Etter

Saturday, 25 June, 06:25

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 17:57

Mann frifunnet for narkotikafunn Etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for å ha hatt nesten en kilo cannabis hjemme hos seg, Etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. Dermed la både aktor og forsvarer ned påstand om frifinnelse.

NRK - I førrgår: 17:57

Frifunnet for narkotikabesittelse Etter ulovlig ransaking

En mann i 40-årene ble frifunnet for å ha hatt nesten en kilo cannabis hjemme hos seg, Etter å ha anket til Borgarting Lagmannsrett. Lagmannsretten vurderte at ransakingen av mannens bolig, som ledet til funnet av cannabis, var ulovlig. De mente det «utvilsomt» var en krenkelse av artikkel 8 i Den europeiske menneskerettskonvensjonen.

VG - 4 timer siden

To bekreftet døde Etter skyting i Oslo - en pågrepet

To personer er bekreftet døde Etter skyting på utside nav London pub i Oslo sentrum. En person er pågrepet i nærheten av åstedet like Etter hendelsen, melder politiet..

VG - 4 timer siden

To drept Etter skyting i Oslo – en pågrepet

OSLO SENTRUM (VG) To personer er bekreftet drept Etter en skyteepisode på utsiden av London pub i Oslo sentrum. Politiet pågrep en person i nærheten av åstedet like Etter hendelsen..

NRK - I førrgår: 19:04

Bulgarias regjering har falt

Regjeringen i Bulgaria har falt Etter å ha tapt en mistillitsvotering, bare et halvt år Etter at den ble innsatt. Liberale Kiril Petkov dannet regjering Etter at det tredje valget på ett år ga ham nødvendig flertall. Koalisjonen begynte å slå sprekker snart Etter den russiske invasjonen av Ukraina, og tidligere denne måneden trakk det populistiske ITN-partiet seg ut.

Klartale - 16 timer siden

Bedrifter leter fortsatt Etter folk til sommerjobb

Bedrifter som jobber med reiseliv sliter med å skaffe seg hjelp til sommeren. Det sier NHO Reiseliv.– Hoteller, restauranter, festivaler og opplevelses-bedrifter over hele Norge søker Etter sommervikarer.

NRK - Igår: 03:25

Nancy Pelosis mann siktet for fyllekjøring

Paul Pelosi, kongressleder Nancy Pelosis ektemann, ble torsdag tiltalt for promillekjøring Etter en trafikkulykke han var involvert i i forrige måned. 82 år gamle Pelosi ble arrestert Etter at promilletesten viste at han hadde en promille på 0,8 to timer Etter en kollisjon i Napa, vindistriktet noen mil nordøst for San Francisco. (NTB).

NRK - Igår: 16:40

Opnar tilsynssak Etter dødsfall på sjukeheim i Trøndelag

Statsforvaltaren i Trøndelag har opna tilsynssak Etter at ein mann døydde ved Klæbu helse- og omsorgssenter i mars i år. Det skjedde tre veker Etter at han vart flytta dit. Det er pårørande som har sendt inn klagen.

Klartale - 21 jun 22 kl. 06:00

Endelig står det at hun er gift i passet

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk Etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle Etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 1 time siden

Minst 19 skadet Etter skyting

To personer er døde Etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 2 timer siden

Pride-ledelsen har satt krisestab

Pride-ledelsen har satt kristestab Etter nattens skyting i Oslo sentrum. Det bekrefter pressesjef Rohan Sandemo Fernando i Pride til NRK. – Våre tanker går til de pårørende og de skadde.

VG - 3 timer siden

Vitne Etter skytingen i Oslo: – Det kunne vært oss

OSLO SENTRUM (VG) To personer er drept Etter en skyteepisode utenfor London Pub, et populært utested blant det homofile miljøet i Oslo, natt til lørdag..

VG - 4 timer siden

To bekreftet døde Etter skyting i Oslo

To personer er bekreftet døde Etter skyting på utside nav London pub i Oslo sentrum..

Dagbladet - 4 timer siden

To døde Etter skyting i Oslo

To drept og flere alvorlig skadd Etter skyting ved utested i Oslo sentrum. En person er pågrepet..

NRK - 7 timer siden

Kvinne til sykehus Etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, Etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 9 timer siden

Mann omkom Etter fall fra fjell i Lofoten

En mann i 20-årene med utenlands statsborgerskap er død Etter å ha falt fra fjellet Reinebringen i Lofoten. Politiet har opprettet sak og ser på forholdet som en ulykke. Pårørende er varslet.

NRK - 9 timer siden

Mann funnet Etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon Etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..

Dagbladet - 9 timer siden

Truet Etter avlysning: - Ubehagelig

Festivalarrangør Thomas Ingebrigtsen mottar trusler Etter at Johnny Depp og Jeff Beck måtte kansellere besøket i Kristiansund..

NRK - 10 timer siden

Mann omkom Etter drukningsulykke på Randaberg

Mannen som ble hentet opp av sjøen på Sandestranden på Randaberg er død. Det melder politiet. De pårørende er varslet.

Klartale - 20 jun 22 kl. 09:58

To døde funnet Etter flystyrt i Rotterdam

En norsk far og sønn har vært savnet i Rotterdam i Nederland. De var i et fly som styrtet. Flyet med de to to styrtet 5.

NRK - 14 timer siden

Skada Etter fall i Molladalen

Ei kvinne er skada Etter eit fall i Molladalen i Ørsta. Hovedredningssentralen melder at kvinna tilsynelatande ikkje er alvorleg skada. Ein lege og redningspersonell er hos henne no.

Klartale - 14 timer siden

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

Klartale - Igår: 06:00

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

NRK - 17 jun 22 kl. 19:03

Politiet leter Etter fem personer Etter knivstikking

Politiet leter Etter flere personer Etter en voldshendelse i Stjørdal. Innsatsleder Mattis Hamborg i politiet opplyser til Adresseavisen at det er snakk om en knivstikking. – Flere ungdommer er involvert.

NRK - 19 jun 22 kl. 16:24

Østfoldbanen gjenåpnet Etter brann langs toglinjen

Etter flere mindre branner langs toglinjen ved Ås stasjon søndag er Østfoldbanen igjen blitt åpnet mellom Ski og Sonsveien. – Ski-Sonsveien er åpnet for trafikk Etter tidligere brann ved sporet. Du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, skrev Bane Nor på sine nettsider like Etter klokka 16.

NRK - 21 jun 22 kl. 19:35

Mann pågrepet Etter brann

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene, Etter en boligbrann i Bragerhagen i Drammen sentrum i Ettermiddag. Vitner skal ha observert en mann som gikk fra stedet kort tid Etter at brannen startet. Politiet jobber fortsatt med å snakke med vitner på stedet.

NRK - Igår: 22:27

E6 åpen igjen

E6 i Storfjord har nå ett felt åpent, Etter at et jord- og steinras stengte veien like Etter klokken 19. Det er manuell dirigering på stedet, ifølge Vegvesenet..

NRK - Igår: 19:30

To pågrepet og siktet Etter voldshendelse i Sarpsborg

Politiet har pågrepet og siktet to menn i begynnelsen av 30-årene Etter at en 28-åring fra Sarpsborg ble utsatt for grov vold inne på et toalett på et utested i Sarpsborg. En av de siktede skal ifølge Fredriksstad Blad være fra Fredrikstad. Den andre skal være en lokal mann fra Sarpsborg..

NRK - Igår: 19:18

Johnny Depps Oslo-konsert utsatt på grunn av covid-sykdom

Fredagens konsert med Johnny Depp og Jeff Beck på Sentrum Scene i Oslo er utsatt på grunn av covid-sykdom i bandet. En ny konsert er satt opp lørdag 2. juli, samme dag som ekstrakonserten, skriver Dagbladet.

VG - Igår: 17:29

Kjemper for å redde liv Etter jordskjelvet: «Ikke overlat dem til seg selv»

Desperate innbyggere kjemper mot klokka og kraftig regn Etter jordskjelvet. Samtidig sliter myndigheter og hjelpearbeidere med å få informasjon fra katastrofeområdet..

VG - Igår: 16:01

VIF-sjef på intern jakt Etter Trøim-avsløring: – Skal røykes ut

Vålerenga-sportssjef Joacim Jonsson (48) er forbannet Etter at innholdet i et møte mellom klubbeier Tor Olav Trøim (59) og spillergruppen ble lekket til media..

Aftenposten - Igår: 16:01

VIF-sjef på intern jakt Etter Trøim-avsløring: – Skal røykes ut

Vålerenga-sportssjef Joacim Jonsson (48) er forbannet Etter at innholdet i et møte mellom klubbeier Tor Olav Trøim….

NRK - Igår: 13:48

Tre personer siktet Etter voldshendelse

Tre personer er siktet Etter en voldshendelse på et utested i Sarpsborg, lørdag. Det opplyser seksjonsleder for Etterforskning ved Sarpsborg politistasjon, Daniel Holm. De tre skal avhøres i dag.

NRK - Igår: 13:21

Svindlet sambygdinger for 1,5 millioner kroner

Ei kvinne i 30-årene fra Sunnmøre er dømt til to år i fengsel for grovt bedrageri Etter at hun svindlet en sambygding og samboeren til å betale henne over 1,5 millioner kroner. Kvinna lurte samboerparet til å tro at advokater, politi og namsmann var ute Etter dem, men at de kunne redde seg gjennom å overføre penger til kvinna. Kvinna er i tillegg til fengselsstraffen dømt til å betale tilbake pengene..

NRK - Igår: 12:13

Tenåringsjente til sjukehus Etter trafikkulykke

Ei jente i midten av tenåra er sendt til sjukehus med smerte i håndledd og kne, Etter et trafikkuhell med en bil på Gamle Trysilveg i Elverum i formiddag. Fører av bil er uskadd. Politiet mistenker at jenta som kjørte lett mc ikke har overholdt vikeplikten.

NRK - Igår: 11:15

Ulv skutt i Ringsaker

En ulv som tidligere denne uka tok en rekke lam i Ringsaker, ble skutt natt til torsdag. En hannulv på 46 kilo ble skutt på Hedmarksvidda Etter at den skal ha tatt omtrent 20 lam. Statsforvalteren ga i forrige uke tillatelse til å skyte ulven Etter at den ble fanget opp på et viltkamera i Hamar kommune.

VG - Igår: 10:07

Antatt gjerningsperson pågrepet Etter at rapperen Lil Tjay ble skutt

Rapperen Lil Tjay (21) er fortsatt på sykehus Etter å ha blitt skutt flere ganger i New Jersey onsdag. Politiet har pågrepet tre personer..

VG - Igår: 07:24

SV-leder Etter skattesmell på Stortinget: – Folk må få eie sin historie

Fungerende SV-leder Kirsti Bergstø vil ikke oppfordre stortingsrepresentanter til å være åpne om personlige skattesmeller Etter pendlerbolig-sakene..

NRK - I førrgår: 05:37

Taliban ber om hjelp Etter jordskjelv

Taliban-ber det internasjonale samfunnet om hjelp Etter at et voldsomt jordskjelv som krevde minst 1000 menneskeliv i Afghanistan. Minst 1500 er skadd, melder BBC. Bistandsorganisasjoner, naboland og land hjelper til, ifølge den høytstående Taliban-tjenestepersonen Qahar Balkhi, men hjelpen «må skaleres opp veldig mye, fordi dette er et katastrofalt jordskjelv som vi ikke har opplevd på flere tiår».

NRK - I førrgår: 04:56

Starter søk Etter brann i båt i Oslofjorden

Det er satt i gang søk i Oslofjorden Etter observasjon av en brennende båt utenfor øya Rauer i Fredrikstad kommune, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. – Båten har blitt sett drivende sørfra og passerte Rauerkalven ved Engelsviken rundt klokka 23.45 torsdag kveld, opplyser operasjonssentralen i Øst politidistrikt.

NRK - I førrgår: 04:56

Søker i Oslofjorden Etter brann i seilbåt

Det er satt i gang søk i Oslofjorden Etter observasjon av en brennende seilbåt utenfor øya Rauer i Fredrikstad kommune, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. – Båten har blitt sett drivende sørfra og passerte Rauerkalven ved Engelsviken rundt klokka 23.45 torsdag kveld, opplyser operasjonssentralen i Øst politidistrikt.

VG - 30 minutter siden

Dette vet vi om skytingen

En person er pågrepet Etter at to personer ble drept og flere skadet i Oslo natt til lørdag. Dette vet vi så langt..

NRK - 1 time siden

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert Etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..

NRK - 1 time siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas Etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com