Kommersiell

Monday, 20 September, 00:50

Nyheter om Kommersiell

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 13 sep 21 kl. 15:22

Idrettens nye stjerne: – Kan bli like berømt som Rihanna

Emma Raducanu sjokkerte og vant US Open. Eksperter mener 18-åringen har en enorm Kommersiell appell - og hun….

E24 - 17 jul 21 kl. 08:22

Equinors solenergiprosjekt i Argentina i Kommersiell drift

Guanizuil IIA i Argentina, som Equinor og Scatec eier hver sin halvdel av, er satt i Kommersiell drift, opplyser Equinor..

NRK - 02 sep 21 kl. 06:50

Nattog fra Oslo til København

Nattog mellom Oslo og København kan bli en realitet. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har bedt Jernbanedirektoratet vurdere hva som skal til for å få nattoget på skinnene. Han ser for enten for seg et offentlig kjøp eller konkurranseutsetting.

Aftenposten - 12 aug 21 kl. 22:55

Sliter du med å komme inn på boligmarkedet? Flytt inn i et luftslott!

SV lover en ikke-Kommersiell boligsektor. Det gjorde de også i 2019. Og 2015.

NRK - 02 aug 21 kl. 16:48

– Iran må ta konsekvensene

Den britiske statsministeren Boris Johnson sier mandag at Iran må få konsekvenser for det «opprørende» angrepet på det israelsk-administrerte skipet utenfor kysten av Oman. – Iran bør ta konsekvensene av det de har gjort. Dette var helt klart uakseptabelt og et vanvittig angrep på Kommersiell skipsfart.

VG - 22 jun 21 kl. 11:33

Registrerte domenenavn før datteren ble født

Prins Harry og hertuginne Meghan ville være føre var og hindre at noen skulle utnytte navnet til Lilibet Diana i en Kommersiell sammenheng. Paret registrerte også flere mulige navnekombinasjoner..

E24 - 14 apr 21 kl. 08:28

Andøya Space inngår eksklusiv 20-årsavtale med tyske Isar Aerospace

Det private selskapet Isar Aerospace har signert en langsiktig avtale om å skyte opp små satellitter fra norsk jord. Dermed er Andøya Space langt nærmere å etablere en Kommersiell oppskytningsbase..

E24 - 09 apr 21 kl. 14:04

Cloudberry henter direktør fra Norwea

Spesialrådgiver Andreas Thon Aasheim forlater vindbransjens organisasjon Norwea etter 11 år for å bli Kommersiell direktør i vindselskapet Cloudberry. – Tiden føles inne, sier han..

NRK - 26 mar 21 kl. 11:26

Russland om salgsnekt: –Uforståelig

Russland sier det er en uforståelig nyhet at Norge har stanset salget av Bergens Engines til russiske TMH. – Argumentene som brukes fra norsk side er oppkonstruert, sier russisk UDs talskvinne Maria Zakharova. Regjeringen sier de stanset salget for å sikre at nasjonale sikkerhetsinteresser ikke blir truet.

VG - 15 jan 21 kl. 09:55

Norsk vaksineproduksjon: Vi må gripe muligheten!

Vi foreslår å etablere et Senter for norsk vaksineproduksjon og innovasjon. Dette senteret bør bygge og drifte en fabrikk for beredskapsproduksjon, pre-Kommersiell og Kommersiell produksjon av vaksiner..

NRK - 11 jan 21 kl. 18:07

WWF vil redde håbrannen

Verdens Villmarksfond, WWF, vil ha mer forskning og arbeid for å redde håbrannen. Haiarten er utrydningstruet og rødlistet, og holder til i norske farvann. Håbrann har liten Kommersiell verdi, og derfor har det manglet interesse og penger, mener WWF..

Aftenposten - 08 jan 21 kl. 10:30

Et av de friskeste pustene i Kommersiell rap

Ser man bort fra lengden og ensformige tendenser, er Playboi Cartis nyeste album et av de friskeste pustene i….

Aftenposten - 25 nov 20 kl. 12:01

Musikkanmeldelse: Kommersiell triumf med kort holdbarhet

Megan Thee Stallion er uten tvil en av de mest interessante rapperne på hitlistene. Hennes nye album forsterker posisjonen..

VG - 18 aug 20 kl. 08:08

Vi trenger både ideell og Kommersiell velferd

Ideell og Kommersiell sektor har både styrker og svakheter. Styrkene til en sektor bidrar til å kompensere for svakhetene til en annen. Skal vi møte morgendagens utfordringer, trenger vi dem begge..

Aftenposten - 18 sep 20 kl. 11:35

Hvem snakker sant om smittehåndteringen? Begge anklages av andre Hurtigruten-ledere.

Konsernsjef Daniel Skjeldam og Kommersiell direktør Asta Lassesen beskyldes av andre ledere i Hurtigruten for å ha bidratt til at informasjon om smitten på MS Roald Amundsen ikke kom ut til passasjerer og offentligheten. Begge to avviser dette..

E24 - 18 sep 20 kl. 11:35

Hvem snakker sant om smittehåndteringen? Begge anklages av andre Hurtigruten-ledere.

Konsernsjef Daniel Skjeldam og Kommersiell direktør Asta Lassesen beskyldes av andre ledere i Hurtigruten for å ha bidratt til at informasjon om smitten på MS Roald Amundsen ikke kom ut til passasjerer og offentligheten. Begge to avviser dette..

NRK - 09 sep 20 kl. 16:15

Antall inkassosaker går ned

Antall inkassosaker hos Kredinor har gått betydelig ned. Kommersiell direktør, Audun Rønningen Danielsen, tror mindre reising er årsaken.– Når folk ikke overnatter, parkerer eller passerer en bomring, blir det ikke noen inkassokrav, sier Danielsen..

VG - 02 sep 20 kl. 23:43

Tidligere VIF-topper håver inn på plastpaller

For noen år siden var Martin Andresen Vålerenga-trener og Søren Eriksen Kommersiell direktør i Oslo-klubben. Nå tjener de to kompisene 150 millioner kroner på palle-selskapet Smart Retur, ifølge Finansavisen..

VG - 02 sep 20 kl. 23:43

Tidligere VIF-topper håver inn på paller

For noen år siden var Martin Andresen Vålerenga-trener og Søren Eriksen Kommersiell direktør i Oslo-klubben. Nå tjener de to kompisene 150 millioner kroner på palle-selskapet Smart Retur, ifølge Finansavisen..

NRK - 12 aug 20 kl. 17:26

Tate-musea seier opp fleire hundre

Kunstmuseet Tate Modern i London og systermusea i London, Liverpool og St. Ives seier opp halvparten av dei tilsette på Kommersiell side. Det er snakk om 313 stillingar i butikkane, kafeane og restaurantane til musea, skriv The Guardian..

NRK - 14 jul 20 kl. 21:05

Pærebrann påvist i epletre

For fyrste gong er det påvist pærebrann i Kommersiell fruktproduksjon i Noreg. Den smittsame plantesjukdomen vart funnen på epletre av Gravenstein. Mattilsynet har sett i verk tiltak for å kartlegge omfanget og finne ut kor smitta kjem frå..

NRK - 22 maj 20 kl. 16:14

Flytende atomverk i drift

Verdens første flytende atomkraftverk, Akademik Lomonosov, er nå satt i Kommersiell drift, opplyser det statlige russiske energiselskapet Rosatom. Atomkraftverket er bygd på en 144 meter lang plattform og består av to reaktorer..

P4 - 14 maj 20 kl. 11:46

Rekordhøy etterspørsel etter hytter, båt og bobil

Etterspørselen etter hytter, båter og bobiler til leie er nå rekordhøy i Norge. Det bekrefter Terje Berge, Kommersiell direktør i FINN reise. Siden nordmenn nå må belage seg på norgesferie, har interessen nærmest eksplodert.

P4 - 10 maj 20 kl. 18:31

Selger flere flybilletter

Salget av flybilletter og leiebil har økt med 20 prosent den siste uken. Det viser en oversikt over byråer som er tilknyttet søkemotoren Finn Reise, skriver Flymsmart 24. Kommersiell direktør Terje Berge for Finn Reise sier dette er det første tegnet til økt reiseaktivitet siden landet ble stengt ned den 12.

E24 - 10 maj 20 kl. 14:58

Forsvarsministeren mener Andøya Spaceport kan bli en «strategisk viktig ressurs»

Forsvaret anser det som sannsynlig at fremtidige konflikter også vil innebære angrep i verdensrommet. En Kommersiell oppskytningsbase for små satellitter på Andøya kan derfor bidra til å ivareta norsk sikkerhet..

VG - 10 maj 20 kl. 12:20

Forbrukerrådet vil ha forbud mot Kommersiell gentesting av barn

I verste fall kan gentesting av barn både være helseskadelig og krenke privatlivet, mener Forbrukerrådet. De vil beskytte barn mot slike tester med et forbud..

NRK - 10 maj 20 kl. 11:14

Vil ha forbud mot gentesting

Forbrukerrådet vil ha forbud mot Kommersiell gentesting av barn. Slike tester kan bli videresolgt til Kommersielle aktører og misbrukt. Svarene kan også gi falsk trygghet eller grunnløs bekymring om sykdom, mener rådet..

Aftenposten - 30 apr 20 kl. 15:54

Avinor gjenåpner stengte lufthavner 1. juni

Avinor har besluttet å gjenåpne de ni kortbaneflyplassene som ble stengt for all Kommersiell trafikk i midten av mars..

E24 - 30 apr 20 kl. 15:01

Avinor gjenåpner stengte lufthavner 1. juni

Avinor har besluttet å gjenåpne de ni kortbaneflyplassene som ble stengt for all Kommersiell trafikk i midten av mars..

NRK - 29 apr 20 kl. 07:54

Vil at kortbaneflyplasser skal åpne

Til sammen ni norske kortbaneflyplasser har vært stengt for Kommersiell flygning siden 18. mars. Nå krever Vesterålen regionråd og ordfører Sture Pedersen i Bø kommune i Vesterålen at de koronastengte lufthavnene i Nordland må gjenåpnes..

NRK - 30 mar 20 kl. 09:47

Langer ut mot norsk hvalfangst

Britiske lord Ashcroft sier Norge må stanse den «barbariske» hvalfangsten. Årets vågehvalsesong starter onsdag. – Tiden er inne til at Norge erkjenner Kommersiell hvalfangst som barbarisk, gammeldags og unødvendig, skriver han i Mail on Sunday..

Aftenposten - 19 mar 20 kl. 19:10

Staten vil sikre minimumstilbud av flyruter - kjøper direkteruter

Samferdseldepartementet vil garantere et minimumsnivå i flytilbudet i Norge og vil kjøpe direkteruter av flyselskapene - dersom det ikke er grunnlag for Kommersiell drift..

NRK - 17 mar 20 kl. 10:18

57 har fått permitteringsvarsel i Vy

57 ansatte i Vy buss har mottatt permitteringsvarsel. Disse er hovedsakelig innen Kommersiell ekspressbuss og turbuss, opplyser kommunikasjonssjef, Åge-Christoffer Lundeby, i Vy til NRK..

NRK - 13 mar 20 kl. 14:24

Avinor stenger ni flyplasser

Ni kortbaneflyplasser blir stengt for all Kommersiell flyvning fra og med onsdag 18. mars, melder Avinor. Flyplassene det gjelder er: Vardø, Berlevåg, Sørkjosen, Stormarknes, Svolvær, Mo i Rana, Mosjøen, Førde og Sandane..

E24 - 11 mar 20 kl. 08:03

Widerøe kutter ytterligere 1.500 avganger frem til 31. mai

– Vi kutter 1500 avganger på våre Kommersielle ruter frem til utgangen av mai, forteller Christian Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe..

NRK - 11 mar 20 kl. 08:05

Kutter ytterligere 1.500 avganger

– Vi kutter 1500 avganger på våre Kommersielle ruter frem til utgangen av mai, sier Christian Skaug, Kommersiell direktør i Widerøe, til E24. Fra før har selskapet annonsert kutt på 4000 avganger tidligere i februar..

E24 - 05 feb 20 kl. 16:27

En av verdens eldste romlover blir ny: Skal ta Norge inn i Kommersiell tidsalder

Næringsminister Iselin Nybø har fått utkastet til Norges nye lov for verdensrommet. Men bransjen og opposisjonen på Stortinget er langt fra overbevist om at regjeringen er offensiv nok til å hevde seg i romkappløpet..

Dagbladet - 11 jan 20 kl. 16:59

Datakjempene stjeler våre liv

Globale datakjemper bunter sammen informasjon om våre liv og selger den som Kommersiell råvare. Når skal politikerne ta grep, spør John O. Egeland..

VG - 30 dec 19 kl. 13:47

Forbundstopp reagerer på Vipers sin NM-trussel

Kommersiell sjef i håndballforbundet, Jan-Erik Aalbu, er kritisk til Vipers Kristiansands trussel om å droppe NM..

E24 - 11 nov 19 kl. 18:09

CNBC: Max-flyene kan være på vingene i januar

Boeing forventer å gjenoppta leveranser av 737 Max-flyene i desember, og tror at flyene vil være i Kommersiell drift allerede i januar, ifølge CNBC. Aksjen stiger nesten 4 prosent etter nyheten..

E24 - 11 nov 19 kl. 18:09

Max-flyene kan være på vingene i januar

Boeing forventer å gjenoppta leveranser av 737 Max-flyene i desember, og tror at flyene vil være i Kommersiell drift allerede i januar. Aksjen stiger nesten 4 prosent etter nyheten..

VG - 08 nov 19 kl. 21:03

Silje Nergaard (53): - Hva vil egentlig NRK P1?

Jazz-esset Silje Nergaard overtar nå stafettpinnen fra Bjørn Eidsvåg i sistnevntes kritikk mot musikkvalget på NRKP1. - P1 høres nå ut som en hvilken som helst Kommersiell radiokanal, mener hun..

E24 - 05 nov 19 kl. 05:33

Sola og Flesland vil bli først med Kommersiell elfly-rute

Flere aktører går sammen om å gjøre verdens første Kommersielle elfly-rute mulig. Målet er at ruten mellom Stavanger og Bergen skal være i drift fra 2023..

P4 - 01 jul 19 kl. 06:42

Japan gjenopptar Kommersiell hvalfangst

Japan har i dag gjenopptatt Kommersiell hvalfangst for første gang på tre tiår. Japan trakk seg i fjor ut av den internasjonale hvalfangstkommisjonen, og kunne dermed åpne for Kommersiell fangst igjen..

Dagbladet - 24 sep 19 kl. 21:02

Så smakløs at det knapt var mulig å begripe

Med sin nyeste reklamefilm demonstrerer Extra at de er fullstendig uegnet til å benytte barn i en Kommersiell sammenheng..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt