NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:36

NRK - 16 aug 23 kl. 09:42

TV 2 vil fortsette som kommersiell allmennkringkaster

TV 2 skal onsdag sende inn en søknad til avtalen som regjeringen lyste ut i vår, som kommersiell allmennkringkaster. Kanalen har allerede en avtale med staten om å kringkaste nyheter, program for barn og unge og norsk film- og TV-drama som kommersiell aktør, som går ut til nyttår. TV 2 vil fortsatt være kommersiell allmennkringkaster, bekrefter sjefredaktør Olav T. Sandnes overfor Kampanje. – Vi motiveres av å se den enorme betydningen en kommersiell allmennkringkaster har for troverdig nyhetsinnhold, for mediemangfoldet og for at det produseres norsk innhold og norsk drama, sier han.
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Olav, Kampanje, Sandnes, Bergen, Media City Bergen, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2 vil, fortsettesom , kommersiell, allmennkringkaster
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 20 jun 23 kl. 16:44

Island setter hvalfangst på pause

Islands fiskeriminister kunngjorde tirsdag at landet stanser hvalfangsten fram til 31. august på grunn av bekymringer om dyrevelferd. Det er trolig slutten på kommersiell hvalfangst i landet.

NRK - 27 jun 23 kl. 07:15

TV 2 innfridde krav til kommersiell allmennkringkastar

TV 2 oppfylte alle krava som kommersiell allmennkringkastar i 2022, viser Medietilsynets tilsynsrapport. Dei får med det full kompensasjon på 135 millionar kroner. – For første gong i den femårige avtaleperioden oppfyller TV 2 alle krav, seier direktør i Medietilsynet Mari Velsand i ei pressemelding.

Klartale - 24 nov 23 kl. 13:30

Dette er Oslos julegave til London

Hvert år gir Oslo en julegran til London. Det er en 70 år gammel tradisjon. Årets juletre ble hogget ned i Sørkedalen.

Klartale - 04 jul 23 kl. 08:21

Vil Stoltenberg fortsette som leder i Nato?

Jens Stoltenberg har vært leder for forsvars-alliansen Nato siden 2014. Landene som er medlem av Nato skal møtes i dag. De vil at Stoltenberg skal fortsette ett år til, ifølge fire diplomater.

Klartale - 28 okt 23 kl. 06:15

Isen vil fortsette å smelte

En isbrem er en stor isbre. De kan være flere hundre meter tykke. Isbremmer strekker seg fra land og ut i sjøen.

NRK - 21 nov 23 kl. 21:31

Netanyahu: Krigen mot Hamas vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier krigen mot Hamas vil fortsette selv om det blir enighet om en midlertidig våpenhvile og frigivelse av gisler. – Krigen fortsetter, og den vil fortsette fram til vi har oppnådd alle våre mål, sa Netanyahu idet han gikk inn til et møte med regjeringen tirsdag kveld. Under møtet ventes det at regjeringen vil stemme for en avtale med Hamas om midlertidig våpenhvile og frigivelse av 50 av gislene som Hamas holder på Gazastripen.

Klartale - 28 jul 23 kl. 06:00

Tyske lærere måtte rømme byen

To lærere valgte å flytte fra den tyske småbyen Burg. De skal ha varslet om elever som gjorde nazihilsen og andre hendelser. Blant annet skal elever ha risset inn hakekors på pultene.

Klartale - 21 sep 23 kl. 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

NRK - 17 jul 23 kl. 15:48

Zelenskyj: Ukraina vil fortsette korneksport via Svartehavet

– Selv uten den russiske føderasjonen, må alt som kan gjøres bli gjort, slik at vi kan benytte korridoren gjennom Svartehavet. Vi er ikke redd, sier president Volodymyr Zelenskyj, via sitt pressekontor, til Reuters. – Vi har alt kontaktet selskaper og skipsrederi.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 15 minutter siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 30 minutter siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 30 minutter siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 45 minutter siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 1 time siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 1 time siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com