Bergen

Monday, 25 October, 00:07

Nyheter om Bergen

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 16 okt 21 kl. 08:30

Bergens Tidendes nye kulturredaktør er fra Ullevål Hageby: – Vi kan stille oss spørsmålet om det blir for mye Bergen i Bergen.

– Vi kan stille oss spørsmålet om det blir for mye Bergen i Bergen, sier Jens Kihl..

NRK - 21 timer siden

Fireåring funnen på gata i Bergen

Politiet i Bergen melder at ein patrulje har komme over ein gut i 4-årsalderen som var åleine ute i Bergen sentrum i natt. Han var lettkledd og kald. Politiet skriv på Twitter at dei jobbar med å komme i kontakt med foreldra, og ber om tips..

NRK - I førrgår: 12:08

92 nye smittede i Bergen

De siste tre dagene er det meldt om 92 nye smittetilfelleri Bergen. Tallene er jevnt fordelt over tirsdag, onsdag og torsdag. – Vi har hatt en økning i smittetilfeller i Bergen denne uken.

NRK - I førrgår: 09:04

Ruth Grung ny sosialbyråd i Bergen

Ruth Grung (Ap) er utnevnt som ny byråd for arbeid, sosial og bolig i Bergen. Grung har vært stortingsrepresentant fra Hordaland fra 2013 til 2021. – Jeg gleder meg stort.

VG - Igår: 16:40

Nav-drapet: Arbeidstilsynet skal ha befaring på åstedet

Bergen (VG) Mandag starter Arbeidstilsynet tilsyn etter knivangrepet på Nav Årstad i Bergen. Da skal de møte ledelse, verneombud og ansatte, og gjennomføre en befaring i lokalene der ugjerningen skjedde..

VG - 23 sep 21 kl. 13:24

Nav-drapet i Bergen: To ansatte skal heretter være med i brukersamtaler

Bergen (VG) Drapet på en Nav-ansatt i Bergen har sjokkert mange. I tiden fremover vil hovedregelen være at det skal være to ansatte i samtaler med brukere, opplyser etatsdirektør Jostein Hestnes i Bergen kommune til VG..

NRK - 22 sep 21 kl. 22:07

Ny ordfører i Bergen

Rune Bakervik (Ap) ble insatt som ny ordfører i Bergen under bystyremøte i Bergen onsdag kveld. Han ble valgt for resten av valgperioden 2019-2023. – Jeg skal gjøre mitt beste, og jobbe for Bergen hver dag, sa han fra talerstolen.

NRK - I førrgår: 09:04

Ny sosialbyråd i Bergen

Ruth Grung (Ap) er utnevnt som ny byråd for arbeid, sosial og bolig i Bergen. Grung har vært stortingsrepresentant fra Hordaland fra 2013 til 2021. Hun erstatter tidligere sosialbyråd Lubna Jaffery (Ap), som havnet på Stortinget etter regjeringsskiftet..

NRK - 21 okt 21 kl. 12:34

Kong Harald kjem til Bergen

Kong Harald reiser til Bergen for å feire at det er 75 år sidan dåverande kong Haakon la ned grunnsteinen for universitetet i byen. Jubileet blir markert med kunstnariske innslag og talar frå blant andre rektor Margareth Hagen og forskings- og høgare utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp)..

E24 - 20 okt 21 kl. 12:05

Her holder milliardæren som kjøper Bergen Engines sin første pressekonferanse

– Vi kjøper ikke Bergen Engines for å strippe bedriften for verdier og selge den videre om tre-fire år, sier den nye eieren Anthony Langley (66)..

NRK - 19 okt 21 kl. 12:39

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

VG - 18 okt 21 kl. 15:32

Nav-drapet: – Ber om åtte nye uker i varetekt

Bergen (VG) Politiet vil begjære åtte nye uker i varetekt for mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen 20. september..

NRK - 17 sep 21 kl. 15:06

Bergen avvikler lokale koronatiltak

Byrådet i Bergen avvikler de lokale koronatiltakene som gikk lengre enn de nasjonale tiltakene. Det skriver kommunen i en pressemelding. Bergen innførte lokale koronatiltak i begynnelsen av august på grunn av økende smitte.

VG - 30 sep 21 kl. 08:44

Siktet for Nav-drapet i Bergen: Pågrepet for knivtrusler i 2015

Bergen (VG) Mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen ble i 2015 pågrepet av politiet etter at han skal ha truet to unge kvinner med kniv. Saken ble henlagt..

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:20

Alvorlig voldshendelse i Bergen

En person er utsatt for en voldshendelse i en leilighet i Bergen sentrum, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet ankom adressen etter kort tid. Den skadde er fraktet til Haukeland Universitetssykehus.

NRK - 10 okt 21 kl. 21:56

Helikopter i søket i Bergen

Politiet og over 70 frivillige mannskaper leter etter en savnet kvinne i Fana i Bergen. – Vi leter for fullt. I tillegg til ressurser fra politiet er det satt inn en rekke frivillige mannskaper i søket, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt til Bergensavisen.

NRK - 10 okt 21 kl. 11:08

Person funne i vatn i Bergen

Naudetatane er på Vågen i Bergen etter meldingar om ein person som er funne flytande i vatnet. Personen har blitt tatt opp på land, og ambulanse jobbar no med livreddande førstehjelp, melder Vest politidistrikt..

NRK - 10 okt 21 kl. 11:08

Person henta opp av sjøen i Bergen

Ein person er funne flytande i vatnet på Vågen i Bergen sentrum. Personen har blitt dratt opp på land og ambulanse jobbar no med livreddande førstehjelp, melder Vest politidistrikt. Naudetatane er på staden..

Aftenposten - 4 timer siden

Stedet i verden med høyest andel elbiler, ligger i Norge

På Askøy utenfor Bergen kjører én av tre elbil. Det gjør kommunen til stedet i verden med høyest andel elbiler..

E24 - 5 timer siden

Norges elbilmekka

På Askøy utenfor Bergen kjører én av tre elbil. Det gjør kommunen til stedet i verden med høyest andel elbiler..

E24 - 9 timer siden

Høye strømpriser gjør innhugg i studentøkonomien: – Jeg fikk litt sjokk

Høstens rekordhøye strømpriser i Sør-Norge nådde en ny topp denne uken. – Jeg skjønner ikke hvordan det går rundt kun på studielån, sier en student i Bergen..

VG - 10 timer siden

Bestefarens skjebne inspirerte ham til å lage film om norsk utvandring

Bergen (VG) For snart hundre år siden utvandret morfaren til filmskaper Frode Fimland (62) til USA. Han kom aldri hjem, og nå har Fimland laget film om hva som ventet de som søkte lykken i Amerika..

NRK - 20 timer siden

Medisinkutt øver dødsrisiko

Når mennesker med schizofreni kutter ut medisiner, har de dobbel så høy risiko for å dø, viser en studie fra Helse Bergen gjengitt i BT. Studien er gjort på 800 schizofrene som ble skrevet ut fra akuttmottaket på Sandviken sykehus fra 2005 til 2014..

Aftenposten - Igår: 16:14

Få har hatt flere skader, nå er hun tilbake i verdenstoppen igjen

SÖLDEN (Aftenposten): Maria Tviberg har møtt mye motstand i sin karriere. Supertalentet fra Bergen er blitt 27 år..

VG - Igår: 12:56

Eksplosjon i julebordbestillinger: – Det er helt vilt

Det norske folk er tydelig sultne på julebord i år, for nå renner det inn med julebordbestillinger landet over. – Vi er helt fullbooket alle helger ut året, sier daglig leder ved Ulriken643 i Bergen..

NRK - 08 okt 21 kl. 17:55

Hotell blir evakuert i Bergen

Brannalarmen går på Clarion Hotell i Bergen. Politiet har starta evakuering. Det luktar svidd, skriv dei i meldinga på Twitter.

VG - 08 okt 21 kl. 15:52

Nav-drapet: Uavklart om siktede vil forklare seg mer

Bergen (VG) Politiet ønsker nytt avhør av mannen som er siktet for drap på en ansatt ved Nav Årstad i Bergen. Om siktede ønsker å forklare seg mer er uavklart, sier mannens forsvarer..

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 07:00

Ingen vet hvem som bærer bakteriene i tarmen sin. Det eneste vi vet, er at vedkommende befant seg i Bergen i fjor høst.

Ingen vet hvem som bærer bakteriene i tarmen sin. Det eneste vi vet, er at vedkommende befant seg i Bergen i fjor høst..

VG - I førrgår: 14:45

Lesefest! Bokanmeldelse: Gunnar Staalesen: «2020. Post Festum»

Fortsettelsen av Gunnar Staalesens historiske romanserie fra Bergen er et skattkammer for en historieinteressert leser..

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Mer «tanker fra dagen derpå» enn «5 fine frøkner»

Popstjernen fra Bergen er nå mer «tanker fra dagen derpå» enn «5 fine frøkner»..

NRK - 22 sep 21 kl. 08:33

Nav-kontorene i Bergen stengt

Alle Nav-kontorene i Bergen holder stengt også onsdag, etter knivangrepet på Danmarksplass mandag. Det opplyser kommunikasjonsrådgiver Birgitte B. Lygre til Bergens Tidende.

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 21:27

Tror på verdens første elfly-rute mellom Stavanger og Bergen i 2026

En elfly-rute mellom Stavanger og Bergen er økonomisk bærekraftig, viser en fersk rapport..

NRK - 06 okt 21 kl. 18:51

Evakuerte kan flytte heim

Leigebuarane kan flytte inn att i Vestre Torggate i Bergen dersom huseigar gjer nødvendige sikringstiltak. Politiet evakuerte tre bygardar i Vestre Torggate i Bergen sentrum måndag. Ein mur hadde slått sprekkar, og sto i fare for å rase ut..

E24 - 06 okt 21 kl. 18:56

Tror på verdens første elfly-rute mellom Stavanger og Bergen i 2026

En elfly-rute mellom Stavanger og Bergen er økonomisk bærekraftig, viser en fersk rapport:.

NRK - 21 okt 21 kl. 11:12

DNS fjernar barneframsyning

Den Nationale Scene i Bergen fjernar barne- og familieframsyninga «Barna fra Frostmofjellet» frå repertoaret, skriv teateret på heimesidene sine. Grunnen er kulturstreiken. Det er heller ikkje planar om å sette opp framsyninga i 2022.

NRK - 21 okt 21 kl. 07:49

DN: Monica Mæland har fått ny jobb

Ifølge Dagens Næringsliv, skal den tidligere justisministeren og byrådslederen i Bergen, Monica Mæland (H), tilbake til jobben som advokat etter mange år i politikken. Hun blir ifølge avisen partner i Schødt, et av Norges største advokatfirmaer. – Jeg oppfatter at Schjødt driver nybrottsarbeid når de henter inn en politiker med min erfaring, sier Mæland til DN..

NRK - 21 sep 21 kl. 11:50

Fire innlagt med korona i Bergen

Til sammen fire pasienter er nå innlagt med korona på sykehus i Bergen. To av dem er innlagt på Haukeland universitetssjukehus. En av disse får intensivbehandling, melder Helse Bergen.

NRK - 21 sep 21 kl. 02:57

Brann på omsorgssenter i Bergen

Flere beboere ble evakuert til en annen etasje etter at det begynte å brenne i en leilighet i Fantoft omsorgssenter i Bergen natt til tirsdag. Nødetatene fikk melding om hendelsen klokken 2.06.

NRK - 20 okt 21 kl. 12:06

Tiltalt for hallikverksemd

Ein 24 år gammal mann frå Bergen er tiltalt for menneskehandel, hallikverksemd og grovt ran. Han skal blant anna ha brukt Snapchat til å selje eskortetenester, skriv Bergensavisen. Tre jenter er fornærma i saka.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 12:00

Huset deres har vunnet arkitekturpris: – Planløsningen fungerer veldig bra for oss

Huset på Søre Titlestad har vunnet Bergen kommunes Arkitektur- og byformingspris..

VG - 05 okt 21 kl. 14:19

Overgrepssiktet lærer var ungdomsleder i idrettslag: - Et sjokk for alle

Bergen (VG) Den overgrepssiktede læreren i Bergen har i flere år vært ungdomsleder i et idrettslag i hjembyen. Lederen i idrettslaget sier han er i sjokk etter at at han fikk vite at mannen var pågrepet..

NRK - 20 sep 21 kl. 17:18

– En mørk dag for Bergen kommune

Byråd for arbeid, sosial og bolig Lubna Boby Jaffery i Bergen sier knivangrepet berører mange. – Dette er en mørk dag for Bergen kommune. Vi har mistet en god kollega og ansatt, sier Jaffery.

VG - 20 sep 21 kl. 15:08

Kvinne død etter knivstikking på Nav-kontor i Bergen

Bergen (VG) Politiet bekrefter at én av de to personene som ble knivstukket på Nav-kontoret i Bergen mandag morgen, er død..

VG - 20 sep 21 kl. 15:08

Kvinne i 50-årene død etter knivstikking på Nav-kontor i Bergen

Bergen (VG) Politiet bekrefter at én av de to personene som ble knivstukket på Nav-kontoret i Bergen mandag morgen, er død..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt