Etter

Sunday, 04 December, 22:38

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - Igår: 00:34

Moderate skader Etter Balsfjord-ulykke

To menn og en kvinne som ble fraktet til sykehus Etter ulykke på E8 på Seljelvnes i Balsfjord i Troms, er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. – Ulykken skjedde i en 90-sone noen hundre meter Etter avkjørselen til Lakselvbukt i retning Tromsø, forteller operasjonsleder Robin Lindberg i Troms politidistrikt til NTB. To av de skadde var utenlandske turister, ifølge politiet.

NRK - 4 timer siden

Siktet Etter trusselsituasjon i Klæbu er løslatt

Mannen som er siktet Etter trusselsituasjonen i Klæbu lørdag, ble løslatt ved 13-tiden søndag, melder Nidaros. – Vi mener at hendelsen framsto situasjonsbetinget og mener at det ikke er gjentakelsesfare, sier jourhavende i Trøndelag politidistrikt, Aleksander Tokle, til avisen. Mannen er siktet for trusler.

NRK - 9 timer siden

Finnmark: Person funnet død Etter Etter brann

En person er funnet død Etter brann i Honningsvåg i Finnmark. Pårørende er varslet. Det skriver politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 9 timer siden

Finnmark: Person funnet død Etter Etter husbrann

En person er funnet død Etter husbrannen i Honningsvåg i Finnmark søndag morgen. Pårørende er varslet. Det skriver politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - Igår: 18:21

Fraktet til sykehus Etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo Etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - Igår: 18:21

Kritisk skadet Etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo Etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

E24 - Igår: 07:10

Tilbake på vingene Etter «eksistensiell krise»: – Så ikke veldig lyst ut

Ikke lenge Etter at Norwegian lå nede for telling, rigges det for ny vekst. Nå skal flyselskapet ansette 750 nye medarbeidere og Peter K. Gjølmesli (32) er tilbake Etter å ha vært permittert..

Klartale - Igår: 06:00

Restauranter skriker Etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

VG - Igår: 23:26

Tenåring siktet Etter drap på høygravid kvinne

En tredje mann (18) ble denne uken siktet og avhørt Etter at en høygravid kvinne ble knivstukket og drept i Danmark tidlig i november. Kvinnens ufødte barn døde fem dager Etter angrepet..

NRK - I førrgår: 22:00

Sveits videre i VM Etter amper målfest

Serbia var avhengig av å vinne for å ha en mulighet til å gå videre fra gruppespillet, og kampen mot Sveits ble en thriller med høy temperatur. Sveits tok ledelsen med Xherdan Shaqiri i kampens 20. minutt, men Serbia slo raskt tilbake.

NRK - 1 time siden

Kontroll på mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo Etter at en mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 4 timer siden

Kronen skal tilpasses kong Charles

Sankt Edwards krone er hentet fra Tower i London for å tilpasses britenes nye konge. Den skal brukes i kroningsseremonien i mai. Flyttingen av den uvurderlige kronen fra 1661 er blitt holdt hemmelig inntil den var gjennomført.

NRK - 6 timer siden

Demobilisering Etter våpenhvile i Etiopia

Sjefen for Tigrays opprørsstyrker sier at 65 prosent av styrkene er demobilisert og forlagt i leirer, en måned Etter at det ble inngått våpenhvile. General Tadesse Worede sier at prosessen med å trekke styrkene tilbake fra fronten er i gang, og at de demobiliserte styrkene plasseres i egne leirer. Konflikten mellom Tigrayfolkets frigjøringsfront (TPLF) og den etiopiske regjeringen, som startet i 2000, kostet svært mange liv og tvang 2 millioner mennesker på flukt inntil det ble undertegnet en våpenhvileavtale i Sør-Afrika i november.

NRK - 9 timer siden

E39-tunnelar opna Etter ulukke

I Nordhordland er Matreberg- og Trodaltunnelen på E39 opna att Etter trafikkulukka tidlegare..

Aftenposten - I førrgår: 10:58

Overfylt silo skal ha gitt Etter. To personer skadet.

To personer får helsehjelp Etter at en silo har gitt Etter på Frogner på Romerike..

Klartale - I førrgår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne Etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne Etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

NRK - I førrgår: 10:28

VM-kommentator fikk sparken i pausen

En tyrkisk fotballkommentator fikk sparken i pausen i VM-kampen mellom Canada og Marokko. Kommentatoren, Alper Bakircigil, kommenterte den første omgangen, men ble derEtter erstattet Etter pause. Årsaken var at Bakircigil nevnte navnet til Hakan Sukur.

NRK - 12 timer siden

Pågrepet for trusler i Holmestrand

Politiet har pågrepet de to personene de lette Etter i Holmestrand Etter trusselepisoden i en leilighet ved 08-tiden i morges. Politiet tror foreløpig at det ikke er flere involverte i saken, men de kan ikke utelukke flere pågripelser..

NRK - 12 timer siden

«Troll» var den mest sette filmen på Netflix 2. desember 

Seertallene har skutt noe voldsomt i været Etter at «Troll» hadde premiere på Netflix 1. desember. Dagen Etter var filmen den mest sette filmen i hele verden.

Klartale - 16 timer siden

Han bruker plast for å protestere mot søppel

Moudou Fall er 49 år gammel og kommer fra Senegal. Han er miljøaktivist. Og mest kjent som plastmannen.

NRK - 23 timer siden

Landesorg i Kong Etter at over 100 er døde

I Kongo er en tre dager lang landesorg innledet Etter en massakre i Kishishe øst i landet, der over 100 ble drept. Myndighetene sier at opprørsgruppa M23 står bak. M23 har avvist det..

NRK - Igår: 21:44

Stabil tilstand Etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus Etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - Igår: 19:49

Person funnet omkommet Etter brann i Lofoten

En person har vært savnet Etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - Igår: 19:49

Mann funnet omkommet Etter brann i Lofoten

En person har vært savnet Etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

Aftenposten - Igår: 19:07

Målscoreren Etter seieren mot serielederen: - Vi er favoritter til seriemesterskapet

Selvtilliten er høy hos Nidaros Etter en overbevisende topoenger..

Aftenposten - Igår: 19:05

Én kritisk skadet Etter knivstikking i T-banevogn i Oslo

En person er sendt til sykehus Etter knivstikking i Oslo sentrum. Flere politipatruljer har rykket ut til området rundt….

Aftenposten - Igår: 19:05

Mann kritisk skadet Etter å ha blitt knivstukket flere ganger i T-banevogn

En person er sendt til sykehus Etter knivstikking i Oslo sentrum. Flere politipatruljer har rykket ut til området rundt….

VG - 01 dec 22 kl. 17:53

Mener Belgias beste periode er over Etter VM-exit: – Vi kan se at det er slutten nå

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) De ble hausset kraftig opp i mesterskap Etter mesterskap, men Etter torsdagens tap tror flere at Belgias «gylne generasjon» er historie..

NRK - Igår: 17:56

EU: Twitter risikerer bøter eller stengning

EU-kommissær for det indre marked, Thierry Breton, advarer igjen Twitter om at selskapet må holde seg innenfor EUs regelverk. I intervjuer med franske og tyske aviser sier Breton at selskapet risikerer bøter og andre tiltak. – Det er helt klart at hvis Twitter ikke rEtter seg Etter disse reglene, kan vi ilegge bøter.

NRK - Igår: 16:24

Adressa: Tre personer siktet Etter aksjon i Klæbu

Tre menn er siktet Etter politikaksjonen i Klæbu, skriver Adresseavisen..

NRK - Igår: 16:23

Ansatte i god behold Etter silokollaps

Fredag formiddag revnet en silo på Romerike, og to personer ble skadet. En av dem skal ha blitt kastet 50–60 meter av trykkbølgen som kom fra silokollapsen. Begge ble fraktet til sykehuset, men er nå tilbake på beina, ifølge daglig leder av selskapet Hey'di AS, som eier siloen, Jørn Teksum: – Begge er skrevet ut av sykehuset, og er i god behold, skriver han i en melding til NRK.

NRK - Igår: 16:24

Tre personer pågrepet Etter aksjon i Klæbu

Tre personer er pågrepet Etter politikaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

NRK - Igår: 16:24

To pågrepet og en mistenkt Etter aksjon i Klæbu

To personer er pågrepet Etter politiaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. En tredje person er mistenkt og blir nå innbragt, opplyser politiet. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

Klartale - 01 dec 22 kl. 12:55

Etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

Dagbladet - Igår: 11:57

Slår alarm

Britiske helsemyndigheter ber foreldre være obs Etter at seks barn har mistet livet Etter alvorlige streptokokkinfeksjoner og skarlagensfeber den siste tida..

VG - Igår: 11:50

Britisk avis: Krisemøte på slottet Etter Netflix-trailer

Det skal være stor uro og bekymring på Buckingham Palace Etter prins Harry og hertuginne Meghans oppsiktsvekkende Netflix-trailer..

NRK - Igår: 10:17

En person på sykehus Etter slagsmål

En person ligger på sykehus Etter et slagsmål på en privat fest med flere ungdommer i Arendal sentrum fredag kveld. Det opplyser politiet. Tre personer er pågrepet og siktet for kroppsskade.

NRK - 01 dec 22 kl. 06:44

Tre personar arrestert Etter mogleg knivstikking

Politiet i Bergen rykka i dag tidleg ut til ei leilegheit på Landås der det vart meldt om knivstikking. Førebels er ikkje den fornærma funnen, men tre personar fra leilegheita er tatt med og sett i arresten. Det var BT som meldte om hendinga først.

NRK - 01 dec 22 kl. 06:44

Rykka ut til mogleg knivstikking - leitar Etter person

Politiet i Bergen rykka i dag tidleg ut til ei leilegheit i Slettebakken-området der det vart meldt om at ein person var knivstukke. Førebels er ikkje den fornærma funnen, men tre personar fra leilegheita er tatt med og sett i arresten. – Det er spor på staden som gjer at politiet mistenker at knivstikking kan ha skjedd, seier operasjonsleiar Dan Erik Johannessen til NRK.

NRK - 01 dec 22 kl. 06:44

Rykte ut til mogleg knivstikking - leitar Etter person

Politiet i Bergen rykte i dag tidleg ut til ei leilegheit i Slettebakken-området der det vart meldt om at ein person var knivstukke. Førebels er ikkje den fornærma funnen, men tre personar fra leilegheita er tatt med og sett i arresten. – Det er spor på staden som gjer at politiet mistenker at knivstikking kan ha skjedd, seier operasjonsleiar Dan Erik Johannessen til NRK.

NRK - Igår: 06:28

Tre gutter tatt Etter biltyveri og brann

Tre gutter i 14-15-årsalderen er tatt av politiet og mistenkt i forbindelse med tyveri av to biler og en brann i en kiosk på et ridesenter i Porsgrunn. En av bilene ble funnet krasjet i en fjellvegg. Brannen i kiosken ble slukket av en politipatrulje.

NRK - Igår: 06:28

Knivstikking i Lillestrøm

En mann i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus Etter det som skal være en knivstikking på et utested i Lillestrøm sentrum, skriver VG. – Den skadede har ikke livstruende skader, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisen. Han sier gjerningspersonen eller personene hadde forlatt stedet da politiet ankom.

NRK - 01 dec 22 kl. 04:55

Mann arrestert Etter knivtrusler

Politiet i Porsgrunn har arrestert en mann i 30-årene Etter at han skal ha kommet med trusler med kniv. Mannen ble pågrepet litt Etter klokka 03, og er siktet for å ha framsatt trusler, melder politiet..

NRK - 01 dec 22 kl. 02:45

Mange savnet Etter at skred gikk over vei i Brasil

Minst to mennesker er døde og flere titall savnet Etter at et jordskred gikk over en riksvei i Sør-Brasil. Rundt 20 biler og lastebiler ble tatt av skredet. Gjørma veltet mandag ned en bratt åsside Etter flere dager med mye regn i delstaten Paraná og la en større strekning av riksveien BR 367 under søla.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com