Kvinne

Monday, 04 March, 22:06

Nyheter om Kvinne

NRK - Igår: 21:12

Kvinne funnet død i Jönköping

En mann er pågrepet og mistenkt for drap på en Kvinne i Jönköping i Sverige, skriver Aftonbladet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16. Da de kom til boligen ble en Kvinne funnet død.

NRK - 24 feb 24 kl. 20:48

Lurte til seg millioner fra hjelpetrengende Kvinne

En Kvinne i 70-årene fra Fredrikstad er dømt til fengsel i to år og fem måneder for grovt underslag. Over en periode på to og et halvt år lurte hun til seg minst 2,8 millioner kroner fra en eldre hjelpetrengende Kvinne. Pengene ble blant annet brukt på klær, alkohol og oppussing av kjøkken.

NRK - 14 timer siden

Kvinne sikta i drapssak frå 1995

Ei Kvinne er sikta for å ha medverka til grov kroppsskade etter drapet på Ronald Ramm i Larvik i 1995, melder TV 2. Politiet skal no undersøke saka på nytt. Ramm blei funnen drepen i heimen sin.

VG - 14 timer siden

TV 2: Kvinne siktet for medvirkning til grov kroppsskade etter drap i Larvik i 1995

En Kvinne er siktet for medvirkning til grov kroppsskade etter at Ronald Ramm ble drept i Larvik i 1995..

NRK - 21 timer siden

Leter etter savnet Kvinne i Oslo

Politiet melder at de leter etter en savnet Kvinne i området Rodeløkka i Oslo. De ber publikum ringe 02800 hvis de treffer henne. – Hun er sannsynligvis iført brun kardigan, grå joggebukse og sorte sko.

NRK - Igår: 08:28

Drapsdømt Kvinne må fortsatt ha tvungent psykisk helsevern

En Kvinne, som i mars 2020 drepte naboen sin på Gjøvik med 26 knivstikk, er dømt til fortsatt tvungent psykisk helsevern. Det har Ringerike, Asker og Bærum tingrett avgjort, melder Ringerikes Blad. Kvinnen var psykotisk under drapet.

NRK - Igår: 07:43

Kvinne bortvist fra Sørlandet i to år

Agder tingrett har ilagt en Kvinne i 30-årene forbud mot å oppholde seg på nesten hele Agders østkyst i en dom om bortføringsforsøk. Ifølge dommen har Kvinnen forsøkt å bortføre sønnen sin flere ganger. Han er under barnevernets omsorg, skriver TV 2.

NRK - 01 mar 24 kl. 19:09

Kvinne fødte på E22 i Sverige

Fredag ettermiddag kjørte en gravid Kvinne stoppet inn til en trafikkontroll på E22 i Karlskrona kommune, like ved europaveien. Det viste seg at fødselen var i gang, og kort tid senere fødte Kvinnen en gutt ute på rasteplassen. Tre trafikkbetjenter bisto under fødselen, skriver politiet på sine nettsider.

Klartale - 01 mar 24 kl. 11:01

Kvinne siktet for å ha drept faren sin

En mann ble funnet død i en leilighet. Det skjedde på Sagene i Oslo torsdag kveld. Politiet mistenkte at noe straffbart hadde skjedd.

NRK - 01 mar 24 kl. 02:26

Kvinne siktet for drap på eldre mann i Oslo

Natt til fredag bekrefter politiet til NRK at det er en Kvinne i 40-årene som er siktet for drapet på en mann i 80-årene på Torshov i Oslo på torsdag. De pårørende er varslet..

NRK - 29 feb 24 kl. 11:46

Helikopterulykka: Kvinne i 60-åra mista livet

Det var ei Kvinne i 60-åra som mista livet i helikopterulykka vest for Sotra i går kveld. Kvinna var tilsett i Equinor, skriv Vest politidistrikt i ei pressemelding. Seks personar vart redda opp frå sjøen og frakta til Haukeland universitetssjukehus etter at helikopteret dei var i styrta.

NRK - 28 feb 24 kl. 01:31

Utvist Kvinne pågrepet i Kristiansand

Politiet i Agder melder at de har pågrepet en Kvinne som kom fra Danmark til Kristiansand natt til onsdag. Kvinnen er utvist fra Norge og ble nektet innreise..

NRK - 27 feb 24 kl. 17:24

Kvinne til sykehus etter voldshendelse i Arendal

Politiet er på en privat adresse i Arendal med flere patruljer, etter melding om at en Kvinne er utsatt for vold. Det opplyser politiet i en pressemelding. Kvinnen er kjørt med ambulanse til sykehus, skadeomfanget er ukjent..

VG - 27 feb 24 kl. 17:26

Kvinne til sykehus etter voldshendelse i Arendal

Politiet har rykket ut til en privat adresse etter melding om en Kvinne som er blitt utsatt for vold..

NRK - 27 feb 24 kl. 12:49

Kvinne mistet foten i bussulykke – sjåføren dømt til 30 dager i fengsel

Bussjåføren som kjørte over beinet til en Kvinne på Alnabru i Oslo i mai 2023, er dømt til 30 dagers ubetinget fengsel og er fratatt førerretten i to år. Beinet måtte amputeres ved leggen etter ulykken, melder NTB. I tillegg til 30 dagers ubetinget fengsel og tapt førerett, er sjåføren dømt til å betale 100.

NRK - 27 feb 24 kl. 11:38

Mobilen til Kvinne drept i 2022 funnet i bil til avdød mann

I januar ble mobilen til Heidi Flood, som ble drept i Skien i oktober 2022, funnet i en død manns bil i samme by. Politiet aner ikke hvordan den havnet der, skriver NTB. Politiet har lett etter telefonen siden Flood ble funnet drept.

NRK - 27 feb 24 kl. 10:36

Sør-Korea: Kvinne døde under legestreik

En eldre Kvinne døde i en ambulanse etter å ha blitt nektet adgang til flere sykehus, noe som har utløst en etterforskning knyttet til den pågående legestreiken i Sør-Korea. Cirka 70 prosent av yngre leger i Sør-Korea har streiket i en uke i protest mot regjeringens planer om å øke antallet leger, skriver BBC. Akuttmottak er under press på grunn av lav bemanning, noe som har ført til utsatte operasjoner og overføring av pasienter.

NRK - 25 feb 24 kl. 16:53

Siktet løslatt fra varetekt i Trondheim

En Kvinne i 50-årene er siktet etter at en Kvinne i 80-årene ble funnet død i en leilighet i Trondheim lørdag ettermiddag. – Den siktede er nå løslatt fra varetekt. Bakgrunnen for dette er at politiet vurderer at det ikke er bevisforspillelsesfare i saken, og at det dermed ikke er grunnlag for videre fengsling.

NRK - 22 feb 24 kl. 18:13

Kvinne alvorlig skadet etter påkjørsel i Fredrikstad

En eldre Kvinne er alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt i et fotgjengerfelt på Dikeveien i Fredrikstad. – Hun virker alvorlig skadet i form av bruddskader, sier operasjonsleder i politiet Melissa Krag. Politiet og ambulanse er på stedet.

VG - 22 feb 24 kl. 18:12

Kvinne alvorlig skadet etter påkjørsel

En eldre Kvinne har blitt påkjørt i et fotgjengerfelt i Fredrikstad..

VG - 22 feb 24 kl. 17:53

Lagmannsretten opphever frifinnelsen av Kvinne som vasket frakk etter drap

Lagmannsretten opphever frifinnelsen av en Kvinne som vasket blod av en frakk. Frakken skal ha tilhørt en drapstiltalt mann i Stavanger..

NRK - 22 feb 24 kl. 17:19

Drapssiktet Kvinne løslatt

Kvinnen som er siktet for drapet på en 64 år gammel mann ble i dag løslatt. Det var i august i fjor at mannen ble funnet død på en privat adresse i Ølensvåg i Vindafjord kommune. En Kvinne ble etter kort tid pågrepet og siktet for drap.

NRK - 22 feb 24 kl. 15:59

Historisk lave fødselstall i Sverige

I fjor ble det født 100.100 barn i Sverige, ifølge tall fra Statistisk centralbyrån (SCB). Det er 4700 færre enn året før og det laveste antall fødsler siden 2003.

NRK - 22 feb 24 kl. 04:07

Kvinne pågrepet for vold i Trondheim

En Kvinne i 30 årene er kjørt inn arrest etter å ha vært voldelig mot flere ansatte på utested i Midtbyen i Trondheim, det melder politiet i Trøndelag på X. De ansatte vil anmelde Kvinnen for volden..

VG - 22 feb 24 kl. 03:58

Kvinne arrestert etter voldsbruk mot ansatte

En Kvinne er arrestert etter å ha utøvd vold mot to ansatte..

NRK - 21 feb 24 kl. 16:19

Kvinne mistet lappen for å ha kjørt for sakte

En Kvinne i 60-årene mistet lappen og er anmeldt fordi hun kjørte for sakte på en motorvei inn mot Ålesund, ved 14-tiden onsdag. Kvinnen kjørte i 50 kilometer i timen i en 80-sone på E136 retning Ålesund sentrum da hun ble stoppet av politiet. Bilføreren opplyste at hun ikke kunne kjøre fortere da hun snakket med passasjerer som hun hadde i baksetet, opplyser politiet i Møre og Romsdal..

Dagbladet - 45 minutter siden

Funnet død utendørs

En Kvinne i 60-åra, som ble funnet livløs utendørs i Oslo, er erklært død..

NRK - 10 timer siden

Israel rev hjemmet til drapsanklaget palestiner

Det israelske militæret har ødelagt hjemmet til en palestiner anklaget for å ha drept en britisk-israelsk Kvinne og hennes to døtre på den okkuperte Vestbredden. Boligen til Moaz al-Masry, som ble drept av israelske styrker i mai i fjor, ble revet i morgentimene mandag, opplyser palestinske vitner og det israelske militæret (IDF) til nyhetsbyrået AFP. Boligen lå i byen Nablus, og ifølge Palestinsk røde halvmåne måtte de behandle 15 personer etter at israelske styrker skjøt tåregass mot en folkemengde som protesterte mot rivingen.

Klartale - 13 timer siden

Kvinne siktet i drapssak fra 1995

Drapet på Ronald Ramm var brutalt. Han hadde blitt slått i hodet mange ganger. Hendene hans var bundet.

NRK - 16 timer siden

Savnet Kvinne funnet

Kvinnen som var savnet i Oslo i natt er funnet i god behold, opplyser politiet..

VG - 19 timer siden

Kvinner i kamp for Trump

Det er klart at Donald Trump blir republikanernes presidentkandidat. Men hvem blir visepresident? Sannsynligvis en Kvinne..

Aftenposten - 20 feb 24 kl. 05:40

Gravid Kvinne døde etter manglende legevakt-hjelp. Rapport avdekker flere svakheter ved tjenesten.

En høygravid Kvinne døde av sykdom etter omfattende kontakt med legevakten. Nå endevendes ordningen i ny rapport..

NRK - 19 feb 24 kl. 11:14

Kvinne dømt for å ha snoka i journalar

Ei Kvinne i slutten av 20-åra er dømt til fengsel for å ha snoka i over 100 journalar. Kvinna jobba ved Sjukehuset Innlandet da ho søkte i journalane til 108 pasientar..

NRK - 19 feb 24 kl. 11:14

Kvinne dømd for å ha snoka i journalar

Ei Kvinne i slutten av 20-åra er dømd til fengsel for å ha snoka i over 100 journalar. Kvinna jobba ved Sjukehuset Innlandet da ho søkte i journalane til 108 pasientar..

Aftenposten - I førrgår: 19:32

Det startet med et direktesendt kattedrap. Nå har J.K. Rowling kastet seg inn i debatten.

Drapsdømte Scarlet Blake (26) ble omtalt som Kvinne. Da ble en av verdens mest kjente forfattere skikkelig forbannet..

Aftenposten - I førrgår: 12:34

Kvinne siktet for å ha drept sin far – varetektsfengselet i fire uker

Kvinnen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin far på Sandaker i Oslo torsdag, ble lørdag varetektsfengslet i fire….

NRK - I førrgår: 12:17

Varetektsfengsles i fire uker

Kvinnen som er pågrepet, siktet for drapet på sin egen far, er varetektsfengslet i fire uker: – Vi har bedt om fire uker fordi vi mener det er gjentagelsesfare, forteller politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim. Kvinnen i 40-årene skal ha drept sin far, en mann i 80-årene på Sandaker i Oslo, torsdag 29. februar.

VG - I førrgår: 22:20

Kvinne dømt for «fuck you, jævla kineser» mot Celine: Anker til Høyesterett

Kvinnen som ble dømt for hatefulle ytringer og kroppskrenkelse har anket dommen videre..

VG - 01 mar 24 kl. 16:17

NRK: Kvinne døde etter trafikkulykke i Atlanterhavstunnelen onsdag

Ulykken ble beskrevet som alvorlig av politiet..

NRK - 01 mar 24 kl. 16:04

Stadfesta omkomen etter tunnelkollisjon

Politiet stadfestar no at ei Kvinne omkom i kollisjonen i Atlanterhavstunnelen onsdag. Nina Aakre Blaasvær i politiet seier at det er for tidleg å seie noko om årsaka til ulykka og at det gjenstår fleire vitneavhøyr. – Det blei gjort eit omfattande arbeid på staden av Statens vegvesen og kriminalteknikarar frå politiet.

NRK - 01 mar 24 kl. 15:03

Politiet har mottatt foreløpig obduksjonsrapport

Politiet har mottatt en foreløpig obduksjonsrapport etter at en Kvinne døde i helikopterforliset onsdag kveld. Det opplyser politiet til NRK fredag. – Vi fikk den nå nettopp, for omtrent én time siden.

NRK - 01 mar 24 kl. 14:12

Drapssiktet Kvinne i Oslo fremstilles for varetektsfengsling lørdag

I forbindelse med drapssaken på Sandaker i Oslo hvor en mann ble funnet død i torsdag kveld, vil siktede i saken bli fremstilt for fengsling i morgen, lørdag. Det er politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim som er påtaleansvarlig i saken..

NRK - 01 mar 24 kl. 10:34

Knivstikkingen i Vardø: Kvinne siktet for drap

Politiet skriver i en pressemelding at etter videre etterforskning i forbindelse med knivstikken i Vardø 23. februar, har påtalemyndigheten endret siktelsen fra grov kroppsskade med døden til følge, til drap. Politiadvokat Ylva H.

VG - 01 mar 24 kl. 10:31

Knivstikkingen i Vardø: Kvinne siktet for drap

Påtalemyndigheten har endret siktelsen fra grov kroppsskade med døden til følge, til drap..

NRK - 17 feb 24 kl. 17:28

Bil rygget på Kvinne i 70-årene

En Kvinne i 70-årene er tatt hånd om av ambulansepersonell etter at en bil rygget på henne. Ulykken skjedde på Hvasser i Færder kommune. Det ble også skader på et rekkverk og noen bord i forbindelse med uhellet, melder politiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com