Kommune

Lørdag, 19 Juni, 08:51

Nyheter om Kommune

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 mai 21 kl. 13:00

LO- og YS Kommune varsler streik

LO Kommune varsler streik i Kommuner over hele landet fra 27. mai, dersom det ikke blir enighet i meklingen lønnsoppgjøret i Kommunesektoren. LO varsler plassfratredelse for over 4700 medlemmer i Fagforbundet, FO og Skolenes landsforbund.

NRK - 14 timer siden

Færder utsetter gjenåpning

Færder Kommune har i likhet med Tønsberg Kommune bestemt at de utsetter gjenåpningstrinn tre, og blir værende på trinn to frem til og med 27. juni. Beslutningen er gjort i samråd med FHI og er med bakgrunn av den ustabile smittesituasjonen i Kommunen..

NRK - 15 juni 21 kl. 23:22

Falske eposter fra Tromsø Kommune

Tromsø Kommune jobber med å stanse utsending av falske eposter og undersøker om de kan ha vært utsatt for et sikkerhetsbrudd. Overfor Nordlys vil ikke IT-sjef Marita Tiller kommentere hvor stort omfanget er, men ifølge avisa skal det være snakk om flere tusen eposter. – Det viktigste arbeidet vi gjør nå, er å sikre at utsendingen stoppes, sier hun.

NRK - 15 juni 21 kl. 11:55

Tilbød vaksiner til feil folk

Ved en feil tilbød Tromsø Kommune vaksine til personer i andre Kommuner. Det melder iTromsø. – Det er flere som har sagt at de ikke har registrert seg for vaksinasjon i Tromsø, men at de har fått invitasjon til å ta vaksine her, sier smittevernoverlege Trond Brattland i Tromsø Kommune til avisen..

NRK - 15 juni 21 kl. 06:29

19 smittetilfeller i Færder Kommune

Det ble registrert 19 nye tilfeller av koronasmitte i Færder Kommune i går. Kommunen har innført nye smitteverntiltak etter flere dager med økende smittetall. Det er blant annet anbefalt stans i alle organiserte fritidsaktiviteter..

NRK - 14 juni 21 kl. 11:20

Nav ba søker låne grill og penger

I et vedtaksbrev ba Nav en sosialhjelpssøker om å klare seg uten strøm i over en uke, fordi været var fint. Vedtaket, som går over fire sider, er et svar på en søknad om økonomisk nødhjelp. Personen det gjelder har også søkt om få støtte til å betale strømregningen.

NRK - 09 juni 21 kl. 23:28

Avslutter regionale tiltak i Larvik

De regionale smitteverntiltakene for Larvik Kommune som ble innført 22. mai, avsluttes fra og med midnatt natt til fredag. – Larvik Kommune har bedt om at de regionale tiltakene avsluttes.

VG - 08 juni 21 kl. 16:09

Bærum Kommune forbyr samlinger i russebusser

For å hindre smittespredning har Bærum Kommune vedtatt et forbud mot russefeiring i russebuss, russebil og lignende i Kommunen..

NRK - 06 juni 21 kl. 23:51

Koronasmittet tok buss i Tromsø

En koronasmittet person tok søndag buss i Tromsø, og folk som har vært med bussen i det aktuelle tidsrommet, bes om å ha lav terskel for å teste seg. Ifølge Tromsø Kommune tok personen rute 24 fra Båthavna i Tromsdalen til Kroken sykehjem. – Folk som har reist denne ruten i det aktuelle tidsrommet bes være oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste seg, skriver Kommunen i en pressemelding.

NRK - 19 mai 21 kl. 16:13

Høyner risikonivået for hele Narvik

Smittesituasjonen i Narvik Kommune er nå slik at smittevernlegen beslutter at Narvik Kommune er på risikonivå 2. Til sammen er det 26 personer som har testet positivt for covid-19 i Narvik Kommune. Så langt i dag onsdag 19.

NRK - 19 mai 21 kl. 12:16

– Overhengende fare for streik

Arbeidstagerorganisasjonen Unio tar ut 647 medlemmer i streik i Oslo Kommune fra 27. mai, dersom partene ikke blir enige i innspurten av meklingen i lønnsoppgjøret. De fleste er ansatte ved skoler og barneheger i bydelen Vestre Aker.

NRK - 19 mai 21 kl. 09:00

Åtte nye smittede i Kjøpsvik

370 personer ble i går testet i Kjøpsvik i Narvik Kommune, og resultatet er åtte nye smittetilfeller. Dette kommer i tillegg til de 18 tidligere meldte. Totalt har dermed 26 av Kjøpsviks rundt 800 innbyggere testet positivt på korona.

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 19:51

Snart kan denne gamle muren rives. Da er 20 års uenighet mellom Olav Thon og Oslo Kommune slutt.

Snart kan denne gamle muren rives. Da er 20 års uenighet mellom Olav Thon og Oslo Kommune slutt..

NRK - 15 timer siden

Tønsberg blir værende på trinn to

Tønsberg Kommune blir ikke med når Norge går over til trinn tre i gjenåpningen, men tar en uke til på nivå to på grunn av utbruddet i naboKommunen Færder. – Vi er i en veldig spesiell situasjon med deltasmitten og ønsker å ta gjenåpningen litt roligere enn det regjeringen foreslår. Vi jobber nå med en lokal forskrift over hvilke tiltak og anbefalinger som skal gjelde i Tønsberg den neste uken, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

NRK - 15 timer siden

Fraråder bading i Oslo

Bymiljøetaten i Oslo Kommune fraråder bading etter kraftig regnvær. Det er en generell fraråding mot bading i ett døgn. Det er de mer urbane badestedene som blir mest påvirket på grunn av risiko for overløp av kloakk i elver og bekker, men også avrenning fra land.

NRK - 16 timer siden

Viderefører lokale tiltak

Mens resten av Norge fikk nyheter om ny gjenåpning av samfunnet fredag, viderefører Færder Kommune strengere, lokale regler. Det innføres påbud om bruk av munnbind i øyKommunen i gamle Vestfold i en uke til. De nasjonale lettelsene vil ikke gjelde der.

NRK - 16 timer siden

Lettelser i Lillestrøm

Lillestrøm Kommune går over til nasjonale koronarestriksjoner, men beholder begrensninger i skjenketid. Det skriver Kommunen på sine nettsider. Dette varer til 5.

NRK - 19 timer siden

Overtar for Lan Marie Berg

Hanna E. Marcussen overtar ansvaret for miljø- og samferdselsområdet i byrådet i Oslo. Det betyr at Lan Marie Berg ikke lenger er byråd i Oslo Kommune..

Aftenposten - 20 timer siden

Snåsamannen er død

Snåsa Kommune bekrefter overfor Adresseavisen at Joralf Gjerstad, kjent som Snåsamannen, er død..

NRK - 20 timer siden

Oslo heiste tre store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo Kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.

NRK - 20 timer siden

Oslo heiste seks store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo Kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.

NRK - 21 timer siden

Syv fikk saltvannsinjeksjon

Syv av dem som ble vaksinert i Holthallen i Kongsvinger torsdag fikk saltvannsinjeksjon i stedet for vaksine. Kongsvinger Kommune jobber med å kartlegge hvem disse er, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - Igår: 21:37

Få planlegger utenlandsferie

Kun 12 prosent planlegger ferie utenlands i sommer, viser en fersk undersøkelse utført av Kantar for NRK. 1687 personer deltok i undersøkelsen. 71 prosent svarte at de vil feriere i Norge eller i egen Kommune, mens kun 9 prosent ønsker å feriere i utlandet hvis det blir mulig.

NRK - 01 juni 21 kl. 16:45

Oslo Kommune innrømmer glipp

Det norske ishockeylandslaget skal likevel ikke på karantenehotell og er sendt i hjemmekarantene. Oslo Kommune erkjenner å ha feilvurdert. Generalsekretær Ottar Eide i ishockeyforbundet bekreftet den siste utviklingen i saken..

VG - Igår: 13:01

56 personer har fått påvist delta-varianten i Færder

Færder Kommune melder torsdag at det er påvist 56 tilfeller av Delta-varianten. Kommunen undersøker nå om alle prøvene er tilknyttet samme utbrudd..

VG - Igår: 13:01

56 personer har fått påvist delta-varianten i Færder – knyttes til korkonsert

Færder Kommune melder torsdag at det er påvist 56 tilfeller av delta-varianten, og opp mot 1000 personer er satt i karantene. Store deler av utbruddet knyttes til en korkonsert..

VG - Igår: 11:29

Full forvirring rundt skoleavslutninger: – Det er kjempetrist

I Asker Kommune regnes skoleavslutningene på barneskolen som privatarrangement. I Oslo regnes det som skoleaktivitet, og er dermed et offentlig arrangement..

NRK - Igår: 10:14

Deltavarianten påvist flere steder

Antall tilfeller med deltavarianten av koronaviruset øker uke for uke. Forrige uke var det registrert 139 tilfeller i landet. Ifølge Folkehelseinstituttets siste ukerapport har antall bekreftede tilfeller med deltavarianten, også kjent som den indiske varianten, økt fra 50 tilfeller i uke 21 til 139 tilfeller til og med uke 23 (forrige uke).

VG - I førrgår: 19:23

Lastebil i tunnel brenner kraftig – stor røykutvikling

Det brenner kraftig i en lastebil som står i Merraskottunnelen i Asker Kommune. Politiet jobber med å avklare om folk befinner seg i tunnelen..

VG - I førrgår: 19:23

Kraftig brann i lastebil – stor røykutvikling

Det brenner kraftig i en lastebil som står i Merraskottunnelen i Asker Kommune. Politiet jobber med å avklare om folk befinner seg i tunnelen..

VG - I førrgår: 19:23

Tunnel stengt etter kraftig lastebilbrann

Onsdag kveld brant det kraftig i en lastebil i Merraskottunnelen i Asker Kommune. Det er ikke gjort funn av personer i tunnelen..

NRK - I førrgår: 17:12

Utested nekter å betale korona-bot

Utestedet Toldboden var senteret for et stort korona-utbrudd i Ålesund tidligere i år. Ålesund Kommune politianmeldte restauranten, og i begynnelsen av juni ble restauranten ilagt en bot på 75.000 kroner for brudd på covid-forskriften helgen 16.

NRK - I førrgår: 16:16

Bærum opphever lokale tiltak

Formannskapet i Bærum Kommune har vedtatt å fjerne den lokale koronaforskriften og vil nå kun følge de nasjonale smittevernreglene, skriver Budstikka. Det betyr at Bærum får tilmærmet like regler som naboKommunene Asker og Oslo..

NRK - I førrgår: 10:26

Vurderer nye tiltak i Stavanger

Smitteutviklingen på Nord-Jæren, med 45 nye smittede i dag, har ført til at Stavanger Kommune nå vurderer å sette inn nye strengere smitteverntiltak. Det bekrefter beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger Aftenblad. – Vi ser dessverre at mange opplever gjenåpningen som en beskjed om at ting er normalt, og at smittevernrådene ikke lenger er nødvendige, sier helsesjef Runar Johannessen til avisa..

NRK - I førrgår: 09:59

Pressekonferanse i Alta

Alta Kommune holder en pressekonferanse kl 11.30 i dag for å orientere om smitteutbruddet i Kommunen, og eventuelle smitteverntiltak. 21 personer bærer nå aktiv smitte i Kommunen.

NRK - 15 juni 21 kl. 22:13

Åtte smittet i Berlevåg

Berlevåg Kommune har totalt 8 smittede personer, hvorav fem siste døgnet. 80 personer sitter i nærkarantene, 200 er i ventekarantene. 145 personer er testet de siste to døgnene.

NRK - 15 juni 21 kl. 21:40

Russ fra naboKommuner i Asker

Politiet ser en tydelig økning i antallet russebusser som har samlet seg i Asker etter at Oslo og Bærum Kommune la ned forbud. De siste to nettene har det vært samlet opptil 15 busser på Erteløkka i Asker, melder Budstikka. Tirsdag ble det klart at russebussforbudet i Oslo blir forlenget til 4.

NRK - 15 juni 21 kl. 13:54

Bergen: Pressekonferanse om vaksine

Bergen Kommune inviterer til pressetreff om vaksinering og idrett tirsdag klokken 15. Det skriver Kommunen i en pressemelding..

NRK - 15 juni 21 kl. 12:27

Smitte blant Gjøvik-russ

Det er påvist koronasmitte i flere russebusser med tilhørighet til Gjøvik-regionen. Disse har vært på Lillehammer i forrige uke på Birkebeiner stadion og Circle K. Strandtorget, skriver Lillehammer Kommune..

NRK - 15 juni 21 kl. 10:35

Mjøssykehuset skal ligge i Moelv

Etter mange års strid er det nå klart at det nye sykehuset på Innlandet skal ligge i Moelv i Ringsaker Kommune..

NRK - 15 juni 21 kl. 10:35

Mjøssykehuset skal ligge på Moelv

Etter mange års strid er det nå klart at det nye sykehuset på Innlandet skal ligge på Moelv i Ringsaker Kommune. I foretaksmøtet med Helse Sør-Øst RHF har helse- og omsorgsminister Bent Høie avgjort lokalisering i den framtidige sykehusstrukturen i Sykehuset Innlandet HF. Det innebærer en samling av spesialiserte funksjoner innen somatikk, psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

NRK - 15 juni 21 kl. 09:38

Delta-variant oppdaget i Tønsberg

Delta-varianten oppdaget i Tønsberg. Kriseledelsen i Tønsberg diskuterer nå om det er behov for å sette inn nye tiltak. Det opplyser Tønsberg Kommune i en pressemelding..

NRK - 15 juni 21 kl. 09:28

15 nye smittetilfeller i Stavanger

15 personer i Stavanger er registrert smittet av korona det siste døgnet, melder Kommunen. Ti av tilfellene er nærkontakter, tre har usikker smittekilde og to tilfeller skyldes innreise. Tolv av de smittede er i aldersgruppen 20 til 29 år.

NRK - 15 juni 21 kl. 08:07

Blir lettelser i Oslo

Tirsdag klokken 17.00 holder Oslo Kommune en pressekonferanse hvor de vil legge frem nye lettelser for hovedstaden. – Vi skal se på det som heter trinn tre i åpningsplanen for Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til NRK.

NRK - 14 juni 21 kl. 08:35

Forberedt på utsatt gjenåpning

Alta-samfunnet vil mest sannsynlig ikke være med på gjenåpningen av samfunnet, det har FHI anbefalt Alta Kommune. Her pågår det nå tre forskjellige utbrudd på samme tid. Ordfører Monica Nielsen ber befolkningen følge smitteverntiltakene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt