NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 03:22

NRK - 11 sep 22 kl. 00:43

Ratko Mladic innlagt på sykehus i Nederland

Ratko Mladic, tidligere sjef for den bosnisk-serbiske hæren, er innlagt på sykehus i Nederland, der han sitter fengslet for krigsforbrytelser. Mladics sønn Darko opplyser at farens tilstand er alvorlig, ifølge de serbiske mediene Novosti og Republika. Også den nederlandske avisen De Telegraaf og russiske Tass melder at han er på sykehus. Den 80 år gamle eksgeneralen Mladic er dømt til fengsel på livstid for folkemord og andre krigsforbrytelser, under krigen i Bosnia på 90-tallet, blant annet i forbindelse med massakren i Srebrenica. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Mladic, Nederland, Darko, Novosti, Republika, De Telegraaf, Tass, Bosnia, Srebrenica, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ratko, Mladic, innlagt, sykehusi , Nederland
NRK - 01 jul 22 kl. 09:16

Sverige: Sykehus slår alarm om koronainnlagte

Etter en kraftig økning i antallet som er innlagt med koronasmitte, slår helsemyndighetene i Stockholm alarm om smitteøkningen. Region Stockholm sier at det kan bli et hardt press på sykehusene hvis utviklingen fortsetter, melder Aftonbladet. – Økningen av antallet pasienter med covid-19 i våre sykehus er et tydelig steg i feil retning, sier sjeflege Patrik Söderberg.

NRK - 23 maj 22 kl. 21:30

Åtte barn innlagt på sykehus etter kontakt med salpetersyre

Åtte gutter er innlagt på sykehus etter å ha kommet i kontakt med tønner fylt med salpetersyre inne på et industriområde på Stathelle, skriver Varden. Operasjonsleder Espen Reite i Sørøst politidistrikt sier til avisen at det skal være snakk om barneskoleelever, og at hendelsen skal ha skjedd i skoletiden. – Vi fikk melding om dette klokken 14.

NRK - 22 jun 22 kl. 20:37

Åtte tiltalt etter Maradonas dødsfall

Åtte medisinere, blant dem Diego Maradonas personlige lege, er tiltalt for å ha medvirket til fotballegendens død i 2020, melder nyhetsbyråene EFE og AFP. Ifølge EFE er de åtte personene tiltalt for drap med mulig forsett. Påtalemyndigheten hevder at helsepersonellet unnlot å gi Maradona livsviktig hjelp, og at de «overlot ham til skjebnen» da han var innlagt på sykehus før han døde, skriver NTB.

Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

NRK - 23 maj 22 kl. 23:02

To barn innlagt på sykehus etter kontakt med syre

To barn er innlagt på barneavdelingen ved Sykehuset i Telemark etter å ha vært i kontakt med tønner som inneholdt salpetersyre ved et industriområdet i Bamble i Telemark..

NRK - 25 jul 22 kl. 08:30

Starter etterforskning etter metanolforgiftning

Politiet starter en etterforskning etter at flere personer har blitt innlagt på Sørlandet sykehus som følge av metanolforgiftning. Det opplyser politiet til NRK. Ifølge sykehuset er det mindre enn fem personer som har blitt innlagt.

NRK - 25 jul 22 kl. 11:30

– Ingen spor

Politiet i Agder har så langt ingen spor i saken hvor flere personer er blitt metanolforgiftet i Lindesnes-regionen. Det opplyser Bernt Mushom, i Agder politidistrikt til NRK. Sent søndag kveld ble flere personer innlagt på Sørlandet sykehus på grunn av metanolforgiftning.

NRK - 05 jul 22 kl. 05:19

Flere til sykehus etter Palmesus

Flere personer ble i helga innlagt på sykehus i Kristiansand som følge av høyt inntak av alkohol og andre rusmidler, skriver fvn.no. Innleggelsene settes i forbindelse med musikkfestivalen Palmesus.

NRK - 27 jul 22 kl. 05:45

– Inneholdt ikke giftige alkoholer

Det var ingen giftige alkoholer i spriten som ble drukket av personene fra Mandal i Lindesnes som ble innlagt ved Sørlandet sykehus, søndag kveld. Det opplyser overlege Knut Erik Hovda ved Ullevål sykehus til Fædrelandsvennen. Søndag kveld ble flere personer lagt inn på Sørlandet sykehus med det sykehuset fryktet var metanolforgiftning.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:58

Alle skrevet ut fra sykehuset

Alle som har vært innlagt på sykehus etter raset i Heim kommune 2. september er nå skrevet ut fra sykehus. Til sammen fem personer måtte på sykehus etter raset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 1 time siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 1 time siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 1 time siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 3 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 1 time siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 1 time siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 2 timer siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com