Aftenposten > Utenriks

Tirsdag, 27 Juli, 23:58

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rapport, Storbritannia, anerkjente, trusselenfra , russisk, innblanding, for, sent
Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Britisk rapport: Vanskelig å bevise russisk innblanding i brexit

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

NRK - 23 des. 20 kl. 16:42

Nok en mutasjon i Storbritannia

Enda en ny variant av koronaviruset er oppdaget i Storbritannia, sier helseminister Matt Hancock under en pressekonferanse onsdag. Hancock sier denne varianten ser ut til å være mer smittsom enn den andre muterte varianten. Den varianten har ført til at flere land har stengt grensene for Storbritannia, for å stanse spredning.

NRK - 21 juli 20 kl. 13:04

Vanskelig å bevise innblanding

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen i 2016, men at landet anerkjente trusselen for sent. Det ble satt i gang en gransking i november 2017..

P4 - 08 mai 20 kl. 06:27

Norge-Storbritannia-forhandlinger i gang

Første forhandlingsmøte i det som skal munne ut i en ny frihandelsavtale mellom Norge og Storbritannia er gjennomført. Det ble gjort som et fjernmøte i går. Storbritannia er en av Norges viktigste samarbeidspartnere.

P4 - 01 okt. 20 kl. 11:47

EU varsler sak mot Storbritannia

EU forbereder nå sak mot Storbritannia. Unionen opplyser at det kan bli aktuelt å ta juridiske grep fordi de mener Storbritannia har brutt utmeldingsavtalen med EU. Det britiske Underhuset vedtok tidligere denne uken vedtok en lov som vil hindre Nord-Irland å ha andre tollregler enn resten av Storbritannia Britene har nå en måned på seg til å svare før saken kan havne i EU-domstolen..

NRK - 20 des. 20 kl. 11:55

Stanser fly fra Storbritannia

Belgia stanser alle fly og tog fra Storbritannia i frykt for økt smittespredning, melder AFP. Fra midnatt søndag vil det ikke være mulig å reise fra Storbritannia til Belgia med tog eller fly. Tyskland vurderer også å stanse fly fra Storbritannia..

P4 - 03 mai 20 kl. 10:09

Jensen avblåser trussel om å felle regjeringen

Frp-leder Siv Jensen avblåser nå trusselen om å felle regjeringen i forbindelse med iskant-saken, som avgjør hvor langt nord i Barentshavet det skal være tillatt med oljeaktivitet. Til NTB sier Jensen at regjeringens forslag til ny iskant er så udramatisk at hun velger å legge vekk trusselen om regjeringskrise. Tvert imot tror hun det nå blir enklere å oppnå enighet om budsjettet som legges frem 12.

Dagbladet - 11 juli 20 kl. 11:36

Trusselen fra Kina har aldri vært større

FBI-sjef Christopher Wray sier at spionasje og sabotasje fra Kinas regjering utgjør den største trusselen mot USAs framtid, og tar et knallhardt oppgjør med stormakten..

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 14:07

PST: Trusselen fra islamistisk terror er skjerpet

PST vurderer at trusselen fra terror fra ekstreme islamister i Norge er skjerpet fra siste vurdering. Trusselnivået er fortsatt moderat..

VG - 08 feb. 21 kl. 12:01

PST: – Trusselen fra ekstreme islamister skjerpet

I sin nye trusselvurdering for 2021 vurderer Politiets sikkerhetstjeneste (PST) trusselen fra ekstreme islamister som skjerpet..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt