Bygger

Sunday, 19 May, 04:39

Nyheter om Bygger

Dagbladet - Igår: 13:13

Gigafest: Enorme folkemengder

Køene Bygger seg opp utenfor det som omtales som «norgeshistoriens største 17. mai-fest»..

Aftenposten - 13 maj 24 kl. 06:00

Snart åpner den nye sykkelveien: – Her blir det garantert ulykker

Snart åpner den nye sykkelveien i Ullevålsveien til 90 millioner. – Vi Bygger for ulykker, mener lokalpolitiker Rune….

Aftenposten - 06 maj 24 kl. 10:02

Politiet vil skape trygghet med byutvikling. Se hva de foreslår.

Plutselig vil alle høre hva politiet tenker om hva og hvordan vi Bygger. Vi ble med dem på tur rundt i byen..

NRK - 01 maj 24 kl. 21:36

USA: Naudhamn til Gaza er halvferdig

Naudhamna som USA Bygger, som skal plasserast på kysten av Gazastripa for å sleppe inn naudhjelp, er halvferdig, seier Pentagon. Planane om ei amerikansk naudhjelpshamn blei kunngjort av president Joe Biden i mars. Amerikanske tenestemenn har sagt at forsyningane skal bli levert utan at amerikanske soldatar går i land.

Klartale - 28 apr 24 kl. 06:05

– For omtrent all natur er den største trusselen den samme

Klima og miljø har vært et tema i lang tid. António Guterres snakker om det stadig vekk; utslipp av klimagasser og hogging av skog.– Det kveler planeten vår, sier FN-sjefen.

Aftenposten - 18 apr 24 kl. 16:41

Bygger hydrogenskip i Norge

Myklebust verft skal bygge to av verdens største hydrogenskip til fergestrekningen Bodø-Moskenes..

E24 - 18 apr 24 kl. 16:41

Bygger hydrogenskip i Norge

Myklebust verft skal bygge to av verdens største hydrogenskip til fergestrekningen Bodø-Moskenes. – Stort løft for det norske teknologi- og verftsmiljøet, sier Torghatten-sjef..

NRK - 18 apr 24 kl. 12:19

PST-ansatt: – Vi visste ikke at vi hadde dårlig tid

– Vi visste ikke at vi hadde dårlig tid, rett og slett, sier en ansatt i PST i sitt vitnemål torsdag. To ansatte i PST vitner i dag. Begges identitet er holdt skjult for offentligheten, men tilhørere og presse får være til stede under vitnemålene.

NRK - 16 apr 24 kl. 13:36

Møre og Romsdal Arbeidarparti støttar bøndene sitt krav om forbetring

Fylkesleiar i Møre og Romsdal Arbeidarparti, Hanne-Berit Brekken, uttrykker si støtte til bøndene i ei pressemelding tysdag. Bøndene krev forbetring av regjeringa sin politikk. – Det er på høg tid at landbruket no får ein opptrappingsplan som tek den prekære lønnsemdskrisa på alvor, og som Bygger og trygger næringa for framtida, seier Brekken..

NRK - 11 apr 24 kl. 21:12

Stor gjødsellekkasje: Bygger demning

Klokken 19:05 fikk politiet inn en melding om et mulig straffbart forhold som også hadde skapt en lekkasje av gjødsel fra en kum. Kummen er på en gård ved Buevegen i Time. Det skal ikke ha vært noe straffbart, men omkring 75 kubikkmeter med gjødsel har rent ut.

VG - 10 apr 24 kl. 19:25

USA og Norge Bygger satellittstasjon på Andøya

Regjeringen mener blant annet at satellittstasjonen kan styrke Norges og Natos forsvar..

NRK - 10 apr 24 kl. 19:14

USA og Norge Bygger satellittstasjon på Andøya

USA og Norge skal samarbeide om en midlertidig satellittstasjon på Andøya flystasjon. Det opplyser regjeringa i en pressemelding. Nyheten kommer få dager etter at det ble kjent at regjeringa omgjør nedleggelsen av flystasjonen.

Klartale - 04 apr 24 kl. 13:04

Delte meninger om når kvinner skal få ta abort

«Hele ideen om at en kvinne har rett til å bestemme over sin egen kropp, og at hun kan gjøre som hun vil med den, er helt absurd».Når skal en kvinne få avbryte en graviditet? I dag kan den gravide selv velge abort til og med uke 12.

Aftenposten - 02 apr 24 kl. 13:52

Svenskene satser på fossilfritt stål: Bygger anlegg til 53 mrd.

Grepet vil kutte Sveriges CO₂-utslipp med syv prosent, ifølge SSAB..

E24 - 02 apr 24 kl. 13:52

Svenskene satser på fossilfritt stål: Bygger anlegg til 53 mrd.

Grepet vil kutte Sveriges CO₂-utslipp med syv prosent, ifølge SSAB..

Dagbladet - 30 mar 24 kl. 04:12

Bygger militærbase ved Krim: Advarer

Russland anklager Nato for å forberede sine allierte på en direkte konflikt med Russland..

NRK - 22 mar 24 kl. 12:47

SV om Nasjonal transportplan: – Til å bli bilsyk av

Regjeringens budsjettpartner SV er ikke imponert av transportplanen de la fram fredag. – Dette er en transportplan til å bli bilsyk av, sier Mona Fagerås, partiets transportpolitiske talsperson, til NTB. SV mener at regjeringen ikke tar klima og miljø nok på alvor i den nye transportplanen.

Aftenposten - 14 mar 24 kl. 14:31

Går mot strømmen – Bygger fem eksklusive sjøhytter for salg denne våren

Mens den ene eiendomsutvikleren etter den andre trekker seg tilbake fra hyttemarkedet i en tøff hverdag, har….

Klartale - 14 mar 24 kl. 06:24

Fra mobbeoffer til Norges-mester

– Jeg trodde, dypt inni sjela mi, at jeg ikke var verdt noe. Ingen ville noen gang elske meg. Jeg var ikke pen nok eller tynn nok.

NRK - 11 mar 24 kl. 19:29

Zelenskyj sier den russiske fremrykningen er stanset

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier i et intervju med den franske kringkasteren BFM TV mandag at den russiske fremrykningen i Ukraina er stanset og at situasjonen for de ukrainske styrkene er «mye bedre». Det skriver nyhetsbyrået AFP. Russland har så langt ikke kommentert uttalelsene.

Klartale - 28 feb 24 kl. 15:30

Han er årsaken til at vi har skuddår

Hvert fjerde år er det skuddår. Og det er skuddår i 2024. Da får vi en ekstra dag i februar, som er torsdag 29.

NRK - 24 feb 24 kl. 09:10

Frykter forlatte olje- og gassrørledninger i Nordsjøen slipper ut giftstoffer

Forskere advarer om at forlatte olje- og gassrørledninger i Nordsjøen kan utgjøre en fare for forurensning ved å slippe ut giftstoffer som kvikksølv, radioaktiv bly og polonium-210, skriver The Guardian. Kvikksølv, en svært giftig substans, finnes naturlig i olje og gass og fester seg til innsiden av rørledningene. Over tid Bygger det seg opp og kan slippes ut i havet når rørledningen forfaller.

NRK - 24 feb 24 kl. 09:10

Forlatte olje- og gassrørledninger i Nordsjøen kan slippe ut giftstoffer

Forskere advarer om at forlatte olje- og gassrørledninger i Nordsjøen kan utgjøre en fare for forurensning ved å slippe ut giftstoffer som kvikksølv, radioaktiv bly og polonium-210, skriver The Guardian. Kvikksølv, en svært giftig substans, finnes naturlig i olje og gass og fester seg til innsiden av rørledningene. Over tid Bygger det seg opp og kan slippes ut i havet når rørledningen forfaller.

NRK - 16 feb 24 kl. 06:44

Medium: Egypt Bygger flyktning­leir omringa av betong­veggar

I påvente av masseflukt frå Rafah, er Egypt i gang med å bygge ein flyktningleir omringa av betongveggar. Det melder Wall Street Journal. Årsaka for byggeprosjektet er frykt for masseflukt frå Rafah sør på Gazastripa om Israel innleier den varsla bakkeinvasjonen sin der, skriv avisa..

VG - 16 feb 24 kl. 05:12

Medier: Egypt med byggeprosjekt nær Gazastripen

Ifølge Wall Street Journal og New York Times Bygger landet en høy mur rundt et område like ved grensen til Rafah i Gaza..

NRK - 08 feb 24 kl. 13:03

Siv Juvik Tveitnes blir ny konsernsjef i Schibsted Media

Siv Juvik Tveitnes er påtroppende konsernsjef i Schibsted Media, det skriver Schibsted i en pressemelding. Schibsted har jobbet med å skille ut medievirksomheten i et eget selskap. – Med dagens annonsering av ny konsernledelse, har vi tatt et viktig skritt i retning av å sjøsette Schibsted Media som nytt selskap.

NRK - 03 feb 24 kl. 11:50

Erna Solberg om Søgne: - Folkeavstemning var unødvendig  

Erna Solberg (H) er glad for at det ble et tydelig resultat i folkeavstemningen. Men hun står fast på at hun mener at det var unødvendig. – Jeg mener en folkeavstemning var unødvendig, sier hun til NRK.

NRK - 02 feb 24 kl. 20:01

Aktor i Trump-sak går ut mot anklager om tjenesteforsømmelse

Statsadvokaten som har reist tiltale mot Donald Trump i delstaten Georgia, innrømmer forhold til en kollega, men avviser anklager om tjenesteforsømmelse. Statsadvokat Fani Willis innrømmer i et rettsdokument at hun har hatt et forhold til den aktuelle kollegaen, men sier at anklagene om tjenesteforsømmelse er «grunnløse», skriver lokalavisa Atlanta Journal-Constitution ifølge Reuters. Trump og to medtiltalte ønsker å diskvalifisere Willis og avvise tiltalen.

NRK - 25 jan 24 kl. 21:34

Trump blir med i kampen for å kaste statsadvokat i Georgia

USAs tidligere president Donald Trump har sluttet seg til forsøket på å fjerne aktor i saken der han er tiltalt for valgpåvirkning i delstaten Georgia. I tillegg til å fjerne statsadvokat Fani Willis, ønsker Trump også at tiltalen blir avvist. Rettsdokumenter viser at ekspresidenten har sluttet seg til en begjæring fra medtiltalte Michael Roman.

NRK - 23 jan 24 kl. 16:57

Studentorganisasjonen ber regjeringen sette fuskesakene på pause

Fredag kveld gikk Sandra Borch (Sp) av som forsknings- og høyere utdanningsminister etter avsløringen om at hennes masteroppgave hadde flere tekstlikheter med tidligere oppgaver. Lørdag meldte NRK og flere andre medier at det også i helseminister Ingvild Kjerkjols (Ap) masteroppgave fantes tektslikheter med tidligere publikasjoner. Nå mener Norsk studentorganisasjon at regjeringens behandling av de pågående fuskesakene må settes på pause.

NRK - 21 jan 24 kl. 21:04

Ap-politiker mener Kjerkol må gå om hun blir tatt for fusk, skriver Nettavisen

Arbeiderpartiets kommunalråd og bystyrerepresentant i Trondheim, overlege Trude Basso sier til Nettavisen at hun ikke vil ta stilling til hvorvidt helseminister Ingvild Kjerkol har begått valgfusk, eller ei. Men om Nord universitet konkluderer med at det er begått forskningsfusk, mener Basso at Kjerkol må gå av på prinsipielt grunnlag. – Det er ikke akseptabelt, og ikke forenelig med å være minister, og da må hun gå av, sier Basso til Nettavisen.

Aftenposten - 21 jan 24 kl. 07:00

Hva skjer med snøkaoset?

Bygger Norge et samfunn som ikke håndterer en gammeldags norsk vinter?.

NRK - 18 jan 24 kl. 21:12

MDG tar ugyldige oljetillatelser til Stortingets kontrollkomité

Tillatelser til utbygging av tre oljefelt ble kjent ugyldige av Oslo tingrett torsdag. Nå tar MDG saken til kontrollkomiteen på Stortinget. Lan Marie Berg mener at avgjørelsen viser at norsk oljepolitikk er ulovlig.

E24 - 15 jan 24 kl. 19:39

Tyrkerne Bygger norske båter til «halv pris». – Forholdene er på et bunnpunkt.

ISTANBUL/OSLO (Aftenposten): Hakki Demiral har jobbet et helt liv på tyrkiske verft. Nå har han og fagforeningen én melding til Norge og norske redere..

Aftenposten - 13 jan 24 kl. 08:00

Norge har lukket øynene for hvordan vi Bygger ned naturen

Norge er i ferd med å bli «Little America»..

NRK - 12 jan 24 kl. 11:31

Regjeringen vil gjøre påvirkningsoperasjoner i Norge straffbart

Det kommer frem under en pressekonferanse i Justis- og beredskapsdepartementet i dag. – Vi vet at fremmede stater bruker stadig nye metoder for å skade grunnelggende interesser i Norge som har vært vanskelig å beskytte smafunnet mot, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) under pressekonferansen. Lovforslaget Bygger på et høringsnotat fra 2021.

VG - 12 jan 24 kl. 11:03

Norge bør spille en rolle i gjenoppbyggingen av Gaza

Det er en betydelig sjanse for at Hamas’ tunneler og raketter indirekte har blitt finansiert av norsk bistand. Norges støtte bør endres slik at den Bygger opp under krefter som ønsker en permanent fred der israelere og palestinere lever side om side i hver sine stater..

NRK - 06 jan 24 kl. 20:20

Mange pipebranner i kulda

Pipebranner er gjerne et resultat av sprengfyring i kulda. I Bergen måtte brannvesenet kalle inn ekstra mannskaper i helga, skriver Bergens Tidende. Fram til klokka 16 lørdag hadde 110-sentralen Vest 50 punkter i loggen.

Aftenposten - 30 dec 23 kl. 08:46

Mener det kan være positivt med en skikkelig «fyllekule»: – Bygger mye tillit ved å drite oss ut foran hverandre

... men du oppnår det samme i en kirke eller moské, ifølge forsker, som mener det ikke nødvendigvis skader å ta seg noen….

NRK - 29 dec 23 kl. 17:29

Titusenvis av palestinere flykter til Rafah

Palestinere strømmer inn i grensebyen Rafah sør på Gazastripen, på flukt fra harde kamper og Israels bombardement lenger nord, ifølge FN. Palestinere har tatt seg til Rafah, som ligger mot grensen til Egypt, i lastebiler, på kjerrer og til fots. Ikke alle får plass i de overfylte leirene inne i byen, og mange har bygget seg telt langs veien.

Aftenposten - 25 dec 23 kl. 18:14

Slik trener RBK-spillerne i juleferien

Rosenborg-spillerne har ferie i fem uker. På den tiden Bygger de treningsgrunnlaget til neste års sesongoppkjøring..

NRK - 15 okt 23 kl. 13:39

– Russland Bygger ny jernbane sør i Ukraina

Russland er avhengig av sitt jernbanenettverk for å forsyne styrkene i krigen mot Ukraina, og ifølge britisk etterretning Bygger de nå en ny forbindelse i sør. – Russland fortsetter nesten helt sikkert å vedlikeholde og forbedre sine jernbaneforbindelser i Ukraina og Bygger en ny forbindelse til Mariupol som vil redusere reisetiden for forsyninger til Zaporizjzja-fronten, heter det i en oppdatering fra det britiske forsvarsdepartementet. Russland bruker togforbindelsene til å frakte ammunisjon, drivstoff og personell inn i Ukraina, ifølge Storbritannia.

Aftenposten - 20 dec 23 kl. 13:53

Obos Bygger sky-høyt i Stockholm. – Oslo tåler det samme

En 110 meter høy Obos-skyskraper med boliger skal reise seg i Stockholm..

NRK - 20 dec 23 kl. 12:58

Sier nei til ønske om å senke karakterkrav for sykepleiere og lærere

Fallende søkertall for å bli både sykepleier og lærer førte til at fire utdanningsinstitusjoner ba regjeringen om fritak til å senke karakterkravene for å komme inn. De fire institusjonene var UiT Norges arktiske universitet, Nord universitet, Høgskulen på Vestlandet og Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Nå har forsknings- og høyere utdanningsminister Sandra Borch sagt nei til å gi utdanningene unntak.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com