Ber

Tuesday, 29 November, 22:13

Nyheter om Ber

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 16:15

FN Ber Kina respektere demonstrasjonsfriheten

FN Ber Kina respektere retten til fredelige demonstrasjoner. Samtidig fordømmer Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) behandlingen av journalister. – Vi Ber myndighetene svare på protestene i tråd med internasjonale menneskerettigheter og normer.

NRK - 25 nov 22 kl. 09:17

Ber kommunene bosette 35.000 flyktninger i 2023

Regjeringen Ber norske kommuner bosette 35.000 flyktninger i 2023. Det opplyser statsminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse fredag.

NRK - 19 nov 22 kl. 08:09

Leteaksjon etter savnet kvinne i Molde

En kvinne i Molde er savnet, og det har pågått en leteaksjon i hele natt. Politiet Ber om tips. Ved 12-tiden fredag kveld satte politiet i gang en leteaksjon på Kleive i Molde.

VG - 2 timer siden

Vil gi Ukraina tyngre våpen for å vinne krigen

BUCURESTI (VG) Med topp moderne militært utstyr kan Ukraina raskt vinne krigen mot Russland, mener Litauens utenriksminister. Han er utålmodig og Ber Nato-landene gi Ukraina alt de Ber om..

NRK - 6 timer siden

Ber om at det blir slått hardt ned på demonstranter

Kinas nasjonale sikkerhetskommisjon Ber om at det blir slått hardt ned på demonstrantene, som de siste dagene har protestert mot koronatiltak, i flere av landets største byer, skriver nyhetsbyrået AFP. Kommunistpartiets sentrale kommisjon or politiske og juridiske saker, som fører tilsyn med all rettshåndhevelse i Kina, mener det er nødvendig å slå ned på infiltrasjons- og sabotasjeaktiviteter av fiendtlige styrker, i samsvar med loven, heter det ifølge en opplesing fra et møte, referert av det statlige kinesiske nyhetsbyrået Xinhua..

NRK - 7 timer siden

IMF-sjefen Ber Kina endre covid-politikk

Det internasjonale pengefondet (IMF) mener det er på tide at Kina slår inn på en annen vei i arbeidet med å demme opp for covidsmitte. IMF-direktør Kristalina Georgieva Ber Kina justere sin bastante politikk for nullsmitte og unngå isolasjon og nedstengning av millionbyer. Georgieva mener at politikken må rekalibreres på grunn av de følgene som tiltakene får for enkeltmennesker og økonomien i sin helhet.

NRK - 8 timer siden

PST Ber om 90 dagers fengsel for dronetiltalt russer

PST Ber om at den russiske mannen i 50-årene som står tiltalt for brudd på sanksjonsloven gjennom å ha flydd drone i Kirkenes 13. oktoBer, dømmes til ubetinget fengsel i 90 dager. Rettssaken går i Nord-Troms og Senja tingrett i Tromsø denne uken.

VG - Igår: 13:27

Beboere Ber kommunen ta grep: – Det er en drukningsfelle

Foreldre på Årvoll i Oslo Ber kommunen drenere den islagte dammen. Så langt har kommunen satt opp et skilt..

NRK - 02 nov 22 kl. 17:52

Ukraina Ber Norge om utstyr til strømforsyning

Ukrainas ambassade i Norge sier landet trenger utstyr til å sikre strømforsyningen i landet og Ber norske bedrifter bidra der de kan. Etter en rekke russiske angrep mot landets infrastruktur, er befolkningen uten strøm minst fire timer om dagen, skriver ambassaden i en e-post. – Omfanget av skadene varierer, og noen steder tar reparasjonene flere dager, mens de kan ta måneder andre steder.

VG - Igår: 09:37

Ber om hjelp til jul på Finn: – Ganske flaut

Mange legger nå ut Finn-annonser og Ber om et lite bidrag i en trang økonomisk tid. – Jeg har ikke råd til flybilletter hjem til jul, sier en student..

Dagbladet - 25 nov 22 kl. 09:46

Ber kommunene bosette 35 000 flyktninger neste år

Regjeringen estimerer at 40 000 flyktninger fra Ukraina vil komme til Norge både i år og i 2023. Nå Ber de kommunene forBerede seg på å ta imot disse..

E24 - 24 nov 22 kl. 19:09

Ber om at Dubai-investorer frifinnes: – Fremstilt som svindlere

Forsvarerne mener Rolf Gunnar Hultin og Terje Oddvar Steinsland må frifinnes for skattesvik, og Ber retten se bort fra medieomtalen..

NRK - 11 nov 22 kl. 21:56

Kherson: Ber flyktninger vente med å vende hjem

Samtidig som Kherson nå skal være frigjort, Ber ukrainske myndigheter folk som har flyktet fra byen om å vente med å komme tilbake. Det skriver CNN. – Jeg forstår godt at dere har hjemlengsel og vil komme tilbake så fort som mulig.

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:25

Mener at Norge gir for dårlig hjelp til dem med lite penger

Jonas Gahr Støre får beskjed om å skjerpe seg. Norge må gi mer penger til fattige nå. – Vi får nok sende nok et brev til den mannen.

E24 - 24 nov 22 kl. 07:59

Oljebransjen Ber staten ta mer risiko

Offshore Norge Ber staten ta mer risiko og gå tidligere inn i lovende leteområder enn i dag. – Kan være med på å utløse mer olje og gass, sier direktør Torbjørn Giæver Eriksen i Offshore Norge..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 07:32

LO og NHO frykter for økonomien fremover. Ber regjeringen om nytt lønnsutvalg.

LO frykter økonomisk uro, økt ledighet og lønnsnedgang. Sammen med NHO Ber de statsminister Jonas Gahr Støre oppnevne et….

NRK - 20 nov 22 kl. 22:40

Kerry Ber Kina trappe opp samarbeidet om utslippskutt

USAs klimautsending John Kerry Ber Kina trappe opp samarbeidet om å redusere utslippene av drivhusgasser. «Klimakrisen er fundamentalt sett en global sak, ikke en bilateral sak. USA og Kina burde sammen kunne trappe opp framgangen, ikke bare for vår skyld, men for framtidige generasjoners skyld», sier Kerry i en uttalelse.

NRK - 05 nov 22 kl. 22:00

FN Ber Musk sikre at Twitter respekterer menneskerettighetene

FNs menneskerettssjef Ber Twitters nye eier Elon Musk innstendig om å sikre at respekt for menneskerettighetene står i sentrum i det sosiale nettverket. – I likhet med alle selskaper må Twitter forstå skadene som er forbundet med dets plattform og ta grep for å håndtere dem, sier FNs høykommissær for menneskerettigheter, Volker Turk, i et åpent brev lørdag. – Respekt for våre felles menneskerettigheter bør utgjøre rekkverkene for plattformens bruk og utvikling.

NRK - 18 nov 22 kl. 15:55

USA Ber Kina bidra mot Nord-Korea

USA Ber Kina om hjelp i den spente situasjonen med Nord-Korea. – Å få Kina med på laget i å fordømme rakettoppskytingane er definivt del av vårt diplomatiske arbeid, sa ein tenesteperson i fylgje med visepresident Kamala Harris på hennar Asia-tur fredag..

Aftenposten - 17 nov 22 kl. 11:08

Forbrukerrådet Ber strømselskapene kutte variable avtaler

Rådet Ber også myndighetene vurdere forbud om strømselskapene ikke kutter disse avtalene..

NRK - 17 nov 22 kl. 10:26

Ber om fire uker varetekt

Mannen i 40-årene, som er siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død i Stavanger lørdag, vil framstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett, rettssted Jæren i dag klokken 12.00. – Vi vil be om fire ukers varetektsfengsling, hvorav to av ukene er i full isolasjon.

E24 - 17 nov 22 kl. 10:14

Forbrukerrådet Ber strømselskapene kutte variable avtaler

Rådet Ber også myndighetene vurdere forbud om strømselskapene ikke kutter disse avtalene..

E24 - 17 nov 22 kl. 10:14

Ber strømselskapene kutte variable avtaler

Forbrukerrådet Ber også myndighetene vurdere forbud om strømselskapene ikke kutter disse avtalene..

NRK - 1 time siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei Ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

Klartale - 6 timer siden

Første utbrudd på 40 år

Vulkanen Mauna Loa er verdens største aktive vulkan. Og den ligg på Hawaii. Mandag hadde den sitt første utbrudd på nær 40 år.

VG - 7 timer siden

Billie Eilish om kjæresten: – Den hotteste

Billie Eilish (20) Ber om applaus for at hun «kapret» Jesse Rutherford (31)..

Klartale - 11 timer siden

– Vi ønsker virkelig å hjelpe

– Vi ønsker å fylle rollen vår. Og hjelpe dem som trenger det mest. Det sier Hans Christian Holte til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 16 nov 22 kl. 13:18

Ber om 120 dager ubetinget fengsel for dronetiltalt russer  

Aktor Marit Formo Ber om 120 dager i fengsel for den dronetiltalte russeren. Mannen er tiltalt for ulovlig flyging av drone flere stedet på Vestlandet. Aktor mener det var tiltales ansvar å sette seg inn i regelverket om at russere ikke har lov å fly drone i Norge.

NRK - 16 nov 22 kl. 11:25

Macron Ber Kina mekle i Ukraina

Frankrikes president Emmanuel Macron Ber Kina spille en større meklerrolle for å unngå en opptrapping av krigen i Ukraina. Oppfordringen fra den franske presidenten kommer dagen etter at han hadde et møte ansikt til ansikt med president Xi Jinping. Møtet fant sted i tilknytning til G20-toppmøtet som holdes i Indonesia.

Klartale - 16 nov 22 kl. 08:18

To drepte etter at rakett traff landsby i Polen

To mennesker ble drept, sa Lukasz Jasina tirsdag. Han er talsmann for utenriks-departementet. De ble drept da en rakett traff landsbyen Przewodowa i Polen.

NRK - 20 timer siden

To millioner i Houston må koke vannet

Overt to millioner innbyggere i Houston i Texas er bedt om å koke drikkevannet etter at et strømbrudd skapte problemer på et renseanlegg. Myndighetene i byen, som er USAs fjerde største, Ber innbyggerne koke vannet før det brukes til matlaging, drikke eller bading. En lang rekke skoler og colleges stengte som følge av varselet, mens andre innførte systemer for å skaffe drikkevann på flaske.

NRK - Igår: 21:15

Åtvarar mot vulkanutbrot i El Salvador

Styresmaktene i El Salvador Ber folk i nærleiken av vulkanen Chaparrastique om å vere på vakt etter at vulkanen ser ut til å ha vakna. Miljødepartementet i landet meldte måndag at det blei høyrt eksplosjonar i krateret til vulkanen. Men intensiteten er førebels 1 på ein skala frå 0 til 8.

VG - Igår: 18:20

USA legger seg flat etter iransk flaggraseri: – Kan bare beklage

USA Ber om unnskyldning etter kontroversene omkring det iranske flagget under fotball-VM i Qatar..

Aftenposten - Igår: 18:20

USA legger seg flat etter iransk flaggraseri: – Kan bare beklage

USA Ber om unnskyldning etter kontroversene omkring det iranske flagget under fotball-VM i Qatar..

NRK - 15 nov 22 kl. 17:46

Atle Antonsen Ber om å bli fritatt for å sende Misjonen

P4s programredaktør Anders Opsahl skriver til NRK at Atle Antonsen Ber om å bli fritatt for å sende Misjonen. – Vi har først i dag blitt kjent med denne saken via mediene, og det som beskrives er holdninger og oppførsel som er uakseptable og som vi som tar den sterkeste avstand fra, skriver Opsahl. – Så vidt vi forstår er saken ferdig etterforsket og sendt til statsadvokaten for påtaleavgjørelse.

NRK - Igår: 09:20

Samtykker til fengsling etter drapet på Grønland

Mandag holdes det fengslingsmøte etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag. – Min klient har samtykket til fengsling, og vi Ber om at den går som kontorforretning, sier forsvarer Tor Even Gjendem til TV 2. Han representerer mannen i 30-årene som ble pågrepet søndag kveld..

Aftenposten - Igår: 09:04

Regjeringen vil ha mer kontroll over domstolene: Dommerne Ber Stortinget om å stoppe dem

Domstolene frykter for sin uavhengighet. Skal domstolene være uavhengige, må vi redusere byråkratiet der, svarer….

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 10:07

Høyre Ber Stortinget endre lakseskatten: – Alarmklokkene burde ha gått for lenge siden

Høyre Ber Stortinget om å hastebehandle et forslag om å endre regjeringens grunnrenteskatt etter over 1..

E24 - 15 nov 22 kl. 10:03

Høyre Ber Stortinget endre lakseskatten: – Alarmklokkene burde ha gått for lenge siden

Høyre Ber Stortinget om å hastebehandle et forslag om å endre regjeringens grunnrenteskatt etter over 1.000 permitteringsvarsler innen bearbeiding av laks. – Har fått utilsiktede konsekvenser, sier Linda Helleland (H)..

NRK - 15 nov 22 kl. 09:12

Ukraina Ber om hjelp til å hente tilbake deporterte barn

Ukraina Ber om internasjonal hjelp til å hente tilbake tusenvis av ukrainske barn som, ifølge ukrainske myndigheter, har blitt deportert til Russland. FNs generalsekretær António Guterres og ambassadører på G20-toppmøtet har vært i et møte for å diskutere problemstillingen, sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige tale mandag kveld. Ifølge ham har 11.

NRK - I førrgår: 21:39

Lokalvalg på Cuba – opposisjonen Ber folk la være å stemme

Cubanerne gikk søndag til urnene for å velge lokale myndigheter. Men opposisjonen hevder at noen av deres kandidater er utsatt for press og ikke fikk stille. Over 8 millioner cubanere har stemmerett og kan avlegge hemmelig stemme.

NRK - I førrgår: 17:16

Over 1.000 døde i brann siden årtusenskiftet

Siden år 2000 har over 1.000 mennesker dødd i branner i Norge. Norsk brannvernforening Ber folk sjekke røykvarsleren.

NRK - I førrgår: 17:04

Niesen til Irans leder Ber verden boikotte regimet

Farideh Moradkhan, som både er niesen til Irans øverste leder Khamenei og en kjent menneskerettsaktivist, oppfordrer andre land til å bryte båndene med regimet i Teheran. Det melder Reuters. – Dette regimet opptrer ikke lojalt overfor sine egne religiøse prinsipper, og kjenner ingen regler andre enn maktbruk for å beholde makt, sa Moradkhan Oppfordringen kom i en video som blir spredd på nettet etter at hun skal ha blir arrestert 23, novemBer, ifølge aktivist-nyhetsbyrået HRANA.

NRK - I førrgår: 16:02

Regjeringen Ber olje- og gasselskapene fortsette å lete

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) sier at mulighetene i Barentshavet har forsterket seg i et lengre perspektiv. Han åpner for å lyse ut nye blokker. Regjeringen har en avtale med SV om at 26.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com