Bergen

Onsdag, 21 April, 17:17

Nyheter om Bergen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 april 21 kl. 10:10

To nye koronadødsfall i Bergen

Helse Bergen melder om eit nytt koronarelatert dødsfall. Det er ein eldre person over 65 år. Totalt 16 personar døydd med covid-19 i helseforetaket.

NRK - 17 april 21 kl. 13:27

39 nye smittede i Bergen

I Bergen er det registrert 39 nye smittede det siste døgnet, elleve flere enn dagen før og åtte mer enn ukesnittet. Elleve av de nye tilfellene er nærkontakter, seks har ukjent smittevei, to har usikker smittevei, og det mangler opplysninger for seks av tilfellene, melder Bergen kommune..

Klartale - 13 april 21 kl. 16:04

Han kan juble for språkpris til Bergen

Byrådsleder Roger Valhammer i Bergen tok imot klarspråk-pris for Bergen kommune. Tirsdag ble tre priser for klart språk delt ut..

NRK - 5 timer siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - Igår: 12:03

32 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 32 nye koronasmittede i Bergen. 25 av disse er nærkontakter. Kun to personer har ukjent smittevei, mens tre har usikker smittevei.

E24 - Igår: 20:38

Hemmelig kilde tok kontakt. Da skjønte regjeringen alvoret i Bergen Engines-saken.

Næringsminister Iselin Nybø (H) fortalte i Bergen Engines-høringen at det var et hemmelig varsel til hennes departement som fikk alarmklokkene til å ringe..

NRK - Igår: 19:04

BT: Bergen Frp starter opp igjen

Bergen Frp starter opp igjen, melder BT..

NRK - Igår: 19:04

Bergen Frp starter opp igjen

Bergen Frp starter opp igjen, opplyser Vestland Frp i en pressemelding. Lokallaget ble lagt ned av sentralstyret i desember 2019 etter intern uro..

Klartale - I førrgår: 14:42

Strengere regler i Bergen

Fra tirsdag gjelder nye korona-regler i Bergen..

E24 - I førrgår: 14:19

Bergen strammer inn for barn og unge: - Sitter langt inne

Lettelsene barn i Bergen fikk for idrett- og fritidsaktiviteter varte bare i fire dager. Men det blir ikke ny skjenkestopp..

VG - I førrgår: 14:04

Bergen strammer inn for barn og unge: - Sitter langt inne

Lettelsene barn i Bergen fikk for idrett- og fritidsaktiviteter varte bare i fire dager. Men det blir ikke ny skjenkestopp..

NRK - I førrgår: 12:01

34 nye smittede i Bergen

34 nye personer har fått påvist koronasmitte i Bergen kommune. 25 av de smittede er nærkontakter og fire er importsmitte. Tre har ukjent smittevei og én har usikker smittevei.

NRK - I førrgår: 11:25

Ikke vurdert kjøp av Bergen Engines

Regjeringen har ikke vurdert å gå inn som kjøper av Bergen Engines, slik enkelte har tatt til orde for. Næringsminister Iselin Nybø syns ikke det er en god idé. – Selv mener jeg på generelt grunnlag at et statlig oppkjøp for å unngå salg til utenlandske interesser vil være krevende, sier Nybø under høringen..

E24 - I førrgår: 10:58

Bergen varsler nye innstramminger mandag

Bergen kommune varsler innstramminger i coronatiltakene. FHI har anbefalt rødt nivå på skolene og flere innstramminger som rammer barn og unge..

NRK - I førrgår: 10:46

Varsler innstramninger i Bergen

Bergen kommune varsler innstramminger i koronatiltakene. FHI har anbefalt rødt nivå på skolene og flere innstramminger som rammer barn og unge. Det vil bli pressekonferanse kl 14..

NRK - I førrgår: 10:22

Orienterer om koronasituasjonen

Byrådet i Bergen holder pressekonferanse om koronasituasjonen i Bergen klokken 14. Det er ventet at det vil presenteres nye lokale regler. Byrådsleder Roger Valhammer, helsebyråd Beate Husa og medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen vil være til stede..

E24 - I førrgår: 06:24

Bergen Engines-saken: Sp mener at tilliten til Høyre er svekket

Senterpartiet mener at tilliten til Høyres kontroll på nasjonal sikkerhet er svekket. Det hevder partiet i forkant av mandagens høring i Bergen Engines-saken..

NRK - I førrgår: 21:12

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 19 mars 21 kl. 10:47

R-tallet under 1 i Helse Bergen

Det såkalte r-tallet, som reflekterer hvor mange en koronasmittet person i gjennomsnitt smitter, er beregnet til 0,9 i Helse Bergen sitt område. Tallet er usikkert, men ligger mellom 0,4 og 1,4. Helse Bergen-sjef Eivind Hansen sier at de anslår at mellom tre og seks personer vil være innlagt i Helse Bergen de neste to ukene.

NRK - 18 april 21 kl. 10:21

39 nye smitta i Bergen

Søndag er det registrert 39 nye smitta i Bergen, skriv kommunen på sine sider. Fire av smittetilfella er importsmitte frå utlandet, 17 er folk som er smitta av andre i familien eller husstanden. Fem av dei 39 har ukjent smitteveg..

NRK - 18 april 21 kl. 06:29

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 18 april 21 kl. 04:21

61 ordensforstyrrelser i Bergen

I Vest politidistrikt er det i natt loggført 61 ordensforstyrrelser og bråk. De fleste er i Bergen kommune, hvor politiet avsluttet rundt 20 fester..

NRK - 02 april 21 kl. 09:58

27 nye smitta i Bergen

27 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 21 av dei er nærkontaktar av tidlegare smitta medan ein er importsmitte. Fire har ukjend smitteveg og ein av dei har usikker smitteveg.

E24 - 17 april 21 kl. 11:53

Regjeringen frykter at Bergen Engines-fabrikken kan brukes til spionasje og sabotasje

Beliggenheten til Bergen Engines ble brått et viktig argument da regjeringen omsider bestemte seg for å hindre russisk kjøp av fabrikken..

Aftenposten - 17 april 21 kl. 11:53

Regjeringen frykter at Bergen Engines-fabrikken kan brukes til spionasje og sabotasje

Beliggenheten til Bergen Engines ble brått et viktig argument da regjeringen omsider bestemte seg for å hindre russisk….

VG - 17 april 21 kl. 09:51

Hus utenfor Bergen har rast sammen etter eksplosjon og brann

Et hus har kollapset etter brann og eksplosjon i Osterøy på Fotlandsvåg, like nord for Bergen..

VG - 16 april 21 kl. 19:24

Skjenkeforbudet opphevet: - Et tegn på at det er håp

Bergen/TROMSØ/OSLO (VG) Det gikk et par timer. Så var uteserveringene på Bryggen i Bergen smekk fulle..

VG - 16 april 21 kl. 14:23

Bergen gjenåpner - varsler nye tiltak

Samme dag som man kan få seg en utepils etter lettelser i de nasjonale tiltakene, vurderer Bergen å innføre nye tiltak for å slå ned smitten blant barn og unge..

VG - 16 april 21 kl. 14:23

Bergen gjenåpner - vurderer nye tiltak

Samtidig som gjenåpningen starter, vurderer Bergen å innføre nye tiltak for å slå ned på økende smitte byen. Allerede mandag kan det komme nye tiltak..

NRK - 16 april 21 kl. 09:59

28 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det påvist 28 nye koronatilfeller i Bergen. 20 er nærkontakter, fire har ukjent smittevei og to har usikker smittevei. Byrådet holder pressekonferanse 14.

NRK - 16 april 21 kl. 09:00

Indisk virusvariant i Bergen

Ein ny mutasjon av koronaviruset er oppdaga i Noreg og det første tilfellet er i Bergen, skriv BA. Det er mikrobiologisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus som har funne den indiske mutanten i ein prøve. Den smitta personen er i isolasjon..

VG - 15 april 21 kl. 18:27

Kreftsyk brannmann saksøker staten

Bergen (VG) I femten år var Henry Sørensen røykdykker i Bergen. I 2011 fikk han prostatakreft. Nå saksøker Fagforbundet Staten for å sikre at Henry og andre brannmenn kan få kreft godkjent som yrkessykdom..

NRK - 15 april 21 kl. 09:56

52 nye smittede i Bergen

I løpet av det siste døgnet har 52 personer fått påvist koronavirus i Bergen. 39 er nærkontakter av tidligere kjente smittede, tre har ukjent smittevei og syv har ukjent smittevei. Smitten er størst blant tenåringer, med 17 nye smittetilfeller..

NRK - 30 mars 21 kl. 19:49

Utsetter beslutning i Bergen

Avgjørelsen om hvorvidt treningssentrene i Bergen skal få åpne igjen, utsettes til onsdag, avgjorde byrådet i kommunen tirsdag. Etter mistanke om smittespredning på et tosifret antall treningssentre i Bergen kommune vedtok byrådet lørdag å stenge alle treningssentre i kommunen. Stengingen gjelder i første omgang fram til 1.

E24 - 13 april 21 kl. 20:58

Ingen spor fra første gang Bergen Engines-saken nådde øverste nivå

Det finnes verken referat eller agenda fra første gang Bergen Engines-salget ble diskutert på øverste nivå på tvers av fire departement. Hva politikerne fikk vite fra møtet, vil ikke departementet opplyse om..

VG - 29 mars 21 kl. 00:40

Økt studentsmitte i Bergen: – Blir på hybelen i påsken

Bergen (VG) Over 50 studenter i Bergen har fått påvist coronasmitte den siste uken. I studentbyen på Fantoft har flere valgt å droppe hjemturen til familien og heller bli værende på studenthybelen i påsken..

NRK - 12 april 21 kl. 05:16

Truet bilfører i Bergen med kniv

En bilfører kom uskadd fra det etter at en mann truet ham til å kjøre fra Møhlenpris til Åsane i Bergen. Politiet fikk melding om saken like før klokka halv tre natt til mandag. Flere patruljer har lett etter gjerningsmannen, uten resultat, melder Vest politidistrikt..

NRK - 10 april 21 kl. 10:18

26 nye smitta i Bergen

Laurdag opplyser Bergen kommune om 26 nye smittetilfelle i kommunen. I går var talet 40. Sju personar har ukjend smitteveg.

NRK - 10 april 21 kl. 09:02

Mener hurtigtestene er for dårlige

Bergen og flere andre kommuner på Vestlandet protesterer til Helsedirektoratet mot at hurtigtester er det eneste som skal brukes på grensa, skriver Bergens Tidende. Denne testen er ikke like sikker som såkalt PCR-test, skriver kommunene i brevet. Dermed risikerer man å ikke finne alle som er syke, slik at de ikke blir satt i isolasjon, sier overlege Trond Inselseth ved Bergen legevakt til avisa.

NRK - 09 april 21 kl. 10:03

40 nye smitta i Bergen

Det siste døgnet er det påvist 40 nye positive koronaprøvar i Bergen, melder kommunen. Det er det høgste døgntalet sidan 26.mars.

NRK - 09 april 21 kl. 10:10

Nytt koronadødsfall i Bergen

Helse Bergen melder om eit nytt koronarelatert dødsfall. Det er ein eldre person over 65 år. Totalt 16 personar døydd med covid-19 i helseforetaket.

NRK - 09 april 21 kl. 08:40

Ammoniakk-lekkasje i Bergen

Det har vore ein mindre ammoniakk-lekkasje frå eit teknisk anlegg på Slåtthaug i Bergen. Brannvesenet og politiet har kontroll på situasjonen og ingen er skadd. Det gjeld ein feil på kompressor i tilknytning til skøytebaneanlegget..

NRK - 09 april 21 kl. 00:38

Brann i kjeller i Bergen

Elleve personer er evakuert etter en brann i en kjeller i Vestre Holbergs allmenningen i Bergen. Vest politidistrikt opplyser natt til fredag at kjelleren er gjennomsøkt og at det ikke befinner seg folk der..

NRK - 08 april 21 kl. 10:00

23 nye smitta i Bergen

Det er registrert 23 nye tilfeller av korona i Bergen det siste døgnet. 21 av dei er nærkontaktar, medan ein person har ukjent smitteveg. Det var 1818 personar som testa seg onsdag 7.

NRK - 08 april 21 kl. 05:21

Steinras i Løvstakksiden i Bergen

I 1-tida i natt gjekk det eit forholdsvis stort ras i fjellsida over Grønnlien/Løvstakklien i Bergen. Eit ambulansehelikopter var ute for å få oversikt. Politiet fortel om store steinblokkar i raset som er 400 meter unna bustadar..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt