Kvinne

Monday, 29 November, 03:29

Nyheter om Kvinne

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 08 nov 21 kl. 06:38

Første kinesiske Kvinne på romvandring

Den kinesiske astronauten Wang Yaping er landets første Kvinne som har gjennomført en romvandring, opplyser kinesiske myndigheter. Wangs romvandring varte i seks timer. Hun gjennomførte den med kollegaen Zhai Zhigagn søndag kveld og vinket til et kamera på utsiden av den kinesiske romstasjonen Tiangong.

NRK - 08 nov 21 kl. 02:32

Kvinne og to barn evakuert fra hus

En Kvinne, to barn og en hund ble natt til mandag evakuert fra en enebolig i Hemnes i Aurskog-Høland kommune. Boligen ble overtent på kort tid. Politiet i Øst melder at de har kontroll på alle beboere, men at huset er overtent.

NRK - 04 nov 21 kl. 23:34

Skal lede Vatikanets administrasjon

For første gang skal en Kvinne lede Vatikanets administrasjon. Pave Frans har utnevnt Raffaella Petrini til ny generalsekretær. Paven har gjentatte ganger sagt at han ønsker mer likestilling i den katolske kirken.

NRK - 03 nov 21 kl. 20:29

Gravid Kvinne løy på seg tvillinger

En Kvinne er dømt for å ha forfalsket en terminbekreftelse ved å opplyse at hun ventet tvillinger istedenfor ett barn, slik at hun kunne få mer stønad. Dersom bedrageriforsøket ikke hadde blitt avslørt, ville 25-åringen urettmessig ha fått utbetalt nærmere 85.000 kroner, skriver Aftenbladet.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 17:00

Én person skadet etter voldshendelse i Oslo. Politiet tror det er brukt saks.

Politiet rykket ut til en hendelse i Pilestredet i Oslo. En Kvinne i 50-årene er skadet, mens en Kvinne i 30-årene er….

NRK - 02 nov 21 kl. 13:14

Kvinne i 70-årene dømt for påkjørsler

En Kvinne i 70-årene er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at hun kjørte på fem personer ved en fergekai i Kvinnherad for ett år siden. Haugaland og Sunnhordland tingrett betegner hendelsen, som skjedde ved Gjermundshamn fergekai i Kvinnherad i november i fjor, til å ligge ganske langt fra normaltilfellene, og at reaksjonen mot den tiltalte Kvinnen i slutten av 70-årene måtte velges deretter. Kvinnen selv kunne ikke huske hva som skjedde da hun mistet kontrollen over bilen etter å ha kjøpt grønnsaker fra varebilen som sto på plassen.

NRK - 02 nov 21 kl. 09:38

Ettersøkt Kvinne pågripen

Ei Kvinne som er tiltalt for drapsforsøk på mannen sin, vart pågripen i ein kommune i Trøndelag i går. I dag blir ho framstilt for varetekstfengsling, opplyser førstestatsadvokat Bjørn Soknes til NRK. Medan dei framleis var gift, vart mannen akuttinnlagt elleve gonger på sjukehuset i løpet av eitt år.

NRK - 01 nov 21 kl. 01:56

Kvinne funnet etter leting i Narvik

En Kvinne i 50-årene som var savnet ved Skistua i Narvik søndag, ble i natt funnet i god behold og overlatt til ambulanse, melder politiet i Nordland. Politiet takker frivillige fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder for letehjelp..

NRK - 31 okt 21 kl. 18:05

Kvinne i vannet ved Holmestrand

Klokken 18.05 skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter at de har fått inn meldinger om en Kvinne som ligger i vannet. Nødetatene er på vei til stedet, står det i meldingen.

NRK - 31 okt 21 kl. 18:05

Kvinne reddet opp fra vannet

Klokken 18.05 skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter at de har fått inn meldinger om en Kvinne som ligger i vannet. Nødetatene er på vei til stedet, står det i meldingen.

NRK - 30 okt 21 kl. 15:00

Kvinne i rullestol påkjørt

Det er en Kvinne i rullestol som er påkjørt i Drammen. Mannen som trillet henne gikk også i bakken i sammenstøtet. Kvinnen blir kjørt akuttmottaket for sjekk, mens mannen blir kjørt til legevakta.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:13

– Ingen andre ofre

Politiet sier at de ikke har kjennskap til at det var flere fornærmede i forbindelse med hendelsen på Bislett tirsdag. Vitner har blant annet fortalt at de så gjerningspersonen løpe med kniv etter en Kvinne. – Det er ingen andre enn politiet og gjerningsmannen som er direkte involverte.

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 10:14

- Knivstakk politiet

Et vitne så en mann i bar overkropp som løp etter ei Kvinne med kniv. Så skal han ha knivstukket en politimann..

NRK - 09 nov 21 kl. 09:56

Vitne: – Hørte fem Kvinnelige skrik

Et vitne forteller til NRK at hun hørte fem Kvinnelige skrik før politiet skjøt en mann på Bislett i Oslo i dag. – Jeg var midt i en massasjetime og midtveis hører jeg fire fem Kvinnelige skrik. Og så hørte jeg at trafikken roet seg i gaten og etter hvert blålys og utrykningskjøretøy, sier Iben Louise Borgeteien.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:12

Mann skutt av politiet i Oslo

Politiet har skutt en mann etter at han skal ha løpt etter en Kvinne med kniv i hånden i Oslo. Det skriver Nettavisen. Avisens journalist var vitne til hendelsen..

Klartale - 09 nov 21 kl. 09:20

Mann skutt av politiet på Bislett

En mann skal ha løpt etter en Kvinne med kniv i hånden. Politiet skal ha skutt mannen flere ganger..

NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler slått ned av maskert mann

En 28 år gammel Kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine opplevelser, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er rystet over hendelsen der hun endte opp med et blått og hovent øye.

NRK - 08 nov 21 kl. 14:59

Fastlege dømt for voldtekt

En fastlege er i Oslo tingrett dømt til fem år og seks måneder i fengsel for å ha voldtatt en pasient. Den tidligere legen ble dømt for samtlige punkter i tiltalen, som omhandler seksuell omgang med en bevisstløs person, misbruk av stilling og fremstillinger som seksualiserer barn, melder TV 2. Voldtekten han ble dømt for, skjedde ifølge tiltalen på mannens legekontor i juli 2018.

VG - 08 nov 21 kl. 07:46

Filmanmeldelse «Titane»: Krever sin Kvinne

Fest sikkerhetsbeltet..

NRK - 25 okt 21 kl. 10:30

Kvinne savnet

Politiet leter etter en Kvinne som er savnet fra boligen sin på Hovland i Larvik. Kvinnen er i slutten av 40-årene og har muligens på seg en lyseblå regnjakke, en svart treningsbukse og hvite sko, opplyser politiet som ønsker tips..

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Lemper på abortlov etter protester

Polens helsedepartement har gitt nye retningslinjer til landets leger om når de kan utføre aborter. Det skjer etter massive protester mot den strenge abortloven Ifølge de nye instruksjonene som ble kunngjort søndag, er det nå lov å utføre abort dersom en Kvinnes liv eller helse er i fare. Endringen kommer etter store protester etter at en 30 år gammel Kvinne døde i september.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Protester -lemper litt på abortlov

Polens helsedepartement har gjort litt endringer i abortloven. De nye retningslinjene gjelder for landets leger om når de kan utføre aborter. Det skjer etter massive protester mot den strenge abortloven Ifølge de nye instruksjonene som ble kunngjort søndag, er det nå lov å utføre abort dersom en Kvinnes liv eller helse er i fare.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:31

Instruerer leger om abortloven

Polens helsedepartement presiserer overfor polske leger at det ifølge landets lover er tillatt å utføre abort dersom en Kvinnes liv og helse er i fare. Instruksen kom søndag etter en helg med store landsomfattende protester etter at en gravid Kvinne døde i september. Kvinnen var gravid med et foster som ikke var levedyktig.

NRK - 25 okt 21 kl. 02:28

Ei Kvinne og to menn sakna i elv

Dei tre som er sakna i Tokagjelet i Hardanger, er ein Kvinne og to menn, og dei var på veg til ei hytte i ein robåt. Det seier innsatsleiar Synnøve Malkenes i Vest politidistrikt. leitinga langs Tokagjelselva held fram i natt med store styrkar..

NRK - 06 nov 21 kl. 21:26

Polakker demonstrerte mot abortlov

Titusenvis av mennesker demonstrerte i Polen lørdag i protest mot landets strenge abortlov som demonstrantene sier tok livet av en gravid Kvinne. Den 30 år gamle Kvinnen var 22 uker på vei da hun i september oppsøkte sykehus fordi det lekket fostervann. Legene besluttet å vente til fosteret døde i mors liv framfor å utføre en abort.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 09:30

Blir møtt med fordommer fordi hun er Kvinne: – Hvorfor i all verden?

Monika Kørra er en av to Kvinnelige trenere på landslags- og regionsnivå..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 09:59

Våknet fra koma - overrasket alle

Da en amerikansk Kvinne fra Los Angeles nylig våknet fra koma snakket hun et helt annet språk..

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 09:36

– Som Kvinne etter topp ti har du ingen sjanse i Oslo Ap

Valgloven bør endres, sier to av dem som ble skjøvet nedover på listen..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 04:53

Avfyrte skudd - Kvinne døde

En Kvinne døde etter at Alec Baldwin avfyrte to skudd ved et uhell under en filminnspilling..

NRK - 04 nov 21 kl. 12:51

Livstid etter drap på sine fem barn

En Kvinne fra Solingen nord for Köln i Tyskland ble torsdag dømt til livstid i fengsel for å ha drept fem av sine seks barn. Barna var mellom ett og åtte år. Retten i Wuppertal fant ingen formildende omstendigheter.

Dagbladet - 04 nov 21 kl. 12:27

Gravid Kvinne døde - raser mot abortforbud

Livet til 30 år gamle Izabela, som var 22 uker på vei, stod ikke til å redde..

Dagbladet - 04 nov 21 kl. 09:34

Fikk sjokkregning etter sju timers legevaktø

En Kvinne mottok nylig en regning på rundt 6000 kroner. Hun skal ha forlatt legevakta etter sju timer med venting, og ingen behandling..

NRK - 04 nov 21 kl. 06:53

Pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en Kvinne i 20-årene etter knivstikkingen i en leilighet i Sandviken mandag kveld. Kvinnen ble pågrepet i en av nabokommunene til Bergen i natt. En mann i 60-årene ble skadet i knivstikkingen.

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 17:24

Lurte mannen til å tro at han var dement i 20 år

En amerikansk Kvinne har svindlet ektemannen sin trill rundt siden 1999. Nå risikerer hun flere år i fengsel..

NRK - 03 nov 21 kl. 16:13

Person alvorlig skadet etter voldshendelse

Politiet i Oslo har rykket ut til Pilestredet etter en melding om en voldshendelse på en adresse der. En Kvinne i 50-årene er skadd etter det politiet sier er en hendelse med en skarp gjenstand. Tilstanden betegnes som alvorlig.

Klartale - 20 okt 21 kl. 15:00

Afghansk Kvinne takker for å ha blitt reddet

En kjent afghansk Kvinne takker det britisk Parlamentet for at hun ble reddet. Hun ber også om at må bli reddet..

NRK - 20 okt 21 kl. 10:18

Kvinne gripen for Nav-trugsmål

Ei Kvinne i 40-åra er gripen og blir framstilt for varetektsfengsling i Hordaland tingrett. Ho er sikta for drapstrugsmål mot Nav-tilsette. – Det er snakk om ganske mange forhold.

NRK - 02 nov 21 kl. 16:54

Lege tiltalt for voldtekt

En lege som i fjor ble dømt til 14 års fengsel for åtte voldtekter mot Kvinner som var til underlivsundersøkelse, er tiltalt for nok en voldtekt – i 2015. Denne voldtekten skjedde ifølge tiltalen lille julaften i 2015 på et legekontor, melder TV 2. Legen var også da i ferd med å gjennomføre en gynekologisk undersøkelse av en Kvinne.

NRK - 01 nov 21 kl. 13:05

Åtte omkom i trafikken i oktober

Åtte personer mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 opp til 79. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor. Fem bilførere, to bilpassasjerer og én motorsyklist mistet livet i trafikken i oktober.

NRK - 01 nov 21 kl. 02:27

14 arrestert på svenske flyplasser

I alt 14 personer er pågrepet etter klima-aksjoner på svenske flyplasser søndag. Aktivistgruppa Extinction Rebellion sier deres medlemmer står bak minst to av aksjonene. En Kvinne ble pågrepet i Malmö og to i Växjö etter at de tok seg inn på rullebanene og limte seg fast.

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 07:36

Parkering i 80-sonen ble dødsulykke

Ei Kvinne i 50-åra døde etter å ha kollidert med bilen som sto parkert i veikanten. Mannen som parkerte bilen hadde stoppet for å ta bilde av juledekorasjoner. Nå er han tiltalt for uaktsomt drap..

NRK - 16 okt 21 kl. 17:25

Kvinne funnen død i Årdal

Ei Kvinne er i dag funnen død i Årdal. Politiet fekk melding klokka 14.30.

NRK - 16 okt 21 kl. 00:47

Kvinne i 80-årene omkom

Det ble natt til lørdag gjort funn av en livlæs person ved Landro i Øygarden. – HLR har dessverre ikke ført frem, og vedkomende er bekreftet omkommet, opplyser operasjonssentralen i Vest politidistrikt. Den omkomne er etter alt å dømme en Kvinne i 80-årene som ble meldt savnet i samme område fredag kveld.

NRK - 29 okt 21 kl. 07:18

Første pass utan kjønn

Det amerikanske utanriksdepartementet har skrive ut det første amerikanske passet med ein X som kjønnsmarkør. Det er designa for å gje ikkje-binære, intersex og kjønnsukonforme menneske ein annan markør enn mann og Kvinne på reisedokumentet, opplyser dei til Reuters. Utanriksminister Antony Blinken sa i juni at X-markøren vil bli tilbode som eit alternativ på pass, etter andre land inkludert Canada, Tyskland, Australia og India, som alt tilbyr eit tredje kjønn på dokument..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt