Bergen

Sunday, 24 March, 23:01

Nyheter om Bergen

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 19 Mar 19 kl. 11:13

Milliongebyr til Bergen kommune blir stående

I fjor avdekket en barneskoleelev at passord og brukernavn lå åpent i datasystemet i Bergensskolen. Nå må Bergen kommune betale millionbot..

Aftenposten - 19 Mar 19 kl. 05:47

Mann kritisk skadd etter å ha falt i sjøen i Bergen

En mann i 60-årene er innlagt på sykehus med kritiske skader at han ble hentet opp av sjøen av en forbipasserende i Bergen natt til tirsdag..

Aftenposten - 19 Mar 19 kl. 05:47

Mann kritisk skadet etter å ha falt i sjøen i Bergen

En mann i 60-årene er innlagt på sykehus med kritiske skader at han ble hentet opp av sjøen av en forbipasserende i Bergen natt til tirsdag..

NRK - 19 Mar 19 kl. 03:59

Mann i sjøen i Bergen

En mann er fraktet til Haukeland sykehus etter at han falt i sjøen i Solheimsviken i Bergen ved 03-tiden natt til tirsdag. Forbipasserende klarte å dra mannen opp på en brygge. Han var bevisst og nedkjølt da politi og ambulanse ankom..

NRK - 19 Mar 19 kl. 10:09

Bergen kommune må betale gebyr

Datatilsynet fastholder gebyret på 1,6 millionar kroner for Bergen kommune. Grunnen er at en barneskoleelev i fjor sommer og høst fikk tilgang til filer med passord og brukernavn til flere tusen elever og lærere i Bergensskolen..

Aftenposten - 19 Mar 19 kl. 05:47

Mann hentet opp av sjøen i Bergen

En mann er sendt til sykehus etter at han ble hentet opp av sjøen av en forbipasserende i Bergen natt til tirsdag. Mannen er nedkjølt, men ved bevissthet..

NRK - 20 Mar 19 kl. 03:28

Skal halvere flyreiser for klimaet

700 universitetsansatte i Oslo og Bergen planlegger å halvere tallet på flyreiser for å bidra til bedre klima på jorda. Rektor ved Universitetet i Bergen, Dag Rune Olsen, lover færre flyreiser, og sier en halvering innen 2025 kan være realistisk..

NRK - 17 Mar 19 kl. 14:03

Mann funnet omkommet i Bergen

En mann død mann er hentet opp av Lungegårdsvannet i Bergen sentrum. Mannen er ikke identifisert, skriver politiet på Twitter..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 07:33

Ny måling: Bompengepartiet like stort som Frp i Bergen

Den nyetablerte listen «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» er like store som Bergen Fremskrittsparti i en ny måling..

NRK - 16 Mar 19 kl. 08:13

Rekord for Bompengepartiet i Bergen

Bompengepartiet i Bergen får en oppslutning på 6,9 prosent og fem mandater i bystyret på Bergens Tidendes siste måling. Med det er partiet like store som Frp. De er også større enn byrådspartiene Venstre og KrF til sammen..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 07:03

Ny måling: Bompengepartiet like stort som Frp i Bergen

Den nyetablerte listen «Folkeaksjonen nei til mer bompenger» er like store som Bergen Fremskrittsparti i en ny måling..

NRK - 10 timer siden

Cruiseskip gikk, ikke Hurtigruta

Kapteinane på nord- og sørgåande Hurtigrute valde å vente i Bergen og Trondheim på grunn av værmeldinga for laurdag, skriv BT. Cruiseskipet «Viking Sky» valde derimot å passere Hustadvika på Mørekysten i kraftig vind, og skipet kom i havsnaud..

Aftenposten - 10 timer siden

Viking Sky dro ut i dårlig vær. Hurtigruten ble liggende ved kai.

I uværet som herjet langs norskekysten lørdag, bestemte Hurtigruten seg for heller å fly passasjerene sine fra Trondheim til Bergen. Skipene deres ble liggende i havn..

Hegnar.no - 20 Mar 19 kl. 15:44

Spår aktivt år for Bergen-eiendom

- Gode muligheter for gevinst..

VG - 12 Mar 19 kl. 12:01

NSB får samme navn som denne systuen i Bergen

Bergen (VG) Nguyen Van Qui kalte for 19 år siden opp systuen i Bergen etter sin vietnamesiske datter. Nå skal NSB få samme navn..

NRK - Igår: 17:40

Taubåter skal trekke cruiseskip

Store taubåter fra Trondheim og Bergen er på vei for å trekke cruiseskipet Viking Sky i Hustadvika ut i roligere farvann. Fem evakuerte er kjørt til sykehus. Det vil ta flere timer før taubåtene er fremme, skriver Romsdals Budstikke..

VG - 15 Mar 19 kl. 18:00

Valgthriller i Bergen: Bompenge-parti kan avgjøre

Folkeaksjonen nei til mer bompenger kan avgjøre hele kommunevalget i Bergen, der ingen av blokkene har flertall til å styre alene..

VG - 12 Mar 19 kl. 12:36

Mann siktet for drap og drapsforsøk i Bergen

Bergen (VG) En 36 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk i Bergen, etter at en kvinne ble funnet død og hennes ektemann skadet natt til tirsdag..

VG - Igår: 13:00

Brann-profiler må kjempe for plassen

Bergen (VG) Kristoffer Barmen (25) og Fredrik Haugen (26) risikerer å måtte starte seriepremieren mot Odd på benken. Nå forteller Brann-stjernene om den intense kampen om en plass i førsteelleveren..

Dagbladet - 19 Mar 19 kl. 22:41

Etterlatte raser etter sjokk­påstander i ny bok

Boka hevder politivoldsaken i Bergen var «norgeshistoriens største forskningssvindel». Nå er utgivelsen utsatt..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 21:15

Norge bør etablere et bærekraftsråd | Olsen, Eriksen og Furevik, Universitetet i Bergen

Barn og unge stoler ikke lenger på at de voksne tar ansvar. De er lei av å vente på myndighetene, politikerne, regjering..

Aftenposten - 12 Mar 19 kl. 12:49

Drapssiktet mann i Bergen framstilles for varetekt

Den 36 år gamle mannen som er siktet for drap på en kvinne og drapsforsøk på hennes ektemann, framstilles onsdag for varetektsfengsling i Bergen tingrett..

NRK - I førrgår: 14:58

Tekstmeldingar på avveie etter feil

Ansatte ved Universitetet i Bergen (UiB) fekk plutseleg kvarandres tekstmeldingar, då dei bytta operatør frå Telenor til Telia. Telia opplyserr at totalt elleve ansatte vart rørde av forvekslinga. Feilen vart oppdaga etter 20 minutter..

VG - I førrgår: 21:42

UiB-ansatte fikk kollegers private SMS-er: – Ubehagelig

Da Universitetet i Bergen skulle bytte telefonoperatør, fikk plutselig elleve ansatte tilgang på kollegaenes private SMS-er og telefonlogger..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 00:46

Festspilldirektøren inviterer det kontroversielle teaterstykket i Wara-saken til årets festival

Festspillene, Kunstskolen i Bergen, DNS og andre kulturinstitusjoner stiller på politisk markering til støtte for kunstnerne bak «Ways of Seeing»..

Hegnar.no - 18 Mar 19 kl. 15:44

Offensiv båtsatsing i Bergen

Kort tid etter oppkjøpet av Nordkapp Boats, sikrer Frydenbø seg distribusjonsavtale for ny båttype.   .

NRK - 21 Mar 19 kl. 04:19

Dømt for overgrep mot tre jenter

Ein mann i 30-åra frå Sogn og Fjordane er dømt til fire år og tre månader i fengsel for overgrep mot stedottera og to andre jenter. Bergen tingrett fann han skuldig i seksuell omgang med stedottera frå ho var 13 år, skriv Bergens Tidende..

NRK - 12 Mar 19 kl. 05:21

Person funnet død i Bergen

Én person pågrepet etter et mistenkelig dødsfall i Bergen. En person er funnet død, mens en annen er funnet hardt skadd på gaten..

VG - 12 Mar 19 kl. 12:36

Mann siktet for drap og drapsforsøk i Bergen: Har forklart at han knivstakk dem

Bergen (VG) En 36 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap og drapsforsøk, etter at en kvinne ble funnet død og hennes ektemann skadet natt til tirsdag..

NRK - 20 Mar 19 kl. 20:22

Ways of Seeing» til Festspillene

Direktor Anders Beyer i Festspillene i Bergen inviterer nå det omstridte teaterstykket «Ways of Seeing» til årets festival, skriver BT. Stykket har fått mye oppmerksomhet i forbindelse med truslene mot boligen til justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 20 Mar 19 kl. 20:22

«Ways of Seeing» til Festspillene

Direktør Anders Beyer i Festspillene i Bergen inviterer nå det omstridte teaterstykket «Ways of Seeing» til årets festival, skriver BT. Stykket har fått mye oppmerksomhet i forbindelse med truslene mot boligen til justisminister Tor Mikkel Wara..

Hegnar.no - 18 Mar 19 kl. 16:25

Har tjent 80 mill. på seks år

Bergen: – Vi pleier å invitere familie og venner hit på 17. mai. Toget går jo rett utenfor, sier Anette Dahlstrøm Ståløy, markedssjef i Dirtybit..

NRK - 19 Mar 19 kl. 06:03

Kritisk skadd etter fall i sjøen

En mann i 60-årene er innlagt på Haukeland sykehus med kritiske skader at han ble hentet opp av sjøen av en forbipasserende i Bergen. Politiet fikk melding om hendelsen ved Solheimsviken kl. 3.

NRK - 19 Mar 19 kl. 00:49

Brann på Skøyen forsinker nattog

Skøyen stasjon er stengt for trafikk på grunn av en brann ved sporet, opplyser Bane Nor. Passasjerne må regne med forsinkelser. Stengingen berører nattogene til Bergen og Stavanger og en rekke lokaltog..

Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 12:12

- Vi setter unge opp til å feile

Høyre-toppene i Oslo, Bergen og Trondheim mener storbyene har særskilte utfordringer. Slik skal de hindre frafall fra skolen og utenforskap - hvis de vinner valget..

Aftenposten - 12 Mar 19 kl. 05:37

En person pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Bergen

En person er pågrepet etter at en person ble funnet død i Bergen natt til tirsdag. En annen person ble funnet hardt skadet på gaten..

VG - 12 Mar 19 kl. 05:35

En person pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Bergen

En person er pågrepet etter at en person ble funnet død i Bergen natt til tirsdag. En annen person ble funnet hardt skadd på gaten..

Aftenposten - 17 Mar 19 kl. 14:47

Mann funnet død i sentrum av Bergen

Avdøde er ikke identifisert, opplyser politiet..

NRK - 10 Mar 19 kl. 03:07

Mann rana med pepperspray i Bergen

Ein 22 år gammel mann blei natt til søndag rana ved ein bensinstasjon i Bergen. Tre gjerningsmeni 20-åra skal ha spraya han i ansiktet med pepperspray og teke frå han lommeboka med eit mindre pengebeløp, seier operasjonsleder Dag Olav Sætre til NTB..

VG - 12 Mar 19 kl. 05:35

Mann pågrepet: Mistenkt for knivdrap i Bergen

Bergen (VG) En mann i 30-årene pågrepet etter at en person ble funnet død i en leilighet på Landås natt til tirsdag, får VG opplyst. En tredje person ble funnet hardt skadet ute på gaten like ved..

NRK - 17 Mar 19 kl. 15:30

Isras traff passasjertog

Flere ruter knuste da et isras traff et tog med 473 passasjerer i Finsetunnelen på Bergensbanen. Ingen personer ble skadd. Passasjertoget i retning Bergen ble truffet av israset i Hallingskeidtunnelen like før klokken 14.

Aftenposten - 18 Mar 19 kl. 05:31

Stortinget påla kommunene å ansette nok lærere. Men 94 av 138 skoler i Oslo har ikke gjort det.

«Flere lærere» var ordren fra Stortinget. Mens Bergen og Trondheim er i mål, er det svært langt igjen til målstreken i Oslo, viser tall..

NRK - 18 Mar 19 kl. 09:30

Ber om forlenget fengsling

Politiet ber om forlenget fengsling for tre personer som er siktet i forbindelse med drapet på 28 år gamle Said Bassam ved en bensinstasjon i Bergen sentrum i februar. En mann er siktet for drapet, mens to menn er siktet for psykisk medvirkning..

VG - 11 Mar 19 kl. 10:37

Politiet søker etter Trine Frantzen på gravplass i Bergen

15 år etter at Trine Frantzen (32) forsvant, undersøker politiet om hun kan ligge i en grav på Østtun gravplass i Bergen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt