag ettermiddag. Støre har sagt at han vil snakke med alle partia som skal utgjere fleirtalet på Stortinget den neste perioden. Han startar med Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum onsdag..

VG - 13 sep 21 kl. 22:43

Lysbakken: – Fryktelig mange som er lut lei

Valgresultatet er ikke endelig, men det er åpenbart at det går mot en ny regjering med SV som ett av tre partier. Audun Lysbakken jubler over at Norge velger en ny kurs..

NRK - 13 sep 21 kl. 22:42

Lysbakken lover tøffe forhandlinger

Jonas Gahr Støre får flertall for sin drømmeregjering med Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV, ifølge Valgdirektoratets prognose. – Alt tyder på at det finnes ingen vei til makt og flertall i det nye Stortinget som ikke går gjennom oss, og den makten skal vi bruke, sier SV-leder Audun Lysbakken til partiets valgvake..

VG - 08 sep 21 kl. 21:55

Lysbakken refser Høyres firerkrav: - Tom symbolpolitikk

SV-leder Audun Lysbakken refser Erna Solbergs krav om å firer i matte for lærerstudenter og kaller det «meningsløst»..

VG - 08 sep 21 kl. 21:00

Listhaug og Lysbakken vil stramme inn pendlerbolig-regelverket

Frp-leder Sylvi Listhaug og SV-leder Audun Lysbakken mener Ropstad-saken viser at regelverket rundt pendlerboliger for stortingsrepresentanter og statsråder må gjennomgås og strammes inn..

VG - 13 okt 21 kl. 15:42

Sv om regjeringsplattformen: – Altfor svak

For å få flertall for sine forslag på Stortinget er Sv viktig for den nye mindretallsregjeringen. Nå slakter Sv-leder Audun Lysbakken Ap og Svs klimapolitikk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt