Vil

Lørdag, 08 Mai, 10:29

Nyheter om Vil

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 12 timer siden

SV og Frp Vil ha flere prosjekter innom Stortinget: Vil stramme inn på olje og elektrifisering

SV Vil senke terskelen for oljeprosjekter som skal innom Stortinget. Frp Vil gjøre det samme for kostbare klimatiltak. Nei takk, svarer olje- og energiministeren som tirsdag godkjente to milliardprosjekter på sokkelen..

NRK - Igår: 09:07

10 millioner til filmer

Regjeringen Vil gi 10 millioner til filmer som ble rammet av pandemien. – Dette er 10 millioner kroner i friske midler for å hjelpe filmprodusenter som har blitt rammet særlig hardt av stengte kinoer og redusert kapasitet under pandemien, sier kultur- og likestillingsminister Abid Raja i en pressemelding. Kompensasjonsordningen Vil bli administrert av Norsk filminstitutt (NFI), og filmprodusenter kan nå søke om midler for filmer som var i distribusjon i perioden 13.

VG - 13 timer siden

Vil la de unge gå foran i køen

Alt tyder på at Folkehelseinstituttet Vil råde regjeringen til å endre vaksine-køen. De Vil ha de unge foran de voksne..

NRK - I førrgår: 21:17

USA åpner for fri vaksinepatent

USA Vil støtte et forslag fra Verdens Handelsorganisasjon, WTO, om å oppheve opphavsretten til koronavaksiner i en periode. Forhandlinger med de som eier patentene Vil ta tid, sier en talsperson til Reuters. Flere land Vil produsere vaksiner selv..

NRK - I førrgår: 18:27

Oslo Vil endre 140.000 avtaler

Byrådet i Oslo Vil ha muligheten til å endre avtaler med 140.000 innbyggere som har fått én dose koronavaksine. I stedet for å gi dem dose to etter seks uker, Vil de gi flere innbyggere dose én, melder Dagbladet.

NRK - 05 mai 21 kl. 06:50

Vil forby elsparkesykler fra fortau

Senterpartiets Jan Bøhler mener den nye sparkesykkel-loven ikke går langt nok. Han Vil ha elsparkesyklene helt vekk fra fortauene, skriver NTB. Han mener det Vil få slutt på «kaoset i byen, unngå ulykker og gi mange fotgjengere tryggheten tilbake»..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha medisiner godkjent raskere

Fremskrittspartiet Vil ha raskere tilgang til nye og kostbare medisiner i Norge. I Danmark tar det i snitt 154 dager før nye legemidler er innført, mens det i Norge tar 522 dager. Kostnadene skal dekkes av kutt i bistand, integrering og klimatiltak..

NRK - 30 april 21 kl. 03:32

USA Vil forby mentolsigaretter

Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet FDA Vil forby mentolsigaretter, et grep de mener Vil spare hundretusenvis av menneskeliv. FDA arbeider med nye retningslinjer som Vil klassifisere mentol som en smak. Smakssatte sigaretter og sigarer er forbudt..

Aftenposten - 1 time siden

Emil Vil vise verden at en gutt fra Finnsnes og Haiti kan nå så langt han Vil

I niendeklasse bestemte Emil Konradsen Ceïde seg for å bli best. Der og da forsvant brus og godteri ut av livet..

VG - 1 time siden

En annen fotball er mulig

Vi i de norske supporterklubbene Vil ha en fotball vi kan være stolte av, og støtter helhjertet opp om boikotten av Qatar-VM, og Vil markere dette på tribunen..

NRK - 2 timer siden

Flertall Vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet Vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

NRK - 6 timer siden

Opptellingen drøyer i Skottland

Opptellingen etter valget til det skotske parlamentet tar tid, men det ligger an til at nasjonalistpartiet SNP Vil vinne flertall. Foreløpig har partiet vunnet tre ekstra seter. Dersom SNP får flertall Vil de arbeide for å få en ny folkeavstemning om skotsk uavhengighet..

NRK - 20 timer siden

Indisk variant truer gjenåpning

Helsedirektoratet og FHI skriver i en rapport til Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) at den indiske varianten av koronaviruset truer gjenåpningsplanen. «Den eksponensielle veksten kan indikere at den indiske varianten er mer smittsom enn den britiske, og den indiske varianten har nå overtatt i India.» «I Storbritannia dobler antall tilfeller med indisk variant seg ukentlig.

E24 - Igår: 09:33

Opposisjonen krever DNB-svar fra regjeringen – Vil ha ekstern gransking

Ap ber næringsminister Iselin Nybø (V) vise full åpenhet om hva hennes departement har visst og gjort rundt funnene av gjentatte brudd på hvitvaskingsloven i Norges største bank siden 2016. SV Vil ha en ekstern gransking..

NRK - 03 mai 21 kl. 05:31

Vil forby oppdrett av løver

Myndighetene i Sør-Afrika Vil forby oppdrett av løver i inngjerdede områder til jakt eller turisme. Det er ventet at løveindustrien, som omsetter for flere millioner dollar i året, Vil protestere på den foreslåtte lovendringen..

E24 - Igår: 06:39

Listhaug Vil løfte sykepleierlønnen

Sylvi Listhaug Vil fremme en resolusjon på Frps landsmøte for å få til et lønnsløft for landets sykepleiere og helsefagarbeidere, skriver VG..

NRK - Igår: 05:37

Britiske valgresultater Vil ta tid

Resultatene fra torsdagens lokalvalg i Storbritannia kommer inn utover dagen. Labour og Tory-partiet har foreløpig vunnet noen distrikter hver, men opptellingen av i alt 48 millioner stemmer Vil ta tid fordi opptellingen foregår med fullt smittevern..

NRK - Igår: 05:09

Vil forby gjengmedlemskap

Erna Solberg Vil ha lovforbud mot medlemskap i kriminelle gjenger. Et lovforslag om at domstolene kan forby grupper som driver med alvorlig kriminalitet blir lagt fram i statsråd fredag, skriver VG..

Dagbladet - Igår: 23:34

Vil ha skjenkestopp - naboen sier nei

De siste dagene har bydd på smitterekorder i Grenland, og Skien kommune er nå et av stedene i landet med høyest smittetrykk. Nabokommunen Porsgrunn Vil ha skjenkestopp og statlig styring, men Skien sier nei..

NRK - Igår: 18:48

Tyskland Vil vaksinere ungdom

Tyskland Vil tilby koronavaksiner til ungdom ned i 12 års alder fra august. Planen avhenger av at vaksinetyper godkjennes for bruk i yngre aldersgrupper, sier helseminister Jens Spahn. Planen ble kjent etter hans møte med delstatenes helseministre..

NRK - Igår: 17:58

IBM lover raskere datamaskiner

Det amerikanske konsernet IBM har presentert ny teknologi som Vil gjøre datamaskiner raskere og mer energieffektive. Databrikker som er to nanometer tykke - to timilliontedeler av en centimeter - Vil bli tatt i bruk om få år, får Reuters opplyst..

NRK - Igår: 17:16

Oslo kan utsette 50.000 andredoser

Helsebyråden i Oslo åpner for å utsette tidspunktet for dose to for personer under 65 år uten medisinske risikotilstander. I så fall betyr dette at inntil 50.000 personer Vil kunne få sin første dose raskere enn forespeilet, melder Aftenposten.

E24 - Igår: 17:00

Ny undersøkelse: Bedriftene rister av seg koronakrisen raskere enn fryktet

Barometer: Koronapandemien er fortsatt ikke over, men utsiktene er lysere og optimismen større hos et flertall av bedriftene. Mange Vil ansette flere, og omsetningen og lønnsomheten tror mange Vil øke. Optimismen er størst i Rogaland..

Aftenposten - Igår: 16:40

Bøndene Vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten

Bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og Vil ikke starte forhandlinger..

Aftenposten - Igår: 16:40

Bøndene Vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten

Landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) er skuffet over at bøndene ikke Vil sette seg ned ved forhandlingsbordet i årets….

NRK - Igår: 15:35

Bøndene Vil ikke forhandle

Bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og Vil ikke starte forhandlinger. Det opplyser kilder fra ulike partier i konflikten til NRK..

E24 - Igår: 15:41

Bøndene Vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten

Bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og Vil ikke starte forhandlinger, etter det NTB erfarer..

E24 - Igår: 15:41

Bøndene Vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten: – Et skikkelig inntektsløft må på plass

Bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og Vil ikke starte forhandlinger. Det bekreftet Norges Bondelag torsdag..

NRK - Igår: 14:37

Ber regjeringen sørge for beredskap

Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget Vil ha beredskapsavtaler om kritiske legemidler og vaksiner i Norge. Komiteen ber også regjeringen utrede om å inngå avtaler med private aktører som Vil etablere vaksineproduksjon her i landet..

Klartale - Igår: 13:49

Listhaug Vil ha et skarpere Frp

Sylvi Listhaug Vil at Frp skal være tydeligere. Men allerede før hun starter som partileder, melder lokal-politikere seg ut i protest..

NRK - Igår: 13:44

Vil ha våpenboikott mot Myanmar

Over 200 internasjonale organisasjoner, deriblant Amnesty International og Human Rights Watch, oppfordrer verden til å innføre en våpenboikott mot Myanmar. Det Vil ha en felles erklæring om dette i FNs sikkerhetsråd, melder Reuters..

Aftenposten - Igår: 12:44

Rett24: Setteriksadvokaten Vil påstå full frifinnelse fra 1994 i en pilotsak i trygdeskandalen

Setteriksadvokat Henry John Mæland Vil nedlegge påstand om frifinnelse i NAV-saken som skal behandles i….

E24 - Igår: 12:45

Rett24: Setteriksadvokaten Vil påstå full frifinnelse fra 1994 i en pilotsak i trygdeskandalen

Setteriksadvokat Henry John Mæland Vil nedlegge påstand om frifinnelse i NAV-saken som skal behandles i Høyesterett, etter EFTA-domstolens avgjørelse..

E24 - Igår: 12:45

Trygdeskandalen: Setteriksadvokaten Vil påstå full frifinnelse fra 1994 i Høyesterett

Setteriksadvokaten Vil nedlegge påstand om frifinnelse i Nav-saken som skal behandles i Høyesterett, etter Efta-domstolens avgjørelse, skriver Rett24..

Aftenposten - I førrgår: 10:15

Listhaug Vil ha et skarpere Frp – lokalpolitikere melder seg ut ut i protest

Påtroppende Frp-leder Sylvi Listhaug Vil skjerpe partiets profil. Men allerede før hun tar fatt….

Aftenposten - I førrgår: 06:54

Mener Haga-forslag er en dårlig idé: Vil ha ny ordning for uttak

Ragnhild Haga (30) Vil ha en nøytral uttakskomité. Den vrakede landslagsløperen får ikke støtte..

VG - I førrgår: 06:54

Mener Haga-forslag er en dårlig idé: Vil ha ny ordning for uttak

Ragnhild Haga (30) Vil ha en nøytral uttakskomité. Den vrakede landslagsløperen får ikke støtte..

VG - I førrgår: 20:30

Rødgrønne rystet av nye prøve-planer – Sp Vil reversere

Skolepolitikere fra de tre rødgrønne partiene er rystet, sjokkert og skuffet over det nye prøveregimet som regjeringen har bestilt. Samtlige Vil vrake planene for nye obligatoriske nasjonale prøver helt ned i andre klasse..

Aftenposten - I førrgår: 20:00

Hun lovet bedre beredskap. Nå Vil hun ta sukkertøy fra barn.

Hun lovet bedre beredskap. Nå Vil hun ta sukkertøy fra barn..

VG - I førrgår: 16:57

Trump er ute, enn så lenge

Facebook Vil ikke slippe Donald Trump inn på prøve. Han Vil fortsatt være utestengt fra sosiale medier. Men siste ord er ikke sagt..

NRK - I førrgår: 13:59

Vil bli klimanøytralt innen 2045

Tyskland Vil sette et nytt mål om å være klimanøytralt innen 2045, etter at en domstol sa at den nye klimaloven ikke var «tilstrekkelig». – Målet er å bli klimanøytralt fem år raskere enn vi forventet tidligere, sier finansminister Olaf Scholz..

Aftenposten - I førrgår: 13:10

Vil bruke koronapass på offentlige arrangementer

Regjering Vil at koronapass skal brukes til å åpne i sommer. Det gjelder også offentlige arrangementer, fortalte Erna….

Aftenposten - I førrgår: 13:10

Vil bruke koronapass på offentlige arrangementer: – Det betyr mye, sier festivalsjef

Regjering Vil at koronapass skal brukes til å åpne i sommer. Det gjelder også offentlige arrangementer, fortalte Erna….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt