Etter

Saturday, 13 April, 01:48

Nyheter om Etter

NRK - Igår: 10:44

Søker Etter antatt omkommet

Nordland politidistrikt opplyser om at søket Etter den savnede studenten har gått over i søk Etter antatt omkommet. Ut i fra tiden som har gått, og at de ikke enda har gjort noen funn, så er det konklusjonen. Studenten i 20-årene har vært savnet siden i går kveld, Etter å ha forsvunnet på en tur i Åselidalen i Bodø kommune.

NRK - 11 timer siden

Staten skal dekke sykehjemsopphold for krigsseilere i utlandet

Regjeringen sendte fredag et lovforslag til Stortinget om at krigsseilere som bor i utlandet kan søke om å få dekket egenandeler ved opphold på sykehjem. Tilpasningene i krigspensjonsordningene skal Etter regjeringens plan skje raskt. De nye reglene trer i kraft allerede i juli i år.

NRK - 15 timer siden

Fengselet i fire nye uker Etter Tøyen-skytingen

Politiet har begjært varetektsfengsling i fire nye uker med besøkelses- og brevforbud for de to personene som ble pågrepet Etter skytingen utenfor Hersleb skole på Tøyen i Oslo 23. mars. En mann ble alvorlig skadet Etter skytingen og det er først denne uken at han ble avhørt av politiet, forteller politiadvokat Henrik Rådal.

NRK - 22 timer siden

Fire kritisk skadd Etter eksplosjon i rekkehus

Tilstanden er kritisk for fire barn og en kvinne som er innlagt på sykehus Etter en eksplosjon i et rekkehus i Helsinge i Danmark. Totalt seks personer ble skadd i eksplosjonen som førte til en brann i rekkehuset torsdag kveld. – Vi har funnet noen flasker tørrsjampo, men om de er årsaken til brannen er for tidlig å si.

NRK - 22 timer siden

Skipbrudne menn reddet fra øde øy Etter å ha skrevet «HELP» med palmegrener

Tre menn som ble strandet på en øde øy i Stillehavet, ble reddet Etter å ha stavet «HELP» med palmegrener på stranda, ifølge USAs kystvakt. De tre er alle i 40-årene og erfarne til sjøs. De ble strandet på øya Etter å ha seilt ut fra atollen Polowat i Mikronesia 31.

NRK - Igår: 09:38

Ni personer funnet døde Etter forlis ved Lampedusa

Ni migranter ble funnet døde av kystvakten Etter et forlis utenfor den italienske øya Lampedusa. 22 ble berget i live. Kystvakten opplyser at den ble varslet av Malta om forliset fem mil sørøst for Lampedusa og sendte et kystvaktskip til stedet.

Klartale - Igår: 06:00

– Vi lever bare så vidt, fra dag til dag

Det er nå seks måneder og fire dager siden krigen mellom Hamas og Israel startet. Minst 33.300 palestinere er blitt drept.

NRK - Igår: 05:29

Nord Universitet sEtter krisestab Etter student forsvant i Åselidalen

Bodø Nu skriver at Nord Universitet opprettet krisestab onsdag kveld Etter at en nederlandsk student ble meldt savnet. Vedkommende var en del av et turfølge på tre utenlandske studenter som var på tur i Åselidalen utenfor Bodø. På grunn av dårlig vær måtte politiet avslutte søket Etter studenten onsdag kveld.

NRK - 2 timer siden

45 migranter fryktes omkommet i Middelhavet

45 migranter er savnet og fryktes omkommet Etter at båten deres sank i Middelhavet onsdag, opplyser Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM). Migrantene forsøkte å ta seg fra Tunisia til Europa da båten de var om bord i forliste, opplyser IOM. Det er ikke funnet overlevende Etter forliset.

NRK - 3 timer siden

Haiti har fått ny overgangsråd

Haiti, der væpnede bander har tatt kontroll over store områder, har fått et nytt overgangsråd som skal forsøke å gjenopprette ro og orden i landet. Det nye rådet trer i kraft en måned Etter at statsminister Ariel Henry kunngjorde at han ville gå av. Henrys kunngjøring kom Etter at G9-familien, en sammenslutning av flere kriminelle bander og tidligere politifolk, tok kontroll over flyplassen i hovedstaden Port-au-Prince.

VG - 4 timer siden

I sorg Etter Theas bortgang: – Jeg sitter igjen med smilet hennes

– Det ligger en slags tomhet over hele skolen, sier elevrådsleder William Fidjestøl Etter dødsulykken i Sigdal..

NRK - 6 timer siden

Person funnet død under leteaksjon Etter savnet nederlandsk student

Etter stor innsats av letemannskapene fra politiet og Alpin redningsgruppe Bodø, ble det klokken 17.41 gjort funn av en omkommet person i Åselidalen. Det skriver politiet i Nordland i en melding.

NRK - 6 timer siden

Jente skadd Etter valdshending ved City Syd i Trondheim

Ei jente under 18 er skadd Etter ei valdshending ved kjøpesenteret City Syd i Trondheim. – Vektaren fekk alarm på slåsting og det er utøvd vald mot ei jente. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm.

Aftenposten - 12 timer siden

Vil vurdere Bessebergs æresmedlemsskap Etter dommen

Reaksjonene er mange Etter Anders Besseberg-dommen..

NRK - 12 timer siden

Sju personer funnet omkommet Etter eksplosjon i vannkreftverk i Nord-Italia

Dykkere har funnet de to siste savnede Etter eksplosjonen i et underjordisk vannkraftverk i Nord-Italia. Dermed er sju funnet omkommet. Eksplosjonen tirsdag førte til at flere underjordiske etasjer kollapset og ble lagt under vann.

VG - 13 timer siden

To menn ilegges omvendt voldsalarm Etter lovendring

Etter lovendringen den 8. april, som tillater politiet å sette på omvendt voldsalarm selv, har to menn i Trøndelag blitt ilagt dette..

VG - 15 timer siden

Rykket ut Etter knivtrussel i Bergen

Politiet i Bergen har rykket ut til Nedre Korskirkealmenning Etter å ha fått melding fra en person som skal være truet av en annen person med en skrutrekker eller kniv, ifølge operasjonsleder Helge Blindheim ved Vest politidistrikt..

VG - 15 timer siden

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) går av Etter fuske-saken

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) går av Etter å ha fusket på sin masteroppgave..

NRK - I førrgår: 15:13

Leteaksjon Etter savnet mann i Bodø

Det pågår for øyeblikket en leteaksjon Etter en savnet turgåer i området sørøst for fjellet Per Kalsatind i Bodø. – HRS leter Etter en person fra et turfølge på tre. Et utenlandsk turfølge i Åselidalen.

Aftenposten - 17 timer siden

Kanes barn på sykehus Etter bilkrasj: - Virkelig flaks

Harry Kanes (30) tre eldste barn slapp unna med lEttere skader Etter å ha vært involvert i en bilulykke..

VG - 16 timer siden

NFL-stjerne meldte seg for politiet Etter bilkrasj – risikerer fengsel

NFL-spilleren Rashee Rice er pågrepet Etter bilulykken han var involvert i tidligere i måneden..

VG - 17 timer siden

Kanes barn på sykehus Etter bilkrasj: - Virkelig flaks

Harry Kanes (30) tre eldste barn slapp unna med lEttere skader Etter å ha vært involvert i en bilulykke..

NRK - I førrgår: 14:11

Familiemedlemmer om Matapour: Endret seg for ti år siden

Aktor Aud Kinsarvik Gravås leser opp politiforklaringene til flere av Zaniar Matapours familiemedlemmer i årene forut for angrepet i 2022. Matapour har blitt anmeldt for vold, ulovlig befatning med skytevåpen og trusler av familiemedlemmer tidligere. I politiforklaringene fortelles det om en endring i 2014/2015.

NRK - I førrgår: 14:11

Familiemedlemmer om Matapour: Endret seg for rundt ti år siden

Aktor Aud Kinsarvik Gravås leser opp politiforklaringene til flere av Zaniar Matapours familiemedlemmer i årene forut for angrepet i 2022. Matapour har blitt anmeldt for vold, ulovlig befatning med skytevåpen og trusler av familiemedlemmer tidligere. I politiforklaringene fortelles det om en endring i 2014/2015.

NRK - 22 timer siden

Brann i kjøretøy i Verdal – flere tilsett av helsepersonell

Flere personer blir tilsett av helsepersonell Etter å ha pustet inn røyk Etter brann i et parkert kjøretøy i Verdal natt til fredag, melder politiet i Trøndelag på X..

NRK - I førrgår: 06:39

Kraftig fall i antallet ukrainske flyktninger til Norge

Etter en høst med store ankomster av ukrainske flyktninger, har det snudd brått Etter nyttår. Nå er ankomstene på sitt laveste siden krigsutbruddet. I januar søkte 1658 ukrainere om kollektiv beskyttelse i Norge, mens antallet var på like under 1350 i både februar og mars, ifølge UDIs statistikk.

NRK - Igår: 23:57

Rundt 500 griser døde i brann i Danmark

Rundt 500 griser døde Etter at det oppstod brann i en driftsbygning ved en gård i Bjerringbro i Midt-Jylland i Danmark torsdag kveld. Det melder Viborg Stifts Folkeblad, skriver DR. To personer ved gården ble sjekket av helsepersonell Etter å ha pustet inn røyk..

NRK - 08 apr 24 kl. 06:26

Sør-Korea har skutt ny spionsatellitt ut i bane

Sør-Koreas andre egenproduserte rekognoseringssatellitt gikk mandag i bane Etter å ha blitt skutt opp fra Florida, opplyser landets forsvarsdepartement. Oppskytingen kommer Etter en lignende oppskyting i desember. 45 minutter Etter at Falcon 9-raketten fra SpaceX ble skutt opp, løsrev satellitten seg fra bæreraketten, før den senere gikk ut i bane, melder departementet.

NRK - Igår: 17:33

Rykket ut til skole Etter melding om våpen

Onsdag 10. april fikk politiet melding fra en skole i Vesterålen om at en mindreårig elev skal ha vist fram et våpen til medelever i skoletiden. Det skriver politiet i Nordland i en pressemelding.

NRK - Igår: 15:16

Elden anmelder drapstrusler Etter gruppevoldtektssaken i Bergen

Advokatfirmaet Elden har i dag anmeldt flere drapstrusler og oppfordringer til gatejustis Etter frifinnelsen i gruppevoldtektssaken i Bergen..

VG - 09 apr 24 kl. 20:26

Politijakt Etter ran i Oslo

Politiet søker Etter flere personer Etter et antatt personran sentralt i Oslo..

Aftenposten - Igår: 14:50

Sparker kommentator Etter støtende uttalelse mot Barca-juvel

Den spanske TV-kanalen Movistar Plus+ har sparket fotballeksperten German Burgos Etter kommentar på direktesending..

VG - Igår: 14:50

Sparker kommentator Etter støtende uttalelse mot Barca-juvel

Den spanske TV-kanalen Movistar Plus+ har sparket fotballeksperten German Burgos Etter kommentar på direktesending..

Aftenposten - Igår: 14:50

Sparker ekspert Etter støtende uttalelse mot Barca-juvel

Den spanske TV-kanalen Movistar Plus+ har sparket fotballeksperten Germán Burgos (54) Etter kommentar på direktesending..

NRK - 09 apr 24 kl. 17:29

Flere omkom Etter eksplosjon på vannkraftverk

Det er funnet flere døde Etter en eksplosjon på et vannkraftverk som ligger sør for Bologna, skriver Reuters. Brannvesenet i Italia meldte tidligere at fem personer er savnet og tre skadet Etter eksplosjonen. Årsaken er foreløpig ukjent.

NRK - Igår: 11:01

Recreate slått konkurs

Recreate ASA er slått konkurs Etter en begjæring fra den svenske banken Norion. Det er klart Etter at konkursbegjæringen ble behandlet i Telemark tingrett torsdag morgen. Nyheten ble gjort kjent gjennom en børsmelding.

VG - Igår: 08:59

Søker Etter savnet student

En student ved Nord universitet er savnet Etter å ha kommet bort fra turfølget sitt utenfor Bodø..

NRK - Igår: 08:01

Mange uten strøm Etter angrep på Kharkiv

200.000 mennesker er uten strøm i Kharkiv-regionen nordøst i Ukraina Etter et russisk angrep torsdag morgen. Russiske styrker gjennomførte minst ti luftangrep mot kritisk infrastruktur i storbyen Kharkiv og regionen rundt, ifølge guvernør Oleh Synegubov.

NRK - Igår: 06:53

Person fastklemt Etter kollisjon mellom personbil og lastebil i Sigdal

En person er fastklemt Etter en ulykke mellom en lastebil og en personbil på fylkesvei 287 i Sigdal. – Det jobbes med frigjøring, melder politiet. Politiet fikk melding om ulykken klokken 6.

VG - 2 timer siden

Samantha Fox (57) i retten Etter flykrangel

Popstjernen og den tidligere glamourmodellen erkjenner delvis straffskyld..

NRK - Igår: 04:31

Sør-Koreas statsminister tilbyr seg å gå av Etter valgnederlag

Sør-Koreas statsminister Han Duck-soo og flere topprådgivere til president Yoon Suk-yeol tilbyr seg å gå av Etter nederlaget i onsdagens valg, melder AFP. Det melder det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap. Styringspartiet tapte stort i onsdagens valg på ny nasjonalforsamling..

Aftenposten - 4 timer siden

Vålerenga til NM-finale Etter spinnvilt hockeydrama

(Stavanger Oilers - Vålerenga 4–5, 3–4 i kamper) Supertalentet Stian Solberg (18) dro et vanvittig mål opp av hatten da….

VG - 4 timer siden

Vålerenga til NM-finale Etter spinnvilt hockeydrama

(Stavanger Oilers - Vålerenga 4–5, 3–4 i kamper) Supertalentet Stian Solberg (18) dro et vanvittig mål opp av hatten da Vålerenga trengte det som mest..

Dagbladet - 4 timer siden

Varsler værskifte: - Vært uvanlig

Etter en periode med unormalt varme dager for årstida, melder kuldea sin ankomst igjen..

NRK - 5 timer siden

Roberto Cavalli er død

Den kjente italienske motedesigneren Roberto Cavalli er død, 83 år gammel. Det melder italienske medier. Cavalli døde i boligen sin i Firenze Etter lang tids sykdom, meldte det italienske nyhetsbyrået Ansa fredag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com