Josh Hawley

Sunday, 26 June, 19:51

Nyheter om Josh Hawley

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 jan 21 kl. 01:13

Vil ha granskning av Cruz og Hawley

Sju demokrater i Senatet krever en granskning av hvilke roller de republikanske senatorene Ted Cruz og Josh Hawley hadde under stormingen av Kongressen. Cruz og Hawley er anklaget for å ha lagt til rette for Trump-tilhengere som angrep..

NRK - 27 aug 21 kl. 07:32

Trump med hard kritikk mot Biden

Tidligere president Donald Trump og flere republikanske folkevalgte går hardt ut mot president Joe Biden etter selvmordsbombingen ved Kabul flyplass. – Denne tragedien burde aldri ha fått skje, noe som gjør vår sorg enda dypere, sa Trump, som selv inngikk en avtale med Taliban i 2020 og forpliktet USA til å trekke seg helt ut av Afghanistan. Flere republikanske folkevalgte har gått ut og sagt at Biden burde trekke seg som president, eller bli siktet.

NRK - 13 feb 21 kl. 11:11

Hard kritikk mot republikanere

De to senatorene fra Missouri får hard medfart i delstatens største avis for å støtte eks-president Donald Trump. St. Louis Post-Dispatch kritiserer Josh Hawley og Roy Blunt for bl.

Dagbladet - 22 jan 21 kl. 05:38

Vil granske senatorer etter angrepet på Kongressen

Sju demokratiske senatorer krever gransking av republikanerne Josh Hawley og Ted Cruz for deres roller under angrepet på Kongressen..

Dagbladet - 20 jan 21 kl. 22:54

- Kyniske opportunister

Josh Hawley og Ted Cruz dukket opp i Joe Bidens innsettelse..

Dagbladet - 16 jan 21 kl. 15:45

Vil knekke Trump-prins

Den amerikanske senatoren Josh Hawley blir beskyldt for å i stor grad ha skylden for å «inspirere en av de mest hjerteskjærende dagene i moderne amerikansk historie»..

Aftenposten - 30 dec 20 kl. 22:47

Senator vil stemme mot at Biden vant valget

De republikanske lederne i Senatet håpet å slippe debatt om alle Trumps udokumenterte påstander om valgfusk. Josh Hawley knuste drømmen..

NRK - 07 nov 20 kl. 21:41

Republikanere: Valget er ikke over

Flere av president Trumps støttespillere i Kongressen sier at valget fortsatt ikke er over og viser til pågående stemmetelling og påstander om valgfusk. – Det er ikke media som bestemmer hvem som er president. Det gjør folket, melder Josh Hawley..

NRK - 10 sep 20 kl. 04:34

Nye kandidater til høyesterett

Donald Trump har offentliggjort 20 nye navn på kandidater til høyesterett dersom det skulle bli en ledig stilling i USA øverste rettsinstans. På lista står blant andre de tre republikanske senatorene Ted Cruz, Tom Cotton og Josh Hawley..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com