Nederland

Monday, 29 November, 16:35

Nyheter om Nederland

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 okt 21 kl. 22:35

Nederland skremte ingen - men vant

(Latvia-Nederland 0–1) Nederland sprudlet slett ikke, men med 1–0 i Latvia fredag kveld er de fortsatt på tabelltoppen i Norges VM-gruppe..

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 22:35

Nederland skremte ingen – men vant

(Latvia-Nederland 0–1) Nederland sprudlet slett ikke, men med 1–0 i Latvia fredag kveld er de alene på tabelltoppen i….

VG - 08 okt 21 kl. 22:35

Nederland skremte ingen - men vant: – Det kan bli ren finale mot Norge

(Latvia-Nederland 0–1) Nederland sprudlet slett ikke, men med 1–0 i Latvia fredag kveld er de alene på tabelltoppen i Norges VM-gruppe..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 09:31

Flere tusen dro fra Norge til «ukjent» by i Nederland på 1600-tallet. Dette er sporene etter dem.

AFTENPOSTEN HISTORIE: 9. november i år kommer kong Willem-Alexander og dronning Máxima av Nederland på statsbesøk til….

NRK - 02 nov 21 kl. 20:06

Nederland gjeninnfører koronaregler

Nederland har gjeninnført regelen om halvannen meters avstand og krav om munnbind. – Vi bringer tilbake koronavirustiltak, inkludert krav om munnbind i mange offentlige rom for å bekjempe en økning i smittetilfeller, sa statsminister Mark Rutte tirsdag. Rutte sa på en pressekonferanse at regjeringen også gjeninnfører en regel om sosial avstand på 1,5 meter, samt utvider ordningen med såkalte covid-19-pass på steder som museer og restauranter.

E24 - 01 nov 21 kl. 11:04

Ferge mellom Norge og Nederland starter opp i april

Fra april kan nordmenn ta ferge til Nederland når Holland Norway Lines starter opp ruten mellom Kristiansand og Eemshaven..

NRK - 01 nov 21 kl. 10:13

Ferge mellom Norge og Nederland

Fra april kan nordmenn ta ferge til Nederland når Holland Norway Lines starter opp ruten mellom Kristiansand og Eemshaven. Fergen, som tar 1.500 passasjerer og 350 biler, vil bruke 18 timer mellom de to havnene..

NRK - 30 okt 21 kl. 02:55

Canada og Nederland enige om klima

Canada og Nederland er enig om å gå sammen om å presse på for bedre klimaløfter på G20 og COP26, sier Canadas statsminister Justin Trudeau. Fredag møtte han Nederlands statsminister Mark Rutte foran G20-møtet i Roma og klimatoppmøtet i Glasgow..

VG - 16 okt 21 kl. 04:11

Tysk flomoffer funnet i Nederland etter flere måneder

En kvinne som var savnet etter flommen i Tyskland juli, skal ha blitt ført 300 kilometer i vannmassene. Nå er hun funnet i Nederland..

NRK - 14 okt 21 kl. 02:18

Frykter ny koronabølge i Nederland

Regjeringen i Nederland er bekymret over at en ny koronasmittebølge kan være på vei. Den siste uken har antall smittetilfeller økt kraftig. Antall smittetilfeller er nå 62 prosent høyere enn de var i forrige uke.

NRK - 12 okt 21 kl. 20:33

Kongelege får leve som homofile

Statsminister i Nederland, Mark Rutte, seier at Nederlandske tronarvingar no kan gifte seg med ein person av same kjønn utan å måtte seie frå seg tittelen sin, ifølge Reuters. Førre gong det vart gjort ei vurdering av dette var i 2000, og no har regjeringa gjort det klart at ein konge eller dronning ikkje treng abdisere om dei skulle vere homofile. Som det første landet i verda vart det lov for homofile og lesbiske å gifte seg i Nederland i 2001..

NRK - 09 nov 21 kl. 11:30

Europeisk avtale for renere energi

Organisasjoner som representerer olje- og gassindustrien i Storbritannia, Norge, Nederland, Danmark og Tyskland har i dag signert en formell avtale for å jobbe mot netto nullutslipp. – Å endre et helt samfunn skjer ikke over natten. For å lykkes må vi dra i samme retning, sammen.

VG - 08 nov 21 kl. 18:12

Den vanskelige «mellomkampen»

ULLEVAAL STADION (VG) Det kan høres merkelig ut, men Ståle Solbakkens viktigste oppgave den neste uka er IKKE Nederland, men å klare å holde fokus på kampen mot Latvia..

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 14:30

Ståle Solbakken møter pressen

Landslaget forbereder seg til skjebnekampene mot Latvia og Nederland..

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 22:36

Nederland knuste Tyrkia – hat trick av Depay

(Nederland-Tyrkia 6–1) Memphis Depay og Davy Klaassen herjet, Tyrkia ble rundspilt og Nederland inntok toppen av Norges….

VG - 07 sep 21 kl. 22:36

Nederland knuste Tyrkia etter hat-trick av Depay: – Det sykeste spillet jeg har sett

(Nederland-Tyrkia 6–1) Memphis Depay scoret hat-trick, Tyrkia ble rundspilt og Nederland inntok toppen av Norges gruppe i VM-kvalifiseringen..

NRK - 04 nov 21 kl. 10:46

Russland utviste Nederlandsk journalist

Russland har utvist korrespondenten til den Nederlandske avisa Volkskrant for gamle brudd på administrative regler. Han er utvist fra Russland fram til 2025. Vennink frykter avgjørelsen skal skremme andre journalister.

VG - 02 nov 21 kl. 12:06

Ajer og Berg mister Norges skjebnekamper

ULLEVAAL (VG) Ståle Solbakken tok tirsdag ut troppen til de avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 12:06

Ajer mister Norges skjebnekamper - Berg tvilsom

ULLEVAAL (VG) Ståle Solbakken tok tirsdag ut troppen til de avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

VG - 02 nov 21 kl. 12:06

Ajer mister Norges skjebnekamper - Berg tvilsom

ULLEVAAL (VG) Ståle Solbakken tok tirsdag ut troppen til de avgjørende VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 01:49

Norge-kamper i fare for Ajer – slik gjorde landslagsspillerne det i helgen

Nye skader skaper igjen hodebry for Ståle Solbakken før uttaket til skjebnekampene mot Latvia og Nederland..

VG - 01 nov 21 kl. 01:49

Norge-kamper i fare for Ajer – slik gjorde landslagsspillerne det i helgen

Nye skader skaper igjen hodebry for Ståle Solbakken før uttaket til skjebnekampene mot Latvia og Nederland. Men det er også mye å glede seg over for landslagssjefen..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 18:00

Cornelius (19) herjer i Europa med familien som sponsor

Cornelius Tøndel har meldt flytting fra Trondheim til Nederland for å nå sitt store mål..

NRK - 28 okt 21 kl. 16:43

Norge mot israelske bosetninger

– Vi oppfordrer den israelske regjeringen til å omgjøre sin avgjørelse om å fremme byggingen av rundt 3.000 bosetterboliger på Vestbredden, heter det i uttalelsen, som står på Utenriksdepartementets nettsider. Norge står bak uttalelsen sammen med Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Polen, Spania, Sverige og Tyskland.

NRK - 26 okt 21 kl. 10:32

Det «mørke nettet»: 150 pågrepet

Politiet i hele verden har pågrepet 150 personer mistenkt for å ha kjøpt ulovlige varer. Pågripelsene er et resultat av en av de største aksjonene mot «det mørke nettet» noensinne. Operasjonen, kakt «Dark HunTOR,» består av en serie separate aksjoner i Australia, Bulgaria, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Sveits og Storbritannia, opplyser Europol i en uttalelse, ifølge Reuters.

NRK - 25 sep 21 kl. 07:51

Krav om vaksinepass i Nederland

I Nederland blir det fra lørdag krav for alle over 13 år om vaksinepass på restauranter, idrettsstevner og kulturarrangementer som konserter og teater. Vaksinemotstandere har varslet protest i Haag lørdag. Samtidig avvikles andre tiltak, som regelen om å holde halvannen meters avstand, på grunn av lavere smitte og høye vaksinerater..

NRK - 23 okt 21 kl. 19:07

Haaland kan være ute resten året

Erling Braut Haaland kan kanskje ha spilt sin siste kamp i 2021. Til VG sier landslagslege Ola Sand at alt før kampen mot Bayern Munchen 4. desember vil være en bonus.

VG - 23 aug 21 kl. 14:34

Mangler svar før Nederland-kampen: - Formelt ikke tillatt med innreise

Halvannen uke før Norge-Nederland på Ullevaal sitter Norges Fotballforbund med en rekke spørsmål: Får Nederland komme? Hvor mange på tribunen? Hva om noen tester positivt?.

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 14:34

Mangler svar før Nederland-kampen: - Formelt ikke tillatt med innreise

Halvannen uke før Norge-Nederland på Ullevaal sitter Norges Fotballforbund med en rekke spørsmål: Får Nederland komme?.

VG - 22 okt 21 kl. 18:28

Problemene stopper aldri for Solbakken

Den eneste fordelen landslagssjef Ståle Solbakken har nå, det er at han er blitt vant med at flere av de beste ikke er med. Men Erling Braut Haaland er den klart vanskeligste å erstatte – mot Nederland..

VG - 22 okt 21 kl. 12:54

Ny skade for Haaland – uaktuell for landskampene

Spissen Erling Braut Haaland (21) fikk en ny skade mot Ajax i midtuken og går glipp av de viktige VM-kvalifiseringskampene mot Latvia og Nederland..

NRK - 22 okt 21 kl. 12:50

Haaland er skadet igjen

Dortmund-trener Marco Rose meddelte på dagens pressekonferanse at Erling Braut Haaland blir ute i flere uker. – Haaland kommer ikke til å spille og blir ute noen uker med en skade i hoften, opplyste han. – Han er naturligvis nedfor.

Klartale - 22 okt 21 kl. 12:35

Fullt kaos under fotballkamp i Nederland

Kamp mellom Feynoord og Union Berlin endte i vold, fyrverkeri og bråk. 75 personer ble arrestert..

NRK - 22 okt 21 kl. 06:02

Tre drept på restaurant i Mexico

To utenlandske kvinner ble drept og tre utlendinger ble såret da de ble beskutt på en restaurant i den mexicanske turistbyen Tulum. Turistene kom fra Tyskland, India og Nederland, opplyser påtalemyndigheten. En av dem som skjøt er pågrepet, ifølge byens ordfører..

VG - 12 okt 21 kl. 23:03

Nederland: Tronarvinger kan gifte seg med noen av samme kjønn

Nederlands kronprinsesse har rett til å gifte seg med en person av samme kjønn uten å måtte gi fra seg førsteplassen i arverekken, fastslår statsministeren..

Klartale - 12 okt 21 kl. 08:59

Fortsatt med i kampen om VM

Mandag kveld var Ullevaal Stadion full. For første gang på to år fikk det norske herre-landslaget i fotball oppleve jubel fra 28.000 tilskuere på hjemmebane.

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 22:50

Reis tilbake til England, behold formen og fortsett slik mot Nederland

Her er Aftenpostens spillerbørs etter Norge-Montenegro..

Klartale - 11 okt 21 kl. 16:15

– Har ventet på dette i to år

I kveld spiller Norge mot Montenegro. Ullevaal er helt åpent igjen. Billettene er allerede utsolgt.

VG - 09 okt 21 kl. 00:21

Slik kommer Norge til VM: – Gode muligheter

ISTANBUL/OSLO (VG) (Tyrkia - Norge 1–1) Om Norge gjør jobben hjemme mot Montenegro og Latvia, venter trolig en ren gruppefinale mot Nederland i Amsterdam..

VG - 07 sep 21 kl. 22:36

Nederlands knuste Tyrkia: Hat-trick av Depay

(Nederland-Tyrkia 6–1) Memphis Depay og Davy Klaassen herjet, Tyrkia ble rundspilt og Nederland inntok toppen av Norges gruppe i VM-kvalifiseringen. Depay vartet opp med hat trick i Amsterdam..

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 22:36

Nederlands knuste Tyrkia: Hat-trick av Depay

(Nederland-Tyrkia 6–1) Memphis Depay og Davy Klaassen herjet, Tyrkia ble rundspilt og Nederland inntok toppen av Norges….

VG - 07 sep 21 kl. 22:36

Nederlands knuste Tyrkia etter hat-trick av Depay: – Det sykeste spillet jeg har sett

(Nederland-Tyrkia 6–1) Memphis Depay scoret hat-trick, Tyrkia ble rundspilt og Nederland inntok toppen av Norges gruppe i VM-kvalifiseringen..

NRK - 05 okt 21 kl. 20:42

Ny rekord for kullprisen

«Energiskvisen» i verdensøkonomien fortsetter og budkrigen sender flere priser til nye høyder. Prisen på ett tonn kull levert i Nederland i november steg til 275 dollar i ettermiddag. Dette er drøyt 350 prosent høyere enn for ett år siden..

NRK - 05 okt 21 kl. 17:01

Gassprisen til himmels

Prisen på gass i Europa har steget godt over 20 prosent i løpet av dagen, fra allerede høye nivåer. I Nederland bikket prisen på gass for levering i november (Dutch TTF) 120 euro per MWh i ettermiddag. Dette tilsvarer over 13 kroner per standard kubikkmeter gass.

VG - 04 sep 21 kl. 22:36

Ingen hjelp å få for Norge: Veien mot VM blir tøff

(Nederland-Montenegro 4–0 / Gibraltar-Tyrkia 0–3) Barcelona-stjernen Memphis Depay gikk i spissen for en sikker hjemmeseier i Nederland. Tyrkia vant etter store startproblemer i Gibraltar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt