Sky News

Sunday, 04 December, 22:13

Nyheter om Sky News

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 19 okt 22 kl. 06:00

Kan Truss skape ny tillit?

5. september ble det kjent at Liz Truss vant kampen om å bli ny statsminister i Storbritannia. Da ble hun valgt til vinner i kampen om å bli leder for Det konservative partiet (toryene).

Klartale - 07 jul 22 kl. 10:34

Medier melder at Johnson vil slutte som statsminister

Tirsdag sa Rishi Sunak at han ville slutte som finansminister. Det samme sa helseminister Sajid Javid. De mente det var umulig å jobbe videre med Boris Johnson, og at han måtte slutte.

NRK - 22 nov 22 kl. 20:35

Klubben bekrefter: Glazers åpner for å selge Manchester United

Manchester Uniteds eiere, Glazer-familien, åpner for å selge klubben. De bekrefter klubben i en pressemelding tirsdag kveld. United skriver at styret vurderer strategiske alternativer, som inkluderer nye investeringer i klubben og muligheten for å selge til nye eiere.

VG - 03 nov 22 kl. 12:51

Sky News: Pakistans tidligere statsminister Imran Khan skutt i beinet

Pakistans tidligere statsminister Imran Khan er skutt i beinet, melder Sky News. Tilhengerne hans sier det er snakk om et drapsforsøk..

NRK - 25 okt 22 kl. 10:35

To drept og en kritisk skadet i skyting i London

Det melder Sky News. Skytingen skal ha funnet sted i Ilford i Øst-London. Alle tre som ble skutt er menn, melder London-politiet.

Klartale - 21 okt 22 kl. 11:23

Dette skjer i Storbritannia nå

I går ble det klart at Liz Truss slutter som statsminister. Hun har kun vært statsminister i 45 dager. – Jeg klarer ikke å levere det jeg lovet da jeg ble valgt.

NRK - 20 okt 22 kl. 14:32

Sky News: Truss går av

Ifølge Sky News vil Liz Truss trekke seg som statsminister i dag. Truss har varslet at hun vil komme med en uttalelse kl 14.30 i dag.

NRK - 20 okt 22 kl. 13:43

Liz Truss møter leder for mektig tory-komité

Storbritannias Liz Truss sitter i et møte med lederen for toryenes 1922-komité, Graham Brady, melder britiske medier. Møtet er bekreftet av statsministerens kontor. Det finner sted i Downing Street, skriver Sky News.

Klartale - 14 okt 22 kl. 14:48

Klimaaktivister kastet tomatsuppe på van Gogh-maleri

De kastet tomatsuppe på Vincent van Goghs maleri «Solsikker» i Storbritannias nasjonalgalleri. Det ligger i London.Aktivistene er pågrepet for skadeverk og overtredelse.

NRK - 10 timer siden

Storbritannia: Hæren kan bli satt inn ved storstreik

I Storbritannia er det fare for streik i helsevesenet. Det konservative partiet i landet opplyser at hæren kan bli satt inn for å hjelpe viktige tjenestene dersom det blir storstreik. Til Sky News sier partisekretær Nadhim Zahawi at det er viktig for regjeringen å ha en plan ved en slik streik, og at det for eksempel kan bli aktuelt å sette soldater til å kjøre ambulanser..

NRK - I førrgår: 10:40

IAEA ber om avtala for Zaporizjzja før nyttår

FNs atomkraftorganisasjon IAEA meiner det må bli oppretta ei tryggingssone rundt det russiskokkuperte atomkraftverket Zaporizjzja innan nyttår, melder Sky News. Kraftverket er det største i Europa. Det har vore fleire bombeangrep i nærområdet..

NRK - 22 nov 22 kl. 09:01

Russland: Ukrainsk regimeskifte er ikke lenger et mål

Russland sier de ikke lenger har noe mål om å bytte ut regjeringen i Ukraina, noe som var uttalt mål da krigen startet. – Det er ikke vårt mål at spesialoperasjonen skal endre regjeringen i Ukraina, sier Kreml-talsmann Dmitrij Peskov, ifølge Sky News. Russiske myndigheter har hele tiden nektet for at invasjonen av Ukraina er en krig og kaller det i stedet for en militær spesialoperasjon.

NRK - 22 okt 22 kl. 06:30

Boris Johnson på vei hjem til ny valgkamp

Ifølge britiske Sky News er det ventet at Boris Johnson formelt erklærer at han vil prøve å bli ny statsminister når han kommer hjem til Storbritannia lørdag morgen. Johnson skal være på vei hjem etter en to uker lang ferie i Den dominikanske republikk, skriver Sky. Fredag kveld hadde Johnson støtte fra 67 Tory-medlemmer.

NRK - 21 nov 22 kl. 12:44

Russland: Ingen planer om videre mobilisering

Russland hevder de ikke har noen planer om å kalle inn flere russiske soldater til å kjempe i Ukraina-krigen gjennom en andre runde med mobilisering. Vladimir Putin beordret en «delvis» mobilisering av russiske reservister tidligere i år, men hevdet at innkallingen av 300.000 soldater ble fullført i slutten av oktober.

NRK - 21 nov 22 kl. 10:39

Ukraina: Flere russiske angrep i Kharkiv og Donetsk – minst én drept

Set siste døgnet har russiske styrker angrepet flere landsbyer i fylkene Donetsk, Kharkiv og Zaporizjzja i Ukraina, ifølge ukrainske styresmakter. Minst én person drept og to skadd da russiske S-300-raketter traff en boligblokk i byen Sjevtsjenkove natt til mandag. Ifølge Kharkivs regionale guvernør Oleh Synegubov er det iverksatt en større redningsaksjon i byen.

NRK - 20 nov 22 kl. 10:06

Aktivistar demonstrerte ved Gordon Ramsay-restaurant

Dyre- og klimarettsrørsla Animal Rebellion demonstrerte laurdag ved Gordon Ramsay sin Michelin-restaurant i London. Aktivistane sette seg ved borda i restauranten og delte ut falske menyar som skulle visa kor stor påverknad dei ulike rettane på menyen har for klimaet, skriv Sky News. Gruppa meiner restauranten er eit perfekt døme på uretten som rammar Storbritannia.

Klartale - 18 nov 22 kl. 13:25

Qatar forbyr ølsalg på VM-stadionene

Det er strenge regler for alkohol i Qatar. Men landet skulle gjøre unntak under VM. Nå er det klart at det har endret seg.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:16

Kevin Spacey tiltalt for nye overgrep

Kanalen Sky News melder at det er sju punkter i den nye tiltalen. Minst en skal være for voldtekt.Spacey er tidligere frikjent for overgrep i en annen sak i USA.

NRK - 16 nov 22 kl. 11:39

Kevin Spacey tiltalt i ny overgrepssak

Skuespilleren Kevin Spacey tiltales for en rekke overgrep mot en mann i perioden 2001 til 2004. Ifølge Sky News består tiltalen av sju punkter. Spacey er tidligere frikjent for overgrep i en annen sak i USA, der en skuespiller anklaget ham for overgrep på 1980-tallet.

Klartale - 16 nov 22 kl. 08:18

To drepte etter at rakett traff landsby i Polen

To mennesker ble drept, sa Lukasz Jasina tirsdag. Han er talsmann for utenriks-departementet. De ble drept da en rakett traff landsbyen Przewodowa i Polen.

NRK - 14 nov 22 kl. 22:13

Ukraina trekker tilbake akkredittering

Kyiv har trukket tilbake akkrediteringen til flere vestlige journalister etter at de rapporterte fra gjenerobringen av Kherson. – Nylig har noen representanter fra mediene ignorert regler og advarsler og rapportert fra Kherson uten tillatelse fra kommandanter fra militæret og relevante PR-departement, skriver den ukrainske generalstaben på Facebook. Det er ikke kjent hvilke journalister som har fått akkrediteringen trukket.

NRK - 15 sep 22 kl. 20:44

Sky News: Ny massegrav funnet i frigjort by i Ukraina

440 graver har blitt funnet i den øst-ukrainske byen Izyum, etter at den ble frigjort av ukrainske styrker. Det skriver britiske Sky News..

NRK - 11 nov 22 kl. 17:22

Britisk ambassadevakt innrømmer å spionert for Russland

En britisk sikkerhetsvakt som jobbet ved Storbritannias ambassade i Berlin, innrømmer at han har levert hemmeligstemplet materiale til Russland. Den 58 år gamle briten har forklart at spionasjen pågikk i ti måneder, melder Sky News fredag. Han ble pågrepet i nærheten av sitt hjem i Potsdam utenfor Berlin 10.

NRK - 09 nov 22 kl. 19:38

Britisk fremmedkriger drept i Ukraina

En britisk mann er blitt drept i Ukraina, dit han hadde reist for å kjempe på ukrainsk side i krigen mot Russland. Simon Lingard antas å være den tredje britiske statsborgeren som har dødd hittil i krigen, skriver Sky News. Han skal ha dødd 7.

NRK - 09 nov 22 kl. 14:01

Sunak angrer på utnevnelsen av mobbeanklagede Gavin Williamson

Rishi Sunak sier han angrer på at han utnevnte Gavin Williamson til den britiske regjeringen. Williamson trakk seg fra regjeringen tirsdag etter mobbeanklager. Statsminister Sunak sier han ikke var klar over mobbeanklagene da han utnevnte Williamson til regjeringen.

NRK - 08 nov 22 kl. 18:05

Donald Trump har stemt

USAs tidligere president Donald Trump har stemt i mellomvalget i Palm Beach i Florida. Trump avla stemme med kona Melania Trump, skriver Sky News. – Dette blir et veldig viktig valg og forhåpentligvis skjer det rette, sa Trump til mediene.

NRK - 07 nov 22 kl. 23:55

Frankrike og Storbritannia drøfter migrantsamarbeid

Frankrikes president, Emmanuel Macron, og Storbritannia ferske statsminister, Rishi Sunak, har møttes for å drøfte hvordan de to landene kan samarbeide om å stoppe ulovlige migranter i Den engelske kanal. Det skriver Sky News. Sunak opplyser at en avtale snart er på plass.

NRK - 03 nov 22 kl. 12:44

Pakistans tidlegare statsminister Imran Khan er skoten i beinet

Pakistans tidlegare statsminister Imran Khan er skoten i beinet etter det som støttespelarane hans kaller eit drapsforsøk, melder Sky News..

NRK - 01 nov 22 kl. 20:37

Boris Johnson reiser til klimatoppmøtet i Egypt

Storbritannias tidligere statsminister Boris Johnson skal delta på FNs klimatoppmøte i Egypt, noe britisk presse tror kan få etterfølger Rishi Sunak til å snu. Det er i et intervju med Sky News at Johnson røper at han har blitt «invitert av egypterne» til å delta på COP27-toppmøtet i Sharm el-Sheikh 6.–18.

NRK - 30 okt 22 kl. 14:31

Daily Mail hevder mobiltelefonen til Liz Truss ble hacket av russiske agenter

Mobiltelefonen til Liz Truss ble hacket av russiske agenter, da hun var utenriksminister, skriver Daily Mail. Avisen hevder videre at mobilhackingen ble oppdaget i sommer da hun deltok i kampen om å bli partileder for De konservative og statsminister i Storbritannia. Avsløringen har til krav om full etterforskning.

NRK - 25 okt 22 kl. 14:16

Jeremy Hunt fortsetter som finansminister

Den nyinnsatte britiske statsministeren Rishi Sunak beholder Jeremy Hunt som finansminister. Det melder Sky News. Hunt overtok som finansminister 14.

NRK - 25 okt 22 kl. 12:34

Rishi Sunak er utnevnt til Storbritannias nye statsminister

42 år gamle Rishi Sunak er formelt utnevnt til Storbritannias 57. statsminister. Han er landets første statsminister med indisk bakgrunn.

NRK - 24 okt 22 kl. 11:51

Sunak med overlegen ledelse i kamp om å bli britisk statsminister

Tidligere finansminister i Storbritannia Rishi Sunak har fått offisiell støtte av 180 konservative parlamentsmedlemmer i kampen om å bli ny leder av partiet og ny statsminister i Storbritannia. Det melder Sky News. Motkandidat Penny Mordaunt, som er leder av Underhuset, har så langt bare støtte av 25.

NRK - 24 okt 22 kl. 11:51

Sunak med klar ledelse i kamp om å bli britisk statsminister

Tidligere finansminister i Storbritannia Rishi Sunak har fått offisiell støtte av 186 konservative parlamentsmedlemmer i kampen om å bli ny leder av partiet og ny statsminister i Storbritannia. Det melder Sky News. Motkandidat Penny Mordaunt, som er leder av Underhuset, har så langt bare støtte av 25 parlamentarikere offentlig, men en kilde i kampanjen hennes hevder at det reelle tallet er 90, melder Reuters.

Klartale - 24 okt 22 kl. 11:01

Rishi Sunak kan bli statsminister

Storbritannia må ha en ny statsminister etter Liz Truss sluttet. Tidligere statsminister Boris Johnsen har trukket seg fra lederkampen.Rishi Sunak er en sterk kandidat.

NRK - 24 okt 22 kl. 10:49

Pundet stiger etter at Boris trakk seg fra lederkampen

Det britiske pundet stiger mot amerikanske dollar etter at det ble kjent tidligere statsminister Boris Johnson ikke ville stille som statsministerkandidat på nytt melder The Independent. På mandag morgen kostet et pund 1,136 dollar mot 1,11 dollar fredag. Ifølge den siste opptellingen til Sky News har Sunak nå offentlig støtte fra 169 parlamentarikere i Det konservative partiet.

NRK - 24 okt 22 kl. 08:15

Ny statsminister i Storbritannia kan bli avklart i dag

Både Rishi Sunak og Penny Mordaunt er fortsatt med i kampen for å bli nye leder av Det konservative partiet i Storbritannia og dermed også ny statsminister. Men for å gå videre må de ha støtte fra minst 100 parlamentsmedlemmer fra eget parti innen kl 15 i ettermiddag. Ifølge Sky News har Rishi Sunak støtte fra 146, mens Mordaunt har 25.

VG - 23 okt 22 kl. 22:09

Sky News: Boris Johnson trekker seg

Den tidligere statsministeren har trukket seg fra kampen om å overta ledelsen i Det konservative partiet..

Aftenposten - 23 okt 22 kl. 22:14

Boris Johnson trekker seg fra toryenes lederstrid

Boris Johnson trekker seg fra lederkampen i Det konservative partiet i Storbritannia, ifølge britiske Sky News og BBC..

NRK - 23 okt 22 kl. 22:04

Boris Johnson trekker seg

Boris Johnson trekker seg fra toryenes lederkamp, melder Sky News. Johnson bekrefter dette selv i en uttalelse. – De siste dagene har jeg blitt overveldet av antallet mennesker som mener jeg burde forsøke å bli gjenvalgt som leder for De konservative, begynner Johnson i uttalelsen.

NRK - 23 okt 22 kl. 22:04

Boris Johnson trekker seg: - Ikke det riktige å gjøre

Boris Johnson trekker seg fra toryenes lederkamp, melder Sky News. Johnson bekrefter dette selv i en uttalelse. – De siste dagene har jeg blitt overveldet av antallet mennesker som mener jeg burde forsøke å bli gjenvalgt som leder for De konservative, begynner Johnson i uttalelsen.

E24 - 23 okt 22 kl. 22:05

Sky News: Boris Johnson trekker seg fra toryenes lederkamp

Saken oppdateres..

NRK - 22 okt 22 kl. 11:40

Boris Johnson tilbake i England

Et fly som britiske medier antar har hatt tidligere statsminister Boris Johnson med ombord, landet i London lørdag, melder Sky News. Johnson har avbrutt sin utenlandsferie, og ifølge britiske medier er Johnson tilbake for å erstatte Liz Truss som konservativ leder. I løpet av en uke skal Det konservative partiet velge ny leder.

NRK - 22 okt 22 kl. 06:37

94 prosent av engelske innbrudd blir ikke oppklart

Politiet klarer bare å oppklare 6 prosent av anmeldte innbrudd i England og Wales, skriver Sky News. Mønsteret er annerledes i storbyen Manchester der politiet oppsøker og etterforsker hvert eneste innbrudd og det har gitt resultater. Over 50 prosent av innbruddene i byen blir oppklart.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com