Vil

Sunday, 19 September, 10:56

Nyheter om Vil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 sep 21 kl. 17:10

Støre Vil ha med både Sp og SV

Ap-leiar Jonas Gahr Støre seier han går for plan A, og Vil jobbe for å danne ei fleirtalsregjering der både Sp og SV er med. Han Vil snakke med både Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og SV-leiar Audun Lysbakken for å prøve å finne ein felles plattform for ei ny regjering, sa han. I tillegg sa han på ein pressekonferanse tysdag at han også Vil ta kontakt med Raudt og MDG.

NRK - Igår: 16:16

Stortinget går i dialog med Ropstad

I dag blei det kjent at KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad tok aktive grep for å unngå å betale 175.000 kroner i skatt på statsrådsbustaden sin. Til VG seier stortingsdirektør Marianne Andersen at dei Vil snakke med Ropstad om saka.

NRK - Igår: 14:02

Etterforsker ikke Ropstad

Oslo-politiet Vil ikke iverksette en etterforskning av KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad på eget initiativ, kun hvis de mottar en anmeldelse fra Skatteetaten. Det får Aftenposten opplyst fra politiinspektør Ole Rasmus Knudsen. – Dersom Skatteetaten finner at det foreligger straffbare forhold knyttet til en skattesak, Vil de normalt anmelde saken til politiet og innlevere relevant dokumentasjon.

NRK - 08 sep 21 kl. 16:21

Vaksinerer 12-15 åringene fra mandag

Unge født i år 2006–2008 Vil fra og med mandag 13. september i uke 37 få tilbud om koronavaksine i Oslo kommune. De som er født i 2009 og har fylt 12 år kan møte til drop-in fra mandag 20.

Dagbladet - I førrgår: 16:08

Vil innskrenke rettighetene: - Usmakelig

Den danske regjeringen Vil nekte innsatte på livstid å date. De Vil heller ikke la dem uttale seg offentlig om sine forbrytelser..

NRK - 16 sep 21 kl. 09:10

DN: Regjeringen Vil gjenåpne

Regjeringen Vil varsle full gjenåpning av samfunnet på en pressekonferanse om koronasituasjonen på fredag. Det skriver DN. DN skriver at regjeringen i dag skal beslutte om nøyaktig når tidspunktet for gjenåpning Vil bli.

NRK - 16 sep 21 kl. 09:10

Helsedep. avviser gjenåpning

Regjeringen Vil varsle full gjenåpning av samfunnet på en pressekonferanse om koronasituasjonen på fredag. Det skriver DN. DN skriver at regjeringen i dag skal beslutte om nøyaktig når tidspunktet for gjenåpning Vil bli.

NRK - 15 sep 21 kl. 17:53

USA Vil ha dialog med Nord-Korea

USA seier dei fordømmer Nord-Koreas prøveskyting av to langdistanserakettar onsdag. Dei meiner hendinga er brot på fleire FN-resolusjonar. Men ein talsperson for det amerikanske utanriksdepartementet seier til AFP at dei likevel Vil halde fram dialogen med Nord-Korea.

NRK - 15 sep 21 kl. 11:43

Vil foregå sprenging i Oslo sentrum

I forbindelse med bygging og rehabilitering i Regjeringskvartalet i Oslo Vil det i tiden fremover foregå sprengning på området. Det skriver politiet i Oslo på Twitter. Det Vil bli varslet med sirene før hver sprengning..

NRK - 15 sep 21 kl. 07:26

FNB Vil bytte navn

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) Vil nå bytte navn, etter et svært dårlig stortingsvalg, skriver Aftenbladet. Partiet fikk så vidt over 3.300 stemmer.

NRK - 12 timer siden

Sverige Vil øke avgifter på alkohol

Regjeringen i Sverige Vil øke avgiftene på tobakk og alkohol mer enn det de tidligere har antydet, ifølge en pressemelding fra Forsvarsdepartementet. Økningen skal blant annet bidra til å styrket det svenske forsvaret, skriver SVT..

Klartale - 14 sep 21 kl. 17:31

Støre Vil snakke med alle partiene som Ville ha ny regjering

Jonas Gahr Støre sier han Vil snakke med alle de fire andre partiene som Vil ha ny regjering. Men målet er en regjering med de tre partiene som styrte fra 2005 til 2013..

NRK - 14 sep 21 kl. 17:10

Støre går for plan A

Ap-leiar Jonas Gahr Støre Vil jobbe for å danne ei fleirtalsregjering der både Sp og SV er med. Han Vil snakke med både Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og SV-leiar Audun Lysbakken for å prøve å finne ein felles plattform for ei ny regjering, sa han. I tillegg sa han på ein pressekonferanse tysdag at han også Vil ta kontakt med Raudt og MDG.

NRK - 10 sep 21 kl. 14:44

Vil styrke bostøtten med 70 mill.

Regjeringen Vil styrke bostøtten i statsbudsjettet for 2022, gjennom å senke egenandelen for husstander med flere enn én person. Det innebærer at utgiftene til bostøtte økes med 70 millioner kroner i regjeringens foreslåtte statsbudsjett for 2022. I en pressemelding anslår Høyre at dette Vil gi om lag 17.

NRK - 19 timer siden

Hellas åpner ny migrantleir

En ny høysikkerhets migrantleir ble åpnet på den greske øya Samos på lørdag. Den skal ha plass til 3.000 mennesker.

NRK - 19 timer siden

– Riktig av Ropstad å trekke seg

Sentralstyremedlem i KrF, Karin Kirsti Bakklund Bjørkhaug, mener det var riktig av Kjell Ingolf Ropstad å trekke seg. Det sier hun til NRK. Hun Vil ikke si noe om hvem som bør bli partiets neste partileder.

NRK - 14 sep 21 kl. 13:24

Vil endre finansiering av kullkraft

OECD skal forhandle om å forby eksportfinansiering av kullkraftverk. Ifølge Nærings- og fiskeridepartementet er det et forslag Norge Vil stille seg bak, skriver NTB. Norge har sammen med EU, Canada, USA, Storbritannia, Sveits og Sør-Korea fremmet et forslag i OECDs eksportfinansieringsgrupper om forbud av eksportfinansiering av kullkraftverk uten effektiv karbonfangst.

NRK - 13 sep 21 kl. 23:07

Ropstad: Regjeringen Vil gå av

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gratulerte Jonas Gahr Støre (Ap) med valgseieren og sier regjeringen Vil gå av. – Regjeringa har mistet støtten i stortinget, og vi Vil gå av så snart en ny regjering er på plass, sier KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad på valgvaken..

NRK - Igår: 19:51

Siktet i Trosterud-saken løslates

Politiet Vil løslate mannen som torsdag morgen ble pågrepet og siktet for å ha skutt to personer på Trosterud i Oslo i august. Det er mannens forsvarer, advokat Marit Lomundal Sæther, som opplyser dette til NTB fredag kveld. Torsdag ble mannen pågrepet og siktet for drapsforsøk.

NRK - Igår: 16:52

Danskene øker prisen på snus

En ny avgift skal bidra til å hindre at unge dansker snuser. Regjeringen Vil øke prisen på en snusboks med 15 kroner. – Kreativiteten i tobakksindustrien er enorm.

NRK - Igår: 16:46

Verden på vei mot 2,7 grader

– Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming. Det Vil i så fall være katastrofalt, advarte FNs generalsekretær António Guterres i en uttalelse fredag. En FN-rapport om 191 lands utslipp viser at målene som er nedfelt i Parisavtalen, ikke Vil nås.

NRK - Igår: 16:46

FN: Verden på vei mot 2,7 grader

– Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming. Det Vil i så fall være katastrofalt, advarte FNs generalsekretær António Guterres i en uttalelse fredag. En FN-rapport om 191 lands utslipp viser at målene som er nedfelt i Parisavtalen, ikke Vil nås.

NRK - 13 sep 21 kl. 14:27

Humanitær støtte til Afghanistan

Mandag holdes en internasjonal giverkonferanse for Afghanistan, for å avverge en humanitær krise. Ifølge FN-anslag trenger landet rundt 606 millioner dollar, som tilsvarer nesten 5,3 milliarder kroner, ut året. Det er enighet om behovet, men vestlige land er bekymret for hvordan Taliban-regimet Vil bruke pengene, og Vil knytte betingelser til hjelpen, skriver NTB.

NRK - Igår: 14:52

Russland om valget

Russiske myndigheter sier de har notert seg at representanter for Det norske Arbeiderparti har tatt til orde for å forbedre forholdet til Russland. Pressetalskvinne Maria Zakharova sier i en kommentar til valgresultatet, at det nå Vil vise seg hvordan den nye regjeringskoalisjonen Vil forholde seg til Russland. – Det er viktig ikke bare å se hva som blir sagt, men hva som blir gjort sier Zakharova, i den første offisielle russiske kommentaren til at sentrum-venstresiden med Arbeiderpartiet i spissen etter alt å dømme nå overtar makten i Norge.

NRK - I førrgår: 07:33

Gjenopning avhengig av vaksinasjon

Det er framleis uvisst når smitteverntiltaka kan bli fjerna i Noreg. Dei siste vekene har færre blitt smitta, og helsestyresmaktene reknar med at talet på innlagde også Vil gå nedover snart. Men talet på vaksinerte må opp, seier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK.

Aftenposten - I førrgår: 22:05

To skillelinjer Vil prege kulturpolitikken fremover

To skillelinjer Vil prege kulturpolitikken fremover: by mot land og elite mot folk..

NRK - 31 aug 21 kl. 11:00

Svak klimaeffekt av norsk oljekutt

Et kutt i norsk olje- og gassproduksjon Vil trolig bidra til høyere globale utslipp. Det er konklusjonen i en rapport skrevet av Rystad Energy på oppdrag for Norsk Olje og Gass. Rapporten anslår at dersom Norge kutter produksjonen av olje med 10 fat, Vil 9 av disse erstattes av andre land.

Klartale - I førrgår: 13:33

Vil holde samtalen hemmelig

Audun Lysbakken besøkte Jonas Gahr Støre i formiddag. Lysbakken sier møtet var positiv, men Vil ikke si hva de snakket om..

NRK - 08 sep 21 kl. 09:29

Ap: Nei til omfattende oljeleting

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men Vil fortsette kartleggingen på eksisterende felter. Under partilederutspørringen i NRK uttalte Støre at han ikke kan gå med på kravet fra MDG om at de ikke kan støtte en regjering som Vil fortsette å lete etter olje. – Da får MDG heller støtte Erna Solberg og Sylvi Listhaug, svarte Støre.

NRK - 12 sep 21 kl. 07:18

President Vil endre grunnlov

Tunisias president Kais Saied er klar til å gjøre endringer i grunnloven. Han lover også ny regjering, men Vil ikke si når den kan være på plass. Landet har vært i limbo siden presidenten avsatte statsministeren i sommer og stengte parlamentet på ubestemt tid.

NRK - 12 sep 21 kl. 06:42

MDG Vil øke elavgiften

Miljøpartiet De Grønne Vil øke elavgiften for å få ned strømforbruket til folk flest. Partiet mener Norge behøver høyere strømpriser enn det som har vært normen de senere årene. – Vi ønsker ikke å bruke strømprisen aktivt for å utjevne sosiale forskjeller i samfunnet.

NRK - 12 sep 21 kl. 06:42

MDG:Økt elavgift og nye strømkabler

Miljøpartiet De Grønne Vil øke elavgiften for å få ned strømforbruket til folk flest. Partiet mener Norge behøver høyere strømpriser enn det som har vært normen de senere årene. – Vi ønsker ikke å bruke strømprisen aktivt for å utjevne sosiale forskjeller i samfunnet.

NRK - 07 sep 21 kl. 17:52

Startar vaksinering av 12-15 år

Bergen kommune Vil frå neste veke av starte vaksineringa av unge i alderen 12-15 år. Frå tysdag 14. september Vil den første gruppa kunne møte til drop-in på gitte tidspunkt.

NRK - 15 sep 21 kl. 15:57

Vil ikkje bekrefte møte

Det er uvisst om det blir møte mellom Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og Ap-leiar Jonas Gahr Støre i dag. Då NRK møtte Vedum på Stortinget onsdag, kunne han ikkje bekrefte at det blir møte i dag. Støre seier til VG at han reknar med at dei to Vil møte kvarandre anten i dag eller i morgon..

NRK - 11 sep 21 kl. 13:03

Mindre koronapessimisme

37 prosent av de spurte i en undersøkelse tror norsk økonomi Vil være svekket i lang tid på grunn av korona. Det er 30 prosentpoeng færre enn for et år siden, skriver NTB. Tallene kommer fra en ny undersøkelse gjennomført av Opinion på vegne av den årlige havkonferansen The Ocean i Bergen, som Bergen kommune, Universitetet i Bergen og Havforskningsinstituttet med flere står bak.

NRK - 15 sep 21 kl. 12:07

Sier juntaen krever å få overvåke

En av årsakene til at Telenor Vil selge virksomheten sin i Myanmar er at militærjuntaen krever at Telenor aktiverer overvåkningsutstyr. Det skriver selskapet i en pressemelding onsdag. I juli skrev danske Danwatch at Telenors virksomhet i Myanmar har blitt tvunget til å gi militærregimet tilgang til brukerdata som adresser og anropshistorikk.

NRK - 15 sep 21 kl. 10:33

EU-leder varsler felles beredskap

Europakommisjonens leder varslet onsdag en ny beredskapsmyndighet for helsekriser for å være bedre rustet mot en ny pandemi. – Vi jobber med en europeisk helseunion – også for verdens skyld. Vi har vist at vi er best når vi jobber sammen, sa Europakommisjonens president Ursula von der Leyen, som også lovet 200 millioner ekstra vaksinedoser til land utenfor unionen.

VG - 45 minutter siden

TV-anmeldelse «The Morning Show» sesong 2: Kaotisk morgenstemning

«The Morning Show» Vil være den første serien som dramatiserer koronavirusets inntog på kloden. Det er det minste problemet med den vanskelige andresesongen..

Aftenposten - 1 time siden

Flere politikere har tatt kontakt med Stortinget for å finne ut om de skylder skatt på pendlerboliger

Stortingspresident Tone W. Trøen (H) Vil ikke ta kritikk etter skattekaoset..

VG - 1 time siden

Ulik oppfatning av å dele treningsøkter: – Det har gått for langt

LAVAZÈ (VG) Noen av utøverne på langrennslandslaget deler store deler av treningen på treningsappen Strava, mens andre Vil være mer hemmelighetsfulle..

NRK - 2 timer siden

Forsinkelser i togtrafikken

Togtrafikken i Oslo-området rammes av forsinkelser og innstillinger søndag morgen, på grunn av en signalfeil ved Asker stasjon. Feilen berører togene som går over Drammenbanen og Askerbanen. – Vi jobber med å rette feilen men vet ikke hvor lang tid det Vil ta, melder Bane Nor.

NRK - 4 timer siden

Signalfeil i Oslo

Togtrafikken i Oslo-området rammes av forsinkelser og innstillinger søndag morgen på grunn av en signalfeil ved Asker stasjon. Feilen berører togene som går over Drammenbanen og Askerbanen. – Vi jobber med å rette feilen men vet ikke hvor lang tid det Vil ta, melder Bane Nor.

NRK - 10 timer siden

Romturister returnerer til jorden

Romkapselen «Crew Dragon» som har vært på reise i tre dager i verdensrommet med fire turister er ventet å returnere til jorden natt til søndag. Den skal etter planen lande i havet utenfor kysten i Florida, der det Vil være en flåte som er i beredskap, skriver CNN..

NRK - 13 timer siden

Rauk ut av Stjernekamp

Kevin Mbugua måtte forlate Stjernekamp-konkurransen laurdag. Opera var kveldens tema, og Kevin fekk terningkast fire frå NRKs kritikar. Neste laurdag er det klart for country.

VG - 15 timer siden

Gråtkvalt Joakim Kleven ute av «Skal vi danse»: – Det verste er at jeg Vil savne alle sammen

Etter opptelling av dommerpoeng og seerpoeng Joakim Kleven måtte forlate årets sesong av «Skal vi danse». Da kom tårene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt