Sky News

Tuesday, 16 July, 13:47

Nyheter om Sky News

NRK - 15 jun 24 kl. 11:19

Sky News: Prinsesse Kate sett i offentlegheita for første gong etter kreftdiagnosen

Prinsesse Kate av Storbritannia har blitt sett i offentlegheita for første gong sidan ho fekk kreftdiagnosen tidlegare i år, ifølge Sky News. Ho skal ha blitt observert ved Buckingham Palace i forkant av paraden Trooping the Colour, som vert arrangert i samanheng med bursdagen til kong Charles. Sky News delte bilete av prinsessa av Wales i ein bil saman med prins William og dei tre borna deira..

NRK - 18 jun 24 kl. 09:47

Sky News: Putin har landet i Nord-Korea

Russlands president Vladimir Putin har ankommet Nord-Koreas hovedstad Pyongyang, der han skal ha møter med landets ledere. Det skriver Sky News i en melding på X. Samme dag som besøket finner sted, hyller Putin Nord-Korea for den solide støtten til Russlands krigføring i Ukraina samme dag som han skal besøke landet.

NRK - 2 timer siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 11 jul 24 kl. 15:39

Vil gjennomgå loven etter at tre kvinner ble drept med armbrøst

Tirsdag ble en mor og hennes to voksne døtre drept i sitt hjem i Hertfordshire i England. Gjerningspersonen, en 26 år gammel mann, ble onsdag pågrepet på en kirkegård i London. Politiet mener de tre ofrene ble skutt med armbrøst.

NRK - 05 jul 24 kl. 04:36

Britiske statsråder mister plassen i Parlamentet

Både Storbritannias forsvarsminister Grant Shapps og justisminister Alex Chalk har mistet sine plasser i Parlamentet, viser valgresultatene natt til fredag. Shapps tapte sitt valgdistrikt i Welwyn til Labour, mens Chalk tapte sitt sete i Cheltenham til Liberaldemokratene, melder Sky News. Shapps har vært parlamentsmedlem siden 2005.

NRK - 04 maj 24 kl. 15:55

Labour-ordfører Sadiq Khan mot gjenvalg i London

Labours Sadiq Khan vinner en historisk tredje periode som Londons ordfører, viser prognoser fra BBC og Sky News. Sky News ' beregninger ble kunngjort da resultatene var klare i halvparten av de 14 valgkretsene i den britiske hovedstaden. Det endelige resultatet ventes senere lørdag.

NRK - 29 jun 24 kl. 21:37

Nigel Farages parti sparker tre av sine kandidater

Det høyrepopulistiske partiet Reform UK har trukket støtten til tre av sine kandidater i det kommende britiske parlamentsvalget. Grunnen er at de har kommet med krenkende og nedsettende kommentarer, melder britiske medier lørdag. Men de tre står fortsatt på stemmesedlene ettersom det er for sent å få fjernet navnene, melder både BBC og Sky News.

NRK - 30 apr 24 kl. 10:24

Sky News: Flere personer skal ha blitt angrepet på en T-banestasjon

Ifølge den britiske avisen Sky News skal flere personer ha blitt angrepet med et stikkvåpen på en T-banestasjon i London. Politiet beskriver det som en alvorlig hendelse, og stasjonen er stengt. Flere nødetater skal være på stedet.

NRK - 30 apr 24 kl. 10:24

Sky News: Flere personer skal ha blitt angrepet ved en T-banestasjon

Ifølge den britiske avisen Sky News skal flere personer ha blitt angrepet med et stikkvåpen ved en T-banestasjon i London. En person skal være pågrepet. To politibetjenter skal være blant de som har blitt angrepet, ifølge politiet.

NRK - 25 jun 24 kl. 20:30

Fire menn arrestert ved Rishi Sunaks hjem

Fire menn er pågrepet for å ha tatt seg inn på eiendommen til den britiske statsministeren, i North Yorkshire. Pågripelsen skjedde tirsdag ettermiddag. Politiet sier i en uttalelse at de var ved huset ett minutt etter at mennene tok seg inn på eiendommen.

NRK - 25 jun 24 kl. 19:29

Labour suspenderer kandidat som tippet mot seg selv

Kandidaten for Central Suffolk and North Ipswich, Kevin Craig, har blitt suspendert fra partiet etter at han tippet på at han kom til å tape valget. Det bekrefter en talsperson for Labour til The Telegraph. Hun sier partiet ble kontaktet av det britiske lotteritilsynet, og tok affære med en gang.

NRK - 25 jun 24 kl. 14:06

AFP: Demonstranter har stormet parlamentet i Kenya

Nyhetsbyrået AFP sier demonstranter har kommet seg inn i en bygning knyttet til parlamentet i Nairobi. Det brenner i bygningen, ifølge Sky News og AFP Mange skal være såret etter at politiet skjøt mot demonstranter, ifølge Amnesty International Kenya. Et øyevitne sier til nyhetsbyrået Reuters at det er flere lik utenfor bygget.

VG - 23 jun 24 kl. 13:43

Alle fly fra terminalen på Manchester-flyplass kansellert

Det melder nyhetsbåret Sky News..

NRK - 23 jun 24 kl. 08:14

Store forseinkinagar på flyplass i Manchester etter straumbrot

I morgontimane laurdag skriv Sky News at det har vore eit straumbrot på flyplassen i Manchester. Derfor er mange flyvningar kansellerte og reisande opplever store forseinkingar. Straumen skal vere tilbake på flyplassen, men truleg vil dette ha stor innverknad på trafikken resten av dagen..

NRK - 25 apr 24 kl. 10:43

Sky News: Regjeringskoalisjonen rakner i Skottland

De grønne forlater regjeringen i Skottland, og Det skotske nasjonalistpartiet (SNP) styrer nå videre i en mindretallsregjering, ifølge Sky News. Det har versert rykter om at De grønne ville trekke seg fra regjeringen etter at den i forrige uke slo en strek over sitt tidligere mål om å kutte skadelige klimautslipp med 75 prosent innen 2030. De grønne gikk inn i regjeringen etter valget i 2021 der SNP ikke lyktes med å sikre seg flertall i nasjonalforsamlingen.

NRK - 22 maj 24 kl. 17:24

Britiske medier: Valg i Storbritannia 4. juli

Gjennom onsdag er det blitt spekulert i om statsminister Rishi Sunak ville avholde valg i sommer. Nå erfarer blant annet The Guardian, ITV News og Sky News at det blir nyvalg 4. juli i sommer.

Dagbladet - 18 jun 24 kl. 10:51

TV-kanal med Putin-tabbe

Britiske Sky News meldte feilaktig at Vladimir Putin hadde landet i Nord-Korea. I realiteten stammet TV-bildene fra øst i Sibir..

NRK - 18 jun 24 kl. 09:47

Putin på vei til Nord-Koreea

Russlands president Vladimir Putin er på vei til Nord-Koreas hovedstad Pyongyang, der han skal ha møter med landets ledere. På vei til Nord-Korea mellomlandet Putin i Jakutsk, øst i Russland. Samme dag som besøket finner sted, hyller Putin Nord-Korea for den solide støtten til Russlands krigføring i Ukraina samme dag som han skal besøke landet.

NRK - 17 jun 24 kl. 15:45

Nigel Farage presenterte partiets valgløfter

Nigel Farages høyrepopulistiske parti Reform UK la mandag fram det de kaller en «kontrakt med det britiske folk». Den såkalte kontrakten er på 25 sider og framstår som partiets program foran parlamentsvalget 4. juli.

NRK - 10 jun 24 kl. 15:24

England: 12-åringer dømt for machete-drap på 19-åring

Det melder Sky News. De to 12 år gamle guttene nektet begge straffskyld, og pekte på hverandre, ifølge kanalen. Aktoratet mener at angrepet skjedde uprovosert i en park i Wolverhampton nord i England.

NRK - 26 maj 24 kl. 15:06

Tolv skadd under turbulens

12 personar skadd då eit Quatar Airways-fly frå Doha til Dublin blei råka av kraftig turbulens, melder NTB. Naudetatane var på plass på flyplassen i Dublin da flyet landa like før klokka 13 søndag, melder Sky News. Seks passasjerar og seks kabintilsette fekk skader.

VG - 22 maj 24 kl. 17:40

Britiske medier: Parlamentsvalg i Storbritannia allerede i juli

Statsminister Rishi Sunak vil onsdag kunngjøre et parlamentsvalg i Storbritannia allerede i juli, opplyser kilder til Sky News, The Guardian og ITV..

NRK - 19 maj 24 kl. 10:41

Storbritannia uroa for samarbeid mellom Kina og Russland

Den britiske forsvarsministeren Grant Shapps seier dei styrka diplomatiske banda mellom Kina og Russland er ei fare for demokratiet, seier han til Sky News. – Eg er svært uroa for dette. Vi må hugse at dette er to land som ikkje trur på demokratiet.

VG - 09 maj 24 kl. 13:28

Sky News: Norsk «evnukkmaker» dømmes til livstid i fengsel i Storbritannia

Den 46 år gamle nordmannen er nå dømt til livstid i fengsel for kastrering av flere menn..

NRK - 07 maj 24 kl. 22:09

Flykaos i Storbritannia

Et britisk grensesystem er ute av drift, opplyser flyplassen i Manchester, ifølge Sky News. Fra flere lufthavner i landet meldes det om kaos. Også flyplassen Heathrow i London bekrefter ifølge TV-stasjonen at passasjerene er berørt av et landsomfattende problem.

Aftenposten - 07 maj 24 kl. 22:03

Kaos på britiske flyplasser: Datasystemet til grensevakten nede

Manchester lufthavn bekrefter overfor Sky News at datasystemet til den britiske grensevakten er nede..

NRK - 07 maj 24 kl. 08:39

Storbritannia har tatt militær database av nettet etter hackeråtak

Hackarar skal ha tatt seg inn i eit lønningsystem som blir brukt av forsvaret. Sky News melder at Kina skal ha stått bak. Forsvarsdepartementet seier at undersøkingane deira ikkje har avdekka om informasjon har blitt lekka..

NRK - 06 maj 24 kl. 13:20

John Swinney ny partileiar for Det skotske nasjonalistpartiet

Det skotske nasjonalistpartiet (SNP) har valt John Swinney som ny partileiar etter at Humza Yousaf trekte seg i førre veke, melder Sky News. Yousaf valde å trekke seg etter at regjeringskoalisjonen med Dei grøne kollapsa. Swinney har vore partileiar også tidlegare, og blir den sjuande partileiaren til SNP.

NRK - 04 maj 24 kl. 15:55

Labour-ordfører Sadiq Khan gjenvalgt i London

Labours Sadiq Khan vinner en historisk tredje periode som Londons ordfører, viser resultatene fra valget i den britiske hovedstaden. Khan vant hele 43,7 prosent av stemmene, melder Sky News. Det er over 10 prosentpoeng foran den konservative utfordreren Susan Hall.

NRK - 30 apr 24 kl. 05:06

Kong Charles tilbake på jobb tysdag

Kong Charles av Storbritannia er tilbake på jobb tysdag for fyrste gong sidan han fortalde at han har kreft. Det skriv Sky News. I februar annonserte kongen at han har kreft, og har i ettertid fått mykje skryt for openheita si.

NRK - 29 apr 24 kl. 09:26

Skottlands førsteminister kan gå av måndag

Førsteminister i Skottland Humza Yousaf vurderer å gå av no i staden for å gå gjennom to mistillitsforslag i løpet av veka, skriv BBC. Men han har ikkje teke noko avgjerd, ifølge kringkastaren. Yousaf leiar Det skotske nasjonalistpartiet (SNP).

NRK - 17 apr 24 kl. 23:50

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 17 apr 24 kl. 08:30

Inflasjonen ned til 3,2 prosent i Storbritannia

Inflasjonen i Storbritannia var i mars 3,2 prosent, ned fra 3,4 prosent i februar, viser ferske tall. Dermed lever håpet om et rentekutt neste måned, selv om inflasjonen fortsatt ligger noe over det ønskede nivået på 2 prosent. Økonomer hadde ventet et noe større fall i inflasjonen.

NRK - 16 apr 24 kl. 17:10

Israel sier de har drept Hezbollah-topp

Ble drept i israelsk luftangrep, opplyser det israelske forsvaret (IDF), ifølge Sky News. Mannen skal ha hatt flere sentrale posisjoner i Hezbollahs militære gren og planlagt rakettangrep fra Libanon mot Israel, opplyser IDF..

NRK - 16 apr 24 kl. 17:10

Israel sier de har drept Hizbollah-topp

Ble drept i israelsk luftangrep, opplyser det israelske forsvaret (IDF), ifølge Sky News. Mannen skal ha hatt flere sentrale posisjoner i Hizbollahs militære gren og planlagt rakettangrep fra Libanon mot Israel, opplyser IDF..

VG - 10 apr 24 kl. 18:11

USA vurderer å droppe straffeforfølgelse av Julian Assange

Sky News melder at USA vurderer å henlegge straffesaken mot Julian Assange, etter forespørsel fra australske myndigheter..

NRK - 29 mar 24 kl. 19:58

Fem døde etter å ha ete kosttilskot i Japan

Fem er døde og over 100 blir behandla på sjukehus etter å ha ete eit japansk kosttilskot, melder Sky News. Kosttilskotet, som ein kunne kjøpe utan resept, er no trekt frå marknaden. Japanske styresmakter åtvarar mot at dødstala kan kome til å stige..

NRK - 16 mar 24 kl. 15:55

Mus ute av kontroll - skal utryddes

På en av Prins Edvard-øyene i Sør-Afrika er musebestanden så ute av kontroll at forskerne nå skal forsøke å utrydde musene med 550 tonn rottegift som slippes fra opptil seks helikoptere, melder Sky News. Musene ble innført til Marion Island med båt ved et uhell for 200 år siden, og nå er bestanden økt til over én million mus som angivelig spiser opp sjøfugl og skaper kaos. Prosjektet heter «The Mouse-Free Marion project» og skal beskytte de rundt 30 fugleartene på den ellers ganske øde øya.

NRK - 15 mar 24 kl. 18:02

Politiet har identifisert 35 lik funnet i begravelsesbyrå

I et raid mot en begravbelsesbyrå-kjede i Hull i Storbritannia forrige helg, beslagla politiet 35 lik og en mengde aske. Nå oppgir politiet at de har kontaktet familiene til alle de 35 avdøde som ble funnet, melder Sky News. En 46 år gammel mann og en 23 år gammel kvinne er mistenkt for bedrageri, misbruk av sin stilling samt å ha forhindret lovmessig begravelse.

NRK - 28 feb 24 kl. 20:13

The Body Shop konkurs i Danmark

Kosmetikkjeden The Body Shop er konkurs i Danmark, skriver avisen BT. 15 butikker legges ned, skriver NTB. De ansatte blir oppsagt, ifølge avisen.

NRK - 27 feb 24 kl. 23:17

Jordans konge deltok i flydropp med nødhjelp til Gaza

Den jordanske kongen Abdullah II deltok i en flydropp-operasjon med nødhjelp til Gaza på tirsdag, skriver Sky News. Seks fly fra Jordan, Emiratene, Egypt og Frankrike slapp ned nødhjelp til Gazastripen..

NRK - 27 feb 24 kl. 22:49

Forlatt britisk skip synker i Rødehavet

Det britiske lasteskipet Rubymar ble forlatt etter at det ble angrepet av Houhi-militsen i Rødehavet 18. februar. Nå melder Sky News at skipet er i ferd med å synke..

NRK - 27 feb 24 kl. 22:49

Forlatt britisk skip synker og lekker olje i Rødehavet

Det britiske lasteskipet Rubymar ble forlatt etter at det ble angrepet av Houhi-militsen i Rødehavet 18. februar. Nå melder Sky News at skipet er i ferd med å synke, og at det lekker olje..

NRK - 16 feb 24 kl. 17:46

Russiske myndigheter advarer mot å demonstrere

Russiske myndigheter advarer innbyggerne i Moskva mot å demonstrere i forbindelse med Aleksej Navalnyjs død. Statsadvokatens kontor i den russiske hovedstaden viser til oppfordringer i sosiale medier der folk bes om å møte opp i sentrum av byen for å delta i en demonstrasjon. – Deltakelse i uautoriserte massedemonstrasjoner, eller det å oppfordre andre til å gjøre det, er straffbart og kan resultere i fengsel, heter det i advarselen, som er gjengitt av Sky News.

NRK - 15 feb 24 kl. 18:25

Israel kaller FNs nødhjelpssjef «terrormedløper»

FNs nødhjelpssjef Martin Griffiths får krass kritikk i Israel som kaller ham terror-medløper, fordi han omtaler Hamas som en politisk bevegelse. – Vi anser selvsagt ikke Hamas for å være en terroristgruppe. Det er en politisk bevegelse, sier Griffiths i et intervju med Sky News.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com