Kvinne

Thursday, 19 September, 20:43

Nyheter om Kvinne

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 13 Sep 19 kl. 13:07

Kvinne dømt for drapsforsøk

En 27 år gammel Kvinne er i Borgarting lamannsrett dømt til fem års fengsel for drapsforsøk i Oslo i 2017. Hun har erkjent at hun knivstakk enn annen Kvinne 16 ganger, blant annet i ansiktet, nakken og skulderen. Straffen er ett år kortere enn hun ble dømt til i tingretten..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 12:48

Kvinne dømt til fem års fengsel for drapsforsøk

En 27 år gammel Kvinne er dømt til fem års fengsel for å ha stukket en annen Kvinne 16 ganger med kniv. Hendelsen skjedde i Oslo i august 2017..

NRK - Igår: 09:32

Kvinne skutt ved kontrollpost

En palestinsk Kvinne ble skutt og drept etter at hun viftet med en kniv ved en kontrollpost mellom Jerusalem og Ramallah på Vestbredden, ifølge israelsk politi. Kvinnen ignorerte soldater ved en kontrollpost om stanse før hun ble skutt..

P4 - I førrgår: 12:46

Kvinne dratt ned 100 meter i elv

En dansk Kvinne i 20-årene ramlet i formiddag ut i Mesnaelva på Lillehammer, og ble ført 100 meter ned i elven før hun kom seg på land. Kvinnen var på tur med folkehøgskolen hun går på da ulykken skjedde. Kvinnen er bevisst og ikke livstruende skadd, ifølge politiet..

NRK - 16 Sep 19 kl. 15:13

Eldre Kvinne med rullator ranet

En Kvinne i 90-årene med rullator ble ranet på Lund i Kristiansand mandag ettermiddag. Kort tid senere ble fire unge menn tatt, og deler av tyvegodset er kommet til rette, opplyser politiet. Kvinnen kom uskadd fra hendelsen..

P4 - 15 Sep 19 kl. 12:36

Kvinne falt i silo

En Kvinne i 40-årene falt mellom to og tre meter ned i en silo i Heimdal i Trøndelag i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent. Hun skal ha vært ved bevissthet, men har smerter i rygg og hofter, opplyser politiet..

NRK - 13 Sep 19 kl. 12:46

Dømt til fem års fengsel

En 27 år gammel Kvinne er i Borgarting Lagmannsrett dømt til fem års fengsel for å ha stukket en annen Kvinne 16 ganger med kniv. Hendelsen skjedde i Oslo i august 2017. Kvinnen har erkjent handlingen..

NRK - 13 Sep 19 kl. 19:07

Kvinne døde etter kolliasjon på E39

En Kvinne fra Os mistet livet i en kollisjon mellom en buss og en personbil på E39 i Os i Hordaland fredag morgen, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble sittende fastklemt, og ble erfklært død etter å ha blitt frigjort av brannvesenet..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 13:05

Kvinne hardt skadd i eksplosjon i Sverige

En tilfeldig forbipasserende ung Kvinne ble alvorlig skadd i en eksplosjon som rammet en butikk i Lund i Sverige natt til lørdag..

NRK - 14 Sep 19 kl. 08:33

Kvinne skadd i eksplosjon i Sverige

En tilfeldig forbipasserende ung Kvinne ble skadd i en eksplosjon som rammet en butikk i Lund i Sverige natt til lørdag. Ifølge politiet var eksplosjonen rettet mot en matbutikk, og det er her de materielle skadene er størst..

Dagbladet - 7 timer siden

Kvinne (80) frikjent for barmhjertighetsdrap på ektemannen

Hjalp sin dødssyke mann å avslutte livet..

Dagbladet - 8 timer siden

Å tukle med andres skjebne

Klas Östergren legger Ibsen-Kvinne på terapibenken..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 19:18

Kvinne omkom i kollisjon med buss på E39 i Hordaland

En Kvinne fra Os mistet livet i en kollisjon mellom en buss og en personbil på E39 i Os i Hordaland fredag morgen..

P4 - 14 Sep 19 kl. 12:38

Kvinne savnet i tre uker

Fortsatt har ikke politiet klart å finne en Kvinne i 80-årene som har vært savnet i Sørreisa i Troms i tre uker. Politiet tror hun ligger død i terrenget nært hjemmet sitt. Men søk med folk, hunder, helikopter og droner har så langt vært resultatløst, melder NRK.

Aftenposten - 5 timer siden

Kvinne gikk i døden for å se fotballkamp. Nå tar landet grep.

Irans idrettsminister Masoud Soltanifar åpner opp for at Kvinner får lov til å være publikum på fotballandslagets kamper..

Aftenposten - 5 timer siden

Iransk Kvinne gikk i døden for å se fotballkamp. Nå tar landet grep.

Irans idrettsminister Masoud Soltanifar åpner opp for at Kvinner får lov til å være publikum på fotballandslagets kamper..

NRK - Igår: 12:08

Flere såret i bombeangrep

En selvmordsbomber og krigere angrep et regjeringsbygg øst i Afghanistan onsdag. Ni mennesker har blitt såret, deriblant et barn og en Kvinne, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 12 Sep 19 kl. 08:48

Søker etter Kvinne i Bergen sentrum

En omfattende leteaksjon er igangsatt i Bergen sentrum etter en 75 år gammel Kvinne som ble meldt savnet etter en bytur i går morges. Det ble gjort en mulig observasjon av Kvinnen i Nygårdsparken i går kveld. Politiet ønsker tips i saken..

Aftenposten - Igår: 16:24

Høyesterett avviser anken fra dobbeltdrapsdømt Kristiansand-Kvinne

Høyesteretts ankeutvalg har avvist dobbeltdrapsdømte Elisabeth Aaslies anke, melder TV 2. Straffen på 21 års forvaring blir dermed stående..

VG - 1 time siden

Norsk-russisk Kvinne i al-Hol til VG: – Det dør mange barn her

AL-HOL/SYRIA (VG) Med to barn født i Norge på fanget, sier den norsk-russiske Kvinnen (28) at hun forstår at nordmenn er sinte på Kvinner som henne..

P4 - 3 timer siden

Åpner for at Kvinner får se fotball i Iran

Irans idrettsminister åpner nå for at Kvinner skal få være publikum på kampene til fotballandslaget. Det skjer etter at en Kvinne satte fyr på seg selv utenfor en rettsbygning da hun fikk beskjed om at hun måte i fengsel i et halvt år for ha prøvd snike seg inn på kamp forkledd som mann. Kvinnen døde for to uker siden..

NRK - 9 timer siden

Fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel Kvinne ble i Aust-Agder tingrett dømt til 45 dagers betinget fengsel pluss bot for ulovlig bygging i strandsonen. Økokrim ville ha strengere straff og nå skjerper lagmannsretten straffen, ifølge Dagens Næringsliv..

VG - 12 Sep 19 kl. 01:25

Høygravid Kvinne evakuert fra Ocean Viking

En høygravid Kvinne ble onsdag evakuert fra det norskeredningsfartøyet Ocean Viking. Samtidig ber skipet Italia og Malta om en trygg havn der 83 mennesker kan gå i land..

NRK - I førrgår: 11:41

Aktor ber om fengsel for bildrap

Aktor ber om ett år og to måneders fengselsstraff etter at en litauer i 30-åra kjørte på et ektepar. En Kvinne døde av skadene..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 00:40

Høygravid Kvinne evakuert fra Ocean Viking

Det norske skipet Ocean Viking har bedt Italia og Malta om en trygg havn der 83 mennesker kan gå i land. En høygravid Kvinne ble onsdag evakuert fra skipet..

NRK - Igår: 09:37

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 30-årene i Tromsø er tiltalt for å ha forgrepet seg på psykisk utviklingshemmet Kvinne. Han skal ved flere anledninger ha skaffet seg seksuell omgang ved å utnytte hennes psykiske utviklingshemming. Saken skal opp for tingretten i desember..

NRK - Igår: 06:02

Angrep politiet

En Kvinne som skapte uro om bord på Superspeed gikk til angrep på politiet ved ankomst i Kristiansand. Kvinnen skal ha vært beruset, og politiet ble tilkalt for å håndtere situasjonen ved ankomst. Hun anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann..

VG - Igår: 14:02

Mor til etnisk norsk IS-Kvinne: Frykter datteren utsettes for tortur i syrisk leir

NORD-TRØNDELAG (VG) For første gang forteller moren til den etnisk norske Kvinnen som sitter i en fangeleir i Syria, om datteren som reiste til Den islamske staten (IS)..

NRK - 09 Sep 19 kl. 06:03

Kvinne døde etter tyfon i Tokyo

Tyfonen som rammet hovedstaden Tokyo natt til mandag har ført til at en Kvinne mistet livet og flere personer er skadd, melder nyhetsbyrået Reuters. Flere hundre tusen er uten strøm, og kraftig vind har blåst av tak på flere hus..

VG - I førrgår: 15:23

Kevin Hart saksøkt av Kvinne etter sex-opptak

Kvinnen som figurerer i den omstridte sex-videoen med Kevin Hart (40), anklager den verdenskjente komikeren for å ha tillatt filmingen..

P4 - 8 timer siden

Dømt til fengsel for bygging i strandsonen

En 48 år gammel Kvinne er dømt til 21 dager ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen utenfor Grimstad. Straffen i Agder lagmannsrett er strengere enn dommen i Aust-Agder tingrett der hun ble dømt til 45 dager betinget fengsel. I følge Dagens Næringsliv er dette andre gang noen dømmes til ubetinget fengsel for ulovlig bygging i strandsonen..

NRK - 16 Sep 19 kl. 19:10

Mistenkt for drap på fire Kvinner

En mann som er pågrepet for å ha drept en Kvinne i Florida for tre år siden, er nå også mistenkt for drapene på tre andre Kvinner i delstaten på 2000-tallet. – Vi mener vi har fjernet en seriedrapsmann fra gatene, opplyser politiet..

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 00:47

49 menn og en gravid Kvinne tatt om bord i norsk redningsskip

Aftenposten (Middelhavet/Oslo): Søndag ble 50 migranter reddet av det norske fartøyet «Ocean Viking» utenfor kysten av Libya. Blant dem er en høygravid Kvinne og tolv mindreårige..

P4 - I førrgår: 13:21

Ber om fengsel etter påkjørsel

Aktor ber om ett år og to måneders fengsel for en litauisk mann som i april kjørte på en Kvinne på et fortau i Sandefjord. Kvinnen i 50-årene døde etter påkjørselen. I tillegg til uaktsomt drap er mannen også tiltalt for å ha stukket av fra åstedet, promillekjøring, kjøring uten førerkort og for bruk av narkotika..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 15:54

Dobbelt NM-gull i orientering til Nydalen

Nydalen tok stafettgull i både Kvinne- og herreklassen i NM i orientering søndag..

NRK - 15 Sep 19 kl. 11:15

Rettssak etter dødsulykke

I morgen starter rettssaken mot en 33-åring fra Litauen som er tiltalt for uaktsomt bildrap. Han kjørte på og drepte en Kvinne i 50-årene og skadet mannen hennes alvorlig da de gikk på en gangvei i Sandefjord i april..

VG - 16 Sep 19 kl. 19:13

Mann mistenkt for drap på fire Kvinner i Florida

En mann som er pågrepet for å ha drept en Kvinne i Florida for tre år siden, er nå også mistenkt for drapene på tre andre Kvinner i delstaten på 2000-tallet..

Dagbladet - 13 Sep 19 kl. 08:20

Kvinne i krigergrav sjokkerte forskerne

Fantes skjoldmøyer og valkyrier i virkeligheten? Nå raser debatten i forskningsmiljøet..

NRK - 15 Sep 19 kl. 19:20

Nær truffet av kjempesteiner

En Kvinne med en to måneder gammel baby i bilen var nær å bli truffet av et steinsprang i Deildo i Ullensvang. Fem enorme steiner raste ned fjellsiden og landet like ved bilen. – Jeg ble helt satt ut.

P4 - 07 Sep 19 kl. 22:14

Massør tiltalt for sexovergrep

En mannlig massør i Oslo er tiltalt for et seksuelt overgrep mot en Kvinne under en massasjetime. Mannen i 50-årene må møte i Oslo tingrett neste uke, melder NTB. Han er tiltalt for å ha skaffet seg seksuell omgang mot en Kvinne som var ute av stand til å motsette seg handlingen og for å ha misbrukt stillingen sin..

P4 - 15 Sep 19 kl. 12:40

Vogn ble tatt av vinden

En campingvogn ble tatt av vinden og veltet i Valdres i Oppland i natt. En 28 år gammel Kvinne som sov i vognen fikk flere brudd i kragebeinet da de ble kastet rundt, melder VG. Det er sendt ut farevarsel på gult nivå om kraftige vindkast for fylket i dag..

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 21:12

Kvinne påkjørt av taxi i Oslo sentrum

Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 13 Sep 19 kl. 16:57

Skal ha alvslørt nyre-liga

Bulgarske myndigheter sier de har avslørt en organisert kriminell gjeng som anklages for å ha fått personer til å selge nyrene sine til transplantasjoner. Tre menn og en Kvinne er siktet i saken..

Aftenposten - 15 Sep 19 kl. 07:07

Brann i bygård i Oslo – 40 evakuert

Nødetatene har rykket ut til en melding om brann i en bygård i Oslo. En Kvinne er skadd mens 40 andre er evakuert..

P4 - I førrgår: 21:18

Nekter straffskyld for bildrap

Den 33 år gamle mannen fra Litauen som er tiltalt for uaktsom bildrap på en Kvinne i Sandefjord i april nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i dag. Litaueren stakk fra åstedet etter hendelsen, og er også tiltalt for å ha hensatt det andre offeret i hjelpeløs tilstand. I retten i dag fortalte mannen at han ikke så paret da han kjørte av veien og inn på en gang- og sykkelvei.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt