Bergen

Monday, 29 November, 04:35

Nyheter om Bergen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 03 nov 21 kl. 12:05

Lang tid på legevakten i Bergen

Bergen kommune oppfordrer folk til å bare kontakte legevakten hvis de trenger øyeblikkelig hjelp. De siste dagene har legevakten hatt stor pågang både på telefon og ved fysisk oppmøte. Dette har ført til lange ventetider både på telefon og i legevaktens lokaler, melder Bergen kommune på sine sider.

NRK - 03 nov 21 kl. 12:05

Lang ventetid på legevakt i Bergen

Bergen kommune oppfordrer folk til å bare kontakte legevakten hvis de trenger øyeblikkelig hjelp. De siste dagene har legevakten hatt stor pågang både på telefon og ved fysisk oppmøte. Dette har ført til lange ventetider både på telefon og i legevaktens lokaler, melder Bergen kommune på sine sider.

NRK - 02 nov 21 kl. 12:12

212 nye smitta i Bergen

Totalt 212 personar har fått påvist korona i Bergen sidan fredag. – Smittetalet i Bergen ligg framleis litt under landsgjennomsnittet, men gårsdagens smittetal var det høgaste sidan førre smittebølge, seier smittevernoverlege Marit Voltersvik på kommunen sine nettsider. Ho opplyser at det er mest smitte blant barn i alderen 6-12 år.

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 08:30

Bergens Tidendes nye kulturredaktør er fra Ullevål Hageby: – Vi kan stille oss spørsmålet om det blir for mye Bergen i Bergen.

– Vi kan stille oss spørsmålet om det blir for mye Bergen i Bergen, sier Jens Kihl..

NRK - 30 okt 21 kl. 12:23

Nedbørsrekord i Bergen i oktober

Det er aldri blitt målt mer regn i Bergen i løpet av en måned enn i oktober 2021, ifølge Bergens Tidende. Med 634,7 millimeter nedbør målt på Florida har vi satt nok en regnrekord i Bergen, skriver avisa lørdag..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 18:42

Reagerer på banen i styrtregnet i Bergen: – Sykt å se på

Bergen (VG) (Brann - Viking, 0–1 kampen pågår) Kraftig regnvær i Bergen påvirker fotballkampen mellom Brann og Viking..

NRK - 09 nov 21 kl. 13:56

Funn av død person i Bergen

Politet er på en adresse i Bergen sentrum etter funn av en død person. Politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser, men det er per nå ikke mistanke om noe kriminelt, opplyser politiet. AMK ble varslet 12.

E24 - 09 nov 21 kl. 11:46

Aker lanserer «milliardsatsing» i Bergen

Kjell Inge Røkkes Aker lanserer nytt senter for industriell teknologi i Bergen med fem nye selskaper under seg..

NRK - 09 nov 21 kl. 11:05

Bergen øker sykehusberedskap

Sykehusene i Bergen har økt beredskapen til grønt nivå på grunn av økt smitte, innleggelser og sykdom blant ansatte. Det kan bety redukjson i antall planlagte operasjoner, innlegginger og konsultasjoner, skriver NTB..

E24 - 07 nov 21 kl. 20:15

Hun var sentral da Norge stoppet salg av Bergen Engines til russere. Nå setter hun av penger for å hindre tilsvarende oppkjøp.

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) legger mandag 17,5 millioner på bordet for å unngå nye Bergen Engines-saker..

NRK - 24 okt 21 kl. 02:09

Fireåring funnen på gata i Bergen

Politiet i Bergen melder at ein patrulje har komme over ein gut i 4-årsalderen som var åleine ute i Bergen sentrum i natt. Han var lettkledd og kald. Politiet skriv på Twitter at dei jobbar med å komme i kontakt med foreldra, og ber om tips..

VG - 07 nov 21 kl. 08:09

Gründeren digger å sette seg helt urealistiske mål

Bergen/OSLO (VG) Snart fire år etter at gründer og fotballspiller Ingrid Marie Spord (27) varslet seriegull til Sandviken, er det historiske i ferd med å skje i Bergen..

NRK - 22 okt 21 kl. 12:08

92 nye smittede i Bergen

De siste tre dagene er det meldt om 92 nye smittetilfelleri Bergen. Tallene er jevnt fordelt over tirsdag, onsdag og torsdag. – Vi har hatt en økning i smittetilfeller i Bergen denne uken.

NRK - 22 okt 21 kl. 09:04

Ruth Grung ny sosialbyråd i Bergen

Ruth Grung (Ap) er utnevnt som ny byråd for arbeid, sosial og bolig i Bergen. Grung har vært stortingsrepresentant fra Hordaland fra 2013 til 2021. – Jeg gleder meg stort.

NRK - 05 nov 21 kl. 13:30

19 års fengsel for dobbeltdrapet

En 58 år gammel mann er dømt til 19 års fengsel for drapene på Jan-Øystein Ask Hilby og Silje Helen Kvandal på et hospits i Bergen i fjor. Det skriver Bergensavisen. Jan-Øystein Ask Hilby (42) og Silje Helen Kvandal (29) ble funnet drept ved Osavatnet i Bergen 13.

NRK - 04 nov 21 kl. 14:52

Gripen for Nav-trugsmål i Bergen

Ein mann i 30-åra blei torsdag arrestert for trugsmål mot eit Nav-kontor i Bergen, melder Bergensavisen. Pågripinga skal ha skjedd utan dramatikk, ifølge politiet, som ikkje vil seie noko om kva slags trugsmål eller kva Nav-kontor det er snakk om..

NRK - 04 nov 21 kl. 13:15

83 nye koronasmitta i Bergen

83 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 60 av dei er nærkontaktar, to er importsmitte og 21 har ukjend smitteveg. 25 av tilfella er knytt til skular.

VG - 04 nov 21 kl. 12:00

Fylkeslegen om Nav-siktet: Fikk forsvarlig helsehjelp

Bergen (VG) Mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen, fikk forsvarlig helsehjelp i årene før hendelsen 20. september i år. Det slår Statsforvalteren i Vestland fast i en tilsynsrapport..

NRK - 02 nov 21 kl. 00:03

Person knivstukket i Bergen

En person er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikkingen i Sandviken i Bergen mandag kveld. Ingen er så langt pågrepet i saken, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Knivstikkingen skal ha skjedd inne i en bolig..

NRK - 02 nov 21 kl. 00:03

Mann knivstukket i Bergen

En mann er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Sandviken i Bergen mandag kveld. Ingen er så langt pågrepet i saken, ifølge politiet. – Politiet er på stedet og gjennomfører taktisk og teknisk etterforskning.

NRK - 01 nov 21 kl. 11:00

Etterlyst polakk pågrepet i Bergen

En mann som var internasjonalt etterlyst av Polen for soning av to dommer, fremstilles mandag for varetektsfengsling i Bergen. Polakken har straff igjen å sone i to dommer. Den ene gjelder hallikvirksomhet, og den andre grov narkotika, sier politiet til Bergens Tidende..

VG - 29 okt 21 kl. 15:49

Overgrepssiktet lærer fengslet i fire nye uker

Bergen (VG) Læreren som er siktet for overgrep mot flere mindre mindreårige i Bergen, ble fredag varetektsfengslet i fire nye uker..

NRK - 29 okt 21 kl. 13:31

139 nye koronasmittede i Bergen

Det er registrert 139 mye koronasmittede i Bergen siden tirsdag. – Smitten er økende og det er større spredning i alder på de smittede, skriver smittevernoverlege Marit Voltersvik i en pressemelding. I underkant av 1000 Bergensere tester seg nå for sykdommen hver dag.

VG - 29 okt 21 kl. 09:51

Privat stiftelse samlet inn millioner: Tidligere leder tiltalt for flere lovbrudd

Bergen (VG) Den private stiftelsen i Bergen samlet inn millioner for å hjelpe rusmisbrukere. Nå er den tidligere lederen i stiftelsen tiltalt for brudd på straffeloven, stiftelsesloven og bokføringsloven..

VG - 29 okt 21 kl. 08:53

Nav-drapet: Strid om sakkyndig

Bergen (VG) Politiet har bedt om at mannen som er siktet for drap på en Nav-ansatt i Bergen, skal underlegges en full rettspsykiatrisk undersøkelse. Nå er det uenighet om hvem som skal utføre denne undersøkelsen..

VG - 28 okt 21 kl. 18:42

Reagerer på banen i styrtregnet i Bergen– Sykt å se på

Bergen (VG) (Brann - Viking, 0–1 kampen pågår) Kraftig regnvær i Bergen påvirker fotballkampen mellom Brann og Viking. Ballen stopper i den regntunge matta, og TV-seerne reagerer..

E24 - 09 nov 21 kl. 11:17

Øker innsatsen for norske selskaper i utlandet

Ambassader må måles på evnen til å fremme norsk eksport, sier NHO-leder Ole Erik Almlid. – Spot on, sier sjef for batterifabrikken Corvus i Bergen..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:49

Sykehus i Bergen øker beredskapen

Haukeland universitetssjukehus og Haraldsplass diakonale sykehus øker beredskapen til grønt nivå. Årsaken er den pågåande smittesituasjonen, med økt volum av inneliggende pasienter og fravær og sykdom blant personell. – Grønt beredskapsnivå betyr at situasjonen er uavklart og at det kan bli behov for ekstraordinære ressurser og tiltak, sier administrerende direktør ved Haukeland universitetssjukehus, Eivind Hansen i en pressemelding.

NRK - 09 nov 21 kl. 01:30

Advarer mot å krysse Sotrabroen

Kraftige vindkast gjør at bilister med tilhenger eller takboks frarådes å kjøre over Sotrabroen ved Bergen. Det blåser nå liten til full storm i kastene, melder Vegtrafikksentralen, som også advarer syklister mot å krysse broen..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 16:42

Tapte 0–8, rykket ned og ble seriemester

Bergen (VG) (Sandviken-Klepp 8–0) Kristina Herfindal Grøndal opplevde en følelsesmessig berg-og-dal-bane da Sandviken….

VG - 07 nov 21 kl. 16:42

Tapte 0–8, rykket ned og ble seriemester

Bergen (VG) (Sandviken-Klepp 8–0) Kristina Herfindal Grøndal opplevde en følelsesmessig berg-og-dal-bane da Sandviken ble seriemester og Klepp rykket ned..

VG - 07 nov 21 kl. 14:48

Sandviken med historisk seriegull – Brochmann scoret fem

Bergen (VG) (Sandviken-Klepp 8–0) Maria Dybwad Brochmann (28) herjet med Klepp da Sandviken skrev Bergensk fotballhistorie..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 14:48

Sandviken med historisk seriegull – Brochmann scoret fem

Bergen (VG) (Sandviken-Klepp 8–0) Maria Dybwad Brochmann (28) herjet med Klepp da Sandviken skrev Bergensk….

VG - 23 okt 21 kl. 16:40

Nav-drapet: Arbeidstilsynet skal ha befaring på åstedet

Bergen (VG) Mandag starter Arbeidstilsynet tilsyn etter knivangrepet på Nav Årstad i Bergen. Da skal de møte ledelse, verneombud og ansatte, og gjennomføre en befaring i lokalene der ugjerningen skjedde..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 08:10

Vil du nå flere topper på en dag? Da kan du ta Maridalstraversen.

I Oslo tar Maridalstraversen deg fra Skar til Grefsenkollen. Tromsø, Ålesund, Bergen og Stavanger har sine….

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 08:09

Gründeren digger å sette seg helt urealistiske mål

Bergen/OSLO (VG) Snart fire år etter at gründer og fotballspiller Ingrid Marie Spord (27) varslet seriegull til….

VG - 06 nov 21 kl. 21:44

Heltne Nilsen avslører skittent triks: – Skjønte at han hadde gjort en feil

Bergen (VG) (Brann-Rosenborg 2–2) Branns Sivert Heltne Nilsen (30) grisetaklet en Rosenborg-spiller før han havnet i basketak med en annen. Nå mener han fotballen er på feil vei..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 21:44

Heltne Nilsen avslører skittent triks: – Skjønte at han hadde gjort en feil

Bergen (VG) (Brann-Rosenborg 2–2) Branns Sivert Heltne Nilsen (30) grisetaklet en Rosenborg-spiller før han havnet i….

VG - 06 nov 21 kl. 19:53

Brann sløste mot Rosenborg – rykket likevel opp på kvalikplass

Bergen (VG) (Brann-Rosenborg 2–2) Et Brann-lag i desperat poengjakt ga Rosenborg skikkelig trøbbel i et intenst oppgjør. Men Brann fikk bare med seg ett poeng..

VG - 06 nov 21 kl. 19:52

Tabbekveld sendte Stabæk under streken

SARPSBORG (Sarpsborg 08 - Stabæk 4–1) Etter forrige ukes opptur, sørget kveldens resultater i Sarpsborg og Bergen for at bæringene igjen er under streken..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 19:53

Brann sløste mot Rosenborg – rykket likevel opp på kvalikplass

Bergen (VG) (Brann-Rosenborg 2–2) Et Brann-lag i desperat poengjakt ga Rosenborg skikkelig trøbbel i et intenst oppgjør..

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 19:52

Tabbekveld sendte Stabæk under streken

SARPSBORG (Sarpsborg 08 - Stabæk 4–1) Etter forrige ukes opptur, sørget kveldens resultater i Sarpsborg og Bergen for at….

VG - 06 nov 21 kl. 19:53

Brann opp på kvalikplass til tross for sløsing: – Kvalik er en kjempeseier

Bergen (VG) (Brann-Rosenborg 2–2) Et Brann-lag i desperat poengjakt ga Rosenborg skikkelig trøbbel i et intenst oppgjør. Men Brann fikk bare med seg ett poeng..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt