Fortsette

Friday, 17 September, 02:10

Nyheter om Fortsette

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 sep 21 kl. 09:29

Ap: Nei til omfattende oljeleting

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men vil Fortsette kartleggingen på eksisterende felter. Under partilederutspørringen i NRK uttalte Støre at han ikke kan gå med på kravet fra MDG om at de ikke kan støtte en regjering som vil Fortsette å lete etter olje. – Da får MDG heller støtte Erna Solberg og Sylvi Listhaug, svarte Støre.

Klartale - I førrgår: 13:56

Ønsker å Fortsette som leder

Erna Solberg tapte valget mot Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre. Likevel ønsker hun å Fortsette som leder for Høyre..

Dagbladet - 9 timer siden

Ny jobb

«Åndenes makt» nærmer seg slutten, men Lilli Bendriss skal Fortsette som spøkelsesjeger på Discovery..

NRK - 10 timer siden

Støre etter møtet med Moxnes

– Vi har ikke lagt opp til en samarbeidsavtale med Rødt, men ønsker å ha god kontakt med Rødt og MDG om saker hvor vi har sammenfallende syn. Dette er partier det ikke er aktuelt for Ap å gå i regjering med. Om samtalene videre med Vedum og Lysbakken, sier han at de skal Fortsette å snakke, men at de kommer til å ha fri i helgen..

NRK - 23 aug 21 kl. 08:03

New Zealand forlenger nedstenging

New Zealands statsminister Jacinda Ardern sier at deltautbruddet i landet fortsatt ikke har nådd toppen, og hun forlenger den nasjonale nedstengningen. – Deltavarianten tjuvstartet, og vi måtte ta igjen forspranget så raskt vi kunne. Vi tror ikke at toppen er nådd, sier statsminister Jacinda Ardern.

NRK - Igår: 11:00

Avvikler dyrehold for andre gang

Mattilsynet avvikler i dag dyreholdet til en bonde i Sola for andre gang. Bonden har fått aktivitetsforbud mot å Fortsette som bonde, men har oversett forbudet. Han har fortsatt driften av gården med rundt 125 storfe.

NRK - Igår: 08:22

California-guvernør ligger godt an

Californias guvernør Gavin Newsom ligger an til å vinne tilbakekallingsvalget, melder amerikanske medier. Republikanerne lyktes i å samle inn nok underskrifter til at det måtte holdes et såkalt tilbakekallingsvalg for å stemme over demokraten Newsoms framtid. Dersom over 50 prosent hadde stemt for å avsette Newsom, ville den av de 45 andre kandidatene som fikk flest stemmer, blitt ny guvernør.

E24 - I førrgår: 13:39

Erna Solberg vil Fortsette som Høyre-leder – også ved neste valg

Erna Solberg vil ikke gi seg som Høyre-leder. Hun sier hun har planer om å lede partiet til valgseier og ny regjeringsmakt i 2025..

VG - I førrgår: 12:54

Erna Solberg vil Fortsette som Høyre-leder – også ved neste valg

Erna Solberg vil ikke gi seg som Høyre-leder. Hun sier hun har planer om å lede partiet til valgseier og ny regjeringsmakt i 2025..

NRK - 14 sep 21 kl. 01:04

Löfven gratulerer Støre

Sveriges statsminister Stefan Löfven gratulerer Støre. – Jeg er glad for å gratulere min venn Jonas Gahr Støre med valget. Norge er ett av de landene som vi i Sverige har mest til felles med, og vi har mye å tjene på å Fortsette vårt tette samarbeid for å styrke samfunnsansvaret for klimaet, skriver Löfven på Twitter..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 23:20

Valgthriller og brannalarm for KrF: – Vi skal Fortsette å kjempe for sakene

Det bites i negler og dunker i hjerter på KrFs valgvake. Det er fremdeles usikkert om partiet klarer seg over….

VG - 13 sep 21 kl. 21:46

Hareide bekrefter: Er ferdig i norsk rikspolitikk

– Jeg kommer til å støtte KrF, men det holder ikke med et guds under engang for at min karriere i norsk rikspolitikk skal Fortsette, sier Knut Arild Hareide med et smil om munnen til VG..

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 19:41

Mystisk utbrudd skaper bekymring

Til tross for lave smittetall velger myndighetene å Fortsette nedstengingen av Auckland. Eksperter bekymrer seg over ukjent smittevei.

NRK - 12 sep 21 kl. 16:27

Koronasmitten synker i Danmark

Kun 434 personer ble søndag registrert koronasmittet i Danmark. Det er det nest laveste tallet siden juli og bemerkelsesverdig lavt, ifølge virolog Allan Randrup ved Københavns Universitet. Han er positivt overrasket og har tro på at den lave tendensen kan Fortsette..

NRK - 12 sep 21 kl. 06:50

Ber Norge fortsatt bistå Afghanista

Afghanistans helseminister Wahid Majrooh ber Norge og andre giverland om å Fortsette den viktige bistanden for å unngå at helsevesenet bryter sammen. Han er den eneste statsråden fra Ashraf Ghanis avsatte regjering som fortsatt møter på jobb i Kabul, noe han sier er «ekstremt krevende». – Dag for dag reduseres vår mulighet til å hjelpe.

VG - 10 sep 21 kl. 13:01

25 under 25: «Du er ikke syk nok»

Tilbudet for personer med psykiske lidelser er for dårlig. Vi kjenner begge personer som gråter seg i søvn fordi de ikke får hjelp. «Du er ikke syk nok».

NRK - 17 aug 21 kl. 16:10

Vil Fortsette arbeid i Afghanistan

Redd Barna opplyser i en pressemelding at man vil gjenoppta arbeidet i Afghanistan så fort det lar seg gjøre. Organisasjonen er særlig bekymret for 75.000 barn som har flyktet fra sine hjem den siste måneden.

NRK - 17 aug 21 kl. 16:15

Sittende politimestre vil Fortsette

De offentlige søkerlistene til politimesterstillingene i sju politidistrikt er offentliggjort av Politidirektoratet. Søkerlistene viser at de sittende politimestrene Finnmark, Troms, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vest, Sør-Vest og Innlandet politidistrikt vil Fortsette i jobben. I Finnmark og Møre og Romsdal er det kun en søker på lista, noe som trolig innebærer at både Ellen Katrine Hætta i Finnmark og Ingar Bøen i Møre og Romsdal blir sittende, skriver Politiforum..

Klartale - 09 sep 21 kl. 16:35

Ønsker å gjøre noe annet enn fotball

Fotballspilleren Marcus Rashford engasjerer seg mye for det lokale samfunnet. Han lover å Fortsette med dette..

VG - 09 sep 21 kl. 15:50

Warholm etter gullrusen: – Lidenskapen er drivkraften min

ZÜRICH (VG) Karsten Warholm (25) har takket nei til så å si alle forespørsler etter verdensrekorden og gullmedaljen i Tokyo. Han sier at drivkraften hans fremover vil være «lidenskapen», og er klar på at han vil Fortsette også etter neste OL..

E24 - 09 sep 21 kl. 08:10

Lover 900 millioner til Nysnø

Hvis de får Fortsette i regjering lover Venstre-duoen Guri Melby og Iselin Nybø 900 millioner til Nysnø over statsbudsjettet neste år: – Store forventninger, sier Melby..

NRK - 09 sep 21 kl. 07:52

Taliban forbyr kvinneidrett

Taliban varsler at kvinneidrett blir forbudt i Afghanistan. Den australske fjernsynsstasjonen SBS siterer en Taliban-talsmann på at all kvinneidrett, og særlig kvinne-cricket, skal forbys. – I cricket kan de stå overfor en situasjon der ansikt og kropp ikke er tildekket.

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 10:51

Ap sier nei til store leteoperasjoner på norsk sokkel

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men vil Fortsette kartleggingen….

E24 - 08 sep 21 kl. 10:40

Ap sier nei til store leteoperasjoner på norsk sokkel

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier nei til store, nye leteoperasjoner på norsk sokkel, men vil Fortsette kartleggingen på eksisterende felter..

NRK - 08 sep 21 kl. 04:38

Stordalen selger hotell i København

Petter Stordalen selger et hotell i Vesterbro i København til amerikanske Starwood Capital for 840 millioner kroner. – Vi skal Fortsette å drive Comfort Hotel Vesterbro, men har solgt eiendommen til Starwood Capital, sier Stordalen til Finansavisen. I fjor solgte han et annet hotell i byen til samme kjøper..

NRK - 07 sep 21 kl. 04:54

Blinken i krisesamtaler i Doha

USAs utenriksminister Antony Blinken møtte mandag Qatars emir for krisesamtaler om Afghanistan etter at Taliban hevdet å ha tatt full kontroll over landet. Blinken reiste til Qatar sammen med forsvarsminister Lloyd Austin, og han er den høyest rangerte amerikanske tjenestemannen som besøker regionen siden Talibans hurtige overtakelse av Afghanistan 15. august.

NRK - 06 sep 21 kl. 15:05

Aukar avgiftene på fossilbilar

Avgiftene for nye bensin- og dieselbilar i Sverige skal aukast i budsjettet som kjem. Samtidig vil det bli fleire lettar for dei som vel elbil, seier den svenske klimaministeren Per Bolund (MP). – Eg har stor forståing for dei som synest dette er ein høg kostnad.

NRK - 06 sep 21 kl. 13:18

Ber alle afghanere gjøre opprør

Lederen for Den afghanske motstandsfronten i Pansjir ber alle afghanere gjøre opprør mot Taliban. – Hvor enn du er, innenlands eller i utlandet, ber jeg deg slutte deg til et nasjonalt opprør for vårt lands verdighet, frihet og fremgang, sier Ahmad Massoud, leder for motstandsbevegelsen, i et lydopptak lagt ut på nettet. Det melder AFP.

VG - 05 sep 21 kl. 21:00

144.000 av 2,9 millioner stemmer: Dette skal til for at Norge får ny Solberg-regjering

VG har beregnet hvor mye - eller lite, om du vil - som skal til for at Erna Solberg (H) kan Fortsette som statsminister for en borgerlig regjering. – Det skal faktisk ikke så mye til, sier valgforsker Johannes Bergh..

VG - 05 sep 21 kl. 14:56

Norges innsats i Afghanistan er ikke over

De norske soldatene har nå forlatt Afghanistan, men den norske innsatsen i landet må Fortsette..

NRK - 04 sep 21 kl. 08:06

Merket svarte menn som primater

De siste dagene har Facebooks brukere som har sett videoen «White man calls cops on black men at marina» fra juni 2020 fra den britiske tabloidavisen Daily Mail, fått en automatisk melding som spør om de ønsker å «Fortsette å se videoer om primater», ifølge New York Times. En talsperson for selskapet sier det var en klar uakseptabel feil som hadde oppstått og at programvaren som anbefaler brukerne videoer, derfor er blitt midlertidig deaktivert. – Vi beklager overfor alle som kan ha sett disse støtende anbefalingene, heter det i en uttalelse som Facebook har sendt til nyhetsbyrået AFP.

E24 - 11 aug 21 kl. 21:29

Lederen ønsker å Fortsette, men jobben er lyst ut to ganger. – Pinlig prosess.

Jobben som direktør ved Havforskningsinstituttet er lyst ut to ganger, til tross for at nåværende direktør Sissel Rogne ønsker å Fortsette..

NRK - 04 sep 21 kl. 08:01

Starter innsamling for Afghanistan

FN innkaller til en stor pengeinnsamlingskonferanse for å hindre humanitær katastrofe i Afghanistan. Koferansen skal fremme rask oppskalering i finansiering slik at livreddende humanitær drift kan Fortsette, sier FNs talsmann Stephane Dujarric..

E24 - 03 sep 21 kl. 18:52

Vidar og datteren har vidt forskjellig syn på oljeleting. – Før kunne det bli ganske dårlig stemning

Nesten to tredeler av de over 45 år vil Fortsette å lete etter olje og gass. Blant de under 30 år vil nesten halvparten stanse letingen..

NRK - 03 sep 21 kl. 12:57

Sterkere vern for lule- og sørsamisk

Regjeringen vil sende en formell erklæring til Europarådet om at Norge utvider sine forpliktelser for lule- og sørsamisk språk. Det innebærer at de tre største samisk språkene, nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk, vil omfattes av del tre av minoritetsspråkpakten, som betyr at språkene får et sterkere vern. Med dette formaliserer man vernet av lule- og sørsamisk språk.

NRK - 03 sep 21 kl. 08:16

Spår styringsrente på 1,75 prosent

Koronapandemien vil prege økonomien lenge, og arbeidsledigheten vil først synke tilbake til et normalt nivå i 2023, ifølge SSBs rapport om konjunkturtendenser. I tillegg ventes styringsrenten å øke gradvis til 1,75 prosent i 2024, skriver SSB. Idet koronapandemien avtar ventes den økonomiske veksten å Fortsette, og BNP i Fastlands-Norge var tilbake på omtrent samme nivå som før pandemien i juni i år.

NRK - 03 sep 21 kl. 03:28

FN gjenopptar Afghanistan-flyginger

FN har gjenopptatt humanitære flyginger til den nordlige og sørlige delen av Afghanistan etter at Taliban tok makten i landet, opplyser en FN-talsmann. FNs humanitære luftfartstjeneste gjør det mulig for 160 humanitære organisasjoner å Fortsette arbeidet sitt i landet..

NRK - 02 sep 21 kl. 22:42

Støre vil innføre «hen»

Hill Irene Remlo er forelder til et barn som er ikke-binær. – Hen har en annen kjønnsidentitet. Når får vi på plass et tredje juridisk kjønn?

Dagbladet - 02 sep 21 kl. 20:21

- Kan oppfattes som urettferdig

Mens Sør-Norge kan Fortsette å nyte sommerlige temperaturer, skal man ikke la seg overraske over snø i nord..

NRK - 02 sep 21 kl. 19:05

Nederland vil hjelpe flyplassåpning

Den nederlandske regjeringen ønsker å hjelpe Tyrkia og Qatar med åpning av flyplassen i Kabul for å Fortsette evakueringen, skriver Reuters. Meldingen kom torsdag fra det nederlandske nyhetsbyrået ANP, som siterer utenriksminister Sigrid Kaag på besøk i Tyrkias hovedstad Ankara. Kaag sa at Nederland er villig til å bidra med en million euro, og personale hvis nødvendig..

VG - 02 sep 21 kl. 10:17

NTNU-forsker: Må vaksinere barna for å få flokkimmunitet

Smitten sprer seg blant barn og unge. Det vil den Fortsette med hvis ikke i alle fall 12–15-åringene vaksineres, mener en gruppe NTNU-forskere..

E24 - 09 aug 21 kl. 18:51

Verdens CO₂-utslippsbudsjett skrumper: Norge vil Fortsette med oljeleting

Verden må slutte å lete etter fossil energi, sier FNs generalsekretær etter nok en dyster klimarapport. Norges største partier vil Fortsette å lete etter mer olje og gass..

NRK - 01 sep 21 kl. 10:00

Værrelaterte katastrofer femdoblet

Værrelaterte naturkatastrofer har femdoblet seg over de siste 50 årene, fremgår det av en rapport fra FNs meteorologiorganisasjon, WMO. Klimarapporten som ble lagt fram onsdag, har sett på dødelighet og økonomiske tap knyttet til vær, klima og vann i perioden fra 1970 til 2019. Naturkatastrofene er i stor grad drevet fram av global oppvarming.

VG - 01 sep 21 kl. 08:41

Skal smittekaoset bare Fortsette?

Ekspertene krangler om hva vi skal gjøre med den voksende smitten..

NRK - 31 aug 21 kl. 22:10

Støre vil utvikle oljeindustrien

Ap-leder Jonas Gahr Støre vil ikke garantere at det blir slutt på å lete etter olje hvis det blir regjeringsskifte. Støre ble utfordret på temaet letestans under TV 2s partilederdebatt tirsdag kveld. – Vi skal utvikle, ikke avvikle.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt