Etter

Søndag, 25 Juli, 17:21

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 16:40

To arrestert Etter storaksjon

To personar er arrestert i Trondheim, sikta for narkotikakriminalitet og brot på vegtrafikklova, skriv Trøndelag politidistrikt i ei pressemelding. Dei har i dag søkt Etter personar med tilknyting til bilen som blei funne på Heimdal, Etter den ikkje stoppa for kontroll frå politiet. Politiet fekk vitneobservasjonar som tilsa at det kunne vere fare for liv og helse, og sat derfor inn helikopter og patruljar i søket.

NRK - I førrgår: 11:34

Ingen tatt Etter knivstikking

Politiet jaktar framleis ein mann i 50-åra Etter det som truleg var knivstikking i Sandnes seint i går kveld. Dei har søkt Etter mannen i heile natt med alle tilgjengelege ressursar. – Vi held fram med same innsats i dag, seier påtaleansvarleg Halvor Mathias Haver Elde.

VG - 15 minutter siden

Politiet Etter demonstrasjoner i Sydney: - Skuffer meg sterkt

57 er arrestert Etter protestene. Politiet er «skuffet» over nivået på volden i demonstrasjonene..

E24 - I førrgår: 09:05

Scatec stuper Etter resultatslipp: – Markedet overreagerer

Fornybarselskapet Scatec økte produksjonen kraftig i andre kvartal, men aksjen går i motsatt retning. Industrigiganten Hydro løftes Etter et sterkt andre kvartal, mens Carasent er blant dagens vinnere Etter å ha hentet over 400 millioner..

VG - 1 time siden

«Arven Etter 22.juli»: Dårlig håndverk svekker bidraget til en viktig debatt

Denne sommeren har det naturlig nok vært et ekstra fokus på terrorangrepet den 22.juli 2011, og hvordan det norske samfunnet har diskutert og håndtert det enorme traumet. Et tilskudd til denne mangfoldige debatten er dokumentarserien «Arven Etter 22.

Dagbladet - 1 time siden

Familie reddet Etter 15 måneder

En indisk familie ble reddet Etter å ha isolert seg i et telt i det coronarammede landet i over ett år..

NRK - 4 timer siden

Til sykehus Etter ulykke

En person er sendt til sykehus Etter ulykken mellom en vannscooter og en båt i Mandal. Politiets operasjonsleder sier det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd. Det er ikke kjent om den skadde var om bord i båten eller vannscooteren..

NRK - 13 timer siden

Meteor observert i Sør-Norge

Det som Etter alt å dømme er en meteor ble natt til søndag observert på nattehimmelen over Sør-Norge. Nå jobbes det med å finne ut hvor den landet. Hendelsen inntraff noen minutter Etter klokka 1 natt til søndag..

NRK - 18 juli 21 kl. 03:12

To funnet Etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon Etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 22 juli 21 kl. 13:27

Politiet uten tips Etter hærverk

Oslo-politiet har ikke fått inn tips Etter hærverket på minnesmerket Etter Benjamin Hermansen, som tirsdag ble tagget med en støtteerklæring til Anders Behring Breivik. Det sier politiadvokat Marthe Rørstad til NRK. Derfor må de basere seg på materialet de har, blant annet overvåkingsvideoer fra området.

NRK - 21 timer siden

Seks soldatar drepne av IS-styrkar

Minst seks kamerunske soldatar er drepne og fire skada Etter eit angrep frå IS-styrkar nord i landet, ifølge CRTV. Ifølge myndigheitene i landet er det jamn stigning i angrep frå IS Etter at Boko Haram-leiaren vart drepen i juni. IS prøver å ta over område som Boko Haram tidlegare hadde..

NRK - Igår: 16:40

To personar arrestert i Trondheim

To personar er arrestert i Trondheim, sikta for narkotikakriminalitet og brot på vegtrafikklova, skriv Trøndelag politidistrikt i ei pressemelding. Dei har i dag søkt Etter personar med tilknyting til bilen som blei funne på Heimdal, Etter den ikkje stoppa for kontroll frå politiet. Politiet fekk vitneobservasjonar som tilsa at det kunne vere fare for liv og helse, og sat derfor inn helikopter og patruljar i søket.

NRK - Igår: 16:20

Flere pågripelser Etter bombeangrep

Flere personer er pågrepet Etter selvmordsangrepet som kostet minst 36 mennesker livet i Iraks hovedstad Bagdad mandag kveld. Lørdag kunngjorde statsminister Mustafa al-Kadhemi at medlemmer av en terrorcelle mistenkt for å stå bak angrepet, har blitt pågrepet. – Vi har pågrepet alle medlemmene i den feige terrorcellen som planla og gjennomførte angrepet på markedet.

E24 - 22 juli 21 kl. 09:01

Oslo Børs hentet inn det tapte Etter minikrakket

Børsen er tilbake på nivået før mandagens nedtur. Røkke-dominerte Rec Silicon er blant de mest omsatte Etter å ha snudd til overskudd. Kartongselskapet Elopak endte blant dagens vinnere Etter kraftig oppgang..

NRK - Igår: 15:29

Mann kritisk skada Etter ulykke

Mannen som blei sendt til sjukehus Etter ei elsparkesykkel-ulykke i Oslo laurdag, er kritisk skada. Det opplyser Oslo politidistrikt til NTB. Hendingsgongen er uklar.

Dagbladet - Igår: 15:38

Saksøkt Etter sangnekt:- Slavearbeid

Tidligere vokalist i bandet Sex Pistols, John Lydon, saksøkes nå av sine bandkolleger Etter uenighet om rettighetene til å bruke sangene i en ny Disney-serie..

NRK - 17 juli 21 kl. 07:14

Vil ha tips Etter skyteepisode

Politiet vil ha tips Etter skyteepisoden på Lørenskog tirsdag 13. juli, skriver Romerikes Blad. I går ble en mann varetektsfengslet Etter å ha blitt siktet for drapsforsøk.

VG - Igår: 03:30

Sagosen våknet da Norge snudde Etter marerittstart

TOKYO/OSLO (VG) (Norge – Brasil 27–24) Sander Sagosen (25) og resten av det norske laget gjorde feil på feil på det første kvarteret, men håndballgutta hevet seg Etter hvert og vant til slutt åpningskampen mot Brasil..

NRK - Igår: 23:27

Søket i ruinene formelt avsluttet

Brannmannskaper har formelt avsluttet søket Etter døde i boligblokken som kollapset nord for Miami Beach for en måned siden. 97 mennesker mistet livet og en uidentifisert person er fortsatt savnet Etter at deler av Champlain Towers South raste sammen.

NRK - Igår: 21:51

Kvinne frakta med luftambulanse

Ei kvinne i 20-åra er frakta med luftambulanse til Stavanger universitetssjukehus Etter ei utforkøyring i Sveio i 20-tida fredag. Ho sat fastklemt Etter ulykka. Passasjeren, ein mann i 20-åra, er køyrt med ambulanse til Haugesund sjukehus..

NRK - Igår: 21:33

Mann døde Etter drukningsulykke

Dykkere har hentet en mann i trettiårene opp fra Badedammen i Oslo. Det ble gitt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde. Pårørende er varslet.

NRK - Igår: 19:59

Vil ta imot afghanske flyktninger

Tadsjikistan er klare til å ta imot 100.000 flyktninger fra Afghanistan, der Taliban har tatt over provins Etter provins, opplyser myndighetene. Talibans offensiv i Afghanistan Etter Natos tilbaketrekking er ventet å sende mange afghanere på flukt..

E24 - I førrgår: 15:31

Wall Street åpner handelen i positivt terreng

Etter at både Twitter, Intel og Snap leverte kvartalsrapportene Etter stenging i går, begynner Wall Street med oppgang..

VG - I førrgår: 15:25

Mann reddet Etter en ukes kamp mot grizzlybjørn

Mannen hadde skadet bein, skrubbsår og bare én runde ammunisjon igjen Etter gjentatte angrep fra en grizzlybjørn da han ble oppdaget av et kystvakthelikopter i Alaska..

Aftenposten - I førrgår: 13:45

Russlands gullvinnende OL-bryter: – Skal tilbake til mammaperm Etter Tokyo

Natalja Vorobjova (30) ser fram til å endelig ha bedre tid med sønnen – tre år Etter han kom til verden..

VG - I førrgår: 13:45

Russlands gullvinnende OL-bryter: – Skal tilbake til mammaperm Etter Tokyo

Natalja Vorobjova (30) ser fram til å endelig ha bedre tid med sønnen – tre år Etter han kom til verden..

Aftenposten - 45 minutter siden

Julie (19) fra Bergen hyller Tysklands kroppsprotest

Julie Dicko Erichsen fikk ingen strålende OL-debut. Men Etter konkurransen snakket alle om noe helt annet..

VG - 1 time siden

Masseslagsmål mellom fotballsupportere utenfor Bislett

BISLETT (VG) Én person er kjørt til legevakten Etter at det brøt ut masseslagsmål mellom Lyn- og Vålerenga-supportere før lørdagens cupkamp..

Aftenposten - 1 time siden

Masseslagsmål mellom fotballsupportere utenfor Bislett

BISLETT (VG) Én person er kjørt til legevakten Etter at det brøt ut masseslagsmål mellom Lyn- og Vålerenga-supportere….

Aftenposten - 1 time siden

Ekspert: – Kan ha kommet borti noe for hundre millioner år siden

Natt til søndag dalte en meteoritt over himmelen. Meteorekspert ber folk være forsiktig om de finner rester Etter den..

E24 - 3 timer siden

Børsnedtur demper ikke matkasseoptimismen: – Vi vokser i full fart

Aksjonærene i matkassekonsernet LMK Group har ikke hatt noen hyggelig reise siden børsnoteringen i mars, men selskapet er trygg på videre vekst og lønnsomhet. Samtidig tror en analytiker at nordmenns appetitt for matkasser vil øke Etter inntoget til tyske HelloFresh..

E24 - I førrgår: 06:54

Nedgang for Asia-børsene Etter aksjefall for kinesiske teknologikjemper

Asia-børsene er ned fredag morgen, Etter kraftig fall i kinesiske teknologiaksjer. Kinesiske myndigheter gjør seg klare for sanksjoner mot skysselskapet Didi..

Aftenposten - 3 timer siden

Henny Reistad Etter OL-debuten: – Ikke så nervøs som det kanskje så ut som

TOKYO (VG) (Norge – Sør-Korea 39–27) Hun totaldominerte Champions League-avslutningen..

VG - 3 timer siden

Henny Reistad Etter OL-debuten: – Ikke så nervøs som det kanskje så ut som

TOKYO (VG) (Norge – Sør-Korea 39–27) Hun totaldominerte Champions League-avslutningen. Men i OL-åpningen tok det 19 minutter før Thorir Hergeirsson slapp Henny Reistad skikkelig til..

VG - 3 timer siden

Nick Corderos enke raser mot dating-kritikk

Ett år Etter at skuespillerektemannen døde av Covid 41 år gammel, har Amanda Kloots (39) begynt å date igjen..

NRK - 5 timer siden

Tallet på omkomne stiger i India

Tallet på omkomne Etter det kraftige monsunregnet i India steg søndag til 124. Mange er fortsatt savnet i flomvannet og flere store jordskred..

Aftenposten - 6 timer siden

Norsk pangåpning i OL - brøt vond trend

TOKYO/OSLO (VG) (Norge-Sør-Korea 39–27) Etter å ha tapt åpningskampen i de to foregående OL-ene skulle det snu: De….

VG - 6 timer siden

Norsk pangåpning i OL - brøt vond trend

TOKYO/OSLO (VG) (Norge-Sør-Korea 39–27) Etter å ha tapt åpningskampen i de to foregående OL-ene skulle det snu: De norske håndballjentene feide over Sør-Korea i OL-åpningen..

VG - 6 timer siden

Pangåpning med drømmescoring: – Jeg følte det gikk i slow motion

TOKYO/OSLO (VG) (Norge-Sør-Korea 39–27) Etter å ha tapt åpningskampen i to OL på rad smakte seieren fantastisk for Camilla Herrem. Veteranen åpnet OL med drømmescoring..

Aftenposten - 6 timer siden

Pangåpning med drømmescoring: – Jeg følte det gikk i slow motion

TOKYO/OSLO (VG) (Norge-Sør-Korea 39–27) Etter å ha tapt åpningskampen i to OL på rad smakte seieren fantastisk for….

Aftenposten - 6 timer siden

Han fikk fredsprisen Etter bare et år ved makten. Nå blir han stadig mer brutal.

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali lovet full ytringsfrihet da han vant fredsprisen..

VG - I førrgår: 01:59

Én omkommet Etter blokkbrann i Sarpsborg

En person er funnet omkommet, fire er sendt til sykehus og fem er på legevakt Etter en blokkbrann torsdag kveld..

VG - I førrgår: 01:59

Én omkom Etter blokkbrann i Sarpsborg

En person er funnet omkommet, fire er sendt til sykehus og fem er på legevakt Etter en blokkbrann torsdag kveld..

Aftenposten - 9 timer siden

Rundt 60 cubanere for retten Etter demonstrasjoner

Så langt er rundt 60 cubanere stilt for retten i kjølvannet av demonstrasjonene mot myndighetene tidligere i….

Aftenposten - 10 timer siden

Mulig meteor over Østlandet

Flere lysglimt og høye smell over store deler av Østlandet natt til søndag skyldes Etter alt å dømme en meteor..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt