Fortsette

Wednesday, 20 October, 18:04

Nyheter om Fortsette

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 timer siden

Nordmenn vil Fortsette håndspriting

Ni av ti nordmenn vil at butikker og spisesteder skal Fortsette med å tilby håndsprit etter gjenåpningen. Fire av fem spurte i undersøkelsen Norsk koronamonitor som Opinion har utført blant om lag 10.000 nordmenn i oktober, svarer at de føler det er trygt å handle og gå på kafé igjen etter gjenåpningen..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 20:00

Norge lyktes, mens Sverige mislyktes. Vil det Fortsette slik?

Nå er spørsmålet: Vil Norge Fortsette å lykkes bedre enn Sverige?.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

NRK - 08 sep 21 kl. 09:29

Ap: Nei til omfattende oljeleting

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men vil Fortsette kartleggingen på eksisterende felter. Under partilederutspørringen i NRK uttalte Støre at han ikke kan gå med på kravet fra MDG om at de ikke kan støtte en regjering som vil Fortsette å lete etter olje. – Da får MDG heller støtte Erna Solberg og Sylvi Listhaug, svarte Støre.

E24 - 28 sep 21 kl. 16:25

Opec: Oljeforbruket vil Fortsette å øke

Etterspørselen etter olje vil Fortsette å øke fram til 2045, tross forsøk på å kutte klimautslipp, spår oljekartellet Opec..

Aftenposten - 5 timer siden

Vil fortsatt få utbytte fra familiebedriften mens han er næringsminister

Jan Christian Vestre vil Fortsette å få millionutbytte fra familiebedriften mens han er næringsminister..

E24 - 5 timer siden

Den nye næringsministeren er god for over 50 millioner

Jan Christian Vestre vil Fortsette å få millionutbytte fra familiebedriften mens han er næringsminister. Han er Støre-regjeringens andre mangemillionær..

Aftenposten - 23 timer siden

– Da spørsmålet om jeg skulle Fortsette kom for alvor kjente jeg at det vil jeg egentlig ikke

I sin tid var det Sunniva Holmås Eidsvoll (38) som hentet Inga Marte Thorkildsen (45) til stillingen som byråd for….

NRK - 25 sep 21 kl. 05:39

Vil Fortsette oljeletingen

Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, vil ikke høre snakk om letestans på norsk sokkel og har ingen tro på at SV vil få gjennomslag i oljepolitikken. SV gikk til valg på å stanse all leting etter ny olje og gass, men både Ap og Sp vil Fortsette leteaktiviteten. Gir de etter, vil de få Eggum og Fellesforbundet på nakken, skriver Dagsavisen..

NRK - I førrgår: 07:44

Helge Aasen fortsett som Elkemsjef

Helge Aasen har vore fungerande konsernsjef i metall og materialprodusenten Elkem sidan i sommar. No fortsett han som sjef for selskapet. Aasen var selskapet sin konsernsjef frå 2009 til 2019, og eit samrøysta styre har no sagt ja til at han kan Fortsette å styre selskapet.

NRK - I førrgår: 07:44

Helge Aasen held fram som Elkemsjef

Helge Aasen har vore fungerande konsernsjef i metall og materialprodusenten Elkem sidan i sommar. No held han fram som sjef for selskapet. Aasen var selskapet sin konsernsjef frå 2009 til 2019, og eit samrøysta styre har no sagt ja til at han kan Fortsette å styre selskapet.

NRK - I førrgår: 19:52

Bill Clinton ute av sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å Fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

E24 - 17 okt 21 kl. 13:36

Oljefondssjefen på plattform: – Det er bare å Fortsette å pumpe

Troll-plattformen leverte gass for rundt en milliard kroner i løpet av døgnet oljefondssjefen og Equinors nye finansdirektør var på besøk..

VG - 17 okt 21 kl. 09:34

Corona påvirket søvnen vår – og vil Fortsette å gjøre det

Studier verden over viste at coronapandemien bidro til søvnløse netter, men også bedre søvn for noen. Søvnforskere tror gjenåpningen kan by på utfordringer..

NRK - 17 okt 21 kl. 01:42

En natt til på sykehus for Clinton

Tidligere president Bill Clinton skal tilbringe enda en natt på sykehus i California der han får behandling for blodforgiftning. Clinton ble tirsdag lagt inn på sykehuset i Irvine, sør for Los Angeles. Ureña sa lørdag at Clinton blir en natt til på sykehuset for å Fortsette antibiotikabehandlingen han får.

NRK - 15 okt 21 kl. 22:00

Fengslet etter nabokrangel

En Stavanger-kvinne er siktet for å ha kastet en hengelås i hodet på en nabo, og skal ha gått løs med superlim på våtdrakter, en elbil-lader og en garasjeport. Kvinnen er i Sør-Rogaland tingrett varetektsfengslet i fire uker på grunn av gjentakelsesfare, skriver NTB som siterer Stavanger Aftenblad. Tingretten frykter at hun vil Fortsette å plage naboer.

NRK - 21 sep 21 kl. 18:10

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil Fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 22:09

Får ikke lenger kompensasjon for nedsatt formuesskatt, men Bø Vil Fortsette som «Norges Monaco»

Kommunen må belage seg på å ta regningen for «skatteflyktningene» med ny regjering. Det skremmer ikke Bø-ordføreren..

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

NRK - 12 okt 21 kl. 21:19

Generalsekretær i Venstre går av

Marit H. Meyer har hatt jobben som generalsekretær i Venstre i fire år, men velger ikke å ikke Fortsette, skriver Budstikka. – Å forplikte meg til fire nye år var jeg ikke klar for, sier hun.

E24 - 12 okt 21 kl. 15:42

Får støtte til å Fortsette som IMF-sjef

Det internasjonale pengefondet (IMF) varsler full tillit til Kristalina Georgieva etter anklagene om korrupsjon..

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:07

Hun skal lede det nye Sametinget

Tre partier har forhandlet i tre uker. Det er Norske Samers Riksforbund (NSR), Flyttsamelista og Senterpartiet. Nå har de endelig blitt enige.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:27

Siste statsråd for Solberg

Statsminister Erna Solberg var i ettermiddag i statsråd på slottet for siste gang. Solberg overleverte sin avskjedssøknad til kong Harald. Kong Harald vil nå etter råd fra Solberg kontakte Ap-leder Jonas Gahr Støre og formelt gi ham oppdraget med å danne ny regjering, mens han ber Solberg Fortsette som leder av et forretningsministerium inntil en ny regjering er klar på torsdag..

Klartale - 12 okt 21 kl. 11:18

Pekte på Jonas Gahr Støre som ny statsminister

Tirsdag talte statsminister Erna Solberg for Stortinget. Det gjorde hun for å søke avskjed som statsminister. Dette er vanlig å gjøre etter at en ny regjering har blitt valgt.

Klartale - 12 okt 21 kl. 06:00

Frykter at villreinen blir utryddet

SJEKKES: Dette er et av over tusen dyr som har blitt sjekket for sykdommen.I fjor ble skrantesyken funnet i en villreinbukk under jakta. Det er en sykdom som gjør at reinsdyr sliter med å få i seg næring, og oppfører seg unormalt. Den kan også smitte elg, rådyr og rein.

NRK - 18 sep 21 kl. 14:48

Ulstein: – Vond dag for mange

Utviklingsminister og Kjell Ingolf Ropstads partikollega Dag-Inge Ulstein (KrF) sier det hadde vært vanskelig for Ropstad å Fortsette som partileder. – Det er en vond dag, for mange. Aller mest for Kjell Ingolf.

E24 - 11 okt 21 kl. 19:25

USA og Japan vil kaste IMF-lederen

Det er splittelse i styret om hvorvidt Kristalina Georgieva bør få Fortsette som toppsjef i Det internasjonale pengefondet (IMF)..

NRK - 18 sep 21 kl. 10:14

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan Fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 11 okt 21 kl. 15:48

Isabelle Pedersen vrakes

Hekkeløper Isabelle Pedersen er ikke tatt ut til landslaget kommende sesong. Det ble klart da landslaget i friidrett ble presentert mandag. Sportssjef i friidrettsforbundet, Erlend Slokvik, tok da ut friidrettslandslaget med utøvere som satser mot OL i Paris i 2024.

NRK - 10 okt 21 kl. 20:27

Mann på sykehus etter voldshendelse

Politiet ble ca. kl.16.

NRK - 10 okt 21 kl. 03:31

Polen vil følge EU-lover

Polen vil Fortsette å respektere EUs bindende lovverk, heter det i en uttalelse fra regjeringen. Dermed går regjeringen mot landets grunnlovsdomstol. Uttalelsen, som lørdag kom fra landets utenriksdepartement, kommer etter massiv kritikk og spørsmål rundt Polens holdning til EUs lovverk.

NRK - 08 okt 21 kl. 09:10

46 millimeter på 24 timer

Det er kommet mye nedbør på Vestlandet i natt og i morgentimene. I Bergen er det for eksempel kommet 46 millimeter på 24 timer, det aller meste etter klokken to. Det skal Fortsette å regne utover dagen..

NRK - 08 okt 21 kl. 09:10

58 millimeter på 24 timer

Det er kommet mye nedbør på Vestlandet i natt og i morgentimene. I Bergen er det for eksempel kommet 58 millimeter på 24 timer, det aller meste etter klokken to. Det skal Fortsette å regne utover dagen..

NRK - 08 okt 21 kl. 09:10

59 millimeter på 24 timer

Det er kommet mye nedbør på Vestlandet i natt og i formiddag.I Bergen kom det foreksempel 59 millimeter frem til klokken 12. Det skal Fortsette å regne utover dagen..

Klartale - 14 sep 21 kl. 13:56

Ønsker å Fortsette som leder

Erna Solberg tapte valget mot Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre. Likevel ønsker hun å Fortsette som leder for Høyre..

E24 - 06 okt 21 kl. 06:32

Derfor flytter ladesuksessen utviklingen til Oslo: - Et naturlig steg

På grunn av lokal kompetansemangel ser nå Easee til Oslo for å Fortsette utviklingen: - Man kan ikke være så naive at man tror man finner alle i regionen, sier de..

NRK - 04 okt 21 kl. 23:27

Etiopias statsminister tatt i ed

Etiopias statsminister Abiy Ahmed har innledet en ny femårsperiode ved makten etter å avlagt ed i en seremoni i hovedstaden Addis Abeba. Abiy skal Fortsette å styre et land som er sterkt preget av den snart ett år lange krigen mellom regjeringsstyrker og Tigray-styrker nord i landet..

Klartale - 04 okt 21 kl. 06:00

Kvinnelig bedrift utfordrer Taliban

Shafiqeh Attai ønsker å Fortsette med produksjon av safran. Hun håper Taliban holder seg unna..

NRK - 03 okt 21 kl. 20:25

Tror saken mot Hagen bli henlagt

Advokat Svein Holden er helt sikker på at Tom Hagen ikke kommer til å bli tiltalt for å ha drept Anne-Elisabeth Hagen, som forsvant 31. oktober 2018. Overfor TV 2 forklarer Holden dette med bakgrunn i det bevisbildet han er kjent med.

E24 - 03 okt 21 kl. 17:17

Johnson sier at varemangelen kan Fortsette helt til jul

Statsminister Boris Johnson sier han har kjent til krisen i transportnæringen lenge og at varemangelen kan komme til å vare helt til jul..

NRK - 03 okt 21 kl. 12:12

Tredje vaksinedose i Israel

Israelske myndigheter øker presset for en tredje dose med koronavaksine. Fra søndag blir vaksinepasset bare gyldig i seks måneder etter andre dose. Etter 6 måneder må man ta en tredje dose for å kunne Fortsette å bruke passet til å slippe inn på universiteter, restauranter, treningssentre, og nesten alle andre offentlige områder.

Aftenposten - 02 okt 21 kl. 16:21

Jesper(19) tok historisk gull i øsende regnvær i Bergen:- Det stopper ikke en tromsøværing som har trent i regn i hele sommer

Jesper Lundin vil Fortsette å være allsidig- i hvert fall en stund til..

VG - 01 okt 21 kl. 01:53

USA unngikk nedstenging av offentlig sektor

Kongressen har vedtatt et forslag om å Fortsette finansieringen av statsapparatet, få timer før fristen utløper. Det løser et problem, men forsinker også andre..

VG - 01 okt 21 kl. 01:53

USA unngikk nedstenging - større problemer gjenstår

Kongressen har vedtatt et forslag om å Fortsette finansieringen av statsapparatet, få timer før fristen utløper. Det løser et problem, men forsinker også andre..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt