NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:50

NRK - 18 sep 22 kl. 19:58

Altibox-trøbbel over stort område

Altibox har problemer med internet- og TV-tjenestene i områdene som tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber. – Vi jobber med å finne ut hvor feilen ligger, men vi mistenker at det er et fiberbrudd, sier kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox. kommuniksjonssjef Altibox.
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Altibox, Eidsiva, Viken, Andreas Veggeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Altibox-trøbbel, over, stort, område
NRK - 18 sep 22 kl. 19:58

Altibox-trøbbel rammer over 300.000

Altibox har problemer med internet- og TV-tjenestene i områdene som tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber. Over 300.000 kunder er berørt, opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til NRK.

NRK - 18 sep 22 kl. 22:44

Altibox-problemene løst

Altibox opplyser at alle internettkundene som var berørt av en feil søndag kveld nå skal ha fått nettet tilbake. – Dersom noen av kunde fortsatt opplever trøbbel med nettet, anbefaler vi å ta en omstart av hjemmesentralen, skriver Andreas Veggeland i Altibox i en tekstmelding til NRK..

NRK - 18 sep 22 kl. 19:33

Problemer med Viken fiber og Altibox

TV og internett-leverandøren Altibox har tekniske problemer, som rammer kunder på Østlandet. «Vi opplever for tiden feil i noen områder som fører til tap av internett og TV-signaler. Det er også oppdaget problemer med Mine Sider, TV via app, tv via nettsiden vår og Altibox-appen.

NRK - 15 aug 22 kl. 12:25

VG: TV 2 og Altibox i nye forhandlinger

Det opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til avisa mandag. – Vi er blitt enige om å sette oss til forhandlingsbordet igjen. Det er et signal om at vi har et håp om å komme til en ny avtale.

NRK - 18 sep 22 kl. 21:56

Altibox-feilen rettet for de fleste kundene

Altibox opplyser at feilen som folk har opplevd med internettjenesten nå er rettet for de fleste av de over 300.000 kundene som var berørt. – Det er fortsatt 40.

Dagbladet - 18 jun 22 kl. 19:53

Dette krangler de om

Altibox og TV 2 går igjen i strupen på hverandre. TV 2 anklager Altibox for å drive monopol som tv-distributør. Altibox slår kraftig tilbake..

Klartale - 06 jul 22 kl. 06:30

Flere titusener må rømme fra enorm flom

På tre dager har det regnet like mye som det normalt ville gjort på et helt år. Det har ført til en rask og enorm flom i delstaten New South Wales i Australia.Så langt har over 50.

NRK - 28 maj 22 kl. 03:44

Frp ber regjeringen gripe inn i konflikten mellom TV 2 og Altibox

I nærmere to måneder har over en halv million nordmenn vært uten TV 2 fordi de har Altibox som leverandør av TV og internett. Nå krever Frp handling. – Dette er en kringkaster som mottar offentlig støtte for å nå ut til folk flest, samtidig som de stadig er i konflikt med ulike distributører, sier stortingsrepresentant Terje Halleland i Frp til Klassekampen.

NRK - 18 sep 22 kl. 21:35

Altibox har funnet feilen

Over 300.000 kunder har vært rammet av feil med internettjenestene fra Altibox. Søndag kveld opplyser selskapet at de har lokalisert problemet.

VG - 20 maj 22 kl. 21:07

TV 2-topp om Altibox-konflikten: – Vi taper store penger

Siden 1. april har det vært svarte TV 2-skjermer hos 530.000 Altibox-kunder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 1 time siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 15 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 30 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 1 time siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).

NRK - 1 time siden

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

NRK - 4 timer siden

Vil avsløre funn i sjakkdramaet til uka: – Vi er svært nøye

Nettstedet Chess.com, som har utestengt Hans Niemann som klient, har undersøkt jukseanklagene som har preget sjakkverdenen de siste ukene. Nå skriver nettstedet i en pressemelding publisert på Twitter, at de vil dele funnene til uka.

NRK - 3 timer siden

NVE har fått varsel om fleire hendingar mot trafostasjonar

BT skriv laurdag kveld at NVE har fått fleire meldingar om fleire hendingar knytt til trafostasjonar på Vestlandet. Det er mellom anna meldt om skadeverk på trafostasjon i Sandviken, og innbrot på stasjon i Ytre Arna. Avisa skriv vidare at mykje tyder på at hendingane er skadeverk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com