Fortsette

Saturday, 25 June, 06:17

Nyheter om Fortsette

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 07 jun 22 kl. 13:00

Boris Johnson får Fortsette som statsminister

Boris Johnson er Storbritannias statsminister. Under korona-pandemien var han med på å bestemme hvilke regler de skulle følge. De samme reglene klarte han ikke å følge selv.

NRK - 03 jun 22 kl. 17:42

Fylkesrådet i Viken vil stille nytt Fornebu-ultimatum til Oslo

Fylkesrådet i Viken anbefaler fylkestinget å avvise Oslos nye krav om Fornebubanen slik de ser ut nå – og vil stille nytt ultimatum til Oslo. Arbeiderpartiet i Oslo la mandag fram seks krav til Viken som må oppfylles hvis de skal støtte utbyggingen av Fornebubanen. 23.

NRK - 21 timer siden

Boris Johnson sier han vil Fortsette

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier han vil Fortsette som landets leder, til tross for at partiet hans tapte to viktige suppleringsvalg torsdag. Det melder Reuters. Tapet er et nederlagt for De konservative.

NRK - Igår: 21:59

Avslutter for dagen - Fortsetter mekling i morgen

NHO Luftfart og NFO satt i møte hos Riksmekleren fra 15 til 22 torsdag. – I morgen skal vi Fortsette samtalene. Det gode arbeidet vi har påbegynt i dag vil Fortsette i morgen.

Nyhetspressen - 17 jun 22 kl. 11:36

Rentene stiger videre og inflasjonen når nye toppnoteringer

Både norske og internasjonale renter stiger i relativt rask takt, samtidig som inflasjonen i Europa befinner seg over åtte prosent per juni 2022. I de 19 landene som er en del av eurosonen, var prisveksten fra mai 2021 til mai 2022 faktisk på hele 8,1 %. Prognosene tilsier også at denne utviklingen vil Fortsette videre gjennom 2022 Rentenivå – fra svært lave nivåer til rask vekst Til å begynne med er det viktig å forstå at renter og inflasjon i noe grad henger sammen.

E24 - 15 jun 22 kl. 13:50

Investtech-analyse: Kan kursvinnerne Fortsette å gå?

Børsen har hatt en volatil periode, og mange aksjer har falt kraftig de siste månedene. Noen aksjer har trosset resten av markedet og har hatt god oppgang. Vil oppgangen Fortsette for disse?.

NRK - 23 maj 22 kl. 12:29

Andersson om Tyrkia: Dialogen kan ta litt tid

Det kan ta tid før samtalene med Tyrkia om landets motstand mot svensk og finsk Nato-medlemskap finner en løsning, sier Sveriges statsminister. – Det er bra at vi kan Fortsette denne dialogen, men det kommer sikkert til å ta litt tid, sier Magdalena Andersson til TT. Før Sverige og Finland sendte inn sine Nato-søknader forrige uke virket det som de fleste landene i alliansen var positive til å innlemme dem som nye medlemmer.

NRK - 13 jun 22 kl. 19:28

Stadig ingen budsjettenighet

Regjeringspartiene Ap og Sp kommer til å Fortsette samtalene med SV om revidert nasjonalbudsjett utover kvelden, bekrefter partene. Ifølge kilder nær forhandlingene beveget partene seg i dag mot en løsning, og det var tett med møter utover ettermiddagen. Men en eventuell budsjettavtale vil nå uansett ikke bli presentert før tidligst tirsdag formiddag, etter det NRK forstår.

Dagbladet - 11 jun 22 kl. 04:32

- Kan Fortsette krigen i et år

Ifølge ukrainsk etterretning har Russland økonomiske muskler til å Fortsette krigen i et år..

NRK - 1 time siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 02 jun 22 kl. 07:03

Ukrainas førstedame tviler på at det blir fred selv om de gir opp landområder

Selv om Ukraina gir opp landområder til Russland eller prorussiske separatister, vil ikke det stanse den russiske invasjonen, mener Ukrainas førstedame. Olena Zelenska sier i et intervju med ABC News at å gi opp land vil være som å gi opp frihet. – Ukraineren kan ikke ta på alvor disse uttalelsene vi hører fra verdensledere, i noen tilfeller fra store og viktige land.

Klartale - 17 timer siden

Soldater skal ha fått ordre om å trekke seg ut fra by

– De har fått ordre om å gjøre det. Det sier Serhij Hajdaj på Telegram fredag morgen. Telegram er en meldingstjeneste.

NRK - 20 timer siden

Milliardkontrakt på Fornebubanen

Under et døgn etter at det endelige vedtaket om å gå videre med Fornebubanen ble gjort, ble den neste store kontrakten signert. Fornebubanen og Veidekke signerte kontrakten om å bygge tunnel fra Vækerø til Lysaker. Verdien er 1,145 milliarder kroner.

Klartale - 21 timer siden

Ingen kansellert fly fredag

Flyselskapene SAS, Norwegian og Widerøe sier ingen flyginger er kansellert fredag morgen. Det har de informert nyhetsbyrået NTB om. Situasjonen kan endre seg i løpet av dagen.

Klartale - Igår: 06:00

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

NRK - Igår: 10:00

Norges Bank setter opp renta til 1,25 prosent.

Norges Bank har besluttet å sette opp renta til 1,25 prosent. Det skriver banken i en pressemelding. Dermed her renta satt opp med 0,5 prosent.

Aftenposten - I førrgår: 19:00

Fornebubanen endelig vedtatt i Oslo. Her er fem konsekvenser av vedtaket.

Etter en vår med milliardsprekker og politisk drama, vedtok bystyret i Oslo å Fortsette arbeidet med Fornebubanen..

E24 - 30 maj 22 kl. 21:38

Grunneiere må bidra hvis Fornebubanen skal Fortsette: – Dette er et spleiselag

Raymond Johansen (Ap) og byrådet i Oslo setter nye krav for at Fornebubanen skal Fortsette, etter en kostnadssprekk i milliardklassen. – Overraskende og uforutsigbart, sier utbygger som skal bygge 1.800 boliger i området..

Aftenposten - 21 jun 22 kl. 19:30

Hjemmekontorfesten bør Fortsette

Svarer Aftenposten-kommentator..

Klartale - 21 jun 22 kl. 13:58

Nå kan flere få hjelp med pass

I slutten av mai varslet politiet at reglene for nødpass ble strengere. 10. juni sa politiet at de ville at flere skulle få nødpass likevel.

NRK - 21 jun 22 kl. 13:04

Nye midlertidige kriterier for nødpass

Politiet gjør ytterligere justeringer på kravene for å få utstedt nødpass, opplyser Politidirektoratet. Fra og med onsdag 22. juni kan de som har bestilt reise til og med 1.

E24 - 21 jun 22 kl. 08:44

Venter oppgang på Oslo Børs

Den positive stemningen ser ut til å Fortsette å prege verdensmarkedene tirsdag..

NRK - 29 maj 22 kl. 12:33

Russland vil Fortsette å levere gass til Serbia

Russlands president Vladimir Putin og Sebrias president Aleksandar Vucic skal søndag ha blitt enige om at Russland skal Fortsette å forsyne Serbia med gass. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Presidentene skal ha snakket sammen på telefon, og de to landene styrker med det sitt samarbeid.

E24 - 20 jun 22 kl. 22:27

Rekordresultat for Get Inspired

2021 ble et innbringende år for netthandelsbutikken. Men selskapet forventer ikke at den den kraftige veksten vil Fortsette fremover..

NRK - 20 jun 22 kl. 18:24

Stoltenberg: Konstruktivt møte om Nato-medlemskap

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier at de hadde et konstruktivt møte i dag om søknadene fra Sverige og Finland. – Finland og Sveriges inntreden i Nato vil gjøre alliansen sterkere og hele det euro-atlantiske området sikrere, sier Stoltenberg i en nyhetsmelding fra Nato. Stoltenberg sier at Tyrkia har legitime sikkerhetsbekymringer over terrorisme som må addresseres.

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:40

Eksperter tror ikke Russland vil bruke atomvåpen

Kristin Ven Bruusgaard tror ikke Vladimir Putin vil bruke strategiske atomvåpen. Hun er postdoktor ved Institutt for statsvitenskap. Hun sier det ikke er mange som tenker på at det kan skje.

Klartale - 20 jun 22 kl. 13:40

Hva skjer med Kristiansand, Søgne og Songdalen?

Kristiansand, Søgne og Songdalen var tre kommuner for tre år siden. Men den gamle regjeringen med Høyre ville at de skulle bli til én. Det skjedde for to år siden.

NRK - 28 maj 22 kl. 07:37

MDG og Venstre går sammen for å redde Fornebubanen

Fornebubanen går en usikker framtid i møte. Nå har Miljøpartiet de grønne (MDG) og Venstre gått sammen om et utspill i forsøk på å redde den, skriver Aftenposten. Der kommer de med en appell til Ap, SV og regjeringa om å Fortsette bygginga av T-banestrekninga.

NRK - 19 jun 22 kl. 19:46

Over 200 medlemmer av amhara-folket skal være drept i Etiopia

Vitner i Etiopia sier at over 200 medlemmer av amhara-folket er drept i et angrep i Oromia-regionen. En opprørsgruppe beskyldes for massakren. – Jeg har telt 230 døde.

NRK - 27 maj 22 kl. 08:29

Fortsette å spare vatn

Trass i regn dei siste dagane, må folk i Oslo Fortsette å spare på vantet. – Det må kome jamt med regn over lengre tid, seier Frode Hult, seksjonsleiar i Vann og Avløpsetaten til NRK. Regn og sparetiltak har likevel hjelpt.

NRK - 19 jun 22 kl. 01:33

Stoltenberg: Ukraina-krigen kan vare i flere år

Nato-sjef Jens Stoltenberg tror det kan ta flere år før krigen i Ukraina er over. Kostnadene blir høye, sier han. – Ingen vet hvor lenge krigen vil vare.

VG - 18 jun 22 kl. 18:58

Mysteriet Macca

I det snart 60 år gamle TV-intervjuet slår 21-åringen Paul McCartney lakonisk fast at han ikke kan Fortsette å spille den samme musikken til han blir 40, for «ingen vil høre gamle menn spille From Me To You».

Aftenposten - 18 jun 22 kl. 08:33

Dødskulten rundt russiske supersoldater holder krigen i gang. Men noe er veldig galt med heltehistoriene.

Hvorfor reagerer ikke flere russere på de skyhøye tapene? For å Fortsette krigen, lages nye myter om russiske….

NRK - 18 jun 22 kl. 02:30

Scholz: Nødvendig å snakke med Putin

Det er fullstendig nødvendig å snakke direkte med Russlands president Vladimir Putin i Ukraina, mener Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Det er absolutt nødvendig å snakke med Putin, og det kommer både jeg og den franske presidenten til å Fortsette med, sier Scholz i et intervju med det tyske nyhetsbyrået DPA. – Det trengs noen land og noen ledere som snakker med ham, og det er nødvendig at de har et klart budskap, sier Scholz.

Klartale - 16 jun 22 kl. 10:50

Nå er Macron, Scholz og Draghi i Kyiv

Emmanuel Macron, Olaf Scholz og Mario Draghi kom fram til Ukraina torsdag morgen. De er i hovedstaden Kyiv for å møte ledere i Ukraina. Macron er president i Frankrike.

NRK - 15 jun 22 kl. 14:41

Xi lover Putin støtte fra Kina

Den kinesiske presidenten Xi Jinping har fortalt sin russiske kollega Vladimir Putin at Kina fortsatt vil støtte Russland i sikkerhetsspørsmål. Kina har siden Russland angrep Ukraina balansert det nære forholdet til Russland med frykt for å bli rammet av sanksjoner hvis støtten blir for tydelig. Onsdag snakket de to presidentene på telefon.

E24 - 15 jun 22 kl. 13:06

Ikea selger unna alle Russland-fabrikker

Interiørgiganten vil Fortsette å holde butikkene steng i Russland og kutte antall ansatte..

Aftenposten - 15 jun 22 kl. 13:06

Ikea selger unna alle Russland-fabrikker

Interiørgiganten vil Fortsette å holde butikkene steng i Russland og kutte antall ansatte..

Klartale - 23 maj 22 kl. 13:15

Afghanske kvinner blir tvunget til å dekke til ansiktet

– Vi er i dyp sorg i dag. Det skrev Khpalwak Safi på Facebook. Han er sjefredaktør for en afghansk nyhetskanal.

NRK - 14 jun 22 kl. 19:49

Presser på i offensiven mot Sievjerodonetsk

Russiske soldater setter alt inn på å omringe Sievjerodonetsk, men blir beskutt fra nabobyen. President Volodymyr Zelenskyj ber igjen om flere våpen. Russland har i ukevis angrepet Sievjerodonetsk og Lysytsjansk, som kun er atskilt av en elv.

VG - 13 jun 22 kl. 22:34

Presidenten og eksperten er mor og sønn: – Mulig jeg bruker slakterkniven mer enn før

TRONDHEIM (VG) Nyvalgt skipresident Tove Moe Dyrhaug (56) trodde aldri hun kom til å Fortsette arbeidslivet i nok et «sirkus». Sønnen og tidligere langrennsløper Niklas (34) mener det er det hun er laget for..

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 22:34

Presidenten og eksperten er mor og sønn: – Mulig jeg bruker slakterkniven mer enn før

TRONDHEIM (VG) Nyvalgt skipresident Tove Moe Dyrhaug (56) trodde aldri hun kom til å Fortsette arbeidslivet i nok et….

VG - 13 jun 22 kl. 14:04

Lange køer på Arlanda: – Kan Fortsette gjennom sommeren

ARLANDA / OSLO (VG) I helgen måtte politiet rykke til Arlanda i Sverige for å roe ned folkemengdene. Nå er igjen lange køer på flyplassen..

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 13:41

Krigen kjempes meter for meter. Men Putin er i ferd med å ta et jafs av Øst-Ukraina.

Putin er i ferd med å ta et jafs av Donbas. Det gir en bedre posisjon til å Fortsette krigen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com