Kvinne

Monday, 15 July, 16:23

Nyheter om Kvinne

NRK - 2 timer siden

Kvinne funnet død etter leteaksjon i Færder

En Kvinne er funnet død etter at hun tidligere mandag ble meldt savnet fra en båt i Færder kommune. Politiet opplyser at Kvinnen er funnet død og at de pårørende er varslet. Det var en mann som meldte Kvinnen savnet tidligere mandag.

NRK - I førrgår: 08:52

Kvinne tiltalt for sadistisk mishandling av ektemannen

En Kvinne i 40-årene er tiltalt for sadistisk mishandling av ektemannen gjennom flere år i parets hjem i Vestfold. Ifølge tiltalen skal ektemannen ha blitt utsatt for psykisk og fysisk mishandling i løpet av to år, melder Tønsbergs Blad. Et element i tiltalen er at hun skal ha begått mishandlingen mens hennes mindreårige sønn var til stede, skriver avisen.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:24

Japan: Kvinne i badering reddet etter 36 timer på sjøen

For en kinesisk Kvinne ble badeturen litt lengre enn planlagt. Kvinnen hadde vært på svømmetur på en japansk strand, da hun ble tatt av strømmen. 36 timer senere ble hun funnet av et lasteskip på havet – 50 kilometer unna stranden, skriver BBC..

Dagbladet - 09 jul 24 kl. 21:13

Kvinne døde etter knivstikking

En Kvinne er bekreftet død etter en knivstikking på en campingplass i Østfold. En mann er pågrepet etter hendelsen..

NRK - 09 jul 24 kl. 21:16

Kvinne drept i Aremark i Østfold

En Kvinne i sekstiårene ble drept under knivstikkingen på en campingplass i Aremark i Østfold tidligere i kveld. En mann i femtiårene er pågrepet og siktet for drap. Det opplyser politiadvokat Alf Minothi til NRK.

Dagbladet - 09 jul 24 kl. 21:13

Kvinne drept på campingplass

En Kvinne er bekreftet død etter en knivstikking på en campingplass i Østfold. En mann er siktet for drap etter hendelsen..

NRK - 08 jul 24 kl. 23:39

Kvinne observert med våpen på Karmøy

Politiet har kontroll på en Kvinne som ble observert med et våpen på Karmøy sent mandag. Hun skal ikke ha truet noen. Politiet bevæpnet seg og melder noen minutter senere at de har kontroll på Kvinnen.

VG - 07 jul 24 kl. 18:03

Kvinne og to barn omkom i brann i Sverige

En Kvinne i 30-årene og to barn omkom i en leilighetsbrann i Karlskrona sørøst i Sverige søndag, opplyser politiet. Et tredje barn er alvorlig skadet..

NRK - 07 jul 24 kl. 16:31

Sverige: Kvinne og to barn omkom i leilihetsbrann

Søndag ettermiddag har svensk politi rykket ut til en leilighetsbrann i Karlskrona i Sverige. Fire personer, en Kvinne og tre barn, ble sendt til sykehus etter brannen. Senere meddeler politiet at Kvinnen og to av barna døde av skadene, skriver Aftonbladet.

VG - 07 jul 24 kl. 09:21

Kvinne siktet for å ha tent på Trondheim-skole

En Kvinne i 20-årene er siktet for å ha tent på Eberg skole i Trondheim natt til onsdag..

NRK - 03 jul 24 kl. 10:12

Kvinne slukt av pytonslange i Indonesia

En 36 år gammel Kvinne ble tirsdag slukt av en pytonslange i Indonesia, melder nyhetsbyrået AFP. Lokalt politi opplyser at hun ble kvalt av den fire meter lange slangen, og deretter slukt hel. Ifølge nyhetsbyrået er slike hendelser svært sjelden, men det er andre gang i løpet av en måned at det skjer i samme provins i Indonesia..

Klartale - 6 timer siden

Christian Tybring-Gjedde er kastet ut av Frp

Christian Tybring-Gjedde er kastet ut av Fremskrittspartiet (Frp). Det skriver partiet. Oslo Frp har bedt partiet vurdere noen av Tybring-Gjedde sine uttalelser.

NRK - 02 jul 24 kl. 16:06

Kvinne dømt for uaktsomt drap etter krasj med MC-fører

En 78 år gammel Kvinne er i Agder tingrett dømt til 60 dagers betinget fengsel etter at en 56 år gammel motorsyklist døde i en trafikkulykke på Mones i Lindesnes i juli 2022. Det skriver avisen Lindesnes. Kvinnen dømmes også til å betale en bot på 10.

NRK - 02 jul 24 kl. 10:02

Kvinne døde etter drukningsulykke

En 49 år gammel dansk Kvinne er død etter en drukningsulykke på Justøya i Lillesand natt til søndag. Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 01 natt til søndag og rykket ut sammen med de andre nødetatene. Det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet og Kvinnen ble etter hvert fraktet til Sørlandet sykehus.

Klartale - Igår: 06:00

– Altfor få har hørt om endometriose

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - Igår: 05:10

Pågrepet for vold i Trondheim

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet for vold mot en Kvinne i Trondheim natt til søndag. Kvinnen er tatt hånd om av helsepersonell..

NRK - 18 jun 24 kl. 17:42

39 år gammel Kvinne tiltalt for drap på Grünerløkka i mai i fjor

En 39 år gammel Kvinne er tiltalt for å ha knivdrept sin kjæreste på Grünerløkka i Oslo i mai i fjor. 25 år gamle Mathias Stormbo Macdonald ble funnet hardt skadet i en trappeoppgang i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka 21. mai i fjor.

NRK - 30 jun 24 kl. 21:40

Kvinne tilkjent 6,3 millioner etter traumatisk fødsel

En Kvinne er i Aust-Agder tingrett tilkjent nesten 6,4 millioner etter en traumatisk fødselsopplevelse ved sykehuset i Arendal i 2015. Det skriver Agderposten. Kvinnen som har fått diagnosen PTSD i etterkant av fødselen var i utgangspunktet tilkjent 390.

VG - I førrgår: 01:57

Hva med Kamala Harris?: – Vanskelig å forbigå

Kan vondt bli verre? Det er spørsmålet mange stiller seg etter nok en tv-tabbe fra Joe Biden. Og har Kamala Harris (59) det som skal til for å bli demokratenes reddende Kvinne?.

VG - 12 jul 24 kl. 10:30

Campingdrapet: Siktede erkjenner straffskyld

Den siktede mannen erkjenner straffskyld etter at en Kvinne ble knivstukket og drept på en campingplass i Aremark i Halden..

NRK - 12 jul 24 kl. 04:57

Franske rugbyspillere avhøres om voldtekt i Argentina

To franske landslagsspillere i rugby skal avhøres om voldtekt av en Kvinne i Argentina, melder AFP. Kvinnen ble lagt inn på sykehus torsdag. De to ble overført fra Interpols hovedkvarter i Buenos Aires til byen Mendoza hvor overgrepet skal ha skjedd lørdag.

Klartale - 11 jul 24 kl. 13:21

Døde og siktede var kjærester

En Kvinne ble knivstukket og drept. En mann ble pågrepet og siktet for drapet. Det skjedde på Stora Lee Camping i Østfold tirsdag.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:55

Campingdrapet: Har beslaglagt antatt drapsvåpen

Politiet har kontroll på det de mener er drapsvåpenet som ble brukt under campingdrapet i Aremark tirsdag. – Det er tatt beslag i en kniv, som vi mener er det antatte drapsvåpenet. Den vil bli sendt til Kripos for videre undersøkelser, sier politiadvokat Benedicte Granrud.

NRK - 11 jul 24 kl. 11:18

Stockholm: To personer pågrepet etter bombealarm

Onsdag ble nordre del av sentralbanestasjonen i Stockholm evakuert på grunn av en bombealarm. En politiaskjon ble satt i gang etter at det ble funnet en mistenkelig gjenstand på stasjonen. Torsdag formiddag er to personer, en mann og en Kvinne, pågrepet i forbindelse med saken, ifølge Svenska Dagbladet..

NRK - 11 jul 24 kl. 10:08

To personer varetektsfengslet – siktet for voldtekt av sitt eget barn

To personer, en mann og en Kvinne i begynnelsen av 40-årene, er varetektsfengslet for voldtekt av barn under 14 år. I tillegg er begge siktet for å ha produsert eller vært i besittelse av fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Ifølge fengslingskjennelsen fra Østre innlandet tingrett nekter mannen for kjennskap til det han er siktet for.

VG - 11 jul 24 kl. 09:41

Dansk Kvinne får erstatning av strippeklubb

Kvinner klarer alltid å gjøre seg til offer, skal dørvakten ha sagt..

VG - 28 jun 24 kl. 13:59

Kvinne tiltalt for å ha stappet wienerpølse i halsen på moren

En Kvinne i 50-årene er tiltalt etter at hun skal ha stappet en wienerpølse ned i halsen på moren sin slik at hun ikke fikk puste..

NRK - 28 jun 24 kl. 11:50

Ung Kvinne siktet for drapet på en 17-åring i Norrköping

En Kvinne i 20-årene er siktet for drap på en 17 år gammel gutt i Norrköpings bydel Marielund i Sverige. Det var 20. desember i fjor at offeret ble skutt og drept ved en trikkeholdeplass, skriver SVT.

NRK - 10 jul 24 kl. 15:30

Campingdrapet: Varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på en Kvinne i 60-årene på en campingplass i Aremark er varetektsfengslet i fire uker. Det opplyser politiadvokat Benedicte Granrud til NRK. Mannen er også ilagt brev-, besøks- og medieforbud i hele perioden.

NRK - 10 jul 24 kl. 11:02

Mannen som er siktet for drap i Aremark samtykker til fengsling

Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på en Kvinne i 60-årene på en campingplass i Aremark samtykker til fengsling. Mannens forsvarer ønsker ikke å si noe om hvordan han stiller seg til siktelsen, ifølge TV 2..

Klartale - 10 jul 24 kl. 08:47

Mann siktet for drap på campingplass

Tirsdag rykket politiet ut til Stora Lee Camping i Østfold. De fikk en melding om knivstikking klokka 17.56.

NRK - 10 jul 24 kl. 01:42

To israelere drept i Hizbollah-angrep

To israelere ble drept da Hizbollah-militsen i Libanon skjøt flere titalls raketter mot Golanhøydene, sier israelsk politi. En rakett traff en bil og en mann og en Kvinne som satt i bilen, ble drept øyeblikkelig, sto det i en uttalelse fra israelsk politi tirsdag kveld..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 18:35

Kvinne i 60-årene døde etter knivstikking på campingplass i Østfold

Det er en relasjon mellom offeret og antatt gjerningsmann, opplyser politiet..

Aftenposten - 09 jul 24 kl. 18:35

Kvinne døde etter knivstikking på campingplass i Østfold: – Mange som har fått med seg dramatikken

Det er en relasjon mellom offeret og antatt gjerningsmann, opplyser politiet. En mann i 50-årene er siktet for drap..

VG - 09 jul 24 kl. 11:11

Brann-siktet Kvinne har meldt seg til politiet

To Kvinner i 20-årene er siktet for å ha tent på Eberg skole i Trondheim natt til onsdag i forrige. Nå har den siste av dem meldt seg..

NRK - 09 jul 24 kl. 09:47

BA: Drapssikta 17-åring lauslaten

17-åringen som er sikta for drap i Bergen er lauslaten og send til tvangsplassering på barnevernsinstitusjon, skriv BA. 17-åringen vart saman med ein 21 år gamal mann og ei 23 år gamal Kvinne sikta for drap etter at ein 18 år gamal mann vart funnen død i Bergen sentrum i fjor. Dødsfallet vart først omtalt av politiet som eit overdosedødsfall, men vart koda om til drap i april.

NRK - 09 jul 24 kl. 01:49

Mann tiltalt for drap i Nittedal i fjor

En 54 år gammel mann er tiltalt for drapet på en 54 år gammel Kvinne i Nittedal i november i fjor. Mannen ble pågrepet etter at politiet fikk melding om en voldshendelse i et boligområde i Nittedal klokken 8.01 fredag 17.

VG - 07 jul 24 kl. 19:15

Politiet mener Kvinne forgiftet ektemann: Døde etter inntak av Paracet

Men like før Harstad-mannen døde på sykehus, skal han selv ha fortalt en lege om bruk av store doser reseptbelagt Paracet..

NRK - 07 jul 24 kl. 18:59

Etterforskar mogleg overfallsvaldtekt i Bergen sentrum

Ei Kvinne melde natt til laurdag ei valdtekt som kan skjedd på open gate i Bergen sentrum mellom klokka 02.30 og 03.45.

NRK - 07 jul 24 kl. 18:59

Ber om tips etter mogleg overfallsvaldtekt i Bergen sentrum

Ei Kvinne melde natt til laurdag ei valdtekt som kan skjedd på open gate i Bergen sentrum mellom klokka 02.30 og 03.45.

NRK - 07 jul 24 kl. 14:03

Leter etter en mistenkt etter brann på skole

En Kvinne i 20-årene er siktet for å ha tent på Eberg skole i Trondheim natt til onsdag. Søndag ettermiddag opplyser, Tore Angen, forsvarer for den siktede Kvinnen at politiet også leter etter enda en mistenkt. Skolen fikk skader både i inngangspartiet, og i gangen innenfor.

NRK - 07 jul 24 kl. 09:04

Siktet for å ha tent på Eberg skole

En Kvinne i 20-årene er siktet for å ha tent på Eberg skole i Trondheim natt til onsdag. Skolen fikk skader både i inngangspartiet, og i gangen innenfor. Kvinnen blir framstilt for varetektsfengsling søndag, opplyser politiets påtaleansvarlig, Ellen Moksnes Andersen, til NRK..

NRK - 11 jun 24 kl. 11:15

Mann og Kvinne siktet for drapsforsøk i Stavanger

Lørdag kveld klokken 19.26 fikk politiet melding om en alvorlig voldshendelse på Sunde i Stavanger. Politiet og helse rykket kjapt ut til stedet.

NRK - 24 jun 24 kl. 00:36

To til sykehus etter trafikkulykke i Lunner

En Kvinne er frakta til Ullevål sykehus med luftambulanse, og en annen Kvinne til Ringerike sykehus med ambulanse etter en ulykke i Lunner i Akershus. Skadene til de to er ikke kjent. En personbil med de to kjørte natt til mandag av veien og traff en parkert traktor.

NRK - 23 jun 24 kl. 23:40

Kvinne bitt av polarulver i dyrepark i Paris

En 37 år gammel Kvinne ble tidlig søndag morgen angrepet av tre ulver mens hun jogget i en dyrepark i Paris. Hun fikk alvorlige skader, melder franske medier ifølge Expressen. Kvinnen skal ha jogget i en del av parken der det egentlig bare skal kjøres bil.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com