Mike

Saturday, 02 December, 23:32

Nyheter om Mike

NRK - 18 nov 23 kl. 09:09

Folketingspolitiker ut av partiet etter forhold til mindreårig jente

Politiker Mike Villa Fonseca har forlatt det danske partiet Moderaterne og blir løsgjenger på folketinget, varsler han selv til danske TV 2. Årsaken er at han har brutt partiets interne retningslinjer. Kjæresten hans er under 18.

VG - 28 okt 23 kl. 20:44

Mike Pence trekker seg fra presidentvalgkampen

USAs tidligere visepresident Mike Pence trekker seg fra kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat..

NRK - 28 okt 23 kl. 20:22

Mike Pence trekker seg fra presidentkampen

USAs tidligere visepresident Mike Pence sier at han stanser sin presidentvalgkamp, ifølge Reuters..

E24 - 4 timer siden

«Bare la meg dø. Redd deg selv»

LAHAINA (E24): Mike Cicchino (37) løper bortover langs stranden. Han har så mye røyk i øynene at han knapt klarer å holde dem åpne. Rundt ham ligger forbrente mennesker, noen av dem ikke lenger i live..

Aftenposten - 4 timer siden

«Bare la meg dø. Redd deg selv»

LAHAINA (E24): Mike Cicchino (37) løper bortover langs stranden. Han har så mye røyk i øynene at han knapt klarer….

NRK - 25 okt 23 kl. 04:01

Nominerer Mike Johnson som ny speaker

Republikanerne nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus, melder AP.

NRK - 25 okt 23 kl. 04:01

Nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus

Republikanerne nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus, melder AP. Det skjer timer etter at den forrige kandidaten, Tom Emmer, trakk seg. Republikanerne skal stemme bak lukkede dører i morgen for å se om Johnson kan sikre seg de 217 stemmene for å kunne bli valgt, skriver CNN.

VG - 19 nov 23 kl. 10:25

Foreldre om dansk politikers skandaleforhold til 15-åring: – Visste det ville bli debatt

Før helgen ble det kjent at den danske toppolitikeren Mike Villa Fonseca (28) har et forhold til en 15 år gammel jente. Nå snakker foreldrene om forholdet..

Dagbladet - 18 nov 23 kl. 23:54

Kollega datet 15-åring: - Så sint

Fredag ble det kjent at representant i danske folketinget, Mike Villa Fonsesca, trekker seg fra partiet Moderaterne, etter det ble kjent at han har hatt et forhold med en 15-åring. Nå hudflettes han av en tidligere partikollega..

NRK - 17 nov 23 kl. 07:56

Biden har godkjent midlertidig budsjett

Striden om USAs budsjett vil stå neste år. President Joe Biden har nå signert en midlertidig finansieringsløsning som holder hjulene i gang til utpå nyåret. Løsningen er et midlertidig kompromiss som den nye lederen i Representantenes hus, Mike Johnson, har vært arkitekt for.

NRK - 14 nov 23 kl. 21:45

Titusenvis demonstrerer til støtte for Israel i USAs hovedstad

Titusenvis av demonstranter har samlet seg i USAs hovedstad Washington for å vise støtte til Israel og fordømme antisemittisme. En stor folkemengde samlet seg i anlegget National Mall i nærheten av Kongressen, mange hadde kledd seg i fargene til Israels flagg og holdt plakater som ba Hamas om å frigjøre gislene de har tatt. Demonstrasjonen har fått navnet Marsj for Israel, og knyttet seg nettopp til løslatelsen av de rundt 240 gislene som ble bortført i forbindelse med terrorangrepet 7.

NRK - 13 nov 23 kl. 21:41

Forslag for å unngå amerikansk nedstenging møter motstand

Lederen for Representantenes hus, Mike Johnson, sliter med å samle nok støtte til forslaget for å avverge en delvis nedstenging i offentlig sektor i USA. Johnson har ikke råd til at flere enn fire republikanere i Representantenes hus går imot forslaget, da de har et knapt flertall. Men til nå har sju republikanere vist motvilje til å stemme for Johnsons forslag.

NRK - 12 nov 23 kl. 02:05

Republikansk forslag for å unngå nedstenging

Lederen for Representantenes hus har lagt fram et forslag for å hindre at offentlig sektor i USA stenger til uken. Forslaget fra republikanske Mike Johnson innebærer at deler av den føderale statlige driften finansieres fram til 19. januar, mens andre deler får penger fram til 2.

NRK - 02 nov 23 kl. 15:58

USAs senat vil ikke dele opp støtten til Ukraina og Israel

Senatet vil ikke vil behandle et republikansk forslag om bistand kun til Israel, sier leder Chuck Schumer. Han vil ha en samlet pakke til Israel og Ukraina. Forslaget om en egen støttepakke for Israel er fremmet av Representantenes hus, der kammerets nyvalgte leder, republikaneren Mike Johnson, ønsker separat behandling av støttepakkene.

Dagbladet - 02 nov 23 kl. 04:14

Trump-kandidater tar over: - Farlig

Noen svært konservative republikanere, som samtidig er kritiske til ekspresident Donald Trump, roper varsku om partiet og den nye republikanske speakeren Mike Johnson..

Dagbladet - 28 okt 23 kl. 20:32

Mike Pence trekker seg fra presidentkampen

USAs tidligere visepresident kunngjør lørdag at han trekker sitt kandidatur..

NRK - 26 okt 23 kl. 00:37

Israel-resolusjon først på blokka for Representantenes hus' nye leder

Representantenes hus vedtok onsdag en resolusjon til støtte for Israel i krigen mot Hamas Kongresskammeret støttet resolusjonen med 412 mot 10 stemmer, mens seks representanter stemte for å vise at de var til stede. Dette ble det første lovforslaget etter at Mike Johnson ble valgt som ny leder av Representantenes hus tidligere onsdag. (NTB/NRK).

VG - 25 okt 23 kl. 23:43

Stor seier for Trump

Omsider klarte republikanerne å samle seg bak en ny flertallsleder i Representantenes hus. Valget av Mike Johnson til speaker er en stor seier for Donald Trump..

NRK - 25 okt 23 kl. 19:48

Mike Johnson er ny leiar i Representanthuset

Han fekk dei 217 stemmene som måtte til for å få vervet. Dette betyr at Representanthuset har ein ny leiar etter fire forsøk dei siste tre vekene. Republikanske Johnson kjem frå Louisiana og er ein advokat som spesialiserer seg på konstitusjonelle saker.

VG - 25 okt 23 kl. 18:56

USA velger ny speaker i nervepirrende avstemning

WASHINGTON D.C. (VG) Den Trump-allierte republikaneren Mike Johnson må overbevise sin egne for å sikre seg toppjobben som ny speaker..

VG - 25 okt 23 kl. 06:14

Onsdag 25. oktober: Dette har skjedd i natt

I tre uker har Representantenes hus i USA stått uten speaker, den tredje mektigste politiske rollen i landet. Etter at den forrige kandidaten trakk seg, stemte republikanerne natt til onsdag frem Mike Johnson som ny kandidat til jobben..

Klartale - 23 okt 23 kl. 14:00

Hvem drepte Tupac Shakur?

Rapartisten Tupac Shakur ble skutt og drept. Det skjedde i en bil i Las Vegas 7. september 1996.

Aftenposten - 16 okt 23 kl. 16:16

- En gulltrener uten klubb

Mike Jensen tror Svein Maalen kan bli en god RBK-trener. Men dersom klubben ser mot Danmark, drar han særlig to navn opp….

NRK - 10 sep 23 kl. 16:39

USAs forsvarssjef: Ukraina kan ha 30 dager igjen av offensiven

Ukraina kan ha så lite som 30 dager igjen før dårligere vær vil gjøre offensiven betraktelig vanskeligere, mener USAs forsvarssjef Mike Milley. – De har fortsatt en del tid på seg. Det er trolig rundt 30 til 45 dager med kampvær igjen, så ukrainerne er ikke ferdige, sier Mike Milley til BBC.

NRK - 11 okt 23 kl. 09:43

XXL stiger kraftig etter at britisk sportsgigant kjøper seg opp

XXL-aksjen steg over 50 prosent på Oslo Børs etter at Mike Ashley-eide Frasers Group tirsdag kjøpte seg opp i selskapet. Frasers Group kjøpte tirsdag 117 millioner aksjer i sportskjeden og eier nå 162 millioner XXL-aksjer. Det tilsvarer 9,75 prosent av aksjene.

NRK - 02 okt 23 kl. 23:00

Amerikanske senatorer håper å få til et møte med Xi Jinping neste uke

Flere amerikanske senatorer, deriblant Demokratenes senatsleder Chuck Schumer, reiser til Kina neste uke. De håper på et møte med Kinas president Xi Jinping. Det bekrefter den republikanske senatoren Mike Crapo, melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 25 aug 23 kl. 09:45

Tidligere Premier League-dommer unngikk VAR-sjekk for å skåne kollega

Mike Dean sier han unnlot å varsle hoveddommer om en VAR-miss i fjorårets Premier League-kamp mellom Chelsea og….

NRK - 23 aug 23 kl. 01:50

Åtte republikanere klare for TV-sendt presidentdebatt

Trump kommer ikke, men det er nå klart at åtte av de andre som håper å bli republikanernes presidentkandidat, stiller i onsdagens TV-debatt. Debatten sendes på Fox News, og er den første for dem som ønsker å stille i presidentvalget i november 2024 som Republikanernes representant. De som kommer til debatten i Milwaukee onsdag kveld, er Ron DeSantis, Tim Scott, Nikki Haley, Vivek Ramaswamy, Chris Christie, Doug Burgum, Asa Hutchinson og Trumps visepresident Mike Pence.

VG - 15 aug 23 kl. 01:53

Skogbrannene på Hawaii: – Vi kjører inn i en dødsfelle

Mike Cicchino og familien måtte flykte for livet, da nabolaget deres på øya Maui ble forvandlet til en krigssone..

NRK - 03 aug 23 kl. 04:38

Pence: Alle som setter seg over grunnloven br aldri bli president

Tidligere visepresident Mike Pence sier at USAs tidligere president Donald Trump har rett til vre antatt uskyldig til det motsatte er bevist, etter at Trump str tiltalt for ha prvd pvirke valgresultatet i 2020, skriver CNN. Jeg tror at enhver som setter seg over grunnloven aldri br bli president i USA. Ei heller noen som ber andre sette seg over grunnloven, br bli president i USA, sa den republikanske presidentkandidaten Pence i en tale onsdag..

NRK - 31 jul 23 kl. 15:01

Trump knuser DeSantis og de andre utfordrerne

Donald Trump ligger langt foran rivalen Ron DeSantis på en måling der ekspresidenten får større støtte enn alle de andre republikanske utfordrerne til sammen. Trump får over tre ganger så stor oppslutning som Florida-guvernør DeSantis – 54 mot 17 prosent – på den nye målingen fra New York Times og Siena. Deltakerne – som antas å gjenspeile dem som stemmer i det republikanske nominasjonsvalget – er spurt hvilken kandidat de helst ville stemt på.

E24 - 15 jun 23 kl. 06:00

Slik fikk Mike skattefrie leieinntekter: – Mulig å lage pengemaskiner

Da Mike McMillan investerte i sin første utleiebolig utenfor Oslo, brukte han en lite kjent måte for å slippe å betale skatt. Samtidig fikk boligen betydelig verdistigning..

VG - 07 jun 23 kl. 20:03

Mike Pence i strupen på Trump: – Burde aldri ha vært president

Onsdag lanserer Mike Pence sitt kandidatur som presidentkandidat. Han går knallhardt ut mot Donald Trump..

VG - 31 maj 23 kl. 20:50

Mike Pence vil stille som presidentkandidat

Tidligere visepresident Mike Pence vil stille som presidentkandidat og dermed utfordre sin tidligere sjef Donald Trump..

NRK - 02 jul 23 kl. 01:20

Republikansk guvernør sier Trump presset ham

Daværende guvernør i den amerikanske delstaten Arizona, republikaneren Doug Ducey, sier ifølge Washington Post at daværende president Donald Trump i 2020 forsøkte å presse ham til å endre valgresultatet i delstaten i Trumps favør. Trump skal også ha presset visepresident Mike Pence til å prøve å endre valgutfallet. En talsperson for Trump sier påstanden inngår i en «heksejakt» og sier at hensikten er å hindre at Trump vender tilbake til Det hvite hus etter valget neste år.

Aftenposten - 25 jun 23 kl. 15:05

RBK-helten er med i studio: Følg Maalens debut her

Mike Jensen er med under «Ivers direkte»-sendingen klokken 16.30. Dette er også Svein Maalens debut som RBK-trener..

NRK - 14 jun 23 kl. 07:39

Blinken snakket med Kinas utenriksminister

USA bør ikke blande seg inn i Kinas indre anliggender, sa utenriksminister Qin Gang i en telefonsamtale med sin amerikanske kollega Antony Blinken onsdag. Qin sa også at forholdet mellom landene har vært preget av «nye vanskeligheter» siden årsskiftet. – Det er åpenbart hvem som er ansvarlig, hevdet Qin, som neppe siktet til Kina.

Aftenposten - 08 jun 23 kl. 17:04

RBK-profilen om smellen: - Som å bli slått ut av Mike Tyson

RBKs tomålsscorer Olaus Jair Skarsem og Blinks cuphelt Rasmus Sandberg gjester Rasmus&Saga..

Aftenposten - 07 jun 23 kl. 21:22

– Ingen som setter seg selv over grunnloven, bør få bli president i USA

USAs tidligere visepresident Mike Pence innleder valgkampen med krass kritikk av sin tidligere sjef Donald Trump..

NRK - 31 maj 23 kl. 20:41

Mike Pence vil stille som presidentkandidat, opplyser kjelder til NBC

Det fortel kjelder til den amerikanske nettstaden NBC..

NRK - 31 maj 23 kl. 20:41

Mike Pence vil stille som presidentkandidat

Det fortel kjelder til den amerikanske nettstaden NBC. Reuters melder også at han snart vil lansere kandidaturet sitt. Den tidlegare visepresidenten vil delta i valkampen saman med tidlegare president Donald Trump, som var president då Pence var visepresident.

NRK - 15 apr 23 kl. 01:00

Pompeo stiller ikke til valg som president

Tidligere utenriksminister Mike Pompeo sa fredag at han ikke vil stille til valg som republikansk presidentkandidat. Hadde han stilt, ville han konkurrert direkte med sin tidligere sjef Donald Trump, som foreløpig ligger best an til å bli nominert. Fra før av har en annen fra Trumps kabinett, tidligere FN-ambassadør Nikki Haley, meldt seg på, mens tidligere visepresident Mike Pence vurderer å stille.

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence skal vitne

Donald Trump har levert inn en anke på avgjørelsen om at tidligere visepresident Mike Pence skal vitne i etterforskningen av kongresstormingen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com