Klartale > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:35

Klartale - 02 dec 22 kl. 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel. De mener kvinnen har hatt fokus på hunden sin og ikke på barnet, skriver kanalen NRK.– Et barn blir født hjelpeløst uten mulighet til å beskytte seg.
Les mer på Klartale


Les mer om:
NRK, Magnus Schartum-Hansen, Innlandet, Brumunddal, Rottweileren, Schartum-Hansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom , fengsel, for, kvinne, etter, hundeangrep
Klartale - 15 dec 22 kl. 14:14

Mener det er flaks at Kristiansen slapp ut

Svært få kan forstå hva det vil si å være i fengsel i 21 år. Enda færre kan forstå hvordan det er når du er uskyldig, sa Bjørn André Gulstad. Han er en av advokatene til Viggo Kristiansen.

Klartale - 08 dec 22 kl. 15:12

Bytter basketballspiller mot våpenhandler

– Hun er trygg. Hun er på flyet, og er på vei hjem. Det sier Joe Biden, som er president i USA.

NRK - 01 aug 22 kl. 22:42

Mann dømt til sju års fengsel for storming av Kongressen

En mann fra Texas er dømt til over sju års fengsel for sin deltakelse i stormingen av kongressbygningen i Washington 6. januar 2021. Guy Wesley Reffitt var væpnet med pistol og iført skuddsikker vest og hjelm da han deltok i stormingen i et forsøk på å hindre at de folkevalgte utropte Joe Biden til valgets rettmessige vinner.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

Klartale - 25 jul 22 kl. 06:30

Dette er landene det er farlig å være uenig med

Mohammed bin Salman er kronprins i Saudi-Arabia. Han ble kjent for mye av verden for fire år siden. Og han ble kjent for et drap på journalisten Jamal Khashoggi.

NRK - 19 dec 22 kl. 22:54

Ber om livsvarig fengsel for svensk spion

Svensk påtalemyndighet ber om fengsel på livstid for en mann i 40-årsalderen som sammen med sin yngre bror er tiltalt for å ha spionert for Russland. Den eldste broren arbeidet i det offentlige da han ble arrestert i fjor. Den yngste av brødrene er mistenkt for å ha gått Russland til hende ved å framskaffe opplysninger som kan sette Sveriges sikkerhet i fare.

NRK - 04 jan 23 kl. 16:20

Ber om seks måneder fengsel for mannlig befal

Aktor Torstein Lindquister ber Hålogaland lagmannsrett om å dømme et mannlig befal til seks måneder betinget fengsel. Befalet ble i juni dømt i tingretten til seks måneders fengsel for å ha misbrukt sin stilling og tillitsforhold i et forsøk på å oppnå seksuell omgang med et yngre kvinnelig befal. Det mannlige befalet har hele tiden nektet straffskyld og anket derfor dommen.

Klartale - 23 nov 22 kl. 14:57

Dømt til 90 dagers fengsel for bruk av drone

Mannen er den første russeren som blir dømt for å fly drone ulovlig i Norge. Han ble onsdag dømt i Hordaland tingrett. Som følge av krigen i Ukraina er det forbudt for folk fra Russland å fly droner i Norge.

NRK - 30 nov 22 kl. 23:07

Venstre kritisk til fengsel-deling

Oslo Venstre reagerer kraftig på oppdelingen av Oslo fengsel. Etter planen skal kun varetektsplasser forbli i hovedstaden, mens rundt 170 plasser flyttes til to andre kommuner. Regjeringen vil bygge ut Ilseng fengsel med 96 høysikkerhetsplasser og Ullersmo fengsel med 76 plasser.

VG - 01 dec 22 kl. 13:06

Forskjellen på ubetinget og betinget fengsel

De som dømmes til ubetinget fengsel må sone straffen i fengsel. Om du dømmes til betinget fengsel slipper du å sone i fengsel, men du må følge noen regler..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

Kan vi flytte disse dyrene?

Tidligere har forskere vært skeptisk til å flytte dyr og planter. Nå har noen endret mening. Årsaken er at de tror vi er nødt til å flytte ulike arter for å redde dem fra klimaendringer.

Klartale - Igår: 06:30

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Klartale - Igår: 16:33

Norsk film er mest sett på Netflix

«Kampen om Narvik» kom ut på kino i romjula. Filmen ble sluppet på strømmetjenesten Netflix denne uka. Folk kan se filmen noen steder i verden.

Klartale - Igår: 15:43

Demonstrasjoner i Midtøsten etter brenning av koranen

Politiker Rasmus Paludan har brent en koran, muslimers hellige bok. Det skjedde utenfor den tyrkiske ambassaden i Stockholm. Paludan er både dansk og svensk.

Klartale - Igår: 13:37

Dømt for smugling av hasj og kokain til Norge

Tre menn er dømt til fengsel for å smugle narkotika til Norge. De hadde gjemt over 1,2 tonn narkotika var gjemt i lastebiler med møbler. Lastebilene kom fra Danmark.

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

Klartale - Igår: 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.

Klartale - Igår: 10:49

Nye regler skal sikre nok strøm

Regjeringen hadde pressekonferanse fredag. De snakket om hvordan vi kan sikre at Norge har nok strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre åpnet pressekonferansen.

Klartale - Igår: 10:11

Russland forbyr avisa Meduza

Meduza skriver selv at myndighetene har erklært dem som en trussel mot Russland. Både mot grunnloven og sikkerheten til landet.Ifølge Meduza blir det også forbudt for folk i Russland å samarbeide med avisa.

Klartale - Igår: 09:49

Nordmenn er bekymret for å kjøre langt med elbil

Mens 55 prosent av de som kjører elbil svarer at de er redde for å go tom for strøm på langtur. 72 prosent av de som ikke har elbil, svarer det samme. Det viser ny undersøkelse fra Naf.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com