Kvinne

Tuesday, 25 February, 09:24

Nyheter om Kvinne

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 30 minutter siden

Kvinne med øks tente på hus

En Kvinne som gikk med øks rundt i et boligområdet i Nordreisa, brøt seg senere inn i et hus og tente på før hun ble pågrepet..

P4 - 13 timer siden

Kvinne skadet med kniv

En Kvinne i 50-årene har fått knivskader i Lier. Ifølge politiet i Sør-Øst mistenker de en mann i 60-årene. Kvinnen får nå behandling av helsepersonell på stedet..

Dagbladet - 19 Feb 20 kl. 07:56

Kvinne i 40-åra døde i trafikkulykke

En norsk Kvinne døde etter at personbilen hun satt i kolliderte med en lastebil Jämtlands län i Sverige. En annen norsk Kvinne er skadd og flydd med helikopter til St. Olavs Hospital..

Aftenposten - 12 timer siden

Kvinne strøk på teoriprøven 49 ganger – dømt for juks

En 40 år gammel syrisk Kvinne som strøk på teoriprøven hele 49 ganger, er dømt til sju måneders fengsel. Lagmannsretten mener hun medvirket til omfattende juks..

P4 - 14 timer siden

Harvey Weinstein anker

Hollywood-mogulen Harvey Weinstein vil anke kjennelsen mot han. Det opplyser hans forsvarere i følge nyhetsbyrået AFP. Den mektige filmprodusenten er kjent skyldig i overgrep mot en Kvinne og voldtekt av en annen Kvinne.

NRK - 22 Feb 20 kl. 05:12

Kvinne til sykehus i Oslo

To menn er arrestert og en Kvinne er sendt til sykehus i Oslo. Hun ble slått med batong og skadd i forbindelse med slåssing mellom seks-sju personer i en leilighet på Galgeberg..

P4 - 19 Feb 20 kl. 06:48

Norsk Kvinne omkom i bilulykke i Sverige

En norsk Kvinne omkom etter en kollisjon mellom en personbil en lastebil i Jämtland i Sverige i går kveld. Også en annen norsk Kvinne som satt i personbilen er fraktet til St. Olavs hospital i Norge med alvorlige skader, opplyser svensk politi.

P4 - 30 minutter siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt Kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en Kvinne og et barn og sov.

Dagbladet - 19 Feb 20 kl. 07:56

Norsk Kvinne døde i trafikkulykke

Kvinnen døde etter at personbilen hun satt i kolliderte med en lastebil. En annen norsk Kvinne er skadd og flydd med helikopter til St. Olavs hospital..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 15:40

Eldre Kvinne alvorlig skadet i brann i Bærum

En Kvinne i 90-årene er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en brann i et rekkehus i Bærum..

NRK - 19 Feb 20 kl. 06:53

Aftonbladet: Norsk Kvinne døde

En norsk Kvinne er død etter en trafikkulykke i Sverige tirsdag kveld, melder svenske Aftonbladet. Ulykken skjedde da en personbil kolliderte med en lastebil på E14 i Enafors i Jämtlands län..

NRK - 19 Feb 20 kl. 06:53

Sverige: Norsk Kvinne døde i ulykke

En norsk Kvinne er død etter en trafikkulykke i Sverige tirsdag kveld, melder Aftonbladet. Ulykken skjedde da en personbil kolliderte med en lastebil i Enafors i Jämtlands län. Svensk politi har pågrepet lastebilsjåføren, skriver Aftonbladet..

P4 - 20 Feb 20 kl. 13:31

Tiltalt for drap på Kvinne i Oslo

En mann i 40-årene er nå tiltalt for å ha knivdrept en 42 år gammel Kvinne på Bjørndal i Oslo i februar i fjor. Mannen har erkjent handlingen, men har ikke sagt hva som var motivet. Sakkyndige mener mannen var tilregnelig.

NRK - 18 Feb 20 kl. 16:51

Eldre Kvinne alvorlig skadd i brann

En Kvinne i 90-årene er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en brann i et rekkehus i Bærum. Politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli betegner Kvinnens skader som alvorlige..

P4 - 19 Feb 20 kl. 17:55

Drapssiktet har endret forklaring

En Kvinne som tidligere har erkjent å ha drept moren sin i Oslo i november i fjor har nå endret forklaring og hevder hun ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Det opplyser forsvareren hennes til TV2. Men politiet tror ikke på den nye forklaringen, og har ikke endret siktelsen.

VG - 18 timer siden

Kvinne strøk på teoriprøven 49 ganger – dømt for juks

Lagmannsretten mener motivet var å samle inn svaralternativer for å gjøre det enklere for andre å bestå prøven..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 20:32

Norsk Kvinne alvorlig skadd i Etiopia

En 33 år gammel norsk-etiopisk Kvinne bosatt utenfor Bergen, ble lørdag utsatt for en alvorlig hendelse i Addis Abeba i Etiopia..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 20:32

Norsk Kvinne alvorlig skadet i Etiopia

En 33 år gammel norsk-etiopisk Kvinne bosatt utenfor Bergen, ble lørdag utsatt for en alvorlig hendelse i Addis Abeba i Etiopia..

NRK - 18 timer siden

Dømt for juks etter 49 stryk

En syrisk Kvinne strøk 49 på teoriprøven med vilje for å samle inn svar som ektemannen skulle bruke til å hjelpe innvandrere å bestå prøven. Hun er nå dømt til fengsel i sju måneder i Agder lagmannsrett for juks..

NRK - 4 timer siden

Brøt seg inn i hus og startet brann

En Kvinne i 20-årene ble natt til tirsdag pågrepet i Sørkjosen i Troms og Finnmark. Kvinnen er mistenkt for å ha brutt seg inn i en enebolig og startet en brann. De to beboerne i huset kom seg ut.

VG - 2 timer siden

Tidligere «Farmen»-profiler bekrefter forhold: – Ja, vi er kjærester

Eunike Hoksrød var gift med en mann, før hun senere giftet seg med en Kvinne. Nå har hun falt pladask for «Farmen»- og «Torpet»-kollega Frank Tore Aniksdal..

P4 - 17 Feb 20 kl. 13:52

Fant livløs Kvinne

Politiet ønsker nå tips etter at en livløs Kvinne ble funnet i terrenget i Herøysund lørdag. Kvinnen ble fløyet til Haukeland sykehus og er kritisk skadd. Det er foretatt undersøkelser i området hvor Kvinnen ble funnet, men politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 16 Feb 20 kl. 20:51

Kvinne alvorleg skada i Etiopia

Ei 33 år gammal norsk-etiopisk Kvinne busett utanfor Bergen, blei utsett for ei alvorleg hending i Addis Abeba i Etiopia laurdag, skriv Bergensavisen. Utanriksdepartementet bekreftar til avisa at dei hjelper ein norsk borgar i Etiopia..

P4 - 16 Feb 20 kl. 20:54

Norsk Kvinne alvorlig skadd i Etiopia

En 33 år gammel norsk-etiopisk Kvinne bosatt utenfor Bergen, er alvorlig skadd i et angrep i Etiopia. Kvinnen var en av flere gjester som skal ha blitt angrepet da hun deltok på et arrangement i den etiopiske hovedstaden, skriver Bergensavisen..

P4 - 15 Feb 20 kl. 17:34

Ranet Kvinne i 90-årene

En Kvinne i 90-årene ble fraranet vesken sin i Fredrikstad i ettermiddag. Kvinnen skulle låse seg inn i sin egen bolig da en mørkkledd mann stjal vesken hennes. Hun ble ikke skadd, opplyser Øst politidistrikt til NTB.

NRK - Igår: 06:15

Rettssak etter drap starter i dag

En mann i 50-årene må i dag møte i Oslo tingrett, tiltalt for drap. I juli 2018 skal han ha knivstukket en Kvinne på en restuarant på Frogner i Oslo. Kvinnen ble stukket flere ganger, og døde av skadene en uke senere.

Aftenposten - 22 timer siden

Tiltalt tsjekker erkjenner drap på Frogner

52-åringen som er tiltalt for å ha drept en 27 år gammel tsjekkisk Kvinne på Tiffani Café på Frogner i Oslo sommeren 2018, erkjenner straffskyld, skriver VG..

Dagbladet - 20 Feb 20 kl. 11:27

Kvinne i 20-åra døde: - Et mysterium

Ble funnet livløs utendørs lørdag..

Aftenposten - 15 timer siden

Harvey Weinstein kjent skyldig i seksuelle overgrep

Den tidligere filmprodusenten Harvey Weinstein er kjent skyldig i seksuelle overgrep mot én Kvinne, men frikjent for de alvorligste anklagene..

NRK - I førrgår: 22:42

Kvinne skadd i dykkerulykke

En Kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland..

NRK - I førrgår: 22:42

Kvinne skadd i dykkerulykke

En Kvinnelig dykker er skadd i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg i Sagfjorden i Sørfold kommune i Nordland. Kvinnen er fløyet til sykehus. Skadestatus er uvisst, ifølge politiet i Nordland..

NRK - I førrgår: 00:36

Etterslukking igang i Halden

Brannvesenet i Halder driver nå med etterslukking etter brannen i et hus med fem leiligheter. De evakuerte naboene har fått vende hjem. En Kvinne i 60-årene er brakt til legevakta.

NRK - Igår: 11:07

Kafédrap på Frogner til retten

En 52 år gammel tsjekkisk mann møter mandag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha drept en 27 år gammel Kvinne på Tiffani Café på Frogner i Oslo sommeren 2018. Ifølge tiltalen stakk han Kvinnen flere ganger med to kniver i overkroppen..

P4 - 18 timer siden

Teoriprøvestryker dømt for juks

En 40 år gammel Kvinne som strøk på teoriprøven 49 ganger, er dømt til sju måneders fengsel. Agder lagmannsrett mener den syriske Kvinnen til stadighet tok prøven for å samle inn svaralternativer for ektemannen. De skulle han bruke til å hjelpe innvandrere med å stå på teoriprøven, selv om flere av dem ikke kunne nok norsk til å forstå spørsmålene.

NRK - I førrgår: 16:20

Enda et dødsfall i Italia

Italia har fått sitt andre dødsfall etter utbruddet av det nye koronaviruset. Det er en Kvinne i Lombardia som døde. 30 mennesker er bekreftet smittet i regionen, der 50.

NRK - I førrgår: 16:20

To korona-dødsfall i Italia

Italia har fått sitt andre dødsfall etter utbruddet av det nye koronaviruset. Det er en Kvinne i Lombardia som døde. 30 mennesker er bekreftet smittet i regionen, der 50.

NRK - 12 Feb 20 kl. 15:58

Kvinne med barnevogn påkjørt  

Nødetatene har rykket ut til en ulykke mellom Fjerdingby og Flateby på Romerike. En Kvinne med barnevogn er påkjørt. Luftambulansen er på vei og personen er ikke bevisst, sier politiet til Romerikes Blad..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:42

Virussmittet japansk Kvinne er død

En japansk Kvinne, smittet av virussykdommen covid-19, er død. Hun er den første smittede i Japan som har dødd, men det er uklart om viruset er dødsårsaken. Kvinnen er i 80-årene, opplyser japanske myndigheter torsdag.

NRK - 21 Feb 20 kl. 14:49

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og truet en Kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

NRK - I førrgår: 20:46

Bekymret for brann i Halden

Brannvesenet har ennå ikke kontroll over brannen i et bolighus i sentrum av Halden. Politiet er bekymret at brannen skal spre seg til hus i nærheten. En Kvinne måtte til legevakt med lettere røykskader.

NRK - 14 Feb 20 kl. 06:03

Satte håndjern på eldre Kvinne

Sønnen til en demenssjuk Kvinne (72) i Dalane reagerer sterkt etter at moren ble påsatt håndjern av politiet da hun skulle hentes i julen, skriver DT. Sønnen sier moren var redd da hun skulle bli hentet i sitt hjem, og motsatte seg å bli med..

P4 - 12 Feb 20 kl. 15:54

Kvinne med barnevogn påkjørt

En Kvinne med barnevogn som ble påkjørt i Flateby i Enebakk i Viken i ettermiddag er i følge politiet alvorlig skadet. Hun blir tatt hånd om av helsepersonell. Barnet i barnevognen skal ha kommet fra påkjørselen uten store skader.

NRK - 13 Feb 20 kl. 05:38

Blendet av sola, kjørte på Kvinne

Føreren som kjørte på en Kvinne med barnevogn mellom Fjerdingby og Flateby på Romerike i går, skal ha blitt blendet av sola, skriver Romerikes Blad. Kvinnen som ble alvorlig skadet ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Barnet er uskadd..

P4 - 22 Feb 20 kl. 07:19

Til sykehus etter slagsmål

En Kvinne er sendt til sykehus og to menn er pågrepet etter et slagsmål i en leilighet på Galgeberg i Oslo i natt. Seks eller sju personer var ifølge politiet involvert, og Kvinnen som er sendt til sykehus skal ha blitt slått med batong. Tilstanden hennes er ikke kjent..

VG - I førrgår: 01:29

IS-kriger tiltalt i Tyskland – skal ha latt fem år gammel slave dø av tørst

I fjor startet rettssaken mot en tysk IS-Kvinne som skal ha holdt en fem år gammel jesidi-jente som slave – og latt henne tørste i hjel i solsteken. Nå er hennes irakiske ektemann tiltalt for samme forbrytelse..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt