Ber

Tirsdag, 27 Juli, 23:25

Nyheter om Ber

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 juli 21 kl. 09:34

Ber folk sikre løse gjenstander

På grunn av et kulingvarsel fra Meteorologisk institutt Ber Hovedredningssentralen folk om å sikre løse gjenstander langs kysten på Vestlandet. Kulingvarselet gjelder fra Svinøya i Møre og Romsdal til Måløy i Vestland, og gjelder fra fredag morgen. Hovedredningssentralen Ber derfor alle om å sikre båter, kanoer kajakker og andre løse gjenstander langs kysten.

VG - Igår: 11:10

Ber folk uttale navnet hennes rett: – Jeg Ber bare om litt respekt

Netflix-stjernen Maitreyi Ramakrishnan fra ungdomsserien «Never Have I Ever» har fått nok av at folk uttaler navnet hennes feil..

NRK - 12 juli 21 kl. 16:49

Biden: Cuba bør lytte til folket

USAs president Joe Biden Ber Cubas kommunistregjering om å lytte til demonstrantene som Ber om en slutt på fattigdom og undertrykkelse. – Vi står sammen med det cubanske folk og deres ønske om frihet og avlastning fra pandemiens tragiske grep og tiår med undertrykkelse og økonomisk lidelse som det autoritært regime har utsatt dem for, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus. Biden Ber regjeringen på Cuba om å lytte til folket og jobbe for dem i stedet for å Berike seg selv.

NRK - 23 juli 21 kl. 21:57

FN Ber Iran løse vannkrisen

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet Ber myndighetene i Iran rydde opp og slutte å slå ned på demonstrasjoner i Khuzestan-provinsen. Det har de siste ukene vært demonstrasjoner i den velstående Khuzestan-provinsen i sørvestlige i Iran. Minst tre personer har mistet livet i sammenstøt, og flere er pågrepet.

NRK - 07 juli 21 kl. 00:18

Politiet Ber flere reise om natta

Politiet Ber nå reisende som skal passere Svinesund om å ta hele døgnet i bruk for å minske køkaoset. – Nå trenger politiet faktisk hjelp fra de reisende. Det er lite trafikk fra midnatt og fram mot morgenkvisten, mens på ettermiddag og kveld blir det veldig lange køer.

NRK - 17 juli 21 kl. 15:16

Ber folk passe på ute på tur

Det er mye vind flere steder i helgen. Meteorologisk institutt Ber folk passe på når de skal ut på tur – både ved kysten og i fjellet. Årsaken til denne sterke vinden er et kraftig lavtrykk i Norskehavet..

VG - 16 juli 21 kl. 10:35

Ber folk sikre løse gjenstander langs kysten

På grunn av et kulingvarsel fra Meteorologisk institutt Ber Hovedredningssentralen folk å sikre løse gjenstander langs kysten på Vestlandet..

NRK - 16 juli 21 kl. 07:50

Ber folk om å merke båtane sine

Hovudredningssentralen i Sør-Norge Ber alle eigarar av kano, kajakkar, SUP-brett og uregistrerte båtar, om å merke desse med namn og kontaktinformasjon. Mange redningsaksjonar blir iverksette på grunn av dårleg sikring og manglande eigarinformasjon, opplyser dei..

NRK - 16 juli 21 kl. 06:16

20.000 afghanske tolker Ber om asyl

Om lag 20.000 afghanere som jobbet som tolker for USA i krigen i Afghanistan, Ber om asyl, opplyser Det hvite hus. Evakuering av tolkene og deres familier starter neste måned, og ifølge et estimat kan omtrent 100.

NRK - 15 juli 21 kl. 07:05

Ber mediene vise varsomhet

Flere Utøya-overlevende har tatt til orde for å trykke upubliserte bilder fra terrordagen. Støttegruppa Ber derimot mediene vise varsomhet. – Vi har hatt veldig vanskelige diskusjoner i styret om dette.

NRK - 9 timer siden

Koronasmittet på Råholt bad

Eidsvoll kommune Ber folk som besøkte Råholt bad sist fredag, teste seg for korona. Smittesporing har avdekket at en smittet person besøkte badet den dagen. Vedkommende brukte det meste av fasilitetene som finnes i svømmehallen, opplyser kommunen.

NRK - 9 timer siden

Ønsker framskyndet vaksinering

Koronatelefonen i Oslo blir nedringt av folk som vil fremskynde dose to av koronavaksinen. Rundt 70 prosent av innringerne spør om mulighet for å få dose to tidligere, sier kommuneoverlegen til ABC Nyheter, men det er ikke mulig. Foreløpig er det bare de som har vaksinetime de kommende ukene som får tilbud om å fremskynde sin andre dose.

Aftenposten - 11 timer siden

I helgen krysset 600 migranter Den engelske kanalen. Nå Ber britene Frankrike skjerpe seg.

Nå sender de 600 millioner kroner til sine franske naboer for å stoppe overfartene..

Klartale - 16 timer siden

Ber folk ta vaksinen så fort de får sjansen

– Ta den vaksinen du får tilbud om, sier Steinar Madsen i Legemiddel-verket. Han advarer folk mot å vente for å få den vaksinen de har mest lyst på..

NRK - 13 juli 21 kl. 16:12

Ber franskmenn forlate Afghanistan

Frankrikes ambassade i Kabul Ber landets statsborgere om å forlate Afghanistan av sikkerhetsgrunner. – Regjeringen setter opp et spesialfly fra Kabul om morgenen 17. juli, for at franskmenn kan vende hjem, heter det i en uttalelse fra ambassaden..

NRK - Igår: 14:53

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina Ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cyBersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - Igår: 10:23

Høyre Ber Vedum svare for seg

Høyres førstekandidat i Nordland mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum må konkretisere hvordan politiet skal endres. – Jeg finner ikke én sammenhengende setning fra Vedum om hva han vil med politiet, sier Bård Ludvig Thorheim (H) til NTB. Uttalelsen kommer som svar på et intervju Vedum gjorde med NTB i forkant av Senterpartiets offisielle valgkampåpning på Nordkapp mandag.

E24 - 12 juli 21 kl. 14:47

USAs finansminister Yellen Ber EU-landene om å åpne lommeboka

USAs finansminister Janet Yellen Ber innstendig EU om å få på plass flere tiltakspakker for å få fart i europeisk økonomi..

NRK - 12 juli 21 kl. 14:48

Yellen Ber EU åpne lommeboka

USAs finansminister Janet Yellen Ber innstendig EU om å få på plass flere tiltakspakker for å få fart i europeisk økonomi. Yellen sier at det er viktig at medlemsstatene grundig vurderer å sette i verk nye tiltak for å sikre en robust gjenreisning, både innenlands og globalt..

Aftenposten - I førrgår: 21:58

Tobakkskjempe Ber om sigarettforbud

Philip Morris vil fase ut den tradisjonelle røyken i Storbritannia innen ti år..

E24 - I førrgår: 20:43

Tobakkskjempe Ber om sigarettforbud

Philip Morris vil fase ut den tradisjonelle røyken i Storbritannia innen ti år. Selskapet satser likevel tungt på andre tobakksprodukter..

NRK - I førrgår: 17:41

Livlaus mann henta opp av vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Ringerike. Vedkommande blei funne ved ein kano. Det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter.

Aftenposten - I førrgår: 16:11

Ekspert: – Kan ha kommet borti noe for hundre millioner år siden

Natt til søndag dalte en meteoritt over himmelen. Meteorekspert Ber folk være forsiktig om de finner rester etter den..

NRK - I førrgår: 04:28

Ber EU bevokte Nord-Europas kyst

Frankrikes innenriksminister har bedt EUs grensemyndighet Frontex ikke glemme å passe på kysten i nord i kampen mot ulovlig innvandring. – Jeg har selv kontaktet Frontex, som for det meste tar seg av Sør-Europa, og bedt dem ta tak i Nord-Europa også, særlig kysten ved Nord-Pas-de-Calais, sier Gérald Darmanin da han besøkte Calais. Havnebyen er utgangspunkt for mange migranter som ønsker å krysse Den engelske kanalen og ta seg til Storbritannia..

Aftenposten - I førrgår: 23:54

Stormaktene vil hjelpe Haiti. Befolkningen Ber dem holde seg langt unna.

En lang liste med skandaler forklarer hvorfor folk på Haiti er skeptiske til hjelp utenfra..

NRK - 24 juli 21 kl. 07:40

Journalist smurte seg inn med leire

En journalist i den tyske TV-kanalen RTL smurte seg inn med leire før hun rapporterte direkte fra et flomrammet område denne uka. Nå er hun tatt av skjermen. – For meg som journalist skulle dette aldri ha skjedd.

NRK - 10 juli 21 kl. 18:44

Ber fans om å ikke dra til London

Politiet i London Ber fotballsupportere som ikke har billetter til EM-finalen om å holde seg unna byen søndag, skriver The Guardian. De frykter at store samlinger i byen vil føre til økt spredning av koronasmitte..

VG - 23 juli 21 kl. 19:26

Kaller retten til selvbestemt abort «ekstremt feil»

Mississippis justisminister Ber Høyesterett avskaffe loven om selvbestemt abort i USA. I sakspapirene skriver hun at «den nasjonale abortfeBeren kan bare gi seg når domstolen gir abortpolitikken tilbake til delstatene.».

NRK - 23 juli 21 kl. 18:16

Skogbrann i Nordmarka i Oslo

Brannvesen og politi er på vei til Nordmarka i området Maridalen etter melding om skogbrann. Foreløpig ukjent omfang og årsak. Politiet Ber alle være varsom ved bruk av ild i marka.

VG - 23 juli 21 kl. 12:26

Ringerike: Ber smittede spore sine egne nærkontakter

Etter et større smitteutbrudd i Ringerike kommune er smittesporingskapasiteten sprengt..

NRK - 09 juli 21 kl. 14:34

Sp Ber om avklaring

Senterpartiet sender brev til samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og Ber ham om å avklare forholda kring den inngåtte kontrakten med det danske flyselskapet DAT på drifta av den statsfinansierte flyruta Oslo-Florø. – Dette kan bli ein svart sommar for norske løn- og arbeidsvilkår, seier stortingsrepresentant for Senterpartiet Siv Mossleth..

VG - 22 juli 21 kl. 16:03

Støre: – Vi er mer utsatt i dag enn i 2011

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre sier vi er mer utsatt for trusselen fra høyreekstreme i dag enn i 2011 – og Ber høyresiden ta et særlig ansvar..

NRK - 22 juli 21 kl. 13:27

Politiet uten tips etter hærverk

Oslo-politiet har ikke fått inn tips etter hærverket på minnesmerket etter Benjamin Hermansen, som tirsdag ble tagget med en støtteerklæring til Anders Behring Breivik. Det sier politiadvokat Marthe Rørstad til NRK. Derfor må de basere seg på materialet de har, blant annet overvåkingsvideoer fra området.

NRK - 22 juli 21 kl. 12:33

Merkel bekymret for smitteøkning

Økende smittetall uroer statsminister Angela Merkel, som Ber innstendig om at flere tyskere lar seg vaksinere mot korona. Hun sier hver eneste vaksinasjon er et skritt på vei mot normalen. Tyskland har hatt lave smittetall i sommer sammenlignet med mange europeiske naboland.

VG - 22 juli 21 kl. 09:27

SolBerg: – En politisk motivert terrorhandling mot Ap og AUF

Statsminister Erna SolBerg sier at terroren 22. juli var et angrep rettet mot Arbeiderpartiet, AUF og deres ideer. Hun Ber alle ta ansvar for å si fra om ekstreme holdninger..

VG - 22 juli 21 kl. 09:27

SolBerg: – Vi har ikke gjort nok

Statsminister Erna SolBerg sier at terroren 22. juli var et angrep rettet mot Arbeiderpartiet, AUF og deres ideer. Hun Ber alle ta ansvar for å si fra om ekstreme holdninger..

NRK - 22 juli 21 kl. 07:55

Brann i lagerbygning

Torsdag morgen begynte det å brenne i en lagerbygning på Forus i Sola, som ligger i Rogaland. Politiet har enda ikke kontroll på brannen. Politi og brannvesen var på plass 06:40.

Dagbladet - 08 juli 21 kl. 12:10

Ber 1200 restaurant­gjester teste seg

To ansatte på Kaffestuggu på Røros har testet positivt. Nå Ber de alle som var innom mellom 29. juni og 6.

E24 - 21 juli 21 kl. 21:47

Norway Royal Salmon-styret Ber aksjonærene avvise bud fra oppdrettsgigant

Styret mener budet fra NTS ikke reflekterer de underliggende verdiene i selskapet, og vil nå vurdere alternativer for både selskapet og aksjonærene..

E24 - 21 juli 21 kl. 21:47

Styret i NRS Ber aksjonærene avvise bud fra oppdrettsgigant

Styret i Norway Royal Salmon mener budet fra NTS ikke reflekterer de underliggende verdiene i selskapet, og vil nå vurdere alternativer for både selskapet og aksjonærene..

VG - 21 juli 21 kl. 21:43

Eivind overlevde Utøya – Ber Erna SolBerg holde seg unna 22. juli-markering

Utøya-overlevende Eivind Rindal (33) beskylder Erna SolBerg for å ha gjort lite for å stanse høyreekstremisme og konspirasjonsteorier. Han sier det er ubehagelig at statsministeren deltar på minnemarkeringen på Utøya torsdag..

NRK - 07 juli 21 kl. 22:35

Ber retten la Britney velge verge

Britney Spears mor, Lynne Spears, Ber retten om at datteren selv får velge hvem som skal være hennes verge. Det kommer frem i rettsdokumenter i saken, skriver CNN. Britney er i stand til å ta vare på seg selv og har vært det i flere år, opplyser Britneys mor i begjæringen til retten..

Dagbladet - 07 juli 21 kl. 22:31

Klar beskjed til elsparkesyklister: - Bruk vettet!

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) Ber i et Facebook-innlegg om at elsparkesyklister må bruke vettet. Han Ber flere aktører om å stenge for bruk om natten..

NRK - 07 juli 21 kl. 21:54

Raymond Johansen: – Bruk vettet

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) Ber elsparkesyklister om å bruke vettet. Han Ber samtidig flere aktører om å stenge for bruk om natten. I et Facebook-innlegg, som ble lagt ut onsdag kveld, skriver Johansen at det ikke kan fortsette slik som nå, med daglige ulykker og stygg promillekjøring..

NRK - 21 juli 21 kl. 07:12

Leteaksjon i Kragerø

Det foregår en leteaksjon i skjærgården i Kragerø etter en mann i en båt. Politiet Ber folk om hjelp til å finne ham. Han har svart t-skjorte, olabukse og svarte sko.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt