Ber

Monday, 29 November, 03:27

Nyheter om Ber

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 21 kl. 18:56

Ber alle over 65 år ta tredje dose

Alle over 65 år bør ta en tredje dose med koronavaksine. Det sier statsminister Jonas Gahr Støre. Etter en lengre periode med økt smitte Ber han både unge voksne og de eldste om å vaksinere seg.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:47

Ber om benåding av funksjonsnedsatt

Tusenvis Ber om benåding av en dødsdømt funksjonsnedsatt mann i Singapore, skriver NTB. Nesten 40.000 mennesker har signert begjæringen som Ber om benåding av mannen i 30-årene, som opprinnelig er fra Malaysia.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI Ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI Ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:48

FN Ber om sikring av migranter

FNs høykommissær for flyktninger og Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) er urolig over de siste rapportene fra den polsk-hviterussiske grensa. I en felles uttalelse Ber de myndighetene om å sikre at migranter og flyktningers sikkerhet og menneskerettigheter ivaretas..

NRK - 09 nov 21 kl. 12:52

Ber om løslatelse av journalist

USA Ber om at Kina løslater journalisten Zhang Zhan. Hun dokumenterte utbruddet av koronaviruset i Wuhan i Kina, skriver The New York Times. Nå sitter hun i fengsel i Shanghai, der hun er svært syk, og kan komme til å dø dersom hun ikke får behanling, melder hennes familie og venner..

NRK - 04 nov 21 kl. 09:18

Vil dempe konflikten i Etiopia

USAs spesialutsending til Afrikas Horn er på veg til Addis Abeba og Kenyas president Ber om våpenkvile i forsøk på å dempe den aukande konflikten i Etiopia. Mangelen på dialog er særskild urovekkjande, seier president Uhuru Kenyatta i Kenya i ei fråsegn. Han Ber om ei uvilkårleg våpenkvile.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 21:43

Legeforeningen Ber helsemyndighetene følge Sveriges eksempel

Legeforeningen Ber om at norske helsemyndigheter prioriterer helsepersonell for en tredje vaksinedose..

E24 - 03 nov 21 kl. 09:37

Fare for kutt: Raymond Johansen Ber Oslo-folk reise kollektivt igjen

GLASGOW (VG) Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har en oppfordring: Han Ber folk vende tilbake til T-bane, trikk og buss. Ellers kan det bli kutt i tilbudet..

VG - 03 nov 21 kl. 09:10

Fare for kutt: Raymond Johansen Ber Oslo-folk reise kollektivt igjen

GLASGOW (VG) Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har en oppfordring: Han Ber folk vende tilbake til T-bane, trikk og buss. Ellers kan det bli kutt i tilbudet..

NRK - 03 nov 21 kl. 09:19

Johansen Ber folk reisa kollektivt

Kollektivselskapet Ruter er i trøbbel på grunn av passasjersvikt. Byrådsleiaren i Oslo, Raymond Johansen (Ap) Ber folk venda tilbake til T-bane, trikk og buss, melder VG. Samstundes varslar han at Ruter no jobbar med nye billettsystem som skal tilpassast nye arbeidsmønster..

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 23:11

Ber innbyggerne hamstre mat

Kinesiske myndigheter Ber folk lagre mat og andre nødvendigheter..

NRK - 01 nov 21 kl. 22:19

Ber om at regjeringen blir gjeninnsatt

Sudans avsatte statsminister Abdalla Hamdok sier at hvis regjeringen hans blir gjeninnsatt, kan det bane vei for en løsning i landet. Hamdok ble avsatt og satt i husarrest i et militærkupp mandag for en uke siden. Nå Ber han om at alle ministrene hans løslates, og at regjeringen blir gjeninnsatt, opplyser informasjonsdepartementet mandag kveld.

NRK - 01 nov 21 kl. 16:29

Ber om at helsepersonell prioriteres

Legeforeningen Ber Norge gjøre som Sverige og prioritere helsepersonell for en tredje koronavaksine..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:13

Ber Norge hente hjem kvinner

19 tidligere statsråder Ber Norge hente hjem kvinner som har sluttet seg til IS, og deres barn, fra Syria. Røde Kors gikk i forrige uke ut og ba Norge om å hente kvinnene og barna som sitter i leirer i Syria hjem. Nå gir 19 tidligere statsråder fra seks partier sin støtte til anmodningen fra Røde Kors.

NRK - 31 okt 21 kl. 18:27

Johnson advarer før klimatoppmøtet

Storbritannias statsminister Boris Johnson Ber verdensledere innse alvoret før klimatoppmøtet i Glasgow. Hvis ikke «vil alt slå feil», sier han. Klimatoppmøtet er offisielt i gang, og verdens ledere skal samles der de kommende dagene.

VG - 30 okt 21 kl. 06:01

Ukjent spill før Bråthen-løsning: Ber om ny generalsekretær

SKØYEN (VG) Én uke etter at Clas Brede Bråthen-saken ble løst, Ber langrennskomiteen i Akershus Skikrets om endring på toppen i Norges Skiforbund..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 06:02

Ukjent spill før Bråthen-løsning: Ber om ny generalsekretær

SKØYEN (VG) Én uke etter at Clas Brede Bråthen-saken ble løst, Ber langrennskomiteen i Akershus Skikrets om endring….

NRK - 30 okt 21 kl. 01:32

Prins Andrew Ber retten droppe sak

Prins Andrew som er anklaget for overgrep mot Virginia Giuffre for 21 år siden, Ber om at hennes søksmål blir avvist av retten i New York. Hans advokat leverte inn kravet til en lokal domstol fredag, skriver Sky News. Prinsen nekter for anklagene..

NRK - 29 okt 21 kl. 05:32

WHO Ber om mer penger til vaksiner

Verdens helseorganisasjon (WHO) Ber om 23,4 milliarder dollar, tilsvarende 195 milliarder kroner, for å kunne tilby verdens befolkning vaksiner og medisin mot koronaviruset, melder NTB. Midlene vil forhindre minst 5 millioner mulige koronadødsfall og spare verdensøkonomien for mer enn 5,3 milliarder dollar fram til septemBer 2022, ifølge WHO..

NRK - 28 okt 21 kl. 16:43

Norge mot israelske bosetninger

– Vi oppfordrer den israelske regjeringen til å omgjøre sin avgjørelse om å fremme byggingen av rundt 3.000 bosetterboliger på Vestbredden, heter det i uttalelsen, som står på Utenriksdepartementets nettsider. Norge står bak uttalelsen sammen med Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Polen, Spania, Sverige og Tyskland.

Klartale - 28 okt 21 kl. 11:35

Barnelege Ber foreldre skjerme spedbarn for å hindre at de blir RS-smittet

En barnelege Ber om at de minste blir skjermet fra forkjølte søsken for å hindre RS-virus. Den siste halvannen uka er 46 innlagt med viruset på Drammen sykehus..

VG - 27 okt 21 kl. 21:34

– Familien Ber innstendig om at de etterlyste skal melde seg

Familien til 20-åringen som ble skutt og drept på Mortensrud kjenner ikke til de som nå er etterlyst for drapet. De Ber om at de siktede melder seg..

NRK - 27 okt 21 kl. 13:11

Mistanken styrket mot Tengs-siktet

Politiet Ber om forlenget varetekt for mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs. Ifølge politiet er mistanken mot mannen styrket. Siktede har i dag vært i nytt avhør, men erkjenner ikke straffskyld.

NRK - 27 okt 21 kl. 12:44

Ber om 17 års forvaring etter drap

Påtalemyndigheten mener at mannen som er tiltalt for å ha voldtatt og drept en 69 år gammel kvinne på Ålgård, må dømmes til forvaring i 17 år. – Han voldtok henne, drepte henne og satte deretter fyr på leiligheten for å skjule det han hadde gjort, sa statsadvokat Nina Grande under rettssaken i Sør-Rogaland tingrett tirsdag, ifølge Stavanger Aftenblad. Hun Ber om at den 33 år gamle mannen dømmes til 17 års fengsel med en minstetid på 11 år for å ha drept 69 år gamle Gjertrud Åshild Sætre Horve på Ålgård i Rogaland 21.

E24 - 27 okt 21 kl. 09:05

Ber om «krisepakke» for å møte utgift-sjokket

Strøm, mat, boligutgifter og drivstoff blir dyrere: Frp-leder Sylvi Listhaug Ber regjeringen vurdere en krisepakke i tilleggsbudsjettet som kommer om to uker..

VG - 27 okt 21 kl. 08:56

Ber om «krisepakke» for å møte utgift-sjokket

Strøm, mat, boligutgifter og drivstoff blir dyrere: Frp-leder Sylvi Listhaug Ber regjeringen vurdere en krisepakke i tilleggsbudsjettet som kommer om to uker..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:30

Flere jobBer enn før koronautbruddet

Det var i overkant av 2,98 millioner jobBer i Norge i tredje kvartal 2021. Det er en økning på 129.000 jobBer sammenlignet med samme tid i 2020.

NRK - 09 nov 21 kl. 00:58

Tyskland Ber EU hjelpe Polen

Tyskland oppfordrer EU til å handle for å hjelpe med å stanse strømmen av migranter som tar seg ulovlig til Polen fra Hviterussland. – Polen og Tyskland kan ikke håndtere dette alene, sier innenriksminister Horst Seehofer til avisen Bild..

VG - 08 nov 21 kl. 12:14

ØstBerg får gå verdenscuprenn igjen - Ber om lave forventninger

Ingvild Flugstad ØstBerg (30) har ikke gått skirenn siden mars 2020. Men nå er hun klar..

NRK - 08 nov 21 kl. 09:03

Brann i bolig på Lisleby

Det brenner i en eldre enebolig på Lisleby i Fredrikstad. Det er kraftig røykutvikling, og politiet Ber folk som bor i nærheten om å lukke vinduer og dører. Nødetatene er på stedet.

NRK - 24 okt 21 kl. 23:54

Ber folk halde seg unna leiteområde

Politiet Ber folk halde seg unna Tokagjelet i Hardanger der ein stor redningsakjson no foregår. Folk som ikkje er ein del av redningsaksjonen blir bedne om ikkje å oppsøke eller røre seg langs elva eller vatnet..

VG - 06 nov 21 kl. 12:30

MDG-politiker skrev forbønn for klimatoppmøtet

Kirken Ber for klimatoppmøtet i Glasgow. Bak en av to ferdigformulerte bønner står en MDG-politiker fra Kristiansand. Frp-leder Sylvi Listhaug liker det slett ikke..

NRK - 05 nov 21 kl. 21:15

FN uroa for situasjonen i Etiopia

Tryggingsrådet i FN Ber om at kampane i Etiopia tek slutt, og at partane set seg ned for å kome fram til ein varig våpenkvile, melder Reuters. Det planlagde møtet om Etiopia i Tryggingsrådet fredag blei utsett etter at dei blei samde om fråsegna..

NRK - 23 okt 21 kl. 09:56

Krever hastemøte med egen statsråd

Ap og Sps ordførere Ber helseminister Ingvild Kjerkol redde ordningen med statlig finansiering av omsorgstjenestene. SolBerg-regjeringen varslet i statsbudsjettet at de ville avslutte prøveprosjektet ved nyttår. Kjerkhol har selv vært kritisk til prosjektet, men nå Ber hennes egne om at hun viderefører ordningen..

NRK - 05 nov 21 kl. 19:03

UD Ber nordmenn forlate Etiopia

Utanriksdepartementet oppmodar norske borgarar om å forlate Etiopia. Det skriv departementet i ei pressemelding. Dei skriv at flyplassen i Addis Abeba er open, og at dei rår norske borgarar til å reise ut med kommersielle flygingar medan det er mogeleg.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 17:05

Hackere skapte bensinkaos. En ny type dataangrep er på fremmarsj.

ISTANBUL (Aftenposten): Presidenten i Iran Ber folket om å forBerede seg på flere angrep..

VG - 04 nov 21 kl. 22:58

Ber kommuner være raske med å innføre tiltak

Helsedirektør Bjørn Guldvog råder kommunene til å ha hånden på tiltaks-avtrekkeren når smitten kryper mot nye rekorder..

NRK - 04 nov 21 kl. 18:08

Ber kommunar vurdere lokale tiltak

Kommunar med høgt smittetrykk, bør vurdere å innføre tiltak ved behov, seier helseminister Ingvild Kjerkol (Ap). Dei siste vekene har smitten auka i fleire kommunar. Helseministeren har torsdag hatt møter med kommunar med høgt smittetrykk.

Klartale - 04 nov 21 kl. 17:15

Vil de fjerne fraværsgrensa?

Det er mer smitte med korona. Flere Ber om tiltak for hele landet, blant annet stopp i fraværsgrensa. Du kan se hva regjeringen vil gjøre på klartale.

VG - 04 nov 21 kl. 14:02

Mourinho beklager til datteren før Glimt-møte

ROMA/OSLO (VG) José Mourinho var på kamp da datteren Matilde ble født i 1996. På dagen 25 år senere Ber portugiseren om unnskyldning for at han går glipp av bursdagen hennes på grunn av oppgjøret mot Bodø/Glimt..

Dagbladet - 04 nov 21 kl. 12:46

Kjempeflått funnet: Løper etter byttet

Jaktflåtten Hyalomma marginatum er funnet på et pattedyr i Norge. Ekspertene Ber folk være observante hvis de finner flått som ikke likner på norske flåttarter..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 05:58

Ny flått oppdaget på pelsdyr i Norge. Den er tre ganger så stor.

Jaktflåtten Hyalomma marginatum er funnet på et pattedyr i Norge. Ekspertene Ber folk være observante hvis de finner….

NRK - 21 okt 21 kl. 15:36

SolBerg Ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna SolBerg (H) Ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 03 nov 21 kl. 21:37

Ber om sivilregjering i Sudan

Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater har sluttet seg til oppfordringene om umiddelbar gjenoppretting av en sivilledet regjering i Sudan. I en felles uttalelse fra de to nasjonene, pluss USA og Storbritannia, oppfordres også militæret til å løslate de arresterte i forbindelse med maktovertakelsen samt å oppheve unntakstilstanden som 25. oktoBer ble innført over hele landet.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:10

Ber om 17 og 18 års fengsel for drap

Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om 18 og 17 års fengsel for de to mennene som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid i fjor, skriver fvn.no. Påtalemyndigheten mener de to tiltalte, sammen med en 36-åring fra en Kristiansand, planla å rane Dan Eivind Lid.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt