Etter

Saturday, 23 September, 05:21

Nyheter om Etter

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 3 timer siden

Kjørte av veien Etter å ha stukket fra politiet

En bil kjørte inn en jordvoll og landet på siden i Lyngdal natt til lørdag. Hendelsen skjedde Etter at den ifølge politiet i Agder på X ikke stanset da politiet ville kontrollere den på E39. Politiet fulgte Etter bilen, og Etter kort tid kom den over i motsatt kjøreretning og kjørte så av veien.

NRK - Igår: 16:57

Tre personar pågripe Etter alvorleg hending på Romerike

To menn og ei kvinne er arrestert og sikta Etter ei alvorleg hending på Romerike natt til torsdag. Hendinga fann stad i heimen til ein mann i 30-åra på Nedre Romerike, skriv Romerikes Blad. Etter valdshandlinga i einebustaden hadde gjerningsmennene stukke av med bilen til den fornærma.

NRK - 20 timer siden

Erkjenner ikke skyld Etter storbrann i Sandnes

To ungdommer er siktet Etter en brann i næringsbygg på Hommersåk natt til torsdag. Den ene er over 18 år, og ble satt i arrest Etter hendelsen. – Han sier han ikke har noe med dette å gjøre, og har ikke erkjent noe skyld i saken.

NRK - 20 timer siden

To døde Etter skyting i Sverige – kobles til kriminelt miljø

To personer er døde Etter pubskytingen i Sandviken i Sverige, melder politiet. To andre er såret. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 22.

NRK - 19 sep 23 kl. 21:40

Stor politiaksjon Etter alvorlig hendelse nord for Stockholm

Politiet i Sverige er på jakt Etter flere mistenkte gjerningspersoner Etter en alvorlig hendelse i Sollentuna nord for Stockholm. Politiet ønsker ikke å fortelle hva som har skjedd, men omtaler det som et grovt lovbrudd. TV4 hevder å ha opplysninger om at det er knivstikking.

NRK - Igår: 13:59

Tyrkia hever styringsrenten med 30 prosent

Det er den tredje rentehevingen i landet siden juni. Tyrkia er desperat Etter å dempe den stadig fallende lirekursen og den skyhøye inflasjonen i landet. Den var på nesten 59 prosent i august, ifølge det offisielle statistikkinstituttet.

NRK - Igår: 13:59

Tyrkia hever styringsrenten til 30 prosent

Det er den tredje rentehevingen i landet siden juni. Tyrkia er desperat Etter å dempe den stadig fallende lirekursen og den skyhøye inflasjonen i landet. Den var på nesten 59 prosent i august, ifølge det offisielle statistikkinstituttet.

Klartale - Igår: 12:46

Slik vil de styre Norge

Kommune- og fylkestingsvalget er over. Flere kommuner er fortsatt ikke enige om hvem som skal bestemme. Enkelte forhandler med hverandre, mens andre er blitt enige.

NRK - 6 timer siden

Tyskland ber om sikkerhetsgaranti for Nagorno-Karabakh

Tyskland ber om sikkerhetsgarantier for innbyggerne i utbryterregionen Nagorno-Karabakh Etter Aserbajdsjans lynoffensiv tidligere denne uka. – For en bærekraftig løsning på konflikten må rettighetene og sikkerheten til befolkningen i Karabakh garanteres, sier talsperson for Tysklands statsminister Olaf Scholz, Steffen Hebestreit. Uttalelsen kommer Etter en samtale mellom den tyske statsministeren og den armenske statsministeren Nikol Pashinyan Aserbajdsjan tok tilbake kontrollen over utbryterregionen Nagorno-Karabakh fra armenske separatister i en lynoffensiv denne uka.

VG - 9 timer siden

FHI med nye funn om blødningsforstyrrelser Etter coronavaksine

Studien finner at en helt ny gruppe kvinner opplever uventede blødninger Etter coronavaksinen..

NRK - 13 timer siden

Nesten 100 fryktes omkommet Etter skipsforlis i Myanmar

Nesten 100 personer fryktes omkommet Etter en alvorlig skipsulykke i den nordvestlige regionen Sagaing i Myanmar, ifølge foreløpige rapporter og øyenvitner. Skipet som forliste med over 100 mennesker om bord, var del av en større militær konvoi, melder den lokale avisen Irrawaddy, med henvisning til forsvaret og innbyggere i området. Så langt er bare sju personer funnet i live.

NRK - 14 timer siden

Nytt Oslo-byråd: – Ingen avklaring før mandag

Det er fortsatt uklart hvem som skal styre Oslo og hvilke partier som skal sitte i byråd sammen. De fire borgerlige partiene ble heller ikke fredag enige om hvilke partier som skal erstatte Raymond Johansens rødgrønne byråd. Høyre, Venstre, Fremskrittspartiet og KrF startet sonderingene torsdag Etter at valget endte med borgerlig valgseier.

NRK - 14 timer siden

Samtykker til varetektsfengsling Etter brann

To ungdommer er siktet Etter storbrannen på Hommersåk onsdag kveld. En av ungdommene samtykker til varetektsfengsling, men erkjenner ikke straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad. – Han husker ikke noe fra den kvelden, sier forsvarer, advokat Bård Hermansen, til Aftenbladet.

Aftenposten - 15 timer siden

Vågard debuterer med et kraftfullt album Etter sin død

Rapperen og pioneren Vågard Unstad debuterer med et kraftfullt album Etter sin død..

NRK - I førrgår: 15:14

Startet søk Etter mann i havet

Nød- og redningsressurser har startet søk Etter en savnet mann i 40-årene. Søket foregår i sjø- og havneområde i Tromsdalen, på fastlandssiden av Tromsø. – Det er startet et søk Etter en savnet person.

NRK - I førrgår: 15:14

Tromsø: Startet søk Etter savnet mann i havet

Nød- og redningsressurser har startet søk Etter en savnet mann i 40-årene. Søket foregår i sjø- og havneområde i Tromsdalen, på fastlandssiden av Tromsø. – Det er startet et søk Etter en savnet person.

VG - 19 timer siden

Preget Glimt-talent Etter Knutsens «tøffe valg»: – Bittert

ZÜRICH (VG) (Lugano-Bodø/Glimt 0–0) Byttet inn til andre omgang. Tatt ut fem minutter før slutt. Det ga en svært skuffet Daniel Bassi (18) Etter kampen mot Lugano..

NRK - 20 timer siden

To døde Etter skyting i Sverige

To personer er døde Etter pubskytingen i Sandviken i Sverige, melder politiet..

NRK - 21 timer siden

Ingen enighet i Hollywood-streiken

Manusforfattere har streiket siden mai i Hollywood. Nye samtaler har så langt ikke ført fram til en løsning på konflikten. Manusforfatterne og Hollywood-studioene samlet seg rundt forhandlingsbordet onsdag Etter lang tid med stillstand i konflikten.

NRK - 22 timer siden

To personer med livstruende skader Etter skyting i Sverige

Politiet opplyser fredag morgen at to personer ligger på sykehus med det som omtales som livstruende skader Etter en skyting på en pub i Sandviken i Sverige torsdag kveld. Flere personer er sendt til sykehus, to av disse har livstruende skader, ifølge politiet, skriver svenske medier. Politiet bekrefter også at det har vært en skyteepisode..

NRK - Igår: 04:53

Pågrepet Etter å ha stukket fra politiet

Tre personer er pågrepet i Oslo Etter at en bil snek seg unna en patrulje ved Kiellands plass, skriver politiet på X. Politiet fant igjen bilen ved Bislett kort tid Etterpå, og de tre som satt i bilen ble pågrepet..

VG - Igår: 02:16

Tunisisk tegner pågrepet Etter karikatur av statsministeren

Tegneserieskaperen Tawfiq Omrane er pågrepet Etter at han laget en tegning som angivelig gjør narr av Tunisias statsminister. Han kan få fengsel i ett år..

NRK - 12 sep 23 kl. 16:08

Rent flertall i flere Trøndelags-kommuner

I åtte av Trøndelags kommuner har valget ikke Etterlatt stor tvil om hvem som blir ordfører. I disse kommunene har nemlig ett parti fått rundt 50 prosent av stemmene – eller mer, og dermed sikret rent flertall i kommunestyret. I Leka blir Svein PEttersen ordfører Etter at Senterpartiet fikk 52 prosent av stemmene.

Aftenposten - Igår: 00:37

Messis hevder han var eneste Argentina-spiller som ikke ble hedret av klubben Etter VM

Lionel Messi (36) er lei seg for at han aldri ble hyllet av Paris Saint-Germain for sin VM-triumf – spesielt Etter som….

VG - Igår: 00:37

Messis hevder han var eneste Argentina-spiller som ikke ble hedret av klubben Etter VM

Lionel Messi (36) er lei seg for at han aldri ble hyllet av Paris Saint-Germain for sin VM-triumf – spesielt Etter som alle lagkameratene på Argentina ble hedret av sine klubber..

Aftenposten - Igår: 00:37

Messi hevder han var eneste Argentina-spiller som ikke ble hedret av klubben Etter VM

Lionel Messi (36) er lei seg for at han aldri ble hyllet av Paris Saint-Germain for sin VM-triumf – spesielt Etter som….

NRK - 20 sep 23 kl. 00:20

I retten Etter funn av 53 kilo hasj på pizzarestaurant

Politiet ber om fengsel i to og et halvt år for en mann som er tiltalt Etter funn av over 50 kilo hasj på en pizzarestaurant i Bergen. Mannen må møte i retten Etter at politiet i november i fjor fant 53 kilo hasj. To menn ble i Etterkant siktet – den ene erkjente straffskyld i politiavhør, den andre ikke.

NRK - Igår: 19:48

– Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert

Alexia Putellas demper ikke den skarpe tonen foran fredagens kamp mot Sverige. Hun mener syndene i Spanias fotballforbund går langt tilbake i tid. Den dobbelte Ballon d'Or-vinneren holdt ikke igjen da hun møtte pressen dagen før nasjonsligapremieren i Göteborg.

NRK - Igår: 18:06

Canada ber India samarbeide om Etterforsking

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ber India om å samarbeide Etter drapet på separatistleiaren Hardeep Singh Niijar. – Det er ei alvorleg sak som nettopp må takast på alvor. Det er det vi gjer, seier Trudeau.

VG - Igår: 17:24

FCK-keeper fikk dødstrusler Etter Champions League-kamp

FC Københavns målvakt Kamil Grabara (24) mottok mange truende meldinger Etter nedsettende omtale av Galatasaray..

NRK - Igår: 14:06

Knivsiktet student fengsles i fire nye uker

Studenten som er siktet for drapsforsøk og kroppsskade Etter knivangrepet på to ansatte ved Universitetet i Oslo (UiO), er fengslet i fire nye uker. – Politiet har bedt om varetektsfengsling i ytterligere fire uker, og han har samtykket til dette, skriver studentens forsvarer Petar Sekulic i en SMS til Khrono. Mannen ble siktet for både drapsforsøk og grov kroppsskade Etter at han stakk to ansatte ved Universitetet i Oslo med kniv på Ettermiddagen torsdag 24.

NRK - Igår: 13:20

Bank of England holder renten stabil

Den britiske sentralbanken Bank of England holder styringsrenta stabil Etter nesten to år med renteøkninger. Torsdagens beslutning kom Etter et overraskende fall i inflasjonen. (NTB).

VG - Igår: 13:09

Avslører samtaler med Riise Etter avgangen: – Skuffet

ULLEVAAL (VG) Chelsea-spiller Guro Reiten har et nært forhold med tidligere landslagssjef Hege Riise. Nå forteller hun at duoen har holdt kontakten Etter fratredelsen..

NRK - 19 sep 23 kl. 14:30

Svensk minister Etter krisemøte: – Vi kan ikke fortsette som før

Sveriges regjering holdt tirsdag krisemøte om den eskalerende gjengvolden. Etter møtet sier justisminister Gunnar Strömmer at de ikke kan fortsette som før. – I lys av de siste to ukenes dramatiske og brutale hendelser er det en felles oppfatning at det ikke er et alternativ å gjøre det samme som vi har gjort til nå, sier Strömmer Etter møtet, der representanter fra en rekke ulike etater deltok.

NRK - Igår: 11:29

IOM: 43.000 fordrevet i Libya Etter flomkatastrofen

Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) sa torsdag at minst 43.000 mennesker er fordrevet Etter flomkatastrofen i nordøstre Libya. På Twitter/X skriver IOM at mangelen på rent vann ser ut til å tvinge mennesker ut av byen Derna til områder øst og vest for byen ved Middelhavet.

NRK - Igår: 10:34

Raymond Johansen Beklager innlegg på Facebook om Erna Solberg

– Min Facebook-status forrige uke, om medias arbeid med Solberg/Finnes-saken før valget, var egnet til å oppfattes som konspiratorisk, skriver Raymond Johansen (Ap) på Facebook torsdag. Han la ut et innlegg fredag Etter Era Solbergs pressekonferanse, der hun fortalte om ektemannens aksjehandel mens hun var statsminister. I innlegget sådde han tvil om medienes uavhengighet.

NRK - Igår: 10:26

Canada reduserer antall diplomater i India Etter trusler

Etter hvert som den diplomatiske krangelen mellom India og Canada har eskalert, har det kommet mange trusler på sosiale medier mot landets diplomater. Derfor vil Canada nå vurdere å skjære ned på antall diplomater i India. Det skriver AFP.

NRK - Igår: 07:55

Massivt russisk angrep mot minst seks ukrainske byer

Minst to personer er drept og 21 såret i russiske rakettangrep mot minst seks ukrainske byer. Angrepene har rammet både Kyiv, Kharkiv og Kherson. I morgentimene torsdag kom meldingen om at to personer er drept i Kherson, sør i Ukraina.

NRK - 17 sep 23 kl. 13:41

Enorm pågang på nye politistillinger

Fire år Etter at politikontoret i Steigen ble lagt ned, skal det Etter planen gjenoppstå 1. oktober. Der har politiet søkt Etter folk til fire nye stillinger.

NRK - 19 sep 23 kl. 09:45

Ny rettssak Etter grottefesten i Oslo

De to mennene som ble dømt til fengsel i halvannet år hver Etter den ulovlige bunkerfesten i Oslo, får prøvd sakene sine på nytt i lagmannsretten. Borgarting lagmannsrett har vedtatt at de blant annet skal se på skyldspørsmålet på nytt. 26 mennesker havnet på sykehus, hvorav to av dem fikk hjerneskade, Etter at de pustet inn dieseleksos under en ulovlig ravefest i en avstengt bunker på St.

NRK - 19 sep 23 kl. 09:45

Ny rettssak Etter bunkerfesten i Oslo

De to mennene som ble dømt til fengsel i halvannet år hver Etter den ulovlige bunkerfesten i Oslo, får prøvd sakene sine på nytt i lagmannsretten. Borgarting lagmannsrett har vedtatt at de blant annet skal se på skyldspørsmålet på nytt. – Min klient er glad for at saken kommer opp på nytt og at man får vurdert skyldspørsmålet igjen da man ikke var enig i den vurderingen som tingretten gjorde i sin tid, sier forsvarer til en av de tiltalte, Ida Andenæs.

E24 - Igår: 06:24

Børsnedgang i Asia Etter nye Fed-signaler

Pilene peker nedover i de asiatiske aksjemarkedene Etter at den amerikanske sentralbanken (Fed) signaliserte ytterligere innstramming i går kveld..

Dagbladet - I førrgår: 04:01

Sokneprest Etterforskes Etter skandale

Den polske soknepresten Etterforskes av politiet Etter at en «sexfest» gikk av hengslene..

NRK - 4 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved villa i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

NRK - 4 timer siden

Sverige: Eksplosjon ved bolig i Södertälje – ingen skadd

Det er meldt om at noe har eksplodert ved en villa i Södertälje, ifølge den svenske avisen Expressen. Ingen skal være skadd, opplyser politiet i en pressemelding natt til lørdag. Politiet går fra dør til dør for å høre om folk kan å ha hørt eller sett noe.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com