Vil

Søndag, 25 Juli, 18:56

Nyheter om Vil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 juli 21 kl. 14:39

Utslippene Vil øke etter gjenåpning

Gjenåpningen etter pandemien Vil medføre rekordhøye utslipp av klimagasser, som igjen forsterker den globale oppvarmingen, advarer Det internasjonale energibyrået (IEA). I en rapport står det at full gjenåpning, slik planene er nå, Vil føre til at CO-2 utslippene når rekordhøyder i 2023. Og at de Vil fortsette å øke etter det.

NRK - Igår: 06:21

Frykter mislighold av statsgjeld

Allerede neste måned Vil USAs regjering nå det såkalte gjeldstaket. Finansminister Janet Yellen advarer om konsekvensene dersom statsgjelden misligholdes. Yellen sier hun Vil begynne å treffe nødtiltak for å unngå at USA for første gang i historien Vil være ute av stand til å betjene gjelden sin..

NRK - I førrgår: 16:11

Vil doble toll-studieplassar

Senterpartiet Vil doble talet studieplassar på bachelorstudiet i tollfag ved Universitetet i Stavanger (UIS). Heile 2064 personar søkte om plass på det nye studiet, som har 35 plassar. Studiet er dermed Noregs mest populære.

NRK - 19 juli 21 kl. 06:24

Flere tror pandemien blir langvarig

Nesten halvparten av de spurte tror koronapandemien her i landet Vil vare i opptil ett år til, ifølge undersøkelsen Norsk koronamonitor. I undersøkelsen av Opinion oppgir nå 18 prosent at de tror koronautbruddet i Norge Vil vare i opptil ett halvt år til, mens 46 prosent sier opptil ett år. 20 prosent tror det Vil ta to år, mens 16 prosent mener det Vil ta enda lengre tid..

NRK - 21 juli 21 kl. 14:46

WHO: Deltavarianten Vil dominere

Verdens helseorganisasjon (WHO) venter at deltavarianten av koronaviruset Vil bli dominerende i verden i løpet av de neste månedene. Denne varianten ble først oppdaget i India og er nå blitt registrert i 124 land, 13 nye bare i siste uke. Varianten står for tre firedeler av alle smittetilfeller i mange store land, sier WHO i sin ukentlige vurdering.

Aftenposten - 10 timer siden

Jeg Vil gjerne snakke om 22. juli. Men sannheten er at jeg ikke aner hva jeg skal si.

Jeg Vil gjerne bidra, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Da er det lettere å la være å si noe om det..

NRK - Igår: 12:50

Amnesty Vil forby spionvaresalg

Amnesty International Vil ha et midlertidig forbud mot salg av overvåkingsteknologi etter avsløringer knyttet til det israelske selskapet NSO Group. NSO Group har i årevis solgt programvare, kjent under navnet Pegasus, som kan benyttes til å overvåke gjennom fjernstyring av både kamera og mikrofon på folks mobiltelefoner..

NRK - Igår: 02:01

Israel Vil kutte utslippene

I kampen mot klimakrisen går Israels regjering inn for å kutte karbonutslippene med minst 85 prosent fra 2015-nivå innen 2050. I løpet av inneværende tiår er målet å kutte 27 prosent i planen regjeringen Vil legge fram for Knesset søndag..

VG - Igår: 22:56

Les dagens VG her!

Over to millioner nordmenn vet ikke hva de Vil få i pensjon, og 1,3 millioner har aldri sjekket hva de Vil få, viser en ny undersøkelse..

Aftenposten - Igår: 20:53

Hvem Vil stemme på et parti som er mest opptatt av valget i 2025?

Hvem Vil stemme på et parti som er mest opptatt av valget i 2025?.

NRK - Igår: 19:20

Ving stansar charterturar

Som følge av smitteutviklinga og dei nye karantenereglane for reisande, stansar Ving sine reiser til Mallorca og Kreta dei neste vekene, skriv Flysmart24. Apollo Reiser Vil halde fram med turane til Kreta, men Vil ta fortløpande vurderingar..

E24 - I førrgår: 08:47

Borregaard investerer 144 mill. i Alginor

Industrikonsernet Borregaard Vil spytte inn rundt 270 millioner kroner i biotek-selskapet Alginor. Nå planlegger det Haugesund-baserte selskapet å hente mer penger, og Vil gå på børs innen tre år..

Dagbladet - I førrgår: 02:00

- Vil se mer av dette

I flere dager har et kraftig uvær herjet i den kinesiske provinsen Henan. Så langt er det rapportert 25 dødsfall og 200 000 mennesker har evakuert hjemmene sine. Norsk meteorolog er redd fenomenet Vil bli vanligere..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:31

– Sorgen forsvinner aldri

Angrepet var et angrep på den politiske debatten, skriver Danmarks statsminister Mette Frederiksen (S) i en hilsen i anledning tiårsmarkeringen for 22. juli. – Ofrene kom fra samtlige deler av Norge.

Klartale - 22 juli 21 kl. 09:28

Tror at smitten Vil øke framover

Den indiske varianten av korona-viruset er dominerende i Norge. Eksperter regner med at smitten Vil øke i tiden framover..

NRK - 22 juli 21 kl. 06:35

OL: 950 skal se åpningsseremonien

950 tilskuere får være tilstede på stadion for å se åpningsseremonien til OL i Tokyo, skriver Reuters. På grunn av smittesituasjonen i Tokyo, ble det tidligere denne måneden bekreftet at OL Vil foregå i en svært begrenset form, og uten publikum på tribunene. På åpningsseremonien Vil det altså likevel være noe publikum tilstede, ifølge Reuters..

NRK - 21 juli 21 kl. 18:56

Vil samarbeide ved neste helsekrise

Sverige og Norges statsminister møttes onsdag for å diskutere landenes håndtering av pandemien. I fremtiden Vil de to landene samarbeide om helsekriser. – Vi har noen områder hvor det er behov for utvikling, og det gjør vi bedre sammen, sa Stefan Löfven til pressen utenfor statsministerens representasjonsbolig i Oslo..

VG - 1 time siden

Nå ryker finværet: - Man bør passe på

Etter flere uker med sol og varme må en nå forberede seg på plutselige værendringer. Men nord i landet Vil det til uka bli varmere..

NRK - 2 timer siden

Torevêret bevegar seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det Vil halde seg søraust for Trondheim.

E24 - 2 timer siden

Leier ut feriebolig på fire hjul: – Vi hadde aldri sett for oss at det skulle bli så populært

Da Ingrid og Karsten ved en tilfeldighet kjøpte «Harry», var de uvitende om at det skulle bli starten på en helt unik bedrift. Tre år senere Vil gründerne leve av virksomheten – og jobbe kun seks måneder i året..

NRK - 3 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 21 juli 21 kl. 13:29

Vil produsere vaksinar i Sør-Afrika

Vaksineprodusentane Biontech og Pfizer kunngjorde onsdag at dei har funne ein samarbeidspartnar for å produsere koronavaksinen lokalt i Sør-Afrika, frå og med 2022. Vaksinane Vil deretter bli distribuert til fleire land i Afrika, ifølge Reuters. Dette er den første avtalen om produksjon og distribusjon på det afrikanske kontinentet, ifølge nyheitsbyrået..

E24 - 4 timer siden

Børsnedtur demper ikke matkasseoptimismen: – Vi vokser i full fart

Aksjonærene i matkassekonsernet LMK Group har ikke hatt noen hyggelig reise siden børsnoteringen i mars, men selskapet er trygg på videre vekst og lønnsomhet. Samtidig tror en analytiker at nordmenns appetitt for matkasser Vil øke etter inntoget til tyske HelloFresh..

NRK - 4 timer siden

Farevarsel flere steder i landet

Det er lyn-aktivitet nord i Innlandet, i indre strøk av Sogn og Fjordane, i Møre og Romsdal og i indre strøk av Trøndelag, melder Meteorologisk institutt. Mandag ettermiddag og kveld Vil det være fare for mye lyn og torden på Helgeland og Saltfjellet. Østafjells ventes det styrtregn fra mandag ettermiddag.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 11:59

PST varsler om trusler fra høyreekstreme digitale nettverk

Høyreekstreme digitale nettverk Vil prege trusselbildet fremover, og nye angrep Vil sannsynligvis utføres av aktører fra….

NRK - 21 juli 21 kl. 11:35

Ny rapport om høyreekstremisme

Høyreekstreme digitale nettverk Vil prege trusselbildet fremover. Det fastslår Politiets sikkerhetstjeneste (PST) i en ny rapport om trusselen fra høyreekstremister etter 22. juli 2011.

NRK - 21 juli 21 kl. 11:35

PST: Høyreekstremisme en trussel

Høyreekstreme digitale nettverk Vil prege trusselbildet fremover. Det fastslår Politiets sikkerhetstjeneste (PST) i en ny rapport om trusselen fra høyreekstremister etter 22. juli 2011.

Klartale - 21 juli 21 kl. 10:43

Norge Vil ikke tvinge afghanere til retur i sommer

Det er for utrygt i Afghanistan til at Norge Vil tvinge folk tilbake dit..

E24 - 8 timer siden

Fagforbundets hotell og 18 hytter har ligget brakk i ti år

En 94 måls strandtomt eid av Fagforbundet ved Oslofjorden ligger brakk. Nå Vil eiendomsutviklere bygge privatboliger på området, men det ønsker ikke kommunen og de lokale..

NRK - 17 juli 21 kl. 07:14

Vil ha tips etter skyteepisode

Politiet Vil ha tips etter skyteepisoden på Lørenskog tirsdag 13. juli, skriver Romerikes Blad. I går ble en mann varetektsfengslet etter å ha blitt siktet for drapsforsøk.

NRK - 21 juli 21 kl. 01:32

Spania Vil forby Franco-støtte

Regjeringen i Spania Vil forby uttrykksformer som støtter Francos diktatur og organer som hyller politikken og lederne under diktaturet. Lovutkastet er nok en milepæl i den sosialistledede koalisjonsregjeringens mål om å helbrede splittelsen som diktatoren har skapt i landets historie..

Aftenposten - 19 timer siden

Stormaktene Vil hjelpe Haiti. Befolkningen ber dem holde seg langt unna.

En lang liste med skandaler forklarer hvorfor folk på Haiti er skeptiske til hjelp utenfra..

Aftenposten - Igår: 17:24

Fløya-børsen: «Fløya-veteranen vartet opp med en scoring som Vil bli husket lenge»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i cupkampen mot TUIL..

NRK - Igår: 17:17

Alkohol-tabu blant norske prester

Mange norske prester peker på en stadig mer åpen alkoholkultur i kristne miljøer. Men flere synes det er vanskelig å snakke høyt om at de er glad i å ta seg en øl. – Det skal ikke mye til før folk reagerer kraftig.

E24 - Igår: 16:53

Seadrill med ny redningsplan: Fredriksen Vil stille opp med 50 mill. dollar

Kriserammede Seadrill prøver å unngå konkurs, og har nå lansert en plan som skal redde riggselskapet..

NRK - Igår: 16:40

To personar arrestert i Trondheim

To personar er arrestert i Trondheim, sikta for narkotikakriminalitet og brot på vegtrafikklova, skriv Trøndelag politidistrikt i ei pressemelding. Dei har i dag søkt etter personar med tilknyting til bilen som blei funne på Heimdal, etter den ikkje stoppa for kontroll frå politiet. Politiet fekk vitneobservasjonar som tilsa at det kunne vere fare for liv og helse, og sat derfor inn helikopter og patruljar i søket.

NRK - Igår: 16:20

Flere pågripelser etter bombeangrep

Flere personer er pågrepet etter selvmordsangrepet som kostet minst 36 mennesker livet i Iraks hovedstad Bagdad mandag kveld. Lørdag kunngjorde statsminister Mustafa al-Kadhemi at medlemmer av en terrorcelle mistenkt for å stå bak angrepet, har blitt pågrepet. – Vi har pågrepet alle medlemmene i den feige terrorcellen som planla og gjennomførte angrepet på markedet.

NRK - 16 juli 21 kl. 10:59

Ungarn Vil tilby tre vaksinedoser

Ungarn Vil fra august tilby sine innbyggere en tredje vaksinedose, opplyser statsminister Viktor Orbán. I et radiointervju fredag opplyste Orbán at myndighetene også Vil pålegge helsepersonell å ta vaksine, skriver Reuters..

Aftenposten - Igår: 09:58

Nå kan du leie ut parkeringsplassen din til naboen fra mobilen

Det er blitt fjernet nesten 5000 P-plasser i Oslo siden 2016. Appen ParkIt Vil gjøre flere private P-plasser….

E24 - 20 juli 21 kl. 08:12

Sveitsisk nanosatellitt-selskap Vil hente 480 mill. før Euronext Growth-notering

Astrocast har planer om å ha 100 satellitter i bane innen 2025. Nå Vil selskapet på børs i Oslo..

E24 - Igår: 09:17

USAs finansminister frykter mislighold av statsgjeld

Allerede neste måned Vil USAs regjering nå det såkalte gjeldstaket. Finansminister Janet Yellen advarer mot konsekvensene dersom statsgjelden misligholdes..

NRK - 20 juli 21 kl. 07:21

Karbonutslepp på veg mot rekordnivå

Globale karbonutslepp er på veg mot tidenes høgste nivå i 2023, ifølge Det internasjonale energibyrået (IEA). Berre 2 prosent av den økonomiske støtta etter pandemien Vil gå til fornybar energi. Det utgjer 380 milliardar dollar ut frå ein totalpott på 16 billionar dollar.

E24 - Igår: 08:09

– Nå må vi gjennomgå regulering av finfluensere

Finanstilsynet er bekymret for at stadig flere baserer investeringsbeslutninger på Villedende informasjon i sosiale medier. Nå varsler stortingsrepresentant Peter Frølich at justiskomiteen Vil se på strengere regulering av finfluensere..

Aftenposten - Igår: 07:57

Israel Vil kutte utslippene med 85 prosent innen 2050

I kampen mot klimakrisen går Israels regjering inn for å kutte karbonutslippene med minst 85 prosent fra 2015-nivå innen….

Aftenposten - Igår: 07:30

Disse gutta bor i Tromsø. I dag Vil de skape sensasjon 27 mil unna – mot TIL

Skånland har ikke spilt en offisiell kamp på nesten to år. Likevel har de troa på å sende TIL ut av cupen allerede i….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt