Aftenposten > Utenriks

Onsdag, 28 Juli, 00:01

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Storbritannia, Hongkong

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kina, truer, Storbritanniamed , konsekvenser, etter, stansav , utleveringsavtale
P4 - 21 juli 20 kl. 07:28

Truer Storbritannia med konsekvenser

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter at britene i går trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong. Det gjorde de i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen. – Storbritannia må umiddelbart slutte å blande seg inn i det som er Kinas interne anliggender, heter det i en uttalelse på nettsiden til den kinesiske ambassaden i London i dag..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 06:04

Rasende Kina truer med konsekvenser etter Trumps godkjenning av uigur-lov

Etter at president Donald Trump onsdag innførte sanksjoner mot Kina som følge av landets behandling av uigurene, truer Beijing med konsekvenser..

NRK - 19 april 20 kl. 03:14

Trump truer Kina med konsekvenser

Donald Trump sier det vil kunne innebære konsekvenser for Kina om det viser seg at landets myndigheter var «bevisst ansvarlige» for koronaviruspandemien. På lørdagens pressebrif fortsatte den amerikanske presidenten å hamre løs på Kina..

NRK - 23 des. 20 kl. 16:42

Nok en mutasjon i Storbritannia

Enda en ny variant av koronaviruset er oppdaget i Storbritannia, sier helseminister Matt Hancock under en pressekonferanse onsdag. Hancock sier denne varianten ser ut til å være mer smittsom enn den andre muterte varianten. Den varianten har ført til at flere land har stengt grensene for Storbritannia, for å stanse spredning.

NRK - 28 mai 20 kl. 16:46

Flere land irettesetter Kina

Kina bryter internasjonale avtaler ved å innføre sikkerhetsloven i Kina, mener Storbritannia, USA, Australia og Canada. Å innføre loven vil bryte avtalen mellom Kina og Storbritannia fra 1984 om å gi Hongkong selvstyre, mener de fire landene..

NRK - 02 juli 20 kl. 10:23

Truer Storbritannia med mottiltak

Storbritannia vil tilby millioner av personer fra Hongkong en mulighet til å få britisk statsborgerskap, som en konsekvens av innføringen av den nye kinesiske sikkerhetsloven i Hongkong. Nå truer Kina med mottiltak, uten å spesifisere hvilke tiltak..

NRK - 18 juni 20 kl. 05:53

Kina raser mot Trump

Kina raser og truer med konsekvenser etter at president Donald Trump onsdag innførte sanksjoner mot Kina som følge av landets behandling av uigurene. I en uttalelse fra det kinesisk UD går det fram at beslutningen vil slå tilbake på USA..

NRK - 21 okt. 20 kl. 13:47

Truer Sverige med konsekvenser

Kina varsler at utelukkelsen av Huawei og ZTE fra det svenske 5G-nettet kan få konsekvenser for svensk næringsliv. Det er klart at selskapene som vil by på de første 5G-frekvensene i landet, ikke får bruke produkter fra de kinesiske konsernene..

P4 - 24 juli 20 kl. 07:05

Spenningen mellom USA og Kina har økt

Spenningen mellom USA og Kina fortsetter å øke på grunn av koronapandemien og sikkerhetsloven som ble innført i Hong Kong. I natt sa USAs utenriksminister Mike Pompeo at militæret i Kina er blitt sterkere og mer truende. Kina beordrer nå USA om å stenge det amerikanske konsulatet i provinsen Sichuan.

NRK - 24 des. 20 kl. 08:50

Kina stanser fly fra Storbritannia

Kina stanser alle direkteflyvninger til og fra Storbritannia, melder Reuters. Årsaken er den nye, mer smittsomme koronavarianten som er oppdaget i landet. Norge har også innført flystans fra Storbritannia til og med 2.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt