Etter

Lørdag, 15 Mai, 00:44

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

Rundt 500 meldinger om bivirkninger

Legemiddelverket har mottatt totalt 12.836 om mistenkte bivirkninger Etter koronavaksine. Det er 505 flere meldinger enn det var for en uke siden.

NRK - 11 mai 21 kl. 16:10

Politiet tipset VG om Hagen-saken

Politiet kontaktet VG-ledelsen Etter at en abonnementsselger fra avisen ringte Anne-Elisabeth Hagen Etter at hun forsvant. Årsaken var frykt for lekkasjer. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hus i Sloraveien i Lørenskog 31.

NRK - I førrgår: 16:34

Flere trafikkulykker i osloområdet

Alle store utfartsårer i Oslo er rammet Etter flere trafikkulykker i eller rett utenfor Oslo onsdag Ettermiddag. E6 ved Abildsø er åpnet igjen Etter trafikkulykke. På E134 ved Lier har et vogntog kjørt av veien.

NRK - 2 timer siden

Fire pågrepet Etter slåsskamp

Etter at en mann i 40-årene ble angrepet av åtte andre menn i Skien fredag kveld, har politiet pågrepet fire menn og satt dem i arresten. Politiet i byen forsøkte fredag kveld å få oversikt over hva som lå bak da den lokale mannen ble angrepet av de åtte i 20.40-tiden fredag.

NRK - 2 timer siden

Fører fastklemt Etter bilulykke

En person sitter fastklemt Etter at bilen kjørte av veien i Osdalen i Innlandet fredag kveld. Luftambulanse og øvrige nødetater er på stedet. Det jobbes med å frigjøre vedkommende..

NRK - 5 timer siden

Storbritannia som risikoområde

Helsemyndighetene i Tyskland klassifiserer Storbritannia som et risikoområde for koronasmitte. Årsaken er bekymring for spredningen av den indiske varianten. Det skjer bare en måned Etter at Storbritannia ble tatt av listen Etter en nedgang i nye smittede og på grunn av vaksinasjonstempoet i landet..

NRK - 6 timer siden

Libanesisk mann døde

En 21 år gammel libanesisk mann døde fredag av brannskadene Etter at han og andre i en ungdomsgruppe hadde prøvd å krysse et sikkerhetsgjerde på grensen til Israel, melder Reuters. En annen ungdom ble også skadet av brannen Etter at libanesere hadde samlet seg ved grenseområdet for å protestere og vise solidaritet med palestinerne. Fredag uttalte det israelske militæret at en rekke folk i Libanon hadde ødelagt grensegjerdet til Israel og satte fyr på et felt i området.

NRK - 7 timer siden

Demonstrasjon i Dannmark oppløst

En demonstrasjon utenfor Israels ambassade i Hellerup, nord i København, er oppløst Etter «omfattende uorden». Det skriver Københavns Politi på Twitter. De er fremdeles på stedet.

NRK - 7 timer siden

Leteaksjon Etter to barn

Det er iverksatt en leteaksjon på Byneset i Trondheim Etter at to barn på seks år ble meldt savnet fredag. Det melder politiet på Twitter..

Dagbladet - 8 timer siden

Tenåring disket Etter KKK-video

16-åringen Caleb Kennedy har blitt kastet ut av «American Idol» Etter at en kontroversiell video har florert på nettet. I videoen er han med en venn som har på seg en Ku Klux Klan-liknende hette..

NRK - 9 timer siden

Eksplosjonsfare over i Vegårdshei

Brannvesenet melder at eksplosjonsfaren nå endelig er over, Etter at gassflaskene i et bygg på Vegårshei har sprukket av seg selv. Det har gjennom dagen kommet kontrameldinger rundt eksplosjonsfaren, Etter at det i natt begynte å brenne i en gammel mølle..

NRK - 9 timer siden

Eksplosjonsfare over i Vegårshei

Brannvesenet melder at eksplosjonsfaren nå er over Etter at gassflaskene i et bygg på Vegårshei har sprukket av seg selv. Det har gjennom dagen kommet kontrameldinger rundt eksplosjonsfaren Etter at det i natt begynte å brenne i en gammel mølle..

E24 - 9 timer siden

Wall Street styrer mot en ny dag med oppgang

Wall Street styrer mot en ny opptur Etter tunge fall tidligere i uken. Teknologitunge Nasdaq leder an oppgangen før åpningstid, men Disney-aksjen henger Etter..

E24 - 9 timer siden

Nasdaq leder an ny oppgang på Wall Street

Wall Street stiger for andre dag på rad Etter tunge fall tidligere i uken. Teknologitunge Nasdaq leder an, men Disney-aksjen henger Etter..

Aftenposten - 13 timer siden

Viking-trenerne ofret nattesøvnen Etter RBK-ydmykelsen

De havnet helt i skyggen av Åge Hareide og Rosenborg. Natten Etter 0–5-tapet på Lerkendal brukt Morten Jensen og Bjarte….

Aftenposten - 14 timer siden

Vår anmelder: – For ivrig Etter å advare mot Tysklands ytre høyre

Interessant innføring i Tysklands ytre høyrescene. Men i iveren Etter å advare mot høyreradikalere blir de gjort til en….

NRK - I førrgår: 01:38

Canada begrenser bruk av vaksine

Helsemyndighetene i Canadas største provins vil slutte å bruke AstraZeneca-vaksinen som første injeksjon Etter økt forekomst av blodpropp. Helsedirektøren i Ontario, David Williams, uttalte tirsdag at beslutningen var tatt Etter det også der har blitt registrert økt forekomst av den samme type blodpropp som også ble påvist i Norge. I Canada er minst tolv tilfeller bekreftet av mer enn 2 millioner doser gitt.

E24 - 14 timer siden

Musks kryptofavoritt hopper kraftig Etter ny melding på Twitter

Kryptovalutaen ble skapt som en spøk, men nå er dogecoin mer verdt enn den norske oljegiganten Equinor. Etter at Tesla-sjef Elon Musk sa han jobbet med utviklerne for å bedre effektiviteten, skyter kursen fart..

NRK - 17 timer siden

Republikaner med «verbalt angrep»

Den republikanske politikeren Marjorie Taylor Greene er anklaget for å ha verbalt angrepet demokratiske Alexandria Ocasio-Cortez utenfor salen til Representantenes hus, skriver BBC. Greene skal ha ropt Etter henne, og anklaget Cortez for å støtte terroristgrupper, i sammenheng med Antifa og Black Lives Matter-bevegelsen. Leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har bedt om en gransking av Greene Etter hendelsen..

NRK - 11 mai 21 kl. 19:56

Rakettangrep mot Tel Aviv

Ifølge nyhetsbyrået Reuters hevder palestinske Hamas at de har avfyrt 130 rakEtter mot Tel Aviv i Israel. Samtidig advarer luftvernsirener i Tel Aviv mot angrep rett før klokken 20. Minst en person skal være kritisk skadet i Tel Aviv Etter angrepet, melder Reuters.

Aftenposten - Igår: 00:32

Mané nektet å hilse på Klopp Etter livsviktig seier

(Manchester United – Liverpool 2–4) Sadio Mané nektet å hilse på sin egen manager Etter den store triumfen mot rivalene….

VG - Igår: 00:32

Mané nektet å hilse på Klopp Etter livsviktig seier

(Manchester United – Liverpool 2–4) Sadio Mané nektet å hilse på sin egen manager Etter den store triumfen mot rivalene fra Manchester United..

NRK - Igår: 22:45

Flere småbranner Etter lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut Etter melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Ved Lier i Drammen fikk politiet melding om røykutvikling i et bolighus som viste seg å skyldes et lynnedslag.

E24 - Igår: 20:14

Brått bitcoin-fall Etter melding om Etterforskning av verdens største kryptobørs

Binance, verdens største kryptobørs skal være under Etterforskning av amerikanske myndigheter. Det skriver Bloomberg, som viser til anonyme kilder. Bitcoin-verdien falt umiddelbart 2.

E24 - Igår: 15:02

Nervøst på Wall Street Etter største fall siden februar

Pilene har snudd oppover i den førhandelen Etter at amerikanske futures falt tidligere på dagen..

Dagbladet - Igår: 09:58

Siktet for voldtekt Etter TV-program

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde Etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge..

NRK - Igår: 08:51

Daude mink gravast opp

I dag byrjar arbeidet med å grava opp daude mink i Danmark. Alle oppdrettsminkane i landet blei avliva i fjor, Etter frykt om at det kunne oppstå muterte koronavirus som kunne smitta folk. Minkane blei putta i massegraver og dekte med kalk ved Holstebro i Vestjylland og Karup i Midtjylland.

NRK - Igår: 04:00

Tesla sEtter foten ned for Bitcoin

Tesla godtar ikke lenger betaling med Bitcoin, kort tid Etter at selskapet åpnet for bilkjøp med kryptovalutaen i mars i år. Hensyn til miljøet er begrunnelsen. – Vi er bekymret over raskt økende bruk av fossile drivstoff til Bitcoin-utvinning og transaksjoner, spesielt kullkraft, som har de verste utslippene av alle drivstoff, skriver Tesla-grunnlegger Elon Musk på Twitter.

E24 - 10 mai 21 kl. 14:39

Wall Street styrer mot blandet ukestart – Tek-aksjer henger Etter

Både Dow Jones og S&P 500 styrer mot en positiv start på uken, mens teknologitunge Nasdaq henger Etter. Samtidig stiger tyske Biontech Etter ferske prognoser..

E24 - 10 mai 21 kl. 14:39

Blandet åpning på Wall Street – Biontech klatrer Etter tallslipp

Dow Jones stiger til en ny rekordhøyde, mens teknologitunge Nasdaq henger Etter. Samtidig klatrer tyske Biontech Etter ferske prognoser..

VG - I førrgår: 18:05

Ny høyblokk i Gaza har kollapset - i Israel går alarmen Etter flere rakettoppskytninger

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset Etter israelske luftangrep. Kort tid Etterpå meldte Hamas om 130 rakEtter avfyrt mot Israel. Ingenting tyder på at bomberegnet mellom Israel og Gazastripen går mot slutten onsdag kveld..

NRK - I førrgår: 17:01

Dømt Etter å ha kjørt i 221 km/t

En 23 år gammel mann er i Hordaland tingrett dømt til fengsel i 120 dager Etter å ha kjørt i 221 kilometer i timen to ganger i mai i fjor. Han mister også førerkortet i fire år. Råkjøringen skjedde på E39 i Åsane..

VG - I førrgår: 16:37

Talkshowdronningen gir seg Etter 19 sesonger

Den populære talkshowverten Ellen DeGeneres gir seg Etter 19 sesonger på skjermen..

NRK - 15 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret Etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet Etterforsker saken..

VG - I førrgår: 15:57

Patrick Berg om negative tips Etter gullet: – Vi er blitt vant til det

For-stå-seg-på-erne står i kø for å sende Bodø/Glimt nedover på tabellen Etter jubelsesongen 2020. Patrick Berg (23) lever godt med det..

NRK - 30 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkerirakEtter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

E24 - I førrgår: 15:33

Wall Street faller Etter inflasjonstall

Teknologitunge Nasdaq leder an nedgangen Etter at ferske tall viste den sterkeste amerikanske prisveksten på mange år..

NRK - 1 time siden

Solberg deltok i toårsmarkering

Statsminister Erna Solberg deltok fredag kveld på toårsmarkeringen for Christchurch Call. Et nettverk som ble etablert Etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch på New Zealand i 2019. – Terrorangrepet i Christchurch viste at det er behov for mer internasjonalt samarbeid for å hindre at voldelig ekstremistisk materiale spres på nett.

Aftenposten - 1 time siden

Disse er i tet til å ta over Etter Erna Solberg

Høyre-leder Erna Solberg sitter så lenge hun vil. Men dagen hun varsler sin avgang kan være nærmere enn mange tror..

E24 - 1 time siden

Ny dagsrekord for Vinmonopolet: Solgt over 1,05 millioner liter

Det rekordhøye salget kommer bare to dager Etter den forrige salgsrekorden før kristi himmelfart..

E24 - 1 time siden

Ny dagsrekord for Vinmonopolet: Solgte over 1,05 millioner liter fredag

Det rekordhøye salget kommer bare to dager Etter den forrige salgsrekorden før Kristi himmelfartsdag..

Aftenposten - 2 timer siden

Vellykket operasjon for Lunde Pedersen

Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble operert fredag kveld Etter ulykken på sykkel..

VG - 2 timer siden

Vellykket operasjon for Lunde Pedersen

Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble operert fredag kveld Etter ulykken på sykkel..

VG - 2 timer siden

Dette kan bety trøbbel for det republikanske stjerneskuddet

Fremtiden til republikaneren Matt Gaetz ser ikke lysere ut Etter at en sentral person i Etterforskningen mot ham har valgt å erklære seg skyldig..

Dagbladet - 3 timer siden

Nå er 252 alligatorer fjernet

252 alligatorer har nå blitt fjernet fra Disney World Etter en tragisk ulykke der en toårig gutt ble tatt av en alligator i Disney World i Orlando i 2016..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt